Sport sustainability cannot be achieved without continued monetary support. For this we would like to thank “NRC” containers and @deepamkohli for their continued support and sponsorships to @ban@bangalorerugbyclub . . . . . . If you are a Bangalore based company/firm and want to be associated with @bangalorerugbyclub through various programs, DM us for further details. . . . . . #rugby #rugbysunday #fittime #trainwithchampions #weareback #sponsor #sponsorship #sportsponsorship #rugbyshirt
1 0
Bye bye flu dan teman-teman karena sekarang ada @bot@botanina_id yang siap lindungi si baby .. dan pake lengkap ini jadi doorprize buat para mommy beruntung tentunya .. . Terima kasih @botanina_id . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
3 0
Some more pictures of the top 3 from yesterday’s @globalbodybuildingorganization mr atlas pro classic bodybuilding category , my first pro show has gone so well can’t wait to see what happens now in my pro bodybuilding career 👌🏻 2018 is going to be fun #globalbodybuildingorganization #bodybuilder #bodybuilding #2018 #fit #fitness #muscle #competition #competitor #spo#sponsor #sponsor #supplements #gym #gymlife #classicbodybuilding #classicphysique #probodybuilding #gains #follow #motivation #inspiration #fitnessgoals #international #worldchampionships #goals #futuregoals
21 1
good morning😽 loving their bag quality from @hiddenstoremy 💯💕 #sponsorship
88 0
. Checkout the awesome @michaelgrant from the USA. This pic is made while on tour with L.A. Guns I am very honoured with his words about our Shoes from SBN Footwear! Gotten Curious? Read his post on his account! Great to read such a review and great to know him as he is very talented. Awesome to work with such an artist ! 🔝💙 I wish you a great time while touring! __________________________________________ #mus#musician #artist #sponsorship #sponsoring #stylebynicky #sbnfootwear #band #producer #singer #men#mense #rocknroll #laguns #michaelgrant #mensshoes #roc#rockwear #gui#guitar/a> #roc#rocker #rocker #metal #rockwear #mens #guitar #music #tour #usa #songwriter
10 0
Pink Roses is currently looking for Sponsors for our upcoming tour! If this is something that interests you please email us at pinkrosesmodels@gmail.com #sponsorship #sponsored #donate #donations #nonprofit #501c3 #model #childrensfashion
5 0
Yay !!! Siapa yg sudah tak sabar untuk datang ke SMAN 1 Cikarang Utara? Japan Club Sakura proudly present JAPAN NO SHIKI 3 Minggu, 17 Desember 2017 SMAN 1 Cikarang Utara HTM Presale : 15.000 (Gel.1) , 20.000 (Gel.2) OTS : 25.000 Doki doki turut mensponsori acrara ini lho Mari ramaikan 😉 Matta ne #megu #doki2otaku #event #Janoshi #sman1cikarangutara #cikarang #jabodetabek #sponsorship
7 0
Buku-buku menggemaskan ini juga jadi doorprize dari @fli@flikidsbookstore buat para baby yang beruntung .. . Selain menggemaskan buku juga penting banget buat sarana belajar si anak kan mom, dan masih banyak loh buku menarik lainnya, yuk kepoin IG nya .. . Terima kasih @flikidsbookstore . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
7 0
Ini nih salah satu doorprize yang juga bikin happy ! . Playmat dari @3du@3duplay 😍 Playmat kece yang bisa gambar binatang nya bisa timbul mom ! Siapa yang ngga happy kalo dapet ini .. . Terima kasih @3duplay . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
5 0
Ada juga doorprize kaos-kaos menggemaskan dari @swe@sweetmikailashop kaos adem yang pastinya nyaman banget di pake para baby mom .. . Terima kasih @sweetmikailashop . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
5 0
#Repost @ifyouaskme614 (@get_repost) ・・・ #ify#ifyouaskme614 is #sponsored by @supplyclick #supplyclick is an #online #discount #officesupplies company with over 30,000 items in inventory ready to #shipworldwide next day! Check out #Supplyclick Where Everything Just CLICKS #sponsorship are available send us an email to get your package today! Tune into #ifyouaskme614 show Tuesday 7pm (EST) and 4pm (PST) ONLY on @muzoradio muzoradio.com #onlineshopping #schoolsupplies #officefurniture #stationery #paper #government #corporate #marketing #branding #onlinemarketing #smallbusiness #digitalmarketing #teachersofinstagram #businessowner #sponsorme
15 0
Ada doorprize 2 selimut super cute dari @lit@little.ageo 😍 . Selimutnya busa di custom sesuai pesanan mom, yukk kepoin IG nya .. . Terima kasih @little.ageo . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
5 0
Ada juga booth dari @naz@naz_officials & @zea@zeabea.id kalo yang ini baju buat para mommy nya nih, baju nya keren-keren looh mom, pas banget buat para mommy kece 😎 . Yukk kepoin ig nya, karean mereka kasih voucher discount juga looh di masing masing goodie bag mommy .. . Terima kasih @naz_officials & @zeabea.id . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
5 0
Ini mah cocok banget buat si kecil yg sedang belajar baca dan yg suka bertanya 😁 Buku dari : @kay@kay@kayana_bookstore @kayana_bookstore @kayana_bookstore . . . . Terima kasih udah menjadi bagian dari acara HDL Kaltim kemarin 🙏🏻 . . . #sponsor #sponsorship #endorse #endorsement
12 1
Meet Jean-Luc, the youngest member of the Olympus team. This powerhouse is your current junior national champion on the track. He is currently racing with the Interactive Metronome team out of South Florida. In his first trip to nationals he brought home 7 medals, two of which are gold. He is currently training to discover the depths of his ability to sprint. He is an accomplished bike racer, but he has only been racing for 2 years. He has much potential and great work ethic. We are betting a lot he is going to discover some amazing things about himself and achieve even more in the future. We are thankful he is riding the top with Olympus wheels and we are looking forward to helping him win many more national championship medals!
25 1
When #gifting and #shipping wine keep it safe with our #wine boxes with dividers. This custom box was made specifically to the dimensions of the customer’s bottles. Handcrafted by @reimaginebrewing link to shop in profile. #corporateevents #logo #swag #giftbox #corporategift #sponsorship
5 0
Alhamdulillah dapat sarung bantal / cushion dari @mod@mod@mod@modestaonline . . Bahan lembut bangeett.. Pic nya juga syukaa..😍 . . Yang mau samaan cek ig nya ya moms.. . . @modestaonline @modestaonline @modestaonline . . . Terima kasih udah menjadi bagian dari acara 1st meet up HDL Kaltim kemarin 🙏🏻 . . . #sponsor #sponsorship #endorse #endorsement
20 4
Selain makanan di acara kemarin ada juga booth pakaian mom, salah satunya pakaian anak dari @kia@kiana_babywear yang super gemesin .. . Pasti banyak mommy-mommy yang kalap nih liat baju-baju baby yang menggemaskan . Terima kasih @kiana_babywear . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
6 0
kebetulan lagi cari gantungan buat taruh kunci.. alhamdulillah dapat doorprize dari @telenanmimi . . Supeerr cute 😍😍 Terima kasih udah menjadi bagian dari acara 1st meet up HDL Kaltim kemrain 🙏🏻 . . #sponsor #sponsorship #endorse #endorsement
14 0
Selian minuman yang satu ini ngga kalah bikin seger mom ! . Ice cream dari @aic@aice.pejomponganjakpus yang pasti nya semua sukaaa . Terima kasih @aice.pejomponganjakpus . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
5 0
Alhamdulillah rezeki emak solehah 😁 Dapat round pillow warna mint dari @fab@fabriclinic Syukaa pake bangeett..😍 . . Terima kasih udah menjadi bagian dari acara 1st meet up HDL Kaltim kemarin..🙏🏻 . . Yang pengen samaan round pillow nya cuuss kepoin ig @fabriclinic yah moms.. . . #sponsor #sponsorship #endorse #endorsement
19 1
Gemes bangeet kan mom liat warna-warni cupcake dari @mey@meymeybakery ini 😍 . Selain design cupcake nya yang lucu, isi cake nya pun lezat mom 😋 pas banget buat mengiasi acara mu di rumah biar meriah kaya acara Novembrilliant 1st birthday bash kemarin . Terima kasih @meymeybakery . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
15 1
Siang-siang emang paling enak minum yang seger-seger ya mom ! . Makanya ada @juk@jukajoofficial di acara novembrilliant 1st birthday bash kemarin, pastinya buat penghilang dahaga semua keluarga .. . Selain nyegerin jukajo juga kaya vitamin dan nutrisi mom, karena terbuat dari bahan-bahan alami yang pasti nya cocok banget buat para busui 😋 . Terima kasih @jukajoofficial . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
7 1
Jatuh cinta diriku dibuatnya.. 🌸🌸🌺🌺😍😍 . . Cantik bunganya mak rin @mbl@mblueashop Makasih udah jd bagian dari sponsorship kita ya mak 😘 . . Yang mupeng dengan bunga ini yuk follow ig nya @mblueashop jangan lupa beli yah 😂😂 . . . #sponsor #sponsorship #endorse #endorsement #olshopbalikpapan #onlineshopbalikpapan
16 2
Come one, come all to the biggest HOLIDAY party of the year! Come party with a purpose! Come rock with the beautiful host @rockwithlarissa @larissa_barclay and special guests @duchess305 @selfmade_lattie @trickdaddydollars This event is all about the kids, so it's only right that Trick Daddy be in the building "Trick love the kids" just to name a few celebrity guests that will be in attendance! Have you purchase your tickets yet? Go follow @tan_billionaire click link in bio to purchase! #GirlBoss #Goals #Vision #purposeDriven #HolidayParty #Christmas #Charity #Kids #MIA #BoysAnsGirls #MakeADifference #BeABlessing #CharityEvent #GiveBack #Support #Empower #SouthFloridaEvents #CommunityGiveBack #Womenunited #BlackGirlsRock #Essence #Bae #BlackGirlMagic #BlackExcellence #BossChic #Spo#Sponsors/a> #HolidayDrive #Sponsors #melanin #togetherness❤
10 1
Acara Novembrilliant kemarin bertabur dessert, salah satunya adalah macaraoni schotel dari @cuc@cucinaclac yang pastinya yummy banget mom 😋 . Dari orang dewasa sampe anak-anak sukaaa, ini bisa jadi salah satu alternatif dessert untuk beragam acara yang mau mommy buat looh, cuss kepoin IG nya biar tau cara order nya .. . Terima kasih @cucinaclac . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
8 0
Pas banget dgn warnax..😍 . . Makasih @cha@chavaly080616 udah jd sponsor diacara kami kemarin😘😘 . . #yg mau samaan walldecor kitchen roomx yo follow @chavaly080616 💗 . 💗 . #homedecorloversfamilykaltim #end#endorse #endorse #sponsorship #dapurpink #mykitchen
17 0
Ternyata banyak mommy pencinta sushi looh kemarin ! Buktinya sushi menggemaskan dari @cuc@cucu.uti ini langsung ludeesss diserbuu hihihi (abis enak sih yaaa) . Cocok banget buat acara pesta loh mom, design nya bisa di sesuaikan dengan request kita, klo isi sushi nya ? Hmm jangan di tanya bener-bener menggoyang lidaah 😋 . Terima kasih @cucu.uti . #bcnov16 #novembriliant1stbirthdaybash #novembrilliant #sponsorship
11 1
Congratulations to #chrissharples for achieving 3rd place this year. Some of the Monarch staff were able to do a couple of laps in the Monaro with Chris as part of the sponors day @willowbankraceway 👍 #sponsorship #sponsorsday #chrissharplesracing #willowbank #willowbankraceway #cv8monaro #v8 #hol#holdenro #holden #rac#racingnsland #racing #ipswich #laps #woohoo #queenslandraceway #australia #thatwasfast
8 0
Love this Lady with My Whole Heart #spiritualguidance #sponsorship
11 1
10 1
95% of our beloved island was destroyed, please help us rebuild. 😥 Family, the #StM#StMaartenngCoalition is still pushing to help TEN families in St. Maarten/Martin! 🙌 We are coming closer to our #PUSH4TEN goal of $5000 to give 10 families (affected by Hurricane Irma) $500 ($5000) to help with immediate household needs-- THERE'S STILL TIME TO HELP!!! So far, we've raised roughly $1800 & need about $3200 more! Thanks to all of those that donated! 👏 Now, we NEED 32 people to donate $100 or 100 people to donate $32 totaling $3200!!! Are you in?!✋ Great! 🙌 Goto www.gofundme.com/sxmstronger (CLICK LINK IN BIO) make your donation today & spread the word to 10 people to help us reach our goal to help make #sxmSTRONGER!!! 🔔🔔🔔 @jeanelle.sxm #StMaarten #SaintMartin #pho#photo #bethechange #donations #SXM#SXMng #pic#piceday #money #quote #Irma #hurricanerelief #maria #dutch #french #help #support #sponsor #picture #photo #Caribbean #together #sponsorship #mountains #hills #SXM #pic #home
11 1
. . Tdk berhenti2 mengucapkan terima kasih dan barokallah, pajangannya lucu ya sukaaa bgt hejoooo mau kmbaran yuk cuz ke @gra@grandisdesign desainnya lucu n unik2... . Lngsung follow n kepoin ig nya @grandisdesign maturnuwun 💝💝💝 . . #homedecorlovers #sponsorship #uniklucu #endorse #endorsment
10 0
A special thanks to everyone for supporting us in 2017, this has allowed us to donate to these awesome charities and organisations this year 🤗
7 1
Caption nya our super fun moment at 1st meet up @homedecorlovers_ orlovers_ family kaltim...terimakasih buat semua pihak yg sudah terlibat dan ini list sponsor hdl kaltim kemarin : .🌸 List sponsor : 31. @fabriclinic 32. @house.of.latisha 33. @riesky_al_ghafur 34. @enyshariff 35. @moniqcookies 36. @jualantwintulipware 37. @svartibali 38. @diiliving 39. @kabesae.id 40. @telenanmimi 41. @azzahrastore 42. @garasi_decorbpn 43. @garasihijab_bpn 44. @supplierrotan 45. @etara_warehouse 46. @ayu_henna_balikpapan 47. @estelersenayan73 48. @marimakan (facebook) 49. @queenshijab_ 50. @griya_tazsya 51. @anagaleri_grosirbros 52. @finee.s 53. @e_liashop 54. @150cm_indonesia 55. @home_foryasa 56. @topronbalikpapan 57. @eniway_ 58. @tokovica_sprei 59. Fb syafa ulfa 60. @anggri_callista.collection 61.@hasnafajar . . . . #hdlkaltim #hom#homedecorloversfamilykaltim #homedecorlovers #homedecorfamilykaltim #spo#sponsor #sponsor
15 1
#ify#ifyouaskme614 is #sponsored by @supplyclick #supplyclick is an #online #discount #officesupplies company with over 30,000 items in inventory ready to #shipworldwide next day! Check out #Supplyclick Where Everything Just CLICKS #sponsorship are available send us an email to get your package today! Tune into #ifyouaskme614 show Tuesday 7pm (EST) and 4pm (PST) ONLY on @muzoradio muzoradio.com #onlineshopping #schoolsupplies #officefurniture #stationery #paper #government #corporate #marketing #branding #onlinemarketing #smallbusiness #digitalmarketing #teachersofinstagram #businessowner #sponsorme
16 4
Caption nya our super fun moment at 1st meet up @homedecorlovers_ family kaltim...terimakasih buat semua pihak yg sudah terlibat dan ini list sponsor hdl kaltim kemarin : .🌸 List sponsor : 1. @Zaza_mive 2. @dwi.indah.46 3. @ririnMblueaShop 4. @aurajasmine09 5. @septiamaharani 6. @chavaly080616 7. @abahcateringbpn 8. @andeshijab_by_pipiet 9. liendha liendhutschatzi duatiga (facebook) 10.@Rasyicollection 11. @shabby.vbshop 12. @pernikshabby 13. @qiqimeisa 14. @olvakusuma43 15. @kayana_bookstore 16. @samju_gallery 17. @athifasshop3 18. @murnisfelt 19. @azalea.grosir.hijab 20. @sticker_khacita 21. @shykitchen 22. @stikerkulkasmurah 23. @saung_pasundan 24. @modestaonline 25. Fanpage Butikecil Maulira Balikpapan @alulabymaulira 26. @cireng.kribo 27. @vianycollection 28. @marsyamoetz 29. @shabbychicassandra 30. @galeriyasmin . . . . #hdlkaltim #hom#homedecorloverslykaltim #homedecorlovers #homedecorkaltim #1stmeetup #meetup #spo#sponsor #sponsor
18 2
Faith has truly sustained me during my journey as a business owner! :: :: Join me on February 25 as I celebrate 5 years as CEO and Owner of my behavioral health agency, Destination Greatness! #linkinbio :: :: SWAG Bag Sponsors, VIP and Platinum Sponsorships tickets are now available! :: :: #EarlyBirdTickets (Ends December 31) $10.00 SWAG Bag Sponsors $10.00 General Admission $50.00 VIP Sponsor $397.00 Platinum Sponsor :: :: Please direct all inquiries to pr@shannajefferson.com.
9 1
Pagi ini disuguhin sarapan krenyeees dari si @cir@cir@cir@cireng.kribo , makasie udah jadi sponsor & memeriahkan acara kami yah🙏🏼😋 . . . Banyak 3 varian rasa loh dari cireng kribo ini, ownernya juga zupeeer gokiiiil deh, cuss follow @cireng.kribo @cireng.kribo @cireng.kribo . . . #jualanbalikpapan #cemilanbalikpapan #sponsorship #HDLKaltim #end#endorsement #endorse #kulinerbalikpapan
39 0
. . Alhamdulillah barokallah kue tartnya uda cantik bgt syg mau dimakan...anakku suka bgt endees...yg mau pesen bsa di @rum@rumahqueelok ownernya telaten y bkinnya... . Thx u barokallah makin lancar usahanya... . Yuk yg mau pesen bsa cuz dan follow ig @rumahqueelok 💝💝💝💝 . . #hdlmeetup3sbysdagrs #sponsorship #kurtarcantik #endorse #endorsment
20 2
#throwback to our Evolution Routine! 😎 #worlds
86 11
Here's to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them. #sponsorship #12steprecovery #godsgrace #luckyladys
20 2