. . LANEIGE Anti Pollution Kit (5 Items) IDR 120K ✅Essential Power Skin Refiner 25mL ✅Essential Balancing Emulsion 25mL ✅Pore Deep Clearing Foam 10mL ✅Mini Pore Waterclay Mask 10mL ✅Water Sleeping Mask 15mL 💧Essential Power Skin Refiner 25mL . . . #Laneige #innisfree #naturerepublic #3CE #3concepteye #peripera #Etudehouse #benton #thesaem #mamonde #skinfood #thefaceshop #banilaco #neogen #skinmiso #mizon #sulwhasoo #naturalpacific #cosrx #tiamcsource #skincaretuban #tubanhits #skincaresurabaya #skincaremojokerto #koreaskincare #skinstory
1 0
Favorite snack 😋 Red bell peppers have so many incredible health benefits. 1. Rich in vitamin C 2. Contain several phytochemicals and carotenoids , particularly beta-carotene which supplies your body with antioxidant and anti inflammatory benefits. 3. High in capsaicin relieves pains , inflammation , and reduces bad cholesterol. And the list goes on. There’s so many studies and research done on if certain foods should be cooked or eaten raw. It turns out some vegetables supply more antioxidants and nutritional benefits to the body when eaten cooked. But when those same vegetables are eaten raw they supply other nutritional benefits that might of been killed off by heat. So for example carrots which I love raw ,red peppers ,and tomatoes I will eat as snacks throughout the day but for dinner I will cook them a bit to reap the benefits they supply when cooked. #yummy #bellpeppers #red #organic #skinfood #snack #nutrition #thursday #night #healthy #cleaneating #vegan #amazing #facts #esthetician
8 0
สวัสดีวันศุกร์หรรษาค่ะ😊🍒🍇🍈🍊วันนี้มีรีวิวจากผู้ทานเอธ-ธีนจริงมาให้ชมค่ะ ปัญหาสิว จุดด่างดำลดลงจริง‼️เนื่องจากสารสกัด SOD(สารสกัดจากผลไม้ตระกูลberry)ในเอธธีนช่วยลดการเกิดสิวทุกชนิด รูขุมขนที่กว้างก็เล็กลง ช่วยให้ผิวแข็งแรง ที่สำคัญ➡️➡️ชะลอความแก่ค่ะ✅📣💯ทานต่อเนื่อง3กล่องจะเห็นผลชัดเจนค่ะ🙌🏻✔️#eighteen #eighteen18 #18eighteenbangkok #eighteen18อาหารผิวที่มาแรงที่สุดในตอนนี้ด้วยมาตรฐานการผลิตจากประเทศเกาหลี #beauty #skinbrightening #skinfood #pinkcapsule#อาหารผิว #อาหารเสริม #ผิวสวยด้วย18 #เอธธีนผลิตภันฑ์ที่ดาราส่วนใหญ่ไว้ใจ #เอธธีนความสวยที่พกไปได้ทุกที่ #เอธธีนอาหารผิวที่ดีที่สุด
0 0
Brand: SKINFOOD Code: SFEWP Price: RM 32.00 SKINFOOD Egg White Pore Mask 125g 😦A dedicated pore-refining line with egg white that tightens enlarged pores, minimizes their appearance and regulates excessive sebum. 😶Albumin, commonly known in egg whites, is one of nature's highest quality protein sources. 😦It's also packed with niacin (Vitamin B3), riboflavin (Vitamin B2), selenium, magnesium, calcium, phosphorus, potassium, and a complete amino acid profile. 😧Egg white is an excellent cleanser for congested skin as it deeply penetrates pores, removing pore-clogging oil and dead skin cells along with blackheads. 😮Egg white stimulates the growth of collagen cells, improving the skin's elasticity and resilience.🤤🤤🤤 Size (length*width*height): 7.7cm x 7.7cm x 6.5cm Postage: RM 6 semenanjung & RM 10 Sabah Sarawak Free shipping for RM 50 and above 💋 Feel free to mix & match @aliasyarmila #alialism #kor#koreanskincaremalaysia #eggwhitemask #skinfood #skinfoodalialism #facemaskalilism #maskmurah #maskalialism #skincarekorea #fromkoreatoyou #manisah #bobthefluffy #awekcendol #korea #murah #oritaktipu #saynotofake #originalonly #selamat #maskkoreaalialism
0 0
My fancy schmancy breakfast ....yogurt with various fruits 🍇 like kiwi 🥝 pomegranates , papaya and black grapes ...healthy and 😋 yummy . I haven’t added any sugar but you can add a tbsp of honey 🍯 for sweetness #goodmorning #breakfast #yogurt #fruityogurt #tasty #healthy #easy #yummy #antioxidants #vitaminc #vitaminb #skinfood #hairfood #glowingskin #gorgeoushair #healthyfood #healthylifestyle #nutrition #kiwi #grapes #pomegranates #papaya #getyourfill #wholesomegoodness #startrightnow #organic #organicliving #organicallybeautiful
13 0
ROREC MASK OLIVE . Sista yg punya wajah yang kusem pulang ngantor bsk mau ketemu klien bawakin materi presentasi sedangkan kulit lg kusem2nya nih karna lembur . Tapi pingin tampil prima di setiap kesempatan nah sis maskeran juga merupakan makanan bagi kulit low cuman butuh 15 - 20 menit buat lihat hasil nyatanya yuk cobaiin 😊 . Bsk ngantor udah seger lagi deh... . Cara pesen bisa dm atau lewat WA sis gak ribet langsung kemas langsung kirim 😊 . Buat sista apa sih yg enggak 😉 #rorecmurah #maskerwajah #rorecmask #jualmaskrorec #wajahcerah #skinfood #maskertopengrorek #jualrorecmurah #mukakusam #caramenyegarkankulitkusam #mukakkucel ❤❤❤❤❤
0 1
Banyak kebaikan & khasiat dari vco yang perlu ibu hamil perlu tahu. Selain dari memudahkan proses bersalin dan menhilangkan streckmarks, ia juga boleh digunakan untuk bayi baru lahir untuk menghilangkan ruam2 gatal dan eczema pada kulit bayi. #Vco juga berfungsi untuk melembut dan melicinkan kulit dari masalah jerawat Harga normal RM39.90 Promosi RM35 exc pos WHATSAP 014 2937658 #vcocatalyst #periodpain #senggugut #rambutgugur #catalyst #virgincoconutoil #vcosoftgel #stokiscatalyst #vcodelima #vcoargan #vcoaprikot #minyakkelapadara #vcofluid #skinfood
0 0
60 วัน 60 รางวัล อย่างลืมนะจ้า สาวๆ รีบๆส่งไปลุ้นโชคกันนะคะ แต่ถ้าใครยังไม่มีกล่องเอธธีนส่ง ก็รีบสั่งซื้อด่วนๆเลยนะคะ จะได้สวยพร้อมๆกันจ้า😊 . สั่งซื้อ | สอบถาม | สมัครตัวแทน 👉 Line: @@ missg (มี @ นะคะ) . #Eighteen #อาหารผิว #SOD #สารต้านอนุมูลอิสระ #skinfood #อาหารเสริม #บำรุงผิว #ผ#ผิวขาว #ผิวใส #ผิวสวย #หน้าใส #หน้าเด็ก #ลดสิว #ผิวอมชมพู #อยากสวย #อยากขาว #ผิวขาว #18อีกครั้ง #18again #กันแดด #ป้องกันUV #ขายดี #18thailand #AK91 #pantipmarket #shoppingonline #beauty #howtoperfect
7 1
. in @nalu_hair 【大阪 堀江】 . ジム仲間の @hirotetu68 さんが ヘアアレンジコンペに出場└( 'ω')┘fight! . 今回もヘアアレンジの練習!! . 前回よりボリューミーに仕上げました(^^)/ ・ 本番まで後3日!!
29 1
พร้อมส่งแล้วจ้า น้ำหอมจากแบรด์น Etude ที่การันตีว่าถูกและดีในลิสต์ของบิ้วตี้บล็อกเก้อหลายๆคน ฉีดตัว ฉีดเสื้อผ้า ฉีดห้องนอนยาวไกลไปถึงห้องน้ำหรือระเบียงก็ว่าไป ไม่รู้สึกผิดเพราะมันถูกมากทุกคน 260 บาทเท่านั้น มี 3 กลิ่นนะ 💎สีฟ้า กลิ่นเด็ก 💎สีชมพู กลิ่นพีช 💎สีใส กลิ่นสดชื่นหวานๆ ขวดใหญ่เว่อ 150 ml ฉีดพ่นให้หอมฟุ้งกันไปเลยยาวๆ ✨ 📣💰 สั่งซื้อ add line : @babygirl.th (มี@ด้วยน่ะ) #สนใจจิ้มลิ้งค์หน้าไบโอเลยจ้า💓
2 1
サッカーの試合の遠征目的だった為、ショッピングの時間がほとんどなく、 それでもなんとか短時間で購入したコスメたち(といってもマスクばかり) そんな中、SKIN FOODのティントオイル優秀! #skinfood #innisfree #misha #holikaholika #韓#韓国#コスメ好き #韓国 #また買いに行きたい
5 0
Restocking our skin oils and creating new skin food...... check link💗 . . . #skin #skinfood #skincare #skinlove #osocollection #skinalchemist #love #nature #ear#earthndly #earth #earthbody #naturalmakeup #skincareroutine #skinbutters #butterskin #skinoil
14 0
🌹🌺🌻🌼🌷🍃🌿💦🛀🛀💖💖 LUXURY AROMATIC BATH SALT BLEND WITH HIMALAYAN SALT, CELTIC SALT, DEAD SEA SALT & EPSOM SALT THIS HAS SO MANY HEALTHY PH BALANCING INGREDIENTS FOR WOMEN & MEN , ALSO ITS AMAZING TO PLACE THE WARM COTTON TEA BAG ON YOUR EYES AFTER ITS DONE ITS JOB ON THE BATHWATER, this smells so good I can't do it justice in a picture #naturalcraftcompany #luxurylifestyle #bat#bathwater #skinfood #healthy #bathsoak #bathsalts #herbalbath #healing #skincare #spabath #allnatural #bath #pamperyourself #selfcare #unwind #relax #aromatherapy #himalayansalt #flowers #herbs #avocadooil #lavendula #comfrey #marigold #chamomile #eucalyptus #sage
7 0
今回のネイル。 いつものピンク×青に飽きてきたから、ピンクは残してキラキラ、フレンチにしてみた。 このシリーズ他の色あったら買い揃えたいな。 #nail #セルフネイル #韓国コスメ #skinfood #네일 #네일스타그램 #스킨푸드
5 0
. . LANEIGE Water Bank Special kit IDR 486K . Contains : ✔Laneige Water Bank Moisture Cream 50ml ✔Laneige Water Bank Mineral Skin Mist 60ml ✔Laneige Water Bank Essence EX 10ml ✔Laneige Essential Power Skin Refiner Moisture 15ml ✔Laneige Essential Balancing Emulsion Moisture 15ml . . . #Laneige #innisfree #naturerepublic #3CE #3concepteye #peripera #Etudehouse #benton #thesaem #mamonde #skinfood #thefaceshop #banilaco #neogen #skinmiso #mizon #sulwhasoo #naturalpacific #cosrx #tiamcsource #skincaretuban #tubanhits #skincaresurabaya #skincaremojokerto #koreaskincare #skinstory
1 0
Pesto cauliflower rice + coriander prawns & avocado 🥑 . . . . By having the cauliflower rice pre-packaged (1 cup portions bagged in the freezer) and pesto made earlier, it took 10 minutes max to cook and put everything together 👌
26 3
How did I ever live without you @herbivorebotanicals 😭🤭😊🤩 ugh this right here is skincare game changing. I’d be lying if i said it wasn’t magical! I swear I started producing less oil within a week. I’m more on the pale side of the spectrum you can always notice my skin being more red but wooow does this stuff calm down my redness. ——————————————————————#myfavorite #esthetician #skinfood #esti #blogaboutit #skinaddict #skincareobsessed #obsessedwithskincare #skincarecommunity #lapisoil #her#herbivorebotanical> #herbivorebotanical #fac#facialoil> #facialoil #bluetansy #amazeballs #wonderful #skincarecollection #skincarejunkie #productjunkie #luxuryproduct
10 0
20 1
14 1
. . LANEIGE Basic Care Special Kit IDR 562K . Contains : ✔moisture refiner 120ml ✔moisture emulsion 80ml ✔water sleeping mask 15ml ✔all day anti pollution defensor 10ml ✔lip sleeping mask 3gr . . . #Laneige #innisfree #naturerepublic #3CE #3concepteye #peripera #Etudehouse #benton #thesaem #mamonde #skinfood #thefaceshop #banilaco #neogen #skinmiso #mizon #sulwhasoo #naturalpacific #cosrx #tiamcsource #skincaretuban #tubanhits #skincaresurabaya #skincaremojokerto #koreaskincare #skinstory
1 0
Aloe Green Tea Shampoo Tau ga dear ,apa yang kita oleskan dan basuh ke kulit kepala akan meresap ke dalam tubuh dan mengalir ke aliran darah. Bagaimana jika yg kamu oles mengandung kimia berbahaya selama bertahun- tahun? Shampoo Aloe Green Tea memiliki based dengan Aloe Barbandesis miller yang telah kami formulasikan khusus untuk lebih memanjangkan rambut kamu lebih cepat, terlihat lebih hitam dan berkilau serta menguatkan akar rambut kamu. Shampoo ini 100% natural tanpa bahan kimia jadi expired date sangat cepat hanya 1 bulan, shampoo always fresh setiap hari jadi batas expired date setelah 30 hari pembelian. Jangan salah ya dear , karena shampoo ini natural jadi tidak ada detergent di dalamnya ( tidak ada busa ) karena salah satu fungsi shampoo adalah membersihkan rambut , jadi tanpa busa pun bisa bersih. Cara penggunaan 1.Basahi kulit kepala 2.Semprotkan shampoo ke arah kulit kepala dan akar rambut 3.Kemudian semprotkan ke batang-batang rambut 4.Diamkan selama 5 menit sampai meresap 5.Bilas rambut dengan air 6.Gunakan 4x seminggu Order di proses berdasar sistem antrian Order via admin +62 819 3249 2358 Jam kerja Senin - Jumat 09:00 - 18:00 WIB Sabtu 09:00 - 14:00 WIB Closed waktu sholat, minggu dan public holiday #jualshampoo#shamponatural#organicskincare#shampomemanjangkanrambut#organicbodycare#naturalskincare#longhairshampoo#shampomenghitamkanrambut#organikpruduct#lifehealth#healthylifestyle#serumorganik#gayahidupsehat #stayyounggoals #lifestylehealthy #skinfood#produknaturalhalal
2 0
11 1
Day Cream with SPF 21 SPF21 merupakan cream yang terbuat dari susu kefir kambing etawa dan bahan-bahan alami seperti madu royal jelly, almond oil, vco, minyak zaitun, garam himalaya dan cocoa powder yang berkhasiat untuk membantu proses regenerasi kulit secara natural. Kandungan dan manfaat: Royal jelly adalah cairan kental berwarna putih yang dihasilkan oleh lebah muda sebagai bahan makanan larva lebah dan makanan khusus ratu lebah sepanjang hidupnya. Royal jelly sangat kayaprotein. hormon. vitamin dan asam amino esensial. Kandungan royal jelly yang lain adalah asam nukleat termasuk disini adalah DNA dan RNA . sebagai senyawa pembentuk kehidupan. Dan kandungan royal jelly yang penting agar tetap awet muda adalah Gelatin yang merupakan senyawa pembentuk COLLAGEN. Collagen? ya. semua orang yang perduli dengan kecantikan. peremajaan kulit. menghilangkan keriput dan awet muda tentu sudah tidak asing dengan istilah collagen. Hampir semua produk produk kecantikan yang mahal pasti menawarkan collagen. Manfaat Day Cream SPF 21 * Mengaktifkan pertumbuhan dan aktifitas sel-sel kulit. * Menghilangkan noda bekas luka dan jerawat. * Membuat kulit menjadi menjadi lebih muda. meningkatkan kecantikan dan memperlambat penuaan dini. * Membuat kulit cerah dan tampak lebih putih. * Mengobati kaki pecah-pecah. * Menghilangkan noda hitam di wajah dan kulit. * Mampu membantu proses penghilangan jerawat. * Mengatasi dan menghilangkan komedo. * Mengencangkan kulit dan membuatnya lebih elastis. Penasaran? Lets check with your beauty consultant Order di proses berdasar sistem antrian Order via admin +62 819 3249 2358 Jam kerja Senin - Jumat 09:00 - 18:00 WIB Sabtu 09:00 - 14:00 WIB Closed waktu sholat, minggu dan public holiday #naturalskincare #organikskincare#jualskincare#daycreamspf21#brigteningcream#antiacnecream#creampemutih#creamorganik#skincarepremium#skinfood#foodforskin#serumorganik#gayahidupsehat #stayyounggoals #lifestylehealthy#daycreamorganik#daycreamnaturam#daycreamindonesia#produkorganik#naturalhalalskincare
1 0
1,290บาท สั่งซื้อทางline id:namsanmai ราคานี้รวมส่งแล้วคะ https://m.facebook.com/namsanmai/superhost#superhosts#travel#hotelkorea#guesthousekorea #SouthKorea #Namsantower#barbapapa#bearbrick1000#bearbrick#bearbrick100#homenamsan#skinfood#myeongdongmarket#travelkorea#jeju#wannaone #myeongdongfood#airbnb#airbnbkorea#yellowcafe#singapore#mooncake#mooncakesingapore#sta#starbucksa #starbucks #starbucksthailand#스타벅스신년md #스타벅스#สตาร์บัคส์
19 0
Oil Wrinkle & Strech Marks Booster Kami racik oil ini menggunaksn bahan aktif virgin coconut oil dan beberapa vitamin sehingga sangat bagus untuk kulit, terutama yang mengalami strech marks. Lihat hasilnya 😍 Netto 10 ml Penasaran? Lets check with your beauty consultant Order di proses berdasar sistem antrian Order via admin +62 819 3249 2358 Jam kerja Senin - Jumat 09:00 - 18:00 WIB Sabtu 09:00 - 14:00 WIB Closed waktu sholat, minggu dan public holiday #nat#naturalskincare #skinfood #rejuvenatingcream #antiagingcream #antiagingskincare #antiacnecream #brigteningcream #lepanayacream#lepanayaklinik #naturalskincare #organikskincare#serumkulit#serumkulitstrechmarks#antistrecmarks #antiwrinkleoil#antiwrinkles #lepanayaklinik#serumorganik#gayahidupsehat #stayyounggoals #lifestylehealthy #produkorganikmurah #creammalamlepanaya #produknaturalhalal#oleholehindonesia
2 0
1,290บาท สั่งซื้อทางline id:namsanmai ราคานี้รวมส่งแล้วคะ https://m.facebook.com/namsanmai/superhost#superhosts#travel#hotelkorea#guesthousekorea #SouthKorea #Namsantower#barbapapa#bearbrick1000#bearbrick#bearbrick100#homenamsan#skinfood#myeongdongmarket#travelkorea#jeju#wannaone #myeongdongfood#airbnb#airbnbkorea#yellowcafe#singapore#mooncake#mooncakesingapore#sta#starbucksa #starbucks #starbucksthailand#스타벅스신년md #스타벅스#สตาร์บัคส์
16 0
#motd ㅤㅤㅤ 🌷 highlight & cheek #stila - #transcendence #nars - #gaiety ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ 🌷 eyes #addiction - #mybaby 014 #skinfood - #믹스넛타르트 G06 #holikaholika - #드라이오렌지 #3ce - #doublenote ㅤㅤㅤ 🌷 lips #cledepeaubeaute - #スターダスト 07 #hera - #댄싱로즈 ㅤㅤㅤ 最近はずっとこれでメイクしてる🐇 スティラのハイライトは免税店で買いました。2017年一番買ってよかったコスメナンバーワンです! ナーズのチークはredvelvetのアイリンちゃんが好きで調べて真似しました♡笑 ㅤㅤㅤ 涙袋はミスユーモアよりも自然に見えるマイベイビーっていう淡いピンクに変えた🍼♡ ホリカホリカのはクリスマス限定のもの。でも絶対まだある。めちゃくちゃ発色良いです! スキンフードはあんまり色物買ったことなかったけどリニューアルされたシャドウがめちゃくちゃ良くてびっくり!これ使ってるとどこのって聞かれる✨ ㅤㅤㅤ 3ceのは、涙袋の黒目の下だけにちょんってつけるとチラチラして可愛いです( •◡-)✧˖° ♡ ヘラのティントもソンミが好きすぎてモデルだったので買いました♡ 今日のメイクでした! ㅤㅤㅤ
11 2
Night Cream Memiliki zat aktif australian propolis and spain extra virgin olive oil , beserta bahan lainnya yg sangat baik untuk melembutkan , anti aging , dan menghalau jerawat membandel. Penasaran? Lets check with your beauty consultant Order di proses berdasar sistem antrian Order via admin +62 819 3249 2358 Jam kerja Senin - Jumat 09:00 - 18:00 WIB Sabtu 09:00 - 14:00 WIB Closed waktu sholat, minggu dan public holiday #naturalskincare #skinfood #rejuvenatingcream #antiagingcream #antiagingskincare #antiacnecream #brigteningcream #lepanayacream#lepanayaklinikorganiccream#creamorganik #creammalam #creammalamlepanaya#produkindonesia#produkorganik #produkorganikmurah #indonesiancream
2 0
3ce tatto liptint Harga : 152rb 1.Super Long-Lasting Power sangat tahan lama walaupun setelah makan dan minum 2.Lip tint yang kaya akan Moisture / melembabkan bibir cocok untuk bibir yang kering 3.Warna Pigmented 4.Sangat Nyaman dipakai 5.Lip-hugging Applicator Warna : Yay or Nay Coolest Candy Jelly Luztic Coma Ask/order Wa : 0813-7727-2660 #olshoptulungagung #tulungagungolshop #olshopmalang #malangolshop #olshopsurabaya #olshopsidoarjo #kosmetiktulungagung #kosmetiktulungagungmurah #kosmetikmalang #kosmetikmalangmurah #makeupmurah #makeupmalang #skincaremalang #skincaretulungagung #skincaremurah #kosmetikkorea #makeupkorea #skincarekorea #korea #skinfood #etudehousemalang #etudehousemurah #olshopbatu #mask #innisfree #aloe #naturerepublic #makeupkorean #kosmetikmurah #3cepotlip
2 0
Alright I promised to post more about this incredibly soothing natural face and body cream! Where to start... this is a luscious skin soothing goats milk and yogurt all over face & body cream infused with raw Cocoa Butter and vitamin E to help with scarring, stretch marks, anti-aging, and more while providing extra hydration. Has a subtle natural cocoa butter scent. (this is a cream- not a butter) Click on link in bio for more info or to shop. I personally can’t get enough of this stuff and can’t wait for you all to try it😊
8 2
🍅Skinfood Premium Tomato Whitening Emulsion 140ml. 🍅อิมัลชั่นบำรุงผิว ... ช่วยให้ผิวดูกระจางในจ้า และยังมีสารสกัดจากมะเขือเทศ ยังมีส่วนสำคัญในการลดเลือนริ้วรอย ก่อนวัยที่ได้ผล คุณสมบัติของเนื้ออิมัลชั่นที่มีความเบาบางด้วยน๊า ราคาขวดละ 450 บาท คุ้มมากก ขนาด140ml. LINE ID :nan_taty TEL: 0909699884 พร้อมตอบ 24 ชม เเม่ค้าใจดีมากก #itskin #peripera #periperainkvelvet #periperairy #Innisfree #skinfood #etude #Dhc #Testerขนาดทดลอง #testerเกาหลี #testerเกาหลีพร้อมส่ง #วิตามิน #ราคาปลีกและส่ง #3ce #laneige #laneigethailand #cushion #lipstick #sulwhasoo #howtoperfect #howtobeauty #jeban #โมเมรีวิว #สายป่านรีวิว #อยากสวย #เครื่องสำอาง
6 0
🎉Innisfree Holiday Limited Edition Winter Skin Care Puzzle Collection 5 Items (990.- บาท) เพียง 12 ชุดเท่านั้น ชุดบำรุงผิวรุ่นพิเศษแบบลิมิเต็ดที่ให้ความชุ่มชื้นและบำรุงผิวอย่างเข้มข้นสำหรับผิวที่กระจ่างใสและมีสุขภาพดีในวันหยุดสุดพิเศษ ในเซ็ตประกอบด้วย 1.Innisfree The Green Tea Seed Serum 80ml เซรั่มเพิ่มความชุ่มชื้นผสานประสิทธิภาพของน้ำสกัดชาเขียวออร์แกนิกเชจู อุดมไปด้วยสารอาหารเข้มข้น เพิ่มความชุ่มชื้นให้แก่ผิวลึกจากภายใน เผยผิวหน้ากระจ่างใส เนียนนุ่ม ชุ่มชื้น 2.Innisfree Green Tea Sleeping Pack 30ml มาสก์ข้ามคืน อุดมด้วยความชุ่มชื้นจากน้ำสกัดชาเขียวออร์แกนิคเชจู เพิ่มความชุ่มชื้นให้ผิวขณะนอนหลับ เผยผิวหน้ากระจ่างใส เนียนนุ่ม ชุ่มชื้น 3.Innisfree Green Tea Mineral Mist 50ml มิสท์น้ำแร่ ฉีดผิวหน้าที่ให้ความสดชื่นจากชาเขียวสกัดออร์แกนิคจากเกาะเชจู ให้ความชุ่มชื้นแก่ผิว 4.Innisfree Orchid Enriched Cream 20ml ครีมต่อต้านริ้วรอย ที่มีสารสกัดจากกล้วยไม้เชจู เนื้อครีมนุ่มชุ่มชื้นบางเบา ซึมซาบเร็ว ช่วยเติมความชุ่มชื้น กระชับรูขุมขน ให้ผิวดูเรียบเนียนสม่ำเสมอ 5.Innisfree Black Green Tea Mask 30ml มาสก์ล้างออกได้ผลิตจากใบชาเขียวแบล็คเชจูเพื่อผิวหน้าที่กระชับและสะอาดยิ่งขึ้น #HowtoPerfect #HowtoBeauty #ถูกบอกต่อ #ขาย #ขายของ #ชี้เป้า #เ#เทสเตอร์เกาหลี #tes#testera #tester #เครื่องสำอาง #ขายส่ง #innisfree #etude #skinfood #apieu #พร้อมส่ง #iope #hanyul #mamonde #เทสเตอร์ #เทสเตอร์เกาหลีราคาส่ง #testerskin #sulwhasoo #historyofwhoo #tonymoly
8 0
@medicalmedium #avocado nourishes the brain and is the ultimate #skinfood - it’s also highly addictive ! Be warned 😂😂😂😂😂😂😂😂❤️
3 0
🖤 Activated Charcoal Benefits 🖤 . 1. Deep Cleans — attracts dirt and other impurities to the surface. It is known to absorb 100-200x it’s weight in impurities. . 2. Safe for Sensitive Skin — even though it’s great at detoxing the skin it won’t over-dry or leave skin parched. . 3. Reduces the Appearance of Pores — charcoal can help reduce oil & shine. I’ve personally noticed so many less blackheads. . The @beautycounter Charcoal Bar is made with green tea + witch hazel so it’s perfect for combo skin people! Plus this $25 bar can last you 8 months+ 🖤
18 1
พร้อมส่ง New Etude Drawing Eyebrow เพิ่มปริมาณขึ้น 30% ดินสอเขียนคิ้วเป็นเนื้อครีมแบบออโต้ เขียนง่ายลื่นมือ ให้สีที่ชัดเจน เพื่อคิ้วที่สวยได้รูป กันเหงื่อและกันน้ำ ติดทนนาน พร้อมแปรงคิ้วในตัวเพื่อให้สีกระจายได้อย่างลงตัว No.1 สีน้ำตาลดำ No.2 สีน้ำตาลเข้ม No.3 สีน้ำตาลทอง N0.4 สีเทาดำ N0.5 สีเทาอ่อน N0.6 สีดำ N0.7 สีน้ำตาลอ่อน 💓 ราคา 90฿ 💓 #Etude #Etudehouse #Skinfood #เกาหลี #พร้อมส่ง #ของแท้ #koreanbeauty #ของหิ้ว #ราคาถูก
67 0
All new Eco by Sonya Driver Certified Organic Glory Oil tried and tested. A miraculous oil enriched with organic omega super seed oils, Inca-Inchi, Acai Fruit and Pumkin seed oils. An oil for all skin types to helps reduce the appearance of scarring, fine lines and wrinkles. Restores and plumps the skin. A true liquid gold non greasy formula absolutely loving this product. Message #dna_makeup_artistry for orders. #certifiedorganicgloryoil #ecobysonyadriver #ecotan #organicskincare #omegafattyacids #finelines #wrinkles #scarring #skincare #beauty #makeupartist #bronzed #melbournemakeupartists #beautytherapy #lov#love #evenskintone #glowingskin #gorgeous #love #pic #cosmetic #flawless #skinfood #beautiful #youthful
6 0
#พร้อมส่ง💕 SKINFOOD PEACH COTTON ไลน์นี้เพิ่มความชุ่มชื่นแต่ลดความมัน ซึมเข้าผิวเร็ว รีวิวเยอะมาก 💁💁 ----------------♡ สอบถาม/สั่งซื้อ line : nubneung.p #koreacosmetics #เครื่องสำอางเกาหลีแท้100% #peripera#etu#etude #3ceของแท้ #skinfood #cosmetics #etudythailand #etudyhousethailand #etude #etudehouse #ลิปetude #ลิปสติก #ลิป3ce #nubeungcosm
4 0