@carlaosoriohair @carlabone the best #birthday ever @barrieinla thank you so much guys for a #magical night. My lil #sis & #bff planned a #spectacular night❤️❤️❤️
0 0
My last night as mommy&daddy's little princess. Quando capisci che tutto quello che hai sono ricordi che vale la pena conservare e sogni che vale la pena rincorrere, senti che, forse, sei sulla strada giusta! #baby #bro #brother #brothers #children #christmas #cute #fam #family #familyfirst #familytime #father #happy #instagood #kids #life #love #mom #mother #photooftheday #related #sis #sister #sisters #smile #projects
8 0
0 0
Meine kleine Prinzessin ich trage dich auf Händen mein Leben bist du bis zum Ende 🔥❤️ #loskurdos #sis #leben #love
22 0
0 0
I love you siblings!!!!! Especially Karl #family #siblinglove #siblings #bro #brother #sis #sister
1 0
With you..👭 #sis
21 0
#blood #sis Getting better 🔛🔝
2 0
With this babe... #cisturd #sis #bffs #maui #hawaii
5 0
E fattela una Ste ogni tanto! Tanti auguri alla mia cara amica Stefy con affetto e gratitudine infiniti, noe e Die ti vogliamo tanto bene ❤️❤️❤️❤️
3 2
#honkytonk #inaguracion #weekend #sis los mejores músicos en duelos!! Pff brutal!!!!
26 0
Congratulations to this beauty in receiving her Doctorate! We are so proud of you! I'm grateful to have witnessed it! 🎓Love you💗 #doctoratedegree #shedidit #veryproud #sis
9 0
Once upon a time... I walked outside my house with this #bro then when we got to our venue, we meet a #sis who decide to take us some shot. As for me this is the only style i can think of.
1 0
Hoy se cumple, un pasito más de mis metas personales y profesionales 😀 Gracias a mi Familia, pero sobre todo a la vida, por darme mis mejores modelos a seguir...MIS PADRES 😙 #LOSAMO #MASTERUNAM #DERECHO #DERECHOALAINFORMACIÓN #FAMILY #SUPPORT #EXITO #HEALTH #MISPADRESMISSOPORTE #BRO #SIS #MAMIGELY #GAD #DD
4 1
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis 👇🏼 0148020824 0148020824 0148020824 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
3 0
3 0
Friends to Family!!! Happy Birthday @brejia I thank GOD daily for blessing me with someone as genuine and loving as you I know you’re way ahead of the celebration 🍾 By now so pour one up for me I LOVE YOU ❤️😘 #Sis #Indylove #dontSlideInHerDMs she engaged lol #doubletap tho 😂🤷🏾‍♂️
29 1
#💕 #kochana #love #sis #girls #bestfriends #forever #l4l #k4k "Znam cie lepiej niż myślisz, wolisz mnie od innych " 🔥💕
8 0
Hey sexy 😏😍 #sis ❤️
14 0
😂😂😂 It is the weekend tho 🤷🏽‍♀️😩😂💀 #sis #findahobby #needanoutfit #stillmonthslater
7 3