Hi Beauties.. 😘 . 🌼 CC Cream Mary Kay 🌼 . 🐸 CC CREAM MARY KAY: 🐚 Litupannya agak nipis dari Liquid Foundation 🐚 Digunakan sebagai day cream juga 🐚 Kalau tak ada jerawat/ parut jerawat/jeragat boleh pakai CC cream 🐚 Nampak natural look 🐚 Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dari UV sinaran matahari 🐚 Sesuai untuk semua jenis kulit. . 🐸 Nak tahan lama makeup tu, sebelum apply cc cream, apply primer foundation dulu yea. Supaya skin nampak smooth walaupun di bawah panas terik. . 🐹 So dah tau kan? Jangan tunggu lagi. Dapatkan sekarang. DM or WA 013-4230814. 💖 #cccream #cccreammurah #cccreammarykay #cccreamterbaik #foundation #foundationroutine #foundations #foundationmurah #foundationday #basefoundation #bas#basemakeupmurah #basemakeup #antipenuaan #agefighting #mekap #mekapmurah #mekapmurahmalaysia #mekapartis #makeupori #makeupartist #makeuproutine #tutupparut #tutupcela #simplemakeup #simpletouchup #touchup #flawless #glowing #tipkecantikan
2 0
Others may inspire you. BUT the YOU are the ONLY ONE that can MOTIVATE yourself! 🙆
7 2
Today Combination Make Up is Very Perfect for you & your skin~ 😉✨ #VACCIMineralMakeup #MakeUpBase #LiquidFoundation #TwinCake #LongLasting #FreshLook #SimpleMakeup #FlawlessSkin #hansaegee #hansaegeenature ________________________ 🌿VACCI Mineral Makeup , Pure Mineral Ingredients , good & heathy for your skin!🙌💕 ________________________ SUPER DISCOUNT Combo Set!!!😍 Set SP260 : Make Up Base + Liquid Foundation + Twin Cake with NOW ONLY RM260.00!!💗 👍Get FREE Postage! ________________________ Brand : HANSAEGEE NATURE 📌 📌 📌< Instagram : @hansaegeenature > 💙
13 0
I've always been pretty lazy when it comes to makeup. I love a product I can use in multiple ways and definitely get intimidated by some of the more advanced techniques out there (strobing? What?). If you're like me, you have to check out today's post - @lauren_abraham rounded up some awesome Beauty Products for the Lazy Girl. Link in profile! (Shop them here 👉🏻 http://liketk.it/2uIY8 ) @liketoknow.it #liketkit #LTKbeauty #LTKunder50 #beautygram #beautyproducts #easymakeup #simplemakeup #simplebeauty #makeuptips
212 4
A little unfiltered simple no makeup makeup today!❤️ #nofilter #nomakeupmakuplook #nomakeupmakeup #simplemakeup #makeup #beauty Primer: @sma@smashboxcosmetics Photo Finish Primer Foundation: @wet@wet@wet@wet@wetnwildbeauty Mega Cushion Foundation Concealer: @ultabeauty Full Coverage Liquid Concealer in Light Cool Powder: #CotyAirSpun in Translucent Extra Coverage Contour: @wetnwildbeauty Contouring Palette in Dulce De Leche Bronzer: @wetnwildbeauty Color Icon Bronzer in Ticket to Brazil Blush: @pacificabeauty Coconut Blush in Beaming Highlight: @wetnwildbeauty MegaGlo Highlighting Powder in Precious Petals Eyeshadow Primer: @smashboxcosmetics 24 Hour Photo Finish Shadow Primer Eyes: @thecolorworkshop Smoky Palette Brows: @wetnwildbeauty Ultimate Brow Retractable Brow Pencil Mascara: @lagirlcosmetics Oomph'd Maximum Volume Mascara Lips: @nyxcosmetics Butter Gloss in Fortune Cookie Setting Spray: @hardcandycosmetics Sheer Envy Long Wear Setting Spray #smashbox #wetnwild #ultabeauty #cotyairspun #pacificabeauty #thecolorworkshop #lagirlcosmetics #nyx #buttergloss #hardcandycosmetics
6 1
Since I’ve moved to San Diego I have been practicing the “less is more” concept... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ At first, purging a lot of my material possessions wasn’t something I was exceptionally happy about. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ It was supposed to be a few things here and there to make living in a loft more tolerable. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But it’s already been 2 months and yet, my purge continues and I’m not kicking and screaming about it. In fact, it’s made me realize something... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I think it’s pretty common for people to go through phases where they need to cleanse or purge things in their life... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Whether that is cleaning out your closet, deleting old contacts or photos in your phone, or even unfollowing people on social media... whatever it is, I think it’s a very natural thing to crave LESS every once in a while. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We live in a consumerist society and we always want MORE. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ But once you shift your mind set to NEEDING LESS instead of WANTING MORE things just become a lot more simple. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I found that there is suddenly more hours in the day, more money in my bank account, and I have stronger relationships with the people around me. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Not only that but when you rid yourself of “stuff” you begin to see yourself differently too. It’s no longer about what you own, it’s about why you own it. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Your intention shifts from greed to gratitude.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ There is beauty in simplicity. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #keepitsimple #lessismore #simplicity
46 4
February Sale will be over in 8 days! Get yours now . Empresme Cushion Foundation Normal Price : RM 79 PROMO Price : RM 69 + FREE GIFT . Whatsapp +6010-6506380
6 1
"Make em wait for it... Bam." #browneyes #simplemakeup #curlyhair
8 0
🌿🌿🌿"In a world full of chaos, just be my serenity."
62 2
primed to glow with the @milkmakeup #luminousblur stick ✨ have you tried? review up now #ontheblog 👩🏼‍💻 #linkinbio I received this #complimentary from @influenster #contest
70 5
🎶#candygirl #new edition 💃🏽 ___________________________________ Eye primer @mac@maccosmeticsuk @elfcosmetics Eyeshadow @maccosmeticsuk swiss chocolate Brush @tam.beauty Eyepencil @blackup Lashes @demurelashes scarlett ____________________________________ #makeuptutorial #tutorial #tutorialmakeup #rep#repost #cosmetic #londonmua #simplemakeup #mak#makeupvideos #makeuponpoint #beinspired #bblogger #makeupartist #makeuplover #makeupoftheday #instagramer #blogger #mua #getreadywithme #repost #makeupvideos #eyemakeup #eyemakeuptutorial #undiscovered_muas #candygirl
19 3
Make up by @martalina.mua . . Available for : . Wedding make up . Prewedding . Engagement . Party . Graduation . Photoshoot . Fashion show . Event make up . Dll . All packages include home service, free hairdo and simple hair accessories.. . Booking before 28 february 2018 and get 10% off! More info and reservation : . Lina 08985065109 . #engagementmakeup #engagementmakeupjogja #makeuplamaran #makeupyogya #muajogja #makeupartist #makeupartistjogja #muasolo #muamagelang #weddingmakeup #weddingmakeupjogja #weddingmakeupsolo #weddingmakeupmagelang #makeupwisuda #makeupwisudajogja #simplemakeup #pre#preweddingmakeupa #preweddingmakeup #graduationmakeup #graduationmakeupjogja #photoshoot #eventmakeup #fashion #fashionmakeup #partymakeup #javawedding #internationalwedding #bridestory #bridesmaid #bridesmaidmakeup
13 0
Simple makeup is my favourite🖤 ______________________________________________ @ben@ben@benefitcosmetics goof proof brow pencil in shade 3 @toofaced hangover primer @wetnwildbeauty photofocus foundation in soft ivory @narsissist radiant creamy concealer in vanilla @lauramercier translucent setting powder @benefitcosmetics get the pretty started palette bronzer and highlighter @burtsbees blush in bare peach @stilacosmetics stay all day liquid liner @benefitcosmetics bad gal bang! mascara @urbandecaycosmetics 24/7 glide-on eye pencil in oil slick @colourpopcosmetics ultra matte lip in souffle ______________________________________________ #beautybloggers #makeupmafia #igbeauty #makeupjunkie #makeuplover #underratedmuas #makeuptalk #makeuptime #canadianblogger #makeupblog #beautytips #wakeupmakeup #wakeupandmakeup #bblogger #makeupinspo #makeupideas #eyemakeup #motd #bloggerlife #hudabeauty #makeupbyme #simplemakeup #boldlips #hypnaughtypower #fiercesociety #makeupforbarbies #talkthatmakeup #undiscovered_muas #thebeautybombb #shylamacphee
54 3
When you’re bored of curls or straight hair so you go for cute braids!! ##braids #cos#cosmogist #cosmo #cuthair #hairideas #chokers #hoops #makeup #makeupjunkie #simplemakeup #lightmakeup #
25 0
Just sharing a smile 😊 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #motd #mak#makeupeday #makeup #glamglow #pursuepretty #howyouglow #simplemakeup #wakeupandmakeup #instamakeup #selfienation #instaselfie #mymanyselfies #mybeautifulmess
16 1
Make up for @segerbgt 💖✨ . . . #simplemakeup #MUASalatiga
0 0
Simple smoked eyeliner ****************************** SKIN: @tar@tartecosmetics Amazonian clay- light medium neutral @tartecosmetics Shape Tape Concealer- light neutral @ana@anastasiabeverlyhills powder contour kit- Light to medium @elfcosmetics Translucent Setting powder ****************************** BROWS: @anastasiabeverlyhills Dipbrow- Medium Brow ****************************** EYES: @sephora Overcast Filter palette @urbandecaycosmetics Gwen Stefani palette @marcbeauty Velvet Noir Major Volume mascara: noir ****************************** HIGHLIGHT: @benefitcosmetics watts up @maccosmetics mineral skin finish powder: Soft and Gentle
56 4
February Sale will be over in 8 day! Get yours now . Empresme Cushion Foundation Normal Price : RM 79 PROMO Price : RM 69 + FREE GIFT . Whatsapp +6010-6506380
8 2
Graduation make up for @beebeebeatrice . . Make up by @martalina.mua . . Available for : . Wedding make up . Prewedding . Engagement . Party . Graduation . Photoshoot . Fashion show . Event make up . Dll . All packages include home service, free hairdo and simple hair accessories.. . Booking before 28 february 2018 and get 10% off! More info and reservation : . Lina 08985065109 . #engagementmakeup #engagementmakeupjogja #makeuplamaran #makeupyogya #muajogja #makeupartist #makeupartistjogja #muasolo #muamagelang #weddingmakeup #weddingmakeupjogja #weddingmakeupsolo #weddingmakeupmagelang #makeupwisuda #makeupwisudajogja #simplemakeup #pre#preweddingmakeupa #preweddingmakeup #graduationmakeup #graduationmakeupjogja #photoshoot #eventmakeup #fashion #fashionmakeup #partymakeup #javawedding #internationalwedding #bridestory #bridesmaid #bridesmaidmakeup
24 1
Kemarin malam buka youtube dan kaget banget ternyata subscribernya udah sampai 162. Nggak kebayang bisa dapat subscriber lebih dari 100 😀 Terima kasih buat yang sudah subscribe. 😘😘😘 Mudah-mudahan content di youtube saya bermanfaat bagi semuanya. 🙏🏻 Should I post a new video ? 😁 Anyway, here is my simple classic make up for you ❤️ lipstick by @wetnwildcosmetic @wetnwildbeauty @wnwcosmetics "Red Velvet" . #thankyou #bea#bea#beautyuber #red #red#red#redlips #beauty #makeup #redlips #classicmakeup #simplemakeup makeup #beauty #instamakeup #인스타메이크업 #인스타뷰티 #뷰티 #메이크업 #인스타그램 #makeuplover #redlips #dressyourface #clozetteid #clozetteco
18 2
Buah manggis memiliki kandungan vitamin B1, B2, C, potasium, kalsium, sodium dan juga zat besi. Pada kulit manggis berfungsi membunuh penyakit dan memperbaiki sel-sel yang mati. Karena buah maupun kulit manggis mengandung zat xanthone, xanthone adalah zat kimia alami yang berguna untuk membunuh berbagai macam penyakit. Manfaat buah manggis : 1. Mencegah kanker 2. Menangkal radikal bebas 3. Jus kulit manggis berguna menghilangkan rasa sakit 4. Menyembuhkan batu ginjal 5. Menurunkan berat bada()n 6. Mengurangi tekanan darah tinggi 7. Menjaga salura! n kencing 8. Memelihara pencernaan 9. Mencegah gangguan penglihatan ====== Kon kesehatan reproduksi Add ContactPerson📲📞 Konsultasi👉Silahkan hubungi: BBM D6D0AED1 Tlp/sms/wa: 085748608345
5 1
Makanan yang baik dikonsumsi untuk wanita yang sedang menjalani program hamil Note: Sumber zat besi diantaranya sayuran berwarna hijau, kacang-kacangan, daging, telur, ikan, susu dan olahannya, kismis, hati, juga buah-buahan. Hindari makanan yang mengandung kopi atau teh saat mengonsumsi zat besi karena akan mengurangi proses penyerapan zat besi dalam tubuh. Konsultasi👉Silahkan hubungi: BBM D6D0AED1 Tlp/sms/wa: 085748608345
4 1
'Before After' my make up😊 Prewedding photoshoot @omahlanggeng Jl. Kav P & K V No 173 Parung Serab Ciledug Get free make up for preweddingphoto package😍 #preweddingmakeup #simplemakeup #vintagestudio #bintarostudio #javanesephotoshoot #tangerangstudio #preweddingjakartaphoto #preweddingphotoshot #omahlanggengstudio
5 0
Maafkan kameraku yg terlalu terang 😅😅 sampai shadingnya ga kliatan semua 😭😭 Graduation make up for @beebeebeatrice . . Make up by @martalina.mua . . Available for : . Wedding make up . Prewedding . Engagement . Party . Graduation . Photoshoot . Fashion show . Event make up . Dll . All packages include home service, free hairdo and simple hair accessories.. . Booking before 28 february 2018 and get 10% off! More info and reservation : . Lina 08985065109 . #engagementmakeup #engagementmakeupjogja #makeuplamaran #makeupyogya #muajogja #makeupartist #makeupartistjogja #muasolo #muamagelang #weddingmakeup #weddingmakeupjogja #weddingmakeupsolo #weddingmakeupmagelang #makeupwisuda #makeupwisudajogja #simplemakeup #pre#preweddingmakeupa #preweddingmakeup #graduationmakeup #graduationmakeupjogja #photoshoot #eventmakeup #fashion #fashionmakeup #partymakeup #javawedding #internationalwedding #bridestory #bridesmaid #bridesmaidmakeup
13 0
5 Buah Terbaik untuk Bayi Buah-buahan dapat diberikan pada bayi, tetapi Anda perlu mempertimbangkan beberapa hal seperti tekstur dan rasa. Perkenalkan buah yang lembut dan manis untuk pertama kali, ketimbang buah yang asam. Pencernaan bayi masih dalam tahap penyempurnaan, sehingga ia perlu menyesuaikan diri dengan apa yang ia makan. 1. Pisang Pisang sangat disarankan sebagai buah pada awal pemberian MPASI. Hal itu dikarenakan tekstur pisang yang lembut sehingga mudah untuk dicerna oleh bayi. Zat gizi penting yang ada di dalam pisang, di antaranya kalium, vitamin, magnesium, kalsium, selenium, dan mineral penting lainnya. 2. Pepaya Buah tropis berbentuk lonjong ini kaya akan kandungan vitamin A (untuk kesehatan mata dan kulit); B1, B2, vitamin C (untuk memperkuat sistem kekebalan tubuh); vitamin E (baik untuk kulit bayi), dll. Selain itu, serat yang terdapat di dalam pepaya sangat bagus untuk pencernaan bayi. Oleh karena itu, pepaya dapat digunakan untuk membantu mengatasi masalah sembelit.  3. Alpukat Tekstur buah yang lembut dan rasa yang enak menjadikannya pilihan yang pas sebagai MPASI, selain pisang dan pepaya. Selain asam folat, alpukat juga kaya akan vitamin A, vitamin B, vitamin E, besi, serat, kalium, fosfor, magnesium, dan mineral lainnya yang diperlukan tubuh. Kebaikan lainnya adalah alpukat mengandung lemak tak jenuh yang sangat baik untuk pertumbuhan sel otak bayi. 4. Pir Tingkat keasaman pir yang sangat rendah membuat buah ini menjadi salah satu makanan yang paling aman untuk dikonsumsi oleh bayi. Pir mengandung banyak nutrisi penting, seperti vitamin A, vitamin B, vitamin C, kalium, kalsium, dan lain-lain. Pir juga rendah kandungan sodium dan tidak mengandung lemak jahat. 5. Labu kuning Buah berwarna kuning ini kaya akan serat sehingga dapat membantu bayi buang air besar secara teratur. Walau terlihat keras Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS Silahkan hubungi: BBM D6D0AED1 Tlp/sms/wa: 085748608345
6 1
Graduation make up . Request tanpa cukur alis . . Make up by @martalina.mua . . Available for : . Wedding make up . Prewedding . Engagement . Party . Graduation . Photoshoot . Fashion show . Event make up . Dll . All packages include home service, free hairdo and simple hair accessories.. . Booking before 28 february 2018 and get 10% off! More info and reservation : . Lina 08985065109 . #engagementmakeup #engagementmakeupjogja #makeuplamaran #makeupyogya #muajogja #makeupartist #makeupartistjogja #muasolo #muamagelang #weddingmakeup #weddingmakeupjogja #weddingmakeupsolo #weddingmakeupmagelang #makeupwisuda #makeupwisudajogja #simplemakeup #pre#preweddingmakeupa #preweddingmakeup #graduationmakeup #graduationmakeupjogja #photoshoot #eventmakeup #fashion #fashionmakeup #partymakeup #javawedding #internationalwedding #bridestory #bridesmaid #bridesmaidmakeup
6 0
My finished look from today’s live! If you didn’t catch it live, you can watch the replay over on Facebook 😎 went super simple & natural today for date night with the hubby. #younique #hartsandpearls #simplemakeup #makeupoftheday
10 1
Aveces me pongo a imaginar si todo lo que nos esta pasando fuese un sueño😓 creo que la pesadilla fuese levantarme y darme cuenta que no era real¡ 🖤 • • • • • ______________💄💋_________ • • • • • • #makeuptime #ignormygranilloenlanariz😅 #simplemakeup 😘 #idkwhattohashtaganymore 🤷🏻‍♀️
17 2
Inspire yourself ✨✨
74 9
Good Morning 💕. _ Meh Sis nak share kenapa korang wajib cuba Glam Face Primer nie : #♥#♥#♥#♥#♥️ Bersiap tak sampai 5 minit dap dap je dah siap sesuai untuk orang yang nak cepat sebab tak perlu pakai banyak banyak. Pakai face primer je dah hilang muka kusam #♥️ Ada sunblock spf30 sangat penting untuk protect muka kita dari kena sunburn. Ini part paling best sambil cantik boleh merawat dan melindungi muka kitaa sebab dalam Glam Face Primer ni ada vitamin. #♥️ Effect pinkish, glowing serta merta terus nampak lepas calit calit dengan glam face primer ni. Dahla baunyaaa wangi macam masuk Victoria Secret. #♥️ Glam Face Primer bersifat all in one, dah tak perlu pakai  pelembap, sunblock & concealer . Dah takyah beli concealer, sunblock memahal. Semua dah ada dalam Glam Face Primer. Jimat teruk duit. #♥️ Ada trigona honey untuk lembapkan muka dan pudarkan parut jerawat sekaligus. . RM 29 trial botol exc post-tahan sebulan RM 59 big botol exc post -tahan 3 bulan (postage add RM 7 sm&ss) #simplemakeup #primermalaysia #basemakeup #primerpilihanmua #primerviral #faceprimer
1 0