Life begins at the end of your comfort zone #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations
186 3
Duh suamiiikkk.. penghasilan yg aku kumpulin kan buat masa depan bjorka. Kamu tenang aja, buat jatah jalan2 udah aku siapin kok dari pendapatan kamu. Gak sadar kan? Wong aku canggih kalo soal persiapan jalan2 馃槍 tau2 semuanya udah beress kamu tinggal bagian bayar doang. Aku juga udah tau mesin mobil udah pake #shellhelix dan ada jaminan asuransi gratis,layanan derek gratis trus onwards travel klo ada kejadian yg ga diduga klo lg dijalan, terus ada #SHEW shell helix extended warranty #driveon mau kemana jadi santai. Dimana2 istri pasti lebih canggih dari suamiknya 馃槝 #ad
26k 64
Bojo yg luar biasa...bojo yg ternyata punya penghasilan buat bawa keluarganya liburan *dr hasil ngintip pendapatan bojo bbrp bulan terakhir* plis bawa keluarga ini roadtrip plis..mobil siap kokkk , mesin udah pake #shellhelix dan ada jaminan asuransi gratis,layanan derek gratis trus onwards travel klo ada kejadian yg ga diduga klo lg dijalan , tuhhh udah ada #SHEW shell helix extended warranty #driveon mau kemana jd santaaaii ama menyenangkan...yuk bawa keluarga ini pergi ama uang kmu yuk, liat muka bjorka masa tega kmu ga ngajak jalan2? *manfaatinanakslagibisa #ad
31k 74
There is no place like the beach..where the land meets the sea and the sea meets the sky #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations
162 1
The 鈥淪anta鈥 leverage is pretty amazing this time of year #notcomplaining #shew
40 0
Can't wait for my next trip! Yuk, ikut liburan ke salah satu wonder destinations di Indonesia! Travel costnya? GRATIS! . Jadi gini, Shell mau nraktir kita liburan ke 5 Wonder Destinations. Cukup dengan ganti oli kamu dengan Shell Helix & daftar dalam program SHEW buat dapetin kode unik. Trus tekan *200*8989# di HP kamu & join 5 Wonder Destinations. Pilih salah satu destinasi (Derawan, Nihiwatu, Amanwana) & share alasan kenapa Shell harus milih kamu jadi pemenang. Promo ini berlangsung sampe Februari 2018. Jangan sampe ketinggalan! #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations
17k 50
Traveling itu bukan masalah akhir dari perjalananmu, melainkan proses dalam petualanganmu itu sendiri. Hanya kamu yang bisa memaknai sendiri鉂わ笍鈽曪笍 Thanks to @driveon.id dalam program shell helix 5 wonder destinations sudah memilih tulisan saya sebagai pemenang 馃檹馃徎 sehingga travelling saya kali ini gratis semua ditanggung oleh @shell #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations #komodo #komodoisland #komodotour #komodoflores #holidayfun #traveller
350 11
Historical #restaurant near #Kabuki za at #Ginza. The name is Ginza no Tou. #Beef #shew was too hot, but testy for me in this #winter.
22 0
Happy early 21st to the ole one-sided @joewitz01 You鈥檙e one-sided if you didn鈥檛 know. Cheers to making more music and more dumb decisions. 21 will fit ya well. #shoe #dickbass #shew
203 3
Ready to hunt some exotic food today but I have to make sure my car is in good condition, so I can be on a comfortable trip. Thanks Shell Helix for helping me with the SHEW program. BTW, Shell has an ongoing activity for you with a holiday package as the prizes! . Change your car lubricants with Shell Helix, then register to SHEW program to get the unique code. Type *200*8989# on your phone to join in 5 Wonder Destinations. Choose your desired destination (Derawan or Nihiwatu or Amanwana) and share your reason why Shell Helix should pick you as a winner to go there. This will end on February 2018, so don't missed it! #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations
1k 8
Abis googling Nihiwatu dan fix kudu milih ke sana buat destinasi traveling berikutnya. Temenin, yuk! . Mumpung Shell lagi mau ngasih gratis traveling ke Derawan, Nihiwatu atau Amanwana, ikutan gih! Caranya cuma join SHEW (program garansi mesin 10 tahun dari Shell) via SMS ke *200*8989#, terus pilih 1 dari 5 wonder destination dan kasih alasan kenapa kalian harus menang. FYI, promo ini cuma sampe Februari 2018. #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations
1k 10
Excited banget pas kemaren ganti oli ke bengkel langganan, apalagi setelah tau bisa dapet garansi mesin 10 tahun plus traveling, GRATIS! Kuy join, caranya: - Ganti oli mobil lo pake Shell Helix & daftar di program SHEW buat dapetin kode unik. - Ketik *200*8989# di HP lo, trus join di 5 Wonder Destinations. Pilih destinasi yang lo mau & kasih alasan kenapa Shell harus milih lo buat jadi pemenang. Periodenya cuma sampe Februari 2018. #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations
4k 6
Kangen Sumba, nih! Apalagi abis liat foto-foto orang tentang Nihiwatu, jadi gak sabar pengen liburan ke sana. Traveling bareng, yuk? . Kalian kalo mau nemenin, Shell mau ngasih gratis traveling ke Derawan, Nihiwatu atau Amanwana nih! Tinggal join SHEW (program garansi mesin 10 tahun dari Shell) via SMS ke *200*8989#, terus pilih 1 dari 5 wonder destination terus kasih alasan kenapa kalian harus menang. . FYI, promo ini cuma sampe Februari 2018, lho. Makanya buruan join! #shellhelix #driveon #driveonid #shew #5wonderdestinations #ad
4k 99
It's been one of those days, just nonstop hustle, dog training, business calls, final exam, gymnastics class with the girls.....blah blah So screw it, I'm having a Nutter Butter! #hustle #dogtrainer #nutterbutter #snacks #reward #longday #nonstop #gogogo #shew #photo #snapchat #today #stickaforkinme
5 0
Well...馃し馃徏鈥嶁檧锔 sometimes you just can鈥檛 be all that and a bag of biscuits 馃槕 . I took this picture yesterday after my workout...and felt less than impressed with my appearance. 馃槥 . I鈥檝e been 馃挴 with my workouts...but my nutrition has been way off. Just this weekend I ate out 5 times in 3 days! 馃槷Which is definitely not my usual and exactly why I鈥檓 feeling this way. . Do I regret it? 馃 No! I had lunch with my mom and sister and enjoyed shopping for the holidays, I had dinner with my husband at his favorite place { #chipotleislife } 馃ぃ 馃尟, lunch again with my sisters and nephews {and more shopping}, dinner with some old friends {so fun!}, and finally Christmas tree shopping and dinner with family yesterday! #shew I sound busy! 馃ぃ . I spent time with family and I enjoyed myself...and I will not beat myself up about it. 鈽猴笍 Not gonna lie though....that one burrito didn鈥檛 give me this cellulite...it鈥檚 been there all along...for as long as I can remember...and it鈥檚 exactly why I鈥檝e been so self conscious about my legs. It鈥檚 ok...I鈥檒l still rock my shorts anyways! 馃拋馃徏鈥嶁檧锔 . Thankfully...being a health coach has taught me A LOT and I have the tools...and the SUPPORT I need to get back on track. I鈥檝e got my workouts {the same ones that helped me drop 30 lbs}and my simple nutrition plan that fuels my body with exactly what and how much it needs! 馃檶馃徎 . So this week I leaned a little more on my girls in our accountability group. They are the real deal...new friends who encourage me, love and support me, and tell me I鈥檓 beautiful no matter what...and I鈥檓 not sure I could find that anywhere else...and that鈥檚 exactly why this #coachlife gives me life 馃檶馃徎馃槏 . Yeahhh....it will get better with time...everyday I just try to better than the last...not PERFECT...just better! 馃檶馃徎 And if you need a little extra support 馃憠馃徎馃憠馃徎 I鈥檓 always here to help! 馃懐鈥嶁檧锔忦煉 #alwaysheretohelp #loveyourselfmore #thankfulformygirls
183 13
#cremebrulee this one was with #rosewater so the flavor was a little too #fragrant for me, but it came after the #kungpaochicken so it helped cool me down...#shew! #spicy course, needs this - the #icecream was #Ginger though - #notafan the other #dishes at #jiji鈥檚 were #fantastic #carnivalvista #secretgetaway
8 0
鬲毓賲蹖乇 鬲禺氐氐賶 丕爻賰賶 賵 丕爻賳賵亘乇丿 賳诏賷賳 馗賮乇 賴賲賰賮 伲佗 佗佗侉侃佴伽伽佶 @as_@as_sport_7鉀佛煆傪煉 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#dar#darbandsarin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran #darbandsar #darbadsarski @snowiran @skinews.ir
74 1
Lord am I asking for too much? If I am then I鈥檒l just settle for the money #shew 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀 #arealoneneedsarealone Tho 馃拋馃徎 j/k I鈥檒l settle for the real one b/c my definition of a real one is a man with plans, a future, he鈥檚 selfless, he鈥檚 enterprising and he鈥檚 also someone I can always depend on!! This type of man is Money BKA a down axx ninja 馃挋
156 3
Why build a snowman when you can become one? Naa apdiye freeze ayiten! #snow #firsttime #bearwithme #chennaiponnuinsnow #istillpreferbeaches Finally I'm not the only one wearing winter clothes all the time! #shew #ineedglasseswithwipers
123 11
賳賲丕蹖蹖 丕夭 倬蹖爻鬲 卮賲卮讴/ 乇賵夭 诏匕卮鬲賴 賲蹖夭丕賳 亘乇賮 丿乇 倬蹖爻鬲 賴丕蹖 丕爻讴蹖 亘賴 丨丿蹖 賳蹖爻鬲 讴賴 丕賲讴丕賳 亘丕夭诏卮丕蹖蹖貙 賮乇丕賴賲 亘丕卮丿. 賴賳賵夭 賴蹖趩讴丿丕賲 丕夭 倬蹖爻鬲 賴丕蹖 鬲賵趩丕賱貙 丿蹖夭蹖賳 賵 卮賲卮讴 丿乇 賮氐賱 噩丕乇蹖貙 丕賮鬲鬲丕丨 賳卮丿賴 丕賳丿 @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#dar#darbandsarin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran #darbandsar #darbadsarski @snowiran @skinews.ir
174 1
#Christmas shopping#cleaning#shew!!!
21 2
丿乇 倬蹖 鬲賱丕卮 讴丕乇讴賳丕賳 夭丨賲鬲 讴卮 卮乇讴鬲 鬲賱賴 讴丕亘蹖賳 丿乇亘賳丿爻乇 賵 丕賲丕丿賴 爻丕夭蹖 倬蹖爻鬲 丕賲賵夭卮蹖 丿乇亘賳丿爻乇 丕夭 乇賵夭 倬賳噩 卮賳亘賴 賲賵乇禺 鄄鄢 丌匕乇 賲丕賴 亘丕夭诏卮丕蹖蹖 賵 丕賲丕丿賴 亘賴 丕乇丕蹖賴 禺丿賲丕鬲 亘賴 賵乇夭卮讴丕乇丕賳 賲蹖 亘丕卮丿 乇賵丕亘胤 毓賲賵賲蹖 丿乇亘賳丿爻乇 @as_sport_7 @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#dar#darbandsarin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran #darbandsar #darbadsarski
162 0
The 10th Annual GNO Gift Exchange #hohoho #oneforthebooks #tookmeawhiletogetthisposttogether #shew #holidaymulewasahit #dirtysanta #gimmethat Love you girls! Thank you for getting out in the nasty weather to party! 馃槝
36 6
賮乇賵卮 鬲禺氐氐賶 丕爻賰賶 丕爻賳賵亘乇丿 賵 倬賵卮丕賰 賳诏賷賳 馗賮乇 賴賲賰賮 伲佗 佗佗侉侃佴伽伽佶 #Bat#Bataleon @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#darbandsar#dizin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran
60 1
毓蹖賳讴 賵 賴賱賲鬲 爻丕賱蹖趩賴 丿乇 丕爻 丕爻倬乇鬲鈥 賮乇賵卮 鬲禺氐氐賶 丕爻賰賶 丕爻賳賵亘乇丿 賵 倬賵卮丕賰 賳诏賷賳 馗賮乇 賴賲賰賮 伲佗 佗佗侉侃佴伽伽佶 #Bat#Bataleon @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#darbandsar#dizin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran
55 0
丿乇亘賳丿 爻乇 亘丕乇卮 亘乇賮 賮乇賵卮 鬲禺氐氐賶 丕爻賰賶 丕爻賳賵亘乇丿 賵 倬賵卮丕賰 賳诏賷賳 馗賮乇 賴賲賰賮 伲佗 佗佗侉侃佴伽伽佶 #Bat#Bataleon @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#darbandsar#dizin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran
201 2
賮乇賵卮 鬲禺氐氐賶 丕爻賰賶 丕爻賳賵亘乇丿 賵 倬賵卮丕賰 賳诏賷賳 馗賮乇 賴賲賰賮 伲佗 佗佗侉侃佴伽伽佶 #Bat#Bataleon @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#darbandsar#dizin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran
125 0
馃尭賵賱丕丿鬲 倬蹖丕賲亘乇 乇丨賲鬲 賵 賲賴乇亘丕賳蹖 亘乇賴賲賴 賲爻賱賲蹖賳 噩賴丕賳 賵 丿賵爻鬲丿丕乇丕賳 丨囟乇鬲卮丕賳 賮乇禺賳丿賴 亘丕丿馃尭 賮乇賵卮诏丕賴 丕爻 丕爻倬乇鬲. 丕賲乇賵夭 丕夭 爻丕毓鬲 郾郾 丕賱蹖 鄄鄄 亘丕夭 賲蹖亘丕卮丿 #Bat#Bataleon @as_sport_7鉀佛煆 #Bataleon @as_sport_7鉀佛煆傪煉 #ski#darbandsar#dizin#shemshak#snowboard #tochal #丕爻讴蹖 #丕爻賳賵亘乇丿 #亘鬲賱賵賳 #shew #丌賲賵夭卮_丕爻讴蹖 #賲乇亘蹖_丕爻讴蹖 #saliceiran @saliceiran
72 0