Tahniah #UPM..Miss my campus life. Miss U. #Serdang #FPP
5 0
‼️YES 2017‼️ Any 2pcs @ RM100. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong . Online purchase/enquiry : 0123948680/017.3785487 . RM 59 Postage Semenanjung RM8. Postage Sabah Sarawak RM9. . Size : Free Size fits S-L . Measurement (inch) . Shoulder / bahu : 18” Bust / dada : 40" Sleeves / lengan : 16.5” Arm / ketiak : 13” Length / labuh : 25, 27" . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral #kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
11 1
from indonesian... TRANSFORMASI KECANTIKAN QUNYIT MASKER! -✅ Merawat masalah Jerawat -✅ Mengurangkan jeragat -✅ Memudarkan Parut ✅ Mencerahkan kulit ✅ Menghaluslan kulit ✅ Merawat ruam dikulit -✅ Menjadikan Kulit Awet Muda BAHAN-BAHAN YANG DIGUNAKAN: 💟 Kunyit Asli 💟 Serbuk Oats 💟 Serbuk Beras Pulut 💟 Serbuk Kolagen dan Serbuk Vitamin C Sedikit tips pengguna qunyit masker😘 🍯Qm + madu = melembapkan kulit & menghilangkan bintik hitam 🍋Qm + lemon = mencerahkan kulit 🍅Qm + tomato = mengatasi muka berminyak & mencerahkan kulit 🥛Qm + yogurt = melembapkan kulit 🍳Qm + putih telur =mengurangkan kedutan, menutup pori2 dan bagus utk kulit kering RM15 (SM) RM18 (SS) #bangi #serdang #serdanghebat #serikembangan #cyberjaya #puashati #putrajaya #putraperdana #punjakjalil #puchong #pengantin #petronas #sayajual #sihat #slim #um #uitm #utm #upm #uniten #ukm #mmu #semenyih #beranang #nilai wassap 0137790143
2 1
‼️YES 2017‼️ Any 2pcs @ RM100 . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong . Online purchase/enquiry : 012.3948680/017.3785487 . Only RM 55 Postage Semenanjung RM8. Postage Sabah Sarawak RM9. . Size : Free Size fits S-L. . Measurement (inch) . Shoulder / bahu : 17” Bust / dada : 39” Sleeves / lengan : 17.5” Arm / ketiak : 17” Length / labuh : 26” . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral #kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
9 2
. Alhamdulillah segala puji bagi Allah. . Syukur fon akak yang ting tong ni pun dah pulih kembali😅 . Alkisah malam tadi ejen akak dari Kajang datang untuk restok IVMIST dan IVKIDS😍😍 . Ibubapa area Kajang ramai yang prihatin masalah demam denggi katanya. Pas sorang, sorang ahli keluarga yang kena masuk hospital disebabkan denggi😱😱 . Makin ramai lah ibubapa yang grab pek Kombo IVMIST dan IVKIDS ni untuk dijadikan kit kecemasan di rumah🏠 . So far kan, ada tak di kawasan perumahan korang yang jual IVMIST?😄 . Kalau takde, ni lah peluang korang untuk menjadi ejen IVMIST hanya di rumah😍 . Walaupun kami banyak stokis dan ejen lain, tapi kan permintaan COD (cash on delivery) di kawasan taman perumahan dan kampung2 tak berapa nak dapat dorang ni penuhi😯 . Haa..Time ni lah peluang untuk tapau market kawasan korang sekarang!😆 . Selain hadiah produk PERCUMA, apa kelebihan lain yang korang dapat join team IVMIST?😀 . Klik link kat bio atau roger akak kat 📲#whatsapp0123934394 😘 Akak explain lebih lanjut jom!!
59 19
‼️YES 2017‼️ ANY 2pcs @ RM100. . RM59 each. Postage semenanjung RM8. Postage sabah sarawak RM9. . 2 SIZES. . Size : Free size fits XS-M. . Measurements (inch) : Shoulder/bahu : 14.5" Bust/dada : 36" Sleeves/lengan : 21.5” Arm/ketiak : 19”. Length/labuh : 24.5”, 28.5” . Size : M-L. . Measurements (inch) : Shoulder/bahu : 15”. Bust/dada : 40” Sleeves/lengan : 22” Arm/ketiak : 20" Length/labuh : 27”, 29.5” . . boutique : Econsave Balakong (Bandar Tun Hussein Onn) . Online enquiry/order : 012.3948680 /017.3785487 . #fashion #muslimah #fashionmuslimah #muslimahfashion #fashionboutique #butik #balakong #bandartunhusseinonn #cheras #serikembangan #cherasselatan #kajang #bangi #serdang #uitm #upm #ukm #unisel #uniten #kuis #usas #unisza #umt #ump #politeknik #kolejvokasional
10 1
‼️YES 2017‼️ . Any 2pcs @ RM100. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong. . For order or any inquiries pls whatsapo 012.3948680 . RM59. Postage Semenanjung RM8. Postage Sabah Sarawak RM9. . Size: m-XL . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 17”. Bust/dada: 42”. Sleeves/lengan: 22.5”” Arm/ketiak: 21”. Length/labuh: 27.5”. . 👉🏻OPEN FOR WHOLESALE . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
8 0
‼️YES 2017‼️ . Any 2pcs @ RM100. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong. . For order or any inquiries pls whatsapo 012.3948680 . RM59. Postage Semenanjung RM8. Postage Sabah Sarawak RM9. . Size: M-L. . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 15.5” Bust/dada: 40” Sleeves/lengan: 21.5”” Arm/ketiak: 18”. Length/labuh: 27”. . 👉🏻OPEN FOR WHOLESALE . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
12 0
‼️YES 2017‼️ Any 2pcs @ RM100 . RM59 each. Postage semenanjung RM8. Postage sabah sarawak RM9. . Size : Free size fits L-XL . Measurements (inch) : Shoulder/bahu : 15" Bust/dada : 46" Sleeves/lengan : 23" Arm/ketiak : 22" Length/labuh : 29" . Physical boutique : Econsave Balakong (Bandar Tun Hussein Onn) . For online enquiry/order : 0123948680/017.3785487. . #fashion #muslimah #fashionmuslimah #muslimahfashion #fashionboutique #butik #balakong #bandartunhusseinonn #cheras #serikembangan #cherasselatan #kajang #bangi #serdang #cyberjaya #putrajaya #uitm #upm #ukm #unisel #uniten #kuis #usas #unisza #umt #ump #politeknik #kolejvokasional #utm #uthm
7 0
SALE!! YES!!! #tojoursadvanced .. . Jom dapatkan cepat.. sementara stok masih ada!😍.. Patpat siku lipat, siapa cepat dia dapat😁.. . Stok terhad! 😅. 📱011-21880786 (whatsapp only) . COD area 🚗: #putrajaya #cyberjaya #Dengkil #uitmdengkil #bangisentral #upm #serdang #tamanequine
2 0
‼️YES 2017‼️ . Any 2pcs @ RM100. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong. . For order or any inquiries pls whatsapo 012.3948680/017.3785487 . RM50. Postage Semenanjung RM8. Postage Sabah Sarawak RM9. . Size: S-L. . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 14.5” Bust/dada: 38” Sleeves/lengan: 21.5”” Arm/ketiak: 18”. Length/labuh: 26”. . 👉🏻OPEN FOR WHOLESALE . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
4 1
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
‼️YES 2017‼️ . Any 2pcs @ RM100. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong. . For order or any inquiries pls whatsapo 012.3948680 . RM50. Postage Semenanjung RM8. Postage Sabah Sarawak RM9. . Size: S-L. . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 14.5” Bust/dada: 38” Sleeves/lengan: 21.5”” Arm/ketiak: 18”. Length/labuh: 26”. . 👉🏻OPEN FOR WHOLESALE . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
4 0
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
Assalamualaikum,salam jumaat! 🤗 . Harini insyaallah 3rd trip to BBW. So anyone yg nak kirim buku cepat2 WhatsApp okay!! 😉😉 . WhatsApp 0179557574 WhatsApp 0179557574 . . #bbwbooks #bbw2017 #big#bigbadwolfs #bigbadwolf #bigbadwolfmalaysia #miecc #themines #personalshopper #bbwps #bbwpersonalshopper #serdang #serikembangan #selangor #kualalumpur
5 2
‼️YES 2017‼️ ANY 2pcs @ RM100 Comes in 2 sizes. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong. . RM59 . Free size fits S-M . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 14.5" Bust/dada: 37" Sleeves/lengan: 21" Arm/ketiak: 18" Length/labuh: 27" . L-XL . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 16” Bust/dada: 42”(fits 44) Sleeves/lengan: 22” Arm/ketiak: 20” Length/labuh: 29” . Online/inquiries pls WhatsApp 012.3948680/017.3785487 . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
26 0
📣📣 FREE COD ! FREE COD ! FREE COD OFFER SET DYXY UTK WARGA SELURUH MALAYSIA ! 😘💄❤ Hari ni ada COD so yg mana nak selit order SET DYXY ni meh pm atau whatsapp kami 💞 FREE POS ( Kami byrkan utk anda) 😍 💞 FREE COD (Kami tanggung kos kehulu kehilir walaupon minyak mahal / upah runner lagi) 😂 💞 HARGA SGT JIMAT drp harga biasa WoW 😘 📲 Admin 017-344 2532 #foundationmalaysia #themines #dropshipwanted #melaka #terengganu #muamalaysia #petalingjaya #perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju #serdang #kelantan #muamelaka #penang #muautara #bccreambydyana #muar #serikembangan #kuantan #muatutorial #dyxycosmetics #seremban #kotatinggi #sabah #bangi #teamFL
7 0
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
‼️YES 2017‼️ ANY 2pcs @ RM100 Comes in 2 sizes. . Butik : What To Wear Today, Econsave Balakong. . RM59 . Free size fits S-M . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 14.5" Bust/dada: 37" Sleeves/lengan: 21" Arm/ketiak: 18" Length/labuh: 27" . L-XL . Measurements (inch) . Shoulder/bahu: 16” Bust/dada: 42”(fits 44) Sleeves/lengan: 22” Arm/ketiak: 20” Length/labuh: 29” . Online/inquiries pls WhatsApp 012.3948680/017.3785487 . #muslimah #fashion #fashionmuslimah #muslimahfashion #bal#balakong #cherasselatan #mahkotacheras #bandartunhusseinonn #bandartunrazak #bangi #bangisentral w#kajang #serdang #serikembangan #nilai #cyberjaya #putrajaya #balakong #bandarseriputra #ukm #upm #uitm #kuis #uia #unisel #uniten
6 0
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
🌷BERITA BAIK UTK SEMUA PELANGGAN NURRAYSA🌷 HQ NURRAYSA berbesar hati untuk mengadakan CABUTAN BERTUAH untuk customer nurraysa yg tersayang. Khas bagi menghargai sokongan anda kepada Nurraysa☺ SYARAT CABUTAN BERTUAH - Pembelian produk Nurraysa minimum RM100 layak dapat 1 cabutan. - Jika beli RM200 dapat 2 cabutan. RM300 dapat 3 cabutan. Dan seterusnya 😘 - Tempoh cabutan bermula dari 1 Oktober 2017 - 31 Disember 2017 - Hadiah : 🎁 2 x Rantai Emas 🎁 2 x Gelang Emas 🎁 5 x Subang Emas 🎁 5x Loket Emas 😱😱😱 Best kan hadiah..lebih banyak anda beli lebih banyak peluang menang hadiahh. #serimenantibeauty #nurraysahq #nurraysabeauty #kolagen #mesrawuduk #mesrasolat #wangi #jelita #kecantikan #organik #ski#skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #parut #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #teamnurraysa #teambeautyrichtie #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
1 0
Orang orang yang tinggal berdekatan dengan #puc#puchong kalau tercari cari nak makan apa hujung minggu ni...meh whatsapp kita😊 • 🍽Aglio Olio Ayam RM70/Tray • 🏡SELFPICKUP PUCHONG PERDANA • 📱WHATSAPP 011 14808157 • • #aglioolio #hotmamadcakehouse #puc#puchongperdanahongperdana #puc#puchongindah #puc#puchongpermai #ban#bandarputeri #putrajaya #serdang #subangjaya #damansara #puchong #puchongperdana #puchongindah #puchongprima #puchongpermai #puchongpermata #bandarbukitpuchong #saujanapuchong #bandarputeri #puchongintan #puchongutama #puchongjaya #puchongkinrara #foodnetwork #foodphotography
7 1
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
Siapa nak cepat cepat whatsapp kita👌🏻 • 📲WHATSAPP 011 14808157 • 🍓MINI PAVLOVA 25PCS RM55 • 🏡SELFPICKUP PUCHONG PERDANA • 📆SILA NYATAKAN HARI & MASA . . #pavlova #pavlovasedap #pavlovamalaysia #sayajualpavlova #PavlovaBrownies #selfpickup #puc#puc#puchongperdana #puc#puchongindah #puc#puchongpermai #ban#bandarputeri #putrajaya #serdang #subangjaya #damansara #puchong #puchongperdana #puchongindah #puchongprima #puchongpermai #puchongpermata #bandarbukitpuchong #saujanapuchong #bandarputeri #puchongintan #puchongutama #puchongjaya #puchongkinrara #bazaarpaknil #kualalumpur #selangor #foodnetwork #foodphotography #dessert
7 0
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
1 0
INI kajian yang terpamer di akses media sosial. Penawar pelbagai penyakit di zaman perang. (Boleh bayang tak?betapa bermanfaatnya teh kombucha INI.jalan ikhtiar.penyembuh penyakit adalah Allah s.w.t) Jika secara penggunaan Dan rekod kami. Resdung boleh Amal Lelah boleh Amal Demam batuk boleh Amal Sakit tekak boleh Amal Sekarang demam macam macam kan? Sistem imun badan kita Sudah semakin alah dengan persekitaran Dan keadaan cuaca Amalkan juga meminum seteguk (sesudu) sekali minum atau beberapa Kali ikut kesesuaian tubuh. Setiap hari Amal. Harga yang sangat murah rm30 sahaja kaklizza jual. Induk ni tak kan habis. Adik akak abang boleh minum airnya banyak kali. Ulang Dan ulang langkah penjagaannya seminggu sekali sahaja. Jaga bebaik jangan biarkan ia terkena panas Dan besi (mati nanti Cendawan Mekah ITU) Sangat sensatif dengan persekitaran tercemar. Setiap rumah mesti ada Cendawan Mekah Dan amalkan lah meminum teh kombucha Kita sedia maklum.banyak penyakit disebabkan pemakanan Dan masalah usus. Jadi rawatlah sebelum Parah Cegahlah sebelum berlaku Wasup kaklizza 0136693185 Google lah segala info tentang teh kombucha Google lah segala fakta tentang teh kombucha Kaklizza pos KE seluruh Malaysia. #khasiattehkombucha #tehkombucha #kombucha #penawar #kesihatan #fattzura #selangor #kualalumpur #johor #melaka #negerisembilan #putrajaya #pahang #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #perak #perlis #pulaupinang #kedah #semenyih #serdang #mantin #beranang #nilai #kajang #terapiinstagram
10 2
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
2 0
Nak order? Sila whatsapp 011 14808157 kalau DM saya tak perasan😬😆🙏🏻 • 🍽Aglio Olio Ayam RM70/Tray • 🏡SELFPICKUP PUCHONG PERDANA • 📱WHATSAPP 011 14808157 • • #aglioolio #hotmamadcakehouse #puc#puc#puchongperdanahongperdana #puc#puchongindah #puc#puchongpermai #ban#bandarputeri #putrajaya #serdang #subangjaya #damansara #puchong #puchongperdana #puchongindah #puchongprima #puchongpermai #puchongpermata #bandarbukitpuchong #saujanapuchong #bandarputeri #puchongintan #puchongutama #puchongjaya #puchongkinrara #foodnetwork #foodphotography
6 0
Promosi jimat berganda Year End Sales Nurraysa. Nikmati pembelian hebat melalui promosi ini, jangan lepaskan peluang!!!👍 Boleh dapatkan Set Penjagaan Wajah, Set Penjagaan Badan, Set Penjagaan Dalaman atau Set Mekap dengan harga terbaik!!! Produk Nurraysa lulus KKM, Halal Jakim, bebas kandungan merbahaya dan bersifat organik👍 Farham😊 Stokis Nurraysa Bandar Seri Putra #serimenantibeauty #nurraysahq #nurraysabeauty #kolagen #mesrawuduk #mesrasolat #wangi #jelita #kecantikan #organik #ski#skincareorganik #skincare #cantikmenawan #cantikalami #kulitbersih #kulitmulus #bibir #parut #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #teamnurraysa #teambeautyrichtie #bandarbarubangi #bukitmahkota #bandarseriputra #ukm #serdang #kuis #nilai
3 0
REPOST! #zofeedback Nak cari kuih muih untuk jamuan ringan office atau di rumah? Boleh order dengan @zo_@zo_cookiesncakes InsyaAllah semua sedap & berbaloi. Dari mcm2 variety boleh pilih. Talam, kuih muih, kek, cookies etc . Whatsapp terus @zo_cookiesncakes link untuk pertanyaan ❤️ . #kuihmuihjamuan #jamuanoffice #jamuanringan #caraberlauk #brownieskl #selangor #serdang #serikembangan #balakong
2 0
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
Salam Jumaat, semua order creampuff, pavlova, brownies, sandwich, aglio semua on👍🏻mcm biasaa...full oi esok😬 thank you🙏🏻 . WS 011 14808157 • 🤤CREAMPUFF RM30 • 🤤CREAMPUFF + CHOC DRIZZLE RM35 • 🏠SELFPICKUP PUCHONG PERDANA • 📆SILA NYATAKAN HARI & MASA • 📱WHATSAPP 011 14808157 NIDA • 👩🏻‍💼Agent Ainul Husna Subang Bestari/Seri Kembangan/Serdang WA 0189472564 • 👩🏻‍💼AGENT Noor Afifah Bandar kajang/BTHO/Reko/Bangi Sentral WA 0133086160 • 👩🏻‍💼AGENT Fariza Anuar Taman Sri Puchong WA 019 4121701 • #creampuff #selfpickup #puc#puc#puchongperdana #puc#puchongindah #puc#puchongpermai #ban#bandarputeri #putrajaya #serdang #subangjaya #damansara #puchong #puchongperdana #puchongindah #puchongprima #puchongpermai #puchongpermata #bandarbukitpuchong #saujanapuchong #bandarputeri #puchongintan #puchongutama #puchongjaya #puchongkinrara #puchongdelivery #kualalumpur #selangor #foodnetwork #foodphotography #dessert
7 1
Memiliki tubuh yang PUTIH dan BERSIH merupakan keinginan bagi setiap orang yang mana kebanyakan orang Indonesia menginginkan untuk memiliki kulit tubuh yang putih berseri sehingga menjadikan penampilan akan lebih maksimal. Miliki rasa percaya diri yang tinggi dengan memiliki tubuh yang putih berseri dengan Fair n Pink Whitening Body serum. serum pemutih badan yang kusam menjadi cerah seketika. Informasi & Pemesanan Line ID : hbshops atau Klik tautan LINE : http://line.me/R/ti/p/~hbshops Bbm : D3BC6B96 atau Klik tautan BBM : www.pin.bbm.com/d3bc6b96 . Sms/Call/Wa : 087.841.050.888 atau Klik tautan WA https://api.whatsapp.com/send?phone=6287841050888 Makassar - Indonesia . Online Shop Since 2013 s.d 2017 #gunungsahariselatan #kemayoran #kebonkosong #harapanmulya #cempakabaru #utanpanjang #sumurbatu #serdang #pasarbaru #gunungsahariutara #manggaduaselatan #karanganyar #kartini #cideng #petamburan
0 0
Harga terBAEK!! Grilled chicken : RM 5.90 Maryland chicken: RM 6.90 Lamb chop: RM 9.90 ajeeeee...... Hanya di The Lembah Grillerz Dataran Mutiara ,Seri Kembangan. #westernbajet #lambchop #chickenchops #makanansedap2 #serikembangan #serdang #adanampakmummyhappy #laporlagi
9 0
Repost @rac@rac@rac@rac@rackzone Momok Cake: RM7 Oreo Choc Cake: RM6 . Semua baru restock di @rackzone! jom makan di #rackzone 😊 . Boleh walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi. . Orang² #putrajaya #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #kajang #serdang jom singgah di @rackzone ni 🤗 ️ . . Boleh walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . . WALK-IN: RACK ZONE BOUTIQUE 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. Belakang Tabung Haji Bangi. Waze: Rack Zone Boutique . ORDER ONLINE: ☎️ Whatapps +60123582180 . #chocolatecheeseberhantu  #cakemomok👻👻👻 #kekcoklatcheeseberhantu #cho#chocolatecheeselavaberhantu #chocolatecheeselava #upm #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendormakanan #vendorbangi #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kek#kekkl #kekkl #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #kekcoklatoreo #chocolateoreo
2 0
Repost @rac@rac@rac@rac@rackzone Momok Cake: RM7 Oreo Choc Cake: RM6 . Semua baru restock di @rackzone! jom makan di #rackzone 😊 . Boleh walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi. . Orang² #putrajaya #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #kajang #serdang jom singgah di @rackzone ni 🤗 ️ . . Boleh walk in ke @rackzone Bandar Baru Bangi . . WALK-IN: RACK ZONE BOUTIQUE 502G, Kompleks Diamond, Bandar Baru Bangi. Belakang Tabung Haji Bangi. Waze: Rack Zone Boutique . ORDER ONLINE: ☎️ Whatapps +60123582180 . #chocolatecheeseberhantu  #cakemomok👻👻👻 #kekcoklatcheeseberhantu #cho#chocolatecheeselavaberhantu #chocolatecheeselava #upm #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendormakanan #vendorbangi #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kek#kekkl #kekkl #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #kekcoklatoreo #chocolateoreo
9 0
MEDOVIK HONEY RUSSIAN CAKE . Slice kek untuk yg baru nak mencuba, sebab nampak macam sedap je kan😋 . Peringatan, satu tak cukup kalau kongsi😂 . Kakak2 abang2 yg berminat bole pm sha. Sha bole cod sekitar kawasan kl . 0132760725 . #keksedap #agentsabrinabakery #mamasab #upmserdang #iium #equinepark #puchong #serdang #puncakjalil #selangor #bakeryno1
4 0
MEDOVIK HONEY RUSSIAN CAKE . Slice kek untuk yg baru nak mencuba, sebab nampak macam sedap je kan😋 . Peringatan, satu tak cukup kalau kongsi😂 . Kakak2 abang2 yg berminat bole pm sha. Sha bole cod sekitar kawasan kl . 0132760725 . #keksedap #agentsabrinabakery #mamasab #upmserdang #iium #equinepark #puchong #serdang #puncakjalil #selangor #bakeryno1
3 0
MEDOVIK HONEY RUSSIAN CAKE . Slice kek untuk yg baru nak mencuba, sebab nampak macam sedap je kan😋 . Peringatan, satu tak cukup kalau kongsi😂 . Kakak2 abang2 yg berminat bole pm sha. Sha bole cod sekitar kawasan kl . 0132760725 . #keksedap #agentsabrinabakery #mamasab #upmserdang #iium #equinepark #puchong #serdang #puncakjalil #selangor #bakeryno1
3 0
jgn lupa banyak minum plain water ye...baru berkesan... Toujours Advanced Collagen Shots Tastes so yummy! TA specifically for skin whitening, radiance, firming and it works wonder on health too. 100% natural base, chemical-free ingredients. Drink consistently day and night and you'll see the results as early as 3 days. RM199 (SM) RM209 (SS) Certified with Good Manufacturing Practice & approved HALAL by Jakim. Loaded with fruit extracts goodness! Acai berry, apple, lemon, blueberry & strawberry. ++ Makanan sunnah Delima, Kurma, Madu. Ingredient : Collagen, vitamin C, honey, dates, purasweet, pomegranate, mixed fruit flavour & RO water. Direction of Use : Drink straight from the sachet (consume when stomach is empty). Keep away from direct sunlight. Store in a dry and cool place for freshness. Serving size 20ml. 1 box contains 30 sachets. #toujoursteamhana #toujourstesti #toujoursmummy #toujoursadvancedagensah #bangi #serdang #serdanghebat #serikembangan #cyberjaya #puashati #putrajaya #putraperdana #punjakjalil #puchong #pengantin #petronas #sayajual #sihat #slim #um #uitm #utm #upm #uniten #ukm #mmu wassap 0137790143
7 2
👏👏👏👏 Items : Anonymous / Vendetta 👉👉 Hard / Good Material 💵💵💵 Rm35 /pcs 💵💵💵 Rm 65 /2pcs 💵💵💵 Rm 60 /3pcs 🚚🚚🚚 free pos to semenanjung malaysia dan tambahan RM5 untuk pos ke sabah sarawak . 📱Hubungi di talian yang tertera di Bio IG kami 0173983051 #top#topengmurah #topeng #makanmalam #anonymous #vandetta #jualmurah #murahmurah #lineclear #tigagaris #nilai #putrajaya #cyberjaya #serdang #uitmdengkil #polinilai #usim #nilaicollege #hobbies #collection #emcee #ultras #fansbola #topimerah
5 0
Eh! Kenapa orang ramai buat treatment di Hermosa Medispa ya? Ada tu sanggup travel from JB, Perak, N9, Kelantan.. semata-mata untuk dapatkan rawatan di Hermosa Medispa. 😬 Kalau setakat dari Semenyih, Ampang, Damansara, Hartamas, Shah Alam, PJ tu mmg tak heran la. Apa la istimewanya Hermosa Medispa ni ya? Korang pun boleh agak kan❓ Apa jawapannya 😍 📞 03.8082.1114 📞012.3334244 . Waze : Hermosa Medispa . 92-1, Jalan PUJ 3/2, Taman Puncak Jalil, Bandar Putra Permai, 43300, Seri Kembangan, Selangor #ban#bandarkinrara #vitaminc #vitamincinjection #vitamincdrip #tamanpuncakjalil #bandarkinrara #equinepark #serikembangan #cyberjaya #putrajaya #serdang #puchong #dermapen #kulitputih #skinwhitening #parutjerawat #hilangkanjeragat #jeragat #janganmengata #vshape #botox #flawlessskin #medispa #medispamurah #eyes #perempuan #cantik #kulitcantik #chemicalpeel #bhmed
7 0
Mungkin ramai yg x tahu apa itu nutella pods.. . Pods ni basically sejenis cookies yg ada lubang kat tengah dan disiram dengan Nutella..Nuttela pod ni rasa mcm soft cookies.. Crunchy outside & soft inside. 😋😋😋. . .#agentsabrinabakery #agent_mimmy #sayahantarteruskerumahanda #bolehwhatsappakakuntukorder #bandarseriputra #bukitmahkota #bangiavenue #bandarbarubangi #serdang #kajang #cyberjaya #putrajaya #kerinchi #menaratm #bangsar #UKM #KUIS #UNITEN #UPM #hongleongpjcity #hongleongassurance #nilai3 #nilaiimpian #bandarbarunilaidelivery #cakedelivery #dessertdelivery #deliveryservice
16 0
🔥KEBERKESANAN Trudolly 👏👏 Syukur Alhamdulilah customer happy dgn hasil Trudolly!!👍 . Aduhaiii rugi lah klau tak try! Stock dah tinggal sikit ni😅 Cepat meh WHATSAPP Sis +60182124726 . FREE POSTAGE FREE DELIVERY😉😉 . . Nak kurus dengan natural & kulit cantikk dari dalam mesti amalkan Trudolly.. Pasti Puashati!!! . . 🌹TruDolly 🚙🚙 COD: Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Serdang, Equine Park . #trudolly #trudollybyfazura #trudollydetox #fazura #fattzura#serikembangan#serdang#equinepark#putrajaya#cyberjaya
4 0