Nak hilangkan parut jerawat yang hitam? . Nah! Minum ni ESP daripada Shaklee. . ESP ialah minuman protein drpd soya yang dapat menghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat. Sel kulit pun akan jadi sihat dan membuatkan kulit lebih cantik dan menghilangkan semua parut-parut. . Tengku Sofia. 012-3390665 www.sovitamin.com . #say#sayajuallee #sayajual #shaklee #can#cantikksuami #cantik #ibu #ibuberpantang #ibumengandung #malaysia #jerawatbatu #kulitparut #setmenyusushaklee #ctdk #uiagombak #kulitcantik #esp#espshaklee #esp #protein #kulitflawless #milkbooster #srigombak #shakleesrigombak #par#parutjerawat #parut #gemuk #bertunang #kedaivitamingombakdanbatucaves #nakcantik #nakkahwin
1 1
"HERBAL BLEND SHAKLEE _ ✅Ekstrak pelbagai jenis herba semulajadi terpilih ✅Tanpa steroid ✅Dingin dan tidak berminyak ✅Telah menjalani klinikal test, dijamin selamat ✅Tiada keraguan dan tiada racun, bebas paraben _ Khasiat Herbal Blend Shaklee : 🔸Melembutkan kulit yang kasar (kawasan lutut, tapak kaki, tapak tangan) 🔸Membaiki kulit kulit pecah spt tumit kaki 🔸Menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit 🔸Menghilangkan parut demam campak dan chicken pox 🔸Merawat ruam dan eczema 🔸Sebagai losyen kegunaan harian 🔸Membuang angin dalam perut _ 🌸 For fast respond whatsapp nad 😊 www.wasap.my/0134882042 🌸 . _ Your Favourite SID 💕 _ #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #sayapenggunashaklee #sayajualshaklee #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekualapenyu #shakleeperak #shakleemenumbok #shakleesitiawan #shakleeputatan #shakleeipoh
0 1
Bila 2C dah melekat di hati . Bulan February dah hampir kepada penghujung . Dok tengah suap adek Sya makan , tetiba masuk pulak order nak set Gorgeous ni . Seronok Sya pon . jom kita Minum Collagen amd amik Vitamin C ni dulu. Lembutkan kulit . Kita ratakan dulu permukaan kulit mula dari dalam , baru cun abis . Jumpa orang ramai pon confident je , tambah sekarang ada Youth pulak kan . Haa meletup , jumpa kawan semua terlopong pesal dah cantik ni ??? . Cepat whatsapp Sya www.wasap.my/60196216890 #sayajualshaklee #shakleekulim #shakleepenang #shakleejohor
3 1
"HERBAL BLEND . . Haaaa, mesti ramai orang kenal krim ini kan? Krim paling laku macam pisang goreng panas. . . Herbal Blend ini sememangnya sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur. Dari bayi hinggalah ke dewasa. Jimat dan sangat2 JIMAT. Boleh tahan 5-6 bulan penggunaan. Jimat sangat2 ! . . Fungsi losyen power Herbal Blend ni ? . . ✅ Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga. Ramai yang dah mencuba memberi feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema. Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan. . ✅ Ubat luka / melecur InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat2. Jadi tidak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu. . ✅ Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya terasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka. Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapukan sahaja krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tidak perlu risau. . ✅ Menghilangkan parut.Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang. . ✅ Ruam pada bayi. Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan sahaja krim ini insyaAllah ia akan melegakan rasa pedih dan akan merawat ruam. . ✅ Losyen harian. Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tidak berminyak, jadi tidak akan mengganggu kerja seharian anda. . .cod area ipoh n batu gajah Nadirah 013-4882042 Shaklee Independent Distributor . . #kesuburan #subur #alfalfa #alfalfacomplex #alfalfashaklee #shakleemurah #shakleemalaysia #say#sayajualshaklee #nat#naturalproduct #vivixshaklee #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleealorsetar #herbalblend #herbalblendshaklee #chickenpox #gatalruam #ubateczema #losyenpowershaklee #promoshaklee #sayajualmurah #shakleeeffect"
0 0
Adoiii pagi pagi hidung dah buat hal Bersin je memanjang, pantang sejuk sikit, pantang habuk sikit, kalau ofismate pakai perfume menusuk hidung pun.. Hmmm, Asyik ashum je lah jawabnya😥 . Setiap pagi WAJIB SELESEMA! Gila kan!!! Bila ingat balik, aduh memang nightmare sangat, belum lagi touch pasal JERAWAT RESDUNG. Lagi lah ku tension Korang ada MASALAH RESDUNG?!!! Cepat amalkan set resdung shaklee. IAllah sangat sangat membantu, pulihkan resdung. Bila resdung dah takda, kulit pun jadi elok😍😍😍 . Jangan bertangguh ok. Kesianlah kat diri sendiri Shaklee lover, Anis-017 7832740 #codkuantan #codjayagading #codtamantas #codgambang #codbandarkuantan #codinderamahkota #sha#shakleepahang #shakleekuantan #shakleejayagading #shakleetamantas #shakleeinderamahkota #kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #say#sayajualshakleemurahysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #sha#shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee
5 0
Assalamualaikum. Hi. SET BASIC iaitu ESP dan Vitamin C Plus adalah dua suplemen yang jadi HOT SELLING tiap bulan. Memang kena top up dan stok di rumah. Cuma sekarang stok ESP makin susut. ESP ➡ Pembekal protein yang mengandungi 9 asid amoni. Memberi tenaga, pudarkan parut luka atau jerawat, kurangkan jerawat pasir, bantu baiki sel dan tisu kulit dan atasi masalah pigmentasi. VITAMIN C (180 biji) ➡ 1 tablet mengandungi 7 biji setengah buah oren. Vitamin C ni membantu atasi masalah kulit kusam, kecutkan jerawat dari dalam, ratakan tona kulit dan tingkat sistem imun badan. ORDER SEKARANG ! TIKAH 010-8930090 #shakleesandakan #cheqkajualshaklee #sayajual #shakleesabah #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleekotakinabalu #shakleesarawak #shakleemiri #shakleetawau #shakleepenampang #shakleelabuan #shakleelahaddatu #shakleekeningau #shakleepapar #shakleetelupid #shakleeinanam #shakleeputatan
1 0
Assalamualaikum. Hi. SET BASIC iaitu ESP dan Vitamin C Plus adalah dua suplemen yang jadi HOT SELLING tiap bulan. Memang kena top up dan stok di rumah. Cuma sekarang stok ESP makin susut. ESP ➡ Pembekal protein yang mengandungi 9 asid amoni. Memberi tenaga, pudarkan parut luka atau jerawat, kurangkan jerawat pasir, bantu baiki sel dan tisu kulit dan atasi masalah pigmentasi. VITAMIN C (180 biji) ➡ 1 tablet mengandungi 7 biji setengah buah oren. Vitamin C ni membantu atasi masalah kulit kusam, kecutkan jerawat dari dalam, ratakan tona kulit dan tingkat sistem imun badan. ORDER SEKARANG ! TIKAH 010-8930090 #shakleesandakan #cheqkajualshaklee #sayajual #shakleesabah #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleekotakinabalu #shakleesarawak #shakleemiri #shakleetawau #shakleepenampang #shakleelabuan #shakleelahaddatu #shakleekeningau #shakleepapar #shakleetelupid #shakleeinanam #shakleeputatan
2 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
1 0
Assalamualaikum Haii semua 😊 . Siapa nak kulit CANTIK & SIHAT tanpa bahaya? Ni supplement untuk anda😘 . VITAMIN C PLUS 💕Perlindungan daripada sinar uv 💕Mengurangkan kesan "sunburn" - Membantu prevent masalah jerawat degil 💕Tona kulit menjadi lebih sekata 💕Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka 💕Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) - Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 💕Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir 💕Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 💕Membantu menghasilkan kolagen dlm badan 💕Kulit lebih glowing dan radiant . Whatsapp Trusted SID | Naddd 0134763964 #jeragat #parut #par#parutjerawatutberlubang #parutjerawat #esp#espshaklee #vitaminE #sayajualshaklee#shakleeum #shakleeselangor#shakleerawang
1 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleeeffect #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
2 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
1 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
0 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
4 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
3 0
. FULLSET KECANTIKAN SHAKLEE 💕 . . Hai and Assalamualaikum semua ! Dekat bawah ni Sis Qilah ada share tentang kebaikan2 set kecantikan shaklee tau 💕 1 tong ESP ⏩ tahan sehingga 3 bulan 1 botol VITAMIN E ⏩ tahan sehingga 4 bulan 1 botol VITAMIN C ⏩ tahan sehingga 6 bulan . . Berbaloi kan? . . KELEBIHAN ESP 🌱kulit lebih anjal dan gebu 🌱memudarkan parut hitam 🌱mengawal pertumbuhan jerawat 🌱mencerahkan kulit 🌱kulit lebih tegang dan sihat 🌱mengandungi protein lengkap dan amino asid yang tidak dapat dihasilkan badan sendiri 🌱menggantikan sel kulit mati kepada yang baru . . KELEBIHAN VITAMIN C PLUS 🍊perlindungan daripada sinar UV 🍊mengurangkan kesan sunburn 🍊membantu prevent masalah jerawat degil 🍊menggantikan tisu kulit yang rosak 🍊mencerahkan kulit secara semulajadi 🍊membantu masalah kulit sensitif seperti resdung 🍊mengatasi jerawat nasi dan pasir 🍊mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊membantu menghasilkan kolagen dalam badan 🍊kulit lebih glowing . . KELEBIHAN VITAMIN E (grape seed) 🍇menjadikan kulit lebih muda dan membantutkan penuaan 🍇mengurangkan parut dan masalah jerawat 🍇menggalakkan kulit dan rambut 🍇membantu masalah whitehead dan blackhead 🍇membantu mengurangkan eyebag 🍇mengawal masalah kulit berminyak 🍇mengatasi masalah jeragat 🍇melambatkan proses penuaan . . Boleh wasap Sis Qilah trus untuk pertanyaan harga dan detail mengenai supplement shaklee . Sis Qilah akan bagi free consultation sekali dan guide cara pengambilan secara betul dan berkesan!❤️ . . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: nuraqilahbaharim http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #sha#shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeupnm #shakleeukm #setkulitcantik #skinsolution #vitamincshaklee #shakleemaaa
2 1
. SAKIT PERUT AWAL PAGI, ADA NAMPAK SIS HAPPY? . Perkara yang menakutkan berlaku pagi ni😩. Bangun lewat sebab bertimbunnya assignment📚. Ya Allah, kelam kabut dibuatnya sebab tak iron baju lagi, buku tak masuk beg lagi, assignment tak print lagi😭. Sis Qilah fikir konfem tak sempat nak breakfast. Dahla yang ad gastrik, lepas tu tak sempat sarapan. Memang cari nahasla jawabnya😅. . Aha! Baru teringat #espshaklee kan ada😉. Dahla provide tenaga untuk Sis Qilah, kenyang sampai tengahari😋🤤. Menu diet ni🤭. . Jangan lepaskan peluang tau.. Sis nak tolong korang jaga kesihatan je.💪🏻 . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: Nur Aqilah Baharim Livehealthylifeby.qilah http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeukm #shakleeupnm
4 0
. SAKIT PERUT AWAL PAGI, ADA NAMPAK SIS HAPPY? . Perkara yang menakutkan berlaku pagi ni😩. Bangun lewat sebab bertimbunnya assignment📚. Ya Allah, kelam kabut dibuatnya sebab tak iron baju lagi, buku tak masuk beg lagi, assignment tak print lagi😭. Sis Qilah fikir konfem tak sempat nak breakfast. Dahla yang ad gastrik, lepas tu tak sempat sarapan. Memang cari nahasla jawabnya😅. . Aha! Baru teringat #espshaklee kan ada😉. Dahla provide tenaga untuk Sis Qilah, kenyang sampai tengahari😋🤤. Menu diet ni🤭. . Jangan lepaskan peluang tau.. Sis nak tolong korang jaga kesihatan je.💪🏻 . Trusted Shaklee independent distributor💕, *Nur Aqilah Baharim* Ig: @livehealthylifeby.qilah Fb: Nur Aqilah Baharim Livehealthylifeby.qilah http://www.wasap.my/60134598459 #say#say#sayajualshaklee #shakleestudent #shakleekelantan #shakleemachang #shakleepangkalmeleret #shakleepasirputeh #shakleetanahmerah #shakleegaal #shakleelumut #shakleemanjung #shakleetldm #shakleeperak #shakleeselangor #shakleeipgkpi #shakleebangi #shakleeampang #sayajualshaklee #nat#naturalproduct #supplementbagus #shakleemaaa #naturalproduct #sayajualshaklee #shakleeupm #shakleeukm #shakleeupnm
2 0
Bila keadaan agak sibuk dan terkejar-kejar masa,saya terlupa minum ESP dua hari sudah. 😅 Terlupa minum tu sebab saya kalau minum ESP memang waktu awal pagi. Tapi, dalam dua hari ni saya target nak cepat siap masak before tengah hari dan nak selesaikan tugas rumah before anak-anak bangun. In the end, lupa minum ESP.😅 . Tau apa beza dia bila tak minum ESP ni: . ✅ Badan cepat penat. Sebelum pukul 2 petang saya rasa mengantuk yang amat. Mata ni cam mau tertutup sudah tapi kena layan juga sama anak anak ni.😭. ✅ Cepat rasa lapar. Baru makan sarapan tadi jam 8 pagi mau makan lagi jam 9 pagi. Sampai habis biskut satu balang ni. Rasa every hour ni lapar. ✅ Umar banyak ragam. Ok, apa yang best ESP ni...selain bekalkan tenaga, dia pun milkbooster tau. ESP bantu bagi pekat air susu badan so baby akan rasa kenyang lama dan tidur pun nyenyak ja. ✅ Kulit pula, naik pula jerawat seketul di bahagian dagu. 😔 Bila badan tak cukup protein, macam mana nak bina dan baiki sel kulit kita? Hmm . So, nak lagi tak “terlupa minum ESP?” NO. NO. NO. Kena ingat minum ESP walau sesibuk mana pun. OK? #mamagojessangat #shafizahbeauty
5 1
. SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️ . Sis Qilah Founder of Dream Comes True 📲www.wasap.my/60134598459 . Shaklee Beauty Consultant - #sha#shaklee #shakleebesut #setnutriwhite #setskincareshaklee #sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleepasirputeh #kelantan #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleemachang #vitaminmurah #shakleeuitm #shakleebangi #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee #setslimming #shakleekuis #collagenshakleemurah #sha#shakleeupm #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleeipg #shakleeupm #shakleeupnm
2 0
. SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️ . Sis Qilah Founder of Dream Comes True 📲www.wasap.my/60134598459 . Shaklee Beauty Consultant - #sha#shaklee #shakleebesut #setnutriwhite #setskincareshaklee #sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleepasirputeh #kelantan #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleemachang #vitaminmurah #shakleeuitm #shakleebangi #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee #setslimming #shakleekuis #collagenshakleemurah #sha#shakleeupm #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleeipg #shakleeupm #shakleeupnm
2 1
Protein bina tubuh seperti batu bata membina rumah . Protein penting untuk penyelenggaraan, pertumbuhan dan pembaikan tisu dalam badan termasuk kulit. . Jawapan pada kulit yang cantik, ambil protein secukupnya. . Nurul pilih protein bersumberkan tumbuhan dan Non Gmo barulah kulit kusam boleh terbang jauh 😉 . Nurul Your Trusted SID
4 2
. SET BASIC JERAWAT . . Khas untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit JERAWAT sangat-sangat sesuai untuk cuba ALFALFA + VITAMIN C ni . . . FUNGSI VITAMIN C 🌼Mencantikkan kulit 🌼Menstabilkan hormon 🌼Meningkatkan sistem imun tubuh badan 🌼Menentang virus jahat dalam badan 🌼Memberikan tenaga 🌼Menghilangkan selsema, demam 🌼Mengurangkan allergic 🌼Merawat luka 🌼Menghalang jangkitan penyakit . . Fungsi Alfalfa: . ✅Mencuci hati, darah, usus ✅Melawan Alahan- bau badan, ulat air, kurap ✅Merawat Allergic ✅Merawat Resdung ✅Merawat Fungi dalam tubuh ✅Membantu memperbanykkan susu ibu ✅Baik untuk perubahan patologi dalam usus dan perut ✅Menyingkirkan lemak dan kolestrol ✅Melawan tumor ✅Melegakan keletihan ✅Mencegah/merawat arthritis ✅Agen detoks yang baik ✅Merawat Keputihan ✅Sebagai perapat wanita ✅Berfungsi sebagai kacip Fatimah . . Untuk info lanjut,contact je nanti Sis Qilah akan berikan the best consultation ❤️ . Sis Qilah Founder of Dream Comes True 📲www.wasap.my/60134598459 . Shaklee Beauty Consultant - #sha#shaklee #shakleebesut #setnutriwhite #setskincareshaklee #sayajualshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeoriginal #shakleepasirputeh #kelantan #flawlessskin #vivixmurah #shaklee #shakleemachang #vitaminmurah #shakleeuitm #shakleebangi #vitamincshaklee #alfalfacomplexshaklee #slimmingshaklee #setslimming #shakleekuis #collagenshakleemurah #shakleeupm #vitaminmurahshaklee #espshakleemurah #espmurah #setkurusshaklee #shakleeipg #shakleeupnm
0 0
Memang tak rugi lahh beli #vit#vit#vitc shaklee ni . 🎈ada 180biji 🎈tahan 3-6 bulan 🎈selain telan setiap hari, vita c boleh juga buat masker muka tauu korang 🎈dapat pudarkan and kecutkan jerawat 🎈dapat cantik macam artis 🙈 🎈dapat tingkatkan imunisasi badan Ehhh banyak lagi kebaikan #vitc nii 😘😘 Nak tau roger je Yang penting memang ramai suka sangatt lahhh #vitc nii 😍 . 0175895176 #codkuantan #codjayagading #codtamantas #codgambang #codbandarkuantan #codinderamahkota #sha#shakleepahang #shakleekuantan #shakleejayagading #shakleetamantas #shakleeinderamahkota #kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #say#sayajualshakleemurahysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #sha#shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee
0 0
Memang tak rugi lahh beli #vit#vit#vitc shaklee ni . 🎈ada 180biji 🎈tahan 3-6 bulan 🎈selain telan setiap hari, vita c boleh juga buat masker muka tauu korang 🎈dapat pudarkan and kecutkan jerawat 🎈dapat cantik macam artis 🙈 🎈dapat tingkatkan imunisasi badan Ehhh banyak lagi kebaikan #vitc nii 😘😘 Nak tau roger je Yang penting memang ramai suka sangatt lahhh #vitc nii 😍 . 0175895176 #codkuantan #codjayagading #codtamantas #codgambang #codbandarkuantan #codinderamahkota #sha#shakleepahang #shakleekuantan #shakleejayagading #shakleetamantas #shakleeinderamahkota #kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #say#sayajualshakleemurahysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #sha#shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee
3 0
✨ Testimoni Collagen Powder✨ . _ 🎀For fast respond whatsapp naza 😊 (link whatsapp di bio) 🎀. _ Nazatul 0174083369 Your Favourite SID 💕 _ #col#collagenpowderlee #collagenpowdershakleemurah #collagenpowder #sayapenggunashaklee #sayajualshaklee #shakleedistributor #nazabeautycaretestimoni #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekedah #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleepenang #shakleeperlis #shakleeperak #shakleeutara
4 1
ALFALFA SI JAMU MODEN . 📎Masalah keputihan 📍Sengugut 📎Masalah Berat badan 📍Jerawat 📎Kolestrol tinggi 📍Sering sakit kepala 📎Sembelit . 📝Alfafa jamu moden untuk wanita.Bertindak mendetoks kan badan secara semulajadi.Membuang segala toksik yang bersarang dalam badan Anis 017 7832740 #codkuantan #codjayagading #codtamantas #codgambang #codbandarkuantan #codinderamahkota #sha#shakleepahang #shakleekuantan #shakleejayagading #shakleetamantas #shakleeinderamahkota #kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #say#sayajualshakleemurahysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #sha#shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee
2 0
SHAKLEE COLLAGEN REPORT CARD! ___ Ever wonder how effective is Shaklee Collagen Powder? ___ Ever wonder why it's always selling hot and out of stock easily? 🔥 ___ Data proves everything. ___ Research has been done and Shaklee Collagen has shown SIGNIFICANT improvement in perception of skin appearance and noticeable wrinkles. ___ After using for 8 weeks, results showed improved overall skin condition. ___ ✅90% - improved in skin moisture ✅75% - improved in roughness & dryness ✅71% - improved in overall statistics appearance ✅69% - improved in softness & smoothness ✅60% - improved in make-up lasting ✅55% - improved in firmness, tightness and elasticity ✅54% - improved in hair appearance ✅50% - improved in radiance, tone and clarify ✅18% - improved in fine lines and wrinkles ___ Wanna give Shaklee collagen a try? ___ Don't waste money on other products which are expensive and not showing any significant improvements. ___ Choose Shaklee. Cause your skin deserves it. 😍 ___ We have Promotion for collagen this month ya. 10% discount! ___ And the promotion will end in 5 days time! ___ Have you grab yours? ___ Hurry up! ___ 019.211.6800 ___ #shakleewithmommyj #collagenpromo
0 1
BECAUSE IT’S WORTH IT.. ___ Look at the value, not the price. ___ There are stuffs that I like to purchase from Super Save and there are some I prefer to choose the premium ones. ___ Just like my supplements. There are so many supplements in the market but I prefer to choose a trusted, safe and proven brand eventhough some are cheaper. ___ People say Collagen is expensive. ___ “I can buy cheaper ones at Guardian 🤭” ___ I have tried many brands. But Shaklee Collagen powder is the only collagen that gives me fast and visible effect. Not only me, but most of my customers as well. ___ Because ageing is so expensive, I choose to take Collagen. ___ People say Vivix is expensive. ___ But I think health is even more expensive. Not many people realize it until they fall sick. The suffer, the hassle, the money, the trouble is no joke! ___ If only money can buy health, everyone will be very healthy. But the fact is, MONEY cannot buy health. ___ I value my health. ___ That’s the reason I choose Vivix, Vitamin C, ESP, Ostematrix, OmegaGuard. ___ I choose prevention with supplements rather than cure with medicines. ___ How about you? ___ Looking for a trusted Shaklee Independent Distributor? ___ Look for Mommy J. ___ 019.211.6800 ___ #shakleewithmommyj #healthyandbeautywithmommyj
2 1
YOUTH SKINCARE IS BEYOND ORGANIC! ♥️ . Omg, you’re so tempting! 😍 Nah, buat pencinta skincare sekalian alam! 😘 Youth will be launched on March. . 8 tahun uji kaji dilakukan oleh saintis! Bukan calang-calang skincare tau. Bukan setahun dua, tapi 8 TAHUN! 😱 . Nanti ripa share testimoni by master’s shaklee ♥️ . Ripa open for pre-order now. Stock is very very limited! Seriously, place your order now! . Pm ripa to know about this powerful skincare 😉 . Arifah Rahim, 013-8105702 #DiariShakleeArifah #shaklee #tawau #sabah #malaysia #sayajualshaklee #youthskincareshaklee
17 0
TAHUKAH ANDA • Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan anti oksidan yang dihasilkan daripada ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. • Ia merupakan suplemen anti penuaan tahap selular yang terbaik di dunia. • Harganya memang MAHAL Tapi setanding sangat dengan KUALITI 👍👍👍 • Sebab tu pengguna2 setia Vivix memang tak kisah melabur duit beli Vivix ni! • Hanya dalam satu botol tapi dapat kebaikan macam2 !! • Jom Vivix ! To order, WhatsApp 019 344 3650 • #TeamZinniaAura #vivixshaklee #sha#shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #codshaklee #codshakleejb #codshakleejohorbahru #sha#shakleejohoru #shakleejohor #shakleejb #shakleesingapore #shakleebrunei #bazaarpaknil #testimonishakleebyzai . 😘
3 0
TAHUKAH ANDA • Vivix Shaklee adalah minuman kesihatan yang kaya dengan anti oksidan yang dihasilkan daripada ekstrak anggur muskat, resveratrol dan bersama beberapa ramuan lain yang semulajadi. • Ia merupakan suplemen anti penuaan tahap selular yang terbaik di dunia. • Harganya memang MAHAL Tapi setanding sangat dengan KUALITI 👍👍👍 • Sebab tu pengguna2 setia Vivix memang tak kisah melabur duit beli Vivix ni! • Hanya dalam satu botol tapi dapat kebaikan macam2 !! • Jom Vivix ! To order, WhatsApp 019 344 3650 • #TeamZinniaAura #vivixshaklee #sha#shaklee #sayajual #sayajualshaklee #shaklee #shakleemalaysia #codshaklee #codshakleejb #codshakleejohorbahru #sha#shakleejohoru #shakleejohor #shakleejb #shakleesingapore #shakleebrunei #bazaarpaknil #testimonishakleebyzai . 😘
3 0
ALFALFA SI JAMU MODEN . 📎Masalah keputihan 📍Sengugut 📎Masalah Berat badan 📍Jerawat 📎Kolestrol tinggi 📍Sering sakit kepala 📎Sembelit . 📝Alfafa jamu moden untuk wanita.Bertindak mendetoks kan badan secara semulajadi.Membuang segala toksik yang bersarang dalam badan Anis 017 7832740 #codkuantan #codjayagading #codtamantas #codgambang #codbandarkuantan #codinderamahkota #sha#shakleepahang #shakleekuantan #shakleejayagading #shakleetamantas #shakleeinderamahkota #kuipsaskuantan #bazarpaknil #vivik #shakleesingapore #shakleeinderasempurna #shakleebukitrangin #shakleesgisap #sayanakcantikdansihat #setberpantangshaklee #sayajualshaklee #say#sayajualshakleemurahysia #sayajualshakleemurah #shakleemurahmalaysia #sha#shakleemalaysiabypos #shaklee #shakleemalaysia #alfalfashaklee
8 0
Wanita dengan masalah Kulit memang susah nak dipisahkan. Adeeeee jer masalah kulit yang timbul. Parut lah.. Kawasan gelap lah.. Kulit kering lah.. Berminyak lah.. Jerawat lah..bukan kat muka je. Malah belakang badan pun timbul. Ni yang parah. Bukan boleh sapu cream bagi kecut pun. . Takkan nak try banyak-banyak produk kan. Kalau ada 4 masalah kulit, nak makan 4 produk? Nak sapu 4 jenis cream/skin care? Jenuh la kan... . Nak senang, minum je ESP. 1 Penyelesaian untuk semua masalah kulit. Mudah.Senang.Sedap.Sihat.100% semulajadi.100% chemical free Dan yang penting, HALAL . . SMS/WHATSAPP ke 019-2612786 Rakan Shaklee Anda Hafidah fidahkhaja.blogspot.com dapatkan sekarang on promo SET KURUS SHAKLEE SET MENYUSU SET KULIT CANTIK Whatsapp NOW! 019-2612786 Whatsapp NOW! 019-2612786 Whatsapp NOW! 019-2612786 Jangan lupa tag kawan-kawan yer. @fid@fid@fidahkhaja @fidahkhaja @fidahkhaja #shakleebandarputrapermai #shakleedesapetaling #shakleeputrajaya #shakleeserdang #shakleeequine #shakleeserikembangan #coddesapetaling #codbandarputrapermai #codserdang #codpuncakjalil #codserikembangan #codupm #codshaklee #codequine #bazaarpaknil #say#sayajualshaklee #sayajualmurah #sayajual #alfalfapromo #masalahwanita #masalahkeputihan #promoshaklee #dogibab #kipidap #kulitcerah #hilangparut #kulitberseri
2 0
COLLAGEN POWDER SHAKLEE . _ Collagen Powder Shaklee antara yg terbaik sebab ia diperbuat dari sisik ikan merah laut dalam. WAJIB cuba collagen ni kalau ada masalah KULIT KUSAM, PARUT BERLUBANG atau LIANG PORI BESAR 🤔 . _ Kebaikan COLLAGEN POWDER : ☘️Mengekalkan keanjalan semulajadi kulit ☘️Kulit lebih lembut dan glowing ☘️Menghilangkan kedutan dan garis halus ☘️Mengecilkan liang pori ☘️Menghilangkan masalah jeragat ☘️Menguatkan otot dan tulang ☘️Mengurangkan masalah keguguran rambut ☘️Mengatasi masalah sukar tidur ☘️Menguatkan tulang ☘️Mengurangkan kesakitan sendi ☘️Mengurangkan selulit dan stretch marks ☘️Menghilangkan sakit lutut. _ 🌸 Whatsapp naza utk BEST PRICE & FULL CONSULTATION 😊 (link whatsapp di bio) 🌸 . _ Nazatul 0174083369 Your Favourite SID 💕 _ #col#collagenpowderlee #collagenpowdershakleemurah #collagenpowder #sayapenggunashaklee #sayajualshaklee #shakleedistributor #shakleeeffect #shakleemalaysia #shakleemurah #shakleekedah #shakleealorsetar #shakleejitra #shakleepenang #shakleeperlis #shakleeperak #shakleeutara
7 0
Assalamualaikum.. 💕💕 Testimoni ESP.. TURUN 10KILO!!! niatnya utk pekatkan susu.. tapi terturun pulak berat hahaha😉😉😉 baby menyusu pon cepat kenyang tido nyenyak.. mummy dlm pantang pon leh rest kan.. kan.. xdela jd panda malam2 hihihi Pastu bila mummy kenyang.. mummy xyahla nak makan nasi banyak2 kan.. soo dlm pantamg leh kurus.. wow!!! Nqk ke xnak??? Dah la tahan 2-3 bln.. jimat.. sihat.. Esp utk➡️➡️➡️➡️➡️➡️ 💗Kulit Cantik dan gebu 💗Diabetes 💗kuatkan rahim 💗migrain 💗memudarkan parut 💗mengimbangi hormon 💗melebatkan rambut 💗morning sickness 💗memekatkan susu 💗shape up 💗menambahkan tenaga 💗memperbaiki memori 💗bekal tenaga 💗kawal diabetes 💗milk booster 💗tegsngkn payudara & punggung 💗cerahkan kulit 💗pudarkan parut jerawat & jeragat 💗pulihkan luka 💗nak cuba hamil Best ke tak? Of course best! Rugi kalau tak cuba. Cepat whatsapp mummy cepat 💙 Ana 0136638481 #sayajualshaklee #shakleebemban #shakleetamanmaju #shakleemerlimau #shakleejasinbestari #shakleetampin #setkurusshaklee #setkulitcantik #letscantik #antiaging #kulitkusam #kuruscepat #shakleeeffect #espshaklee #testimonishaklee #testimoniespshaklee #uiapagoh #uthmpagoh #jasinbestariwalk #Muar
1 0
🌸 VITAMIN C SEBAGAI BAHAN ASAS UNTUK BADAN 🌸 - - Tahukah anda? Manusia tak boleh menghasilkan vitamin c sendiri. Setiap hari, kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh mengurangkan kadar vitamin c dalam badan. - - Jadi, nak tak nak, kita memerlukan vitamin c daripada sumber makanan seperti buah, sayur, bijirin dan sebagainya. Atau nak cara yang mudah dan cepat, amalkan supplement. Vitamin C terbaik semestinya daripada Shaklee! Tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna. Shaklee adalah produk yang dijamin NATURAL dan SELAMAT.😊 - - Apa kelebihan VITA C? - Menguatkan imunisasi badan - Mencerahkan kulit sekata (muka dan badan) - Mengawal pertumbuhan jerawat - Menghilangkan kesan sunburn - Melembutkan kulit - Mengelakkan jeragat - Menganjalkan kulit - Merawat jerawat pasir dan batu - Melindungi drpd sinaran UV dan radikal bebas - Merawat kulit tona tidak sekata - Menghilangkan jeragat - Menggalakkan pembentukan kolagen - Melembabkan kulit - Menghilangkan allergi dan resdung - Sesuai untuk kulit kering & eczema Pm Syaz for price. 😉 SYAZ 0132562610 #shakleemurah #shakleeukm #shakleebangi #shakleeputrajaya #sayajualshaklee #setcantikshaklee #neelofa #fattzura #vivyyusof #skincareroutine #flawlessmakeup #flawlessskin #vitaminshaklee
8 0
🌸 VITAMIN C SEBAGAI BAHAN ASAS UNTUK BADAN 🌸 - - Tahukah anda? Manusia tak boleh menghasilkan vitamin c sendiri. Setiap hari, kita terdedah kepada radikal bebas yang boleh mengurangkan kadar vitamin c dalam badan. - - Jadi, nak tak nak, kita memerlukan vitamin c daripada sumber makanan seperti buah, sayur, bijirin dan sebagainya. Atau nak cara yang mudah dan cepat, amalkan supplement. Vitamin C terbaik semestinya daripada Shaklee! Tanpa bahan pengawet, perasa dan pewarna. Shaklee adalah produk yang dijamin NATURAL dan SELAMAT.😊 - - Apa kelebihan VITA C? - Menguatkan imunisasi badan - Mencerahkan kulit sekata (muka dan badan) - Mengawal pertumbuhan jerawat - Menghilangkan kesan sunburn - Melembutkan kulit - Mengelakkan jeragat - Menganjalkan kulit - Merawat jerawat pasir dan batu - Melindungi drpd sinaran UV dan radikal bebas - Merawat kulit tona tidak sekata - Menghilangkan jeragat - Menggalakkan pembentukan kolagen - Melembabkan kulit - Menghilangkan allergi dan resdung - Sesuai untuk kulit kering & eczema Pm Syaz for price. 😉 SYAZ 0132562610 #shakleemurah #shakleeukm #shakleebangi #shakleeputrajaya #sayajualshaklee #setcantikshaklee #neelofa #fattzura #vivyyusof #skincareroutine #flawlessmakeup #flawlessskin
5 0
PERISAI TUBUH UTK FAMILY ANDA! . Musim demam ni Nutriferon wajib ade utk rumah masing2. Ia bertindak sbg antibiotik. Kalau rasa dah mula selsema, batuk tu cepat2 ambil feron ni. InsyaAllah cepat sembuh dari sakit. . MANFAAT UTAMA ☻Mengukuhkan system imun dalam masa 3 hari dengan merangsang penghasilan interferon badan semulajadi. ☻Melawan kanser dan tumor ☻Melindungi daripada influenza ☻Meringankan stress dan kelesuan ☻Melambatkan penuaan ☻Mengurangkan infeksi kepada pesakit2 Hepatitis B & C ☻Mengurangkan symptom menopause ☻Mengurangkan symptom PMS . . . Dapatkn Nutriferon segera. Wassap 0193895811. . #nutriferon #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleemurah #demam #batuk #selsema #imunisasi #shakleejohorbahru #shakleelover #zizanmall #shakleemutiararini #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleepalingmurah #shakleeutm #shakleeuitm #codshakleejb #shakleebestprice #sha#shakleedistributor #shakleehargapromo #cod#codshakleeutm #codshakleeskudai #sha#shakleeoriginal #shakleeupm #codshakleemutiararini #codshakleeutm #shakleedistributor #shakleeoriginal #shakleeonline #shakleekl
2 0
RAHSIA PREGGY MOMMIES SIHAT BERTENAGA! . Semasa mengandung, badan kita perlukan EXTRA NUTRISI & EXTRA TENAGA untuk jalankan tugas harian dan yang paling penting, untuk TUMBESARAN BAYI DLM KANDUNGAN DENGAN SEMPURNA & SIHAT. . Memang kita ibu mengandung perlukan SUPPORT EXTRA supaya kita tidak cepat penat, tak lesu, HB cantik, tekanan darah cantik, tiada kencing manis sepanjang pregnant. . Supplemen yang ada dalam Set Kehamilan Shaklee . 🌻MULTIVITAMIN VITALEA + IRON ❁ Menambah zat besi kerana kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. ❁ Mengelakkan masalah LOW HB . 🌻VITAMIN C ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan . 🌻B -COMPLEX + ASID FOLIK ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri ❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby . 🌻ESP ❁ Memberikan tenaga ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti . 🌻OSTEMATRIX PIL KALSIUM ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua . 🌻OMEGA GUARD ❁ Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. ❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak. . Quia akan suggest produk yang bersesuian dengan anda dan guide cara pemakanan dengan betul tau. 😊 . NAQUIA ESIR | 0192183419 Mother of 3, Passionate WAHM Trusted Shaklee Distributor Shaklee Consumer Since 2012 . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shaklee #sethamil #sayajualshaklee #hamil
5 0
RAHSIA PREGGY MOMMIES SIHAT BERTENAGA! . Semasa mengandung, badan kita perlukan EXTRA NUTRISI & EXTRA TENAGA untuk jalankan tugas harian dan yang paling penting, untuk TUMBESARAN BAYI DLM KANDUNGAN DENGAN SEMPURNA & SIHAT. . Memang kita ibu mengandung perlukan SUPPORT EXTRA supaya kita tidak cepat penat, tak lesu, HB cantik, tekanan darah cantik, tiada kencing manis sepanjang pregnant. . Supplemen yang ada dalam Set Kehamilan Shaklee . 🌻MULTIVITAMIN VITALEA + IRON ❁ Menambah zat besi kerana kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. ❁ Mengelakkan masalah LOW HB . 🌻VITAMIN C ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan . 🌻B -COMPLEX + ASID FOLIK ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri ❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby . 🌻ESP ❁ Memberikan tenaga ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti . 🌻OSTEMATRIX PIL KALSIUM ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua . 🌻OMEGA GUARD ❁ Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. ❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak. . Quia akan suggest produk yang bersesuian dengan anda dan guide cara pemakanan dengan betul tau. 😊 . NAQUIA ESIR | 0192183419 Mother of 3, Passionate WAHM Trusted Shaklee Distributor Shaklee Consumer Since 2012 . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shaklee #sethamil #sayajualshaklee #hamil
3 0
RAHSIA PREGGY MOMMIES SIHAT BERTENAGA! . Semasa mengandung, badan kita perlukan EXTRA NUTRISI & EXTRA TENAGA untuk jalankan tugas harian dan yang paling penting, untuk TUMBESARAN BAYI DLM KANDUNGAN DENGAN SEMPURNA & SIHAT. . Memang kita ibu mengandung perlukan SUPPORT EXTRA supaya kita tidak cepat penat, tak lesu, HB cantik, tekanan darah cantik, tiada kencing manis sepanjang pregnant. . Supplemen yang ada dalam Set Kehamilan Shaklee . 🌻MULTIVITAMIN VITALEA + IRON ❁ Menambah zat besi kerana kekurangan zat besi boleh menyebabkan mudah pitam, lesu, kurang daya ingatan dan kurang konsentrasi. ❁ Mengelakkan masalah LOW HB . 🌻VITAMIN C ❁ Sebagai antioksidan, membantu meningkatkan sistem imunisasi badan ibu dan bayi serta menjadikan kulit lebih cantik. ❁ Membantu Penyerapan iron – kalau tak cukup Vitamin C, iron takkan diserap oleh badan . 🌻B -COMPLEX + ASID FOLIK ❁ Lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh tubuh badan demi membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah berseri ❁ Folic Acid untuk perkembangan fizikal dan saraf baby . 🌻ESP ❁ Memberikan tenaga ❁ Kulit juga menjadi lebih licin, gebu dan anjal & inshaaAllah kulit baby pun cantik nanti . 🌻OSTEMATRIX PIL KALSIUM ❁ Baby serap almost 90% kalsium ibu. ❁ Jika kita tidak menggantikan semula kalsium ini boleh terdedah kepada risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, kebas pada kaki / simpul biawak, mudah letih dan lesu serta muka menampakkan garisan tua . 🌻OMEGA GUARD ❁ Omega dapat membantu dalam perkembangan minda bayi supaya lebih active dan cepat belajar. ❁ Omega juga bantu atasi masalah tekanan darah tinggi, kencing manis & kawal berat badan daripada naik secara mendadak. . Quia akan suggest produk yang bersesuian dengan anda dan guide cara pemakanan dengan betul tau. 😊 . NAQUIA ESIR | 0192183419 Mother of 3, Passionate WAHM Trusted Shaklee Distributor Shaklee Consumer Since 2012 . 🍃Be FANTASTIC & FABULOUS with Shaklee🍃 #shaklee #sethamil #sayajualshaklee #hamil
2 0
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
10 0
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
8 0
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
10 0
Nak buat rawatan di Spa setiap bulan takut tak mampu 🤔 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri 🤔 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee ni? ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement shaklee untuk kecantikan: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit ☑️ 100% natural, safe, clinically proven ☑️ Boleh buat masker & scrub ☑️ Tahan lama (2-6 bulan penggunaan) ☑️ Tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit ☑️ Cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + Vita C + Vita E): ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ •Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan •Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda •Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu •Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV •Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh •Menjadikan wajah bersinar dan bermaya •Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan •Menjadikan wajah lebih berseri ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
12 0
Nak buat rawatan di Spa setiap bulan takut tak mampu 🤔 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri 🤔 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee ni? ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement shaklee untuk kecantikan: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit ☑️ 100% natural, safe, clinically proven ☑️ Boleh buat masker & scrub ☑️ Tahan lama (2-6 bulan penggunaan) ☑️ Tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit ☑️ Cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + Vita C + Vita E): ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ •Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan •Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda •Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu •Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV •Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh •Menjadikan wajah bersinar dan bermaya •Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan •Menjadikan wajah lebih berseri ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
5 0
Nak buat rawatan di Spa setiap bulan takut tak mampu 🤔 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Nak ambil produk kecantikan takut tak selamat & tak sesuai pada kulit sendiri 🤔 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Apa kata try je Set Kecantikan Shaklee ni? ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara sebab kenapa awak perlu pilih supplement shaklee untuk kecantikan: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit ☑️ 100% natural, safe, clinically proven ☑️ Boleh buat masker & scrub ☑️ Tahan lama (2-6 bulan penggunaan) ☑️ Tak perlu keluar duit setiap bulan untuk maintenance kulit ☑️ Cantik luar dan dalam. Kita nak sihat sambil cantik! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Kelebihan Set Kecantikan Shaklee (ESP + Vita C + Vita E): ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ •Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus pada kulit wajah dan badan •Mencegah penuaan sebelum usia dan membantu kekal awet muda •Menjadikan kulit lebih anjal dan gebu •Mencerahkan kulit dan menjaga kulit dari sinaran UV •Mencegah pembentukan pigmentasi/jeragat dan mengurangkan parut jerawat yang telah tumbuh •Menjadikan wajah bersinar dan bermaya •Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan •Menjadikan wajah lebih berseri ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
14 0
Assalamualaikum 🌹 Kelebihan Vit C Shaklee 🍊 mengurangkan masalah kerap bersin 🍊 mencerahkan kulit seluruh badan 🍊 meningkatkan sistem imun badan 🍊 mengurangkan masalah gusi berdarah 🍊 menyembuhkan luka dgn lebih cepat 🍊 mengecutkan jerawat 🍊 mengawal insomnia 🍊 kulit cerah berseri 🍊 membantu melembapkan kulit 🍊 mencegah stress 🍊 membekalkan sumber tenaga 🍊 memudarkan parut 🍊 mengurangkan risiko kelahiran pra-matang 🍊 mencegah kanser 🍊 menegangkan kulit 🍊 awet muda 🍊 mengekalkan kolestrol sihat 🍊 mengecutkan jerawat Paling best Vit C Shaklee ni tahan 3 hingga 6 bulan tau‼️ Jimat kan? Berbaloi sangat. Rugi tak beli 🤔 Jom dapatkan konsultasi percuma dari mummy. Mummy bantu ikut keperluan korang 💜 Nurul Ain 0187814980 #sayajualshaklee #sha#shakleemuar #shakleejohor #shakleemalaysia #shakleegemencheh #shakleetampin #shakleejb #shaklee #vitacshaklee #vitamincshaklee #pakarvitc #pakarshaklee #testimonishaklee #setkulitcantikshaklee #setkecantikanshaklee #resdungshaklee #jerawatshaklee #kulitkusam #kulitkering #kulitcerah
8 1
Sesiapa berminat untuk mendapatkan ESP ini pada hari ini boleh whatsapp 012-3390665. . . Kebaikan dan Kelebihan ESP . 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol . Tengku Sofia. 012-3390665 www.sovitamin.com #say#sayajuallee #sayajual #shaklee #can#cantikksuami #cantik #ibu #ibuberpantang #ibumengandung #malaysia #jerawatbatu #kulitparut #setmenyusushaklee #ctdk #uiagombak #kulitcantik #esp#espshaklee #esp #protein #kulitflawless #milkbooster #srigombak #shakleesrigombak #par#parutjerawat #parut #gemuk #bertunang #kedaivitamingombakdanbatucaves #nakcantik #nakkahwin
7 2
Sesiapa berminat untuk mendapatkan ESP ini pada hari ini boleh whatsapp 012-3390665. . . Kebaikan dan Kelebihan ESP . 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol . Tengku Sofia. 012-3390665 www.sovitamin.com #say#sayajuallee #sayajual #shaklee #can#cantikksuami #cantik #ibu #ibuberpantang #ibumengandung #malaysia #jerawatbatu #kulitparut #setmenyusushaklee #ctdk #uiagombak #kulitcantik #esp#espshaklee #esp #protein #kulitflawless #milkbooster #srigombak #shakleesrigombak #par#parutjerawat #parut #gemuk #bertunang #kedaivitamingombakdanbatucaves #nakcantik #nakkahwin
3 1
Sesiapa berminat untuk mendapatkan ESP ini pada hari ini boleh whatsapp 012-3390665. . . Kebaikan dan Kelebihan ESP . 1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan. 2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam 3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 6. Memberi ton warna kulit yang sekata 7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 10. Rendah lemak, tanpa kolestrol . Tengku Sofia. 012-3390665 www.sovitamin.com #say#sayajuallee #sayajual #shaklee #can#cantikksuami #cantik #ibu #ibuberpantang #ibumengandung #malaysia #jerawatbatu #kulitparut #setmenyusushaklee #ctdk #uiagombak #kulitcantik #esp#espshaklee #esp #protein #kulitflawless #milkbooster #srigombak #shakleesrigombak #par#parutjerawat #parut #gemuk #bertunang #kedaivitamingombakdanbatucaves #nakcantik #nakkahwin
8 1
VIVIX SUPPLEMENT PERTAMA YANG DAPAT MENEMBUSI DNA MANUSIA . Selepas menjalani kajian bertahun-tahun Shaklee telah mengeluarkan supplement Vivix merupakan supplement pertama yang mampu menembusi DNA manusia. . Antara ramuan utama VIVIX adalah REVERATROL. . Apa itu REVERATROL? Meh Mira share sikit berkaitan dengan ramuan utama ni: . ✔ Membantu melambatkan penuaan sel. ✔ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. . ✔️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. . ✔️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) . Antara kebaikan lain VIVIX; . 🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan. 🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan. 🌸 Anti oksida yang sangat baik - feel younger. 🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga . 🌸 Mengurangkan risiko penyakit. 🌸 Menguatkan sistem imun. . More info, consultation & order, . AMIRAH ZULKIFLI 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia #espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #promoespshaklee
2 0
VIVIX SUPPLEMENT PERTAMA YANG DAPAT MENEMBUSI DNA MANUSIA . Selepas menjalani kajian bertahun-tahun Shaklee telah mengeluarkan supplement Vivix merupakan supplement pertama yang mampu menembusi DNA manusia. . Antara ramuan utama VIVIX adalah REVERATROL. . Apa itu REVERATROL? Meh Mira share sikit berkaitan dengan ramuan utama ni: . ✔ Membantu melambatkan penuaan sel. ✔ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. . ✔️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. . ✔️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) . Antara kebaikan lain VIVIX; . 🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan. 🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan. 🌸 Anti oksida yang sangat baik - feel younger. 🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga . 🌸 Mengurangkan risiko penyakit. 🌸 Menguatkan sistem imun. . More info, consultation & order, . AMIRAH ZULKIFLI 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia #espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #promoespshaklee
1 0
VIVIX SUPPLEMENT PERTAMA YANG DAPAT MENEMBUSI DNA MANUSIA . Selepas menjalani kajian bertahun-tahun Shaklee telah mengeluarkan supplement Vivix merupakan supplement pertama yang mampu menembusi DNA manusia. . Antara ramuan utama VIVIX adalah REVERATROL. . Apa itu REVERATROL? Meh Mira share sikit berkaitan dengan ramuan utama ni: . ✔ Membantu melambatkan penuaan sel. ✔ Melindungi dan memperbaiki sel ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. . ✔️ Melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Resveratrol dalam Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol biasa (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE. . ✔️ Membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh) . Antara kebaikan lain VIVIX; . 🌸 Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan. 🌸 Memelihara keseluruhan kesihatan. 🌸 Anti oksida yang sangat baik - feel younger. 🌸 Membantu anda merasa lebih bertenaga . 🌸 Mengurangkan risiko penyakit. 🌸 Menguatkan sistem imun. . More info, consultation & order, . AMIRAH ZULKIFLI 📲011-16518806 📲011-16518806 📲011-16518806 . @supplementsshop.mira . ✨everyday postage . #shakleemalaysia #espshaklee #vitamineshaklee #vitamincshaklee #sayajualshaklee #promoespshaklee
2 1
TAHUN 2018, MASA UNTUK NATURAL BEAUTY . . Wajah bermasalah. Jerawat, parut hitam, tona tak sekata. Gara-gara suka cuba skincare yang tinggi bahan kimia 😖. Seramnya. Sayangkan kulit kita dik non. . - [FULL SET GLOWING SHAKLEE] - ❤️ Vitamin C ❤️ ESP ❤️ Vitamin E - APA YANG BEST NYA SET CANTIK SHAKLEE? . 🌸 ESP (2-3 bulan)* - Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka - Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya - Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang. . 🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) - Mencerahkan kulit secara sekata - Merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak dekat kulit muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - Kelihatan lebih muda dari usia sebenar . 🌸 Vitamin E (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - Menjadikan kulit lembab secara semulajadi - Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela . . . @theprettyvita , 012.270.7477
3 1
TAHUN 2018, MASA UNTUK NATURAL BEAUTY . . Wajah bermasalah. Jerawat, parut hitam, tona tak sekata. Gara-gara suka cuba skincare yang tinggi bahan kimia 😖. Seramnya. Sayangkan kulit kita dik non. . - [FULL SET GLOWING SHAKLEE] - ❤️ Vitamin C ❤️ ESP ❤️ Vitamin E - APA YANG BEST NYA SET CANTIK SHAKLEE? . 🌸 ESP (2-3 bulan)* - Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka - Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya - Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang. . 🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) - Mencerahkan kulit secara sekata - Merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak dekat kulit muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - Kelihatan lebih muda dari usia sebenar . 🌸 Vitamin E (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - Menjadikan kulit lembab secara semulajadi - Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela . . . @theprettyvita , 012.270.7477
4 1
TAMBAH SELERA MAKAN ANAK ANDA! . Anda anda kurang selera makan? Badan makin lama makin kurang kurang zat? Makanan berkhasiat mmg tak layan membuatkan badan semakin kurus kurang nutrisi? . . . Meal shakes terbaik utk anak kesayangan anda! Jom berikan yg terbaik utk dorg... wassap 0193895811... . #mealshake #mealshakes #mealshakeshaklee #shakleejb #kan#kanakkanakpintar #kanakkanak #kanak2 #vitaminkanakkanak #sha#shakleejohorbharu #shakleebestprice #shakleemutiararini #shakleekl #shakleejohor #shakleetermurah #shakleeonline #skudai #shakleepromo #ShakleeSkudai #sayajualshaklee #codshakleeutm #codshakleeskudai #bazaarmalaysia #shakleedistributor #shakleehargastudent #shakleemurah #codshakleejb #shakleehargaspecial
3 0