SCENTVILLE BEST SELLING PERFUMES. 1 FOR RM180 2 FOR RM250 . 100 AUTHENTIC. NO DUBAI NO FAKE NO GRADES HERE. NO TESTER. ALL ORIGINAL NEW IN BOX UNIT. . WHATSAPP 0133879756 . #per#perfumeorilmurahmalaysia #perfumebrandedoriginal #perfumeori #sayajualperfume
0 0
. 🌺Giorgio Armani Si 🌺100ml EDP 🌺100% ORIGINAL TESTER/NEW IN BOX 🌺HARGA SERENDAH RM120 (INCLUDING POSTAGE AND FREE GIFT 🎁) . πŸ“±WHATSAPP 0182300474 ATAU KLIK JE KAT LINK KAT BIO TU LAGI SENANG 😊 . ❎❎❎ HATI2 DGN PERFUME FAKE YG DICLAIM ORI ESPECIALLY PERFUME TESTER. KAMI HANYA MENJUAL PERFUME ORIGINAL TIDAK SESEKALI MENJUAL PERFUME GRADE/FAKE UNTUK ANDA. KAMI BOLEH PULANGKAN KEMBALI WANG ANDA SEKIRANYA ANDA TIDAK BERPUAS HATI DGN PERFUME KAMI 😊 INSYAALLAH KAMI AKAN SENTIASA BERUSAHA YG TERBAIK UNTUK ANDA 😘😘 . #perfumeoriginal #perfumeoriginalmalaysia #perfumeoriginalmurah #sayajualperfume #bazarpaknil #jualbelionline #malaysia
3 0
Alhamdulillah... customer ni order sekali 5 botol size 15ml!! Ramai yang mulai suka dengan @dewangee_perfume. COD pun boleh only in Klang Valley ok! β€’ 15ml - RM25 β€’ 5ml - RM10 β€’ 3ml - RM7 β€’ Harga postage RM7 sahaja πŸ“±+60163336458 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian #ins#inspiredperfume #per#perfume #per#perfumecollection #per#per#perfumes #say#sayajualmurah #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #perfumecollection #perfumes #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #sayajualperfumebranded #sayajualperfumeoriginal #sideincome #dewangeeperfume #perfumes
1 0
Sekali order banyak!! Syukur Alhamdulillah.. β€’ 15ml - RM25 β€’ 5ml - RM10 β€’ 3ml - RM7 β€’ Harga postage RM7 sahaja πŸ“±+60163336458 untuk sebarang pertanyaan atau pembelian #ins#inspiredperfume #per#perfume #per#perfumecollection #per#per#perfumes #say#sayajualmurah #sayajualperfume #inspiredperfume #perfume #perfumecollection #perfumes #sayajualmurah #sayajualminyakwangi #sayajualperfumebranded #sayajualperfumeoriginal #sideincome #dewangeeperfume #perfumes
3 0
AQVA POUR HOMME BY BVLGARI 100ML RM150 FREE POSTAGE ORIGINAL REJECT PERFUME WHATSAPP 013.570.34.24 - - Admin nak bomm lagi wall korang πŸ’£πŸ’£πŸ’£πŸ’£kali Ini admin nak bom sungguh sungguh kerana wangian yang admin bawa kan ni memang sedappp πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ€AQVA POUR HOMMEπŸ€Wangian untuk jejaka Malaya yang cintakan fesyen.πŸ‘žπŸ’ΌKerana aroma aqva ini sungguh akuatik dan aromatik.Dengan memberi tenaga dan penyegaran tenaga manusia dengan nota marinnya,tidak hairanlah jejaka malaya menyukai dan mudah terpesona dengan wangian dari BVLGARI ini πŸ’•Hadir dari nota rumpai laut Posidonia Oceanica menjadikan asasnya sangat maskulin apabila bergabung dengan ambar mineral dan nota berkayu.βœ‹πŸ»Jejaka Malaya diluar sana admin harap korang nampak tangan admin,serta bayangkan tangan admin tengah melambai lambai kepada korang.Dengan harapan marilah membawa saya pulangβ€ΌοΈπŸ€£ - - #say#sayajualume #sayajual #originalrejectperfumes #perfumeori #penang #telukkumbar
5 0
Are you ready for DeXandra new baby? πŸ’•πŸ’‹ . . Coming soon. Turn on notification to get updated! . I am your Dexandra masta, rogerΒ² me! Whatsapp 0172442674 #sofreshsowangi #dexandrawangi #perfumemurah #bazarpaknil #sayajualperfume
4 0
Exciteddddd!!? . . Are you ready for DeXandra new baby? πŸ’•πŸ’‹ . . Coming soon. Turn on notification to get updated! . I am your Dexandra masta, rogerΒ² me! Whatsapp 0172442674 #sofreshsowangi #dexandrawangi #perfumemurah #bazarpaknil #sayajualperfume
3 0
Are you ready for DeXandra new baby? πŸ’•πŸ’‹ . . Coming soon. Turn on notification to get updated! . I am your Dexandra masta, rogerΒ² me! Whatsapp 0172442674 #sofreshsowangi #dexandrawangi #perfumemurah #bazarpaknil #sayajualperfume
5 1
⚠READYSTOCK & LIMITED ITEMS⚠ ARVIL LAVIGNE (FORBIDDEN ROSE) . Kini Inspires Perfume kami setanding bau perfume ORIGINAL RM35 shj sebotol (exclude postage) 🎈35ML 🎈Bau tahan sehingga 12jam 🎈Botol kecik, comel giteww 🎈Jimat terukkk. Sprayy sikit, confirm wangi. WhatsApps : 0136617760 (Sis Iffah) #petakperfumeshop #thepetakshop #vic#victoriasecretmurahysia #victoriasecretmurah #victoriasecrets #perfume #perfumes #perfumemurah #bazaarpaknil #minyakwangi #forbiddenrose #minyakwangimurah #graduate #arvillavigne #say#sayajualmurah #sayajualperfume #sayajual #fragrance #puchong #shahalam #kajang #promosi #promosicutisekolah #hadiah #hadiahharijadi #hariibu #hariguru #gift #inspiredperfume #graduasi
17 0
| Assalamualaikum sayang sayang semua πŸ’ . . Ha tahun baru ni mesti ada kan pasangan pasangan bercinta yang dah plan nak one step closer to marriage ? Mesti ada kan πŸ˜‰ . . Kepada si cantik or si kacak yang tengah confius nak cukupkan list barang hantaran, jangan pening pening sangat lah. Dexandra kan ada 😍 hantaran jimat, elegent, berkualiti dan yang penting nampak mahal dan mewah okay πŸ˜ŽπŸ’° . . Kelebihan hantaran dexandra : βœ… MURAH βœ… BERKUALITI βœ… MUDAH DIGUBAH βœ… SIMPLE YET CLASSY βœ… MENJIMATKAN βœ… TAMPAK MEWAH DAN BRANDED . . So apa lagi guys, tak payah nak pening lagi okay meh masukkan dexandra kedalam salah satu list hantaran uols πŸ’– sambil menuju ke gerbang bahagia sambil kita berjimat πŸ™ŒπŸ» . . Jangan lepaskan peluang meh whatsapp or dm fynaz. Kepada sesiapa yang berkenan atau nak cuba bau tester dulu pun boleh whatsapp fynaz okayyy 013-3612343 🌸 . . & kepada yang berminat nak TAMBAH PENDAPATAN boleh join jd dropship bawah fynaz. No hal fynaz akan ajar dari zero ke hero haa gituu πŸ€—πŸ˜˜β˜ΊοΈ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Meh whatsapp fynaz lelaju πŸ“²0133612343 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ€lets cantik lets wangi | deXandra πŸ€πŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€ . #dex#dex#dex#dex#dexandrangor #dexandra #dex#dexandramurah #dexandrashahalam #dexandrainspiredperfume #dexandralover #dex#dexandrakl #per#perfumemurah #han#hantarankahwin #dexandragombak #dexandragombakselayang #dexandrabyfynazyana #codshahalam #codgombak #codselayang #codbatucaves #codkl #codjalanipohkl #dexandraagent #dexandrafragrance #dexandrasale #dex#dexandraperfumes #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #jualmurah #dexandrakl #hantarankahwin #dexandramurah #dexandra
7 1
| Assalamualaikum sayang sayang semua πŸ’ . . Ha tahun baru ni mesti ada kan pasangan pasangan bercinta yang dah plan nak one step closer to marriage ? Mesti ada kan πŸ˜‰ . . Kepada si cantik or si kacak yang tengah confius nak cukupkan list barang hantaran, jangan pening pening sangat lah. Dexandra kan ada 😍 hantaran jimat, elegent, berkualiti dan yang penting nampak mahal dan mewah okay πŸ˜ŽπŸ’° . . Kelebihan hantaran dexandra : βœ… MURAH βœ… BERKUALITI βœ… MUDAH DIGUBAH βœ… SIMPLE YET CLASSY βœ… MENJIMATKAN βœ… TAMPAK MEWAH DAN BRANDED . . So apa lagi guys, tak payah nak pening lagi okay meh masukkan dexandra kedalam salah satu list hantaran uols πŸ’– sambil menuju ke gerbang bahagia sambil kita berjimat πŸ™ŒπŸ» . . Jangan lepaskan peluang meh whatsapp or dm fynaz. Kepada sesiapa yang berkenan atau nak cuba bau tester dulu pun boleh whatsapp fynaz okayyy 013-3612343 🌸 . . & kepada yang berminat nak TAMBAH PENDAPATAN boleh join jd dropship bawah fynaz. No hal fynaz akan ajar dari zero ke hero haa gituu πŸ€—πŸ˜˜β˜ΊοΈ . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Meh whatsapp fynaz lelaju πŸ“²0133612343 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 πŸ€lets cantik lets wangi | deXandra πŸ€πŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€β˜˜οΈπŸ€ . #dex#dex#dex#dex#dexandraselangor #dexandra #dex#dexandramurah #dexandrashahalam #dexandrainspiredperfume #dexandralover #dex#dexandrakl #per#perfumemurah #han#hantarankahwin #dexandragombak #dexandragombakselayang #dexandrabyfynazyana #codshahalam #codgombak #codselayang #codbatucaves #codkl #codjalanipohkl #dexandraagent #dexandrafragrance #dexandrasale #dex#dexandraperfume> #dexandraperfume #dexandra #minyakwangi #perfumemurah #instamalaysia #sayajualmurah #dexandra #perfumebranded #bazaarpaknil #sayajualperfume #jualmurah #dexandrakl #hantarankahwin #dexandramurah #dexandra
4 0
Hi..Happy Sunday semua..haa teruja tak tengok perfume Neelofa Limited Edition ni??rugi tau kalau grab satu stok semakin susut ni.dibuat khas untuk peminat Lofa bau sweet fruity 30ml dan kotak perfume yang memang class macam perfume kat mall..berminat?? WA 0182670455 #sayajualperfume #perfumelofa #meletop #lofalovers #perfumelimitededition
1 0
Sape pernah beli dgn sy / dah pernah pakai Versace Pour Homme ni πŸ™‹. Kalo nk try perfume baru koram boleh try versace ni. Bau melekatttt πŸ‘. Market price Rm368 utk 100ml ✌ . New In Box 100ml - RM230 Tester box 100ml (xde cap) - RM200 Miniset 5ml perfume dab on + 25ml shower gel + 25ml after shave balm - RM55 Mini 5ml dab on - RM35 . ❗#wbtester ❗+60103657976 . #per#perfumeicious #perfumebranded #perfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #originalperfume #sayajualperfume #perfumeset #originalstuff #testerperfume #ver#versacepourhomme #versace
3 1
GOOD AFTERNOON VVDOLLS.... Miss Vee nak up lagi 1 Pic customer Miss Vee yang dah beli dan pakai perfume Voila Vee effleurer parfum. Semanis orang dia.. gurl2 yang tengok senyuman dia kompom2 cair.. jangan sampai merenyam dah lah eak..Alhamdulillah feedback dari customer .. dorang berpuas hati dengan Parfum Voila Vee ni. .sebab bau tahan lama... Terima kasih atas Support local brand.. . . #hap#happyhappyjergirl . . #vvperfume #vvparfum #effleurerparfum #harihariwangi #effleurerparfumvoilavee #local #lokalahmalaysia #inspiredperfume #instagram #instafamous #tawau #sabah #malaysia #kualalumpur #fragrance #vvdolls #vee #versatile #elegance #exclusive #lastlong #tempatan #sayapakaisayajual #sayajualperfume #wangi #wangiankehidupan #love #voilavee #voilaveeparfume #happyhappyjergirl
11 0
World’s Sexiest Brand - 250ML VICTORIA’S SECRET . Terdapat 6 jenis bau : . πŸ’ˆ VANILLA LACE πŸ’ˆ PURE SEDUCTION πŸ’ˆ MAGNETIC πŸ’ˆ COCONUT PASSION πŸ’ˆ LOVE SPELL NIGHT πŸ’ˆ PURE SEDUCTION NIGHT . Harga sempena PROMO PWP ni kak fa nak bagi, 1 botol: RM 55 2 botol: RM 65 . Jangan buang masa lagi Promo PWP ni tinggal 10 HARI je. Jom order sekarang ! πŸš΄πŸΌβ€β™‚πŸŒ¬ . . Tekan wasap link di bio untuk order // πŸ“² 017-4006922 . #PWP #teamaafa #ecahlovers #PP #TU #VS250 #JM #VS6075 #RM10forseconditem #infos #sayajualonline #sayajualperfume #igshopperfume #dropshipperfume #cheras #kl
1 0
#ayrianareview Repost from @nxfna @TopRankRepost #TopRankRepost Minyk wangi dari @ayrianaperfume Jom Follow AyrianaPerfume . WANGIAN MEMIKAT TERPIKAT MELEKAT . BUKAN PERFUME INSPIRED KERANA KAMI MEMENTINGKAN KESEGARAN ASLI TANPA MENCIPLAK DARIPADA MANA-MANA JENAMA LAIN . KELEBIHAN #AYRIANAPERFUME . βœ…Sangat Wangi . βœ…Tahan lebih 8 jam . βœ…sesuai untuk Peringkat Umur . βœ…Wangian MESRA SOLAT . βœ…Senang Dibawa ke mana2 . βœ…Murah / berkualiti . βœ…Standing perfume luar negara . βœ…Di datangkan dgn 2 pilihan haruman . βœ…Bermutu tinggi . Harga RM 60 Juliette 40ml RM60 Eve 40ml RM30 Juliette 20ml RM30 Eve 20ml *Sekali Di cium Pasti nak mencium Lagi...😱 A distinctive fragrance EVE and JULIETTE by Ayriana Postage RM6 for West Malaysia RM10 East Malaysia . Long lasting perfumes and mesra solat For more details/enquiries call or whatsapp us at 0182614174 #per#perfumeriana #perfume #par#parfum #ayrianaperfume #evebyayriana #juliettebyayriana #minyakwangi #malaysian #stokis #agenperfume #stokisperfume #stokisperfumeayriana #parfum #kakna #kakla #wangi #wangian #harum #haruman #hargalokal #moodrepublik #swag #kl #seluruhmalaysia #sajajual #sayajualperfume
8 0
Anda suka camping? Jungle trekking? Hiking? Or pusing pusing hutan walaupun takda hala tuju? 😜 . Dah terpikir dah nak bawak barang apa nak naik atas sana nanti? Musuh utama sentiasa menanti kat sana, nak sedut kekenyang darah anda! Apa kata bawak siap2 wongi ni, yelah fungsi sbg menghalau serangga, sekali sapu dah tak berani nyamuk dan kawan kawan nak hinggap! Bau pun wangi! Selesa sudah tentu sebab tak melekit! Apa tunggu lagi? Sayangilah kulit anda! πŸ€— . #wongi #wongicodcheras #perfume #perfumelotion #lotion #moisturizer #perfumemurah #bazaarpaknil #sayajual #sayajualperfume #support #cheras #uitm #ukm #upm #wongicodampang #wongicheras #wongiampang #wongilotion #perfumedlotion #bodymoisturizer #wongiperfumedlotion
12 0
Thank you for the payment dear cust! Cust bought 2 box of GUCCI FLORA! And cust dah repeat order 2 kali tau! Before this beli VS body mist, now repeat order beli GUCCI pulak. Harga murah & affordable compare to the one dekat butik + original guaranteed! Ada barcode/coding boleh check 😘😘😘 siapa2 nak join pos esok come whatsapp now angels! . Whatsapp 0198555902 . #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #3rm100 #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah
5 1
1 0
1 0
Slide Left ✌ . Grab fast sementara stok masih ada. Xbanyak tau sbb hat ni mmg selling fast 😘 . Tester 100ml - RM290 Mini 10ml Dab On - RM60 Miniset 10ml perfume dab on + 20ml shower gel + Exclusive Box - RM99 (FREE POS) . ❗#wbtester ❗+60103657976 . #per#perfumeicious #perfumebranded #perfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #originalperfume #sayajualperfume #perfumeset #originalstuff #testerperfume #diorsauvage #sauvagedior
5 0
1 0
Jangan lupa bawa perfume Luxe KL kemana saja korang pegi okay? 😘 . Nak dapatkan perfume comel ni? . Boleh dapatkan di www.luxekualalumpur.com 😍😍😍 . HAPPY WEEKEND GUYS! ✨ . πŸ“Έ. @ikaashburn
12 1
Slide left ✌ . Happy Weekend 🌸 Abam heavy smoker / heavy vaper / keje outdoor banyak blh try dis D&G Intenso. Intenso ni Edp tau. Kaw beteii bau dia πŸ˜‚. So ni semua size yg available. Vial / mini dab on / mini spray sng ltk dlm poket nk jmpe awek je keluarkan & spray sikit dh wangi 😊 . Giftset 125ml + Deodorant Stick + After Shave balm - RM330 Tester 125ml edp - RM250 Mini spray 8ml edp - RM55 Mini dab on 4.5ml - RM40 Vial 2ml Spray - RM8 . ❗#wbtester ❗+60103657976 . #per#perfumeicious #perfumebranded #perfume #perfumeoriginal #perfumemalaysia #originalperfume #sayajualperfume #perfumeset #originalstuff #testerperfume #dolcegabbana #intenso
4 0
Anyone interested to buy this perfume? Luxury Original branded perfume tau! Price? Semestinya lagi murah dari butik! . Marc Jacobs Decadence one night k edition 100ml OUR SPECIAL PRICE: RM 180 FREE POSTAGE!! . Kalau dekat butik ni RM 340++ tau but our price RM 200 pun tak sampai 😱😱😱 and ORIGINAL GUARANTEE uols! Whatsapp now! Only 6 boxes left! . Whatsapp 0198555902 . #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #3rm100 #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah
5 0
Alhamdulillah tq for all your order angels! Semakin lama semakin banyak stock yang masuk untuk tunaikan permintaan peminat peminat VS supaya dapat beli yang ORIGINAL dgn harga MURAH! tq dear angels for your support. Stock memang ada tau, boleh whatsapp untuk tanya! InsyaAllah next batch kita ambil stock lagi banyak & lagi menarik + lagi banyak pilihan untuk uols pilih tau 😘😘😘 Selamat mewangi dengan VS ❀❀❀ . . wasap.my/60172942479 | DM . . #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #3rm100 #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah
3 0
VICTORIA SECRETS πŸ”₯ Original Victoria's Secret 250ML πŸ’Ž βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Available scent; 🌸 Bombshell 🌸 Intense 🌸 Tease 🌸 Fearless 🌸 Angle Gold βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– πŸ’° RM45 free postage βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– β˜‘βœ”Ada bar kod bawah botol . β˜‘βœ”Sangat wangi & tahan lama bau 8-9 jam ( letak dlm kereta & bawak keluar esok masih boleh bau dalam kereta) βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– How to order; β˜‘ Screenshot order yang awak nak β˜‘ Submit order thru DM β˜‘ Send bukti payment β˜‘ Reply within 24 hours βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #igshopmalaysia #igersmalaysia #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #vscomalaysia #vscocam #igmalaysia #onlineshopmalaysia #perfumemurah #sayajual #sayajualperfume #sayajualperfumemurah #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretbodymist #swapreview #freeswapreview #swapreviewmalaysia #minyakwangi #fattahamin #fazura #sayajualbodymist #minyakwangimurah #minyakwangimalaysia
3 0
GOOD MORNING VVDOLLS.... yang baru bangun tu Miss Vee nak up lagi 1 Pic customer Miss Vee yang dah beli dan pakai perfume Voila Vee effleurer parfum. Alhamdulillah feedback dari customer 100% positive.. dorang berpuas hati dengan Parfum Voila Vee ni. Kalau feedback negative Miss Vee memang akan nagis di bucu katil ahaks. Abam handsome ni dah angkat bau Jadore tau okkkkk... abam ni terus jatuh cinta dengan wangian Jadore . Terima kasih atas Support local brand.. terima kasih jugak kat abam ni sebab dah tolong promot kan Voila Vee Effleurer Parfum Tak kisah lah bau tu bau lelaki ker pompuan ker. Janji si pemakai happy dan bahagia... #hap#happyhappyjergirl . . #vvperfume #vvparfum #effleurerparfum #harihariwangi #effleurerparfumvoilavee #local #lokalahmalaysia #inspiredperfume #instagram #instafamous #tawau #sabah #malaysia #kualalumpur #fragrance #vvdolls #vee #versatile #elegance #exclusive #lastlong #tempatan #sayapakaisayajual #sayajualperfume #wangi #wangiankehidupan #love #voilavee #voilaveeparfume #happyhappyjergirl
17 0
BELI 1 , dpt 5 ITEM ‼️ . Penangan #TLPGongxi bermula 22 JAN 2018 ❗️ . 4000 unit PERFUME SHOWER GEL (100ml) untuk dikongsikan bersama anda. Selagi stok masih ada ❗️ . MCM MANA NK DPT❓ . Beli 1 THE LAB PARFUM (Rm69), PERCUMA 4 perfume shower gel. . Whatsapp 011-39854565 & Jgn lupa dapatkan sekarang ! πŸ˜‰ . Amy, Agent De'One Group . #sayajual #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumemalaysia #perfumemurah #bazarpaknil #bazaarpaknil
8 0
Salam Ahad! πŸ’™ Haaa nak bagitahu korang nii, dengar cerita BLUSH Birthday Edition by Calaqisya dah sold out dekat store semalam waktu launching 😱😱 Alhamdulillah, ramai yang suka bau vanila BE ni, thankyou Calaqueens yang dah support 😍😍😘 Jadi untuk korang yang belum, jangan lepaskan peluang ini untuk dapatkan BE melalui official blusher Calaqisya hari ini jugak. Tak susah pun, hanya perlu dm sini atau boleh Whatsapp +60145218954. Senang kannn? πŸ˜„πŸ˜‰ hehe okay selamat beristirehat! 😘 #beblush #beready #BLUSHbyCalaqisya #BLUSHbirthdayedition #calaqueens #byyourstrulyfarahway #BLUSHdropshipper #perfume #fragrance #minyakwangi #sayajualperfume #sayajualminyakwangi
9 0
Nanti bau macam bunga 🌹 . 1 bottle RM59 2 bottle RM100 (exc postage) . Boleh whatsapp kalau nak beli. Tekan link kat bio ig saya ye. . #blushbeready #blushbycalaqisya #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #calaqueens #calaqisya #perfumeterbaik
5 0
ANGEL GOLD✨ β€’ β€’scent : Floral fruity-Sparkling Bergamot,Lush Gardenia and Musk β€’ Volume : 250ml β€’ RM60& free Gift (paperbag or 20ml perfume) β€’ #victoriassecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #bodymistmalaysia #sayajualperfume #sayajualbodymist #igmalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualmakeup #fragrancemalaysia
5 0
FEARLESS ✨ β€’scent : Floral-Blackcurrant,Purple diamond iris and Orris β€’ Volume : 250ml β€’ RM60& free Gift (paperbag or 20ml perfume) β€’ #victoriassecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #bodymistmalaysia #sayajualperfume #sayajualbodymist #igmalaysia #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #sayajualbaju #sayajualkasut #sayajualmakeup #fragrancemalaysia
11 0
πŸ†• NEW ARRIVAL πŸ†• . Tuuu diaaa maiii dah VICTORIA SECRET PURE SEDUCTION body wash & body mist. Bau floral, fruity, sweet dan fresh spicy. 🌷🌼 Lepas mandi pakai body wash uolls sembur pulak dengan body mist confirm husband uolls terpikat hehehe.. 🀀 . Harga sempena PROMO PWP ni ecah nak bagi, . 1 botol: RM 55 2 botol: RM 65 . . Jimat kan? So tunggu apa lagi? Jangan menyesal kalau promo ni habis! Contact sekarang!! Tekan je whatsapp link kat bio tu ☝🏽 . #PWP #teamaafa #PP #TU #VS250 #JM #VS6075 #RM10forseconditem #infos #sayajualonline #sayajualperfume #igshopperfume #dropshipperfume #miri
4 0
*DIOR PERFUME SET OF 5* AWESOME FRAGRANCE 😘5 wonderful Dior perfumes in one set. 😘Variety of fragrances to choose from. πŸ˜˜πŸ’•Miniature bottles are classy and cute πŸ˜˜πŸ’• a great gift option. RS 899 *SHIPPING FREE FREE* *NO LEAKAGE GUARANTEE IN TRANSPORT* πŸ’°Payment OptionsπŸ’° πŸ›‘Paytm πŸ›‘BankTransfer πŸ›‘COD (tnc applied) Note:- COD only on cosmetics DM to Order Or ping me on what's app 7357442801 for Order or for more products #dior #perfume #perfumemurah #perfumes #per#perfumeoril #fashion #diorbag #diorama #christiandior #perfumemalaysia #perfumeori #perfumelover #perfumer #perfumeshop #diorsunglasses #fragrance #perfumecollection #sayajual #diordubai #perfume_um #sayajualperfume #perfumewangi #diorever #diorcafe #sayajualmurah #diorsoreal #eaudeparfum #dioraddict #diorder #diorearring
14 0
Jalan2 pagi ni....
14 6
Amboiii hehehe mesti la happy kan if ada org puji kita wangii lepastu tanya kita pakai apaa. So jom la beli perfume dari i, macam2 perfume ada dari VS sampai ke gucci chanel hugo boss lancome uols sebut je insyaallah ada. Whatsapp now angels! . Whatsapp 0198555902 . #victoriasecret #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysiamurah #perfume #perfumemurah #vs #vsmurah #vsmalaysia #vsmalaysiamurah #victoriasecretbodymist #victoriasecretbodymistmurah #victoriasecretbodymistmalaysiamurah #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #sayajual #sayajualvictoriasecret #sayajualperfume #3rm100 #victoriasecretori #victoriasecretorimurah #victoriasecretoriginalmurah
8 0
BUY 5 FREE 2 BUY 4 FREE 1 BELI 1-1 PUN BOLEH. . . 🌸PREMIUM QUALITY PERFUME 20ML🌸 βœ…premium Quality perfume 20ml βœ…small convenience & affordable βœ…premium Quality perfume haruslah long lasting . . °°°BORONG SERENDAH RM5 . . °°° Spray Spray Wangi 😍😍😍 . . πŸ“±Whatapp Segera wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 wasap.my/60183689256 JOM WANGI2. KUALITI TIP TOP .WANGI SEHINGGA 12 JAM Tak NAK ke...? Ready stock nak order dan list penuh wasap.my/60183689256 #absolutelyelegant #miniperfume20ml #assalammualaikum #fashasanda #min#minyakwangi #originaltester #minyakwangioriginaltester #borong #har#hargaborong #qualityterbaik #purseperfume20ml #wangi #minyakwangi #uitm #um #salam #bazaarpaknil #bazar #niaga #bazaronline #tudung #shawl #borongminyakwangi #hargaborong #say#sayajualminyakwangi #sayajual #sayajualperfume #pocketperfumeborong #pocketperfume20ml #miniperfumeborong
5 3