EYESHADOW ANAS . . . Eyeshadow ni ada 9 warna yg wearable utk setiap hari . Of course la #anasism buat color yg boleh pegi pasar tetiba nak pergi dating kan . Boleh jeee semua boleh 😉 . . . ❤HARGA❤ RM89.90 (tidak termasuk postage) . . 📮POSTAGE📮 SEMENANJUNG : RM8 SABAH & SARAWAK : RM10 . . Click link di bio kak ily untuk directly whatsapp kak ily 🌸 #sayajual #bazarpaknil #ruangrezekihanania #mal#malaysiamarket #minyakwangimurah #kedaimalaysia #ked#kedaionlinemurah2 #onlineboutique #onlineshopmalaysia #malaysiashop #minyakwangiviral#igshopmalaysia #igshoponlinemalaysia #anasismchanglun #anasismjitra #anasismkedah #iwearanas #sho#shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #malaysiamarket #makeuporiginal #malaysiabrand #kedaionlinemurah2 #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipsticklover #aboutimage
3 0
Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi . Beribu testimonial sejak diperkenalkan . Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol . Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri . . . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
7 1
EYESHADOW ANAS . . Hi semua ! Macam ni la rupa warna eyeshadow anas dan packaging dia cantik kan ? Packaging yang exclusive , selain warna yang boleh pakai hari2 tau 😉 . . Eyeshadow ni ada 9 warna yang wearable dan meletop 😉 warna2 anas ni adalah warna yang tengah hot dan menjadi pilihan ramai sekarang ni 😘 . . Sebabkan eyeshadow ni panas lagi , so kita ambik PRE-ORDER ya sebab limited ! Anddd , kalau full order , hq akan tutup order tau . 😩 So, untuk mengelakkan korang menangis tepi bucu katil , jom order lelaju dgn kak ily . Open order sampai nanti kak ily kata tutup order okay 👯 . . ❤HARGA❤ RM89.90 (tidak termasuk postage) . . 📮POSTAGE📮 SEMENANJUNG : RM8 SABAH & SARAWAK : RM10 . . Click link di bio kak ily untuk directly whatsapp kak ily 🌸 #sayajual #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #mal#malaysiamarket #minyakwangimurah #kedaimalaysia #ked#kedaionlinemurah2 #onlineboutique #onlineshopmalaysia #malaysiashop #minyakwangiviral#igshopmalaysia #igshoponlinemalaysia #anasismchanglun #anasismjitra #anasismkedah #iwearanas #sho#shoppingonlinemalaysia #shoppingonline #malaysiamarket #makeuporiginal #malaysiabrand #kedaionlinemurah2 #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #lipsticklover #aboutimage
2 0
Hai semua🌸 . . Ini Cik Hanna nak kongsi testimoni Kurung Riau dengan hampa . . #testimonidhiahanna
2 1
CALISTA ABAYA . ✅ DESIGN Xclusif inspired “Abaya Turki di reka oleh founder MS sendiri di jamin belum ada 100% same design di pasaran. Material drpd Dubai Como Crepe. . ✅ 2N1 Cardingan yang boleh di pakai bersama seluar, dan jugak dress . ✅ BUTTON butang boleh di buka. Bila buka akan memberi gaya hipster, bila tutup akan tampak gaya feminin . ✅ TALI RIBBON. Tali boleh di buka bila2 masa shj. Memberi 2 gaya kelainan. . ✅ SIDE POCKET” Rekaan khas side poket kiri dan kanan. . ✅ TANGAN KEMBANG Rekaan tangan kembang menampakkan gaya mewah pada si pemakai. . ✅ CUTTING plit di dada membantu memberi effect slim pada si pemakai . ✅ POTONGAN kembang sederhana memberi keselesan untuk aktivit apa shj . Feminin, Stylo, Ekslusif, Design inspired turki, Harga #Mampumilik . HARGA PROMO 22/1/2018 - 2/2/2018 : RM79 FREE POSTAGE . Harga Selepas 2/2/2018 : RM99 FREE POSTAGE . NOTE : POSTAGE HANYA AKAN BERMULA PADA 3/2/2018 (No Orgent Order) . WhatsApp Ija : 013-935 5779 WhatsApp Ija : 013-935 5779 WhatsApp Ija : 013-935 5779 . #nursingfriendly #abaya #calistaabaya
1 1
Tercari cari set bersalin lengkap?🤔 (Slide utk Feedback) . Set bersalin Nona Roguy merupakan salah satu produk paling demanded bagi ibu ibu sewaktu tempoh berpantang kerana Nona Roguy amat mementingkan penjagaan dalaman✅ . Haa, ramai yang tanya item apa ada dalam set NR dan berapa gram? Jom baca Q&A : . . Apa yang ada dalam set bersalin ni?🤔 ✅ Phytonatal (90 tablet) ✅ Akar herbanika (10 t-bags) ✅ Uncang Cuci Herbanika (10 t-bags) ✅ Minyak Herbanika (100ml) ✅ Krim Herbanika Barut (60g) ✅ Herbanika lulur (100g) . Cukup tak 1 set ni untuk 44 hari tempoh berpantang?🤔 1⃣ Phytonatal: cukup sekiranya dos pengambilan 2biji sehari. Tidak cukup sekiranya dos pengambilan melebihi 2 tablet sehari. 2⃣ Akar herbanika: Cukup untuk tempoh 20 hari berpantang untuk rebusan 2kali 1 sachet. Digalakkan pembelian loose tambahan sekiranya ingin memenuhi tempoh pantang 44hari 3⃣ Uncang cuci: Cukup dalam tempoh berpantang kerana uncang cuci tidak semestinya digunakan setiap hari. Pembelian loose Barra gel feminine wash digalakkan bagi menggantikan uncang cuci apabila habis digunakan 4⃣Minyak herbanika: Cukup 5⃣ krim herbanika barut: Cukup 6⃣ Herbanika lulur: Cukup . Ada apa- apa lagi tak perlu tambah selain set bersalin ni?🤔 ✅ Digalakkan penambahan pilis/ herbal balm drpd Nona Roguy atau jenama lain pun boleh ✅ Digalakkan penambahan Feminine wash/ Barra gel drpd Nona Roguy ✅ Daun/ serbuk mandian herba , Nona Roguy tidak mempunyai produk mandian herba selain serbuk lulur yg disediakan dalam set; jadi boleh tambah item seperti daun herba/ herbal bath (sachet rebus) drpd jenama tanamera atau jenama2 lain. ✅ Bengkung ✅ Tungku ( Besi/ Garam/ Herba) . Boleh sy teruskan penggunaan set berpantang NonaRoguy walau dah habis tempoh pantang🤔 ✅ Boleh sangat! . . Whatsapp Cik Nat +60195420797 . #nonaroguy #setbersalinnonaroguy #nonaroguymurah #serbersalinmurah #berpantangdenganmudah #phytonatalnonaroguy #herbanikanonaroguy #ajimaura #terapiinstagram #kekasihpaksarela #bazarpaknil #cintahatibatu #ruangrezekihanania #lafazkankalimahcinta #fattzura #neelofa
14 1
Butter cake rainbow 😂😂😂 RM28 delicious fantastic 😋😋😋 Order laju2 k! Whatsapp 019-3352809 atau DM😄 Sedap....Lazat... Enak... Tak Terkata!😍 #zazafidabrownies #zazafidabrownieskl #baz#bazaarpaknil #bazaar #browniesmurah #pavlovamurah #kualalumpur #malaysia #ampang #wangsamaju #say#sayajual/a> #sayajualmurah #sayajual #murah #sedap #jjcm #gombak #putrajaya #fattzura #foodporn #brownieskl #carousellmalaysia #ruangrezekihanania #igshoponlinemalaysia #jualmurah #prelovedmalaysia #dessert
6 0
Assalamualaikum 😍😍 . Kalau sebelum nie muka bermekup pun alahaiii nampak tak berseri masihh nampak macam tak kena. Nampak kusam sangat. Baik tak payah makeup kan. Kalau orang tanya saya macam mana kulit kusam kembali berseri itu, jawapan saya inilah gambarannya Eh bukan gambaran tapi buktinya . . Berbeza kan bila kulit kita kusam dengan kulit cerah berseri. Lagi sedap mata memandang. Makeup tipis tetap nampak cantik. Kalau dulu time period mesti Senggugut teruk. Sekarang hint pun dah takde. Tup tup dia dah muncul. Tahniah sebab dapat manfaat yang baik dari si kenid WD ni . . WD adalah krim khusus merawat kulit dari dalam melalui sapuan dinadi. Diformulasikan menggunakan teknologi nano dimana memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit yang dapat meresap 12 kali lebih pantas ke dalam kulit. Bila dah meresap, bahan bahan hebat dlm WD akan merawat kulit satu demi satu . . Salah satunya Ekstrak Saxifraga Sarmentosa yang memutihkan kulit secara semula jadi, mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. Sebab tu ada yang sampai glowing kulit muka bila pori muka yang boleh masuk jari sekarang dah semakin tertutup. Jadi licinlah kulit
.
.
Kan dah kata, siapa konsisten macam ni lah hasilnya. Kulit pinkish glowing semulajadi. Lagi lama calit, lagi cantik kulit. Sebab WD adalah krim yang menjaga dan merawat kulit kita dari dalam. Bahan-bahannya membantu dan menjaga kulit supaya kekal cantik. Asyik jaga part luar je, dalaman terabai. Tanpa sedar, itulah faktor susah nak dapat kulit cantik . ☎️01127182779 WD RM75 . . #kdollbeauty#ajimaura #dexandra #seribella#sugarbelle#sugarbellecosmetic #nur#nurraysabeauty #dianzvitamin #dms360#kdollbeauty #terapiinstagram #putihgebu#boosterwhitening #sugarbelle#mervecosmetic #bazarpaknil #tatiskincare #awetmuda #jerawatpasir#secretcorrea #marykaymalaysia #likeforlike #azanisscarserum #viral#mervecosmetics #nurraysa #gulagulakurus#ivmist #jamujelita#ruangrezekihanania
23 2
Antara Produk Yg Bakal Ada d Booth kami nanti....bermula 25/1 di PKNS SHAH ALAM. . - #kerepekubi #semperitdahlia #almondcrispy #cheesechocolatecake _____ HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: RUANG LEGAR BERDEKATAN AVON & GEDUNG HARIAN DI PKNS SHAH ALAM MASA: 10am - 8mlm TARIKH: 25/1 - 11/2 2018 ................ #hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya#sayajualcookies#cookiesshahalam#shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#kudapan#cookiesmurah#kudapkudap#jajanjajan#doorgiftmurah#ruangrezekihanania #bazarpaknil#moodrepublik#fattzura#pknsshahalam#kompleksshahalam#fattahamin#dramasangat#kekasihpaksarela#dssquad#wondercheese
4 0
Antara Produk Yg Bakal Ada d Booth kami nanti....bermula 25/1 di PKNS SHAH ALAM. . - #kuihkapit #sambalhitampahang #popiasimpul #nutellacookies _____ HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: RUANG LEGAR BERDEKATAN AVON & GEDUNG HARIAN DI PKNS SHAH ALAM MASA: 10am - 8mlm TARIKH: 25/1 - 11/2 2018 ................ #hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya#sayajualcookies#cookiesshahalam#shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#kudapan#cookiesmurah#kudapkudap#jajanjajan#doorgiftmurah#ruangrezekihanania #bazarpaknil#moodrepublik#fattzura#pknsshahalam#kompleksshahalam#fattahamin#dramasangat#kekasihpaksarela#dssquad#wondercheese
5 0
💯% Original Perfume! Or Money back guarantees. . . 🌸Gucci Bamboo for Her (Tester Box + 75ml EDP) 💸RM 310 free pos. . . Harga biasa selalu RM400 dan ke atas. Better grab harga ni, saving giler 🙀🙀🙀. . . FAQ (FREQUENTLY ASK QUESTION) 1) Beza between testers and regular perfume? Kami jual original perfume sahaja. Beza pada box perfume sahaja, ada Tester box dan New box.Kebanyakkan customer lebih minat beli tester box. Apa tu Tester box perfume? Biasanya Tester box ni digunakkan di mall untuk customer test perfume, bau lebih pure dari new box. Tapi kami jual perfume tester box ni Unused/Untest (belum dibuka/guna) shj! Harga tester box dengan new box pun berbeza. Kami tak jual perfume ❌repack/❌reject/❌ori reject/❌reject kilan/❌repackaging/❌dubai. Kami jual hanya 💯% ORIGINAL & AUTHENTIC PERFUME SHJ. . . #perfumemurah #sayajualperfumemurah #originalperfume #originalperfumemurah #sethantaranmurah #setkahwinmurah #sayajualmurah#sayajualmurahmalaysia#perfumehantaranori#perfumehantaranmurah #bazaarpaknil#kamixramai#sekolahkebangsaan#sekolah#melawati#shahalam#ruangrezekihanania#bazarmalaysia#ruangiklanTK#sayajualmakeuporiginal#sayajualmurah#originalmakeup#makeuphaul
12 0
#reviewbykakti . . Masih tercari-cari Gaun untuk majlis aqiqah @ birthday party. Mommies jom follow @bab@bab@babygirl.dress ada ribuan pilihan Gaun cantik-cantik yang boleh buat mommies rambang mata. . Pilihan gaun ada dari size newborn hinggalah remaja, best kannnn... Haaaa meh le jalan-jalan kat ig comel nie😊 . Psstttt @babygirl.dress ada buat contest giveaway tau😍 nak bagi FREE GAUN KEMBANG SETAMAN PADA YANG BERTUAH. Syarat-syaratnya kena la tengok dekat @babygirl.dress. . Jangan lepaskan peluang best tu mommies😊
10 1
Semua sedap.. My favorite dark choc.. Jom order.. Boleh campur2 tau.. 250g RM22 100g RM10 Whatsapp 0102323640 #chocolate #chocolatelover #chocodaps #cok#coklatp #coklat #rugitakcuba #ruangrezekihanania #bazaronlineshop #BazarPaknil #yusufiskandar #yusufdance
7 0
Alhamdulillah.. . kami @hbventures lagi sekali akan berkampung selama 18 HARI di @komplekspknsshahalam bermula 25 Jan sehingga 11 Feb 2018. - Nantikan update dari kami untuk tahu produk apakah yg bakal berada di BOOTH kami.... _____ HOMEMADE.SEDAP.BERKUALITI -------------------------------------- . LOKASI BOOTH: RUANG LEGAR BERDEKATAN AVON & GEDUNG HARIAN DI PKNS SHAH ALAM MASA: 10am - 8mlm TARIKH: 25/1 - 11/2 2018 ................ #hbventures  #sayajualmurah #sayajualkuihraya#sayajualcookies#cookiesshahalam#shahalamresident#vendeurfestival#bazaarraya#lokalah#foodmegafestival #karnivalmega #kudapan#cookiesmurah#kudapkudap#jajanjajan#doorgiftmurah#ruangrezekihanania #megasale#bazarpaknil#lofattah#moodrepublik#fattzura#pknsshahalam#kompleksshahalam#fattzura#fattahamin#heroseorangcinderella#wondercheese
5 1
halo halo 💖 siapa yang tak beli lagi OYS Brush Solid Shampoo tu 🙈🙈🙈? so, hari ni Bells nak share dekat dolls tentang sabun pencuci makeup ni OhYeSyamila Brush Solid Shampoo diperkenalkan pada pasaran untuk pengguna tegar BERUS MAKEUP & BEAUTY BLENDER! Direka khas untuk Dolls diluar sana bagi menjamin KEBERSIHAN & KELEMBUTAN berus makeup & beauty blender! APAKAH KELEBIHAN OYS Brush Solid Shampoo? 👍 Diperbuat daripada 💯% Bahan Semulajadi 💯 Bebas dari bahan Kimia dan Alkohol ✔ Mencuci dan menanggalkan kotoran dari berus dan span semudah ABC SAHAJA 😲 ! 👍 Mengekalkan kecantikan dan kelembutan berus 🕛 Menjimatkan masa membersih berus & beauty blender kerana anda tak perlu risau sabun tertumpah! 💵 menjimatkan wang anda! HANYA RM15 SAHAJA! Bau buah 🍎 & 🍑 yang wangi! ✈ Travel Friendly ✔ Mudah disimpan 💯 Made in Malaysia & HALAL! 👍 Kandungan 30g dalam bekas yg comel
2 1
. DCC 😘 . Zalikha Blouse ============= . 💋Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. . 💋Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. . 💋Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. . 💋Dilengkapi poket di sebelah kanan, boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. . 💋Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 👍 . 💋 Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. . 💋Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . . 💋Ada 6 pilihan warna-warna fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna 😉😍 . *actual color may differ due to editing and lighting Harga : Rm 73 sm, Rm 75 ss WhatsApp 017-3538924 #blouse #blousemurah #blousenursing #blousenursingmurah #zalikhablouse #sayajualblouse #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
3 0
. DCC 😘 . Zalikha Blouse ============= . 💋Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. . 💋Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. . 💋Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. . 💋Dilengkapi poket di sebelah kanan, boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. . 💋Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 👍 . 💋 Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. . 💋Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . . 💋Ada 6 pilihan warna-warna fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna 😉😍 . *actual color may differ due to editing and lighting Harga : Rm 73 sm, Rm 75 ss WhatsApp 017-3538924 #blouse #blousemurah #blousenursing #blousenursingmurah #zalikhablouse #sayajualblouse #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
2 0
. DCC 😘 . Zalikha Blouse ============= . 💋Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian. . 💋Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju. . 💋Design baju sesuai di pakai acara formal dan santai. . 💋Dilengkapi poket di sebelah kanan, boleh menjadi peti simpanan kecil sis nanti. . 💋Lengan dilengkapi zip , wudhu friendly 👍 . 💋 Blouse 2 in 1, Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh. . 💋Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik . . 💋Ada 6 pilihan warna-warna fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna 😉😍 . *actual color may differ due to editing and lighting Harga : Rm 73 sm, Rm 75 ss WhatsApp 017-3538924 #blouse #blousemurah #blousenursing #blousenursingmurah #zalikhablouse #sayajualblouse #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
2 0
aini_muhsinBEAUTY IS PAIN? ============== . Auchhh, NO NO NO😡... . Salah konsep tu taw! Nak cantik tak perlu bersakit2 sampai menyiksa diri pon sebenarnya. Buat apa lah nak suntik sana sini semata2 nak kulit cerah & gebu? Mary Kay Serum C kan adoooo.. . KANDUNGAN SERUM C ------------------------------------------ . ✳ Ekstrak BUAH DELIMA - Dikenali sebagai 'buah super' kerana mengandungi banyak jenis vitamin. ✳ Ekstrak KEKADU PLUM - Mempunyai kepekatan vitamin C yg sangattttt tinggi. ✳ Ekstrak CAMU CAMU - Mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana. ✳ Ekstrak CERI ACEROLA - Kaya dgn Vit A dan Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. ✳ Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - Mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. ✳ Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. Wowww😱, bahan2 yg digunakan dalam Serum C merupakan buah-buahan yg tinggi dengan Vitamin C. Tak perlu nak cucuk2, sapu aje. Siap ada sukatan pada botol untuk penggunaan selama 6 minggu, siang & malam.  Picit2 sikit then sapu kat muka, terus kulit muka jadi halus, lembut & toink toink😋. BESTTTTNYAAAA!!! Habes sebotol tu, selepas 6 bulan tu baru repeat balik pakai Serum C ni. Setahun 2 kali aje. Tapi klu ada bajet lebih nk pakai setiap bulan pun xpe, lagi la umpphh taww, Xperlu lah nak pergi cucuk2 setiap bulan, kemut2 muka sbb sakit kena cucuk. NO MORE! 🔆 Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VITAMIN C! Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan. #serummarykay #mar#marykayysia  #marykay #marykayshahalam #marykaykl #mar#marykayampang #mar#marykaybukitberuntung #fattastic #fat#fattzuraykaybeautyconsultant #marykayreplenishingserumc #repleneshingserumc #marykayampang #marykaykeramat #marykaybukitberuntung #marykaygombak #marykaydamansara #marykaypuchong #marykayrawang #kekasihpaksarela #remyishak #ctdk #ctdkation #ruangrezekihanania #fattzura #serumajaib
3 0
Restock 🌷😁 . . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . Setiap pembelian, ada 2 FREE GIFT tau 🎉🎁 . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
6 1
KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹 . Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka? . Kurang keyakinan? . Asyik kena perli & dipersendakan? . Tiada bajet untuk buat rawatan laser? . Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan? . Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM . ❌ Tanpa rawatan menyakitkan ❌ Tanpa pembedahan yg mahal ❌ Tanpa laser ❌ Tanpa kesan sampingan . KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM? . ✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat ✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol ✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit ✔️ Kelulusan KKM ✔️ 100% semulajadi ✔️ Homemade . Boleh lihat testimoni yg positif dan info di: . Instagram: @lotus.mole.cream Facebook Page: Lotus Mole Cream . Berminat?? . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092 . .
5 2
Tolong SLIDE KE KIRI ada macam2 warna... . HOT SELLING !!! CO@CH 3in1 . Price : Rm135 sm Ss add rm 7 . Whatsapp 0189457955 untuk oder !!! . Item is ready stock and will be ship out within 2 - 3 working days after payment received. . #theernyboutique #handbag #handbags #handbagcantik #ruangrezekihanania #fattzura #handbagmurah #bagmurah #handbagmalaysia #say#sayajualurah #handbag3in1 #galeriariani #bazaarpaknil #sayajual #tudungmurah #ajimaura #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcinta #shaklee #lemonex #uitmpretty #schawal #aidijuma #kekaboo
12 4
TEH KECIKKAN PEHA N LENGAN YANG TERBUKTI BERKESAN TESTIMONI PENGGUNA MEDINA DESIRE!.. . Sesuai untuk Lelaki dan Wanita . Dirumus khas dan TIADA BAHAN KIMIA bertindak mengecilkan peha dan lengan..membuang air lebihan dalam badan dan melawaskan kencing.. . . Ws skrang jugak untuk kami bantu anda kurangkan berat badan serta tampil lebih anggun. SERIUS NAK KURUSSS?? � KAKICANTIQ TEA RM25 � - Telah dirumuskan khas daripada 💯% herba-herba kering (dry herbs) - Tiada bahan kimia - Mengecilkan peha dan lengan - Membuang air berlebihan dalam badan - Melawaskan kencing - Lebih kepada inch loss � SLIMMING DETOX TEA RM15 � - Melangsingkan badan - Mengecilkan perut buncit/boroi - Menurunkan paras gula dalam darah - Kencing manis (diabetes) - Darah Tinggi - Gout / Uric asid tinggi - Kolestrol tinggi - Obesiti - Angin dalam badan Boleh klik kat sini⤵⤵⤵ . 📲www.wasap.my/60136046047 POS SELURUH MALAYSIA #slimmingtea_melaka #tehkurusviral #medinadesiretea #misikurussebelumraya #rendam_minum_kurus #kur#kurust #kurus #badansihat #badanlangsing #detox #detoxmalaysia #tea #buanglemak #buangtoksin #trustedproduct #ruangrezekihanania #ruangniagahanania #reviewig #paidreviewig #paidreviewmurah #paidreviewigshop #supportpeniagamelayu #lastreview #jomkurus1malaysia #jomkurussebelumraya #kurusmurah #ramadhan #puasa #kurussebelumkawin #kurusbaget
7 0
BENGKUNG MUDAH NAK KE TANDAS! . Mak cakap nak ramping kena berbengkung selalu. Tapi malas nya sendiri je tahu. Mana tak nya nak ke tandas rasa bercinta nak buka ikat semula bengkung tu. . Sejak pakai Bengkung Mak Kuntum ekspress kemain laju. Sap sap soi siap pasang tayah bukak satu satu. Tarik zip terus ke tandas laju laju. Mudah sangat tapi tak semua yg tahu. . Itu lah, nak cuba cakap je nak bengkung satttuuuu! . Whatsapp Cik Nat kalau berminat tau +60195420797 . #ben#bengkunguntum #bengkung #bengkungekspress #bengkungmudah #keperluanibuberpantang #berpantangdenganmudah #ajimaura #terapiinstagram #kekasihpaksarela #teampakcik #neelofa #fattzura #ruangrezekihanania #cintahatibatu #motifviral #bazarpaknil #handbagmurah
16 1
. 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
7 1
😌 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . KRIM AJAIB untuk penderita ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol 🌹 . Runsing dgn tahi lalat/kutil/ketuat/biji kolestrol di muka? . Kurang keyakinan? . Asyik kena perli & dipersendakan? . Tiada bajet untuk buat rawatan laser? . Penat ikhtiar dgn pelbagai rawatan tetapi tidak berkesan? . Kembalikan keyakinan anda dgn LOTUS MOLE CREAM . ❌ Tanpa rawatan menyakitkan ❌ Tanpa pembedahan yg mahal ❌ Tanpa laser ❌ Tanpa kesan sampingan . KENAPA MESTI PILIH LOTUS MOLE CREAM? . ✔️ Kandungan vitamin E yg tinggi - dapat hilangkan kesan parut dgn cepat ✔️ Pakai sekali sahaja, dah tanggal tahi lalat, ketuat, kutil & biji kolestrol ✔️ Kandungan essential oil, pati granium, frankincense yg bagus untuk kulit ✔️ Kelulusan KKM ✔️ 100% semulajadi ✔️ Homemade . Boleh lihat testimoni yg positif dan info di: . Instagram: @lotus.mole.cream Facebook Page: Lotus Mole Cream . Berminat?? . 👇🏻 Whatsapp 👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
14 1
Slide untuk lihat lebih gambar . The Best Bawal Ruffle In Malaysia. 🎀BAWAL RUFFLE QISAMNI🎀 . Bawal Ruffle Detail: 🎈Material : Chiffon Voile 🎈Tahan Lasak 🎈Senang Bentuk 🎈Measurement: Ruffle 44”-45” . 🎀Price :RM13 exclude postage Postage Hari Selasa, Rabu dan Khamis sahaja . 🎀Booking for 24 hour only . 🎀Warna sedikit berubah atas faktor pencahayaan . Online whatsapps 📲 0177983726 . #baw#bawalle #bawal #tudungbawal #tudungruffle #bawalchiffon #qisamni #bawallovers #codpasirgudang #pasirgudang #uitmpretty #sedondon #seragam #cik#cikgu #cikgu sekolah #aur#aurainstah9 #aurainsta #kekasihpaksarela #ruangrezekihanania #sayajualtudung
11 0
Slide untuk lihat lebih gambar . The Best Bawal Ruffle In Malaysia. 🎀BAWAL RUFFLE QISAMNI🎀 . Bawal Ruffle Detail: 🎈Material : Chiffon Voile 🎈Tahan Lasak 🎈Senang Bentuk 🎈Measurement: Ruffle 44”-45” . 🎀Price :RM13 exclude postage Postage Hari Selasa, Rabu dan Khamis sahaja . 🎀Booking for 24 hour only . 🎀Warna sedikit berubah atas faktor pencahayaan . Online whatsapps 📲 0177983726 . #baw#bawalle #bawal #tudungbawal #tudungruffle #bawalchiffon #qisamni #bawallovers #codpasirgudang #pasirgudang #uitmpretty #sedondon #seragam #cik#cikgu #cikgu sekolah #aur#aurainstabatch9 #aurainsta #kekasihpaksarela #ruangrezekihanania #sayajualtudung
7 1
Slide untuk lihat lebih gambar . The Best Bawal Ruffle In Malaysia. 🎀BAWAL RUFFLE QISAMNI🎀 . Bawal Ruffle Detail: 🎈Material : Chiffon Voile 🎈Tahan Lasak 🎈Senang Bentuk 🎈Measurement: Ruffle 44”-45” . 🎀Price :RM13 exclude postage Postage Hari Selasa, Rabu dan Khamis sahaja . 🎀Booking for 24 hour only . 🎀Warna sedikit berubah atas faktor pencahayaan . Online whatsapps 📲 0177983726 . #baw#bawalruffle #bawal #tudungbawal #tudungruffle #bawalchiffon #qisamni #bawallovers #codpasirgudang #pasirgudang #uitmpretty #sedondon #seragam #cik#cikgu #cikgu sekolah #aur#aurainstabatch9 #aurainsta #kekasihpaksarela #ruangrezekihanania #sayajualtudung
10 1
. ‍♀️Princess maya♀️ . RM134 free postage SM add RM7 for SS If buy 2 pcs RM250 free postage SM add RM14 for SS Material : Moss crepe with high quality lace patch Ukuran size : S / M only Bahu : 14.5-15 Dada : 36-38 Labuh baju : 29 Labuh tgn : 23 Labuh skirt : 43 Pinggul : 36 . ‍♀️pingang bergetah ♀️hidden zip belakang baju ♀️hidden zip tgn (easy wudhu) ♀️lace di pinggang WhatsApp 017-3538924 #princessmaya #bajuprincess #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmurah #bajukurungprincess #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
2 0
. ‍♀️Princess maya♀️ . RM134 free postage SM add RM7 for SS If buy 2 pcs RM250 free postage SM add RM14 for SS Material : Moss crepe with high quality lace patch Ukuran size : S / M only Bahu : 14.5-15 Dada : 36-38 Labuh baju : 29 Labuh tgn : 23 Labuh skirt : 43 Pinggul : 36 . ‍♀️pingang bergetah ♀️hidden zip belakang baju ♀️hidden zip tgn (easy wudhu) ♀️lace di pinggang WhatsApp 017-3538924 #princessmaya #bajuprincess #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmurah #bajukurungprincess #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
2 0
. ‍♀️Princess maya♀️ . RM134 free postage SM add RM7 for SS If buy 2 pcs RM250 free postage SM add RM14 for SS Material : Moss crepe with high quality lace patch Ukuran size : S / M only Bahu : 14.5-15 Dada : 36-38 Labuh baju : 29 Labuh tgn : 23 Labuh skirt : 43 Pinggul : 36 . ‍♀️pingang bergetah ♀️hidden zip belakang baju ♀️hidden zip tgn (easy wudhu) ♀️lace di pinggang WhatsApp 017-3538924 #princessmaya #bajuprincess #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmurah #bajukurungprincess #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
4 0
Assalamualaikum, Selamat Pagi😊 . Telekung Cotton Jameelah Comfy Ada OFFER Sekarang . 🌹TELEKUNG JAMEELAH EXCLUSIF COMFY 🌹 . ✔Telekung Cotton Yang Sejuk & Selesa ✔Material Kain Japanese Cotton ✔Bhg Kepala Melekap Kemas ✔Pelapik Dagu Yang Lebar ✔Dihiasi renda 6inci disekeliling telekung ✔Ada Lining Hingga Paras Bwh Dada . . OFFER SEKARANG : RM110 SAJA + FREE POS Seluruh Malaysia . HARGA ASAL : RM140 sepasang STATUS : Preorder ( Ready By 10 February 2018) . . BERMINAT WHATSAPP 0197630591 WHATSAPP 0197630591 WHATSAPP 0197630591
15 6
BENGKUNG MUDAH NAK KE TANDAS! . Mak cakap nak ramping kena berbengkung selalu. Tapi malas nya sendiri je tahu. Mana tak nya nak ke tandas rasa bercinta nak buka ikat semula bengkung tu. . Sejak pakai Bengkung Mak Kuntum ekspress kemain laju. Sap sap soi siap pasang tayah bukak satu satu. Tarik zip terus ke tandas laju laju. Mudah sangat tapi tak semua yg tahu. . Itu lah, nak cuba cakap je nak bengkung satttuuuu! . Whatsapp Cik Nat kalau berminat tau +60195420797 . #ben#bengkunguntum #bengkung #bengkungekspress #bengkungmudah #keperluanibuberpantang #berpantangdenganmudah #ajimaura #terapiinstagram #kekasihpaksarela #teampakcik #neelofa #fattzura #ruangrezekihanania #cintahatibatu
14 3
Setiap kejayaan perlu ada minda yang postif untuk mengelakkan kegagalan 😉 . . #dhiahannaquotes
9 1
- 🌹 Follow . ❤️ @lotus.mole.cream . ❌ Tahi Lalat ❌ Biji Kolestrol ❌ Kutil ❌ Ketuat . ❤️ @vivies.hairremover . ❌ Buang Bulu Cepat, Mudah & Tanpa Sakit
63 1
Kiri: sebelum sapu vivies . Kanan: selepas sapu vivies . . Jom hilangkan bulu cara mudah macam kak yg sudi share testimoni ni 🌷 . Sapu je vivies, tunggu 5-7 minit then basuh. Kemudian wallaaaaa- licin terus kulit tanpa bulussss 🌹 . ➕➕➕➕➕➕➕➕ . 🌹SAPU JE, HILANG BULU . ❌Sakit ❌Pedih ❌Gatal ❌Panas ❌Bahaya ❌Buang Masa . 💯 Selamat 💯 Berkesan . 📮 Pos: Mon to Fri . 🌹 KKM NOT170505883K . 👇🏻☎️👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
7 1
Aisshh.. Makin banyak design baru ni😍😍 . Uolls tak nak try dulu ke sepasang. Tak rugi tau. Betul. Sungguh. Ramai sangat dah testimoni akak. Material kain pun akak janjikan memang selesa, serap peluh, sesuai dengan iklim kita dan semestinya senang nak gosok😉😉. Jom cepat2 grab😘😘 📱WASSAP 0137139526 📱WASSAP 0137139526 #batik #batikcotton #batikeksklusif #batiktulis #cottonbatikmurah #cottonbatikcantik #lof#lofattah #ilofayou #theyusufiskandar #ajimaura #ruangrezekihanania #surihatimrpilot #lofattah #jozlynnhanania #hudabeauty #nee#neelofahijab #terapiinstagram #ukhwahti #bajuminikurung #bajuraya #bajuraya2017 #sekkepok #sekpenyu #sekmung #neelofarhijab #neelofahijab #mirafilzah #shawlmirafilzah #ladybossmf
27 4
Aisshh.. Makin banyak design baru ni😍😍 . Uolls tak nak try dulu ke sepasang. Tak rugi tau. Betul. Sungguh. Ramai sangat dah testimoni akak. Material kain pun akak janjikan memang selesa, serap peluh, sesuai dengan iklim kita dan semestinya senang nak gosok😉😉. Jom cepat2 grab😘😘 📱WASSAP 0137139526 📱WASSAP 0137139526 #batik #batikcotton #batikeksklusif #batiktulis #cottonbatikmurah #cottonbatikcantik #lof#lofattah #ilofayou #theyusufiskandar #ajimaura #ruangrezekihanania #surihatimrpilot #lofattah #jozlynnhanania #hudabeauty #nee#neelofahijab #terapiinstagram #ukhwahti #bajuminikurung #bajuraya #bajuraya2017 #sekkepok #sekpenyu #sekmung #neelofarhijab #neelofahijab #mirafilzah #shawlmirafilzah #ladybossmf
30 3
Bagaimana terciptanya produk LOTUS MOLE CREAM ? . Asalnya founder LMC ada kutil yang banyak di wajah. Rasa rimas & geram dengan kutil yg semakin banyak mendorong beliau mencipta produk yang efektif . Yup, siapa suka kan muka berkutil. Bila apply foundation jadi tak sekata & menggerutu - tak best langsung! . Sebelum komersialkan LMC, beliau cuba terlebih dahulu hilangkan semua kutil di wajah beliau. Hasilnya sangat positif, bahkan ahli keluarga beliau juga menggunakan LMC dengan hasil yang tidak mendukacitakan . Kini bajet untuk laser kan kutil dah boleh simpan untuk tujuan lain. Nak apply bedak pun rasa best je . Cuma sapu 2 kali sahaja, tak perlu lebih . Ada yang bertanya, LMC ni berasid ke? Eh eh, tak ada la. LMC hanya menggunakan 90% bahan daripada 'food grade' . Seperti: Cuka Epal, Vitamin E, Pati Pekat Geranium, Pati Pekat Frankincense . Berminat? . 👇🏻Whatsapp👇🏻 . 0167173092 0167173092 0167173092
19 1
. ‍♀️Princess maya♀️ . RM134 free postage SM add RM7 for SS If buy 2 pcs RM250 free postage SM add RM14 for SS Material : Moss crepe with high quality lace patch Ukuran size : S / M only Bahu : 14.5-15 Dada : 36-38 Labuh baju : 29 Labuh tgn : 23 Labuh skirt : 43 Pinggul : 36 . ‍♀️pingang bergetah ♀️hidden zip belakang baju ♀️hidden zip tgn (easy wudhu) ♀️lace di pinggang WhatsApp 017-3538924 #princessmaya #bajuprincess #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmurah #bajukurungprincess #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
3 0
. ‍♀️Princess maya♀️ . RM134 free postage SM add RM7 for SS If buy 2 pcs RM250 free postage SM add RM14 for SS Material : Moss crepe with high quality lace patch Ukuran size : S / M only Bahu : 14.5-15 Dada : 36-38 Labuh baju : 29 Labuh tgn : 23 Labuh skirt : 43 Pinggul : 36 . ‍♀️pingang bergetah ♀️hidden zip belakang baju ♀️hidden zip tgn (easy wudhu) ♀️lace di pinggang WhatsApp 017-3538924 #princessmaya #bajuprincess #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmurah #bajukurungprincess #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
3 0
. ‍♀️Princess maya♀️ . RM134 free postage SM add RM7 for SS If buy 2 pcs RM250 free postage SM add RM14 for SS Material : Moss crepe with high quality lace patch Ukuran size : S / M only Bahu : 14.5-15 Dada : 36-38 Labuh baju : 29 Labuh tgn : 23 Labuh skirt : 43 Pinggul : 36 . ‍♀️pingang bergetah ♀️hidden zip belakang baju ♀️hidden zip tgn (easy wudhu) ♀️lace di pinggang WhatsApp 017-3538924 #princessmaya #bajuprincess #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurunglace #bajukurungmurah #bajukurungprincess #sayajualbajukurung #bazaaronline #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
7 1
Almond bittersweet choc.. 250g RM22 100g RM10 whatsapp 0102323640 #cok#coklatp #coklat #cho#chocolatelover #chocolate #darkchocolate #bazaronlineshop #BazarPaknil #ruangrezekihanania #rugitakcuba
9 0