My best guy friend is one of the most intelligent people I know yet he deadass never completes his work and I end up typing out his essays and sending him my assignments for him to reword and hand in himself 💀
22 1
Welcome my new merch ❤😍❤😍❤ from @gum@gumihoproject maacih gumihooo gak oernah nyeselll pokoknya 😘 ❤ ❤ ❤ Oke jadi gini, saya sebenernya takut buat belanja onlen karena "takut bahannya jelek, yg dateng beda, kok kayak gini" nahhh pada suatu hari saya buka ig nyari2 merch Justin, karena udah pengeeennn bgt punya nerch nya ayang mbeb @justinbieber so Hoodie Bieber Pink itu merch pertama aku, "terus gue beli dimana??? Ada yg trusted gak???" sampe akhirnya dapet yg cocok di hati di gumiho, bahannnya kerenzzz pokoknya itu Hoodie Stadium Black gue baru sampai tadi masih anget itu bahanya KECE badayyy, fyi itu hoodie pink gue udah almost 1 tahun (juni nanti) dan bahannya mennnn enak bgt ❤ so buat temen2 Beliebers yang temenan sama gue boleh di coba @gumihoproject itu bagus, keren, trusted, pokoknya ngak nyesel, pengirimannya cepet 👌 pokoknya recommend bgt ❤❤❤❤❤ #merchjustinbieber #stadiummerch #purposemerch #biebermerch
6 1
53 4
It's Tuesdayy💞
45 2
I'll show you ⚡
233 10
Well today was amazing 😁💙!! Great day at workouts for track and great day at school 😁💍🙏🏻!! Love u guys and sweet dreams and good night 💤❣️🤙🏼!!!!!! • • • • • • • #jus#jus#justinbr #justin #justinandselena #justinb #justindrew #justinfans #bieber #bieberair #bieberlove #bieberteam #bieberfever #bizzle #bizzleedit #bizzlestan #bizzlebieber #bizzleourlifesaver #mcm #mce #mcw #pur#purposetour #purposemerch #purposedrivenlife #purpose #purposefulplanner #purpose2016 #neversaynever #kidrauhl #journals #myworld #jelena
82 0
Our biebo is turning 24 in 9 days 😭❤️
1k 18
Omg aw sweet cute I can’t
265 1
Complicated 💔 I finally made a part 2. haha, hope you like it. Love you guys so much 😘 Should I make a part 3, last part?🤷🏼‍♀️
558 70
Comment “😍” if we need this to happen. I mean Jelena is back, right?😉 @selenagomez @justinbieber ❤️❤️❤️
371 17
I know this is really bad😂😂💗. If u want to be tagged in the next post comment with '🌻'
17 5
Swipe ➡️➡️ for explanation
441 19
Precious bean🌍
75 2
Well track starts tomorrow and I hope I make the team🙏🏻🤔🙏🏻!!! Plus Justin’s sexy ass in this pic ☺️😻😭💍🤤💦💍!! Night everyone 💤💤 • • • • • • • #jus#jus#justinbr #justin #justinandselena #justinb #justindrew #justinfans #bieber #bieberair #bieberlove #bieberteam #bieberfever #bizzle #bizzleedit #bizzlestan #bizzlebieber #bizzleourlifesaver #mcm #mce #mcw #pur#purposetour #purposemerch #purposedrivenlife #purpose #purposefulplanner #purpose2016 #neversaynever #kidrauhl #journals #myworld #jelena
377 7
Har verkligen inga bra bilder att lägga ut😛 #blackandwhite #purposetour #purposemerch @purpostour @purposemerch
145 7
Imagine how proud Pattie must be of him oof🤧
60 1
I am still waiting for that Purpose tour movie yk🤷‍♀️
65 4
1k 10
One day🌍☄
71 1
PURPOSE TOUR. Company 😍
39 1