Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0182129291 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
3 0
Awak consume jus AD tapi takde kesan pape. Ok please do this checklist 👇. . ✔cukup tak 3Liter air sehari? Salah satu syarat untuk sebarang nutrien menyerap dengan baik adalah kuantiti air yang kita minum. Malah tubuh kita memerlukan 1 Liter air putih untuk setiap 25kg dari berat badan kita. Kalau tak cukup air macamana proses detoksifikasi boleh berjalan lancorrr . . ✔Berapa banyak makanan dan minuman manis yang awak ambil? Ke 3kali sehari minum air manis? Tau tak kandungan gula yang tinggi menyebabkan kiya sentiasa craving dengan makanan. Patot la tak kurus-kurus😂😂 . . ✔Apa yang awak makan seharian? Nasi je? Roti je? Ke fast food? Makan kena balance. Banyakkan makan buah dan sayur. Makan makanan tinggi fibre baru la cepat kenyang dan kenyang lama . . ✔Caffein? IS A BIG NO!!! Tau tak caffein yang tinggi akan menghalang penyerapan sebarang nutrien oleh tubuh. Ada ke patut g telan jus AD dengan air kopi o kaw! . . Sia-siaje wehh consume supplement. Kalau craving sangat tu minum la dalam jumlah yang sedikit dan jarakkan pengambilan dari jus AD. Macam panjang je korang baca ke tak? Penat akak taip ni. 😉 Kalau baca sampai habis cer bagi emoji 💓💓 . CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0182129291 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 bottle pembelian dpt free postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD ipoh . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
6 0
. Ramai yang nak dapatkan badan langsing dan kulit putih cerah? Betul tak? . Jangan risau kay gaiss. AIJUICE DOSSIER akan jadi penyelamat awak semua yang tak tidur malam sebab nak kurus. Aijuice Dossier sangat sangat sedap dan kesan dia superbb! . . Dengan extract lemon yang memang membantu turunkan berat badan sejak zaman dulu, In shaa Allah rumusan yang terbaik dan mantop untuk awak semua dapat #bod#bodygoals. . Aijuice Dossier jugak berkesan tau gais untuk dapatkan kulit cantik, halus, dan flawless persis bidadari. . Nak badan macam model? Whatsapp fyza 0199240789 . #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
4 2
. Ramai yang nak dapatkan badan langsing dan kulit putih cerah? Betul tak? . Jangan risau kay gaiss. AIJUICE DOSSIER akan jadi penyelamat awak semua yang tak tidur malam sebab nak kurus. Aijuice Dossier sangat sangat sedap dan kesan dia superbb! . . Dengan extract lemon yang memang membantu turunkan berat badan sejak zaman dulu, In shaa Allah rumusan yang terbaik dan mantop untuk awak semua dapat #bod#bodygoals. . Aijuice Dossier jugak berkesan tau gais untuk dapatkan kulit cantik, halus, dan flawless persis bidadari. . Nak badan macam model? Whatsapp fyza 0199240789 laju laju . #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADMarang
8 1
"CUTTING BODY VS PEREMPUAN" Sekarang ni semua orang berlumba-lumba nak dapatkan S shape. . Tapi takde masa nak bersenam. Takde masa nak control makan. Macam mana nak dapat S shape😒 . Tapi, tak mustahil pun kalau dengan AD. Beribu feedbacks yang kami dapat memang diorang boleh lost weight tanpa puasa 'nasi'. . Alaaa buat apa susah-suah puasa nasi😩 itu kan ruji kita. Consume je AD, selera makan korang akan masuk gua taw. Tak keluar2 dah. . Tengok dip & dip sebelah mata je uolssss. Tak rase lapar langsung😚 . Jom pm yen di 0199240789 . #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk
5 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 MARANG . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
4 1
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 MARANG . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADMarang
4 1
PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
5 0
Sampai 7kg hilang berat 😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
6 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 MARANG . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
8 1
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 KUALA KANGSAR . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh #codADShahAlam #codADkualakangsar
12 0
PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
17 1
Sampai 7kg hilang berat 😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsr #aijuicedossierkualakangsar #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
16 1
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0182129291 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
9 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 KUALA KANGSAR . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossierkualakangsar #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
20 1
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0143407053☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
14 1
"CUTTING BODY VS PEREMPUAN" Sekarang ni semua orang berlumba-lumba nak dapatkan S shape. . Tapi takde masa nak bersenam. Takde masa nak control makan. Macam mana nak dapat S shape😒 . Tapi, tak mustahil pun kalau dengan AD. Beribu feedbacks yang kami dapat memang diorang boleh lost weight tanpa puasa 'nasi'. . Alaaa buat apa susah-suah puasa nasi😩 itu kan ruji kita. Consume je AD, selera makan korang akan masuk gua taw. Tak keluar2 dah. . Tengok dip & dip sebelah mata je uolssss. Tak rase lapar langsung😚 . Jom pm aida 0143407053 . #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk
3 0
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0182129291 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
5 0
"CUTTING BODY VS PEREMPUAN" Sekarang ni semua orang berlumba-lumba nak dapatkan S shape. . Tapi takde masa nak bersenam. Takde masa nak control makan. Macam mana nak dapat S shape😒 . Tapi, tak mustahil pun kalau dengan AD. Beribu feedbacks yang kami dapat memang diorang boleh lost weight tanpa puasa 'nasi'. . Alaaa buat apa susah-suah puasa nasi😩 itu kan ruji kita. Consume je AD, selera makan korang akan masuk gua taw. Tak keluar2 dah. . Tengok dip & dip sebelah mata je uolssss. Tak rase lapar langsung😚 . Jom pm yen di 0182129291 . #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk
5 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0182129291 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
9 0
Ipar minum nda exercise turun juga 3kg 😱😱😱 . . Whatsapp 017-8990991 / tekan link di bio. #daunberry #shanghairoseberrytea #slim #produkslim #produkkurus #detoxteh #tehdetox
10 0
Nda minum hari2 pun turun 2kg. Senang ka guys mau turun 2kg ??? 😱 . . Whatsapp 017-8990991 / tekan link di bio. #daunberry #shanghairoseberrytea #slim #produkslim #produkkurus #detoxteh #tehdetox
14 0
Turun 5kg guyz. Siapa mau ??? . . Whatsapp 017-8990991 / tekan link di bio. #daunberry #shanghairoseberrytea #slim #produkslim #produkkurus #detoxteh #tehdetox
11 2
DETOX TEA 1st Di MALAYSIA yang gunakan 10 Ramuan HERBA&buahan 😱😱 . Powernyaa! . Mau tau rasanya? Kesannya? . . Jom cuba 😍😍😍😍 Anyone mau slim mesti cubaaa ❤️ . jan kasi lama pm ja farza ya😉 / whatsapp 017-8990991 / Tekan Link di Bio 😍 #daunberry #slim #cantik #detoxteh #tehdetox #kurus #buatslim #buatkurus #produkslim #caraslim#shanghairoseberry
24 1
Darlings2 tau ka Shanghai Rose Berry Tea ni bantu sumandak-sumandak diluar sana supaya : ☑ kasi tegang bahagian yang berlapis sampai terpaksa COVER guna handbag ☑Kempiskan perut supaya, kawan kawan nda ejek-ejek perut kamu buncit ☑Cuci usus kamurang supaya segala yang tepu itu akan membuatkan usus kamu bersih. ☑ Buang lemak-lemak berlebihan di dalam badan kamurang. mau badan selim melim secara semulajadi? Bah jan kasi lama pm ja farza ya😉 / whatsapp 017-8990991 / Tekan Link di Bio 😍 #daunberry #slim #cantik #detoxteh #tehdetox #kurus #buatslim #buatkurus #produkslim #caraslim#shanghairoseberry
17 0
Darlings2 tau ka Shanghai Rose Berry Tea ni bantu sumandak-sumandak diluar sana supaya : ☑ kasi tegang bahagian yang berlapis sampai terpaksa COVER guna handbag ☑Kempiskan perut supaya, kawan kawan nda ejek-ejek perut kamu buncit ☑Cuci usus kamurang supaya segala yang tepu itu akan membuatkan usus kamu bersih. ☑ Buang lemak-lemak berlebihan di dalam badan kamurang. mau badan selim melim secara semulajadi? Bah jan kasi lama pm ja farza ya😉 / whatsapp 017-8990991 / Tekan Link di Bio 😍 #daunberry #slim #cantik #detoxteh #tehdetox #kurus #buatslim #buatkurus #produkslim #caraslim#shanghairoseberry
23 0
Sampai 7kg hilang berat 😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0143407053 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
11 0
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0143407053 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
14 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 MARANG . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
12 2
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 MARANG . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
10 0
Sampai 13kg hilang berat 😳😳😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierMARANG #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
11 0
PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
11 2
Detox ni ialah proses cuci usus dan badan dari segala toksin . Sangat penting untuk kita buang segala toksin dalam usus dan badan supaya segala suplement, makanan kesihatan, ubatan yang kita ambil dapat diserap dengan baik. . Haa lagi satu, kita selalu makan makanan yg tak berkhasiat kn? makan macam macam contoh macam makanan ringan. So, bila da makan tu. Paham paham je laa kan ape jsdi kat usus kita. Mauu nye tak tersumbat kat dalam tu. So jangan pelik kalau anda makan suplement, tapi dapat hasil yang tidak seperti orang lain. Mungkin badan dan usus awak awak penuh toksin. Nak bersihkan usus tu. Jomm berdetox dengan aijuice dossier. Inshaa Allah usus kita akan dicuci dengan bersih. Nak cari kat mane Aijuice?? Senang je Whatsapp siniee fyza 0199240789 #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
13 0
Bagi mommies yang ade anak-anak, memang penat kan ke hulu hilir jadi superwoman menangani kelincahan, peel setiap anak? Di situ perlunya kekuatan mental dan fizikal yang mantap. Time menyusukan mengantuk tersengguk-sengguk. Lepastu sakit pinggang sebab salah posisi menyusu. Pastu sakit kepala kurang tidur. Jerawat pulak dah menempel kat muka selain kulit jadi kusam sebab mommies kurang jaga bab skincare 😣 Haa, kat situ fungsinya Aijuice Dossier by Aifa Azlan ! Bagi mommies yang tak breastfeeding baby bawah 6 bulan dan mommies yang baby dah di atas 6 bulan, boleh lah start jaga kecantikan luaran dalaman dengan AD. Sebabnya, AD ni kan sejenis jus detoks, jadi masalah sakit kepala, kengantukan berlebihan, jerawat, kulit kusam dan lain-lain boleh diatasi. Body mommies pun boleh re-shape semula, perut muncit boleh kempis, peha bosar lengan menggelebeh pun boleh kempis, kulit kusam jadi peloless, selulit makin pudar, nak dapatkan berat badan idaman pun boleh 😘 Pastu, nak berjaga memalam pun tak risau dah sebab letih, sakit pinggang kurang. Esok pagi nak pergi kerja pun maintain bertenaga, fokus masa kerja. Haa, layak jadi pekerja cemerlang! Cemerlang sebagai ibu, suri rumah, isteri dan staf 💓 Nak cantik jangan kedekut! Aijuice Dossier kan ade 💋 #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADMarang
8 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 MARANG . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierMARANG #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADMarang
11 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 014347053 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
13 1
Ramai yang nak dapatkan badan langsing dan kulit putih cerah? Betul tak? . Jangan risau kay gaiss. AIJUICE DOSSIER akan jadi penyelamat awak semua yang tak tidur malam sebab nak kurus. Aijuice Dossier sangat sangat sedap dan kesan dia superbb! . . Dengan extract lemon yang memang membantu turunkan berat badan sejak zaman dulu, In shaa Allah rumusan yang terbaik dan mantop untuk awak semua dapat #bod#bodygoals. . Aijuice Dossier jugak berkesan tau gais untuk dapatkan kulit cantik, halus, dan flawless persis bidadari. . Nak badan macam model? Whatsapp aida 0143407053 laju laju . #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
6 0
Awak consume jus AD tapi takde kesan pape. Ok please do this checklist 👇. . ✔cukup tak 3Liter air sehari? Salah satu syarat untuk sebarang nutrien menyerap dengan baik adalah kuantiti air yang kita minum. Malah tubuh kita memerlukan 1 Liter air putih untuk setiap 25kg dari berat badan kita. Kalau tak cukup air macamana proses detoksifikasi boleh berjalan lancorrr . . ✔Berapa banyak makanan dan minuman manis yang awak ambil? Ke 3kali sehari minum air manis? Tau tak kandungan gula yang tinggi menyebabkan kiya sentiasa craving dengan makanan. Patot la tak kurus-kurus😂😂 . . ✔Apa yang awak makan seharian? Nasi je? Roti je? Ke fast food? Makan kena balance. Banyakkan makan buah dan sayur. Makan makanan tinggi fibre baru la cepat kenyang dan kenyang lama . . ✔Caffein? IS A BIG NO!!! Tau tak caffein yang tinggi akan menghalang penyerapan sebarang nutrien oleh tubuh. Ada ke patut g telan jus AD dengan air kopi o kaw! . . Sia-siaje wehh consume supplement. Kalau craving sangat tu minum la dalam jumlah yang sedikit dan jarakkan pengambilan dari jus AD. Macam panjang je korang baca ke tak? Penat akak taip ni. 😉 Kalau baca sampai habis cer bagi emoji 💓💓 . CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0199240789 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 bottle pembelian dpt free postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD marang . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADMarang
9 1
Haii uolssss, sape yang ada masalah berat badan? . Okay yen nak bagi details kelebihan,fungsi untuk Aijuice Dossier ni. 5 Keistimewaan AiJuice Dossier 🍄 Diproses dikilang bertaraf GMP. 🍄 Keluaran Bumiputera 🍄Boleh diminum begitu sahaja tanpa dibancuh. 🍄Tampil kurus dan putih dengan mengamalkan 1 produk sahaja 🍄Kekal sihat melalui usus yang bersih dari toksin. AiJuice Dossier Sangat Sesuai Diamalkan Oleh Mereka Yang : . 🍑 Mempunyai perut yang buncit 🍑Ada masalah Sembelit 🍑Selalu kentut-kentut 🍑Sering sakit kepala 🍑Selalu rasa senak dibahagian perut (susah nak hadam makanan) 🍑 Sering rasa lesu dan tak bertenaga 🍑 Mempunyai mood yang tak menentu & mudah marah 🍑Mengalami masalah nafas dan najis berbau 🍑 Mudah merasa lapar 9 Manfaat Minum AiJuice Dossier 🍋Membantu menurunkan berat badan 🍋Membantu mengekalkan saiz dan berat badan yang ideal 🍋Membantu merawat masalah sembelit dan sukar membuang najis besar 🍋Membantu melancarkan proses membuang najis besar 🍋 Membantu menyingkirkan toksin melalui proses detoksifikasi 🍋 Membantu melancarkan aliran darah 🍋Membantu penyerapan nutrient dari pengambilan Vitamin C dan Kolagen 🍋Membantu melicinkan kulit wajah 🍋Membantu memulihkan kulit wajah yang rosak akibat penggunaan produk bermerkuri. Jom whatssap Fyza di 0199240789 #elidacomrades #aijuicedossierdetox #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
11 0
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADmarang
8 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0143407053☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
6 0
"CUTTING BODY VS PEREMPUAN" Sekarang ni semua orang berlumba-lumba nak dapatkan S shape. . Tapi takde masa nak bersenam. Takde masa nak control makan. Macam mana nak dapat S shape😒 . Tapi, tak mustahil pun kalau dengan AD. Beribu feedbacks yang kami dapat memang diorang boleh lost weight tanpa puasa 'nasi'. . Alaaa buat apa susah-suah puasa nasi😩 itu kan ruji kita. Consume je AD, selera makan korang akan masuk gua taw. Tak keluar2 dah. . Tengok dip & dip sebelah mata je uolssss. Tak rase lapar langsung😚 . Jom pm Fyza 0199240789 . #produkkurus #adm#admarang #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #admarang #aijuicedossierdetox #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk
5 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 KUALA KANGSAR . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
18 2
Sampai 13kg hilang berat 😳😳😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossierkualakangsar #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
17 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : Whatsapp 01128298605 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free "FREE POSTAGE". . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADshahalam #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adshahalam #aijuicedossiershahalam #nakkurus #kuruscepat #viralproduk #codshahalam #tes#testimonikurust #testimonikurus .
14 2
Sampai 7kg hilang berat 😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : Whatsapp 01128298605 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free "FREE POSTAGE". . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADshahalam #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adshahalam #aijuicedossiershahalam #nakkurus #kuruscepat #viralproduk #codshahalam #tes#testimonikurust #testimonikurus .
9 1
"Lost 3kg dalam masa 3 hari?" Korang mesti jeless kan tengok 😌 Makan supplement kurus, tapi tak kurus! Makan supplement putih, tapi tak putih! MENGAPA & DIMANA SILAPNYE ? MUNGKIN KERANA BANYAK TOXIN DALAM BADAN! 😱😱😱😱😱😱 Tanda2 banyak toksin: 👎Kerap sakit kepala 👎Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen 👎Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab Susah bangun tidur 👎Bahagian keliling mata gelap bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit 👎Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi 👎Sinus 👎Berat badan meningkat 👎 selulit 👎Masalah jerawat dan banyak lagi Inilah masanya DETOX dulu dengan Aijuice Dossier by Aifa Azlan . Minuman detox lazat yang paling berkesan dan formulasi terbaik yang mengandungi : 1. Prune 2. Lemon 3. Garcinia combogia 4. Senna 5. Almond 6. White kidney bean 7. Flaxseed 8. Guavana 9. Mangosteen 10. Blackcurrant 11. Stevia AIJUICE DOSSIER bertindak sebagai agen pemangkin kepada proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk melalukan penyingkiran bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum. . CARA ORDER : Whatsapp 01128298605 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free "FREE POSTAGE". . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADshahalam #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adshahalam #aijuicedossiershahalam #nakkurus #kuruscepat #viralproduk #codshahalam #tes#testimonikurust #testimonikurus .
11 0
PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossierkualakangsar #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
17 1
Detox ni ialah proses cuci usus dan badan dari segala toksin . Sangat penting untuk kita buang segala toksin dalam usus dan badan supaya segala suplement, makanan kesihatan, ubatan yang kita ambil dapat diserap dengan baik. . Haa lagi satu, kita selalu makan makanan yg tak berkhasiat kn? makan macam macam contoh macam makanan ringan. So, bila da makan tu. Paham paham je laa kan ape jsdi kat usus kita. Mauu nye tak tersumbat kat dalam tu. So jangan pelik kalau anda makan suplement, tapi dapat hasil yang tidak seperti orang lain. Mungkin badan dan usus awak awak penuh toksin. Nak bersihkan usus tu. Jomm berdetox dengan aijuice dossier. Inshaa Allah usus kita akan dicuci dengan bersih. Nak cari kat mane Aijuice?? Senang je Whatsapp siniee shira 0134462686 #produkkurus #ADkualakangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossierkuala #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
17 1
Bagi mommies yang ade anak-anak, memang penat kan ke hulu hilir jadi superwoman menangani kelincahan, peel setiap anak? Di situ perlunya kekuatan mental dan fizikal yang mantap. Time menyusukan mengantuk tersengguk-sengguk. Lepastu sakit pinggang sebab salah posisi menyusu. Pastu sakit kepala kurang tidur. Jerawat pulak dah menempel kat muka selain kulit jadi kusam sebab mommies kurang jaga bab skincare 😣 . . Haa, kat situ fungsinya Aijuice Dossier by Aifa Azlan ! Bagi mommies yang tak breastfeeding baby bawah 6 bulan dan mommies yang baby dah di atas 6 bulan, boleh lah start jaga kecantikan luaran dalaman dengan AD. Sebabnya, AD ni kan sejenis jus detoks, jadi masalah sakit kepala, kengantukan berlebihan, jerawat, kulit kusam dan lain-lain boleh diatasi. Body mommies pun boleh re-shape semula, perut muncit boleh kempis, peha bosar lengan menggelebeh pun boleh kempis, kulit kusam jadi peloless, selulit makin pudar, nak dapatkan berat badan idaman pun boleh 😘 Pastu, nak berjaga memalam pun tak risau dah sebab letih, sakit pinggang kurang. Esok pagi nak pergi kerja pun maintain bertenaga, fokus masa kerja. Haa, layak jadi pekerja cemerlang! Cemerlang sebagai ibu, suri rumah, isteri dan staf 💓 Nak cantik jangan kedekut! Aijuice Dossier kan ade 💋 #produkkurus #ADkualaksangsar #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adkualakangsar #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
13 0
VKECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 KUALA KANGSAR . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
11 0
Tengah buat apa tu? Dah minum petang?😍 . Ramai yang nak dapatkan badan langsing dan kulit putih cerah? Betul tak? . Jangan risau kay gaiss. AIJUICE DOSSIER akan jadi penyelamat awak semua yang tak tidur malam sebab nak kurus. Aijuice Dossier sangat sangat sedap dan kesan dia superbb! . . Dengan extract lemon yang memang membantu turunkan berat badan sejak zaman dulu, In shaa Allah rumusan yang terbaik dan mantop untuk awak semua dapat #bod#bodygoals. . Aijuice Dossier jugak berkesan tau gais untuk dapatkan kulit cantik, halus, dan flawless persis bidadari. . Nak badan macam model? Whatsapp yen 0181219291 laju laju sebab kita tengah buat sales gila gila. 😎 Nak free gift? Nak free pos? Wssp je yen oke. . #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
8 0
KECANTIKAN YANG BAKAL MENGGEGAR DUNIA. PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! turun sebanyak 3kg. Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan turun dengan mendadak . . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0182129291 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 pembelian dpt free FREE POSTAGE. . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD 📍 IPOH . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
5 0
Nak ramping? Nak kurus? Nak mantap? Nak sihat dalaman? . Hanya dengan meminum satu sudu Jus AD sahaja, awak mampu mendapatkan kecantikan dalaman dan juga luaran. Kerana Jus AD mengandungi jus lemon, jus prune, jus asam gelugur dan jus manggis yang kaya dengan Vitamin C . Vitamin C yang elok untuk dalaman para wanita. Especially yang mengalami masalah haid tidak teratur dan gastrik yang kronik. Itu untuk kebaikan dalaman tau uolls, bagi luaran pula of course la bakal mendapatkan tubuh badan yang ideal. . Jus lemon dan jus asam gelugur sangat mujarab untuk memecahkan lemak dan juga mengempiskan perut yang buncit. Hanya dalam seminggu uolls! Kesan yang sangat pantas. . Jangan lupa minum air putih yang secukupnya. Jomjom dapatkan Jus AD jika anda seorang yang amat mementingkan penampilan dan kesihatan dalaman. Wajib cuba. CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0145100749☎☎ PRICE : 🌸 RM 58 exclude postage . 🔥digalakkan grab 2set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADipoh
12 0
Sampai 7kg hilang berat 😳 Apa rahsia nya??? . PERNAH try jus kurus yang rasanya sangat lazat? Sesudu memang tak cukup. Mesti consume lebih. Rasa sweet and sour tu terlalu menggoda. Nak lagi dan lagi . . Consume lebih pon takpe la, tak effect apa-apa sebab jus AD kaya dengan buah-buahan yang mampu memecahkan lemak di dalam badan seperti lemon, prune, asam gelugur dan lain-lain. . Cara consume nya pula, hanya minum satu sudu di waktu pagi dan satu sudu di waktu malam sebelum tidor ketika perut kosong . . Jangan lupa minum air putih yang cukup dan keesokan pagi confirm membuang dengan lancar . . Kesan proses menurunkan berat badan agak berbeza mengikut tahap metabolisme masing-masing, ada yang membuang air kecil, air besar, berpeluh dan angin keluar dengan kerap. . Seminggu, wajib!confirm! Berat akan turun!! Pihak kami akan guide anda sehingga berat badan anda turun. . Jus AD bukan hanya membantu menurunkan berat badan malahan turut menyihatkan tubuh badan terutamanya membabitkan hal dalaman. Masalah sukar period, masalah gastrik, masalah sembelit dan banyak lagi. . =============================== 100% BAHAN SEMULA JADI . 🍑 100% Botanical Prune 🍋100% Botanical Lemon 🌼100% Botanical Garcinia combogia 🍂100% Botanical Senna 🌰100% Botanical Almond 🍚100% Botanical White kidney bean 🌾100% Botanical Flaxseed 🍊100% Botanical Guavana 🍅100% Botanical Mangosteen 🍇100% Pure Blackcurrant 🌱100% Non-synthetic Stevia =============================== CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0145100749 ☎☎ . PRICE : 🌸 RM 58(add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 retail ✅ 🌸 setiap 2 pembelian dpt FREE POSTAGE. . . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 . #aijuicedossier #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #fatburner #slimmingtea #slimmingworld #taknakgemuk
16 1
Awak consume jus AD tapi takde kesan pape. Ok please do this checklist 👇. . ✔cukup tak 3Liter air sehari? Salah satu syarat untuk sebarang nutrien menyerap dengan baik adalah kuantiti air yang kita minum. Malah tubuh kita memerlukan 1 Liter air putih untuk setiap 25kg dari berat badan kita. Kalau tak cukup air macamana proses detoksifikasi boleh berjalan lancorrr . . ✔Berapa banyak makanan dan minuman manis yang awak ambil? Ke 3kali sehari minum air manis? Tau tak kandungan gula yang tinggi menyebabkan kiya sentiasa craving dengan makanan. Patot la tak kurus-kurus😂😂 . . ✔Apa yang awak makan seharian? Nasi je? Roti je? Ke fast food? Makan kena balance. Banyakkan makan buah dan sayur. Makan makanan tinggi fibre baru la cepat kenyang dan kenyang lama . . ✔Caffein? IS A BIG NO!!! Tau tak caffein yang tinggi akan menghalang penyerapan sebarang nutrien oleh tubuh. Ada ke patut g telan jus AD dengan air kopi o kaw! . . Sia-sia je wehh consume supplement. Kalau craving sangat tu minum la dalam jumlah yang sedikit dan jarakkan pengambilan dari jus AD. Macam panjang je korang baca ke tak? Penat akak taip ni. 😉 Kalau baca sampai habis cer bagi emoji 💓💓 . CARA ORDER : 🌸 Whatsapp 0134462686 ☎☎ atau tekan link dekat bio utk submit order (direct masuk whatsapp) 👇 PRICE : 🌸 RM 58 (add postage RM 8 SM / RM 11 SS) 🌸 setiap 2 bottle pembelian dpt free postage . . 💖posharini sampai esok 🔴 COD KUALA KANGSAR . 🔥digalakkan grab 1set utk penggunaan konsisten dan kesan maksimum🔥 #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
18 1
Haii uolssss, sape yang ada masalah berat badan? . Okay shira nak bagi details kelebihan,fungsi untuk Aijuice Dossier ni. 5 Keistimewaan AiJuice Dossier 🍄 Diproses dikilang bertaraf GMP. 🍄 Keluaran Bumiputera 🍄Boleh diminum begitu sahaja tanpa dibancuh. 🍄Tampil kurus dan putih dengan mengamalkan 1 produk sahaja 🍄Kekal sihat melalui usus yang bersih dari toksin. AiJuice Dossier Sangat Sesuai Diamalkan Oleh Mereka Yang : . 🍑 Mempunyai perut yang buncit 🍑Ada masalah Sembelit 🍑Selalu kentut-kentut 🍑Sering sakit kepala 🍑Selalu rasa senak dibahagian perut (susah nak hadam makanan) 🍑 Sering rasa lesu dan tak bertenaga 🍑 Mempunyai mood yang tak menentu & mudah marah 🍑Mengalami masalah nafas dan najis berbau 🍑 Mudah merasa lapar 9 Manfaat Minum AiJuice Dossier 🍋Membantu menurunkan berat badan 🍋Membantu mengekalkan saiz dan berat badan yang ideal 🍋Membantu merawat masalah sembelit dan sukar membuang najis besar 🍋Membantu melancarkan proses membuang najis besar 🍋 Membantu menyingkirkan toksin melalui proses detoksifikasi 🍋 Membantu melancarkan aliran darah 🍋Membantu penyerapan nutrient dari pengambilan Vitamin C dan Kolagen 🍋Membantu melicinkan kulit wajah 🍋Membantu memulihkan kulit wajah yang rosak akibat penggunaan produk bermerkuri. Jom whatssap shira di 0134462686 #elidacomrades #stokisaijuicedossier #aij#aijuicedossieripoh #produkkurus #ADipoh #bodygoals #ubatkurus #produkslim #kurus #slim #adipoh #aijuicedossieripoh #nakkurus #produkputih #ubatputih #viralproduk #fattzura #fattahamin #neelofa #zularifin #codADkualakangsar
14 1