2 0
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
26 0
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
33 2
👍🏼====> Trade-in yang #LAMA 🚗<==== Bawa balik yang #BARU 🖒🖒kereta second pon ada muka o tau$$$ nama ade citos boleh loan kereta ---------------------------------------------------------------------- Ramai orang bila buat loan kereta selalu kena reject atau tak lulus. Kenapa dan Mengapa boleh jadi macam tu ? Meh sini abg syafiq share sikit kenapa boleh jadi macam tu. . 1. Bank ni dia demand sikit (biase la kite yang nak pinjam duit dengan dia) sebab firstly dia akan tengok pada profile customer. Kalau profile kite OK scoring point untuk lepas loan mesti tinggi. Maksud profile tu macam pekerjaan kita, gaji basic kita dan rekod CCRIS dengan Bank Negara, kalau kita ada pinjaman sedia ada dengan mana-mana bank la. . 2. Kalau kita tak ada rekod pinjaman dengan mana-mana bank pun akan jadi masalah juga sebab bank tak tau HABIT (cara kita bayar dengan bank) macam mana. Bila perkara ni jadi, bank biasanya akan minta seorang penjamin (gerento). . 3. Proses loan pula biasanya akan ambil masa 2 hingga 3 hari bekerja jika dokumen lengkap. Kadang-kadang ada certain customer yang ada profile cantik, bank boleh bagi kelulusan dalam masa 8 jam je. (bergantung pada profile ya). . Kalau nak info lebih lanjut boleh terus contact abg syafiq Like & Share tau ! Semoga ianya bermanfaat pada orang lain juga. syafiq sedia terima trade-in kereta lama dan uruskan pembelian kereta baru anda.. . #PERODUA-#Alza #Myvi #Bezza #Axia #PROTON-#Saga #Persona #Iriz #Exora #Preve #Suprima #Perdana #honda dan apa apa jenama ada . ------------------------------------------------------------------------- 👉🏼 Stok---> banyak👏🏼 👉🏼 Full loan---> boleh👏🏼 👉🏼 Baru keje---> boleh👏🏼 👉🏼 Berniaga---> boleh👏🏼 👉🏼 Skim graduan---> boleh👏🏼 👉🏼 Penghantaran ke rumah & pejabat pun boleh👏🏼👏🏼👏🏼🤗🤗 . ------------------------------------------------------------------------- ğŸŽ Hadiah misteri ğŸŽ 1x Petrol 💰 Deposit Rendah 💰 Diskaun HEBAT Salinan dokumen yang diperlukan: 1. IC & Lesen Memandu 2. Slip Gaji 3 Bulan Terkini 3. Penyata Bank Gaji 3 Bulan Terkini ...(atau)... 4. Penyata KWSP Terkini 5. Surat Pengesahan Majikan Whatsapp : Syafiq@ http://www.wasap.my/60195447751 Emai
9 0
👍🏼====> Trade-in yang #LAMA 🚗<==== Bawa balik yang #BARU 🖒🖒kereta second pon ada muka o tau$$$ nama ade citos boleh loan kereta ---------------------------------------------------------------------- Ramai orang bila buat loan kereta selalu kena reject atau tak lulus. Kenapa dan Mengapa boleh jadi macam tu ? Meh sini abg syafiq share sikit kenapa boleh jadi macam tu. . 1. Bank ni dia demand sikit (biase la kite yang nak pinjam duit dengan dia) sebab firstly dia akan tengok pada profile customer. Kalau profile kite OK scoring point untuk lepas loan mesti tinggi. Maksud profile tu macam pekerjaan kita, gaji basic kita dan rekod CCRIS dengan Bank Negara, kalau kita ada pinjaman sedia ada dengan mana-mana bank la. . 2. Kalau kita tak ada rekod pinjaman dengan mana-mana bank pun akan jadi masalah juga sebab bank tak tau HABIT (cara kita bayar dengan bank) macam mana. Bila perkara ni jadi, bank biasanya akan minta seorang penjamin (gerento). . 3. Proses loan pula biasanya akan ambil masa 2 hingga 3 hari bekerja jika dokumen lengkap. Kadang-kadang ada certain customer yang ada profile cantik, bank boleh bagi kelulusan dalam masa 8 jam je. (bergantung pada profile ya). . Kalau nak info lebih lanjut boleh terus contact abg syafiq Like & Share tau ! Semoga ianya bermanfaat pada orang lain juga. syafiq sedia terima trade-in kereta lama dan uruskan pembelian kereta baru anda.. . #PERODUA-#Alza #Myvi #Bezza #Axia #PROTON-#Saga #Persona #Iriz #Exora #Preve #Suprima #Perdana #honda dan apa apa jenama ada . ------------------------------------------------------------------------- 👉🏼 Stok---> banyak👏🏼 👉🏼 Full loan---> boleh👏🏼 👉🏼 Baru keje---> boleh👏🏼 👉🏼 Berniaga---> boleh👏🏼 👉🏼 Skim graduan---> boleh👏🏼 👉🏼 Penghantaran ke rumah & pejabat pun boleh👏🏼👏🏼👏🏼🤗🤗 . ------------------------------------------------------------------------- ğŸŽ Hadiah misteri ğŸŽ 1x Petrol 💰 Deposit Rendah 💰 Diskaun HEBAT Salinan dokumen yang diperlukan: 1. IC & Lesen Memandu 2. Slip Gaji 3 Bulan Terkini 3. Penyata Bank Gaji 3 Bulan Terkini ...(atau)... 4. Penyata KWSP Terkini 5. Surat Pengesahan Majikan Whatsapp : Syafiq@ http://www.wasap.my/60195447751 Emai
8 0
CONGRATS & THANKS kerana memilih kami utk menguruskan PEMBELIAN kereta BARU anda.! . Tak payah pening kepala nak fikir cemana nk bawa sefamily or kawan2 jalan² hujung minggu.. Hanya dihujung jari anda saje.! ✌ . Segala urusan begitu MUDAH dan CEPAT tanpa BUANG MASA melalui WHATSAPP SAHAJA.! . So sape2 yg takde masa nak ke showroom bagai.. Jgn malu2 whatsapp akk laju2.. Pilih saja kereta mana yg berkenan di hati tu okay.! . 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 . WhatsApp now.! . 📲 011 2102 4044 adrinazs . 📲 018 275 9988 zahir . 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 . Nak lg senang.. TAKPAYAH SAVE num Hp.. Klik je link dkt bio profile tue.! ✌ #protonpersona #protonmalaysia #protoniriz #protonsaga #protonpreve #protonexora #protonperdana #iriz #saga #preve #persona #exora #ertiga #peroduaaxia #peroduamyvi #peroduaalza #peroduabezza #axia #myvi #bezza #alza #peroduaprotononline #keretabaru
38 0
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 5 0 0 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
42 1
Pen merah, pen biru; dulu merah sekarang biru 💙 #proton #preve Hubungi kami (fast response)🔉🔊 📲 010 505 1045 📲 011 2322 8930 📲 011 2827 1575 ☎ 03 2857 1941 Untuk anggaran harga yang lebih tepat bolehlah datang ke kedai kami di alamat : 🏠 No 24, 26 dan 27 persiaran desa ampang 1 taman sri ampang (berhadapan ampang #waterfront, berhampiran aeon big dan taman kosas) atau boleh taip "zq autoworks" di google maps 🌍 Kepakaran kami ialah : ✔ cat kereta luar dan luar dalam 🔸solid 🔸 matte colour 🔸metallic 🔸pearl🔸 crystal 🔸xcrystal 🔸diamond 🔸3D🔸 candy🔸rainbow dan banyak lagi! ✅ WARNA BOLEH DIBANCUH MENGIKUT KEHENDAK ANDA ✅ Clear coat terbaik yang kami guna ialah dari: Nanoshield Coatings #nanoshield ALESCO alesco Glasurit #glasurit Mempunyai waranti dari 3 tahun ke atas! Jangan risau tentang pudar! ⚠️ ✔ touchup untuk semua jenis warna dan semua jenis kenderaan ✔️ ion coating (2 layer coating) ✔ insurance claim (terus buat on the spot🛠) ✔ ketuk body, repair kemek, repair chassis, repair bumper yang terkoyak ✔ insurance claim cermin. Servis tukar cermin kenderaan ✔ menjual pelbagai bodykit dan skirting semua jenis kenderaan termasuk pemasangan ✔ adjust bodypart dan fitting ✔ interior cleaning dan kilat dashboard ✔cat sport rims, caliper brake, cover enjin, motor dan sebagainya ✔ polish 3 layer dan wax ✔ polish cermin dan lampu ✔ anti rust dan tar ✔repair body dan welding body ✔ cat enginebay ✔repair body kereta lama oldskool dan epoxy ✔menjual dan memasang samurai skirt Jangan lupa hubungi kami! 📲 010 505 1045 📲 010 505 1045 📲 011 2322 8930 📲 011 2322 8930 📲 011 2827 1575 📲 011 2827 1575 ☎ 03 2857 1941 ☎ 03 2857 1941 Hanya taip "zq autoworks" di google maps. Dan anda akan berada di kedai kami! 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 Terima kasih kerana menyokong kami! #zqautoworks #car #paint #bodywork #dentrepair #insuranceclaim #windscreen #customcolor #polish #ioncoating #cat #ketuk #baiki #insurans #cermin #warna #kilat #ampang #selangor #kualalumpur #malaysia
30 0
. . 13 days before Christmas... ğŸŽ…ğŸŒ²ğŸŽğŸŽ„ğŸŽ‰ 8 days before my flight... 🛩️❄️🛄📴🇲🇾 1 day before haircut... 💇💅💆🛀✂️ Time is running... ğŸ•°ï¸â°âŒšâ³ğŸ›Žï¸ . . . #throwback #preve #memories #snowflake #snowflakeearrings #floraloffshoulder #christmas #waiting #advent #cantwait #hometown #homebound #joyful #gleeful #merry #happy #glad #familytime #familycomesfirst #kk #sabah #borneo #miri #sarawak
54 5
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
38 0
••• BE A GOOD PERSON BUT DON'T WASTE TIME TO PROVE IT😊. . Sebagai salesman Proton, kami bukan yang terbaik. Yang pasti, layanan service dari awal hinggalah sampai pengeluaran kereta pelanggan kami, akan kami lakukan sebaik-baik yang boleh. . Bukan apa, kami admin mynewproton ni nakkan sumber gaji yang halal. Nikmat komisen jual kereta tu rasa setimpal dan berbaloi bila customer kami happy dengan perkhidmatan kami. . Bila customer happy dapat kereta, kami pula tumpang happy dengan mereka beserta penat lelah kerja yang kami lakukan.😊👍 . . Ikhlas dari kami ☎️ M Y N E W P R O T O N ☎️ 012-2 999 251 ------------------------------------ • Your Trusted Agent • KL & Selangor • TRUST | HONEST | FAST DELIVERY ------------------------------------ #mynewproton #proton #AllProton #WeServeYouBetterThanOthers #WakilJualanProton #newProton
1k 1
•• TRY AND FAIL❗️ BUT DON'T FAIL TO TRY👍 . Siapa yang pernah lalui kes loan kereta korang kena reject. Angkat cuping telinga sekarang...hehe. . Mesti ada kan⁉️ Kami pun dolu2 banyak kali jugak loan kereta kene reject, loan umah, personal loan. Ckp je loan apa...Tapi sebenarnya, ada cara-cara dan tips untuk dapatkan approval loan. . Dengan tips ni jugaklah, ada diantara pelanggan kami yang berjaya dapatkan approval loan kereta diaorang. Kita bukan la terrer sangat pun...Tak pandai pun... . TAPI KAMI FAHAM APA YANG PIHAK BANK MAHUKAN. Insyaallah, dengan ilmu dan tunjuk ajar yang diberikan pada kami serta sedikit pengalaman ni, kami akan cuba sedaya upaya sehingga loan anda approved☺️👍. . ✅Kami❌pandai sembang kencang terbang lantun-lantun. ✅Boleh kata boleh ✅❌boleh kata ❌boleh ✅Customer happy, kami tumpang happy. . . Ikhlas dari kami ☎️ M Y N E W P R O T O N ☎️ 012-2 999 251 ------------------------------------ • Your Trusted Agent • KL & Selangor • TRUST | HONEST | FAST DELIVERY ------------------------------------ #mynewproton #proton #AllProton #WeServeYouBetterThanOthers #WakilJualanProton #newProton
945 1
🔊🔊 PROMOTION DISCOUNT KAW‼️KAW‼️ SEHINGGA 5K 😊5 tahun warantty 😊5 tahun free servis 😊free gift dapat 😊smart tag dapat 😊free petrol 😊graduan skim ğŸŽ“ 😊baru kerja pun boleh beli🚗🚘 😊 http://www.wasap.my/+60132528438/proton 😊tak kisah kerja ape boleh mohon asal ade nk kereta baru boleh je contact #proton #preve
6 0
. PROMOSI DISEMBER & CHRISTMAS ğŸŽ‰ğŸŽ‰ . Rebate RM3000 untuk model SAGA , PERSONA & IRIZ STANDARD . WOW GILER WEIII Promosi. . Model lain? Ada yang Rebate sampai RM8000 weiii. Jangan lambat, jom whatsapp laju2. Brand lain? Pm tepi. . www.wasap.my/60126546598/promodec www.wasap.my/60126546598/promodec www.wasap.my/60126546598/promodec . #had#had#hadiprotonkuantantonKuantan #ProtonEdar #ProtonMalaysia #KeretabuatanMalaysia #Protonmurah #protonedarsdnbhd #keretamampumilik #salesadvisor #iloveproton #saga #ertiga #perdana #persona #iriz #exora #preve #suprima #protonpilihanhati #protonterbaik #hadiproton #hadiprotonkuantan #protonkuantanbranch #promosiprotondisember#promosidisember #myv#myvibaru #myvi #rebate
3 0
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
60 3
CONGRATS & THANKS kerana memilih kami utk menguruskan PEMBELIAN kereta BARU anda.! . Tak payah pening kepala nak fikir cemana nk bawa sefamily or kawan2 jalan² hujung minggu.. Hanya dihujung jari anda saje.! ✌ . Segala urusan begitu MUDAH dan CEPAT tanpa BUANG MASA melalui WHATSAPP SAHAJA.! . So sape2 yg takde masa nak ke showroom bagai.. Jgn malu2 whatsapp akk laju2.. Pilih saja kereta mana yg berkenan di hati tu okay.! . 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 . WhatsApp now.! . 📲 011 2102 4044 adrinazs . 📲 018 275 9988 zahir . 🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘 . Nak lg senang.. TAKPAYAH SAVE num Hp.. Klik je link dkt bio profile tue.! ✌ #protonpersona #protonmalaysia #protoniriz #protonsaga #protonpreve #protonexora #protonperdana #iriz #saga #preve #persona #exora #ertiga #peroduaaxia #peroduamyvi #peroduaalza #peroduabezza #axia #myvi #bezza #alza #peroduaprotononline #keretabaru
64 1
Works Engineering Proton Preve CFE/Exora Bold Turbo Downpipe Dealers Wanted/Welcome‼️ We supply, You Sell‼️ 🇲🇾Main Distributor‼️ 📲+60167707122 ««Call/WhatsApp»» #worksengineering #worksengineeringcanada #worksengineeringthailand #worksengineeringaustralia #worksengineeringmalaysia #worksengineeringindonesia #worksengineeringsingapore #worksengineeringsouthafrica #LucasOil #snowperformance #simota #motorsport #racing #ItWorks #LevelUp
37 3
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
44 3
Words to live by (Check the Wing) Submitted by @pravinsilva Tag & email us pictures of your cars & your insta username to heavyfooters247@gmail.com and your car will be featured on our page! #heavyfooters #proton #preve #cps #turbo #R3 #race #rally #research #redefiningthimits #prevecommunity
438 2
🚗🚗"Promosi Jualan Akhir Tahun Proton"🚙🚙 💰💰💰 Rebet / Diskaun Saga - Rm3000 Persona - Rm4000 Iriz - Rm5000 Ertiga - Rm1500 + percuma cover seat Exora - Rm1500 Preve - Rm5000 Suprima - Rm5000 Perdana - Rm8000 Atau 🔧Percuma servis 5tahun termasuk alat ganti 🔧 ğŸŽğŸŽ Free - payung 🌂 Free - tinted voucer 🔖 Free - minyak petrol ⛽️ Hubungi : Sales Advisor Proton Edar Kampar Branch Ejoi / Azizul 📲 0192005600 #assalam #promosi #jualan #akhirtahun #proton #protonEdar #rebet #kampar #diskaun #saga #persona #iriz #ertiga #exora #preve #suprima #perdana #sales
7 2
Чтобы быть здоровыми и стройными, сбросить лишние килограммы обязательно нужны пешие прогулки, ходьба. Мы привыкли все время ездить на машине или подезжать на транспорте даже в соседний магазин, но придется изменить привычки Постарайтесь добираться пешком туда, куда реально добраться, ходить по лестнице по несколько раз. Каждая преодоленная ступенька продлевает человеку жизнь на несколько секунд около 4 (при условии соблюдения в целом здорового образа жизни). Ученые проводили исследования на Ğ¿Ğ¾Ğ´Ğ¾Ğ±Ğ½ÑƒÑŽ тему и выяснили, что подъемы по невысокой лестнице 3-5 раз в день ÑĞ½Ğ¸Ğ¶Ğ°ÑŽÑ‚ у мужчин риск инсульта примерно на 30%. Больше ходите, подымайтесь по ступенькам и будьте здоровы! #drelinaprofessional #drelinahealthybody @ilaya.ua #healhy #winter #зож💪 #longevity #preve #step #activity #stairs
83 0
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
50 2
PROTON PERSONA Price & Interest Rate Are Subject To Changes Without Prior Notification Document Needed 1) I.C 2) Driving License 3) Latest 3 Month Payslip 4) Latest EPF Statement 5) Latest 3 Months Bank Statement * We Accept Trade-In Call / Whatsapp 0111-2004159 #proton #protonsarawak #protonkuching #saga #iriz #persona #ertiga #preve #exora #suprima #perdana #cikgumalaysia #JPJmalaysia #PDRMsarawak #cikgusarawak #gurusarawak #keretasarawak #keretaproton
4 3
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
39 1
Perhatian.!!! 🔉🔊🔊 Khas utk orang² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.! . 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.! 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 . . 🔆 Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )* . . 📌 PERCUMA servis 5 Tahun . . 🔆 Pinjaman akan diuruskan . . 📌 Readystock . . 🔆 Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje . . 📌 CTOS boleh memohon* (T&C) . . 🔆 Blacklist PTPTN Boleh* (T&C) . . 📌 Tiada Lesen Boleh* (T&C) . . 🔆 KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj . . Kepada yg masih tercari² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cpt² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin . Jgn malu² utk WHATSAPP kami di : . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . 📲 011 2102 4044 ADRINAZS . 📲 018 275 9988 ZAHIR . 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 . Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️ . #proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil
65 2
33 0
Kemana?? #preve
31 0
💥💥💥💥💥 PROTON TAK PUAS MENIKMATI KOLEKSI GAMBAR PEMILIK KERETA PROTON YANG SANGAT MENARIK❗ KINI BUAT PERDUAN GAMBAR KERETA PROTON YANG MENARIK MENJADI PILIHAN RAMAI , MENAWARKAN BAUCER PETROL BERNILAI RM100. We are giving away 24x Petrol Vouchers worth RM100 each!!! Get your camera ready and snap your best PROTON car pictures! Show us your best shots and WIN in these 3 easy steps: 1. Email your best PROTON car picture with a minimum size of 3MB and a caption about your PROTON car to facebookcontest@proton.com 2. We will be dedicating a special album for all shortlisted photos 3. Get your friends to VOTE for your picture Terms & Conditions apply: http://bit.ly/2j6CQvk --------------------------------------------------------------------------- #proton #protoncar #diskaun #yearendsale #pro#promosirtahun #saga #iriz #persona #ertiga #preve #exora #suprima #perdana #jual #kereta #online #sayajual #sayajualkereta #jualkeretaonline #jualonline #promosi #hebat #2017
6 0
Assalamualaikum... #Nak#Nak beli kereta tapi tak ada deposit? #Nak beli kereta tapi nama CTOS? Saya #NouraAmy SALES ADVISOR boleh uruskan dan selesaikan masalah anda itu🙂🤝 Syaratnya anda semua ada document ⤵⤵⤵ 🚗 Ada Lesen Memandu 🚗 Ada Payslip Gaji bagi yang bekerja 🚗 SSM & Lesen bagi berniaga 🚗 Penyata Bank 🚗 Penyata KWSP Ada berita baik utk anda yg berminat #SAGA #IRIZ #PERSONA utk promosi hujung tahun DISKAUN REBET RM3000 @@ 5TAHUN SERVICE PERCUMA TERMASUK ALAT GANTI SERTA UPAH👍👍👍 For booking @ more information PM@WA link ⤵⤵⤵ http://www.wasap.my/60162514934 OR Like my Facebook https://www.facebook.com/adirmie/ #nouraamy #pro#proton #proton #carikereta #findcars #salesadvisorproton #ker#kereta #cars #malaysia #portdickson #negerisembilan #kereta #saga #persona #exora #ertiga #preve #suprima #iriz #perdana #perodua #honda
6 0
Find out more about the 2012 PROTON PREVE 1.6 (A) now via the link in our bio! #mymotordotmy #proton #protonpreve #preve
14 1
2012 Proton Preve 1.6 (A) Premium Package RM 30800 Tahun 2012 Used Car Transmisi Auto Kapisiti Enjin 1589 cc Features ABS Brakes, Adjustable Steering, Airbag Driver, Airbag Passenger, Alarm, Bodykit, CD Player, Sport Rims Boleh buat loan penuh Warrany up to 60 days Tiada cas tersembunyi Tiada cas gst Syarat permohonan pinjaman kereta 1. Salinan ic dan lesen memandu 2. Slip gaji terkini 3 bulan 3. Penyata epf terkini atau bank statement 3 bulan Pinjaman bank (ambank, hongleong, maybank,bank rakyat) Kelayakan minimum gaji RM 2000 Tempoh Pinjaman 9 Tahun Bayaran bulanan RM 450 x 9 Tahun Gaji di antara RM900 hingga RM1800 layak memohon pinjaman di aeon credit. Kiraan bayaran bulanan adalah secara kasar. Harga masih boleh kawtim. Sebarang pertanyaan, jangan segan untuk berhubung dengan kami. Serius buyer atau sekadar nak tanya2 pon boleh. 012 7312891 Muhammad H aka Along 014 8022240 Nazri #protonpreve #preve #gazaworld_concept #johor #jb #kl #selangor #usedcar #clubproton #clubpreve
7 0