[[Feedback Polaroid]] . Haii ini feedback dari cust lia sendiri la.. Lia tak puas hati la kalau feedback tu bukan dari lia.. Best sangat bile customer puas hati dengan ape yang kite jualkan?? Yesss.. Hihi . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar #gambar4r #gambara4 #pol#polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik
4 0
[[Harga dan saiz polaroid πŸ’•]] . hai assalamualaikum.. Tngok tu? nampak tak paper tu jelas sangat?? nampak tak?? . Saiz pakej A ialah 6.2cm X 7cm harga rm1 Dan saiz pakej B ialah 4.8cm X 6.2cm harganye 80sen sahaja 😍😍 murah tak??? yang paling penting tu paper guna "GLOSSY PAPER 210GSM" tauuu .. sure lah gambar awak tak pecah πŸ’• kalau pecah.. kami gantikan yang baru tanpa bayaran 😘 . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar #gambar4r #gambara4 #pol#polaroidmurah #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik
4 0
[[Promotion 50pcs Rm40 guysss !!! ]] . Huwahh ade cust buat mcm ni 😍 cantik nyee ..tak nk ke hias bilik awk mcm ni ?? Gambar dalam fon lawa2 ..dlam fon beribu2?? Ade jugak pic yg awk tak usik smpai berhabuk? . Specilly pade gegirl suka selfie kan.. ringan kan hp awk tu.. Ape kata buat miniphoto ngan lia .. kebetulan pulak lia buat promotion tau 50pcs Rm40 je uallzz!!! 😱 Rm10 tu uallz boleh beli topup kan?.. hihi harga sekali tulisan tau.. tulisan free sahaja .. polaroid 80sen .. kalau ada background Rm1 .. saiz 4r ade.. saiz A4 ada.. sesiapa nak order boleh whspp lia ok?? . Pic yg nak di print boleh hantar terus di whaspp sbb akan di alihkan ke laptop kan diprint use glossy paper 210gm 😍.. Jangan risau tak kan pecah gambar awk syg πŸ’ž . Whatsapp 0172827551 0172827551 0172827551 . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #kenanganmanis #gambar4r #gambara4 #pol#polaroidh #polaroidhargapakejmurah #polaroidcantik #polaroid #gambarmurah #gambarcantik
29 0
[[Feedback miniphoto]] . Adik mimi dan kak anis huhu dua beradik ni dah 2kali beli ngan lia .. terime kasih bnyak support liaπŸ˜˜πŸ’ž cust order paling bnyak setakat ni... inshallah ade rezeki lia akan buat freegive utk cust lia πŸŽ‰ Lia hargai kepercayaan semue πŸŽ€ . #miniphotoshoot #miniphotoshot #miniphotoframe #miniphotoprint #miniphotodiary #miniphotobook #miniphotonice #miniphotoshop #miniphotoseries #miniphotomurah #miniphotoalbum #miniphotobomber #miniphotobooth #miniphotog #miniphotojelas #gambar4r #gambara4 #pol#polaroidh #polaroidhargapakejmurah #polaroid gambar murah
12 2
Uno de nuestros productores en #photosession and coming with the track #yonotelaquite of @shelowshaq_ singing post by @josephlamaskara #Repost @generalkaoz with @repostapp ・・・ @vokehmedios #MiniPhotoshop De aquΓ­ pa @burlaorecordstudios a Γ©l #Work
18 0
51 5
My day one babes. ❀️ #firstlook #miniphotoshop
30 0
This is what happens when @calvinh20 leave his hat at your place #miniphotoshop #toddhollandsurfteam #imgoingtostealit
9 0
The work crew.... #MiniPhotoShop
6 0