Adoiiii.. sakit mata tengok blink2 rantai leher nie.. Rantai leher mesin nie sapa yang nak?? AF offer lagi cepat! Hari ini sahaja yer.. Dm AF SEGERA untuk dapatkan offer nie . Bk nie ready stock. Stok sendiri #MFGB #trustedseller #originalfromme #emasmurah #new916
3 0
Assalamualaikum | Morning sunshine❤❤❤ Have a nice day.. happy working & success always yaa! Life is too short, so work smart & hard to get comfortable & happy life! #MFGB #trustedseller
6 0
Celtic Cup qualification in the bag along with these two athletes @sarah.leonard001 @gubby89 ... Roll on January in Dublin!! @bandon_strength_conditioning • • • #celticcup #celticcup2018 #celticcupseries #celticcupqualifier #bandonstrengthandconditioning #teamrorycleans #morechalkplease #MFGB
15 1
Melting tak uolls? Sape suka design nie angkat tangan cikit🙋🙋🙋 AF pun dah jatuh cinta jugak dengan design lebar ala2 datin suka pakai nie Alamak..🙊 tercerita tanpa sengaja pulak Seriously #jatuhcintalagi . #MFGB #trustedseller #original #afjualdanbeli #gold
10 1
Alhamdulillah ramai customer minat dengan design lipan hollow..😘😘😘 Hollow bermaksud tak padu yer hakak-hakak AF minat yang padu sebab padu tahan lasak & tak mudah kemek or patah Walau kita berbeza tapi design lipan tetap juga di hati ❤❤❤ . Tqsm lock bk dengan AF Semoga anda semua sentiasa dilimpahkan rezeki #MFGB #afjualdanbeli #trustedseller #bkreadystock #emasmurah
11 0
Semua cincin-cincin nie ready stock yaa! Original from MFGBoutique Sesiapa yang masih mencari cincin untuk merisik/bertunang/nikah boleh dm AF yer Pasti AF tolong cari yang terbaik . Ingat EMAS ingat MFGBoutique #MFGB #trustedseller #founder #new916 #emasuntuksemua #AFjual #readystock
8 0
Alhamdulillah semua barang kemas nie milik customer tersayang😍😍😍😘 Tqsm for the trust! Next time beli lg yer Ada yg hollow, ada yang padu . Dah sampai inform AF hokey💋 #MFGB #trustedseller
5 0
Alhamdulillah..❤❤❤ Rezeki itu milik sesiapa yang berusaha! Selain jujur, yakin & sentiasa istiqamah, pasti ada jalan & PELUANG! Nak join team kami sebagai part timer?? . Boleh dm AF yer semua Tqsm for the TRUST & SUPPORT #MFGB #trustedseller
8 0
Semua cincin ni READY STOCK yer Cincin Belah Rotan/CBR gold & chrome 2C-2Colour For 'merisik' I ❤ Gold . New 916 yaa Original from MFGBoutique #mfgb #founder #affafizajutawan #trustedseller
16 0