Malam ni diberi peluang dinner bersama2 husband Jarang2 sekali nak dinner formal cenggini ๐Ÿ˜‚ . Ala2 dating berdua pon ada TQ YL sebab bagi hadiah cenggini...i like sebab xyah keluar satu sen pon โœŒ๐Ÿป . Opening kite dari @ningdalton Seronok dengar kak ning berceloteg pasal NING XIA RED...katanya diberi nama sempena namanye NING ๐Ÿ˜œ . Ok malam ni nak happy2 Kite reply whatsapp lambat2 sikit eh . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore
2 0
CLOSE UP feedback sebelah(boleh refer previous post utk baca conversation) . Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau. . Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss๐Ÿ˜ . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz
9 1
Jom dptkn 1set tasneem balm. . Ada 4 pilihan balm 1) sleep time--> balm ni membantu anak yg susah nak tido. Ia mengandungi essential oil yg dpt seimbangkan hormon tido dan hormon sedar. Malah dpt memberi tido yg nyenyak dan berkualiti. . 2) coughflu--> balm ni membantu secara semulajadi merawat masalah batuk dan selesema 3) tummy time--> balm ni membantu anak yg mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit dan cirit birit. . 4) calm time--> balm ni membantu menenangkan anak jika dlm keadaan meragam atau tantrum. . #tas#tasneemnaturelptime #tasneemnaturel #balmorganik #babybalm #balmbaby #balmviral #eo #essentioloils #sypakaisyjual #syurgayangkedua #babymeragam #babysembelit #menaratm
3 0
HANYA 5 SACHET SAHAJA! ๐Ÿ˜ . Alhamdulillah happynyaa cust ni dalam 5 sachet dah nampak kesan ketara tau. . Dia cakap minum air yg banyak utk kesan yang cepat.Takde yang mustahil kan?. Rajin dengan tak je.Nak kesan yang cepat kena lah konsisten cuollss๐Ÿ˜ . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz
24 1
Ini view MONOGRAM CAKE ๐Ÿฐ semalam. Vanilla flavour & layered ๐Ÿซchocolate ganache before letak ๐Ÿ“Toping all fruit ๐Ÿ‡ Maam akak kata lawa ni lagi daripada cream putih. Hahaha Yelah ibu.. ๐Ÿ˜ Nak order camni juga?? Tekan je link kat Bio kami ok. Thank you always support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER. ๐ŸŒนORDER PALING LAMBAT, 3 HARI SEBELUM PICKUP. ๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) . . . Contact akak untuk tempahan +601110292447 . . @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . . #sayajualkek #kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #monogramcake #kekmonogram
7 0
Ini view MONOGRAM CAKE ๐Ÿฐ semalam. Vanilla flavour & layered ๐Ÿซchocolate ganache before letak ๐Ÿ“Toping all fruit ๐Ÿ‡ Maam akak kata lawa ni lagi daripada cream putih. Hahaha Yelah ibu.. ๐Ÿ˜ Nak order camni juga?? Tekan je link kat Bio kami ok. Thank you always support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER. ๐ŸŒนORDER PALING LAMBAT, 3 HARI SEBELUM PICKUP. ๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) . . . Contact akak untuk tempahan +601110292447 . . @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . . #sayajualkek #kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #monogramcake #kekmonogram
23 0
WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA! . "Lisa x suntik pun. Lisa cuma amalkn BELLEZA COLLAGEN & minum dgn SUSU MAEZ nie shj utk dapatkan KULIT PUTIH.. Lisa takut dgn jarum ๐Ÿ˜…" . Lisa, Pengguna Belleza. . Awak follow insta Sis mesti sebab si cantik putih salju ni kan ? Si cantik ni nama dia lisa. Since ada yang tak percaya lisa ni putih melepak pakk pakk, siap cakap edit gambar lah, makeup tebai lah apa lah. Lisa consume Belleza Collagen je awak. . Belleza new edition ni 2 kali lebih berkesan dari yang lama. Kita still kekalkan active ingredients yang lama untuk putih, then kita tukar bahan yang takde kena mengena dengan putih dengan bahan aktif pemutih yang baru! So makin superb lah kesannya uolsss! Lepas ni jangan malu-maluuu segan-segan bila pergi open house orang pakat puji tau. Itu biasaaaa bila uols jadi pengguna belleza collagen. Nanti cakap jer "gunalah belleza collagen untuk kulit putih gebu gebas macam ni" . Nak tengok testimoni berjaya? Scroll ig bawah2 ๐Ÿ‘‡ Nak putih mcm lisa jgk? Meh wasap k.lynda cepat, sekarang ada CNY sale tau, jimat banyakkk. Wasap +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz
74 0
Ni my favorite sebagai co pilot setiap kali dalam perjalanan jauh. Supaya abam pilot segar dan tidak mengantuk ketika memandu. Titis few drop #Sutra Blended Essential Oil Energizing kat tisu & selitkan kat celah-celah air cond. Memang terbaik lah! Selamat berhujung minggu bersama keluarga tersayang ๐Ÿ’‹ Free postage belian melebihi RM30 https://shopee.com.my/izyaniyahaya COD sekitar #menaratm, #menararebung #tmannexe #klia2 #tmcc #ummc #ppum #sutra
3 0
Day 2 New Produk launching Serba sedikit pengenalan mengenai YOUNG LIVING . Dan ada jugak ORANG2 yang BERTUAH Dapat EO FREE So kire nasib2 lah Hahaha . Setakat ni ira still unlucky ๐Ÿ˜œ Memang selalunye im the unlucky girl ๐Ÿ˜‚ So redha je lah Wakaka . Ada beberapa video ira letak di FB PAGES : NATURAL BY ALYSA . Boleh g tengok kat situ kalau berminat nak tau details pasal YOUNG LIVING . If ada yang minat nak tau details, and ada yang nak grab PROMO APAC (tengok post sebelum ni) boleh terus bgtau ira sebelum jam 2pm esok (ahad) . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #ylconvention #createyourowndestiny
8 0
CLOSE UP dari feedback sebelum ni (Boleh refer previous post untuk baca conversation) . . Fuhhh powernyaaa..putih melepak-lepak kulit. Macam tak percaya je kan. Ni lah hasil consume 1 box belleza collagen. Tona kulit makin cerah, putih melepak-lepak dan bertambah flawless๐Ÿ˜ . Tak nak cakap banyak. Tengok feedback ni, korang dah boleh nilai sendiri hehe . Sekarang ada sale tau. Siap dapat free gift lagi. Nak cuba? Whatsapp k.lynda +601139984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz
43 2
Jom dptkn 1set tasneem balm. . Ada 4 pilihan balm 1) sleep time--> balm ni membantu anak yg susah nak tido. Ia mengandungi essential oil yg dpt seimbangkan hormon tido dan hormon sedar. Malah dpt memberi tido yg nyenyak dan berkualiti. . 2) coughflu--> balm ni membantu secara semulajadi merawat masalah batuk dan selesema 3) tummy time--> balm ni membantu anak yg mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit dan cirit birit. . 4) calm time--> balm ni membantu menenangkan anak jika dlm keadaan meragam atau tantrum. . #tas#tasneemnaturelptime #tasneemnaturel #balmorganik #babybalm #balmbaby #balmviral #eo #essentioloils #sypakaisyjual #syurgayangkedua #babymeragam #babysembelit #menaratm
11 0
Semoga tahun ini yg belum punyak anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin... . . . Follow & like... Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi . . Follow @sol@sol@solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . ๐Ÿ’ wa : 085823084890 bbm : D749F80A #bankindonesia #bankdanamon #bankrakyatindonesia #promil_cepat_herbalbee #bali #mutiara #mutiaraaslilombok #kulinerbandung #kulinerjogja #Grosirjamtangan #jamtangankeren #kebayamodern #inspirasikebaya #kebayaindonesia #kebayawisuda #kebayahijab #kebayamuslim #kebayainspiration #kebayapesta #kebayamodif #promil_cepat_herbal_bee #bankmega #bankbca #bankmandiri #bankbri #bankbni #bankmayapada #solusi_cepat_kehamilan_bunda #mandirisyariah
15 2
PROMO APAC . Ni valid sampai hari AHAD (25/2) jam 2pm...lepas dari tu dah xvalid . Sape nak boleh whatsapp ira Sape nak tau lagi details boleh whatsapp ira terus...๐Ÿ˜ . Yang paling best, korang boleh combine PROMO APAC + PROMO BIRTHDAY . So sape yang beli PSK dalam masa 3 hari ni, akan dapat HADIAH BERGANDA ๐Ÿ˜ . Jom terus whatsapp ira ๐Ÿ˜† . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #ylconvention
11 1
ANIDA BLOUSE . Material : Crepe chiffon . Measurement : Bahu 16โ€ Dada 36โ€ Lengan 15โ€ Labuh lengan 19โ€ Labuh baju 26โ€ . Click #amandarfaa3pcs100pk to mix item . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #kelanajaya #ampangan #bangsarsouth #menaratm #kltower #bajubajetmurah #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #murahgila #ruangrezeki #ruangrezekihanania #jammurahmalaysia #printedblouse #printedblousemurah #kenangawholesalecity #setiacitymall #tomyamcampur #bolehcampur #mixitem3rm100 #mixitem3rm100eashoppe #blouseprintedmurah #blousemampumilik #blousebajet #johorbharu
13 0
PROMO APAC . Ni valid sampai hari AHAD (25/2) jam 2pm...lepas dari tu dah xvalid . Sape nak boleh whatsapp ira Sape nak tau lagi details boleh whatsapp ira terus...๐Ÿ˜ . Yang paling best, korang boleh combine PROMO APAC + PROMO BIRTHDAY . So sape yang beli PSK dalam masa 3 hari ni, akan dapat HADIAH BERGANDA ๐Ÿ˜ . Jom terus whatsapp ira ๐Ÿ˜† . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #ylconvention
7 0
Selesai satu hari convention hari ini . Hari ni open to public Orang luar pon dapat join sama Boleh lah orang luar bau2 semua EO yang ada . EO EXCITE dapat FREE Tiket GALA DINNER pon dapat FREE . Ni hadiah menang challenge RTTF tahun lepas ๐Ÿ˜˜ . Malam nanti ira kabo PROMO apa yang menarik...bagi ira bertenang layan anak2 sat ๐Ÿ˜‚ . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #ylconvention
20 2
๐Ÿ’•AWESOME FEEDBACK on MONOGRAM CAKE ๐Ÿฐ โ€œSemua puji sedap. Bos terharu dapat kek camtuโ€ gitu kata customer akak.. hee Alhamdulillah ๐Ÿค— Nak order camni juga?? Tekan je link kat Bio kami. Thank you always support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER. ๐ŸŒนORDER PALING LAMBAT, 3 HARI SEBELUM PICKUP. ๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) . . . Contact akak untuk tempahan +601110292447 . . @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . . #sayajualkek #kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #monogramcake #kekmonogram
5 0
KULIT MAKIN PUTIH๐Ÿ˜ . Fuhhh powernyaaa..putih melepak-lepak kulit. Macam tak percaya je kan. Ni lah akibatnya kalau korang terambil supplement belleza collagen sebagai supplement harian. Tona kulit makin cerah, putih melepak-lepak ๐Ÿ˜ . Tak nak cakap banyak. Tengok feedback ni, korang dah boleh nilai sendiri hehe . Sekarang ada sale tau. Siap dapat free gift lagi. Nak cuba? Whatsapp K.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz
29 1
๐Ÿ’•AWESOME FEEDBACK on MONOGRAM CAKE ๐Ÿฐ โ€œSemua puji sedap. Bos terharu dapat kek camtuโ€ gitu kata customer akak.. hee Alhamdulillah ๐Ÿค— Nak order camni juga?? Tekan je link kat Bio kami. Thank you always support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER. ๐ŸŒนORDER PALING LAMBAT, 3 HARI SEBELUM PICKUP. ๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) . . . Contact akak untuk tempahan +601110292447 . . @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . . #sayajualkek #kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #monogramcake #kekmonogram
36 1
. Red Velvet Full Nutella ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
11 0
senyum itu juga satu sedekah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #salamjumaat #happyweekenduols #squadteamwifiroaming #menaraTM
16 3
๐Ÿš˜Done COD HAUNTED BELGIUM COOKIES ๐Ÿช to MOH, Putrajaya today. Sekali beli 6 balang tau! ๐Ÿค— Tqsm support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Bigboss Nurul. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI ๐Ÿ˜Ž. . #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #bis#biskutraya #biskut
8 0
๐Ÿš˜Done COD HAUNTED BELGIUM COOKIES ๐Ÿช to MOH, Putrajaya today. Sekali beli 6 balang tau! ๐Ÿค— Tqsm support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜. . Whatsapp : +601110292447 . Instagram : @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . Facebook : Bigboss Nurul. . SIAPA YANG BELUM RASA / NAK REPEAT ORDER, MEH WHATSAPP/ klik je LINK DI BIO KAMI ๐Ÿ˜Ž. . #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #sayajualcookies #belgianchocolatecookies #chocolatecookies #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #bis#biskutraya #biskut
44 3
. Red Velvet standard RM40 exclude delivery charge . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
12 0
The best thing is Ko xpayah beratur panjang macam gamba kat sebelah tu ๐Ÿ˜œ . Ira dapat FAST LANE Sebab winner RTTF dapat keistimewaan sikit ๐Ÿ˜œ . Haaa, ira dah ada kat sini Ada nak pesan ape2 tak?? Whatsapp je ye ๐Ÿ˜Š . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore
10 2
Baju bajet 3-RM100 . Click #amandarfaa3pcs100pk to mix item . AMMARA EMBROIDERY BLOUSE . Material : Crepe chiffon . Measurement : Bahu 15.5โ€ Dada 38โ€ Lengan 17โ€ Labuh lengan 18โ€ Labuh baju 26.5โ€ . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #kelanajaya #ampangan #bangsarsouth #menaratm #kltower #bajubajetmurah #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #murahgila #blousehipstermalaysia #ruangrezekihanania #jammurahmalaysia #printedblouse #printedblousemurah #blousesulammalaysia #setiacitymall #tomyamcampur #bolehcampur #mixitem3rm100 #mixitem3rm100eashoppe #blouseprintedmurah #blousemampumilik #blousebajet #embroideryblousemurah
8 2
Combo 3pcs-RM100 . Mix item here #amandarfaa3pcs100pk . AIFAA FRINGE BLOUSE . Material : Mix cotton . Measurement : Bahu 26โ€ ( Jenis bahu jatuh) Dada 42โ€ Lengan 12โ€ Labuh lengan 12โ€ Labuh baju 26.5โ€ . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #kelanajaya #ampangan #plainblousemalaysia #menaratm #kltower #bajubajetmurah #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #murahgila #blousemalaysiamurah #laceblousemalaysia #kotasamarahan #shahalam #blousekemeja #printedblouse #printedblousemurah #bajumalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bolehcampur #mixitem3rm100 #bajucottonmurah #blouseprintedmurah #blousemampumilik #blousebajet #blousekemejalabuh
9 1
Combo 3pcs-RM100 . Mix item here #amandarfaa3pcs100pk . AIFAA FRINGE BLOUSE . Material : Mix cotton . Measurement : Bahu 26โ€ ( Jenis bahu jatuh) Dada 42โ€ Lengan 12โ€ Labuh lengan 12โ€ Labuh baju 26.5โ€ . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #kelanajaya #ampangan #plainblousemalaysia #menaratm #kltower #bajubajetmurah #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #murahgila #blousemalaysiamurah #laceblousemalaysia #kotasamarahan #shahalam #blousekemeja #printedblouse #printedblousemurah #bajumalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bolehcampur #mixitem3rm100 #bajucottonmurah #blouseprintedmurah #blousemampumilik #blousebajet #blousekemejalabuh
7 0
Combo 3pcs-RM100 . Mix item here #amandarfaa3pcs100pk . AIFAA FRINGE BLOUSE . Material : Mix cotton . Measurement : Bahu 26โ€ ( Jenis bahu jatuh) Dada 42โ€ Lengan 12โ€ Labuh lengan 12โ€ Labuh baju 26.5โ€ . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #kelanajaya #ampangan #plainblousemalaysia #menaratm #kltower #bajubajetmurah #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #murahgila #blousemalaysiamurah #laceblousemalaysia #kotasamarahan #shahalam #blousekemeja #printedblouse #printedblousemurah #bajumalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bolehcampur #mixitem3rm100 #bajucottonmurah #blouseprintedmurah #blousemampumilik #blousebajet #blousekemejalabuh
9 0
Combo 3pcs-RM100 . Mix item here #amandarfaa3pcs100pk . AIFAA FRINGE BLOUSE . Material : Mix cotton . Measurement : Bahu 26โ€ ( Jenis bahu jatuh) Dada 42โ€ Lengan 12โ€ Labuh lengan 12โ€ Labuh baju 26.5โ€ . Note : Color may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance/phone resolution . Price : 1-RM40 | 2-RM70 | 3-RM100 Free postage SM Add RM5 SS . WA 019-3203390 to purchase #bajumampumilik #kelanajaya #ampangan #plainblousemalaysia #menaratm #kltower #bajubajetmurah #bajubajetcantikpunya #bajumurahgiler #murahgila #blousemalaysiamurah #laceblousemalaysia #kotasamarahan #shahalam #blousekemeja #printedblouse #printedblousemurah #bajumalaysiamurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #bolehcampur #mixitem3rm100 #bajucottonmurah #blouseprintedmurah #blousemampumilik #blousebajet #blousekemejalabuh
6 0
Repost from @smy.ent @TopRankRepost #TopRankRepost http://www.wasap.my/+60193232221 Teringin nak menikmati kerepek @wondercheese88 ni?? Hubungi kami utk penghantaran ๐Ÿค— . Free cod area #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #menaratm #bangsar #klsentral . Rm25 / 600g . ๐Ÿ“ฒ 019-323 2221 . #wondercheesecheras #wondercheesebangsar #wondercheesemenaratm #wondercheeseklsentral
5 0
Done COD MONOGRAM CAKE ๐Ÿฐ vanilla flavour & layered ๐Ÿซchocolate ganache to Hospital Serdang. ๐Ÿ“Toping all fruit ๐Ÿ‡ Nak order camni juga?? Tekan je link kat Bio kami ok. Thank you always support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER. ๐ŸŒนORDER PALING LAMBAT, 3 HARI SEBELUM PICKUP. ๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) . . . Contact akak untuk tempahan +601110292447 . . @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . . #sayajualkek #kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #monogramcake #kekmonogram
8 0
Done COD MONOGRAM CAKE ๐Ÿฐ vanilla flavour & layered ๐Ÿซchocolate ganache to Hospital Serdang. ๐Ÿ“Toping all fruit ๐Ÿ‡ Nak order camni juga?? Tekan je link kat Bio kami ok. Thank you always support @mas@masnashop_bakehouse ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒน50% DEPOSIT FOR EVERY ORDER. ๐ŸŒนORDER PALING LAMBAT, 3 HARI SEBELUM PICKUP. ๐ŸŒนSELF PICKUP / COD (extra charge) . . . Contact akak untuk tempahan +601110292447 . . @masnashop_bakehouse @heavenlydessertsbyna . . #sayajualkek #kek #cupcakes #cake #hantaran #pertunangan #perkahwinan #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #monogramcake #kekmonogram
48 3
Our bestseller #mixcheesetart .. Tqsm dear ๐Ÿ’• . . Macam mana nak order? ๐Ÿ“žboleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date ๐Ÿ˜Š *DELIVERY WITH CHARGES* #blueberrycheesetart #sayajualdessert #des#dessert> #cheesetart #redvelvetcheesetart #blackforestcheesetart #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartunhusseinonn #tamanshamelin #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #menaratm #hospitalampang #tescoampang #cherasbaru #hantaran #pandanindah
32 1
Bile ko dalam keadaan yang sangat kalut ๐Ÿ˜ฃ Bukak bag nak sapu WHITE ANGELICA Sekali godek2 TAK ADA ๐Ÿ˜ž . Ya allah Ape weng sangat hari ni ๐Ÿ˜‚ Ok nampak ORANGE Bantai lah labu Lumur ORANGE dalam train Abis satu train bau ORANGE ๐Ÿ˜œ . Bagi mood happy sikit Jangan dok stress sangat Ni diri sendiri jangan kalut Dok risau nak kene beratur panjang kat KLCC nanti ๐Ÿ˜ฌ . Sape g APAC kat KLCC Nanti roger2 lah Boleh kite berkenalan . Ataupon if nampak ira Meh la hi hi sikit . Ada beberapa PROMO APAC dah keluar...xsempat nak war2 kan...sat lagi ira dah bertenang sikit i kasi up kat ig ok ๐Ÿ˜ . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore
18 8
Brownies extra drizzle RM40 exclude delivery charge . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
12 1
~ Hye Cadbury Lover .. Maniskan senyuman korang dengan Cadbury Chocolate ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ . . choose ur favourite now only RM7/bar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ (165g) . . whatsapp 0189135114 . . #cod #lrtkerinchi #lrtuniversity #menaratm #klsentral #klcentral #putrajaya #cyberjaya #dengkil #salamjumaat #sayajual #sayajualcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surpriseplanner #chocolatemurah
8 1
~ Hye Cadbury Lover .. Maniskan senyuman korang dengan Cadbury Chocolate ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ . . choose ur favourite now only RM7/bar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ (165g) . . whatsapp 0189135114 . . #cod #lrtkerinchi #lrtuniversity #menaratm #klsentral #klcentral #putrajaya #cyberjaya #dengkil #salamjumaat #sayajual #sayajualcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surpriseplanner #chocolatemurah
7 1
FUNGSI BELLEZA COLLAGEN: . โœ”Membantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan โœ”Menjadikan kulit yang kusam lebih berseri secara semulajadi โœ”Membantu mencantikkan struktur kulit โœ”Membantu memudarkan tanda penuaan dan garis halus โœ”Membantu menyekatakan tona kulit โœ”Membantu mencantikkan struktur kulit โœ”Membantu keanjalan dan meremajakan kulit โœ”Membantu meransang penghasilan kolagen โœ”Mengecilkan liang pori di wajah . ๐Ÿ‘‰APA ITU BELLEZA COLLAGENย  BY SOFIEYA BEAUTY?? . Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu mencerahkan kulit 2x lebih berkesan. Ianya hanya perlu dikemam sahaja atau boleh bancuh dengan air. Rasa masam2 manis. Memang sedappp๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’ฏDISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM . Whatsapp k.lynda untuk dapatkan harga promosi +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#lrtkerinci#universitimalaya#kl#selangor#sofieyabeauty#tiamosweetheart100hari#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#kekasihpaksarela#syurgayangkedua#lafazkanlalimahcintamu#teamlily#teamtheladiesz
53 0
37 2
. Cepat3 jangan lepaskan peluang! Sementara stok masih ada โค๏ธ . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
8 0
~ Morning Cadbury Lover .. Maniskan senyuman korang dengan Cadbury Chocolate ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ . . choose ur favourite now only RM7/bar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ (165g) . . whatsapp 0189135114 . . #cod #lrtkerinchi #lrtuniversity #menaratm #klsentral #klcentral #putrajaya #cyberjaya #dengkil #salamjumaat #sayajual #sayajualcoklat #chocolatebouquet #surprisedelivery #surpriseplanner #chocolatemurah
21 1
โ€œSEMENJAK AMAL SUSU MAAEZ, MUKA DAH TAK KUSAM LAGI DAH.โ€๐Ÿ˜. . Amboii bukan main panjang lagi luahan hati customer sorang ni. Ingatkan kenapa, rupanya nak bagi tahu yang Susu Maaez dah bantu selesaikan masalah ruam kulit dia. Alhamdulillah ๐Ÿค—. . Kalau sebelum ni cuaca panas sikit mesti naik ruam-ruam kat badan. Tapi sekarang selepas amalkan Susu Maaez, ruam panas dah tak rasa gatal-gatal lagi dah. Alhamdulillah, konsisten amalkan Susu Maaez in shaa Allah masalah kulit pun takut nak datang dekat dengan kita hihihihi. . Macam customer sis cakap ni, amalkan sehari dua memang lah tak nampak kesan. Tapi jika berterusan dan konsisten, pasti akan dapat rasa perubahan tu. Pendek kata janji yakin dan rajin je. Jangan malas-malas kalau nak cantik ok?๐Ÿ˜˜. . Kalau korang nak selesaikan masalah kulit sebelum raya ke, sebelum kahwin ke, sebelum tunang ke, mehhhh cepat whatsapp +6011-39984945. Sebab sekarang kita ada promosi sempena Chinese New Year. Bila-bila masa je akan tamat. Dah tamat nanti harga semua akan kembali asal, no diskaun lagi dah๐Ÿคญ . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
27 0
. Cute nye Founder kita dengan kek HELLO KITTY ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Kek ada dua size 6" dan 7" Whatsapp sis untuk details ๐Ÿ˜˜ . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark #kek #kekcomel #kekhellokitty #hellokittycake
21 0
TODAY IS THE DAY Perancangan ALLAH tu hebat . Sape g KLCC hari ni nanti say hi hi kat ira eh ๐Ÿ˜˜ . Jumpe korang seme kat sana ๐Ÿ˜Š . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore
19 0
Mini pavlova with special cream๐Ÿ˜‹ . Macam mana nak order? ๐Ÿ“žboleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date ๐Ÿ˜Š *DELIVERY WITH CHARGES* #pavlova #sayajualdessert #des#dessert> #minipavlova #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartunhusseinonn #tamanshamelin #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #menaratm #hospitalampang #tescoampang #cherasbaru #hantaran #pandanindah
18 0
. Pelbagai saiz dan bentuk pecan Butterscoth. Wajib pre-order untuk saiz yang besar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Harga exclude delivery charge . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
11 0
Semoga tahun ini yg belum punyak anak dikaruniakan anak secepatnya.. aminn.. dan yg belum berpasangan semoga kelak mendapatkan jodoh yang baik, aminn.. Semoga yg ketik amin, terus berlimpah rezekinya amin... . . . Follow & like... Untuk mendapatkan info Program kehamilan,kesehatan,keluarga bahagia, & hiburan bayi . . Follow @sol@sol@solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda @solusi_cepat_kehamilan_bunda Untuk dapat Info 1001 RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . ๐Ÿ’ wa : 085823084890 bbm : D749F80A #bankindonesia #bankdanamon #bankrakyatindonesia #promil_cepat_herbalbee #bali #mutiara #mutiaraaslilombok #kulinerbandung #kulinerjogja #Grosirjamtangan #jamtangankeren #kebayamodern #inspirasikebaya #kebayaindonesia #kebayawisuda #kebayahijab #kebayamuslim #kebayainspiration #kebayapesta #kebayamodif #promil_cepat_herbal_bee #bankmega #bankbca #bankmandiri #bankbri #bankbni #bankmayapada #solusi_cepat_kehamilan_bunda #mandirisyariah
78 5
. Pelbagai saiz dan bentuk pecan Butterscoth. Wajib pre-order untuk saiz yang besar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Harga exclude delivery charge . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
10 0
Isnin Lepas dah rendam ngan magnesium Dua2 mak minyakkan terus . Tapi sebab panas sangat Xde oiling biasa dah Terus bukak bag RDT Terus RDT kan bebudak ni . Elok RDT, dua2 tido Bangun tido Aqyl dah boleh melompat2 Suhu dah turun Afryna badan dia mcm lemah tapi suhu dah reda sikit . Keep on oiling afryna Malam tu baru dia nampak ok . Alhamdulillah Tak sia2 mak ko g kelas belajar Ada jugak gunenye . So skang ni budak2 dah sihat Esok terus sihat lah ye Sebab esok kite nak berkampung kat KLCC ๐Ÿ˜œ . Jom sesape nak tau lanjut pasal YOUNG LIVING, boleh lah jumpe ira kat KLCC esok ๐Ÿ˜˜ . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore
14 0
DAH 6 KOTAK AMALKAN SUSU MAAEZ๐Ÿ˜ฑ. . Fuhhhh memang power lah sis ni. Sangat konsisten amalkan Susu Maaez sampai kotak ke-6 dah. Macam ni lah orang kalau betul-betul nak cantik, mesti dia amalkan sesuatu produk tu dengan yakin dan konsisten. Barulah kesan pun superbbbb๐Ÿ‘๐Ÿป. . Badan kita kan berlainan, ada jenis consume tak sampai sekotak dah nampak kesan. Ada yang consume masuk 2 kotak baru nampak kesan.Amalkan dengan konsisten in shaa Allah akan nampak kesan macam sis ni. Cantik kan skin dia?๐Ÿ˜.Jom grab susu maaez banyak2 sementara masih ada promosi ni . Nak tanya pape boleh je whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
48 1
. Buy 1 Free 5 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Whatsapp sis untuk details ๐Ÿ˜ . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
21 5
Warga sekitar Menara TM! Jom datang beramai-ramai ke booth #minsyam di perkarangan surau Jumaat untuk dapatkan produk kami #habbatussauda #minyakzaitun.Kami ada di sini sampai jam 2.30pm atau stok habis sahaja. #menaratm
17 0
ISTIMEWA SANGAT KE SUSU MAAEZ NI?๐Ÿค”. . Of course lah istimewa sebab dalam ni ada bahan daripada makanan sunnah seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu) . Produk ni fokus kepada kecantikan kulit dan juga untuk mencerdaskan minda. Sesuai diminum seisi keluarga sama ada lelaki mahupun perempuan seawal bayi lagi. . Bagi sesiapa yang ada masalah kulit seperti kulit kering dan kasar, bersisik, parut, panau, jerawat, pori-pori terbuka ruam, gatal-gatal dan ekzema boleh cuba susu ni. InsyaAllah kulit akan jadi lembut, halus dan gebu macam baby!๐Ÿ˜. . Siapa boleh minum Susu Maaez ni? . ๐Ÿ‘‰Semua peringkat umur boleh minum. Sangat bagus untuk cantikkan dan lembutkan kulit. Bagus juga untuk minda. 1 kotak ada 20 sachets. Berat 1 kotak 560gm. Kelebihan Susu Maaez; . ๐Ÿ‘‰Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ ๐Ÿ‘‰Membantu mengatasi masalah kulit Ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit ๐Ÿ‘‰Mencerahkan, Melicinkan dan Menganjalkan kulit ๐Ÿ‘‰Meremajakan dan Menghaluskan kulit yang kasar ๐Ÿ‘‰Mengurangkan garis halus dan kedutan diwajah ๐Ÿ‘‰Meningkatkan daya kepekaan penumpuan dan ingatan ๐Ÿ‘‰Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan ๐Ÿ‘‰Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi ๐Ÿ‘‰Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu ๐Ÿ‘‰Mengurangkan masalah keguguran rambut . Okay dah tak sabar nak cuba Susu Maaez ni? Meh whatsapp k.lynda sekarang +6011-39984945 sebelum dikebasss orang๐Ÿ˜™ . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#lrtkerinchi#klgateway#ppum#menaratm#bangsar#kekasihpaksarela#ajl32#lafazkankalimahcintamu#syurgayangkedua#tiamosweetheart#pengantinmusimsalju#klikpengantinmusimsalju#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
74 0
Kemeriahan APAC dah terasa Akhirnye Ira dapat g APAC ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Setelah banyak cabaran n dugaan Hampir2 xdapat pegi Dan hampir2 terlepas HADIAH RTTF yang lepas . Yes sipi2 je dah xdapat Sebab kononnye ada perangcangan lain di hari APAC ni juga . Tapi perancangan ALLAH tu hebat Last minit dia sedarkan Dan beri penyelesaian . And tomorrow will be the day Yeayyy . So sape pegi esok?? Marilah roger ira, kot kite boleh laga2 perut ke ๐Ÿ˜œ . Syok birthday ALYSA tahun ni YOUNG LIVING sponsor dok hotel mewah ๐Ÿ˜œ Merasa lah korang anak2, dapat merasa kite dok kat KLCC, malam esok kite g ronda park KLCC eh ๐Ÿ˜œ . Nama je orang KL Tapi KLCC pon xpernah bawak anak2 g ๐Ÿ˜‚ So inilah masanya untuk kite melepak KLCC ye anak2 ๐Ÿ˜ . Jangan lupe, PROMO BIRTHDAY masa lagi berjalan...sape berminat boleh je terus whatsapp ira...๐Ÿค— . Berminat nak tau lanjut mengenai ESSENTIAL OIL YOUNG LIVING?meh whatsapp ira SEKARANG โœŒ๐Ÿป Jom join team #dolcerynaoilers, banyak tips and trick mengenai EO yang ira akan kongsi ๐Ÿค— Sharing is loving ๐ŸŒน . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa โœŒ๏ธ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA ๐Ÿ˜Œ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #menaratm ๐Ÿ‘‰๐Ÿป #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore
12 1
http://www.wasap.my/+60193232221 Teringin nak menikmati kerepek @wondercheese88 ni?? Hubungi kami utk penghantaran ๐Ÿค— . Free cod area #bandarsripermaisuri #bandartunrazak #menaratm #bangsar #klsentral . Rm25 / 600g . ๐Ÿ“ฒ 019-323 2221 . #wondercheesecheras #wondercheesebangsar #wondercheesemenaratm #wondercheeseklsentral
8 0
. Pilihan kambing dan sos perap. Ade 1/2 and 1kg kambing perap. Sos perap 700gram ๐Ÿ˜ . Penghantaran Isnin - Sabtu ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ ๐Ÿš› Delivery point: ๐Ÿ“Universiti Malaya ๐Ÿ“Menara TM ๐Ÿ“Bus-stop PPUM ๐Ÿ“Bangsar South ๐Ÿ“Pantai Dalam ๐Ÿ“Kerinchi ๐Ÿ“KL Sentral ๐Ÿ“LRT Universiti ๐Ÿ“KLCC ๐Ÿ“Ampang Park ๐Ÿ“Petaling Jaya ๐Ÿ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 012-7838474 (Fara) ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ธDeposit needed to secure your order ๐Ÿ‘Œ๐ŸปOrder 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
12 1
#mixcheesetart . Macam mana nak order? ๐Ÿ“žboleh ws saya 017 3991327 .. Kalau nak order , sila buat pembayaran full payment untuk confirm order seawal 3 hari before collection date ๐Ÿ˜Š *DELIVERY WITH CHARGES* #blueberrycheesetart #sayajualdessert #des#dessert> #cheesetart #redvelvetcheesetart #blackforestcheesetart #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartunhusseinonn #tamanshamelin #kemsungaibesi #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #menaratm #hospitalampang #tescoampang #cherasbaru #hantaran #pandanindah
16 0