Hi tengah buat apa tu? Jom usha usha Nayla Shawl Bawal ladies! Ia bukan sekadar cantik, malah sgt mudah untuk digayakan! Tak percaya? Jom order 😎 . . . πŸƒNAYLA SHAWL BAWALπŸƒ . . . Material Shawl : Double Chiffon Material Awning : Premium Voile . . . ❌ Bukan Instant ❌ Not Required Starch βœ” Tak jarang, just nice bila koranh lilit βœ” Finishing - Baby Seam βœ” Awning Bawal - Sangat senang terbentuk . . . RM 38 / PCS Exclude Postage (RM 8 / SM) (RM 12 / SS) COD : LRT KL SENTRAL / LRT KERINCHI . . . ORDER SEGERA OK! WHATSAPP +6013-3798272 . . . #naylashawlbawal #sha#shawll #shawl #bawal #tud#tudungbawal #tudung #tudungchiffon #tudungmurah #bazaarpaknil #Like4Like #azfaagent #LeDivabyJijah #LRTKLSentral #LRTKerinchi #KlSentral #Kerinchi #MenaraTM #PlazaPantai #Bangsar #CashOnDelivery #COD #PosLaju
6 0
Migraine attack Ya allah kalau datang migraine memang boleh buat menangis 😞 . Saya adalah salah seorang pesakit migraine, kalau datang time migraine, kadang tu sampai xlew bangun...😣 . Hari ni kene lagi Lepas lunch, memang langsung xlew nak buat keje, lumur PEPERMINT, g tido kat surau . Sejam kemudian bangun Still xde kesan 😩 Sambung buat keje sikit lagi, pastu sambung rehat kat surau...korek handbag jume pan away, ok tuang PAN AWAY plak kat kepala, pastu lena sekejap . Bangun tu macam ok sikit, g sambung buat keje sat...dah nak balik tu tetibe datang lg sakit...ya allah macam ada batu atas kepala...masa ni tuang pepermint + pan away pon dah xjalan...πŸ˜‘ . Terbayangkan MGRAIN , DIGIZE n NXR kat rumah...i need 3 eo tu...😫 . Balik umah, mandi, pastu telan DIGIZE, pastu buat MORPHINE BOMB (IBF + FRANK + COPAIBA)...pastu dalam setengah jam, pergh ilang migraine...alhamdulillah lega . Tapi sekarang ni nak tido terus, xmo dah buat bende lain takut dia datang lagi...pada yang ira janji nak pos barang esok, ira betul2 mintak maaf sebab ira xlarat nak pack barang . Ok, nak tau details mcm ne nak atasi masalah migraine ngan essential oil, boleh terus whatsapp ira ✌🏻 . Ada eo tapi tak reti nak guna?xde EO tapi berminat nak tau lanjut mengenai EO?meh whatsapp ira, ira add awak dalam group support khas untuk customer yang pernah membuat pembelian dengan ira... Sharing is loving 🌹 . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa ✌️ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #you#younglivingysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #dolcerynaoilers #roadtoUTAHteameira #sharingwithoiltogether
1 0
2 0
Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti. Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau. JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann KONSULTASI PIN: D749F80A Whatsapp: 085823084890
10 3
5 gorgeous colours to choose from. πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #famelipstick #famecosmetics #famemenaratm #menaratm
1 0
FLASH SALE bermula hari ini 12/12/2017 sehingga 15/12/2017. Penjimatan yang jarang sangattt berlaku. JIMAT RM20 kottt!πŸ˜™. . Harga asal set combo Susu Maaez dan Belleza collagen RM149.80 sekotak. Harga Flash Sale untuk set combo RM129.80 sahaja. Jimat RM20 fuhhhh.memang jimat namateyy nihπŸ˜€ . Jadi siapa nak penjimatan RM20 cecepatttt whatsappk.lynda +6011-39984945 sebelum promosi ditamatkanπŸ’ƒ . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#lazadasale#flashsale2017#sale2017#yearendsale2017#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
20 0
FLASH SALE bermula hari ini 12/12/2017 sehingga 15/12/2017. Penjimatan yang jarang sangattt berlaku. JIMAT RM20 kottt!πŸ˜™. . Harga asal Belleza collagen RM89.90 sekotak. Harga Flash Sale 2 kotak RM159.80 sahaja. Jimat RM20 fuhhhh.memang jimat namateyy nihπŸ˜€ . Jadi siapa nak penjimatan RM20 cecepatttt whatsappk.lynda +6011-39984945 sebelum promosi ditamatkanπŸ’ƒ . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#lazadasale#flashsale2017#sale2017#yearendsale2017#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
13 0
FLASH SALE bermula hari ini 12/12/2017 sehingga 15/12/2017. Penjimatan yang jarang sangattt berlaku. JIMAT RM20 kottt!πŸ˜™. . Harga asal Susu Maaez RM59.90 sekotak. Harga Flash Sale 2 kotak RM99.80 sahaja. Jimat RM20 fuhhhh.memang jimat namateyy nihπŸ˜€ . Jadi siapa nak penjimatan RM20 cecepatttt whatsappk.lynda +6011-39984945 sebelum promosi ditamatkan. Perisa boleh campurπŸ’ƒ . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#lazadasale#flashsale2017#sale2017#yearendsale2017#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
11 0
AssalamualaikumπŸ€—Jom tengok apa yang best pasal πŸ’SPECIAL PACKAGE untuk celebrate birthdays/ anniversary anda. Package ni include🎈belon dan 🌹Ros Merah yang wangiii. . Uols boleh pilih warna kek ikut warna yang uols suka or si penerima tu suka. Nak tambah tulisan pun bolehhh. Ohsem kan πŸ€—. . Self pick up di rumah akak laa😊. . Nak akak hantarkan? Boleh uols... Surprise delivery ke area Bangi, Putrajaya, Kajang,Serdang & KL available tau!. . Delivery charge depends on your location ye uols πŸš™. Kalau dekat FREE aje. Meh ramaiΒ² like dan share ok 😘  Tqsm uolss. . . . Contact akak untuk tempahan anda +601110292447 . . @mas@mas@masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse . #kek #cupcakes #cake #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #minicakes #kekmini #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #suprisedelivery #birthdaycake #birthdaysuprise #harijadi #buttercake
9 1
SWEET for sweety one Kite dah tawan DRAGON ni, but DRAGON still waiting for new mommy to collect her 😜 . Kenyang dah si dragon ni makan daim ni, tapi mommy baru xmuncul2 jugak nak datang amik dia ni...sian dia dok nunggu dari semalam πŸ™Š . @beautyoils1974 cepatlah datang amik DRAGON ni, kang kite bagi orang lain...haaaa...PPP tu pon dah ramai yang risik2, limited edition tu...dah out of stock serata dunia, but i still have another 2 for my collection πŸ’ƒπŸ» . Dua EO ni sangat2 penting untuk yang begelar WANITA...boleh scroll post ira yang lepas2 untuk tau ape yang best pasal 2 EO ni...jangan malas2 ok nak cari info πŸ‘» . Sesapa berminat nak dapatkan dua EO ni, boleh je terus whatsapp ira...yeayyy 🌹 . Ada eo tapi tak reti nak guna?xde EO tapi berminat nak tau lanjut mengenai EO?meh whatsapp ira, ira add awak dalam group support khas untuk customer yang pernah membuat pembelian dengan ira... Sharing is loving 🌹 . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa ✌️ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #dolcerynaoilers
20 4
KUKU MAKIN BERSINAR, RAMBUT KURANG GUGUR . Customer ni minum susu maaez mula2 untuk rawat masalah kulit. Tak sangka pulak, sejak minum susu maaez, kuku makin sihat bersinar πŸ’…. Wahh, jarang2 dapat feedback macam ni tau hehe . Lagi satu, sebelum ni kalau mandi banyak sangat rambut dia gugur. Sekarang, makin kurang gugur dah rambut πŸ‘. Wow, banyaknya khasiat susu maaez ni kan . Nak cuba susu maaez?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
36 0
MASALAH GASTRIK? TIDAK LAGI DENGAN SUSU MAAEZ . Siapa ada masalah gastrik macam sis? Sebelum ni, tiap kali gastrik, hari2 kena telan ubat gastrik. Tak tahan, pedih sangat perut . Sejak dia amalkan susu maaez ni, dah tak perlu bergantung pada ubat gastrik dah sebab gastrik dah makin elok. Alhamdulillah, seronok dengar bila susu maaez ni boleh bantu masalah customer tersayangπŸ€— . Siapa ada masalah gastrik? Nak cuba susu maaez?Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
32 0
CLOSE UP feedback tadi(boleh refer previous post utk baca full conversation) . Penangan set combo susu maaez & belleza collagen, tona kulit yang dulu gelap, dah makin cerahhh. Memang ketara la beza kulit sis ni kan 😍 . Alhamdulillah dia sangat berpuas hati.siapa la yang tak teruja bila dapat kesan macam ni kan.Insyallah kalau consume 2-3 box dengan konsisten confirm meletopsss😁 . Nak cuba set combo?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat.Sekarang ada promosi jimat namateyyy😊 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#mycoffeeprince#yearendsale2017#yes2017#lazadasale#sale2017#flashsale#teamlily#teamtheladiesz
22 0
We have quite a number of request for Seremban delivery. We hope you are not missing on this deal 😍. W apps Asmah lelaju k orang Seremban! #brownbutterbakes #eatmorecake #bbbepicbox #shahalam #bukitjelutong #menaratm #klcc #seremban
7 1
DFCC 7" without cheese, RM35 exclude delivery charge 😍 . Penghantaran Isnin - Sabtu 🌸🌸🌸 πŸš› Delivery point: πŸ“Universiti Malaya πŸ“Menara TM πŸ“Bus-stop PPUM πŸ“Bangsar South πŸ“Pantai Dalam πŸ“Kerinchi πŸ“KL Sentral πŸ“LRT Universiti πŸ“KLCC πŸ“Ampang Park πŸ“Petaling Jaya πŸ“Jalan Klang Lama dan kawasan sekitar . πŸ“² Whatsapp 012-7838474 (Fara) 😊 πŸ’ΈDeposit needed to secure your order πŸ‘ŒπŸ»Order 1day before . #sabrinabakery #agentsabrinabakery #agentfarasya #sedaplainmachiamm #sayajual #universitimalaya #menaraTM #ppum #bangsarsouth #pantaidalam #kerinchi #klsentral #lrtuniversiti #klcc #ampangpark
11 0
Setel 3 bijik Yeayyy . Sape berminat boleh terus whatsapp ira . Bag diffuser 8 slot EO . Untuk pembelian YOUNG LIVING ESSENTIAL OIL boleh terus follow ig : @ylbydolceryna ✌️ . Love, Eira Zainal 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #diyblendbydolceryna #beautybydolceryna #youngliving #younglivingessentialoil #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #dolcerynaoilers
7 2
βœ…RM 25 πŸ‘‰#wondercheese COD πŸ“#bandarsripermaisuri πŸ“#bandartunrazak πŸ“#menaratm πŸ“#bangsar πŸ“#tescoampang 019 323 2221
7 1
kek coklat moist #kek#kekcoklated 9"inch untuk dibawa ke mesir ..harap2 masih elok n cantik rupanya.. lg pon sbelum ni dh pernah bwa ke mesir.. Alhamdulillah tqsm dearπŸ’• πŸ“ž To order, kindly ws me at 0173991327 .. TqπŸ’• #sayajual #igfood #sayajualdessert #des#desserts #kekcoklatmoist #choccake #kekcoklat #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #menaratm #hospitalampang #tescoampang #cherasbaru #pandanindah
19 1
kek coklat moist #kek#kekcoklated 9"inch untuk dibawa ke mesir ..harap2 masih elok n cantik rupanya.. lg pon sbelum ni dh pernah bwa ke mesir.. Alhamdulillah tqsm dearπŸ’• πŸ“ž To order, kindly ws me at 0173991327 .. TqπŸ’• #sayajual #igfood #sayajualdessert #des#dessert> #kekcoklatmoist #choccake #kekcoklat #cheras #birthdaycake #dessert #ampang #alamdamai #bandartasikselatan #upnm #bandartunrazak #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #menaratm #hospitalampang #tescoampang #cherasbaru #pandanindah
11 0
CLOSE UP dari post tadi (boleh refer previous post untuk baca feedback pengguna) . Jari yang kering teruk sampai luka luka pun boleh elok lepas consume 5 sachet susu maaez. Susu maaez ni bukan ubat ye. Jangan tanya boleh rawat masalah apa lagi. . Susu maaez ni kandungan dia bahan makanan sunnah je. Seperti: βœ”kurma βœ”kismis βœ”susu kambing βœ”habatussauda βœ”sarang burung walid . Dan banyak lagi. Tak hairan lah kalau masalah kulit seteruk mana pun boleh elok lepas consume susu ni. Sebab kehebatan makanan sunnah ni lah. Oang ramai dah tahu, cuma tak amalkan je, kan ? . Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
49 0
MINUM 5 SACHET SUSU & INILAH AKIBATNYA.... . Jari ibu fyra salah seorang agent susu maaez terus elok lepas minum 5 sachet susu maaez. Seriouslyyy? Meh baca cepat. . Ibu fyra ada masalah tangan kering yang teruk sampai meggelupas dan luka luka. Mungkin salah 1 faktornya selalu bermain dengan detergent (sabun cuci pinggan) rasanya mak mak memang ramai ada masalah ni. . Alhamdulillah susu maaez berjaya pikat hati ibu. Fyra sendiri terkejut tau. Ibu fyra siap cakap "dulu nak lipat kain pun sakit jari, tapi sekarang tak lagi. Thankyou adik & susu maaez !" Comel je ibu ni, hihi πŸ˜™ . Nak selesaikan masalah kulit dengan susu maaez?Meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
45 0
Penangan set combo susu maaez & belleza collagen, tona kulit yang dulu gelap, dah makin cerahhh. Memang ketara la beza kulit sis ni kan 😍 . Sis ni bagi tau dia selalu keje kena panas, tapi masih nampak perubahan & kesan dia.Alhamdulillah dia sangat berpuas hati.siapa la yang tak teruja bila dapat kesan macam ni kan.Insyallah kalau consume 2-3 box dengan konsisten confirm meletopsss😁 . Nak cuba set combo?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 cepat.Sekarang ada promosi jimat namateyyy😊 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#mycoffeeprince#yearendsale2017#yes2017#lazadasale#sale2017#flashsale#teamlily#teamtheladiesz
21 0
Hey it's already Wed! 2more days to survive our weakdays! Our brownies could be one of your weakdays survival kit, did u know that?πŸ˜‰ πŸ€— Sugah sugah! . PM / Wassup to order: Nora 010-2212037 Nora 010-2212037 Nora 010-2212037 . #sayajualbrownies #Brownieskedut #openfororder #redvelvetbrowniescheese #SayaJualPavlova #SayaJualKek #kekhantaran #jjcm #brownieshantaran #ampang #bangsarsouth #BrowniesKL #tamanmelati #setapak #batucaves #cheras #MenaraTM #TamanDagang #setiawangsa #damansara #kelanajaya #Browniessedap #petalingjaya #wangsamaju #ChocolateBrownies #Homemadebrownies #ChewyBrownies
7 0
Nah A SIMPLE GIFT untuk MR RUNNER An apple a day keeps a doctor away πŸ€— . Pagi2 lagi mr runner kite dah tolong bukak pintu HQ YL 😜 Semuanya khas untuk awak2 semua...hahaha . 1 PSK untuk hari ini Wow sangat kan...jap lagi nak g anta terus kat customer kite tu...😘 . Ada sesapa berminat nak beli PSK??promo bulan ni best sangat2 tau...haaa...rugi sape yang xmo beli PSK bulan ni 😜 . Jika ada yang berminat, boleh laju2 terus whatsapp ira 😘 . Ada eo tapi tak reti nak guna?xde EO tapi berminat nak tau lanjut mengenai EO?meh whatsapp ira, ira add awak dalam group support khas untuk customer yang pernah membuat pembelian dengan ira... Sharing is loving 🌹 . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa ✌️ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #you#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #dolcerynaoilers #roadtoUTAHteameira #sharingwithoiltogether
19 1
πŸƒNAYLA BASIC INNER πŸƒ . . . πŸ’₯ Material : High Quality Cotton πŸ’₯ FREE SIZE πŸ’―. Fit untuk semua size! . . . ❌ Tidak Panas ❌ Tidak Sakit Telinga ❌ Tidak Sakit Kepala - Sangat Comfort πŸ’― . . RM 25 / PCS Exclude Postage (RM 8 / SM) (RM 12 / SS) COD : LRT KL SENTRAL / LRT KERINCHI . . . ORDER SEGERA OK! WHATSAPP +6013-3798272 . . . #naylabasicinner #basicinner #inner #innerneck #innerselesa #innercantik #innermurah #cotton #highqualitycotton #bazaarpaknil #Like4Like #azfaagent #LeDivabyJijah #LRTKLSentral #LRTKerinchi #KlSentral #Kerinchi #MenaraTM #PlazaPantai #Bangsar #CashOnDelivery #COD #PosLaju
15 0
πŸƒNAYLA BASIC INNER πŸƒ . . . πŸ’₯ Material : High Quality Cotton πŸ’₯ FREE SIZE πŸ’―. Fit untuk semua size! . . . ❌ Tidak Panas ❌ Tidak Sakit Telinga ❌ Tidak Sakit Kepala - Sangat Comfort πŸ’― . . RM 25 / PCS Exclude Postage (RM 8 / SM) (RM 12 / SS) COD : LRT KL SENTRAL / LRT KERINCHI . . . ORDER SEGERA OK! WHATSAPP +6013-3798272 . . . #naylabasicinner #basicinner #inner #innerneck #innerselesa #innercantik #innermurah #cotton #highqualitycotton #bazaarpaknil #Like4Like #azfaagent #LeDivabyJijah #LRTKLSentral #LRTKerinchi #KlSentral #Kerinchi #MenaraTM #PlazaPantai #Bangsar #CashOnDelivery #COD #PosLaju
11 1
πŸƒNAYLA BASIC INNER πŸƒ . . . πŸ’₯ Material : High Quality Cotton πŸ’₯ FREE SIZE πŸ’―. Fit untuk semua size! . . . ❌ Tidak Panas ❌ Tidak Sakit Telinga ❌ Tidak Sakit Kepala - Sangat Comfort πŸ’― . . RM 25 / PCS Exclude Postage (RM 8 / SM) (RM 12 / SS) COD : LRT KL SENTRAL / LRT KERINCHI . . . ORDER SEGERA OK! WHATSAPP +6013-3798272 . . . #naylabasicinner #basicinner #inner #innerneck #innerselesa #innercantik #innermurah #cotton #highqualitycotton #bazaarpaknil #Like4Like #azfaagent #LeDivabyJijah #LRTKLSentral #LRTKerinchi #KlSentral #Kerinchi #MenaraTM #PlazaPantai #Bangsar #CashOnDelivery #COD #PosLaju
8 0
Morning Set ni ada sale sempena 12.12 semalam . Ira memang pakai set ART ni So far muka lebih cun lah dari dulu memang kawah bulan terus...wakaka . Sape berminat nak dapatkan time sale ni boleh terus whatsapp ira ok 😘 . Ada eo tapi tak reti nak guna?xde EO tapi berminat nak tau lanjut mengenai EO?meh whatsapp ira, ira add awak dalam group support khas untuk customer yang pernah membuat pembelian dengan ira... Sharing is loving 🌹 . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa ✌️ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #you#younglivingysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #dolcerynaoilers
11 0
COMBO TERLARISS SUSU & BELLEZA ! . Bila ada yang tanya set susu maaez dengan belleza collagen ni, mesti ai is teruja nak cerita. Set ni paling ramai orang order tau. Sebab apa? Sebab set ni memang powerr. Cepat nau berkesan. . Susu maaez jika diambil bersama belleza kesan dia akan lebih cepat tau. Sebab susu maaez ni booster whitening untuk belleza. Kalau consume belleza saje pun dah putih, ambik pulak dengan susu, lagi lah putih lepak lepak oiii. . Nak consume salah satu je ? Takde masalah. Boleh je. Kesan power je. Cuma kalau kalau dua dua ni diambil bersama memang kesan kebabom. Tak nak cakap banyak, ramai dah repeat order and bagi feedback. . Tunggu apa lagi? Beli set combo ni lagi jimat nak pengsan. Meh order cepat dengan k.lynda. Whatsapp +6011-39984945. Sekarang ada promosi tauπŸ€— . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#yearendsale2017#sale2017 #teamlily#teamtheladiesz
34 0
KUKU wajib pendek kalau nak buat VITAFLEX . Haa, vitaflex tu apa?? Sejenis urutan teknik lama yang berasal dari Tibet dan diasaskan oleh Stanley Burroughs sekitar tahun 1960s ketika belum ada kewujudan akupunture. . Vitaflex bermaksud vitality melalui reflex. Teknik ini menggunakan jari dimana jari ini akan mengaktifkan titik refleks menggunakan essential oil. Cas elektrik akan dikeluarkan dan menghantar tenaga melalui laluan neuroelektrik. Terdapat lebih daripada 1500 titik vitaflex pada badan manusia. . Haa, kalau nak tau lagi mendalam mengenai Vitaflex ni kene lah pergi kelas...✌🏻 . Korang kalau ada EO, tapi xpandai teknik urutan vitaflex ni sangat2 rugi...sebab kalau aply teknik vitaflex + EO mesti lagi cun melecun 😘 . Ada eo tapi tak reti nak guna?xde EO tapi berminat nak tau lanjut mengenai EO?meh whatsapp ira, ira add awak dalam group support khas untuk customer yang pernah membuat pembelian dengan ira... Sharing is loving 🌹 . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa ✌️ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #you#younglivingysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #dolcerynaoilers #roadtoUTAHteameira #sharingwithoiltogether
11 0
Selamat Malam Ladies! Dah usha belum Nayla Shawl Bawal? Kalau belum, cepat-cepat usha sebelum warna yang engkorang nak SOLD OUT πŸ™ˆ Jom order jom! InsyaAllah fast reply 😽 . . . πŸƒNAYLA SHAWL BAWALπŸƒ . . . Material Shawl : Double Chiffon Material Awning : Premium Voile . . . ❌ Bukan Instant ❌ Not Required Starch βœ” Tak jarang, just nice bila koranh lilit βœ” Finishing - Baby Seam βœ” Awning Bawal - Sangat senang terbentuk . . . RM 38 / PCS Exclude Postage (RM 8 / SM) (RM 12 / SS) COD : LRT KL SENTRAL / LRT KERINCHI . . . ORDER SEGERA OK! WHATSAPP +6013-3798272 . . . #naylashawlbawal #sha#shawll #shawl #bawal #tud#tudungbawal #tudung #tudungchiffon #tudungmurah #bazaarpaknil #Like4Like #azfaagent #LeDivabyJijah #LRTKLSentral #LRTKerinchi #KlSentral #Kerinchi #MenaraTM #PlazaPantai #Bangsar #CashOnDelivery #COD #PosLaju
20 1
Meh meh try organic dried wolfberries . Setahu sy kwn2 chinese mmg tau mende ni kn . Sy 1st time tau kenal tu pon sbb join YL . Yg nak try masa ni la sbb ade 20% diskaun arini Pic credit to kakak sayang @rohaishamd ❀️ . #sayajualyoungliving #jomoiling #younglivingsikamat #jomoilingseremban #teamylangelisya #younglivingmenaratm #younglivingtmannexe #menaratm #tmannexe #bangsar
3 0
FAMILY ira n NXR mmg xdapat dipisahkan πŸ˜‚ . Sape yang suke TRAVEL?? Tolonglah masukkan NXR dalam list TRAVEL anda...pasti tak menyesal... . 1. Untuk boost immune badan...maklomlah kite berjalan, badan akan extra penat...cuaca pon xmenentu...selalunye masa TRAVEL xsakit, tapi nanti dah balik umah mula lah sakit sana sini kan??so sebagai langkah pencegahan, sila minum NXR...alahai, kalau rasa bajet sangat, minum sepeket tu reramai...jimat 😜 . 2. Untuk bagi kite extra energy time travel...bile banyak berjalan, kompem badan akan lemau...so masa dah start rasa lemau, bukak je sepeket NXR then sedut ✌🏻 . Kali ni ira tambah NITRO sekali untuk Mr Driver, bagi dia stay focus n xmengantuk...☺️ . Ada sesapa nak travel?? Nak try NXR?? Meh sini whatsapp ira, ira consult awak dengan lebih details...☺️ . Ada eo tapi tak reti nak guna?xde EO tapi berminat nak tau lanjut mengenai EO?meh whatsapp ira, ira add awak dalam group support khas untuk customer yang pernah membuat pembelian dengan ira... Sharing is loving 🌹 . Untuk pembelian #diyblendbydolceryna & barangan DIY boleh follow @naturalby_alysa ✌️ . "KEEP CALM & LETS OILY" For order #eoyl or sharing session πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» Eira Zainal Id:4087093 019-5205540 019-5205540 019-5205540 . SELF PICKUP AREA 😌 πŸ‘‰πŸ» #menaratm πŸ‘‰πŸ» #stadiumselayang #you#younglivingysia #younglivingessentialoils #youngliving #ylbydolceryna #younglivingselayang #younglivinggombak #younglivingbrunei #younglivingsingapore #dolcerynaoilers #roadtoUTAHteameira #sharingwithoiltogether
4 0
Dari Lensa Customer. Thank you for your continuous support. 😘 #shaydelicacies vietnam wrap : single pack ( 6 pcs) RM10 per pack Party Pack (25 pcs) RM 40 per pack SPECIAL OFFER! -Buy 5 single packs Vietnam wrap  free 1 milk carrot -Buy 1 Party Pack Vietnam wrap free 1 milk carrot 1 bottle of milk carrot (325ml) is worth RM 4.00 This offer is valid til 31st Dec 2017. Don't miss out this great offer! Order via WhatsApp : 011-10008055 ( 1 day before delivery ) with ur name, delivery location, date/time desired, and quantity required. No minimum order. Delivery charges depending on location. #vietnamesespringroll #muslimhomecooking #vietnamwrap #popiavietnam #carrotmilk #milkcarrot #bangsar #bangsarsouth #menaratm #jalanklanglama #klsentral #putrajaya #cyberjaya #bangi #kajang *for putrajaya/cyberjaya/bangi/kajang / serdang area,  open order only on Friday.
42 5
Bila kotak stok #AsmakByMhamsb dalam kereta makin susut, apa tandanya? Alhamdulillah throwback cerita cuti weekend sampai ke harini order menderu masuk. I ollsss time cuti pun tetap berkhidmat untuk cod & poslaju. βœ“ 2 botol Minyak Herba Asmak 10ml βœ“ 1 botol Minyak Herba Asmak 30ml βœ“ 2 botol Minyak Herba Asmak 50ml βœ“ 2 bekas Bedak Asmak 50g βœ“ Bedak Asmak 150g Terima kasih sudi cuba & memilih produk semulajadi kami! 😊 wasap.my/60193392160 #MinyakHerbaAsmak #BedakAsmak #Cod #Poslaju #Alhamdulillah #SyukurSelalu #Gombak #BatuCaves #TamanMelati #WangsaMaju #MenaraTM
1 0
Bila kotak stok #AsmakByMhamsb dalam kereta makin susut, apa tandanya? Alhamdulillah throwback cerita cuti weekend sampai ke harini order menderu masuk. I ollsss time cuti pun tetap berkhidmat untuk cod & poslaju. βœ“ 2 botol Minyak Herba Asmak 10ml βœ“ 1 botol Minyak Herba Asmak 30ml βœ“ 2 botol Minyak Herba Asmak 50ml βœ“ 2 bekas Bedak Asmak 50g βœ“ Bedak Asmak 150g Terima kasih sudi cuba & memilih produk semulajadi kami! 😊 wasap.my/60193392160 #MinyakHerbaAsmak #BedakAsmak #Cod #Poslaju #Alhamdulillah #SyukurSelalu #Gombak #BatuCaves #TamanMelati #WangsaMaju #MenaraTM
4 0
Bila kotak stok #AsmakByMhamsb dalam kereta makin susut, apa tandanya? Alhamdulillah throwback cerita cuti weekend sampai ke harini order menderu masuk. I ollsss time cuti pun tetap berkhidmat untuk cod & poslaju. βœ“ 2 botol Minyak Herba Asmak 10ml βœ“ 1 botol Minyak Herba Asmak 30ml βœ“ 2 botol Minyak Herba Asmak 50ml βœ“ 2 bekas Bedak Asmak 50g βœ“ Bedak Asmak 150g Terima kasih sudi cuba & memilih produk semulajadi kami! 😊 wasap.my/60193392160 #MinyakHerbaAsmak #BedakAsmak #Cod #Poslaju #Alhamdulillah #SyukurSelalu #Gombak #BatuCaves #TamanMelati #WangsaMaju #MenaraTM
4 0
Peppermint ❀️ . Kebanyakkan org yang try eo ni setitis je pon terus jatuh cinta... . Ni rege dh murah ni nak try meh la meh la meh la . Hehehe . Poster cuns dr kakak syg @rohaishamdin 😘 . #aryounglivingeo #teamylangelisya #jomoiling #younglivingsikamat #sayajualyoungliving #jomoilingseremban #younglivingmenaratm #younglivingtmannexe #menaratm #tmannexe
2 0
FLASH SALE KINI BERMULA! Bermula 12/12/17,@lyndabeautyofficial mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty! . Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp ke +6012-39984945 srkg! . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan. . p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss! . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
46 0
FLASH SALE KINI BERMULA! Bermula 12/12/17,@lyndabeautyofficial mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty! . Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp ke +6012-39984945 srkg! . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan. . p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss! . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
37 0
FLASH SALE KINI BERMULA! Bermula 12/12/17,@lyndabeautyofficial mengadakan JUALAN DGN DISKAUN YG TAK MASUK AKAL utk 4500 unit rangkaian produk Sofieya Beauty! . Siapa nak penjimatan RM20 boleh terus whatsapp ke +6012-39984945 srkg! . Promo ni akan ditamatkan pada bila-bila masa bergantung pd kuota stock yg telah disediakan. . p/s: Cepat sebelum terlambat! Biasanya bila sale stok akn cepat habissss! . #susumaaez#susuuntukkulitcantik#susurawatkulit#ekzema#kotadamansara#bangsar#bandarutama#ttdi#kelanajaya#sek14pj#subangperdana#subangairport#mutiaradamansara#midvalley#ppum#menaratm#bangsar#mycoffeeprince#susuviral2017#susumaaezbysofieyabeauty
35 0
#cre#creampuffclassiccream πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ !!Tq dear.😍😍..x tau nk jamu tetamu dgn dessert apa..order jer sesuai tuk sebarang majlis..β– to order, just whatsapp me atπŸ“±πŸ“± 0173991327 sila buat tempahan 3 hari sebelum tarikh pengambilan ya.. #sayajualdessert #sayajualkek #igfood #desserts #creampuffcheras #creampuff #setiawangsa #assortedtartlets #cheras #birthdaycake #delivery #ampang #mixcheesetart #minipavlova #alamdamai #tasikpermaisuri #tbs #sungaibesi #balakong #hukm #kl #menaratm #tescoampang #desatasik #hantaran #hantarandulang #bandarmahkotacheras #bandartasikselatan #hospitalampang
29 0
CLOSE UP feedback sebelom ni(boleh baca full conversation dekat gambar tadi) . . Tengok lah penangan belleza collagen ni macam mana.Baru 4 hari consume dah ada perubahan.Yang penting ikut apa yang kita guide,mesti menjadi dan berkesan.Kalau tak konsisten tak dapat sis nak nolong nye😊 . Nak cuba belleza collagen?meh whatsapp k.lynda +6011-39984945 . #bellezacollagen#produkterbaik#putihseawal7hari#putihgebu#produkputihberkesan#tautaudahcantik#kotadamansara#bandarbarusungaibuloh#subangperdana#subangairport#ttdi#um#bangsar#midvalley#sek14petalingjaya#kelanajaya#ppum#menaratm#kl#selangor#sofieyabeauty#coffeeprince#redvelvet#titiancinta#teamlily#teamtheladiesz
32 0
TempAt ku mencari rezeki #menaratm
27 4