2 1
“Setelah sebulan saya menggunakan Skivigorate Brush & Acne Prone skin set..perubahan keatas kulit muka saya begitu ketara sekali. Kulit saya tidak lagi berminyak & kurang berjerawat. Selepas menggunakan produk diatas, sya telah bertanya dengan Perunding Kecantikan Marykay iaitu kawan saya sndri ttg kulit saya..” . Pada bulan berikutnya, saya telah mencuba produk MK ni iaitu Botanical Effect set F1, di sini lah saya mulai percaya dan yakin produk MK ni. Ni kerana kulit saya lebih kelihatan sihat berbanding dahulu...” . . Best kan kalau dengar cust happy bila dapat result yg bagus setelah menggunakan Mary Kay? Happy cust happy me! 😄 . Jika uols masih lagi tercari2 skincare yg terbaik dan selamat, jgn ragu2 untuk mencuba Mary Kay tau! Uolss akan ada Beauty Consultant sendiri/personal yg akan guide uolss sampai uols dapat kulit yg cantik dan sihat 😘 . Nor 0165096112 Mary Kay Beauty Consultant . . . #marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #makeuplover #mua #primerfoundation #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #letscantik #janganmengata #kulitsihat #kulitcantik #microdermabrasion #poreminimizer #poribesar #botanical #botanicaleffects #timewisemiracle #timewiserepair #skinvigorate #botanicalevo #pinkevo #marykaycleanser
2 0
🌷BOTANICAL EFFECT 🌷 . . Kulit breakout akibat produk yang mengadungi bahan kimia yg tinggi? . Dihantui kulit berkilat & berjerawat? . Perlukan produk yg berasaskan bahan botanik? . . Korang boleh cuba botanical effect ni. Sebab bahan2 terkandung dalam botanical effect ni adalah bahan semulajadi. . . Langkah penjagaan kulit yg lebih sihat. Yang mana muka berjerawat akubat produk kimia boleh rawat dengan botanical effect ni. . . Jerawat? Kulit berminyak? Liang pori besar? Jangan risau ye🤗 . . Berminat? Boleh dapatkan consultation dari mira dulu ye😘 . .☎️019-2082844 - amira . #marykay #marykayshahalam #marykaypuchong #marykayglenmarie #marykayusj #marykaysubang #marykaykelantan
0 0
Apaixonados por essa caixa!!! Quando ela chega nosso coração bate mais forte! #marykay #marykaybrasil #apaixonadospormarykay #makeup #maquiagem #beleza #mulher
1 0
Uma paixão chamada Make up 😆😅💟💟💟 #Makeup #Marykay #Conten1g #Catharinehill #Piracicaba #inlove
0 0
KORANG...KALAU CUCI PINGGAN GUNA TANGAN ATAU GUNA SPONGE? 🤔 . Sure korang guna span kan! Pinggan utk makan, haruslah bersih. Sama jugak mcm kulit muka kita. Sekadar guna tangan je, mmg takkan bersih. 😰 . Sebenarnya ada banyak lagi bekas make-up kita tak cuci. . Korang pakai lah Cik Skinvi ni. Korang nak guna pencuci muka korang pun takpe. . Takde masalah. Tak semestinya pakai Skinvi kena pakai dengan pencuci muka Mary Kay. . Tapi Leen memang nak korang cuci muka dengan Skinvi. Lagi 85% BERSIH dari korang cuci dengan tangan. . Wajib 1 rumah kene ada 1 Mary Kay Skinvi ni... . Nak tak? Watsapp Leen ok : 012.6196255 😍 . Assalamualaikum & Selamat Pagi Semuaa 💋 . #marykay #marykayampang #marykaymalaysia #skinvigoratebrush #gadgetmuka
0 0
0 0
PINK FRIDAY!!!!! São vários produtos pronta entrega e com até 20% de desconto, somente para pagamentos à vista. Outra desta somente em Novembro do ano que vem, você não vai ficar de fora né?! Para maiores informações, chame no direct!! #PinkFriday #desconto #MaryKay
0 0
Timewise antiaging set! Uols yg dh umur 23-25 tahun ke atas dah patut guna set yg ada anti aging tau, sebab bmula umur ini kulit kita dh mula ada tanda2 penuaan garis halus,kedut dan jeragat semua. Kolagen pon dh xkuat mcm dulu. Dengan set anti aging dapat melambatkan proses tu tau. Awet muda sentiasa 😍😍😍bulan ni special utk set ni. Berbaloi2! PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay #marykaykl #mak#makeup #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover #tipskecantikankulit
2 0
MaryKay sediakan 5 jenis SERUM bagi memenuhi keperluan kulit individu. . 💖 TimeWise Replenishing Serum C ➡ direka khas bagi mengekalkan kulit awet muda . 💖 TimeWise Repair Lifting Serum . ➡ direka bagi mengembalikan keanjalan kulit, agar kulit muka sentiasa tegang dan tidak kendur lagi . 💖 TimeWise Pore Minimizer . ➡ membantu mengecilkan masalah pori yang besar & terbuka . 💖 Clearproof Pore Purifying Serum For Acne Prone Skin . ➡ membantu membersihkan pori dan mengecutkan jerawat dengan pantas . 💖 Melacep Ultimate Serum - membantu mencerahkan kulit dari dalam & memudarkan pigmentasi/parut. . U all tahu tak kenapa SERUM ni penting untuk kulit?? SERUM ni ibarat baja yang penuh khasiat yang membantu kulit untuk kekal sihat dan cantik. SERUM kita apply before moisturiser means... . SERUM ➡ Moisturiser..tahu tak kenapa?? Sebab tekstur SERUM lebih cair dan lebih mudah meresap masuk ke dalam kulit hingga ke lapisan paling bawah. Dan moisturiser lebih pekat yang membantu mengunci kelembapan agar tidak terhidrat. Kedua2nya amat penting untuk kulit dan saling bekerjasama bagi membantu kulit kekal sihat dan cantik. So ladies..U all nak cantik?? Sediakan makanan berkhasiat untuk kulit 😉 . In shaa Allah hasinya memuaskan 👌👍 Nak tahu lebih lanjut tentang serum terbaik untuk anda?? . Budget ? Anna nak bagi free postage + free gift tauuu . . Love 💕 Anna Independent Beauty Consultant #mar#mar#marykayinalmalaysia #marykay #marykayjohor #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #mak#makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #beautiful #makeup #makeupartist #limited #limitededition
4 0
E para quem gosta de moda! #batonsmattemetálicos #Mar#MaryKay Ouse mudar, renovar, experimentar!!! Vem com #MaryKay ❤
2 0
4 0