Hello tout le monde😀 Je voulais vous parler aujourd’hui de ce MAGNIFIQUE. Hôtel😍 à Kuala Lumpur en Malaisie 🇲🇾 j’ai reçu énormément de message à ce sujet il vous a beaucoup plu😄 je voulais faire un article sur mon blog puis j’ai oublié😅 donc je vous en parle Ici😀 il s’agit d’une résidence hyper sécurisé avec 2 piscines 💦 Une au 5ème étage et une autre au dernier étage c’est donc une piscine à débordement qui surplombe la ville😍😍 il ya des jaccuzi, Sauna, salle de sport, parc, espace jeux pour les enfants et surtout des gardiens 24h/24! Comme je vous ai dis c’est hyper sécurisé 💪 par exemple pour prendre l’ascenseur il faut avoir une carte spécial donc la sécurité est au MAX❤️en + des gardes qui tournent partout h24! Il s’agit de la résidence SETIA SKY RÉSIDENCE à KL 🇲🇾 le tarif varie en fonction de l’appartement que vous louez 💰ça varie entre 30 et 150 euros la nuit 🌙 je l’ai réservé via @air@airbnb Si vous voulez vous pouvez bénéficier de 25 euros sur votre première réservation sur @airbnb en créant un compte avec mon lien il ne faut donc pas avoir un compte ! je vous met le lien dans ma bio❤️Voila toutes les infos! Qui aimerait être à ce moment même dans cette piscine face à ce magnifique Panorama?😍😍😍 MOIIIII 😅 bisouus
7 1
0 0
. มาเลเซีย แดนเสือเหลือง ติดเมืองใต้ เดินทางไป เมืองหลวงก่อน จรท้องถิ่น ถึง"กัวลา ลัมเปอร์"ตาม สนามบิน แวะเช็คอิน เพื่อประเดิม เริ่มโปรแกรม . จตุรัส "เมอร์เดก้า" ท้าประกาศ เอกราช จากอังกฤษ นำทิศแจ่ม เห็นเสาธง สูงที่สุด หยุดสอดแนม ถ่ายรูปแถม ชมตึกเก่า เหล่าอาคาร . พิพิธภัณฑ์ กัวลาลัมเปอร์ เสนอศูนย์ รวมข้อมูล ผังเมืองชัด ประวัติผ่าน ดูโมเดล จำลองผัง อลังการ โชว์ผสาน เทคโนโลยี ที่ตื่นตา . พระราชวัง สุลต่าน ชมด้านนอก ทหารออก ประจำอยู่ ประตูหน้า ป้ายชื่อวัง เห็นเด่นแท้ แต่ไกลมา "อีสตานา เนการ่า" สง่างาม . เข้า"ปุตรา จายา" มาเมืองใหม่ แลวิไล ตั้งแต่ผ่าน สะพานข้าม มัสยิด สีชมพู หรูเรืองนาม แปลชื่อตาม "ปุตรา"หรือ คือเจ้าชาย . รัฐสภา อาคารนี้ โดมสีเขียว เดินเลาะเที่ยว ชมอีกมาก ตึกหลากหลาย เป็นศูนย์กลาง สร้างรวมจุด หยุดกระจาย ตั้งเรียงราย หน่วยงานชาติ ราชการ . ขึ้นกระเช้า ลอยฟ้าไป ไม่อยู่นิ่ง สู่"เกนติ้ง ไฮแลนด์"งาม ตามกล่าวขาน พักรีสอร์ท แหล่งบันเทิง เริงสำราญ หนาวสะท้าน บนภูผา ยามสายัณห์ . ศูนย์การค้า คาสิโน ดูโอ่อ่า ถึงแม้ว่า ไม่เทียบเท่า มาเก๊านั่น แต่ก็ดึง ดูดเงินหลัก นักพนัน ประกอบกัน กับกลุ่มชอบ ช้อปปิ้งมี . พบร้านรูป วาดภาพนิ่ง เหมือนจริงด้วย ฝีมือสวย ถูกใจเรา เหมาะเข้าที่ คิวสุดท้าย ในรอบวัน ทันพอดี เสร็จลงสี ยิ้มกด like ให้จิตรกร . เยือนมาเลย์ วันแรกนำ จดจำแม่น ภาพวาดแทน ตัวเรานี้ ชี้อนุสรณ์ พร้อมภาพถ่าย ที่ระลึก บันทึกตอน ช่วยสะท้อน ย้อนตรึงตรา มาเลเซีย . ประพันธ์ในวันที่ 24 มิถุนายน 2559 🇲🇾 @Kuala Lumpur, Pahang, Malaysia . . #malaysia #pahang #travel #traveling #traveler #travelgram #wanderlust #trip #instagood #instadaily #instalike #instatravel #love #cool #photooftheday #fun #amazing #like4like #follow #l4l #likeforlike #me #smile #happy #selfie #style #design #beautiful #bestoftheday
26 2
assassin creed black flag#gtx1080#gigabyte g1#malaysia#
1 0
Assalamualaikum, Maaf bukan bermaksud pamer , Hanya ingin memotivasi saja 😍😅💪💪 Allhamdulilah ga perlu lama waktu untuk mendapatkan penghasilan lumayan ☺ Awal nya ragu , bermimpi aja ga berani tp ternyata allhamdulilah sekarang komisi seminggu udah segitu 😅 Liar biasaa paytren patut di perjuangkan 😅💪💪😍😍😍 Terimakasih ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #pay#paytrenusufmansur #bis#bisnisah #bisnisonline #pen#pengusahaim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses #saudiarabia #hongkong #qatar #paytreninaja #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
6 0
New incoming from Malaysia ! Thank you for the trade 😊😊 #notfortrade #sbcard #starbucks #starbuckscollector #starbuckscollection #malaysia
1 0
Зима никак не наступит 😤 и осень никак не закончится😵 Самоё время разобрать старые фото и пережить счастливые моменты заново 😄😇 Объявляю марафон #myhappytravel открытым! Каждый день буду выкладывать самые лучшие места, где я побывала, и делиться позитивом 😄 каждого, кому это понравится, прошу присоединиться к марафон и выставить фото под хэштегом. На старт, поехали! #travel #travelgram #phototag_it #amazing#instatrip #canon #letitsnow #thailand #philippines #malaysia #hongkong #trip #photooftheday #vsco #tryit#letsdoit
16 0
Assalamualaikum, Maaf bukan bermaksud pamer , Hanya ingin memotivasi saja 😍😅💪💪 Allhamdulilah ga perlu lama waktu untuk mendapatkan penghasilan lumayan ☺ Awal nya ragu , bermimpi aja ga berani tp ternyata allhamdulilah sekarang komisi seminggu udah segitu 😅 Liar biasaa paytren patut di perjuangkan 😅💪💪😍😍😍 Terimakasih ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #pay#paytrenusufmansur #bis#bisnisah #bisnisonline #pen#pengusahaim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses #saudiarabia #hongkong #qatar #paytreninaja #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
7 0
37&38 Only #nigeria#shoes#personalshopper#onlinefashion#kmboutiques#lagos#ikeja#africangirls#u#london#dubai#luxuryunafria#malaysia #southafrican#authenitcbags#omoeko a#lekki#ghana nollywoodglamour#luxuryinabuja#lagoswomen#fashionpolice#naijafashion#bellanaija#lindaikeji#sokoto#maiduguri#naijamen#naijawomen
3 0
Assalamualaikum, Maaf bukan bermaksud pamer , Hanya ingin memotivasi saja 😍😅💪💪 Allhamdulilah ga perlu lama waktu untuk mendapatkan penghasilan lumayan ☺ Awal nya ragu , bermimpi aja ga berani tp ternyata allhamdulilah sekarang komisi seminggu udah segitu 😅 Liar biasaa paytren patut di perjuangkan 😅💪💪😍😍😍 Terimakasih ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #pay#paytrenusufmansur #bis#bisnisah #bisnisonline #pen#pengusahaim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses #saudiarabia #hongkong #qatar #paytreninaja #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
5 0
Up to 40 💋💋 #nigeria#shoes#personalshopper#onlinefashion#kmboutiques#lagos#ikeja#africangirls#u#london#dubai#luxuryunafria#malaysia #southafrican#authenitcbags#omoeko a#lekki#ghana nollywoodglamour#luxuryinabuja#lagoswomen#fashionpolice#naijafashion#bellanaija#lindaikeji#sokoto#maiduguri#naijamen#naijawomen
5 0
Assalamualaikum, Maaf bukan bermaksud pamer , Hanya ingin memotivasi saja 😍😅💪💪 Allhamdulilah ga perlu lama waktu untuk mendapatkan penghasilan lumayan ☺ Awal nya ragu , bermimpi aja ga berani tp ternyata allhamdulilah sekarang komisi seminggu udah segitu 😅 Liar biasaa paytren patut di perjuangkan 😅💪💪😍😍😍 Terimakasih ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #pay#paytrenustyusufmansur #bis#bisnisberkah #bisnisonline #pen#pengusahaim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses #saudiarabia #hongkong #qatar #paytreninaja #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
3 0
Assalamualaikum, Maaf bukan bermaksud pamer , Hanya ingin memotivasi saja 😍😅💪💪 Allhamdulilah ga perlu lama waktu untuk mendapatkan penghasilan lumayan ☺ Awal nya ragu , bermimpi aja ga berani tp ternyata allhamdulilah sekarang komisi seminggu udah segitu 😅 Liar biasaa paytren patut di perjuangkan 😅💪💪😍😍😍 Terimakasih ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #pay#paytrenustyusufmansur #bis#bisnisah #bisnisonline #pen#pengusahaim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses #saudiarabia #hongkong #qatar #paytreninaja #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
5 0
Up to 41 #nigeria#shoes#personalshopper#onlinefashion#kmboutiques#lagos#ikeja#africangirls#u#london#dubai#luxuryunafria#malaysia #southafrican#authenitcbags#omoeko a#lekki#ghana nollywoodglamour#luxuryinabuja#lagoswomen#fashionpolice#naijafashion#bellanaija#lindaikeji#sokoto#maiduguri#naijamen#naijawomen
4 0
Assalamualaikum, Maaf bukan bermaksud pamer , Hanya ingin memotivasi saja 😍😅💪💪 Allhamdulilah ga perlu lama waktu untuk mendapatkan penghasilan lumayan ☺ Awal nya ragu , bermimpi aja ga berani tp ternyata allhamdulilah sekarang komisi seminggu udah segitu 😅 Liar biasaa paytren patut di perjuangkan 😅💪💪😍😍😍 Terimakasih ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- Salam sukses jama'ah sahabat paytren :) #pay#paytrenusufmansur #bis#bisnisah #bisnisonline #pen#pengusahamuslim #paytren #depok #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusaha #keren #cibinong #jakarta #indomart #sukses #saudiarabia #hongkong #qatar #paytreninaja #malaysia #alfamart #singapore #brunaidarussalam #dubai #japan #jepang #taiwan #bangkok #muslimahhongkong
6 1
Need an idea for your Christmas gift, check out The candy cane purse. You can use it as a coin purse, card holder, earphone bag and etc. #handcrafts #instastyle #crafts #creative #handmade #handmadebags #malaysia #instagram #blogger
2 0
RM15 Sahaja!!! Wajib share dan like!!! Page zuha lolit Bundle item NIKE Ukuran saiz pada gambar yee.. Pos rm10 satu malaysia.. Berminat boleh DM/PM atau bleh wshtapp 0145000704 #malaysia #kelantan #johorbahru #uthm #bun#bundlesale #malaya #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysiamurah #photography #ootd #vsfashionshow #vintage #prelovedbranded #navy #tshirt #tshirtvintage #bundle #potd #ootdfashion #zuhalolit
6 0
⚠️🤙#malaysia #mus#musicallyysia #musically #musicallyapp #bestoftheday #musically🎶
4 0
RM20 Sahaja!!! Wajib share dan like!!! Page zuha lolit Bundle item ROLLING STONE Ukuran saiz pada gambar yee.. Pos rm10 satu malaysia.. Berminat boleh DM/PM atau bleh wshtapp 0145000704 #malaysia #kelantan #johorbahru #uthm #bun#bundlesale #malaya #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysiamurah #photography #ootd #rollingstone #vsfashionshow #vintage #prelovedbranded #navy #tshirt #tshirtvintage #bundle #potd #ootdfashion #zuhalolit
4 0
Buka Salam/Sejahtera • Brg sampai lagi ‼️‼️bru update brg 💯 • Wallet CLUTCH LV😍😍• Copy Ori • Sebijikkk nampak haaa • Rm70 free postage • Sabah/Sarawak + Rm10 • Warna yg Menarik dan Trending • Laku Keras ni • Mana2 yg nk bergaya kan😎 Boleh la beli • TAG KAWAN KORANG YG NK WALLET LV MURAH • Apa Tggu lg? Jgn Segan2, Belek smpai puas! Smpai nk pecah skrin fone takpe😂berminat ?Just Dm/Ws Laju2 ok!,Tq Guys! 😘😘 #SyokTakSyokShop #KongsiRezeki #HappyShop #Trusted💯 #sayajual #jualanmurah #walletmurah #walletonline #sayajualonline #sayajualmurah #personalshopper #kedaionline #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmalaysia #walletmurahmalaysia #suprememurah #wholesale #sysukajualmurahmurah #sangatmurah #copyori #seronokjualmurah #LVmurahmurah #malaysia
2 0
Likey💕#malaysia #musically
4 0
RM15 Sahaja!!! Wajib share dan like!!! Page zuha lolit Bundle item VOLCOM Ukuran saiz pada gambar yee.. Pos rm10 satu malaysia.. Berminat boleh DM/PM atau bleh wshtapp 0145000704 #malaysia #kelantan #johorbahru #uthm #bun#bundlesale #malaya #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysiamurah #photography #ootd #vsfashionshow #vintage #prelovedbranded #navy #tshirt #tshirtvintage #bundle #potd #ootdfashion #zuhalolit
4 0
RM15 Sahaja!!! Wajib share dan like!!! Page zuha lolit Bundle item Ukuran saiz pada gambar yee.. Pos rm10 satu malaysia.. Berminat boleh DM/PM atau bleh wshtapp 0145000704 #malaysia #kelantan #johorbahru #uthm #bun#bundlesale #malaya #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysiamurah #photography #ootd #vsfashionshow #vintage #prelovedbranded #navy #tshirt #tshirtvintage #bundle #potd #ootdfashion #zuhalolit
4 0
休息是因为要走更远的路 心需要一个假期 身体需要休息 #klia #airport #malaysia #flight #flightattendant #asianboy #asianguy #travel trip #vacation #like4like #likeforlike #followforfollow #follow4follow
29 0
Future Pokémon Master. * * * Beautiful mixed medium artworks like this can be seen across the old walls of George Town, #Penang in Malaysia. * * * 🤜 Tag your fellow Pokemon Trainer for a challenge. #jcpphoto #Throwback2016 * * * 📷 Follow me for more: @justincphilip
15 1
RM15 Sahaja!!! Wajib share dan like!!! Page zuha lolit Bundle item Eagle american L Ukuran saiz pada gambar yee.. Pos rm10 satu malaysia.. Berminat boleh DM/PM atau bleh wshtapp 0145000704 #malaysia #kelantan #johorbahru #uthm #bun#bundlesale #malaya #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysiamurah #photography #ootd #vsfashionshow #vintage #prelovedbranded #navy #tshirt #tshirtvintage #bundle #potd #ootdfashion #zuhalolit
5 1
Haa sapa kata lelaki takleh guna? 😦😒😲 Don't worry lah SCRUB LULUR FLAWLESS BY NAABEAUTY HQ ni untuk kita dapat kulit wajah & badan yang sihat tau 🙌 Dok try dok tahu lah kan 😋🙅😻 Doh try nok repeat order 🙈 Berminat boleh DM @ komen nanti saya akan send no wssap, sentiasa terbuka utk awak2 semua tanya apa2, semua soalan tentang SCRUB LULUR FLAWLESS BY NAABEAUTY HQ ada jawapannya 👼 #LulurFlawless #PuncakAlam#Selangor#Scrubmukadanbadan#ShahAlam2#AlamJaya#trustedseller#perfumemurahmalaysia#perfumemurah#perfumeclearstock#letscantik#Malaysia#GreenTea#Kunyit
5 0
Cucur ikan bilis 🐟🐟🐟 #simple #dishes #mal#malaysiancook #malaycook #food #foodcandid #cucur #malaysia
5 0
RM20 Sahaja!!! Wajib share dan like!!! Page zuha lolit Bundle item Lil wayne M Ukuran saiz pada gambar yee.. Pos rm10 satu malaysia.. Berminat boleh DM/PM atau bleh wshtapp 0145000704 #malaysia #kelantan #johorbahru #uthm #bun#bundle #malaya #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemalaysiamurah #photography #ootd #vsfashionshow #vintage #prelovedbranded #navy #tshirt #tshirtvintage #bundle #potd #ootdfashion #zuhalolit
4 1
Buka Salam/Sejahtera • cap sampai lagi!! STONED‼️‼️bru update brg 💯 • Rm55 free postage • Sabah/Sarawak + Rm10 • Hensem klau korg pakai! • Menarik Mata2 diLuar Sana Yg Tengok • TAG KAWAN KORANG YG NK CAP STONED MURAH • Jgn Segan2, Belek smpai puas! berminat ?Just Dm/Ws Laju2 ok!,Tq Guys! 😘 #SyokTakSyokShop #KongsiRezeki #HappyShop #Trusted💯 #sayajual #jualanmurah #capmurah #caponline #sayajualonline #sayajualmurah #personalshopper #kedaionline #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmalaysia #cap#capmurahmalaysia #suprememurah #capadidasmurah #capsuprememurah #capchampionmurah #capnikemurah #caphurleymurah #capquicksilvermurah #capstonedmurahmurah #syseronokjualmurahmurah #murahmurah #capmurahmalaysia #wholesale #malaysia
2 0
#Repost from @pot@pot@pot@potongan_musik with @regram.app ... from @hotvocalsextra - Love this movie 😭 . . Silahkan di repost, like dan follow @potongan_musik yaa @potongan_musik @potongan_musik . ⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩ #indonesia #jakarta #bandung #bekasi #palangkaraya #jatim #jateng #bogor #sulawesi #palembang #pekanbaru #riau #batam #malaysia #singapore #cover #musik #sumatra #chrisye #jikustik #rocknroll #potonganmusik #potongan_musik
10 1
Kapraz 196 Price 17,000/= Payment: Cash on Delivery Size: Standard/Customise Contact: Whatsapp: +92 311 8325157 Email: kapraz.online@gmail.com #pakistan #usa #canada #england #texas #pakistanfashion #pakistaniwedding #pakistanifashion #unitedkingdom #usa🇺🇸 #indianfashion #lahore #islamabad #punjab #australia #malaysia #uae #instafashion #ootd
2 1
[LES SUPERSTITIONS LES PLUS ÉTRANGES AUTOUR DU GLOBE] 🌍🤷‍♀️ Malaisie : Le mythe des créatures nocturnes dans les marais 😮 #Malaysia #Travel #Strange #VivarelVoyages La Malaisie est un pays à majorité musulmane où la religion et les croyances populaires se mêlent. Dans le Coran on parle des « djins », créatures invisibles qui vivraient dans des points d’eau, précisément des marais, et qui posséderaient l’esprit des personnes s’approchant trop près de leur lieu de vie.
5 1
Manfaat bayar" menggunakan PayTren ini sudah Otomatis bersedekah,,,kereeen daaah , lum nemuin nih yg kaya gini 👍 . Cari tau tentang PayTren ☝😊 . Konsultasi & bimbingan Aktivasi bisnis Syariah Ust. Yusuf Mansur hubungi: ------------------------------------------------------- PENDAFTARAN : Leader PayTren ☎ WA: 0823-3088-2818 Atau 💻 klik >>> bit.ly/klikPAYTREN ------------------------------------------------------- . #pay#paytrenusufmansur #bis#bisnisah #bisnisonline #pen#pengusahamuslim #paytren #ustyusufmansur #bisnis #barokah #pengusahamuslim #paytrenrevolutionteam #paytrenyogirangkoto #saudiarabia #hongkong #paybyqr #malaysia #alfamart #singapore #MUI #lfl #l4l #bisnissyariah #muslimahhongkong #PokokNyaPAYTRENinAJA #PaytrenAcademy #BelajarItuKEREN #FintechSyariah #AkuCintaIndonesia #Cashless
9 3
Buka Salam/Sejahtera • cap sampai lagi!! STONED‼️‼️bru update brg 💯 • Rm55 free postage • Sabah/Sarawak + Rm10 • Hensem klau korg pakai! • Menarik Mata2 diLuar Sana Yg Tengok • TAG KAWAN KORANG YG NK CAP STONED MURAH • Jgn Segan2, Belek smpai puas! berminat ?Just Dm/Ws Laju2 ok!,Tq Guys! 😘 #SyokTakSyokShop #KongsiRezeki #HappyShop #Trusted💯 #sayajual #jualanmurah #capmurah #caponline #sayajualonline #sayajualmurah #personalshopper #kedaionline #onlineshop #onlineshopping #onlineshopmalaysia #cap#capmurahmalaysia #suprememurah #capadidasmurah #capsuprememurah #capchampionmurah #capnikemurah #caphurleymurah #capquicksilvermurah #capstonedmurahmurah #syseronokjualmurahmurah #murahmurah #capmurahmalaysia #wholesale #malaysia
3 0