Untuk apa2 purchase set sekarang ni, memang akan dapat #LoveraBeautyBox ya! Then ada 2 benda best kalau korang dpt box ni: 1) Record video korang buat #LoveraUnboxing, then korang boleh dapat chance utk menang SPECIAL GIFT tau! 😍 2) Kumpul 5 kupon dari box tu, boleh redeem 1 FREE Lovera Magic Jelly dari HQ! Syok sgt wehhh!😱 . . Place your order now. Whatsapp yaya (MJTG18-DS12) ⤵️ 011-36803348 (atau click je link at bio @m.jellyloverabyyaya) . . Pos setiap hari 📫! Siap ada extra FREE GIFT untuk setiap pembelian ❤🎁😉 . . COD for Magic Jelly Original Fomula, DBSP & Trial Pack Lovera: Sungai Buloh ⤵️ - Petronas Kuang - Petronas Bukit Rahman Putra . #loveramagicjelly #sayajualsayapakai #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #teamMizaLovera #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #LoveraCompleteCleanser #LoveraDayCream #LoveraGlowMist #ubatjerawat #sensitiveskin #loveraclearancesales #freepostage #naturalskincareisbae #naturalskincareproducts #produkbuatanmalaysia #bukanproduktimbangkilo #luluskkm #tidakmenghakiskulit #loveratrialpack #loverapromo #loveraauthorizedagent #loverabeautybox
4 1
Hai! Zira nak share macam mane nk pakai Magic Jelly dgn Lipstick. Nk tahu ape kebaikan MJ utk bibir korg? MJ membantu utk mgelakkan bibir korang kering atau merekah bila pkai lipstick. Bila pakai MJ sblm pakai lipstick, bibir kita akan lembab sntiasa. Bukan tu je, MJ jugak boleh dijadikan lip balm💋 Jom cantik dgn #magicjelly by #loveramalaysia Selamat Mencuba❤ . . Berminat? Jom ws saya utk order 👉011-2766 3428 (syikin) . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare #penghabisanstoklovera
2 0
Assalamualaikum dan selamat sejahtera! 🙋 Siapa dkt sini muka berjerawat dan sunburn? Haa kita ada penyelesaiannya. Tahukah anda , di dalam #LoveraDayCream mempunyai Almond oil yg membantu mengejutkan jerawat serta merta. . . Harga RM 40 15g . . #LulusKKM #MagicJelly #LoveraCompleteCleanser #LoveraGlowMist #Bbjelly #bukanproduktimbangkilo #fattah #fazura
3 0
HARGA PRODUK² @loveramalaysia . 1. Magic Jelly (60ml) : RM70 2. Lovera Complete Cleanser (60ml) : RM40 3. Glow Mist (60ml) : RM45 4. BB Jelly (ml) : RM45 5. Lovera Day Cream (15g) : RM40 . Bagi yang baru kenal produk Lovera Malaysia ni, actually produk ni semua natural untuk kulit muka badan rambut eh semua lahhh hehe , lulus KKM, selamat digunakan 💯 . Zee listkan apa jenis produk yang ada under keluaran bumiputra kita ni okay 👌🏾 . 1. Lovera Complete Cleanser (baca LCC) (pencuci muka 5 dalam 1 : unclog pores, kill pimples, glowing new skin, instant hydration & anti-oxidant) . 2. Magic Jelly (multipurpose jelly dari aloe vera, timun, chamomile & sengkuang, means magic jelly (baca MJ) ni kita boleh guna head to toe ya. Untuk masalah² common kulit, rambut dll.) . 3. Glow mist (semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka kita. #lov#loveraglowmist ni jugak kita boleh guna sebagai Facial Mist, Toner & Make-up setting spray.) . 4. BB Jelly (sama macam bb cream biasa tetapi yg SPECIAL adalah ia bertekstur GEL ,lagi ringan,sejuk & cepat menyerap daripada cream biasa, Mencerahkan kulit serta merta, Cover parut atau cela, Sun block 15spf, Mengecilkan pori, Meratakan warna kulit, Melembabkan kulit) . 5. Lovera Day Cream (baca LDC) (fungsi dia lebih kurang sama dengan BB Jelly tau, yang beza ketara antara LDC dengan BB Jelly adalah texture. Paling best LDC ni lepas pakai takpayah guna bedak lain dah!!) . 👉🏾LDC : bersifat cream (effect lepas guna kulit nampak GEBU kerana texture cream yang 'matte' so siapa yang nak tampak mulus gebu, sesuai LDC) 👉🏾BB Jelly : bersifat gel (effect lepas guna kulit akan glowing, so siapa yang suka kulit nampak sinar² licinn memang sesuai guna BB Jelly) . Okayy, untuk harga loose & set Zee akan update next entry okay #loveralover 😘 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompletecleanser #loveraglowmist #bbjelly #loveradaycream #produktempatan #luluskkm #bumiputra #malaysia #penang #kulim #trustedseller #sayajual #isell
8 0
🌿 TESTIMONI MAGIC JELLY 🌿 " jeragat hilang " . --------------------------------------------------------------------. . 🎄 CHRISTMAS PROMO 🎄 💙 11 - 22 DEC . 🎁 FREE VOUCHER RM10 (3 keping) 🎁 FREE POUCH BAG (RM150+) 🎁 FREE DAY CREAM (5g) 🎁 FREE LIPSTICK KYLIE BIRTHDAY EDITION . ................................................................. . PROMO PRICE ⤵ 1⃣ MAGIC JELLY ( MJ ) = RM70 . 2⃣ L.COMPLETE CLEANSER ( LCC ) = RM40 . 3⃣ LOVERA DAY CREAM (LDC) = RM15 (5g), RM40 (15g) . 4⃣ BB JELLY ( BBJ) = RM45 . 5⃣ TWIN SET ( 2 M. JELLY ) = RM135 . 6⃣ TRIPLE SET = RM200 . 7️⃣ BASIC SET = RM110 . 8️⃣ACNE SET ( MJ + LCC + LDC ) = 150 . 9️⃣GLOWING SET ( 1 MJ + LCC + MIST) = RM150 . 🔟 WHITENING SET (1 MJ + LCC + BBJ + LDC) = RM190 . 1️⃣1️⃣ FLAWLESS SET (1 MJ + LCC + BBJ + MIST) = RM190 . ------------------------------------------------------------------------ . 🚫NO BOOKING 🚫NO RESERVATION 🚫NO "KAK SAYA NAK BAYAR PROMO NI MINGGU DEPAN BOLEH?" TAK BOLEH! 🙅 . . 📝 TO ORDER +6014-534.1034 . . 🚙👭NAK COD? #pasirmas #koklanas #ketereh #kotabharu #kub#kubangkerian #wakafbharu #melor #mulong #kadok #wakafcheyeh #machang #tanahmerah . 🚗 Cod charged for 5km above . . 🏬👭Walk in: @prettyliciousboutique (belakang Tesco Kb/ Sebelah Bangunan Gulatis) . (Every purchase in boutique get 3 special FREEGIFT) . Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials . #magicjelly #magicjellymurah #magicjellyoriginal #magicjellykotabharu #magicjellykelantan #lov#loverakelantan #bbjellylovera #stokislovera #agentloverakelantan #loverakelantan #loveradaycream #kelantan #usmkk #kubangkerian #pasirtumboh #politeknikkotabharu #kptmkb #uitmmachang #uitmkotabharu
4 0
Assalamualaikum , customer kita yg kata sendiri jerawat maiin kecut happy je dgr 🙈 . . Harga RM 70 60ml . . #Feedbackloverasya #MagicJelly #LoveraCompleteCleanser #LoveraGlowMist #LoveraDayCream #BBJelly
5 0
Selamat malam semua! Zee nak share dengan hampa cara-cara pakai set produk lovera yang betul. . Setiap pagi dan malam korang wajib cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser Jangan lupa spray #LoveraGlowMist sebagai toner. Untuk muka lembap dan sihat, sapu #MagicJellyLovera diseluruh muka. Untuk siang hari, korang boleh sapu #LoveraDayCream dan #BbjellyLovera untuk cegah sunburn dan kulit kekal lembap ketika waktu panas. . Simple sangat cara pakai set @loveramalaysia. Jangan lupa untuk dapatkan beauty box dengan pembelian set produk lovera. . Ni harga loose item tapi nak lebih jimat berbaloi boleh beli masa HQ buat promo tau. . 1. Magic Jelly (60ml) : RM70 2. Lovera Complete Cleanser (60ml) : RM40 3. Glow Mist (60ml) : RM45 4. BB Jelly (ml) : RM45 5. Lovera Day Cream (15g) : RM40 . Boleh whatsapp Zee untuk lebih info atau nak order. . +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompleteclenser #loveraglowmist #loveramagicjelly #bbyjelly #loverabbjelly #loveradaycream #luluskkm #natural #penang #kulim #poslaju #malaysia
1 0
💓 . Harga ⤵ 🌱 Magic Jelly = Rm70 🌱 Lovera Complete Cleanser = Rm40 🌱 Bb Jelly = RM 45 🌱 Lovera Day Cream = RM 40 🌱 Glow Mist = RM 45 . Harga di atas tidak termasuk postage ✖ . Rate postage: RM 8 to Semenanjung RM 11 to Sabah Sarawak . Dm to order 😘 #LoveraMalaysia #magicjellylovera #bbjellylovera #LoveraCompleteCleanser #pencucimukaterbaik #glowmistlovera #LoveraDayCream #cleanser
8 0
Testimoni berjaya!!! Ramai yang berpuas hati dengan produk lovera 💪🏼 . . Bila pakai NAMPAK NATURAL & FLAWLESS ! Makin putih pulak tuu. Satu botol #BBJELLY boleh pakai 2-3 bulan. Tak perlu sangsi dengan keberkesanan #BBJ#BBJelly . . Tunggu apa lagi tu? WhatsApp +60126023130 segera untuk harga promosi!! . 🚙 COD Sabak Bernam, Sungai Besar, Setapak KL, UITM Melaka . 🚶🏼Walk In Butik Zalisya, Sungai Besar . . Harga : 🕯 #MagicJellyLovera = RM 70 #Lov#LoveraCompleteCleanser = RM 40 #LoveraDayCream = RM 15 #BBJelly = RM45 #LoveraGlowMist = RM45 #DiamondBodyScrub = RM60 . . 2 botol & keatas untuk harga istimewa! (HARGA DI ATAS TANPA POSTAGE) Baca Ribuan Testimonials di sini 👇🏻@Lovera.Testimonials . . Ada soalan mengenai produk kami? Baca di sini 👇🏻 @Lovera.Info @lovera.faq . . #MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #BBJellytestimonials FREE CONSULTATIONS #magicjelly#magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits#magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah#magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser
5 0
Aloe Vera dalam Lovera Magic Jelly - bagaikan ladang aloe vera dalam 1 botol! . . Magic Jelly berkesan merawat : 1. Jerawat 2. Parut 2. Jeragat 3. Kulit berminyak 4. Kulit kering 5. Eczema 6. Allergic 7. Kulit mengelupas 8. Kudis 9. Kulit kusam 10. Buasir 11. Bisul 12. Sunburn 13. Ruam lampin/susu 14. Puting luka akibat menyusu 15. Rambut kelumumur & gugur 16. Kulit kasar 17. Cracked heels 18. Radang kulit 19. Panau/kayap 20. Bibir kering 21. Melecur 22. Mengecilkan pori 23. Melembutkan kulit 24. Mengurangkan parut . . Magic Jelly boleh digunakan sebagai : 1. face moisturizer 2. mengecutkan jerawat 3. serum rambut 4. melebatkan & memanjangkan bulu mata 5. pelembab bibir 6. makeup primer 7. after shave gel 8. menghilangkan parut2 9. penyegar wajah 10. sunburn gel 11. ruam2 pada bdn bayi 12. lotion badan 13. Makeup remover . . Order : whatsapp 014-6129897 (Miza) atau click link kat bio ⬆️ terus ya. http://mizaloveraorder.wasap.my/ . . COD: - KEMAMAN (Geliga, Binjai, Chukai, Kijal, Kemasik, Kerteh, Paka) - KUANTAN . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #loveramagicjelly #loveracompletecleanser #loveradaycream #loverabbjelly #loveraglowmist #diamontbodyscrub #teamMizaLovera #codkemaman #codgeliga #codbinjai #codchukai #codkijal #codkemasik #codkerteh #codpaka #codkuantan #codkualaterengganu #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #sayajual #loveraauthorizeddistributor
16 4
Haii selamat petang! Ni sis nak bagitahu cara cara untuk pakai produk lovera. Step by step gitu 💆🏻 . . 1. Bermula dengan #LoveraCompleteCleanser . Pakai pagi dan malam. Ia membersih dari dalam dan boleh pinkishkan kulit . . 2. Lepas cuci muka guna #LoveraGlowMist sebagai toner dan bantu kecutkan jerawat dan beri vitamin pd kulit . . 3. Sapu #MagicJellyLovera dimuka atau dibahagian badan untuk kekalkan kelembapan, menyerikan wajah dan merawat kulit . . 4. Sapu #loveradaycream untuk melindungi kulit dan sekaligus dapat mengecutkan jerawat . . 5. Lastly, pakai #loverabbjelly untuk menutup cela, merawat jerawat dan dptkan kulit yg glowing 😍 . . Mudah kan? Setiap product lovera malaysia mampu merawat jerawat dan kulit. Dimana kita bantu semua dptkan kulit yg bersih dan sihat! Best kan? 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 . . WHATSAPP TO ORDER WITH PROMO PRICE 💕 . . 011-32469628 011-32469628 011-32469628 . . FREE GIFT, FREE CONSULTATION
7 0
Ish bencinya kulit muka kasar dan kering? Pakai foundation pun muka nampak bercapuk. Malu betul. . Jom lah bertukar kepada #BbJellyLovera. Bb jelly mengandungi daun zaitun dan khasiat daun Zaitun sudah terkenal sejak zaman dulu lagi. Daun zaitun mempunyai manfaat antioksidan, dapat membuang kotoran dan boleh melembabkan dan melembutkan kulit. . ada banyak lagi #bbj#bbjelly boleh buat tau eceh contohnya 🔮Mencerahkan kulit serta merta 🔮Cover parut atau cela 🔮Membantu masalah jerawat 🔮 Sun block 15spf 🔮 Mengecilkan pori 🔮 Menyerikan & mencantikan kulit 🔮 Meratakan warna kulit 🔮 Melembabkab kulit 🔮 Melembutkan kulit . Sebab lain yang buat Zee sendiri nak guna & galakkan hangpa guna sebab bbjelly ni Tidak melekit, Tidak berminyak, Senang di basuh (pakai air je. Tak perlu makeup remover) & paling best #bbjelly ni Bahan semulajadi (Vitamin B , daun zaiton & aloe vera) . Boleh whatsapp Zee untuk lebih info atau nak order. RM45 sebotol. . +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompleteclenser #loveraglowmist #loveramagicjelly #bbyjelly #loverabbjelly #loveradaycream #luluskkm #natural #penang #kulim #poslaju #MALAYSIA .
4 0
Sesapa yg nak beli kena cecepat ws!!! . HARI NI MMG ADA STOK LAGI, TAPI ESOK BELUM JAMIN ADA. SEKARANG NI BYK TEMPAHAN MASUK DAN ORG ORDER SKALI BANYAK SBB JIMAT. JADI STOK SEMAKIN MENYUSUT. Lepas hbis smua ni, mmg da x de da nnti. Jangan menangis lak nnti sbb trlepas😭 . Pasal postage jgn risau,saya belanja😀 . 🌟CLEARANCE PROMO!!⭐️ . . FROM NOV 27 - STOK HABIS . PROMO CLEARANCE ⤵ . . . 👍1 MJ ORI / 1 MJ Men / 1 SCRUB 200g = RM65 . ☄ . 👍 2MJ ORI / 2 MJ MEN / 2 SCRUB 200g = RM120 . ☄ . 👍3MJ ORI / 3 MJ MEN = RM210 FREE 1 MJ ORI/ 1MJ MEN . ☄️ . 👍 3 SCRUB 200g = RM180 FREE 1 MJ ORI / 1 MJ MEN ☄ . 👍1 SCRUB 200g + 1 MJ ORI + 1 MJ MEN = Rm175 ☄ . ☄ . ☄ . 🎉(FREE POSTAGE SEM // SS ADD RM5) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . . ‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . . . . ☄ . 📝 TO ORDER 1. ✅wa/sms "CLEARANCE PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6011-2766 3428 . ☄ . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #penghabisanstok #beautyskincare
6 0
Untuk apa2 purchase set sekarang ni, memang akan dapat #LoveraBeautyBox ya! Then ada 2 benda best kalau korang dpt box ni: 1) Record video korang buat #LoveraUnboxing, then korang boleh dapat chance utk menang SPECIAL GIFT tau! 😍 2) Kumpul 5 kupon dari box tu, boleh redeem 1 FREE Lovera Magic Jelly dari HQ! Syok sgt wehhh!😱 . . Utk sebarang order, boleh whatsapp 014-6129897 (Miza MJTG18) atau boleh terus click link kt bio ⬆️ ya. http://mizaloveraorder.wasap.my . . Boleh juga terus walk-in: 📍 @aysaravendor (KUANTAN) 📍 @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) . . #LOVERAMALAYSIA #loveraauthorizeddistributor #teammizalovera #MizaLoveraLeader #loveramagicjelly #loveracompletecleanser #loveradiamontbodyscrub #loveraglowmist #loveradaycream #loverabbjelly #codkemaman #codkuantan #codkualaterengganu #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan
7 0
🌸LOVERA COMPLETE CLEANSER 5-in-1🌸 • Lovera Complete Cleanser menyelesaikan 3 masalah utama kulit muka iaitu jerawat, kulit berminyak & kulit kusam. LCC membersihkan kulit muka sehingga ke liang rongga dgn memcuci kotoran yg terkumpul di dalam pori muka dan menjadikan kulit muka anda lembut, pipi bewarna pink glowing semulajadi dan merasa sgt segar dgn serta merta selepas cucian. LCC diformulakan dgn 4 bahan utama drpd gred tertinggi yang memnjadikan pencuci muka ini lengkap untuk anda. . Harga : Lovera Complete Cleanser = RM40 (HARGA DI ATAS WITHOUT POSTAGE) . To purchase, Whatsapp: . 📲 +60145053503 📲 +60145053503 📲 +60145053503 . Baca Ribuan Testimonials di sini 👉 @Lovera.Testimonials . #LoveraMagicJelly #MagicJellyTestimonials #Lov#LoveraCompleteCleanser #LCCTestimonials #LoveraDayCream #LoveraMagicJellyMen #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #sayajualsayapakai #codkualaterengganu #codkemaman #codkuantan #terengganu #pahang
6 4
Nak makeup tahan lama? Tak payah dah beli makeup setting spray yang mahal2. . #LoveraGlowMist kan ada. Lepas makeup tu spray glow mist dekat muka. Bukan makeup ja tahan lama muka pun glowing serta merta. . Glow mist (semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka kita. #lov#loveraglowmist ni jugak kita boleh guna sebagai Facial Mist, Toner & Make-up setting spray.) . Hangpa tak nak try ka? Jom lah tag member2 yang tengah cari produk macam ni. . Harga : RM 45 Size : 60ml (Without postage) . Banyak lagi benefit glow mist ni, hangpa boleh whatsapp Zee kalao nak tau, ala whatsapp ja taknak beli dulu pun takpa. Nak survey dulu pun boleh 😊 . +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompleteclenser #loveraglowmist #loveramagicjelly #bbyjelly #loverabbjelly #loveradaycream #luluskkm #natural #penang #kulim #poslaju #malaysia
4 0
✨ LOVERA DAY CREAM ✨ . Benefits #lov#lov#lov#loveradaycream : 🏵Mencerahkan 🏵Sunblock Spf15 🏵Membantu mengecutkan jerawat 🏵Menyerikan kulit kusam 🏵Mengecilkan pori . 🏅CARA PAKAI🏅 . 💠Basuh muka pakai #loveracompletecleanser 💠Lepas basuh muka, sapu #mag#mag#magicjellylovera satu muka 💠Kemudian sapu #loveradaycream . Dah pakai day cream ni x perlu pakai bedak dah sebab pakai #loveradaycream je dah cukup! . Harga : RM40 Size : 15gm . Add postage RM8 SM // RM11 SS . Nak Order? Boleh terus whatsapp 013-2599859. All ready stocks 👍 Pos setiap hari ke seluruh Malaysia, siap ada EXTRA FREE GIFT lagi tauu untuk setiap pembelian! . #magicjelly #magicjellylovera #loveramalaysia #lovera #aloevera #aloeveragel #beautytips #skincare #naturalproduct #naturalskincare #organicskincare #skincaremalaysia
26 1
Assalammualaikum haii uolls🤗 , my name is ciksue 😘 ciksue nak tanya sat sapa dah cuba produk #lov#lov#loveramalaysia ni? . Siapa yang dah cuba pasti jatuh cintaa 😘😘. Macam ciksue dah tak tukar langsung skincare lain, setia pada @loveramalaysia taw 💃💃. . Magic jelly is the best productt👍🏼👍🏼👍🏼. . Meh dapatkan produk lovera di @magicjelly_beautyskin dropship sah #loveramalaysia. ID number (MJMLK04-18) 😘. . #aloevera #loveramalaysia #magicjellymurah #loveraglowmist #loveradaycream #loveracompletecleanser #diamontbodyscrub #perfumewangi #rawatsunburn #naturalskincare #luluskkm #rawatsalahpakaiproduk #lov#loveramelaka #magicjellymelaka #rawatjerawatteruk #luka #jeragat #kulitkusam #tonataksekata #masalahkulit #kulitsihat #kulitlicin #sayaguna #sayajual #loveramelaka #loveratrustedseller #teamlovera #loveraAuthorisedDistributor #magicjellyoriginal #merawatparutmuka
16 0
. 🎀 LOVERA DAY CREAM 15g 🎀 . Ramai yang tertunggu dengan Lovera Day Cream size besar! . Dengan formula yang sama, sekarang @loveramalaysia dah keluarkan Lovera Day Cream 15g untuk anda semua. . Benefits #lov#lov#lov#loveradaycream : 🏵 Mecerahkan kulit serta merta 🏵 Boleh digunakan sebagai Sunblock (SPF 15) 🏵 Membantu mengecutkan jerawat 🏵 Menyerikan kulit kusam 🏵 Mengecilkan pori . BAHAN-BAHAN DALAM DAY CREAM : 🎈Aloe vera 🎈Sweet Almond Oil 🎈Paprika Extract 🎈SPF . 🌼 CARA PAKAI 🌼 🌿 Basuh muka dengan #loveracompletecleanser 🌿 Selepas cuci muka, sapu #magicjellylovera sebagai moisturizer 🌿 Kemudian picit dan sapukan #loveradaycream. . Dah pakai #loveradaycream tak perlu pakai bedak lagi sebab pakai #loveradaycream je dah cukup buat muka nampak berseri. . 🎀 Harga : RM40 (Tak termasuk postage) 🎀 Size : 15g . . WHATSAPP SIS sekarang..❗️❗️❗️ BANYAK FREE GIFT YG BEST2 sis nak BAGI😍😍‼️‼️ . or nak lagi senang..terus click link bio kat atas... . 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) . 🚙👭NAK COD ✅KUALA LUMPUR ✅SELANGOR ✅KUALA TERENGGANU. . Nak walk-in⤵️ . Kuantan, Pahang @promessa_boutique (0195781704) . Gong Badak, Kuala Terengganu @farravendor (0128772287) . 💦Soalan Lazim : @lovera.faq . 💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials . 💦Video - @lovera.videos . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #LoveraAuthorisedDistributor #TeamLovera #LoveraMalaysia #LoveraTrustedSeller #uba#ubatjerawat #kul#kulitkusam #naturalskincare #uba#ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #serum #mirabelle #mirabellebawal #instafemes #instaseleb #baazarpaknil #ribag71 #lazada #malaysiaskincare #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat
14 1
Kenali jenis jerawat . . . Nah ni antara jenis jenis jerawat. Jangan taktau whitehead dengan blackhead pun dalam kategori jerawat tau . . Bila ada masalah jerawat,wajib jaga kebersihan kulit muka. Cuci muka dengan #loveracompletecleanser dan sapu #magicjellylovera. Lepas tu boleh sapu #loveradaycream untuk kesan yang lebih cepat. . Day cream sekarang ada botol besar dah tau. Jom risik kat suha ! 😍 Whatsaap #0134264143 untuk order dan info lanjut
14 0
🌟FREE POUCH BAG : CHRISTMAS PROMO ⭐ . . FROM DEC 15 - DEC 22 2017 ONLY . CHRISTMAS PROMO ⤵️ . . . 👍 BASIC SET 1MJ+1LCC RM110 . 👍TWIN SET 👉🏻 2MJ = RM140 . ☄ . 👍 TRIPLET SET 👉🏻 3 MJ = RM200 . ☄ . 👍 ACNE SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC = RM150 . ☄ . 👍 GLOWING SET 👉🏻 1MJ+ 1LCC + 1LGM = RM150 ☄ . 👍FLAWLESS SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC+1LGM = Rm190 ☄ . ☄ . ☄ . 🎉( POSTAGE RM8 SEM // RM 11 SS) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . 🎁 FREE LOVERA POUCH BAG FOR PURCHASE RM150 ABOVE . . 🎁 FREE BEAUTY BOX FOR EVERY SET PURCHASE . ‼️BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . . . . ☄ . 📝 TO ORDER 1. ✅wa/sms "CHRISTMAS PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6017 588 7341 . ☄ . 🚙👭NAK COD? SERI ISKANDAR (BANDAR U, TESCO, SIDEC, BILLION, TAMAN MAJU, UTP, UITM) atau KUALA LUMPUR (GLO DAMANSARA, OVAL DAMANSARA, TTDI, TROPICANA CITY MALL, UM) atau di @lov@lovera.info🌍 . . 💖IG UTAMA : @LoveraMalaysia . 💛Harga promo terbaru - @lovera.promo . 💖Cari agent terdekat - @lovera.info . 💛Testimonials - @lovera.testimonials . 💖Video - @lovera.videos . 💛Catalog - @lovera.catalogue . 💖Soalan lazim - @lovera.faq #loveraMalaysia #MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #magicjelly #magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #BBJelly #DiamontBodyScrub #loveradaycream #GlowMist
3 0
“KATA PUN MAGIC!” 😉 . . Sis ni anaknye kena kudis, so dia try sapu Lovera Magic Jelly. Hari ke-2 dah nampak kudis kering & better! Wahhh! Alhamdulillah ❤️ . . Memang best kan! Pakai 1 botol Lovera Magic Jelly dgn konsisten je pun, insyaAllah memang nampak perubahan kt kulit tau! . . HARGA LOVERA MAGIC JELLY : RM70/botol. . . ORDER: whatsapp ke 0182857006 atau click je link kt bio . . #sayajual #testimonialslovera #loveralovers #loveramagicjelly #loveramagicjellytestimonials #magicjellyterengganu #Loveraauthorizeddistributor #kemaman #codkemaman #codgeliga #codbinjai #codchukai #codkijal #codkemasik #codpaka #codkerteh #codkuantan #loveracompletecleanser #loveradaycream #loverabodyscrub #loverabbjelly #dropshipdiperlukan
3 0
Q&N #LoveraMalaysia . Hi semua! . Ini jawapan untuk soalan awak mengenai #LoveraCompleteCleanser ya! . Soalan : . 💬Sekali pakai berapa titik? . Jawapan : 💡Sebesar duit sepuluh sen . Berminat?? Boleh ws saya 011-2766 3428 (syikin) 😊 #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare
2 0
Testimoni berjaya!!! Ramai yang berpuas hati dengan produk lovera 💪🏼 . . Light ! Senang cuci ! TAK SAMA MACAM FOUNDATION LAIN ! Tahan lama satu botol tu awak awak. Tak perlu sangsi dengan keberkesanan #BBJ#BBJelly . . Tunggu apa lagi tu? WhatsApp +60126023130 segera untuk harga promosi!! . 🚙 COD Sabak Bernam, Sungai Besar, Setapak KL, UITM Melaka . 🚶🏼Walk In Butik Zalisya, Sungai Besar . . Harga : 🕯 #MagicJellyLovera = RM 70 #Lov#LoveraCompleteCleanser = RM 40 #LoveraDayCream = RM 15 #BBJelly = RM45 #LoveraGlowMist = RM45 #DiamondBodyScrub = RM60 . . 2 botol & keatas untuk harga istimewa! (HARGA DI ATAS TANPA POSTAGE) Baca Ribuan Testimonials di sini 👇🏻@Lovera.Testimonials . . Ada soalan mengenai produk kami? Baca di sini 👇🏻 @Lovera.Info @lovera.faq . . #MagicJellyTestimonials #LCCTestimonials #BBJellytestimonials FREE CONSULTATIONS #magicjelly#magicjellylovera #sayajual #magicjellybenefits#magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah#magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser
2 0
Hari ni zara nak kongsi info dengan korang. Sebenarnya jerawat mempunyai barbagai jenis. Jerawat yang tumbuh di muka kita dan orang lain kadang2 tidak sama. . Dalam gambar ni adalah antara beberapa jenis jerawat yang biasa naik dekat muka. Blackhead dan whitehead pun dalam kategori jerawat tau. . Bila jerawat naik mesti takut nak pakai apa2 cream makeup dekat muka. Jangan risau sebab #LoveraDayCream bukan day cream biasa. Ldc juga dapat merawat masalah jerawat. Sebelum tu jangan lupa tepek #MagicJellyLovera. . To Order Whatsapp 👉🏻 017-7415148 (Admin Zara) . #magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia #alo#aloevera/a> #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo
13 1
Tgh2 panas ni apply #Mag#MagicJelly terus rasa sejuk je muka 😍 melembapkan muka. Kalau tak nak sunburn , wajib tepek #lov#loveradaycream #BBjelly sebab ada SPF. Bukan je melindungi dari sinaran UV. Malah merawat muka ! . . #MagicJelly Harga RM 70 60ml . #loveradaycream harga RM 40 15g . #BBJelly harga RM 45 30ml
10 0
Free!! Free!! Free!!! Mek nak kasi free jurr LoveraDay Cream harga rm15 ni utk semua pembelian produk Lovera.. Beli rm50 ke.. Rm70 ke.. Rm100 ke WAJIB dapat LDC ni.. Sah hingga akhir December jer tau..Lepas ni xde dh Free Ldc.. . . Benefits #lov#lov#loveradaycream : 🍏Mencerahkan 🍏Sun block 🍏Membantu mengecutkan jerawat 🍏Menyerikan kulit kusam 🍏Mengecilkan pori . CARA PAKAI: . 💠Basuh muka pakai #loveracompletecleanser 💠Lepas basuh muka, sapu #mag#magicjellylovera satu muka 💠Kemudian sapu #loveradaycream . Dah pakai day cream ni x perlu pakai bedak dah sebab pakai #loveradaycream je dah cukup! . Price: Rm15 . TO ORDER ws: +6014-534.1034 . COD LOCATION: #pasirmas #koklanas #ketereh #kadok #melor #kotabharu #kub#kubangkerian #machang #tanahmerah . . WALK IN: @prettyliciousboutique . #daycreamlovera #lcc #magicjelly #daycreamloveramurah #daycreamloveraoriginal #kelantan #politeknikkotabharu #kpt#kptmkb #usmkk #kptmkb #uitmkb #uitmmachang #kubangkerian #kolejptplkb #kolejmatrikulasikelantan #aeonmallkotabharu
5 0
Good morning guys 🌸 Sis yaya nak inform something ni hehe. Haa korang boleh beli 3 Body Scrub dengan hanya RM180 sahaja (FREE POSTAGE!), free lagi 1 MJ Men / MJ Original! Jimat tak jimat tak? 😉Semalam pandai customer sis yaya ni beli set berbaloi2 kannnn. Uolls bila lagi? Stocks DBSP pun dah makin menyusut tuuu 😌 . . Place your order now. Whatsapp ⤵️ 011-36803348 (atau click je link at bio @m.jellyloverabyyaya) . . Pos setiap hari 📫! Siap ada extra FREE GIFT untuk setiap pembelian ❤🎁😉 . . COD for Magic Jelly Original Fomula, DBSP & Trial Pack Lovera: Sungai Buloh ⤵️ - Petronas Kuang - Petronas Bukit Rahman Putra . #loveramagicjelly #sayajualsayapakai #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #teamMizaLovera #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #LoveraCompleteCleanser #LoveraDayCream #LoveraGlowMist #ubatjerawat #sensitiveskin #loveraclearancesales #freepostage #naturalskincareisbae #naturalskincareproducts #produkbuatanmalaysia #bukanproduktimbangkilo #luluskkm #tidakmenghakiskulit #loveratrialpack #loveraauthorizedagent #loverabeautybox
19 0
Hai dan selamat petang sume.. Nak bgtau BERITA GEMBIRA BG KAUM IBU😍😍😍 . Testimony terbaikkk. 👍👍👍 Baby girl ni cousin kite, umur tak smpai setahun lg dah kne chicken pox, mmg 2-3 btol jugaklaa sapu berterusan, konsisten dan bersaabar. Daaan taaadaaa inilah hasilnye. 😍😍 Walaupun muka dah cantik licin, tapi si ibu tetap setia gune #magicjelly untuk princess nyee. Yeyy. syukur Alhmdulilah. . Produk #loveramalaysia ada kelulusan KKM dan ianya selamat untuk digunakan oleh semua peringkat usia dan sesuai untuk lelaki dan prempuan.👨👩 . Jom la pakai produk yg natural. In shaaAllah tidak akn meninggalkan sebarang kesan sampingan. . . Berminat?? Boleh ws saya 011-2766 3428 (syikin) . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare
3 0
Assalammualaikum..hi.. . . . 📲 Whatsapp ➡ to +6012-4720239 . ⬇ POSTAGE 📤 : SETIAP HARI😱 COD 🚗 : ⛔SHAH ALAM⛔ . . . 💱 Prices Mj : RM 70/bottle Lcc : RM 40/bottle Ldc : RM 15/bottle . Bb jelly : RM 45/bottle . Glow Mist : RM 45/bottle . . . @hashgramapp #boo#book> #book #read #hashgram #reading #reader #page #pages #paper #instagood #kindle #nook #library #author #bestoftheday #bookworm #lov#loveramalaysia #kulitjerawat #kulitsihat #bukankrimtimbangkilo #magicjelly #jerawatteruk #sayajual #productoriginal #luluskkm #ubatparut #buatanmalaysia #loveradaycream #loveramalaysia
5 0
UNTUK YANG NAK CUBA-CUBA DULU 😍
.
.
Introducing Lovera Trial Pack! 🌸
1) Magic Jelly Trial Tube (5g)
2) Cleanser (10ml)
3) BB Jelly (5g) . .
Harga semuanya hanya RM20 INCLUDING postage! Best ke best? Hehe. Cuba, cantik & cinta! ❤️❤️❤️ . .
Place your order now. Whatsapp ⤵️ 011-36803348 (atau click je link at bio @m.jellyloverabyyaya) . . Pos setiap hari 📫! Siap ada extra FREE GIFT untuk setiap pembelian ❤🎁😉 . . COD for Magic Jelly Original Fomula & Trial Pack Lovera: Sungai Buloh ⤵️ - Petronas Kuang - Petronas Bukit Rahman Putra . #loveramagicjelly #sayajualsayapakai #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #teamMizaLovera #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #LoveraCompleteCleanser #LoveraDayCream #LoveraGlowMist #ubatjerawat #sensitiveskin #loveraclearancesales #freepostage #naturalskincareisbae #naturalskincareproducts #produkbuatanmalaysia #bukanproduktimbangkilo #luluskkm #tidakmenghakiskulit #loveratrialpack #loveraauthorizedagent #loverabeautybox
19 0
LOVERA Diamont Body Scrub kami ni ada aromaterapi tau. Memang cara yg best & senang untuk de-stress kan diri. Diri dah de-stress, baru la boleh recharge utk hadap new week! 💪🏼 . . Berminat? Terus whatsapp 014-6129897 . . Harga : RM 55 (120gm) RM 65 (200gm) (Include postage) . . COD: - Kemaman & kawasan sekitarnya (Geliga, Binjai, Chukai, Kemasik, Kijal, Kerteh, Paka) - Kuantan - Kuala Terengganu . . WALK-IN: - @_sophievendorboutique (KUALA TERENGGANU) - @aysaravendor (KUANTAN) . . #sayajual #teamMizaLovera #loveramagicjelly #authorizeddistributor #kemaman #codkemaman #codgeliga #codbinjai #codchukai #codkijal #codkemasik #codpaka #codkerteh #codkuantan #loveracompletecleanser #lov#loveradaycream #loveradiamontbodyscrub #loveradaycream #loveraglowmist #loverabbjelly #dropshipdiperlukan #agentdiperlukan
7 1
FLAWLESS SET + 6 hadiah + beauty box + paper bag 😱😱😱 . Untuk yang terawal saja harini tau. Zee buat khas untuk #lov#ralovers yang beli dari Zee. . Okay Zee list 6 hadiah Zee nak bagi tu. Pouch bag Lovera, Fridge Magnet Lovera, DBSP scrub trial, DBP soap (bentuk love), MJ trial tube & LCC trial tube. . Of course akan dapat beauty box yang mana hampa berpeluang dapat hadiah bulanan dari HQ kalao buat ( # loveraunboxing ) , ouhh!! Beauty box ni bukan kosong ja tau, ada kupon kecil kat situ, kumpul 5 kupon boleh redeem 1 magic jelly bernilai RM70!!! Hahaha sangat worthy kan. . Kulit cantik sihat dapat, hadiah dari Zee dapat, redeem kupon dapat, untung² hadiah dari HQ pun dapat!!! . Kita ikut harga promo sekarang untuk set flawless termasuk hadiah2 Zee cakap tadi tu harga RM190. . Boleh whatsapp Zee untuk lebih info atau nak order . +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompleteclenser #loveraglowmist #loveramagicjelly #bbyjelly #loverabbjelly #loveradaycream #luluskkm #natural #penang #kulim #poslaju #malaysia
7 0
Sapa rambut dia mcm dawai , keras gedegang. Boleh try #Mag#Mag#MagicJelly ni. Dari gedegang terus lembut bak sutera. Sebab #MagicJelly ni boleh dijadikan sebagai serum. Kelemumur pon berkurang. Sikat2 rambut pon kurang terlekat dkt sikat. 😆 . . Harga RM 70 60ml . . #MagicJelly #loveradaycream #LoveraGlowMist #LoveraCompleteCleanser #BBjelly #LulusKKM
7 0
Beli 3 Body Scrub dgn RM180 sahaja, free lagi 1 MJ Men! Haaa, pandai customer ni beli set berbaloi2 kannnn. Uols bila lagi? Stocks DBSP pun dah makin menyusut tuuu 😌 . . #loveramalaysia #teammizalovera #loveradiamontbodyscrub #loveramagicjelly #loveraglowmist #loveradaycream #loverabbjelly #loveracompletecleanser #loveraauthorizeddistributor
6 0
‼PERTAMA DI MALAYSIA‼ . 💪🏻Produk SERBA GUNA untuk lelaki!💪🏻 💢MEMPERKENALKAN MJ MEN! 💢 . ↔MEMBANTU MENGATASI MASALAH ‼ . ✅ Jerawat (nanah, batu, blackhead,whitehead) ✅ Parut ( baru & lama ) ✅ Kulit kering ✅ kulit Berminyak ✅ Kulit mengelupas ✅ Sunburn ( melindungi, merawat & mempercepatkan proses baik pulih kulit) ✅ Luka ( cepatkan penyembuhan) ✅ Melecur ✅ Razor burn ( mengurangkan kesakitan semasa & selepas bercukur) ✅ Penuaan kulit ✅ Dan banyak lagi! . ↔BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI ‼ . ✅ Ubat Jerawat ✅ Pelembab kulit (muka & badan) ✅ Before shave gel ✅ After shave soothing gel ✅ Ubat Sunburn ✅ Ubat luka / kudis ✅ Serum Parut ✅ Penyegar muka ✅ Serum rambut gugur ✅ Penyejuk kulit. . ↔Harga:RM 70 (Without postage) . . 📞DM/WS https://www.wasap.my/60182965736 atau click link bio ❤ . #mag#magicjellyinal #magicjellyterengganu #magicjelly #magicjellymurah #magicjellylovera #lov#loveramagicjelly #loveracompletecleanser #loveradaycream #loveradiamontbodyscrub #loveraBBjelly #loveraglowmist #loveramalaysia #lovera #productaloevera #aloeveramalaysia #codgeliga #codbinjai #codchukai #codkijal #codkerteh #codpaka #coddungun #codkuantan #promolovera #promosilovera #loverapromo #loverapromosi
1 0
Alhamdulillah, postage and COD for today. . Utk sesapa yg nk beli brg CLEARANCE SALES, kena CECEPAT ORDER SBB MMG DA TINGGAL SIKIT SGT😱😱😱 Jgn menyesal nnti kalau x dpt. . . Sesapa yg nk order, boleh ws saya kat 011-2766 3428😊 #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #penghabisanstok #beautyskincare #freegift
3 0
Alhamdulillah for today, ramai dah yang grab Christmas Promo and Clearance Sales tau 😍 . . Korang boleh dapat #loverabeautybox dengan pembelian apa apa jenis set pun, haa bestkan! 😍 Then, jangan lupa buat #LoveraUnboxing video & kumpul 5 kupon daripada box tu, boleh redeem 1 botol Magic Jelly FREE! 😍. So tunggu apa lagi korang? Jom cepat whatsapp sis yaya untuk grab promo ni ✨😉 . . Jangan risau, sebab sis yaya akan berikan free skin consultation ☺️❤️ . . Place your order now. Whatsapp ⤵️ 011-36803348 (atau click je link at bio @m.jellyloverabyyaya) . . Pos setiap hari 📫! Siap ada extra FREE GIFT untuk setiap pembelian ❤🎁😉 . . COD for Magic Jelly Original Fomula: Sungai Buloh ⤵️ - Petronas Kuang - Petronas Bukit Rahman Putra #loveramagicjelly #sayajualsayapakai #loveraMalaysia #LoveraBbJelly #teamMizaLovera #DiamontBodyScrubPerfumeLovera #LoveraCompleteCleanser #LoveraDayCream #LoveraGlowMist #ubatjerawat #sensitiveskin #loveraclearancesales #freepostage #naturalskincareisbae #naturalskincareproducts #produkbuatanmalaysia #bukanproduktimbangkilo #luluskkm #tidakmenghakiskulit #loveratrialpack #loveraauthorized #loveraunboxing
12 0
. 🎀 LOVERA DAY CREAM 15g 🎀 . Ramai yang tertunggu dengan Lovera Day Cream size besar! . Dengan formula yang sama, sekarang @loveramalaysia dah keluarkan Lovera Day Cream 15g untuk anda semua. . Benefits #lov#lov#lov#loveradaycream : 🏵 Mecerahkan kulit serta merta 🏵 Boleh digunakan sebagai Sunblock (SPF 15) 🏵 Membantu mengecutkan jerawat 🏵 Menyerikan kulit kusam 🏵 Mengecilkan pori . BAHAN-BAHAN DALAM DAY CREAM : 🎈Aloe vera 🎈Sweet Almond Oil 🎈Paprika Extract 🎈SPF . 🌼 CARA PAKAI 🌼 🌿 Basuh muka dengan #loveracompletecleanser 🌿 Selepas cuci muka, sapu #magicjellylovera sebagai moisturizer 🌿 Kemudian picit dan sapukan #loveradaycream. . Dah pakai #loveradaycream tak perlu pakai bedak lagi sebab pakai #loveradaycream je dah cukup buat muka nampak berseri. . 🎀 Harga : RM40 (Tak termasuk postage) 🎀 Size : 15g . . WHATSAPP SIS sekarang..❗️❗️❗️ BANYAK FREE GIFT YG BEST2 sis nak BAGI😍😍‼️‼️ . or nak lagi senang..terus click link bio kat atas... . 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) 019 - 653 4221 (Zue) . 🚙👭NAK COD ✅KUALA LUMPUR ✅SELANGOR ✅KUALA TERENGGANU. . Nak walk-in⤵️ . Kuantan, Pahang @promessa_boutique (0195781704) . Gong Badak, Kuala Terengganu @farravendor (0128772287) . 💦Soalan Lazim : @lovera.faq . 💦Beribu-ribu Testimoni : @lovera.testimonials . 💦Video - @lovera.videos . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #LoveraAuthorisedDistributor #TeamLovera #LoveraMalaysia #LoveraTrustedSeller #uba#ubatjerawat #kul#kulitkusam #naturalskincare #uba#ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #serum #mirabelle #mirabellebawal #instafemes #instaseleb #baazarpaknil #ribag71 #lazada #malaysiaskincare #ubatjerawat #ubatparut #ubatjeragat #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #kulitberminyakdanberjerawat
12 2
💓 . Harga ⤵ 🌱 Magic Jelly = Rm70 🌱 Lovera Complete Cleanser = Rm40 🌱 Bb Jelly = RM 45 🌱 Lovera Day Cream = RM 40 🌱 Glow Mist = RM 45 . Harga di atas tidak termasuk postage ✖ . Rate postage: RM 8 to Semenanjung RM 11 to Sabah Sarawak . Dm to order 😘 #LoveraMalaysia #magicjellylovera #bbjellylovera #LoveraCompleteCleanser #pencucimukaterbaik #glowmistlovera #LoveraDayCream #cleanser
14 0
🎄CHRISTMAS PROMO 🎄 . Selamat pagi #loveralovers promo baru dah dari 11/12/2017 ~ 25/12/2017 tau, macam biasa setiap pembelian produk @lov@loveramalaysia memang akan dapat voucher bernilai RM10 untuk hangpa redeem next purchase*. . Tapi ada lagi best promo kali ni, dengan setiap pembelian set² yang ada (swipe pic atas okay) hangpa akan dapat #lov#loverabeautybox !! . Bagi yang belum tau bestnya beauty box ni ada dua. 👉🏾1. Dalam beauty box ni ada redeem coupon, kumpul 5 coupon boleh redeem Magic Jelly yang bernilai RM70!! Sangat worthy. 👉🏾2. Bila dapat #loverabeautybox ni cepat² buat video lovera unboxing, boleh refer cara² dalam box atau dekat previous post Zee, pihak HQ @loveramalaysia akan pilih winner lucky draw setiap bulan 😱🤗 . Andd anddd of course beli RM150 dan ke atas Zee akan selit 1 pouch bag pink lovera yang cute & bergunaaaa tu sekali tau as hadiah!! For freee. Heheh . And and andddd ada lagi best!! Khas dari Zee untuk customer yang beli dari Zee akan dapat EXTRA GIFT 🎁 check ig story Zee ya. Sapa cepat dia dapat!! 💪🏾 . Swipe left pic kat atas tu tau untuk check set² yang ada. Takpun nak whatsapp Zee terus pun bolehhh 😘 +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompletecleanser #loveraglowmist #bbjelly #loveradaycream #luluskkm #naturalproduct #penang #kulim #malaysia #poslaju #ejensah #trustedonlineshop #sayajual #isell #magicjellyoriginal #magicjellymurah
10 0
Mesti malu nak keluar dgn family dan kawan2 sebab jerawat byk dan lambat kecut 😫 . . Cuba check balik skin care routine korang , pakai moisturizer apa. Pakai je #Mag#MagicJelly mmg memberikan kelembapan pada muka serta merawat masalah kulit. Sekali pakai terus jatuh cinta ! 😍 . Bersyukur sgt sebab ada #magicjellylovera ni. Lpsni dh x perlu risau ttg masalah2 kulit. . Harga Rm 70 60 ml . . #MagicJelly #LulusKKM #LoveraCompleteCleanser #LoveraGlowMist #LoveraDayCream #BBJelly #produknatural
9 0
Q&A #LoveraMalaysia . Hi semua! . ini jawapan kepada soalan awak mengenai #lov#loveraglowmist ya! . Soalan : Lovera Glow Mist boleh mix dengan produk natural yang lain tak? Jawapan : 💬 Boleh takde masalah . Berminat?? Boleh ws saya 011-2766 3428 (syikin) 😊 #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare
2 0
Benefits #loveradaycream RM15 : 🏵Mencerahkan kulit serta merta . 🏵Sun block . 🏵Membantu mengecutkan jerawat . 🏵Menyerikan kulit kusam . 🏵Mengecilkan pori ..... .... 💋 BOUTIQUE OPEN !! MONDAY - SATURDAY❤ ⏰From 11a.m - 9p.m ----------------------LOKASI -------------------------- La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor) No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur ------------------------------------------------------------- *Deret kedai sebelah giomall *butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling ------------------------------------------------------------ #butikcafe #wargakuantan #wargakemaman #butikcafekuantan #ven#vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #lokalah #bajucantik #kosmetikmurah #vendorboutique #foodvendor #kuantantv #bazaaronline #lokasibutiklapromessa . 📣 VENDOR SLOT OPEN FOR JANUARY 2018! . 📌 ONLINE ORDER/ANY ENQUIRIES?? Whatsapp Admin: http://www.wasap.my/60195781704 . OR Click ws link in bio👆
2 0
Hai korang! Musim cuti sekolah ni mesti ramai yg pergi bercuti kan😍. Sebelum bercuti, ciksue akan listkan barang supaya tak tertinggal. . Bila korang nak travel, 5 produk ni wajib ada dalam bag korang. Untuk pastikan muka kekal lembap, korang kene tepek #MagicJellyLovera dan spray #LoveraGlowMist sekerap yang boleh. #LoveraDayCream pula korang akan pakai untuk pastikan kulit tak sunburn dan pori tak terbuka. Uolls mesti pastikan semua ada dalam beg sebelum pi travel okayyy 😎. . Jom tag member2 korang yang nak pi travel ni😎 . To Order, PM/Whatsapp 👉🏻017-3032189 . #MagicJellyTestimonials #mag#magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #mag#magicjellymurah #magicjelly #magicjellymelaka #sayajual #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #sayajualmagicjelly #lokalah #beautyproduct #aloevera #loveramelaka
21 0
Selamat petang semua! Ciksue nak share dengan korang cara-cara pakai set produk lovera yang betul. . Setiap pagi dan malam korang wajib cuci muka dengan #LoveraCompleteCleanser. Jangan lupa spray #LoveraGlowMist sebagai toner. Untuk muka lembap dan sihat, sapu #MagicJellyLovera diseluruh muka. Untuk siang hari, korang boleh sapu #LoveraDayCream dan #BbjellyLovera untuk cegah sunburn dan kulit kekal lembap ketika waktu panas. . Simple sangat cara pakai set Lovera. Jangan lupa untuk dapatkan beauty box dengan pembelian set produk lovera😘 . To Order, PM/Whatsapp 👉🏻017-3032189
20 0
Selamat petang.. korang dah lunch ke? . Yg belum tu g makan dulu. Yg dah tu JOM tengok video yang sis Ana kongsikan ni. . Video mcmana nak guna #Magicjellylovera dan #LoveraDayCream . Korang nak tahu tak? Sekarang ni dah ada #loveradaycream size BESAR tau. . 15 gm Hanya RM 40 jaaa . Whatsapp 010 9706461 untuk order. Nak yg set punya? Boleh jaa
14 1
. 🌟FREE POUCH BAG : CHRISTMAS PROMO ⭐ . FROM DEC 15 - DEC 22 2017 ONLY . CHRISTMAS PROMO ⤵ . . 👍 BASIC SET 1MJ+1LCC RM110 . . 👍TWIN SET 👉🏻 2MJ = RM140 ☄ . 👍 TRIPLET SET 👉🏻 3 MJ = RM200 . ☄ . 👍 ACNE SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC = RM150 . ☄ . 👍 GLOWING SET 👉🏻 1MJ+ 1LCC + 1LGM = RM150 ☄ . 👍FLAWLESS SET 👉🏻 1MJ+1LCC+1LDC+1LGM = Rm190 ☄ . 🎉( POSTAGE RM8 SEM // RM 11 SS) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . 🎁 FREE LOVERA POUCH BAG FOR PURCHASE RM150 ABOVE . . 🎁 FREE BEAUTY BOX FOR EVERY SET PURCHASE‼ BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . 📝 . TO ORDER; . 1. ✅wa/sms "CHRISTMAS PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +60145053503 atau klik sahaja link di bio . #LoveraMagicJelly #MagicJellyTestimonials #Lov#LoveraCompleteCleanser #LCCTestimonials #LoveraDayCream #LoveraMagicJellyMen #magicjelly #magicjellylovera #magicjellybenefits #magicjellytips #loverabeautytips #magicjellymurah #magicjellyoriginal #LoveraCompleteCleanser #codkualaterengganu #codkemaman #codkuantan #terengganu #pahang #kelantan #selangor #melaka #kualalumpur #pulaupinang #pulaulangkawi #kedah #perak #negerisembilan #johor #johorbahru
16 0
FLAWLESS SET + 6 hadiah + beauty box + paper bag 😱😱😱 . Untuk yang terawal saja harini tau. Zee buat khas untuk #lov#ralovers yang beli dari Zee. . Okay Zee list 6 hadiah Zee nak bagi tu. Pouch bag Lovera, Fridge Magnet Lovera, DBSP scrub trial, DBP soap (bentuk love), MJ trial tube & LCC trial tube. . Of course akan dapat beauty box yang mana hampa berpeluang dapat hadiah bulanan dari HQ kalao buat ( # loveraunboxing ) , ouhh!! Beauty box ni bukan kosong ja tau, ada kupon kecil kat situ, kumpul 5 kupon boleh redeem 1 magic jelly bernilai RM70!!! Hahaha sangat worthy kan. . Kulit cantik sihat dapat, hadiah dari Zee dapat, redeem kupon dapat, untung² hadiah dari HQ pun dapat!!! . Kita ikut harga promo sekarang untuk set flawless termasuk hadiah2 Zee cakap tadi tu harga RM190. . Boleh whatsapp Zee untuk lebih info atau nak order . +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompleteclenser #loveraglowmist #loveramagicjelly #bbyjelly #loverabbjelly #loveradaycream #luluskkm #natural #penang #kulim #poslaju #malaysia
9 2
Sesapa yg nak beli kena cecepat ws!!! . HARI NI MMG ADA STOK LAGI, TAPI ESOK BELUM JAMIN ADA. SEKARANG NI BYK TEMPAHAN MASUK. Lepas hbis smua ni, mmg da x de da nnti.😭 . Pasal postage jgn risau,saya belanja😀 . 🌟CLEARANCE PROMO!!⭐️ . . FROM NOV 27 - STOK HABIS . PROMO CLEARANCE ⤵ . . . 👍1 MJ ORI / 1 MJ Men / 1 SCRUB 200g = RM65 . ☄ . 👍 2MJ ORI / 2 MJ MEN / 2 SCRUB 200g = RM120 . ☄ . 👍3MJ ORI / 3 MJ MEN = RM210 FREE 1 MJ ORI/ 1MJ MEN . ☄️ . 👍 3 SCRUB 200g = RM180 FREE 1 MJ ORI / 1 MJ MEN ☄ . 👍1 SCRUB 200g + 1 MJ ORI + 1 MJ MEN = Rm175 ☄ . ☄ . ☄ . 🎉(FREE POSTAGE SEM // SS ADD RM5) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . . ‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . . . . ☄ . 📝 TO ORDER 1. ✅wa/sms "CLEARANCE PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6011-2766 3428 . ☄ . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #penghabisanstok #beautyskincare
5 4
Sesapa yg nak beli kena cecepat ws!!! . HARI NI MMG ADA STOK LAGI, TAPI ESOK BELUM JAMIN ADA. SEKARANG NI BYK TEMPAHAN MASUK. Lepas hbis smua ni, mmg da x de da nnti.😭 . Pasal postage jgn risau,saya belanja😀 . 🌟CLEARANCE PROMO!!⭐️ . . FROM NOV 27 - STOK HABIS . PROMO CLEARANCE ⤵ . . . 👍1 MJ ORI / 1 MJ Men / 1 SCRUB 200g = RM65 . ☄ . 👍 2MJ ORI / 2 MJ MEN / 2 SCRUB 200g = RM120 . ☄ . 👍3MJ ORI / 3 MJ MEN = RM210 FREE 1 MJ ORI/ 1MJ MEN . ☄️ . 👍 3 SCRUB 200g = RM180 FREE 1 MJ ORI / 1 MJ MEN ☄ . 👍1 SCRUB 200g + 1 MJ ORI + 1 MJ MEN = Rm175 ☄ . ☄ . ☄ . 🎉(FREE POSTAGE SEM // SS ADD RM5) . 🎁 FREE RM10 VOUCHER . . ‼BAYAR LAMBAT HARGA NORMAL!! . . . . ☄ . 📝 TO ORDER 1. ✅wa/sms "CLEARANCE PROMO" (Set Promo Pilihan)" ke +6011-2766 3428 . ☄ . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #penghabisanstok #beautyskincare
3 0
JERAWAT DISEBABKAN ALAHAN?? #MagicJelly boleh membantu mengatasinya. . Bunga chamomile yg ada dlm kandungan #MagicJellyNewFormula ni mempunyai sifat anti-inflamasi yg boleh membantu mengatasi JERAWAT, SUNBURNS, RUAM dan ELERGIK. . Jadi mmg ptutla Magic Jelly boleh membantu mengatasi hampir semua masalah kulit wajah. . Produk #loveramalaysia ada kelulusan KKM dan ianya selamat untuk digunakan oleh semua. . Jom la pakai produk yg natural. In shaaAllah tidak akn meninggalkan sebarang kesan sampingan. . . . Berminat?? Boleh ws saya 011-2766 3428 (syikin) . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare
3 0
LUKA KAT HAIWAN PON BOLEH GUNA???😱😱😱😱 #MagicJelly la tu😍 . Gel aloe vera ni mmg multipurpose la, bkan saja dr penggunaan, tapi golongan yg memakainya pon x terbatas. Sampaikan kat haiwan pon boleh🤓🤓 . Produk #loveramalaysia ada kelulusan KKM dan ianya selamat untuk digunakan oleh semua. . Jom la pakai produk yg natural. In shaaAllah tidak akn meninggalkan sebarang kesan sampingan. . . . Berminat?? Boleh ws saya 011-2766 3428 (syikin) . #sayajual #sayajuallovera #loveraMalaysia #loveraauthorizeddistributor #loveracompletecleanser #magicjellylovera #magicjellymurah #loveraglowmist #DiamontBodyScrubPerfume #BBJelly #loveradaycream #loveramen #teamMizaLovera #loverabanting #loveraselangor #freegift #beautyskincare
4 1
Repost @farhaazulkurnain haih bila dah baik dari ruam dimuka, baru nak rasa bahagia kejap, pastu sunburn and kusam pulak. Dugaan betul. Nasib baik ada @lov@lov@loveramalaysia memang bagus untuk hilang sunburn. Farha guna ni je tiap2 malam and lepas cuci muka. Semenjak tannes ni, i suka overblush, acah2 sun kissed gitu 😝. Btw @loveramalaysia ada buat promo tau. Nak tahu lebih lanjut boleh visit @loveramalaysia . Thank you Farhaa for the review. . Actually kan selain dari rawat sunburn #mag#magicjelly ni ada banyakkkk lagi kegunaan, Zee list sikit kat bawah okay. . ▪Jerawat ▪Jeragat ▪kulit berminyak ▪kulit kering ▪Eczema ▪Allergic ▪Kulit mengelupas ▪Kudis ▪Kulit kusam ▪Buasir ▪Bisul ▪Sunburn ▪Ruam lampin/susu ▪Puting luka akibat menyusu ▪Rambut kelumumur & gugur ▪Kulit kasar ▪cracked heels ▪Radang kulip ▪Panau/kayap ▪bibir kering ▪Melecur ▪Mengecilkan pori ▪Memlembutkan kulit . Sebotol 60ml berharga RM70. Dengan bermodal RM70 ni hangpa boleh guna head to toe sebab MJ memang multipurpose Jelly. Berbaloi kita ada sebotol tapi boleh guna untuk macam². . Boleh whatsapp Zee untuk lebih info atau nak order . +6019 280 9575 +6019 280 9575 +6019 280 9575 . #loveramalaysia #magicjelly #loveracompleteclenser #loveraglowmist #loveramagicjelly #bbyjelly #loverabbjelly #loveradaycream #luluskkm #natural #penang #kulim #poslaju #malaysia
2 0