Tetiba muka jadi hangus selepas 5 tahun setia dengan produk XXX. Restt muka then terus pakai Suspa Beauty! Alhamdulillah #sus#suspabeauty merawat sambil cantik KINI kulit kembali cerah berseri. Customer yang BERPUAS HATI dengan Suspa Beauty😍 Sayang² yang ada masalah kulit breakout boleh cuba #suspabeauty nie. Boleh direct whatsapp akk meh kita sembang ² kebaikan suspa beauty. 017 9842205 #teamakademijutawanSUSPA #suspabeautykuantan #lapromessaboutique
2 0
FOUNDATION CHARMS YG TGH HOT SEKARANG🔥. BUKAN SAJA SEBAB MAMPU MERAWAT, TAPI JIMAT DAN TAHAN LAMA! . Charms foundation tahan lebih lama , jimat & flawless serta merta..Bagi uolss yg tercari produk SOLEK DAN RAWAT..Charms adalah bedak asas 4 in 1. . Rahsia iols jaga kulit muka senang je,pakai foundation charms..xkalut dah nk tepek krim jerawat atau jeragat lain..cukup sapu charms foundation ajo setiap hari😍 uolss nak MUDAH, CEPAT dan JIMAT meh grab ni cepat.. ☎️ www.wasap.my/60199728227 ☎ www.wasap.my/60199738227 ☎ www.wasap.my/60199738227 . NAK MENANG RM10,000 dengan MUDAH? Meh layari laman web kami di : www.charms.my . #solekdanrawat #charmsmalaysia #raiseyourlife #charmskuantan #stokischarmskuantan #masterleadercharms #lapromessaboutique
3 0
Hai guyss , lagi seminggu taw promo ni 🎉🎉🎉 Promo FREE 1 CUP #rarecoffee masih berlangsung.. 😉 Dapatkan Charms hanya di butik #lapromessaboutique . #rarecoffeelapromessa #charmskuantan #charmskuantanstokis #naturalproduk #solekdanrawat #raisyourlife #lokasibutiklapromessa
6 0
The best ever Diamond Foundation by #suspabeauty ❤ by @suspabeautykuantan . HQ👉@suspabeauty_hq WALK IN KUANTAN 👉@lapromessaboutique KUANTAN STOCKIST 👉@suspabeautykuantan . Lepas lunch,lepas solat tu mesti nak touch up muka sikit kan.. Simple jerrrr guna #DF<#DF ni yang mana tak sempat nak mekup korang dap2 je terus lip lap uolls . *Untuk kesan yang lebih gojes,guna bersama toner air mawar.😱 Dah fall in love dengan #DF ni, boleh whatsapp 🌺 #salamless10% #auroraempire #teamakademijutawansuspa #lapromessaboutique #promessaladies
3 0
Hai guyss , lagi seminggu taw promo ni 🎉🎉🎉 Promo FREE 1 CUP #rarecoffee masih berlangsung.. 😉 Dapatkan Charms hanya di butik #lapromessaboutique . #rarecoffeelapromessa #charmskuantan #charmskuantanstokis #naturalproduk #solekdanrawat #raisyourlife #lokasibutiklapromessa
1 0
Hai guyss , lagi seminggu taw promo ni 🎉🎉🎉 Promo FREE 1 CUP #rarecoffee masih berlangsung.. 😉 Dapatkan Charms hanya di butik #lapromessaboutique . #rarecoffeelapromessa #charmskuantan #charmskuantanstokis #naturalproduk #solekdanrawat #raisyourlife #lokasibutiklapromessa
2 0
MAGIC JELLY 🔹RM 70🔹 . .. .. Pegang kulit muka rasa menggerutu je? Nak kulit muka licin dan lembut? . Exfoliate kulit muka penting untuk membuang segala kotoran yang melekat pada muka. Jika pori2 tersumbat seterusnya jerawat akan mula naik. Jom cuba buat scrub dari bahan2 semulajadi ni. . Lepas scrub muka jangan lupe pakai magicjelly . 💦Beribu-ribu Testimoni . .. ❤BOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAY❤ ⏰From 11a.m - 9p.m ----------------------LOKASI -------------------------- La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor) No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur ------------------------------------------------------------- *Deret kedai sebelah giomall *butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling ------------------------------------------------------------ #butikcafe #butikcafekuantan #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline #magicjelly #kulitkusam #kulitflawless . #lapromessaboutique . .. .
2 1
NATUFOODIES PERISA APPLE , BANANA 🌸RM 9.90🌸 . . . . WE ARE OPEN! ❤BOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAY❤ ⏰From 11a.m - 9p.m ----------------------LOKASI -------------------------- La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor) No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur ------------------------------------------------------------- *Deret kedai sebelah giomall *butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling ------------------------------------------------------------ #butikcafe #butikcafekuantan #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline . #makanbudakkecik #babyfood #mummynbaby #lapromessaboutique . . . 📣VENDOR OPEN DECEMBER 2017! . Online SHOPPING /BOOKING VENDOR Kindly Whatsapp : 019-5781704 - ADMIN
2 1
. . A Y D A J E B A T thanks adik for having me~ try somethg different arini~ selalu #blusherSELSEMA kan? arini #BLUSHINGblusher plak ok! 😜😜 . . blusher : zinnia + sweet rose from @alhaalfacosmetics_hq 💋 #alhaalfafd #alhapropolis #alhaalfablusher#alhaalfakuantan #alhaalfaagendiperkukan#lapromessaboutique #retrochanteks #codkuantan
45 2
. . Yeayyyy!! Yummyy!! SKIN BOOSTER n makeup serum ni dah keluarrr!! Ok alha cerita macamna nak guna n ape kelebihannye!👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . . CARA MENGGUNAKANNYA :- . 1- titikkan pd wajah yg bersih selepas anda cuci muka.. (jika tidak mahu makeup) . 2- selepas toner,apply makeup booster ini,kemudian barulah moisturizer . 3- jika kulit terlalu kering,selepas sapu pada wajah,titikkan ke dalam foundation. . 4- sekiranya anda menggunakan foundation yg susah utk di ratakan,titik pada brush..dan blend pada wajah . 5-sekiranya wajah anda mempunyai kulit kering,titikkan atas kapas dan gosok lembut pada kulit kering.. . 6- jika bibir kering,sapukan pada bibir,ketika anda sedang mkeup..sementara siap makeup,bibir akan menjadi lembap. . 7- amalkan pakai selepas cuci muka atau setiap malam utk memperbaiki struktur kulit . . . .‼️‼️‼️‼️KEBAIKAN‼️‼️ . . Mempunyai pati SWEET ALMOND !! Jika di amalkn,kulit menjadi lebih sekata dan cerah! Melembutkan struktur kulit agar foundation mudah utk diratakan.. . MAKA MAKEUP PUN AKAN GLOW GLOW GLOW!!😍😍👏🏻 akan memudahkan foundation utk diratakn pd kulit kering..dapat mengimbangkan kadar pengeluaran minyak pada wajah..tidak akan menyebabkn wajah nampak kusam apabila memakai makeup! Boleh menghilangkan kesan2 jerawat😍😍😘😘 sebagai AGENT ANTI-PENUAAN ! Kaya dgn protein utk menganjalkn kulit..mampu mengurangkan kegatalan pada wajah (lebih2 lagi pada mereka yg berkulit sensitif) dan yg penting sesuai utk semua jenis kulit .. #alhaalfaskinbooster#codkuantan #lapromessaboutique #retrochanteks #alhaalfakuantan #alhaalfaagendiperlukan#alhaalfafd #alhablusher #alhacosmetics #alhapropolis
12 0
Good Morning! Promo FREE 1 CUP #rarecoffee masih berlangsung.. 😉 Dapatkan Charms hanya di butik #lapromessaboutique . #rarecoffeelapromessa #charmskuantan #charmskuantanstokis #naturalproduk #solekdanrawat #raisyourlife #lokasibutiklapromessa
23 0
Jom akak belanja video mekap on gojes mommy to be jihan musa.. Love tak? Hehe Foundation: #roy#royalpropolisfoundation code fervi Blusher : Alha alfa cushion blusher in zinnia #royalpropolisfoundation #alhacosmetics #alhafoundation #alhakuantan #alhaalfacosmetic #alhafoundationkuantan#lapromessaboutique #retrochanteks #codkuantan
38 0
Mekap on mummy to be jihan musa tuk gegar vaganza... Sape yg tgk gegar vaganza last sunday nite? 🙋🙋🙋 Foundation: #roy#royalpropolisfoundation code fervi Blusher : cushion blusher code zinnia.. Juga dr alha alfa cosmetics Anyone berminat nk dptkan foundation yg super best ni? 😉😉 #royalpropolisfoundation #alhaalfacosmetics#royalpropolisfoundationkuantan#lapromessaboutique #retrochanteks #codkuantan
53 0
. . . . [TERKINI!!] PUAS CARI MASCARA SUPER LENTIK SUPER PANJANG DNGN HARGA PASAR MALAM???? DH LA HARGA PASAR MLM,, FREE PENGEPIT YG SUPER UNIK 1ST IN MALAYSIA PLAK TU..ASTAGA.. . . 'akak ni kerja hari2 kena mengadap customer. Hari hari nk kena cantikkan diri. Dulu lepas sembahyang habis hitam bawah mata. Mana tak nya,, susah giler nk cuci.. Last try 1mmm ni masyaAllah. Cuci tak payah pakai air. Dah la tak hitam bawah mata.. Sesuai dngn trademark dia PEEL OF MASCARA.. ' Kak Mas, PUTRAJAYA. . . Ape yg best sangat dengan MASCARA NEW LOOK ni?? . . 🌸 EXTRA micro fibre untuk pnjangkann bulu mata . 🌸 EXTRA cecair . 🌸 ADD ONN chocolate flavour . 🌸 FREE uniqe CURLER 'OTOBOT' setiap pembelian . 🌸 PEEL OFF mascara, tidak perlu cuci guna air. 100% guaranty. . Knpa sis wajib try?? . 1. Stock 1mmm sangat2 lah terhad. Selalu kehabisan stock diluar jangkaan. 2. Pihak HQ tidak menjanjikan sehingga bila akan diberikan pengepit unit tersebut secara percuma.. 3. Pihak HQ tidak dpt menjanjikan akan sentiasa dijual dengan harga yg murah/mampu milik RM45. Berminat? Terbeliak mata akak tengok mata dia. . . . .. Walk-in :— . @promessa_boutique -sebelah secret recipe dan klinik gigi dr Ling Kuantan . @aysaravendor Depan Sri Manja Hotel IM8 Kuantan . @vendorbutik_awatif . . @mate.empireboutique Bangi . Atau whatssap 0172035252 utk sebarang pertanyaan 😊 . . . . #1mmmacarakuantan #1mmmpahang #1mmm#codkuantan#promessabutikkuantan #lapromessaboutique #aysaravendor #awatifkuantan
25 1
. . Best kan kaler kaler eyeshadow ferrarossa .😘 Nama pun ala ala dessert gitu.. kaler sweet sweet je Available now #sorbet #rasberry #tiramisu #caramel #éclair . Walk-in :— @promessa_boutique -sebelah secret recipe dan klinik gigi dr Ling Kuantan . @aysaravendor Depan Sri Manja Hotel IM8 Kuantan . @retrochanteksboutique_kuantan . @vendorbutik_awatif . @mate.empireboutique Bangi . Atau whatssap 0172035252 utk sebarang pertanyaan 😊 . . . . #ferrarossaeyeshadow #alysacottonangelpowderkuantan #ferrarossabeauty #ferrarossabeautykuantan#codkuantan#promessabutikkuantan #lapromessaboutique #aysaravendor #retrochanteks #awatifkuantan
16 0
Best kan kaler kaler eyeshadow ferrarossa .😘 Nama pun ala ala dessert gitu.. kaler sweet sweet je Available now #sorbet #rasberry #tiramisu #caramel #éclair . Walk-in :— @promessa_boutique -sebelah secret recipe dan klinik gigi dr Ling Kuantan . @aysaravendor Depan Sri Manja Hotel IM8 Kuantan . @retrochanteksboutique_kuantan . @vendorbutik_awatif . @mate.empireboutique Bangi . Atau whatssap 0172035252 utk sebarang pertanyaan 😊 . . . . #ferrarossaeyeshadow #ferrarossaeyeshadowkuantan#lapromessaboutique #aysaravendor #retrochanteks
13 2
🌸RIFFA MAGIC LOTION 🌸 . 💋Gabungan ramuan dari 3 bahan terbaik iaitu vitamin C, B3 & kolagen 💋Memberikan kelembapan yang maksima pada kulit si pemakai SPF 60 💋Mengekalkan haruman sepanjang hari 💋Ramuan extract bunga lily 💋Menjadikan kulit lebih cerah, halus, gebu dan berseri seri 💋Kesan seawal 7 hari . 💋yang penting ada logo halal . . 💋keluaran bumiputra . RiFFa MaGiC LoTiOn Harga promosi RM50 📲 whatsapp +60177033197 . #riffamagiclotion #lapromessaboutique #los#losyenmagic #losyenputih #losyenputihajaib #losyen
3 0
. Good morning😘 . . AlysaAngelxShazreeyanaShukri Lumiere Loose Powder (10 gram) RM75.00 1. Bedak tata-rias yang lembut, halus dan ringan. 2. Menghasilkan kulit yang tampak segar natural dan solekan tahan sepanjang hari dengan kemasan yang bercahaya. 2.Diperbuat daripada bahan-bahan mineral yang mewah dan halus untuk menaikkan seri wajah yang kusam. 3.Bedak tabur yang translucent (tidak berwarna) amat sesuai dengan semua jenis termasuk kulit sensitive dan pelbagai tona kulit . 4. Diperbuat di Korea mengunakan teknologi terkini. 5. Boleh digunakan sebagai "setting powder" dan jugak digunakan di dalam teknik "baking" untuk menghasilkan solekan yang lebih tahan lama dan cantik #alysaangelxshazreeyanashukri #lumiereloosepowder#lumiereloosepowderkuantan #alysacottonangelpowderkuantan#lapromessaboutique #mateempirevendor #codkuantan
6 0
. Radiant primer spray - sesuai untun kulit kering dan combination . . Matte primer spray- sesuai untuk kulit minyak . 60ml - RM50.00 . 150ml - RM80.00 . Agen di perlukan . Whatssap 0172035252 . #alhaalfakuantan #alhacosmeticskuantan #lapromessaboutique #retrochanteks .
22 0
. NEW STOCK -----> "CUSHION GLOW BLUSHER" . ( 3 COLOR : SWEET ROSE, ZINNIA, CHERRY) . BY ALHA ALFA COSMETICS, RM50 ONLY!!!!! 😍😍😍😍😍 POSTAGE : RM8 SEM.MALAYSIA & RM12 SABAH n SARAWAK. . . #alhablusherglow #alhacosmetics #codkuantan #alhacosmeticskuantan #lapromessaboutique #retrochanteks #mateempirevendor #alhablusherglowkuantan
14 0
. . . ROYAL PROPOLIS FOUNDATION . SEMUA CODE READY STOCK!! . ROYAL PROPOLIS FOUNDATION. . MATTE FINISHING FOUNDATION . . Terdapat 3 pilihn warna. . AURI - Light . FERVI - Medium . MORRI - Dark . . ‼️‼️‼️‼️‼️ HARGA : rm49.90 sahaja‼️‼️‼️‼️ . . 😳😳😳😱😱 betullll rm49.90 sahaja!!!‼️‼️‼️ . . Kebaikan FOUNDATION ini : amat bersesuaian bagi mereka yg mempunyai MASALAH KULIT BERMINYAK!!! ‼️‼️ kerana foundation ini jenis "MATTE FINISHING" dan mempunyai TREATMENT dari AIR LIUR RAJA LEBAH 🐝🐝🐝🐝🐝 untuk mencantikkan kulit..mengecilkan PORI..merata kan kulit dari bekas2 JERAWAT!! Omg!! Segera dapatkan sebelum kehabisan STOCK!! . . . Walk in :- @promessa_boutique kuantan Sebelah secret recipe dan klinik gigi dr Ling @mate.empireboutique Bangi sentral @retrochanteksboutique_kuantan . . . Agen diperlukan .Whatssap 017-2035252 . . #sayajualprodukkecantikan #sayajualalhaalfacosmetic #alhacosmetickuantan #lapromessaboutique #codkuantan #lipstickalhaalfakuantan#retrochanteks
10 0
@Regranned from @promessa_boutique - Bread Pudding by @warongbynanaluey RM4 only 😘. . . ❤BOUTIQUE OPEN MONDAY - SATURDAY❤ ⏰From 11a.m - 9p.m ----------------------LOKASI -------------------------- La Promessa Vendor Boutique & Cafe (Ground floor) No.141 Jalan Tun Ismail, Sri Dagangan 2, 25000 Kuantan, Pahang Darul Makmur ------------------------------------------------------------- *Deret kedai sebelah giomall *butik bersebelahan secret recipe & klinik gigi Dr.Ling ------------------------------------------------------------ #butikcafe #butikcafekuantan #vendorboutique #vendorbutik #vendorbutikkuantan #vendorboutiquekuantan #callingforvendor #vendorwanted #vendorwantedkuantan #utckuantan #siscuba #kosmetikmurah #vendorboutiquekl #foodvendor #kuantantv #carbootsalekuantan #bazaaronline . #lapromessaboutique . .. . 📣Last call VENDOR OPEN NOVEMBER 2017! . Online order/ Whatsapp only : admin 019-5781704 -DIYA
9 1
. . Hi gurlss 💃🏻💃🏻 . STEP PENGGUNAAN YG BETUL . 1️⃣ TONNER 2️⃣ PRIMER SPRAY 3️⃣ SKIN BOOSTER 4️⃣ MOISTRIZER any kind All item boleh direct ws sis 📲 017-2035252😘 . #alhacosmetics #alhacosmetickuantan#codkuantan#lapromessaboutique #retrochanteks #agenwanted
14 0