Yang ada masalah kulit sunburn tu jangan risau. Hakak askar ni lepas pakai skrub terus hilang sunburn tau. Haa nampak beza kan sebelum dan selepas? 😁 . Jangan malu jangan segan wasap 0199931220
3 1
💁HEBATNYA SI HIJAU - . 💁Ramai yang tak tau, jerawat nie berpunca daripada kotoran yang tersumbat dalam kulit kita. Sebab tuh pentingnya untuk kita skrub muka sekurang kurangnya 2x seminggu . 💁Hanya dengan skrub korg boleh mencuci muka hingga ke dasar kulit, skrub turut berfungsi menyingkirkan sel kulit mati yang boleh mengakibatkan kulit korg kelihatan kusam . 💁Sebab tuh kalau korg perasan, kulit orang yang rajin skrub nie nampak bersih, berseri jer 😍 . 💁Dengan ekstrak Greentea, Peppermint dan Argan Oil, skrub sejuk keluaran kami memang dilengkapi dengan semua nutrient yang diperlukan kulit. So tak rugi korg nak cuba ❗ 💕
6 1
Bangun pagi betee pas ngaca krn kulit kusam n jerawat dmna2?? TENANG AJAAA GLUCELLA solusi permasalahan kalian! Minum 2 sachet GLUCELLA, sama seperti 1x facial di N**asha Skin Care😎 Gak percaya? Buktiin sndiri khasiat gluthation, kolagen, applestemcell, acerola & asam hyaluronat Minat?? Chat me ⬇⬇ : . . 💙 RICKO BOSS HWI💎 Line : mricko11 ( owner id ) WA : 081997534944 (fast respon 😉) IG : @rickhwi_id cekk our linkk in BIO ☝☝ #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak
4 0
STOP KIMIA BERBAHAYA ! Jerawat Kamu Tidak Hilang? Tidak Kunjung Putih & Bersih sudah pergi ke Dokter Kulit, Pakai berbagai macam kosmetik, dll. Uang Jutaan HABIS BEGITU SAJA, Tidak ada hasilnya?? 😭TENANG, Disini Kami Berikan SOLUSINYA ! Yang BENAR-BENAR TERBUKTI ! INFO BISNIS/KONSULTASI PRODUK 💎 CHATME 👇 . . 💙 RICKO BOSS HWI💎 Line : mricko11 ( owner id ) WA : 081997534944 (fast respon 😉) IG : @rickhwi_id cekk our linkk in BIO ☝☝ #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak - #regrann
4 0
Haloo girls n guys!! Punya kulit cerah, bebas jerawat, apalagi kl d pegang mulus.. Pasti impian yahh😍 . Mauu pny kulit sperti itu? Butuh perawatan mahal? Wajah saja 500rb, belom kalau jerwatan harus +, perawatan tubuh lagi? Suntik vit c? Takut sakit? Gaperlu ribeeettt gituu lagii guys n gurls Sekarang tinggal minum 2 sachet GLUCELLA di pagi & malam hari!! 😍😍 . Rasain deh perubahannya dalam 1 minggu 😍😍😘️ . Bye perwatan mahal n hasil lama.. Nih, GLUCELLA ajah! Recommended u/ km yang suka pakai beauty care yah. Ini bsa jdi beauty care wajib km! Hemat & aman di konsumsi setiap hari ♥️👍 sdh bpom, halal, gmp,haccp ^^ INFO BISNIS/KONSULTASI PRODUK 💎 CHATME 👇 . . 💙 RICKO BOSS HWI💎 Line : mricko11 ( owner id ) WA : 081997534944 (fast respon 😉) IG : @rickhwi_id cekk our linkk in BIO ☝☝ #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak - #regrann
4 0
Hi girls, udah cobain beewing soap? Rahasia Kulit Putihnya Para Gadis Thailand! Sabun paling recommended yang berkhasiat mencerahkan kulit sekaligus menghilangkan bekas luka. Best Seller. Ampuh banget bikin kulit putih. Bikin kulit kamu cantik seketika! Udah gak jamannya lagi punya kulit kusam. Yuk tunggu apalagi, hubungi kontak admin di bio yah, untuk tanya harga dan order.. ~salam cantik^^ #beewingsoap #pemutihkulit #penghilangbekasluka #kulitcantik #kulitputih
0 0
Hi girls, udah cobain beewing soap? Rahasia Kulit Putihnya Para Gadis Thailand! Sabun paling recommended yang berkhasiat mencerahkan kulit sekaligus menghilangkan bekas luka. Best Seller. Ampuh banget bikin kulit putih. Bikin kulit kamu cantik seketika! Udah gak jamannya lagi punya kulit kusam. Yuk tunggu apalagi, hubungi kontak admin di bio yah, untuk tanya harga dan order.. ~salam cantik^^ #beewingsoap #pemutihkulit #penghilangbekasluka #kulitcantik #kulitputih
0 0
Hi girls, udah cobain beewing soap? Rahasia Kulit Putihnya Para Gadis Thailand! Sabun paling recommended yang berkhasiat mencerahkan kulit sekaligus menghilangkan bekas luka. Best Seller. Ampuh banget bikin kulit putih. Bikin kulit kamu cantik seketika! Udah gak jamannya lagi punya kulit kusam. Yuk tunggu apalagi, hubungi kontak admin di bio yah, untuk tanya harga dan order.. ~salam cantik^^ #beewingsoap #pemutihkulit #penghilangbekasluka #kulitcantik #kulitputih
0 0
Haloo girls n guys!! Punya kulit cerah, bebas jerawat, apalagi kl d pegang mulus.. Pasti impian yahh😍 . Mauu pny kulit sperti itu? Butuh perawatan mahal? Wajah saja 500rb, belom kalau jerwatan harus +, perawatan tubuh lagi? Suntik vit c? Takut sakit? Gaperlu ribeeettt gituu lagii guys n gurls Sekarang tinggal minum 2 sachet GLUCELLA di pagi & malam hari!! 😍😍 . Rasain deh perubahannya dalam 1 minggu 😍😍😘️ . Bye perwatan mahal n hasil lama.. Nih, GLUCELLA ajah! Recommended u/ km yang suka pakai beauty care yah. Ini bsa jdi beauty care wajib km! Hemat & aman di konsumsi setiap hari ♥️👍 sdh bpom, halal, gmp,haccp ^^ INFO BISNIS/KONSULTASI PRODUK 💎 CHATME 👇 . . 💙ADEL BOS HWI💙 LINE/WA : 082175236633 BBM : D4FE3199 #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak - #regrann
6 0
STOP KIMIA BERBAHAYA ! Jerawat Kamu Tidak Hilang? Tidak Kunjung Putih & Bersih sudah pergi ke Dokter Kulit, Pakai berbagai macam kosmetik, dll. Uang Jutaan HABIS BEGITU SAJA, Tidak ada hasilnya?? 😭TENANG, Disini Kami Berikan SOLUSINYA ! Yang BENAR-BENAR TERBUKTI ! INFO BISNIS/KONSULTASI PRODUK 💎 CHATME 👇 . . 💙ADEL BOS HWI💙 LINE/WA : 082175236633 BBM : D4FE3199 #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak - #regrann
5 0
Hi girls, udah cobain beewing soap? Rahasia Kulit Putihnya Para Gadis Thailand! Sabun paling recommended yang berkhasiat mencerahkan kulit sekaligus menghilangkan bekas luka. Best Seller. Ampuh banget bikin kulit putih. Bikin kulit kamu cantik seketika! Udah gak jamannya lagi punya kulit kusam. Yuk tunggu apalagi, hubungi kontak admin di bio yah, untuk tanya harga dan order.. ~salam cantik^^ #beewingsoap #pemutihkulit #penghilangbekasluka #kulitcantik #kulitputih
1 0
Awali harimu dgn 1 sachet GLUCELLA applestemcell, supaya kulitmu makin cerah, bebas keriput (awetmuda), bebas jerawat dan flek hitam . Uda gag perlu lg perawatan2 wajah ke klinik kecantikan. Krn skr uda ad yg simple, praktis dan tentunya, TERJANGKAU . INFO BISNIS/KONSULTASI PRODUK 💎 CHATME 👇 . . 💙ADEL BOS HWI💙 LINE/WA : 082175236633 BBM : D4FE3199 #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak - #regrann
6 0
. 💬Susu Kambing Maaez😘. . Psssttt.... korang, sekarang ni kita tengah buat promo best tau. - Set Sihat. - Set Cantik. - Set Putih. . Korang kalau nak tanya apa-apa, jangan segan wasap ye, takpe saya tak makan orang.😇 . WASAP +6 019-527-1143 +6 019-527-1143 +6 019-527-1143 . . . #rsbeautyorganization#produkorganik#sayagunasayajual#jomcantik#putihgebu#flawless#glowing#skincare#ahadalegacy#antioksidan#awetmuda#produkkecantikan#nakcantik#jerawat#jeragat#kulitputih#kulitcantik#kulitkusam#trustedseller#jualanonline . .
3 0
Hi girls, udah cobain beewing soap? Sabun paling recommended yang berkhasiat mencerahkan kulit sekaligus menghilangkan bekas luka. Best Seller. Ampuh banget bikin kulit putih. Bikin kulit kamu cantik seketika! Udah gak jamannya lagi punya kulit kusam. Yuk tunggu apalagi, hubungi kontak admin di bio yah, untuk tanya harga dan order.. ~salam cantik^^ #beewingsoap #pemutihkulit #penghilangbekasluka #kulitcantik #kulitputih
1 0
Hi girls, udah cobain beewing soap? Sabun paling recommended yang berkhasiat mencerahkan kulit sekaligus menghilangkan bekas luka. Best Seller. Ampuh banget bikin kulit putih. Bikin kulit kamu cantik seketika! Udah gak jamannya lagi punya kulit kusam. Yuk tunggu apalagi, hubungi kontak admin di bio yah, untuk tanya harga dan order.. ~salam cantik^^ #beewingsoap #pemutihkulit #penghilangbekasluka #kulitcantik #kulitputih
0 0
Kulit kinclong dan mulus kayak artis-artis, kini bukan lagi mimpi di siang bolong. Dengan frutablend, kulit kamu jadi lebih cerah secara alami. Chat me yuuuuk . . 💙ADEL BOS HWI💙 LINE/WA : 082175236633 BBM : D4FE3199 #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak
3 0
. Siapa suka susu kat sini angkat tangan, kita geng!!!...😁 . Susu Kambing Maaez ni bukan setakat susu biasa je tau, susu ni banyak khasiat dan manfaat. . Cuba korang tengah customer ni, relax je jadi putih dari masa sebulan, huhuhu... jelez tau kita tengok.😆fc . Psssttt.... korang, sekarang ni kita tengah buat promo best tau. - Set Sihat. - Set Cantik. - Set Putih. . Korang kalau nak tanya apa-apa, jangan segan wasap ye, takpe saya tak makan orang.😇 . WASAP +6 019-527-1143 +6 019-527-1143 +6 019-527-1143 . . . #rsbeautyorganization#produkorganik#sayagunasayajual#jomcantik#putihgebu#flawless#glowing#skincare#ahadalegacy#antioksidan#awetmuda#produkkecantikan#nakcantik#jerawat#jeragat#kulitputih#kulitcantik#kulitkusam#trustedseller#jualanonline . .
4 0
Pantas menyerap walaupun ianya sejenis minyak. . Uolls nak kulit cantik tanpa make up? Haa.. kena la try minyak ajaib ni tauu. Confirm puas hati ! . Lepas ni senyum pun sampai telinga lah uollss!! . Tak mahal pun. Cuma RM39 jerrr ! tapi kesan dia mewah macam RM70 tauu. Rugi tak cuba. . Berminat? Untuk order atau sebarang info lanjut Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio. . #mudabeauty #organicmalaysia #kulitsensitif #kulitcantik #detoxs #organicskincare #skincare #essentialoils #naturalbeauty #organicbeauty #kulitberminyakdanberjerawat #kulitkusam #poribesar #minyakarganori #sheabuttermalaysia #kulitkering #antipenuaan #claymask #pelempab #parut #facialoils #eczema #jerawat #eczemarelief #aloevera #viral #meletop #terengganu #bazarpaknil
11 1
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa. . Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan? . Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu . Stay tuned ok ❤️ I’m excited to share more with you guys! Nak cantik kena banyak bersabar 😝" So apa lagi, jom kita beli Aina Serum okayy ??? #nsabeautyserum #nsabeauytklselangor #nsabeautyteamziera #serumviral #kulitcantik #putihcantik #ainaaserum #syafiqahaina #serumsyafiqahaina #nsabeautyofficial #ainaaserumoriginal
2 0
ALOE VERA ANTI ACNE GEL Berkesan seawal 2 HARI. . Mambantu merawat jerawat batu, jerawat nanah, jerawat pasir atau digigit serangga. . Mengandungi: 🌿Aloe Vera. 🌿Tea Tree Oil. . KELEBIHAN ALOE VERA ANTI ACNE GEL 🌷 Mengurangkan bekas luka jerawat atau kesan gigitan serangga & merangsang pertumbuhan kulit baru. 🌷 Bersifat antibakteria yang mampu mengecutkan kulit & menghalang dari pertumbuhan jerawat baru. . CARA GUNA Sapu sedikit pada kawasan yang berjerawat. Dan biarkan ia meresap. Guna kan setiap kali selepas cuci muka dengan Sabun Detox. . Harga RM 35 (NW : 30g) . Berminat? Untuk order atau sebarang info lanjut Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio. . #mudabeauty #organicmalaysia #kulitsensitif #kulitcantik #detoxs #organicskincare #skincare #essentialoils #naturalbeauty #organicbeauty #kulitberminyakdanberjerawat #kulitkusam #poribesar #minyakarganori #sheabuttermalaysia #kulitkering #antipenuaan #claymask #pelempab #parut #facialoils #eczema #jerawat #eczemarelief #aloevera #viral #meletop #terengganu #bazarpaknil
9 0
Alhamdulillah. Positif feedback #ArganOil AinMuda Beauty❤ . Argan oil (15ml). 100% Asli tanpa campuran bahan lain di dalam nya. Didatangkan jauh dari Moroco. Argan oil bersifat non-comedogenic (tidak menyumbat liang pori) & cepat menyerap tanpa tinggalkan kesan minyak pada kulit. . . KELEBIHAN ARGAN OIL 👉 Merawat Kulit Kusam. 👉 Merawat Jerawat. 👉 Memudarkan Parut. 👉 Anti Penuaan. 👉 Sebagai Make-Up Base. 👉 Blend Bersama Foundation Untuk Kesan Yang Lebih Glowing. 👉 Menghilangkan Garisan Halus. 👉 Mengawal Kulit Muka Yang Berminyak. 👉 Sebagai Pelembab Muka Semulajadi. 👉 Atasi Tumit Kering Dan Pecah. 👉 Atasi Rambut Kering Dan Bercabang. 👉 Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit. . Paling best bila dicampur dengan foundation, muka akan jd glowing se-glowing nya tauu! Ehh kat rambut pun boleh apply. Tak mahal pun. Cuma RM39 jerrr ! tapi kesan dia mewah macam RM70 tauu. Rugi tak cuba. . Berminat? Untuk order atau sebarang info lanjut Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio. . #mudabeauty #organicmalaysia #kulitsensitif #kulitcantik #detoxs #organicskincare #skincare #essentialoils #naturalbeauty #organicbeauty #kulitberminyakdanberjerawat #kulitkusam #poribesar #minyakarganori #sheabuttermalaysia #kulitkering #antipenuaan #claymask #pelempab #parut #facialoils #eczema #jerawat #eczemarelief #aloevera #viral #meletop #terengganu #bazarpaknil
10 0
Hah! Bestt nyaa EYE BAG HILANG SERTA MERTA selepas facial 😎😎. . . Inilah yg customer fareyda giler kan sbb satu sesi je bole hilang eyebag tuh😘😘😘. . . Uollss yg ada masalah mcm ni, jom book facial bersama #FareydaMagicTouch ya. . . Service 1st class Fareyda bagi 😘😘😘 . . #BeautyManagementWorkshop #magictouchbeautyteam #imsuperstar #mobilefacialtrainer #trainingfacial #mobilespa #kel#kelasfacial #facialathome #facialserikembangan #kelasfacial #antiaging #lifting #freefacial #upii #elysyle #dermahydra #beautyskin #modelfacial #skinproblem #kulitcantik #glowingface #glowingskin #beautician #beautyworkshop #mobilefacialspa #beautyclass #facialserdang #jommagic#facialmelaka #facialjb
2 0
OHHHHHHH TIDAAAKKKK 😱😱 . Katakann TIDAKKKKK pada Berat Badan Berlebihann 😢😢 . Kuatkan Semangat & Tanamkan dalam diri . "AKU NAK KURUS & SIHAT !!!!" . Tapii macam mana ehh ???? 🤔🤔🤔🤔 . . Jangan risauu. InsyaAllah #JusMetorshape ada penyelesaiannya. JMS siap sedia membantu anda yg ada masalah berat berlebihan. . #KURUS, SIHAT, CANTIK & BERTENAGA SEPANJANG HARI DGN JUS METOR SHAPE . #PROMOSI BELI 2+1 dapat DISKAUNN 🎉🎉 . [TERHAD]-kepada 40 orang terawal sahaja. . Boleh "DM" atau terus wassap kami sekarang untuk info dan dapatkan HARGA PROMOSI. 📲 www.wasap.my/601119443873 📲 www.wasap.my/60189024702 . #dropshipjusmetorshape #viral #igersmalaysia #kurusseawal7hari #kesanseawal7hari #kurustanpasengaja #kulitcantik #kulitlicin #kurusputihserentak #juskesihatan #botanicaldrink #bazarpaknil #jusblended100% #jusbuah #airkesihatan #tipkurus #dietsihat #jomsihat #putihgebu #langsing #bertenagasepanjanghari #tipsdiet #jusviral #slimworld #nakkurus #meletop #kekalcantikmenawan
17 3
Apa yg uollss nmpak PERUBAHAN KETARA hakaq gorgeous yg baru lepas difacial kan? 😘😘 . . Kesan ketara: ✔pipi runcing dan kecil 😍 ✔muka lebih cerah ✔garis senyuman dah kurang! . . Besttt kan??? Nk book facial, whassup sis terus #FareydaMagicTouch . . #BeautyManagementWorkshop #magictouchbeautyteam #imsuperstar #mobilefacialtrainer #trainingfacial #mobilespa #kel#kelasfacial #facialathome #facialserikembangan #kelasfacial #antiaging #lifting #freefacial #upii #elysyle #dermahydra #beautyskin #modelfacial #skinproblem #kulitcantik #glowingface #glowingskin #beautician #beautyworkshop #mobilefacialspa #beautyclass #facialserdang #jommagic#facialmelaka #facialjb
3 0
"Aina tak kejar untuk kulit jadi putih melepak but Aina lebih prefer untuk skin nampak moist, nampak sihat, jauh dari pimples then bila semua tu dah elok barula kita boleh sibuk fikir nak cerah ke apa. . Bila base kita cantik, lagi bertambah cantik bila kita apply makeup. And if keluar nak bare face pun tak perlu risau. So boleh yakin bila nak keluar bermakeup atau bare face. Kan? . Kulit Aina jenis yang nipis and sensitive tahap gila gila punya so Aina mmg tak boleh pakai product yg ada mecury or product peeling kulit so don’t worry Aina takan share dekat korang product yg Aina sendiri tak boleh guna. Product kilo? Aina dengar pun dah takut lagila BIG NO untuk share dengan korang benda benda yg bahaya macamtu . Stay tuned ok ❤️ I’m excited to share more with you guys! Nak cantik kena banyak bersabar 😝" So apa lagi, jom kita beli Aina Serum okayy ??? #nsabeautyserum #nsabeauytklselangor #nsabeautyteamziera #serumviral #kulitcantik #putihcantik
2 0
Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah - - Fatin 01126755968 Beauty Consultant MK #marykayshahalam #marykaymalaysia #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita
0 0
Deep Cleansing Charcoal Mask - Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yg menyedut kotoran yg menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yg menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah - - Fatin 01126755968 Beauty Consultant MK #marykayshahalam #marykaymalaysia #sayajualsayapakai #skincarehalal #skincareroutine #skincareselamat #kulitflawless #kulitputih #kulitcantik #fattzura #doayangbaik2 #abangnaktegur #sajat #datoaliffsyukriterlajaklaris #mycoffeeprince #dekatkanjarakkita
0 0
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
4 2
Skin transformation ❤️ 100% natural, clinically proven and long lasting. Kawan pun tegur kulit makin cantik😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Rata rata customer yang order full set confirm akan repeat order lagi sebab kesan pada diri sendiri sangat berbeza! Orang yang dah pernah consume full set je faham effect dia best macam mana 🤗 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Antara produk yang included dalam Set Kecantikan ni adalah: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. ESP (850g - tahan dalam 2-3 bulan) 🐤 pudarkan parut hitam / berlubang 🐤 cerahkan kulit wajah & badan 🐤 sesuai untuk semua jenis kulit 🐤 jerawat akan berkurang 🐤 kulit jadi lagi lebih tegang & gebu ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. VIT C (180 biji - max tahan dalam 6 bulan) 🐤 cerahkan kulit 🐤 sesuai untuk kulit sensitif & alergik 🐤 bantu kurangkan sunburn 🐤 mengawal pertumbuhan jerawat 🐤 kulit jadi lebih glowing & radiant 🐤 tingkatkan imunisasi ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. VIT E (120 biji - max tahan dalam 4 bulan) 🐤 kulit jadi lagi moist 🐤 sesuai untuk kulit yang jenis kering 🐤 bantu kurangkan eyebag 🐤 sesuai untuk biji kolestrol bawah mata 🐤 combine sekali dgn ESP, parut lagi cepat pudar! 🐤 moist & glowing naturally, tak perlu foundation tebal tebal ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Khusus untuk customer yang membuat pembelian dengan anis, ada something special menanti uolls. Nak tahu apa dia kena la whatsapp tepi ya 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Dapatkan BEST PRICE dengan Kaknis sekarang. Harga special dan penuh kasih sayang 😉 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
6 1
SET PALING FAVOURITE! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Asal restock je habis 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Customer repeat order sampai 3-4 kali 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Lepas nampak efek positif pada diri sendiri, tak puas hati so ajak family dan kawan cantik sekali 😤 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ So macam mana la kita tak sayang set ni kan? Tahan lama pula tu 😭 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Produk yang included dalam Full Set Kecantikan ni: ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 1. Vita C Plus (6 bulan pengunaan) ⠀⠀⠀⠀ •Tinggi antioksidan untuk melindung kulit daripada pencemaran •Merangsang penghasilan kolagen kulit secara semulajadi (kulit jadi lebih lembut, anjal dan kenyal) •Mencerahkan kulit secara semulajadi •Mencegah & mengecutkan jerawat •Menyekat pigmen penyebab utama jeragat! ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 2. Vita E Complex (4 bulan pengunaa) ⠀⠀⠀⠀ •Menjaga kesegaran & keremajaan kulit •Melindungi kulit dari sinaran UV, matahari •Membaiki kulit kering agar sentiasa lembap •Memudarkan kesan parut & jeragat •Mengurangkan kedutan, garus halus, bintik penuaan •Menghapuskan radikal bebas yang boleh merosakkan sel sel ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ 3. ESP - Energizing Soy Protien (2+ bulan penggunaan) ⠀⠀⠀⠀ •Agen anti-Penuaan •Menghasilkan sel2 kulit baru yang lebih sihat dan cantik (setiap 28 hari sel kulit kita bertukar baru) •Menghalang pertumbuhan jerawat •Memudarkan bekas jerawat hitam & parut •Memberi keanjalan kepada kulit •Mencerahkan kulit satu badan •Memperbaiki masalah kulit berminyak •Mempercepatkan penyembuhan luka ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
5 0
White Peonies with dedaun hijau. Cantik kan ? Boleh jugak kalau nk request utk letak bunga kecil2 tu warna lain yg korang suka. 😉 . . Dengar2 ramai jugak suka design ni 🙈 . . . . terus whatsApp 0174669160 utk sebarang tempahan @ pertanyaan ok 😉 . . #sayajual #Bazaarpaknil #muabellaz #ajimaura #bun#bungatangan #bazarpaknil #Kingcoco #motifviral #janganmengataskincare #bungatangan #bridesmaidmalaysia #flowergirl #hantarankahwin #terapiinstagram #vivyyusof #fattzura #kulitcantik #norsajat02 #duckscarves #tempatanfest #flowercrownmalaysia #Hurrtvinstafamous #fatahamin #kedah #penang #flowercrownmurah #weddingmalaysia #muakedah
24 2
@Regranned from @aqnesbeautycare - Polish Face by Nina Skincare. Cream polish yang laku keras di negara nya,produk halal dan berBPOM. Udah banyak dipakai selebgram Malaysia. Sekali coba langsung ketagihan sayy. Manfaat nya: • Mencerahkan wajah. • Membuat wajah bersinar. • Mengecilkan pori-pori. • Membasmi jerawat. • Mengencangkan kulit. • Menyamarkan flek. • Melunturkan sel kulit mati. Rasakan khasiat nya dalam 1x pemakaian. Dijamin nagih 😍😍😍. Masih jadi penonton aja? ? Dicari reseller Indonesia,dapat cantik nya dapat untungnya 💰💰💰💰💰. Follow @ninaskincareindonesia Add Line@ (@TTB9844P). #pemutihalami #cocoaboosterwhite #minumanpemutih #putihmulus #kulitmulus #kulitputih #pemutihkulit #collagendrink #pemutihbokong #pemutihketiak #pemutihampuh #pemutihhalal #pemutihcepat #pemutihaman #kulitkinclong #awetmuda #cewekcantik #wanitacantik #kulitcantik #minumankesehatan #lfl #fff #polishface #beautydrink #olshoptrusted #bisnismudah #bisniskecantikan - #regrann
6 0
Jom tengok sampai habis macam mana adik ni dapat kulit putih, lembut & gebu dengan hanya sekali sapuan #Sur#Sur#SureGlowLotion . - Haaa takperlu nak cucuk sana cucuk sini tau utk dapat kulit cantik. Apa susahhh sapu je #SureGlowLotion macam adik manis ni buat. Tup tup terus dapat kulit putih.😍 - Teringin nak kulit putih macam awek Korea? Meh Whatsapp 019-9903507 now!💝 - #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
2 0
Sebelum keluar rumah wajib sapu #Sur#SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻. - Fungsi Sure Glow Lotion : 🍓Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih) 🍓Menghaluskan kulit 🍓Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata Memberi kelembapan berpanjangan 🍓Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari 🍓Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari 🍓Putih yg berkekalan (kalau selalu guna) 🍓Menjadikan kulit selembut kulit bayi 🍓Membuang daki2 lama - Sebarang pertanyaan atau order boleh Whatsapp 019-9903507 . - Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty?? Whatsapp 019-9903507 okay👌🏻. - #SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni #SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
5 0
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 017 9811228 Whatsapp 017 9811228 Whatsapp 017 9811228
18 2
MAU PUNYA WAJAH MULUS CERAH BERSINAR seperti Artis Korea?? bukan lagi impian !! Kok bisa? 😱 . Karna kini hadir ISNOWALGAE yang mampu mewujudkan mimpi mu 🔥 PERTAMA dan SATU-SATUNYA produk di Indonesia dengan komposisi terLENGKAP dan Harga Terjangkau 😍 . Kandungan 8 bahan aktif : • SNOW ALGAE • APPLE STEMCELL • GRAPE STEMCELL • GOJI BERRY • GLUTHATIONE • COLLAGEN • VITAMIN C • STEVIA Manfaat setelah minum isnowalgae 1. Menghilangkan jerawat dan bekas jerawat 2. Memudarkan noda hitam pada kulit 3. Menangkan efek radikal bebas 4. Menghilangkan kerutan 5. Mengecilkan kantong mata 6. Mencerahkan warna kulit 7. Mencegah penuaan dini #testimoniIsnowalgae #testiisnowalgae #JualIsnowalgae #isn#isnowalgae #isnowalgaeinfinesse #isnowalgae #isnowalgaemurah #Stemsellapel #oba#obatjerawatbpom #obatjerawataman #obatjerawat #pen#penghilangjerawataman #penghilangjerawat #SolusiCantik #hilangkanjerawat #obatpemutih #stemcellanggur #glutathion #collagen #kulitmulus #kulitcantik #cantikalami #skincare #promoisnowalgae #obatpemutihbpom #pemutihwajah #pemutihbadan #pemutihkulit #pemutihaman
6 1
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ======================================== Ws sis Adda sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut . Taip " Acne " ke 011-61809239 Noted : Free postage dan free gift utk 30 pelanggan terawal. #acn#acnecarey #acnecare #ubatjerawat #bebasjerawat #antijerawat #bencijerawat #tablethapusjerawat #jururawatjerawat #selfie #put#putih #kulitlicin #mekup #awetmuda #kulitcantik #say#sayajualmurah #jer#jerawat #jerawathilang #testimonioriginal #jerawatbadan #jerawatpasir #jerawatparah #jerawatkecut #jerawatgatal #jerawatbatu #jerawat #drjerawat #putih #cantik #nursejerawat #sayajual
7 0
. Kenapa ramai sangat orang dok viralkan Greentea Mint Face Scrub nie? Apa specialnya skrub sejuk nie? - Sebab kandungan dalam skrub sejuk nie bukan biasa-biasa yer uolls. Ada Greentea, Peppermint, Argan Oil, Biji Walnut, semua Premium Quality Ingredients tau! - Lelaki pon boleh pakai tau. Ramai jer abang abang yang order skrub sejuk nie dengan sis - So siapa yang berminat, cepat DM or whatsapp sis. Tekan jer link ws kat bio tuh ok 😘
9 2
COFFEE MONATOX bukan sebarang kopi biasa tau!!😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga..dalaman pon terjaga . minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power . Bestkan!!..COFFEE AWAK CAM TU JUGA KER???😉 Meh la try COFFEE MONATOX ni..rasakan kesan nya dalam 10 minit..amalkan jer..InsyaAllah allah lemak2 pon hilang..badan pon terjaga uolls 😍😍😍 . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
9 4
COFFEE MONATOX bukan sebarang kopi biasa tau!!😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga..dalaman pon terjaga . minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power . Bestkan!!..COFFEE AWAK CAM TU JUGA KER???😉 Meh la try COFFEE MONATOX ni..rasakan kesan nya dalam 10 minit..amalkan jer..InsyaAllah allah lemak2 pon hilang..badan pon terjaga uolls 😍😍😍 . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
4 1
DENGAR KATA SCRUB SEJUK NI SCRUB "AJAIB" . Yes! Kastemer bagitahu Greentea Mint Face Scrub ni sebagai scrub ajaib. Cer teka cer teka kenapa. . Sebab jerawat yang bermaharajalela penuh satu muka, boleh zappp hilang tanpa jejak lepas usap slo slo scrub tang jerawat dia. . Bukan itu aje tau. PARUT HITAM bekas jerawat makin pudar makin hilang. Ohsem kan? . Mana taknya, dalam scrub sejuk ni ada DAUN PUDINA, STEM CELL, ARGAN OIL, WALNUT sekali beb! Semua tu bahan yang sangat popular dalam pudarkan parut-parut degil. . Lagi best scrub sejuk ni harga murah sangat! Pulak tu pakai sampai 3 bulan baru reti nak habis. Awww jimat habis! . #greenteamintfacescrub #scr#scrubmurah #scrubviral #scr#scrubs #scrubs #scrubmurah #scrubmuka #scrubwajah #kulitbersih #kulitcantik #kulitsihat #bebasjeragat #bebasjerawat #skinroutine #say#sayajualscrubmuka #sayanakcantik #sayajual #scrubmalaysia #tipskecantikan #tipscantik
2 1
Orang Tranung kata:- "Gelepor awe stok abis dok sedor" . Penangan JTT. 11 malam pun sanggup singgah ambik JTT. Feedback yang Ila ni pun terbaik tau. Tu repeat order sokmo tu😉 . Nak oder wasap Lia 014 5125237 . Nak lagi senang klik link wasap kat profile Lia . . #jtt #jamutunteja #jamutuntejabyliarahman #jamumoden #jamupremiumquality #sihat #cantik #bertenaga #energybooster #kurus #kurusselamat #kulitcantik
7 0
The best tool for blending your foundation. . . 💖 Foundation Brush Breena 💖 Breena Blending Pearl . . Super soft and easy to handle. . Whatsapp nunu 0196676891 . . #breenabrush #breenabeauties #breenablendingpearl #codputrajaya #breenaputrajaya
17 2
The best tool for blending your foundation. . . 💖 Foundation Brush Breena 💖 Breena Blending Pearl . . Super soft and easy to handle. . Whatsapp nunu 0196676891 . . #breenabrush #breenabeauties #breenablendingpearl #codputrajaya #breenaputrajaya
13 1
Apa si GLUCELLA ??? Kok smua pada heboh GLUCELLA . Baca yuk.. . 👉Glucella merupakan produk kecantikan berupa minuman serbuk rasa apel yang diformulasikan dari bahan terbaik seperti kolagen, gluthation, ekstrak apel, asam hyaluronat serta premix vitamin dan mineral. Memberikan nutrisi pada kulit dan kaya dengan vitamin C untuk menjaga daya tahan tubuh sehari-hari. . 👉Glucella adalah minuman kesehatan dan kecantikan alami dari HWI yang bisa memberikan manfaat serta khasiat terbaik untuk Anda. Glucella boleh dikonsumsi baik oleh pria maupun wanita. . 👉Glucella adalah minuman kesehatan yang segar dan alami, bagus untuk kesehatan tubuh dan membuat tubuh lebih fit sekaligus memberikan nutrisi yang dibutuhkan oleh kulit Anda. . 👉Glucella telah terdaftar di BPOM dengan nomor registrasi MD 867028021341. . Udh jelas kan tentang GLUCELLA 😅😅 Tunggu apa lagi?? Siap kirim ke semua negara 🌍 PROMO hari ini langsung chat aja Info bisnis & produk : . Renal HWI🐨 Whatsapp/call: 085320024469 Line: nal000 IG: @diet_jaman.now . KONSULTASI GRATIS!😘😘 #jerawatbatu #jerawathilang #kolesterol #kolesteroltinggi #diabetes #kulit #kulitcantik #obatjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatalami #obatjerawatmurah #obatjerawataman #obatjerawatherbal #obatjerawatbpom #bpom #alami #herbal #kulitbersih #kulitberminyak
8 0
COFFEE MONATOX bukan sebarang kopi biasa tau!!😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga..dalaman pon terjaga . minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power . Bestkan!!..COFFEE AWAK CAM TU JUGA KER???😉 Meh la try COFFEE MONATOX ni..rasakan kesan nya dalam 10 minit..amalkan jer..InsyaAllah allah lemak2 pon hilang..badan pon terjaga uolls 😍😍😍 . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
6 0
COFFEE MONATOX bukan sebarang kopi biasa tau!!😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga..dalaman pon terjaga . minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power . Bestkan!!..COFFEE AWAK CAM TU JUGA KER???😉 Meh la try COFFEE MONATOX ni..rasakan kesan nya dalam 10 minit..amalkan jer..InsyaAllah allah lemak2 pon hilang..badan pon terjaga uolls 😍😍😍 . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
3 1
COFFEE MONATOX☕ ---------------------- . Kesan seawal 7 hari 💓Bukan sekadar minuman kopi 💓Rasa kopi premium yang LAZAT 💓Rahsia KECANTIKKAN semulajadi dalaman & luaran wanita . . 💟Keistimewaan kopi monatox untuk wanita💟 . ❤ menjadikan kulit putih gebu dan glowing ❤ mencantikan, menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri ❤ menganjalkan, memontok dan menegangkan payudara ❤ mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh ❤ mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik ❤ merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut ❤menguatkan kuku dan rambut ❤mengetatkan & merapatkan miss V ❤ mengatasi masalah keputihan ❤menambahkan tenaga👍 ❤ menghangatkan hubungan suami isteri . . . ☕Bahan-bahan Coffee Monatox ☕ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☕ Arabica Coffee ☕ Krimer tanpa susu ☕ Gula ☕ Skim milk ☕ Pureraria Mirifica ☕ L-glutahione ☕ Pearl ☕ Collogen ☕ Vitamin C ☕ Serapat ☕ Manjakani ☕ Kacip Fatimah . . *Sekotak* 📦15 sachet📦 . . *Cara Guna* 1 sachet di awal pagi bersama sarapan . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
4 1
COFFEE MONATOX bukan sebarang kopi biasa tau!!😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga..dalaman pon terjaga . minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power . Bestkan!!..COFFEE AWAK CAM TU JUGA KER???😉 Meh la try COFFEE MONATOX ni..rasakan kesan nya dalam 10 minit..amalkan jer..InsyaAllah allah lemak2 pon hilang..badan pon terjaga uolls 😍😍😍 . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
5 1
COFFEE MONATOX bukan sebarang kopi biasa tau!!😘😘 rahsia wanita sentiasa kekal cergas dan bertenaga..dalaman pon terjaga . minum ☕ jadi montok minum ☕ jadi ramping minum ☕ jadi glowing minum ☕ jadi ketat minum ☕ jadi gebu minum ☕ jadi power . Bestkan!!..COFFEE AWAK CAM TU JUGA KER???😉 Meh la try COFFEE MONATOX ni..rasakan kesan nya dalam 10 minit..amalkan jer..InsyaAllah allah lemak2 pon hilang..badan pon terjaga uolls 😍😍😍 . . Whatsapp 📱0194200019 . #DMS360 #cantik #putih #gebu #kulit #kulitputih #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #parutjerawat #kulitmulus #kulitsihat #kulitcantik #kulitlicin #kulitberminyak #kulithalus #kulitkering #kulitglowing #kulitgebu #kulitflawless #kulitbersih #kulitlembut #montok #mantap #kurus #diet #slim
3 0
The best tool for blending your foundation. . . 💖 Foundation Brush Breena 💖 Breena Blending Pearl . . Super soft and easy to handle. . Whatsapp nunu 0196676891 . . #breenabrush #breenabeauties #breenablendingpearl #codputrajaya #breenaputrajaya
9 1
READYYYY!!! NEW NEO WALET 😊😊😊 BISA DIPAKAI DARI UJUNG RAMBUT SAMPAI UJUNG KAKI Terdapat 3 kelebihan didalam Sabun New Neo Walet dan Khasiat nya lebih Bagus . HUB : WA 0818502919 Line : meymarry . #blackwalet #blackwaletori #blackwaletindonesdia #blackwaletmurah #neowalet #sabunwajah #bibitpemutih #skincare #facial #sabunjerawat #obatherbal #malang #pemutihwajah #obatjerawat #jerawat #flekhitam #pemutihalami #lfl #pelangsing #diet #pemutihbadan #kecantikan #neowaletmalang #solusijerawat #kulitcantik #pemutihtubuh #bpom #perawatanwajah
6 1