🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 . . Untuk pengetahuan para suami yang sayangkan isteri.. . Kalau isteri mengadu sakit, kering, xde nafsu awak hadiahkan dia INTIM GEL. Kalau isteri bagitahu, vagina dia ada keputihan, dia tak selesa, sentiasa berpeluh awak hadiahkan dia FEMININE WASH. Tapi... Kalau awak rasa isteri awak dah tak macam anak dara, awak jangan tanya banyak! Awak terus belikan dia SUSUK KEKAL DARA. Haaa... Ini baru sayang bini nama dia... . . WhatsApp Qilla jomm 😉 📲011.26739567 Agent Sah JSD . . . #jsd #kualalumpur #shahalam #sabah #sarawak #jerawat #milkbooster #setberpantang #bengkung #setbersalin #vitaminc #barutbaby #bedungbaby #collagen #parutmuka #pengantin #anakdara #sethamil #sembelit #keputihan #senggugut #ikhtiarhamil #jamu #masker #kentutvagina #ketat #farajberbau #longgar #femininewashjsd #intimgel
0 0
We travel not to escape life, but for life not to escape us. 💜 * / \
3 1
+ Testimoni Glowhite 3 in 1 Premium Skin Care + Kalau berminat boleh terus whatsapp, klik link di profile Nad ya..
0 1
"mengapa bayar lebih kalau dah ada satu yang terbaik dan membantu ? " . Jangan whatapps kalau sis taknak cantik sebab apa ? sebab yang whatapps sis semuanya gilakan kecantikkan 😍 . yang ada masalah wanita tu jangan takut nak mencuba produk ni sebab memang memang membantu anda 😍 admin cosume pinklady memang betul betul superbb and menjadi berbanding produk lain ! admin tak cari hat lainnn dah oii! 😘 haa sooooo yang ada masalah wanita tu pinklady bantu hilangkan masalah tu 😍😍 and . yang takda masalah pinklady cuba mantapkan lagi aset tu tau 😘 . Siapa taknak cantik kan ? semua orang nak cantik admin pun nak cantik lgi kalau boleh hehehehe🙈💕 . jangan risau anak dara mak dara tok dara semua boleh amalkan PINKLADY BODY PERFECTION ni tau !😘 so jom sama sama grab dekat sis sorang sebotol sebab kalau makan sebotol mesti nak grab lagi 😏 sis taktipu yerrrrr trust me PINKLADY memang superbbbbb !😍 berminat ? whatapps sis 👇🏼 "PL" KE 0125429376 "PL" KE 0125429376 "PL" KE 0125429376 #pinklady #pinkladymurah #pinkladycapsule #pinkladyoriginal #pinkladymalaysia #pinkladytestimoni #pinkladybodyperfection #kualalumpur #rayalagi #perlisdarulsunnah #malaysia #bazarpaknil #uum #uitm #cantikcantiksemua #mengancambrooo #mengapabayarlebih #sis #sispakaisisshare #sispakaisisjual
2 1
Use Lyft Promo Code: “GO10 ” and Sign Up Now & Get Up to $50 in Free Credit. Fast, Friendly & Affordable Rides!Friendly Drivers · Get a Ride in Minutes …………………… #Malaysia #KualaLumpur #Singapore #Lyf#Lyftcode #Lyft #Lyftpromocode #Lyf#Lyftfree #Lyftride #Lyftlife #Lyftnation #lyftcodes #Lyftfree #Lyftline https://www.lyft.com/invite/GO10
2 0
Salam guys 😁 anda nak kasut TRENDING tapi harga mahal sangat?? Hehe jangan risau admin akan kabulkan impian anda 😁 @trusted.store2u tengah viral sekarang sebab jual kasut KUALITI PADU dengan harga TAK MASUK AKAL❗️Paling penting ada beratus-ratus design MENARIK tinggal pilih je nak yang mana.😱😍 whatsapp 013-929 2662 SEGERA 😁✌🏽️ #sneakers #sneakerslover #kasutmurah #barangmurah #kualititerbaik #tru#trustedseller #menstyle #womenstyle #fashionista #bazaronline #bazarpaknil #instafamous #instashop #neelofa #fattahamin #fazura #igers #igersmalaysia #igerssabah #igerssarawak #vsco #vscocam #kualalumpur #kotakinabalu #kuching #meletop #trustedseller #bazarartis #zizanrazak #vscomalaysia #sayajualmurah
3 0
MAKIN BANYAK MAKIN MURAH 😁 . . BIAR BETUL❓❗️Ahmad nak beritahu berita BAEK guys❗ Harga 1 RESUME RM15 kan❓Then pada pembelian KEDUA pulak HANYA RM20❗️ Manakala pembelian KETIGA RM25 SAHAJA❗MURAH NYE❗️ . . SEMUDAH A B C❗Just tinggal masukkan maklumat korang pada RESUME dengan hanya menggunakan MICROSOFT WORD, kemudian hantar kepada bakal majikan dan tunggu untuk dipanggil temu duga 😎❗ . . ⏩ Berminat DM sahaja Ahmad atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Ahmad akan hubungi anda SEGERA #ahmadresume . . 🌕 PAKEJ RM15 TERMASUK 🌕 . ✔️ Cover Letter (Bahasa Melayu) . ✔️ Cover Letter (Bahasa Inggeris) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Melayu) . ✔️ Surat Internship (Bahasa Inggeris) . ✔️ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017 . ✔️ Teknik Susunan Sijil Temuduga . ✔️ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja . ✔️ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab . . #Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Igmy #Im4u #Handbagmalaysia #Lokalbrand #Lokalbiz #BazarPaknil #Bazaronline #Tudungonline #Tudungmurah #Ikutcarakita #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #NegeriSembilan
2 1
BOSTON WOLRD SERIES CHAMPION 04 FULLCAP SIZE M-L-XL (FLEXIBLE) FABRIC LEMBUT, HITAM PEKAT RM35 FREE POSTAGE 🛫 BORNEO + RM5 panerai.store: http://www.wasap.my/60123953763 #panerai.store #kakibundle #bundlemalaysia #bundlekl #bundlemurah #bundlecheras #originalbundle #bajubundle #bundlecap #cheras #murah #brandedbundle #sales #rare #streetwaremalaysia #prelovedkl #sayajual #trustedseller #instashop #bundlebaju #bazaarpaknil #igshopmalaysia #collectionitems #kualalumpur
2 0
Alhamdulillah selamat sampai Perlashine di Negeri Pahang. Yan adalah Trusted Seller Anda!! . . @per@perlashine_kualalumpur @perlashine_kualalumpur . . 💖SEBIJI DAH MELEPAK 💖DUA BIJI LAGI LAH MELEPAK LEPAK . . #sayajual #per#perlashineulmutiara #perlashine #kapsulmutiara #putihmelepak #safieyilias #dsiempire #emp#empirebeauty #bazaarpaknil #bazaarpaknilkosmetik #cantik #gombak #batu8gombak #batucaves #tamanmelati #tamanmelawatikl #kualalumpur #kosmetikmurahmalaysia #viral2017 #uiagombak #uniklgombak #empirebeauty #age#agentdiperlukan #afmegastar #afmegastar2017 #afmegastars2017 #akademifantasia2017 #agentdiperlukan
4 0
I learned the true mischievous nature of wild monkeys today... still love them! What an insane experience!! This trip has been more than I ever could hope for so far! .🦇🐒🐵❤️. . . #asia2017 #kualalumpur #sightseeing #newexperiences #batucaves
4 0
INDONESIA DIPASTIKAN AKAN MENJADI JUARA UMUM 👏👏👏 _ Berdasarkan update perolehan medali hingga pukul 22.00 WIB. Indonesia kokoh di peringkat 1 dengan 116 EMAS, 70 PERAK, dan 46 PERUNGGU. _ Penambahan medali untuk Indonesia berasal dari: • Badminton: 8 emas, 5 perak, 4 perunggu • Catur: 7 emas, 4 perak, 2 perunggu • Atletik: 1 emas, 2 perak, 2 perunggu • CP Football: 1 emas _ Berdasarkan hitung-hitungan, raihan medali emas Indonesia tidak akan terkejar oleh peringkat 2, yaitu Malaysia yang saat ini meraih 26 emas lebih sedikit dari Indonesia. _ Hari Sabtu (23 Sept) yang merupakan hari terakhir penyelenggaraan, akan memperebutkan total 19 medali emas dari Para Tenis Meja dan Goalball. _ Indonesia masih berpeluang tambah medali emas dari cabor Para Tenis Meja dan tim Goalball akan berhadapan dengan Laos untuk memperebutkan medali perunggu. _ DUKUNG DAN DOAKAN ATLET INDONESIA YAAAA! SEMANGAATT 🇮🇩🇮🇩🇮🇩💪💪💪 _ #infoanda #aseanparagames2017 #southeastasia #malaysia #kualalumpur #kualalumpur2017 #badminton #bul#bulutangkis #badmintonindonesia #bulutangkisindonesia #bulutangkis #followforfollow #athlete #sports #indonesia #thailand #singapore #vietnam #brunei #laos #myanmar #philippines #suk#sukan/a> #sukanseagames #sukan #medals #medalist
36 0