🤔 Apakah Yang Anda Bakal Perolehi Dengan Sebotol Advan Crazy Pro Ini? 🔥 MENGHILANGKAN KESAN CAT AKIBAT BERGESEL. 🔥 ANTI CALAR. 🔥 MENGHIDUPKAN WARNA MATI. 🔥 MENGHILANGKAN WARNA KUSAM AKIBAT SELALU BERJEMUR. 🔥 HEADLAMP PROTECTION. 🔥 WATERMARK REMOVER. 🔥 MENGHILANGKAN KESAN TAR. 🔥 MENGHILANGKAN KESAN STICKER. 🚀 Dapatkan Segera Sementara Harga Tengah Panas Promosi ! 🔴 Whatsapp Ke 018-355 1440 SEKARANG ! 🔴 http://www.wasap.my/60183551440/ACP 🔴 https://syazwanpanji.wixsite.com/advanprokamunting #ker#keretah #kereta #keretaapi #keretasewa #keretabayi #polishkereta #pengilatkuku #keretaapikita #keretaimport #jualanmurah
0 0
PROMOSI GILA-GILA PROTON!!!!! Buat begini NOVEMBER DISCOUNT & PROMOTION JOM BELI PROTON 9 YEARS SERVICE ASSISTANCE 5 YEARS WARRANTY 5 STAR ANCAP 5 YEARS FREE SERVICE JUST WHATSAPP DOCUMENT :- 0 DOWN-PAYMENT 💋🌋 100% DEALER MILIK BUMIPUTRA Plz dail 0109433492 @ click dibawah http://www.wasap.my/60109433492 🚘SAGA STD/EXEC/PREMIUM RM 1500 or 5 YEARS FREE SERVICE 🚘SAGA CVT BODY KIT RM 2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERSONA STD RM 2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERSONA EXEC/PREMIUM RM 3000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERSONA PREMIUM BODY KIT RM 4000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘IRIZ RM 2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘IRIZ PREMIUM RM 5000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PREVE & SUPRIMA RM 5000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘EXORA RM 1500 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘ERTIGA MT & AT SET COVER RM 1,500 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERDANA 2.0 i-VTEC & RM2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERDANA 2.4 AT RM8000 OR 5 YEARS FREE SERVICE Hubungi saya untuk tempahan segera!!!!! CALL/SMS/WHATSAPP Nazz Janggut 0109433492 Nazz Janggut 0109433492 Atau click http://www.wasap.my/60109433492 Like page: https://www.facebook.com/nazzjanggut/ @nazzjanggut #naz#nazzjanggut #pro#proton #proton #carikereta #findcars #nazzjanggut #salesadvisorproton #ker#kereta #cars #malaysia #portdickson #negerisembilan #tldm #pdrm #kereta #saga #persona #exora #ertiga #preve #suprima #iriz #perdana #perodua #honda
0 0
Berdesak-desakan dan merasa sempit di kereta sudah menjadi hal yang wajar, tetapi akan lain ceritanya ketika seseorang duduk dan mengambil banyak tempat. Bukannya sadar ketika diingatkan, pria ini justru membalas teguran dengan tindak kekerasan. Melansir liputan6, istilah manspreading, mungkin tidak dikenal banyak oleh masyarakat Indonesia, tapi kita mungkin pernah mengalaminya. Kejadian itu terjadi ketika seorang pria mengangkang kaki lebar-lebar di tempat umum. Hal yang terjadi ialah banyak ruang yang terambil dan membuat tempat duduk untuk penumpang lainnya menjadi sempit. Tentunya hal tersebut merugikan orang lain dan membuat kesal penumpang. Inilah yang dirasakan oleh seorang wanita bernama Sam Saia, saat dirinya naik kereta bawah tanah di New York. Ketika seorang pria negro masuk dan duduk di sebelahnya, Saia merasa terganggu karena pria itu membuka kakinya lebar-lebar. Saia akhirnya meminta pada pria itu, untuk memberinya sedikit ruang karena dirinya merasa kesempitan. Sebelum memukul Saia, pria itu berkata kasar dan menolak untuk memberikan sedikit ruang padanya. Aksi kasarnya itu langsung dihentikan oleh penumpang lain dan pria itu disuruh turun pada stasiun berikutnya. (Geser untuk lihat video) . TERIMA KASIH SUDAH MELIHAT, MEMBACA & MENYUKAI :D . #jadingerti #info #manspreading #wanita #pria #kereta #subway #faktaunik #smart #newyork #Pontianak #Singkawang #Sambas #sintang #lampung #melawi #landak #Ketapang #bengkayang #Kupang #Timor #Sumba #jabar #jatim #nagekeo #manggarai #Flores #sumut #sulsel
173 1
Lokasi kiosk myeg shah alam- -renew insuran dan roadtax anda akan dapat serta merta - @ kompleks anjung 7. (Aras bawah) seksyen 7 (belakang Unisel) 0123967914 Waktu operasi lsnin - jumaat 9.30 am -5.45pm Sabtu 9.30- 2pm Selepas waktu pejabat dan ahad boleh appoiment #roadtax #insuran #myeg #lesen #jpj #shahalam #etiqa #takaful #kereta #motosikal #seksyen7 #nasiarab #nasikukus #unisel #uitm
3 0
Lokasi kiosk myeg shah alam- -renew insuran dan roadtax anda akan dapat serta merta - @ kompleks anjung 7. (Aras bawah) seksyen 7 (belakang Unisel) 0123967914 Waktu operasi lsnin - jumaat 9.30 am -5.45pm Sabtu 9.30- 2pm Selepas waktu pejabat dan ahad boleh appoiment #roadtax #insuran #myeg #lesen #jpj #shahalam #etiqa #takaful #kereta #motosikal #seksyen7 #nasiarab #nasikukus #unisel #uitm
2 0
1 0
Alhamdulillah yah.. hari ini cerah.. secerah wajah mu...aciecieeee😆😆😆😆 #kereta #pecintakeretaapi #ceritakereta #dramakereta #cekrekasyik #fotografia #fotografie #photoponsel #diatas1000meter
1 0
Sepandai-pandainya tupai melompat, malu bertanya sesat di jalan (:v) ------------------------------------ ※ Lokalan (365) ※ CC 206 13 94 (BD) •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #ind#indonesianrailfans_ #ind#indonesianrailway> #indonesianrailway #indonesianrailfans #like4like #ker#kereta/a> #keretaapikita #kereta #cc20613100 #instarailindo #manganturunyepur #bukansepurbiasa #omahsepur #dipolokomotifmojosari #dipolokomotifjatinegara #cimekar #sukafotosepur #sukafotokereta #keretaapiindonesia #railfans___ #lokal #lokalbandungraya #kalokalbandungraya
12 0
🏊🏻🏊🏻🏊🏻🚆🚆🚆 . . . #berenang #dalam #kereta #bisa #tidak #yaa #ada #kolam #di #keretaapi
4 0
🚀 Jom Dapatkan Advan Crazy Pro Ni Sementara Harga Tengah Promosi ! 🔥 MENGHILANGKAN KESAN CAT AKIBAT BERGESEL. 🔥 ANTI CALAR. 🔥 MENGHIDUPKAN WARNA MATI. 🔥 MENGHILANGKAN WARNA KUSAM AKIBAT SELALU BERJEMUR. 🔥 HEADLAMP PROTECTION. 🔥 WATERMARK REMOVER. 🔥 MENGHILANGKAN KESAN TAR. 🔥 MENGHILANGKAN KESAN STICKER. 🔴 Whatsapp Ke 018-355 1440 SEKARANG ! 🔴 http://www.wasap.my/60183551440/advancrazypro 🔴 https://syazwanpanji.wixsite.com/advanprokamunting #ker#keretah #kereta #keretaapi #keretasewa #keretabayi #polishkereta #pengilatkuku #keretaapikita #keretaimport #jualanmurah
2 0
"Kereta lagi, kereta lagi, emang nggak bosen?" Namanya juga hobi... . If: CC 203 38 SDT ft KA 421 Dhoho beranjak SB Kota . #kereta #keretaapi #keretaapiindonesia #ptkai #sepur #lokomotif #gerbong #sukafotosepur #edansepur #sahabatkai #ayonaikkereta #indonesia #locomotive #diesel #indonesianrailways #train #transport
14 4
PROMOSI GILA-GILA PROTON!!!!! Buat begini NOVEMBER DISCOUNT & PROMOTION JOM BELI PROTON 9 YEARS SERVICE ASSISTANCE 5 YEARS WARRANTY 5 STAR ANCAP 5 YEARS FREE SERVICE JUST WHATSAPP DOCUMENT :- 0 DOWN-PAYMENT 💋🌋 100% DEALER MILIK BUMIPUTRA Plz dail 0109433492 @ click dibawah http://www.wasap.my/60109433492 🚘SAGA STD/EXEC/PREMIUM RM 1500 or 5 YEARS FREE SERVICE 🚘SAGA CVT BODY KIT RM 2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERSONA STD RM 2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERSONA EXEC/PREMIUM RM 3000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERSONA PREMIUM BODY KIT RM 4000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘IRIZ RM 2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘IRIZ PREMIUM RM 5000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PREVE & SUPRIMA RM 5000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘EXORA RM 1500 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘ERTIGA MT & AT SET COVER RM 1,500 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERDANA 2.0 i-VTEC & RM2000 OR 5 YEARS FREE SERVICE 🚘PERDANA 2.4 AT RM8000 OR 5 YEARS FREE SERVICE Hubungi saya untuk tempahan segera!!!!! CALL/SMS/WHATSAPP Nazz Janggut 0109433492 Nazz Janggut 0109433492 Atau click http://www.wasap.my/60109433492 Like page: https://www.facebook.com/nazzjanggut/ @nazzjanggut #naz#nazzjanggut #pro#proton #proton #carikereta #findcars #nazzjanggut #salesadvisorproton #ker#kereta #cars #malaysia #portdickson #negerisembilan #tldm #pdrm #kereta #saga #persona #exora #ertiga #preve #suprima #iriz #perdana #perodua #honda
3 0
Kakak ricis harus makan yang banyak biar ngga sakit dan jangan terlalu kecapean dan instirahat maksimal 2jam aja kakak Dan Rajin olahraga @riaricis1795 #thericis #riaricis #indonesiaindah #hongkong #kereta
5 0
#LDmyPromote @mpr@mpr@mpr@mpr@mpr@mpr_fuelsaver ~ Gadjet Penjimatan Minyak ~ . 😀 Cucuk jer, kan dah jimat, ruginya tak cucuk 17 tahun lepas . 🎉 Join cabutan bertuah sekarang untuk dapatkan #MPR#MPR#MPRSaver Percuma! . Bagaimana? . 1⃣ 'Like, komen "Saya Nak MPR Percuma" 2⃣ Tag 7 kawan kat Instagram @mpr_fuelsaver (lagi banyak tag, lagi cerah peluang nak menang) 3⃣ Whatsapp "Saya Nak MPR Percuma" ke +601123245460 atau tekan link kat bio @mpr_fuelsaver untuk terus whatsapp . 💹 Statistik menunjukkan pemandu kereta membazirkan beribu² RM akibat penggunaan petrol yang tidak efisien . 💧Kepakaran @mpr_fuelsaver membantu anda menstabilkan voltan kereta agar penggunaan petrol menjadi sangat² efisien . 😰 Kenapa nak membazir lagi jika kita dapat jimat beribu² RM dengan #MPRFuelSaver . 💸 Money back guarantee! Apa perlu risau, beli saja, tak berkesan duit dikembalikan . Masih ragu²? Jom kita tingkatkan keyakinan dengan ribuan komen positif daripada pengguna @mpr_fuelsaver . Testimoni fuelsaver MPR bit.ly/testimonimpr . 😅 Kalau dah tak percaya sangat² boleh tengok liputan @mpr_fuelsaver di TV bernama di video di bawah, atau tengok kat youtube, tekan link di bawah https://youtu.be/byh4aBUVlq8 . 👍 Ingin tahu lebih lanjut? Tekan link di bawah instagram.com/mpr_fuelsaver . #MPR #FuelSaver #Jim#JimatMinyak #JimatPetrol #MinyakNaik #Uber #Grab #Taxi #NGV #Kereta #Jimat #Cucuk2DahJimat #MPRKanAda - ╔════ೋღღღೋ═══╗ ღ @Lukisan_Dakwah.my ღ ╚════ೋღღღೋ═══╝ 👉DIPERSILAKAN 👈 ❣ Lɪᴋᴇ | Cᴏᴍᴍᴇɴᴛ | Sʜᴀʀᴇ | Tᴀɢ ❣ #LukisanDakwah #LukisanDakwahMy #لوكيسن_دعوه_اسلام #LukisanDakwahIslam #JanganPernahBerhentiMemberiNasihat
185 0