😍😘Happy Customer😘😍 . Sedap..sedap..sedap...Alhamdulillah chstomer puas hati dengan rasa kek dari sabrina bakery..😊😊 tq adik wawa n friends..beli dfcc bunga keliling untuk celebrate birthday dengan kawan2..Smoga success utk wawa dan kawan2..😘😘 . Boleh contact mar untuk order kek dan produk2 lain lagi..0139455603..atau klik saja link wasap di bio @mardhiah_ismail . #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian
2 0
Pandan gula melaka combo dgn rose pistachio. 1 box dpt dua-dua kek . Yeayyy. Tq yunnie.😍 #menudapurmerecikkk #kekdapurmerecik #kekbangi #pandangulamelakacake #rosepistachio
4 3
😍200pcs mini fairytales cupcakes customer order dengan kami untuk majlisnya 👏🏻👏🏻👏🏻🤗alhamdulillah.. terima kasih sebab percayakan rarakitchy® team ye💕😇 . apa tunggu lagi ?? jom cepat whatsapp Rarakitchy® +60163789816 untuk details ye ☺️ #rarakitchy #kekputrajaya #kekkajang #kekbangi #bangicommunity
11 0
❗️PROMO ONLINE CLASSSS ❗️🎊YearEndSales (YES)🛍 . 1 class hanya rm100 je 😱😱👏🏻harga runtuhh niii! Cepat cepat whatsapp kami 😇 belajar buat cake secara online sahaja awakk 😱 . 😍duduk rumah rileks rileks pun buka fon boleh belajar cara deko cake dengan sifu rarakitchy® kita 😍😇 Untuk details sis boleh whatsapp team Rarakitchy® ye 👉www.wasap.my/60163789816 👉www.wasap.my/60163789816 👉www.wasap.my/60163789816 #cakebangi #kek#kekbangi #kek#kekputrajaya #cakeputrajaya #kek#kekkajang #cakekajang #cakeshop #cakemalaysia #birthdaycake #buttercreamcake #customcakebangi #flowercake #bridalshower #rarakitchy #myediblecolor #myflavorfood #cakedecorating #cakeporn #instacakedesign #keksedapbangi #kekbangi #kekputrajaya #kekkajang #bangi #bangiperdana
4 0
**customer feedback** - Thank you customer beli sampai 3 biji kek choc, pandan and coffee 🙆🏻 - Harga murah rasa pun berbaloi 😋 - Utk order boleh terus pm atau ws Faizah 0173778073 🌿 - #husnabakery #pandansaltedcaramel #coffeemania #litedevil #chocolatecake #pandancake #coffeecake #bandarbarubangi #kajang #kekbangi #kekkajang #desserttable #kekslice
4 0
PROMO PROMO PROMO ! 😍 *Promo class sempena YearEndSale (YES) ! Cepat cepat whatsapp kami 😇 belajar buat cake bersama rarakitchy® + belajar cara deko cake juga 😇😍🤗💕 . ✔️10% OFF❗️~ 24 DEC 2017 | 2 Tier Wedding (Fresh Flower) Class. ✔️20% OFF❗️~ 23 DEC 2017| Cactus Buttercream Class .✔️20% OFF❗️~ 31 DEC 2017|Korean Flower Class. ✔️30% OFF❗️~ 30 DEC 207| Basic Deco (Blooming Flower) . Untuk details sis boleh whatsapp team Rarakitchy® ye 😇🤗😇🤗 👉www.wasap.my/60163789816 👉www.wasap.my/60163789816 👉www.wasap.my/60163789816 #cakebangi #kek#kekbangi #kek#kekputrajaya #cakeputrajaya #kek#kekkajang #cakekajang #cakeshop #cakemalaysia #birthdaycake #buttercreamcake #customcakebangi #flowercake #bridalshower #rarakitchy #myediblecolor #myflavorfood #cakedecorating #cakeporn #instacakedesign #keksedapbangi #kekbangi #kekputrajaya #kekkajang #bangi #bangiperdana #kelaskekbangi #yearendsale #promoclass
20 0
Tadaaa. Inilah gerangan si kepala comel tadi 😍 . My 1st attempt on #uni#unicorncake 😍😍 . Chumel rasa nak lempang jer kan?? 🤣haha . Thanks Puan Azlina @inatom__ for your trust 😍😍 . Maafkan hakak bab mata tu. Tula, suh pakai eye cream ko degil. Kan kolagen dah berkurang😂 . . #thelawyerkitchen #premium_taste_with_affordable_price #thelawyerkitchen_birthdaycake #unicorncake #kekunicorn #pastelcake #homemadecake #bakewithlove #keknilai #kekbangi #nilai #bangi #bandarbarusalaktinggi
23 4
Segarkan mata pulak dengan berries ni..tengoknla cantik kan..penuh2 setaman semuanya berries team tabur atas kek dan nutella cheese tart berries tersusun ni..hehe..😀😀 . Yang depan ni cheesetart..yang blakang tu dfcc pelbagai versi topping berries..serius sedap..rasa dia melengkapi antara satu sama lain..haa..gitu..😄 . Jom order dengan mar..wasap 0139455603..atau klik link wasap di bio @mardhiah_ismail . #dfccberries #nutellacheesetartberries #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian
13 0
DFCC mamasab yang menjadi kegilaan ramai..tengokla..berderet2 kek dfcc ni..semua ni order untuk satu hari je tau..esok punya team buat yang lain pulak..😀😀 . Jadi kepada sesiapa yang takut nak mencuba dfcc ni..takut tak sedap ke..jangan takut lagi dah..kek ni memang sedap..😊 . Jom order dengan mar..wasap 0139455603..atau klik saja link wasap di bio @mardhiah_ismail . #dfcc #kekcoklatberhantu #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian
11 0
Team tengah siapkan whole cake pandan gula melaka..kek tradisional yang telah dimodenkan..kek ni bau pandan dia semerbak..rasa dia pun sedap..dibuat dengan perasa pandan asli ye..no no tiruan2..hehee..😊😊 . Nak yang whole cake macam ni kena pre-order dulu ye sayang2 semua..😊😊 . Jom order dengan mar..wasap 01395455603..atau klik saja link wasap di bio @mardhiah_ismail 😉 . #pandangulamelaka #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian
19 0
Tu dia..Dfcc 8" dengan kit kat + malteser..ni customer mar order untuk sambut birthday kawan2 ofice tau..meriah gitu kek dia..😀😀 . Tq sis order kek ni dengan mar..happy birthday to all of u..😉 . Nak jugak kek macam ni..jom2 order dengan mar..wasap 0139455603..atau klik link wasap di bio @mardhiah_ismail . #dfcc #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian
12 0
Kreatif sangat customer2 mama sabrina ni..terus di grab 5 biji brownies untuk majlis farewell officemate dorang..😊😊 . Yang pasti brownies mamasab ni memang sedap..terbaikk..tambah lagi dengan extra dizzle kan..mcm ni haa..👍👍 . Jom order dengan mar.. #browniessedap wasap 0139455603..atau klik link wasap di bio @mardhiah_ismail . #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian #iium #iiumgombak
17 0
Haa..sape kata domisi ni produk kampung2 je..tengok dah sampai ke LONDON uolls..cokies ni dah macam berhantu..skali dah rasa memang tak nak lepas la pack kaler pink ni..hehehe . Kepada yang belum merasa meh order dengan mar..satu malaysia mar tolong pos kan..min order 2 pack ye untuk pos..😉 . #cookies #domisi #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian #iium #iiumgombak
3 0
Haa..sape kata domisi ni produk kampung2 je..tengok dah sampai ke LONDON uolls..cokies ni dah macam berhantu..skali dah rasa memang tak nak lepas la pack kaler pink ni..hehehe . Kepada yang belum merasa meh order dengan mar..satu malaysia mar tolong pos kan..min order 2 pack ye untuk pos..😉 . #cookies #domisi #mamasab #kekonline #keksedap #sayajualkek #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekbangi #puchong #kekputrajayacyberjaya #kekcyberjaya #serdang #srikembangan #mines #kajang #seksyen13shahalam #seksyen7shahalam #alamidaman #alamsanjung #alamprima #alamimpian #iium #iiumgombak
3 0
Assalamualaikum🤗Jom tengok apa yang best pasal 💝SPECIAL PACKAGE untuk celebrate birthdays/ anniversary anda. Package ni include🎈belon dan 🌹Ros Merah yang wangiii. . Uols boleh pilih warna kek ikut warna yang uols suka or si penerima tu suka. Nak tambah tulisan pun bolehhh. Ohsem kan 🤗. . Self pick up di rumah akak laa😊. . Nak akak hantarkan? Boleh uols... Surprise delivery ke area Bangi, Putrajaya, Kajang,Serdang & KL available tau!. . Delivery charge depends on your location ye uols 🚙. Kalau dekat FREE aje. Meh ramai² like dan share ok 😘  Tqsm uolss. . . . Contact akak untuk tempahan anda +601110292447 . . @mas@mas@masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse . #kek #cupcakes #cake #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #minicakes #kekmini #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #suprisedelivery #birthdaycake #birthdaysuprise #harijadi #buttercake
5 0
Baby Yusuf turns 1 👶🏻💕💕 suka Omar dan Hana ye ☺️😍😘 . kalau nak order kek comel macam baby Yusuf ni haa jom la whatsapp kami di +60163789816 😇😇😇 #bangicommunity #rarakitchy #kekputrajaya #omardanhana #keksedapmurah #kekbangi
54 2
Assalamualaikum🤗Jom tengok apa yang best pasal 💝SPECIAL PACKAGE untuk celebrate birthdays/ anniversary anda. Package ni include🎈belon dan 🌹Ros Merah yang wangiii. . Uols boleh pilih warna kek ikut warna yang uols suka or si penerima tu suka. Nak tambah tulisan pun bolehhh. Ohsem kan 🤗. . Self pick up di rumah akak laa😊. . Nak akak hantarkan? Boleh uols... Surprise delivery ke area Bangi, Putrajaya, Kajang,Serdang & KL available tau!. . Delivery charge depends on your location ye uols 🚙. Kalau dekat FREE aje. Meh ramai² like dan share ok 😘  Tqsm uolss. . . . Contact akak untuk tempahan anda +601110292447 . . @mas@mas@masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse . #kek #cupcakes #cake #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #minicakes #kekmini #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #suprisedelivery #birthdaycake #birthdaysuprise #harijadi #buttercake
22 0
I was scared of fondant. Not anymore. Haha. . Sape yg tanya2 fondant tu...it's available now. And guess what? The fondant is halal because it's homemade, insyAllah hoho. So is the sugar flowers. . Since it's 12.12 today, lets celebrate with discounts on fondant cakes shall we? 12% off for the first 5 fondant cakes, for bookings in 2018 (Jan to February) 😘 colours, flower and flavor allll customizable (barulah wedding cake kan bila bole custom muehehe) . #fondantcake #wed#weddingcakeKL #weddingcakebangi #weddingcakeputrajaya #kekbangi #kekkawin #weddingcake #kekkawinshahalam
28 9
Nak Combo A atau Combo B? Atau nak dua2 sekali? Anda tentukan.. . RM 35 + Caj Delivery. . Untuk menempah, Sila Whatsapp: 017-243 8818 ATAU Klik di Profile untuk DIRECT WHATSAPP . #ComboMurah #HomeMadeBakery #Seksyen8 #BandarBaruBangi #sayajualkek #bazaarpaknilcake #foodmalaysia #cakemalaysia #edibleimage #kekbangi #kekserdang #kekkajang #kekputrajaya #keksemenyih #kekcyberjaya #BakingClass #BakingClassSelangor #BakingClassBangi #PersonalClass #PrivateClass
28 1
Pecan Butterscotch Cake 8" siap potong siap cream siap kacang siap drizzle tinggal amik makan jek 😍😋😋😋😋. . . . Nak order? Whatsapp je 0193608035 0193608035 0193608035 . . . Kami di Balakong 😃😃😃 . . . . . #kek#kekkajang #kekkajang #kekserdang #kekserikembangan #kekbangi #bakerbalakong #bakerserikembangan #bakerserdang #sayajualkek #serdanglunchbox #balakonglunchbox
12 4
Assalamualaikum🤗Jom tengok apa yang best pasal 💝SPECIAL PACKAGE untuk celebrate birthdays/ anniversary anda. Package ni include🎈belon dan 🌹Ros Merah yang wangiii. . Uols boleh pilih warna kek ikut warna yang uols suka or si penerima tu suka. Nak tambah tulisan pun bolehhh. Ohsem kan 🤗. . Self pick up di rumah akak laa😊. . Nak akak hantarkan? Boleh uols... Surprise delivery ke area Bangi, Putrajaya, Kajang,Serdang & KL available tau!. . Delivery charge depends on your location ye uols 🚙. Kalau dekat FREE aje. Meh ramai² like dan share ok 😘  Tqsm uolss. . . . Contact akak untuk tempahan anda +601110292447 . . @mas@mas@masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse . #kek #cupcakes #cake #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #minicakes #kekmini #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #suprisedelivery #birthdaycake #birthdaysuprise #harijadi #buttercake
5 1
61 0
2 birthdays in 1 cake. 😋😋😋 . Need a cake? Whatsapp to 011 2904 2055. Delivery is available with terms applied. #arifahhotoven #eatcakeseveryday #ahobirthday #kekbangi
10 0
Supermoist special fruit cake! . . . Customer request utk letak black raisin, golden raisin & dried cranberries jeee and rasa dia pun special lah! . . . Dah siap masak tak tahan bau dia mujur org punya 😭😭. Nak masak utk diri sendiri, butter takde pulekk. . . . Eh boleh je nak order fruit cake ni. Tak payah tunggu raya 😁😁. . . . Whatsapp je 0193608035 0193608035 0193608035 . . . Kami di Balakong . . . . . #kek#kekkajang #kekkajang #kekserdang #kekserikembangan #kekbangi #bakerbalakong #bakerserikembangan #bakerserdang #sayajualkek #serdanglunchbox #balakonglunchbox
14 3
Baik sangat2 customer kita ni, on the way balik ke kampung, sempat singgah beli WALNUT TRIPLE CHOCOLATE BROWNIES untuk dimakan bersama keluarga. Semoga Puan sekeluarga dilimpahi dengan rahmat dan kasih sayang Allah SWT yang luas di dunia dan akhirat. Aamiin Aamiin ya Rabbal Alamin . Untuk tempahan whatsapp SNSOF : 013-4151349 . #bakerybangi #kedaikekbangi #snsof #bro#browniesukm #sayajualkek #browniesbangi #brownieskajang #browniesputrajaya #sayajualbrownies #sayajualbrowniesbangi #kekbangi #brownies #brownieshantaran #kekharijadi #jamuanmakan #brownieslover #brownieswalnut #premiumbrownies #kekkajang #kekputrajaya #kekukm #kekupm #kekkptm #kekkuis
96 0
WALNUT TRIPLE CHOCOLATE BROWNIES terbaik dalam meraikan hari istimewa untuk yang tersayang. Baik adik2 UKM kita ni sambut birthday Tuan President Persatuan mereka. Semoga adik2 semua peroleh kejayaan yang besar di dunia dan akhirat. Aamiin Aamiin ya Rabbal Alamin . Untuk tempahan whatsapp SNSOF : 013-4151349 . #bakerybangi #kedaikekbangi #snsof #bro#browniesukm #sayajualkek #browniesbangi #brownieskajang #browniesputrajaya #sayajualbrownies #sayajualbrowniesbangi #kekbangi #brownies #brownieshantaran #kekharijadi #jamuanmakan #brownieslover #brownieswalnut #premiumbrownies #kekkajang #kekputrajaya #kekukm #kekupm #kekkptm #kekkuis
101 2
Thanks Puan Seed, Kajang2 HB Syafi turns 1 . #roblox #robloxcake #robloxian Ada sape lg yg minat sgt2 #robloxtheme ni?? Boleh je nak order version cupcake kalau dah boring asyik dlm bentuk kek je. Mcm biasa...kalau nak order, WA 0123335623. #kekroblox #cupcakeroblox #candybuffet #candytable #party #sayajualkekonline #cakebossbangi #bangi #kekbangi #serdang #kekserdang #kajang #kekkajang #putrajaya #kekputrajaya #semenyih #keksemenyih #bandarbarubangi #kekbandarbarubangi #cyberjaya #kekcyberjaya
13 2
Thanks Puan Suhanah, Bangi. HB aniq azhar , pilihan buttercream moist Choc kek sure birthday boy peminat setia #darthvader #darthvadercake #darthvadermask Ada sape lg yg minat sgt2 #sta#starwars tema #starwars ni?? Boleh je nak order version cupcake kalau dah boring asyik dlm bentuk kek je. Mcm biasa...kalau nak order, WA 0123335623. #kekstarwars #kekdarthvader #kekstormtrooper #candybuffet #candytable #party #sayajualkekonline #cakebossbangi #bangi #kekbangi #serdang #kekserdang #kajang #kekkajang #putrajaya #kekputrajaya #semenyih #keksemenyih #bandarbarubangi #kekbandarbarubangi #cyberjaya #kekcyberjaya
11 1
Thanks Syira from Cheras for ordering Nutella gunung berapi & 7 packs of Pavlova (no pic) . To order/enquiries: WA at 014.3696.898 (link in bio) . #nutellabar #nutellavolcano #nutellacake #pavlova #pavlovabudgetpack #pavlovakajang #kekkajang #kekbangi #foodgasm #desserttablekajang #igers
23 0
**customer feedback** - Thank you Cindy repeat order dengan husna bakery ❤️ - Cindy order special promotion custome design kek husna bakery jugak tau 🙆🏻💓 - Cepat-cepat boleh order kek husna bakery boleh whatsapp Faizah 0173778073 - #husnabakery #str#strawberryfantasy #strawberrycake #devilbesideyou #pandansaltedcaramel #strawberryfantasy #fantasticlemontea #loverosielime #pineapplewish #bandarbarubangi #kajang #kekbangi #kekkajang #desserttable #kekslice
7 0
Mini Pavlova . Sebarang tempahan boleh Whatsapp/iMessage 📲 ke 017-3377107 . 🛵 Penghantaran ke seluruh kawasan Kuala Lumpur (min purchase rm100 and above) . 📦 Self pickup di Bandar Tasek Selatan/Sg. Besi (berhadapan TBS) . #kekkelantan #hom#homebakingness #bakerskelantan #bakersmalaysia #bakerskualalumpur #bakerskl #premiumcake #homebaking #keksedap #kekbangi #keksgbesi #kekkl #kekmurah #kekcantik #cak#cakemurah #cake #cakes #cakekl #cakekelantan #kekpremiumlabuan
19 1
Slide for customer #feedback 💕😘🙈 #happinesscakebs
18 1
Assalamualaikum🤗Jom tengok apa yang best pasal 💝SPECIAL PACKAGE untuk celebrate birthdays/ anniversary anda. Package ni include🎈belon dan 🌹Ros Merah yang wangiii. . Uols boleh pilih warna kek ikut warna yang uols suka or si penerima tu suka. Nak tambah tulisan pun bolehhh. Ohsem kan 🤗. . Self pick up di rumah akak laa😊. . Nak akak hantarkan? Boleh uols... Surprise delivery ke area Bangi, Putrajaya, Kajang,Serdang & KL available tau!. . Delivery charge depends on your location ye uols 🚙. Kalau dekat FREE aje. Meh ramai² like dan share ok 😘  Tqsm uolss. . . . Contact akak untuk tempahan anda +601110292447 . . @mas@mas@masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse . #kek #cupcakes #cake #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #minicakes #kekmini #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #suprisedelivery #birthdaycake #birthdaysuprise #harijadi #buttercake
5 2
Assalamualaikum🤗Jom tengok apa yang best pasal 💝SPECIAL PACKAGE untuk celebrate birthdays/ anniversary anda. Package ni include🎈belon dan 🌹Ros Merah yang wangiii. . Uols boleh pilih warna kek ikut warna yang uols suka or si penerima tu suka. Nak tambah tulisan pun bolehhh. Ohsem kan 🤗. . Self pick up di rumah akak laa😊. . Nak akak hantarkan? Boleh uols... Surprise delivery ke area Bangi, Putrajaya, Kajang,Serdang & KL available tau!. . Delivery charge depends on your location ye uols 🚙. Kalau dekat FREE aje. Meh ramai² like dan share ok 😘  Tqsm uolss. . . . Contact akak untuk tempahan anda +601110292447 . . @mas@mas@masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse @masnashop_bakehouse . #kek #cupcakes #cake #bangi #upm #serdang #kajang #putrajaya #bangisentral #ukm #alamanda #telekommalaysia #menaratm #masnashopbakehouse #vendorbangi #vendormakanan #foodvendor #kekbangi #kekkajang #kekkl #minicakes #kekmini #moistchocolatecake #kekcoklatmoist #suprisedelivery #birthdaycake #birthdaysuprise #harijadi #buttercake
60 0
SORRY TO OUR LOVELY RARAKITCHY 🙏🏻🙏🏻 were closed order on 15dec - 17dec (fri-sun). Utk tempahan tarikh selain atas ni masih open 🤗👏🏻 . Cepat2 whatsapp terus admin danisha utk book date korang before kami closed order. Dapat tarikh terus whatsapp 👇🏻 +60163789816 +60163789816 +60163789816 . #kekbangi #kekputrajaya #kekkajang #flowerycake #koreanflower #kekcantik #keksedap #bangicommunity #kektunang #kekkahwin #kekbirthday #kekanniversary #rarakitchy #rarakitchykedaikekbangi
14 2
Tq Pn Shaheera. HB Orked Isabeela. . ✔order min 24jam. ✔kombo #kekfrozen dgn #cupcakefrozen . Mcm mana nak order??? . whatsapp je 0123335623. . ✔Sila nyatakan nama dan dari mana. . #frozencake #cakebossbangi #bangi #kekbangi #serdang #kekserdang #kajang #kekkajang #putrajaya #kekputrajaya #semenyih #keksemenyih #bandarbarubangi #kekbandarbarubangi #cyberjaya #kekcyberjaya #nilai #keknilai #cheras #kekcheras #ampang #kekampang
6 0