Me with kak raja & kak shakila @ geng trip Balkan #ngeteh #katsini
8 0
3 serangkai..sate ayam, sate daging, sate kambing馃檪 Nikmattnyaa mkn di kala sate masih hangat... Jom sama2 mkn sate mlm ni dgn admin馃檵馃檵 ingat tau, kat Puchong Jaya or click location kat bhgian bio tuu #yutssatay #letusanrasasebenar #sataypalingwin #sataypuchong #satepuchong #lembahklang #satebesar #satayjuicy #sataybapakgebu #satehebat #satesedap #wargapuchong #jommakansate #dinner #makanmalam #katsini #sedapsgt #riuh #wow #ajimaura #hangat #makanapeharini #marisini
75 4
Okay first , sape tak kenal dia kan ? . Okaylah , sape dia ni ? Dia ni patut semua orang contohi la patut jadikan role model tau ! Sebab ? Dia muda muda dah berjayaaaaaa dalami business dia . even dia muda , 20an 19an kut huhuhu tapi dia boleh handle business dia dengan jayanya . ewah 馃槀馃尭 nak business maju cam is bukan senang . banyak halangan , layan perangai si pembeli , nak tarik hati pembeli 馃挄. . @zou@zou@zoux.gadget @zou@zoux.shop2 @zouxshopfeedback @zou@zouxbrand @zoux.iskandar.gadget haaaa banyak lagi sebenarnya ig zoux nih , jadi harap business @isk@iskandarzoux terus maju dan akan jadi motivasi untuk semua orang 馃槉馃挭 . BTW DIA ADE BUAT GIVEAWAY @zoux.gadget !!! Hadiah diaa gempakkkk pi tengok sana!! . " siapa berusaha dia akan berjaya ". #igterbaik #igterbaikmalaysia #kat#katsini #mur#murahmurahmurah #iphone #murahmurah #igeterbaik #malaysia #cantiklawa #katsini #iphone8 #iphonex #terbaikpunye #idolaselamanya 馃憠馃憠馃憠 @zoux.shop2 @zoux.gadget @iskandarzoux @zouxbrand @zoux.pomade 馃憟馃憟馃憟
20 4
Kt mana awak #katsini
34 5
Liburan kemana besok??? 鈥 Di pulang galang ada pantai vio vio, sekitar 1 jam dari Batam Center . Arahkan menuju Jembatan Barelang, lalu ikuti jalan nya. Jalan lurus lagi setelah Vietnam Camp lalu ketemu sign Vio vio beach belok ke kanan . 鈥 Saran : Jalanan sangat menanjak dan belum teraspal sempurna, sebaiknya gunakan mobil besar (jeep/suv). Dan terdapat jurang di kanan kiri jalan, maka berhati-hatilah.. . _________________________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
4 1
Kaos Batam Black . . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
6 0
Kaos Batam Black . . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
7 0
Menurut lidah orang yang ga suka makan, sate padang ini adalah yang paling enak di seluruh indonesia (*wilayah yang pernah saya didatangi), bahkan sate ini mengalahkan rasa sate padang Ajo Ramon di jakarta (*sekali lagi menurut saya 馃榿) . Perlu studi banding ke Padang mungkin. . Merk nya sate padang saudara . Lokasi : di depan Morning Bakery Greenland - Batam. . #pojokkuliner #kulinerbatam ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
15 4
Kaos Batam Black . . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
14 0
Kaos Batam Navy.. . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
11 0
Kaos Batam Grey.. . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
12 0
Sabtu pun masuk office. Lah cian banyak paper yup. #katsini #ahadpunmainminyak# #missyou #ciktunangkita
18 1
Kaos Batam Grey.. . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
8 0
Customer dari Malaysia borong kaos ni.. buruan kesini mumpung size masih lengkap. . kita ada di Pesta Wirausaha Batam di Alun alun Engku Putri Batam. 17, 18, 19 November 2017 dari jam 9 pagi - 9 malam.. . Special price hanya di Expo . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . . Special price hanya di Expo. . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
14 0
Yuhuu..kita ada di Pesta Wirausaha Batam di Alun alun Engku Putri Batam. 17, 18, 19 November 2017 dari jam 9 pagi - 9 malam.. . Special price hanya di Expo . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . . Special price hanya di Expo. . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
8 0
20 0
Ready stock kaos Batam biru navy. . Size : XS - XXL IDR : 90.000 Bahan : cotton combed 30s . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
7 1
Fresh from the oven from Batam. Limited stock. "Korang cari kaos batam? Katsini je.." . . Desain Triangle Black. . Size : XS - XXL Bahan : cotton combed 30s Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778. ___________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
9 3
Fresh from the oven from Batam. Limited stock. "Korang cari kaos batam? Katsini je.." . 3 desain. Size S - XXL . Abu misty, Hitam, Dongker . Lengan pendek Idr. 90.000 Lengan panjang Idr.95.000 . Wa 081288666778 __________ #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #khasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
10 2
7 0
Fresh from the oven from Batam. "Korang cari kaos batam? Katsini je.." Ready on stock Kaos lengan pendek bahan cotton combed 30s adem dan lembut. Size S - XXL Masih lengkap yaa.. . IDR 90.000 WhatsApp/sms 081288666778 #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #batamkece #amazingkepri #jelajahbatam #wonderfulbatam
8 1
Voila! There you go..these are what we called "pancung", you can feel the sun, you can feel the water. Enjoy the ride 馃槃馃槂 . ____ voila! Ini adalah penampakan pancung! Kalau panas kepanasan, kalau hujan kehujanan 馃槅 hehe tak laah ada tutup pancung nya supaya air tak kena basah baju kita.. #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri #wonderfulbatam #jelajahbatam #amazingkepri
9 0
5 0
5 0
Explore Batam Go to sekupang domestic harbor and take small boat called pancung just 15 minute and enjoy the the sea, enjoy the view, and enjoy the food of - Belakang Padang Island - #katsini #batam #island #indonesia #kaosbatam #kaoskhasbatam #oleholehkhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #batamkaos #explorebatam #tengokbatam #explorebatam_kepri
5 0
4 0
5 0
Fresh from the oven from Batam. Limited stock. "Korang cari kaos batam? Katsini je.." #katsini #batam #indonesia #kaosbatam #oleholehkhasbatam #kaoskhasbatam #souvenirbatam #souvenirkhasbatam #localproduct #produklokal #batamkaos #explorebatam
6 0
143 3
#KatSana ke #kat#katsini.. .. #katsini Kalaudahkatamakkann... #umijengokanokbutir #anoktinosore
13 0
...cerita malam tadi...br sempat nak menghupload pict...bz bebeno katanya duk kat cni...bersama2 kengkawan sekepala, serusuk kanan, sebantal, sepelok.....secara x sengahaja bermustard kita mlm td...馃槣馃槏 #30092017 #mlmakhir #katsini
38 0
world is not wide 馃槀馃槀 #terjumpaktsini #katmana #katsini
37 5
Masjid selat melaka #sejuk #angin #katsini
10 0
Selamat pagi dan assalamualaikum kawan ibu & ayah.. #adikizzat #katsini #naksarapandulu
13 2