Disebabkan Hoax yg berlaku hari ni pasal Sylvester stallone ni, admin share sikit parody gintama ni 😂😂😂 . #gintama #teamIGMY #IGMY #anime #manga #animemalaysia #anisong #animeedit #animeamv #animes #gengkomik #komikmanga #komikmalaysia #cosplay #cosplayer #memeanime #otaku #animelover #waifu #kawaii #lawak #lawakhambar #gurauje #kelakar
16 0
Great to have my bestie! They celebrated my birthday even though it’s one month past! And I got my first #Dior lipstick in my life LOL Love you, my jimuis 💝
11 1
The ultimate comfort x chic factor🏛 Thea Embroidered Chiffon Dress- RM169 with delivery
35 3
cheat day😜
10 2
Happy CNY to you! Want to Lou sang anyone? Give us a call early so that we can prepare your Lou sang in advance! . . . . . #lousang #捞鱼生 #cny #cny2018 #happy #nopork #food #yummy #foodporn #igmy #myig #riverville
10 0
New portfolio picture! 📷: @bhuey_ because @kamilazulkarnain didn't wanted to help me take 🙄
46 5
Mini me.. the camera always eats first! 📸 #CNY2018
46 4
Still can’t believe this naughty girl is my daughter~ any new mummy same like me? 🤔
26 2
Thank you @artclaytion for the lovely chocolate from Paris 💗🐻🐻 #teddiesdream #teddy #cute #instapic #igmy
7 0
收了那么多年的福,今年也到我们把福气分享给亲朋戚友了。意思意思,利利是是🍊🌸 #instamoment #instalife #life #ig #igmy #cny2018
14 1
That EPiC face biting into the Fatt Choy Burger😆😆
25 1
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
9 1
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
13 1
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
7 0
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
6 0
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
5 0
Pakej like bulanan terbaik dari malaysia 🔥❗️ . Nak amik "Pakej like instagram" bulanan dgn harge murah . . ✔️naikkan sales korang 👌🏻 ✔️ likers boleh real dari malaysia ! ✔️sekali tekan bole around pakej likes akan masuk dan boleh guna banyak kali. ✔️anda boleh guna dlm mase 1 bulan. ✔️anda boleh bgi like sistem ini pada org lain, hanya memerlukan url foto utk jalankan pakej likes. . Igshop tempatan adalah sangat bagus untuk pakej ini kerana ianya unlimited❗️❗️ . Harga promosi tiap pakej termurah ade kat sini eh😊 . Sebarang pertanyaan boleh dm atau ws kami di 📲 Wassap :+601151537914 . #autolike #autolikemalaysia #servisautolike #servisautofollow #servisautocomment #kasiramai #sayajual #promosilikers #lokalah #igshopmalaysia #igmy
7 0
I thought I'm getting a Deluxe King room, its not. It's an Executive Room. This is just half of the room view 😬 I actually quite enjoy the stay in this hotel. Right in the centre of downtown area, banks, 24hrs grocery store, pharmacy and even bakary shop all just within walking distance. Quiet and clean room. ❤️❤️ #hot#hotelstay #cityview #dayview #kluang #居銮 #ig #igmy #malaysia #jalanjalan #instatravel #travel #shorttrip #hotelroom #hotel #hotelreview
16 0
Did you manage to find your chinese #surname on the tall structure hanging with lanterns @ #SunwayVelocityMall in #Cheras? 😃
38 3
TAK TAHAN SERING DI EJEK SI KETOT??? SI KENIT??? SI PENDEK??? ANDA RASA DOWN DENGAN KETINGGIAN ANDA??? MASIH BELUM TERLAMBAT UNTUK ANDA TINGGI MACAM MODEL. HEIGHT CALCIUM & ZINC SOLUSINYA --> membantu nambah tinggi 2-15Cm tapi tergantung dengan metabolisme korang. Jom pm utk info tuan/puan😊😊 . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Wechat Id : trustedpeninggi 📱Whatsapp : +601151534676 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ------------------------------------------------------------ .#sunnah #muslim #malaysia #selamathariraya #msumalaysia #creative #muhasabahbersama #atukpesan #quotes #mudahterhibur #quotestagram #nakbebel #streetphotography #astrogempak #nakfakta #dakwahmudah #lawak #malaysiaviners #igmy #vscomy #dakwahislamic #lawakhambar #mensstyle #mensfashion #menshair #uba#ubattinggimurah #ubattinggi #peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah
21 1
Isn't she lovely. 😘😘😘
30 3
Seems to be a mandatory pic walking past such a huge sunflower in the neighbourhood. :) #happydays #igmy #sunnyday
9 4