Книги - это замурчательно! Люблю философию, что сказать... #eve#ing #super #cool #🐱 #кот #кошка #лайк #супер #cat #photo #фото #простофото #хоба #!!! #Ican #милота #ляпота #Няха #няшность #милаха #книга
4 0
. . . Drem Works in KUMAMOTO!!! ひさしぶりに野球しやした! ⚾️⚾️⚾️ たくさんヒット打っちゃって(嘘) ホームランも打っちゃって(嘘) チームに貢献しまくりでした(嘘) . 優勝できなかったのは残念だけど、最&高でした❤ 北九大のみなさんありがとう!!また一緒に野球しお💕 . #dreamworks #kumamoto #yamaga #baseball #Ican'thaveahit #北九大 #thanks #門田よかったぬぇ #ワタシハセンスガナイ #改めて実感 #💕 #instagood
6 0
🥇
10 1
7 0
We’re back again 🎭 Third year pantoing at @galatheatredurham. This year is Robinson Crusoe ⚓️ Just past the half way point so just over 30 shows left! 😳 #prayforoursanity as the show is taking its toll! 🙃 • • • #drums #drummer #drumfam #roland #rolandvdrums #promark #promarksticks #panto #pantomime #christmas #christmas2017 #band #selfie #bestseatinthehouse #notreally #ican #hardlysee #anything #perfectday
4 0
Happy Sunday!!!!!!!! So excited!!! This is going to be such a great and fulfilling week!!!!!! 😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬 #youbethechange #IamwhoIam #neverstopbelieveing #sticktoyourguns #Ican #Iwill #whatIwasborntodo #thinkoutsidethebox #secondchances
2 1
Los domingos, con uniforme nuevo, se llevan mejor. #Enfermera #Nurse #Domingo #Sunday #Hos#Hospital #Hospital #Urgencias #Emergency #Diciembre #December #ICan #YoPuedo
6 0
*Day 1 challenge Dazzling's* Anda bole jatuh cinta dgn lipstick ni MARY KAY Gel Semi-Matte lipstick Memang betul la berhantu Lipstik Mary Kay Semi matte . Sejak jumpe lipstick marykay ni langsung dh xpandang len..nak tau napa.. ✔tahan lama .. ✔Matte bukan sebarang matte. ✔Rasa ringan, tak mengeringkan bibir, lembap je rasa sebab diperkaya dengan minyak jojoba & bunga matahari..tiada istilah bibir mengelupas, hitam & berdarah.😂 ✔Teknologi mikrosfera yg terkini, boleh nampak pada lipstik tu tau. Xcaya..ok jom kite jumpe ..ikin bg try dlu..xsuka xpe..tp klu dh suka dh jth ati cpt2 grab tau.....😘 Kualiti dari yang terbaik & kesan yang memukau!!.. #ilovemymarykay #ican #onewomancan #marykay #selangor #shahalam #glamorosaempire #glamorosagarage #lip#lipstick #semimatte #marykaygelsemimattelipstick #semimmattelipstick #lips
1 1
*Day 3 challenge Dazzling's* Mary Kay Foundation Primer The best make up base forever😍😍😍😘😙😙 Kelebihannya Mary Kay Foundation Primer ni antara primer mekap yg membuatkan mekap lebih tahan lama & membantu memudahkan utk kita apply foundation d wajah.. Mekap akan jadi lebih glowing dan flawless.. Bagaimana nak apply? Sebelum kita apply apa2x foundation dan bedak asas kita akan guna foundation primer ni dulu. Mary Kay Primer Foundation ni berbentuk gel and light sangat bila apply kat muka.. Tiada warna..Bila kita pakai primer make up kita pun akan nampak lebih cantik 😍😍😍 Foundation primer ni juga mengandungi spf15.. At least kita dah ada skin protection dari pancaran matahari dan mana2x cahaya yg berlebihan. Best sangat! Keterangan lanjut bole hubungi atau wassap #ikinMK http://www.wasap.my/60176331071 Mary Kay Beauty Consultant #ilovemymarykay #ican #onewomancan #marykay #selangor #shahalam #glamorosaempire #glamorosagarage #prinerfoundationmarykay #foundationprimer #primerfoundation #beauty #kecantikan #beautyconsultant
3 0
*Day 3 challenge Dazzling's* Mary Kay Foundation Primer The best make up base forever😍😍😍😘😙😙 Kelebihannya Mary Kay Foundation Primer ni antara primer mekap yg membuatkan mekap lebih tahan lama & membantu memudahkan utk kita apply foundation d wajah.. Mekap akan jadi lebih glowing dan flawless.. Bagaimana nak apply? Sebelum kita apply apa2x foundation dan bedak asas kita akan guna foundation primer ni dulu. Mary Kay Primer Foundation ni berbentuk gel and light sangat bila apply kat muka.. Tiada warna..Bila kita pakai primer make up kita pun akan nampak lebih cantik 😍😍😍 Foundation primer ni juga mengandungi spf15.. At least kita dah ada skin protection dari pancaran matahari dan mana2x cahaya yg berlebihan. Best sangat! Keterangan lanjut bole hubungi atau wassap #ikinMK http://www.wasap.my/60176331071 Mary Kay Beauty Consultant #ilovemymarykay #ican #onewomancan #marykay #selangor #shahalam #glamorosaempire #glamorosagarage #prinerfoundationmarykay #foundationprimer #primerfoundation #beauty #kecantikan #beautyconsultant
3 1
Я тут, в общем, смогла немножко 😂 первое выступление всего спустя три месяца тренировок - мне очень приятно, что @candy_lady_nsk в меня так верит 😊 мне, конечно, ещё учиться и учиться, но все равно, такие маленькие победы вдохновляют на дальнейшие свершения! #poledance #candylady #candyladynsk #ican #nsk #результаты #ясмогла #выступление #этовамнестриптиз
8 0
23 vs 33
133 18
*Day 2 challenge Dazzling's* Morning uols...sapa de masalah :.... 😫tangan kasar? 😫tangan gelap dpd muka? 😫tumit kaki pecah/merekah? 😫tumit kaki kasar? Anda bole try #sat#satinhandpampering set ni... bole wt #spatangan sendiri je kat rumah..berbaloi tau.. kenapa? 👍🏻dpt melembutkan tangan 👍🏻menghilangkan hitam2 di siku dan bahagian peha/lengan 👍🏻melembutkan tumit kaki yg merekah 👍🏻set ini tidak melekit dan ia cepat menyerap 👍membuat tangan kita rasa segar & sihat! Ade 2 bauan tau.. 1. Peach Satin Hands Pampering Set - aroma buahan peach 2. White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set - aroma bauan Honeydew, Sangat best bau set satin hand ni..Mami2x yg potong ikan sotong ayam bgai nk hilangkn bau hanyir tgn ni laaa ubatnya selain menghilangkn pigment, kotoran di tangan & melembutkan kulit tangan.. Result dia memg menawan tertarik kau memg debooommm!!! Sapa tringin nk buat Hand Spa for FREE sambil try barang lain dr Mary Kay, #ikinMK http://www.wasap.my/60176331071 Mary Kay Beauty Consultant #pinkdazzling #ilovemymarykay #ican #onewomancan #marykay #selangor #shahalam #glamorosaempire #glamorosagarage #hands #handsspa #satinhand #kakipecan #sikuthitam #satinhandpamperingpeach #satinhandpamperingwhiteteacitrussatin #beauty #kecantikan
3 0
*Day 2 challenge Dazzling's* Morning uols...sapa de masalah :.... 😫tangan kasar? 😫tangan gelap dpd muka? 😫tumit kaki pecah/merekah? 😫tumit kaki kasar? Anda bole try #sat#satinhandering set ni... bole wt #spatangan sendiri je kat rumah..berbaloi tau.. kenapa? 👍🏻dpt melembutkan tangan 👍🏻menghilangkan hitam2 di siku dan bahagian peha/lengan 👍🏻melembutkan tumit kaki yg merekah 👍🏻set ini tidak melekit dan ia cepat menyerap 👍membuat tangan kita rasa segar & sihat! Ade 2 bauan tau.. 1. Peach Satin Hands Pampering Set - aroma buahan peach 2. White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set - aroma bauan Honeydew, Sangat best bau set satin hand ni..Mami2x yg potong ikan sotong ayam bgai nk hilangkn bau hanyir tgn ni laaa ubatnya selain menghilangkn pigment, kotoran di tangan & melembutkan kulit tangan.. Result dia memg menawan tertarik kau memg debooommm!!! Sapa tringin nk buat Hand Spa for FREE sambil try barang lain dr Mary Kay, #ikinMK http://www.wasap.my/60176331071 Mary Kay Beauty Consultant #pinkdazzling #ilovemymarykay #ican #onewomancan #marykay #selangor #shahalam #glamorosaempire #glamorosagarage #hands #handsspa #satinhand #kakipecan #sikuthitam #satinhandpamperingpeach #satinhandpamperingwhiteteacitrussatin #beauty #kecantikan
4 0
Dzisiaj nie że moc, eksplozywność, reaktywność, elastyczność, że szybkość poruszania się i inne motoryczności.... 😎 Komunikacja na linii zawodnik-trener, budowanie świadomości co, po co, dlaczego, że robimy to po to by poprawić.... Często jest kluczowa zarówno w sporcie jak i życiu codziennym. Miłego popołudnia! #HomeOfAthletes #TeamKleo #Str#StrenghtCoach #Athlete #Plyometric #StrengthTraining #Boks #Strenght #SCEC #ican #iwill @ewabrodnicka
17 0
Dinner was beans and toast with a chocolate mini milkshake 🥤 ~ Just decorated my cakes and now gonna head to my brothers then go back to the ward😩 I just have to stay positive and keep looking to next weekend🐝 Ana will not stop me from enjoying my weekends ( and hopefully not Christmas!) 🎄 ~ #anorexia #recovery #anorexiarecovery #anorexianervosa #eatittobeatit #beatit #nourishtoflourish #ican #iwill #can #will #anacantwin #anawontwin #battle fight #struggle #tough #brave #edfighter #edwarrior #yolo
16 2
¡Buenos días chicxs! 🔹Desayuno e domingo para no variar: Café con leche + tostadas de AOVE + tomate y sal. 💪❤ (Y hoy toca día de descanso del gym!) #comida #healthy #healthyfood #foo#food #healthyeating #healthylife #healthylifestyle #healthyfoodporn #comidasaludable #comidasana #comersano #comersaludable #food #kilos #cambios #ican #fresh #mireto #reto #operacionbikini #yopuedo #voyaporello #perderpeso #peso #die#diet> #diet #vidasana #vidasaludable #vegetarian #vegetarianfood
16 2
Day 4 challenge dazzling's Hi semua...🤗🤗🤗 sape boleh bagi tau Foundation penting atau tidak?? Sis bagi jawapan yer..😍😍 Yes, SANGAT penting. Foundation melindungi kulit daripada terkena kotoran secara terus menerus. Debu dan kotoran akan melekat pada foundation dan tidak terus ke permukaan kulit wajah kita.. the best foundation yang pernah try semestinya foundation MK.. kalau dulu sis x lah se flawless sekarang....hihi..ehhhh sekarang flwless ke??🙈🙈🙈 ( org lain cakap tau😊😊 ) Kebanyakan yang cuba foundation MK ni. Pasti teruja and jatuh cinta😍😍 seriousssly!!! Tak tipu tau.... so siapa nak try roger je yer... antara kelebihan utama ✔tekstur yang sgtt ringan ✔tidak bercapuk ✔tidak menyumbatkan pori2 ✔byk lagi sebenarnya tp penat nak taip...😅😅 ✔flawless of cozz!!! Nak cantik kot!! harus la pilih MK foundation... #pinkdazzlingunit #onewomencan #iluvmymarykay #ican #marykaykuantan
4 0
💡Вопросы и ответы⁉ Здесь собраны ответы на вопросы, которые больше всего интересуют клиентов нашего кооператива.✔ ❓На основании какого закона существует Кооператив? ❗Деятельность ЖК регулируется ст. ст. 123.1 -123.3, параграф 6 главы 4 Гражданского кодекса РФ, а также разделом V Жилищного кодекса РФ. ❓Если у меня уже накоплено 35% от стоимости квартиры, как скоро вы приобретете для меня квартиру? ❗Вы автоматически встанете в очередь подбора и приобретения объектов недвижимости, и Вам будет приобретена квартира, когда подойдёт Ваша очередь. Среднее время ожидания — 12 месяцев. Весь процесс Вы будете наблюдать и контролировать в своем личном кабинете. ❓Если я захочу выйти из вашего кооператива, вернут ли мне мои деньги? ❗В случае Вашего желания выйти из кооператива, кооператив гарантированно вернет Вам все паевые взносы, которые вы внесли или накопили. ❓Возможно ли в качестве первого взноса использовать материнский капитал? ❗В качестве Паевого взноса возможно использовать материнский капитал. 🔹Ваш бесплатный консультант 📱+79026491249 Мария #ямогу #ядостоин #ican #ideserve #lif#lifeisgood #lifeisgood59 #perm #mlm #lifeisgood #жкbestway #альтернативаипотеке
2 0
📷: @tangenghui 🌍: tghphotography.com 💄: @yayakuitz #yayakuitzmua . As you grow older, you will discover that you have two hands, one for helping yourself, the other for helping others. - Audrey Hepburn . 👕: @americaneaglesg #ICAN #AEOsg #AEOStyle
37 0
#Thanksgiving Day 17: Today, I'm thankful to God for helping me tick this feat out of my bucket list for the year. 2017 started off on a very good note. More feats to be achieved come 2018. I am super expectant! Thank you, Father. I am not one of those that forget how good you have been to us. But I return to give you the praise and glory. #thanksgivingchallenge #career #growth #ICAN #Icomebacktosaythanks #thankful #gratefulheart
12 0
So your past has kinda sucked! So what is what i have to say. Ya i have a past and so does everyone else. It has made me into who i am today and I’m actually thankful for all of my struggles. Not everything has been a walk in the park. I have torn my ACL and meniscus in football 🏈 which took over a year and 2 surgeries to fix, a motorcycle accident 🏍 where i hurt my knee again, back, neck and had 7 stitches to fix a hole in my hand 🤚 where i couldn’t even grip a weight to then finally recovering from... then finding out i had a migrating tumour that needed chemo 💉....to what i am now. A strong women 💪🏾🏆who can conquer gruelling competition preps🏋🏽‍♂️...i can push through just about anything. I got this 🏆💪🏾 So please tell me why you can’t start something? Why it’ll be hard... why you think it’s impossible and could never be done... because i think you should use it as motivation instead of an excuse. #transformation #change #workout #training #fitness #fitspo #ican #iwill #igotthis
132 10
"Significado de Determinação substantivo feminino Firmeza; persistência para conseguir o que se deseja." Parabéns @thabatavarjao pela sua determinação, estou super, hyper, orgulhosa de você.. te disse que a gente pode tudo, basta querer, ser determinada e teimosa.. é isso somos em escala maior.. Minha parceira.. minha professora.. minha amiga.. Bora que ano que vem tem mais!! #42SaoSilveira #runonthestreet #corroporamor #corroportudo #ican #justassomosmaisfortes #myteacher #iloverun #eucorromesmo
6 0
7 0
Ну чтооо вы ко мне пристали? Да, да, есть Хогвартс! Верьте в это! Только не надо размахивать своими палочками! Брррр;) ##evening #super #cool #🐱 #кот #кошка #лайк #супер #cat #photo #фото #простофото #хоба #!!! #Ican #милота #ляпота #Няха #няшность #милаха
11 0