“Çunat e krimit zhvatin qytetarët që kthehen për pushime”, Berisha publikon mesazhin e kosovarit #Gjoba, #SaliBerisha ____________________________ http://www.balkanweb.com/site/cunat-e-krimit-zhvatin-qytetaret-qe-kthehen-per-pushime-berisha-publikon-mesazhin-e-kosovarit/
12 0
Gjoba këmbësorëve, ja ç'thotë Policia #Gjoba, #Kembesoret, #PoliciaEQarkullimitRrugor
5 0
Gjoba këmbësorëve, ja ç'thotë Policia #Gjoba, #Kembesoret, #PoliciaEQarkullimitRrugor
16 0
Rama: Në media ka gjobëvënës të tipit mafioz #Gjoba, #Gjobëvënës, #Mafioz, #Media, #Rama
6 0
Rama: Në media ka gjobëvënës të tipit mafioz #Gjoba, #Gjobëvënës, #Mafioz, #Media, #Rama
2 0
Vendimi i qeverisë/ Ja për cilët puse do paguajnë tarifë shqiptarët. Gjoba nga 1-5 mln lekë për ata që... #Gjoba, #Puset, #Specialistët, #Tarifa, #UjiIPijshem ____________________________ http://www.balkanweb.com/site/vendimi-i-qeverise-ja-per-cilet-puse-do-paguajne-tarife-shqiptaret-gjoba-nga-1-5-mln-leke-per-ata-qe/
0 0
FSHF gjobitet sërish nga FIFA, gjoba kap vlerën 215 mijë franga #215Mijë, #FIFA, #Franga, #Fshf, #Gjoba, #Gjobitet, #Kap, #Sërish, #Vlerën
13 0
FSHF gjobitet sërish nga FIFA, gjoba kap vlerën 215 mijë franga #215Mijë, #FIFA, #Franga, #Fshf, #Gjoba, #Gjobitet, #Kap, #Sërish, #Vlerën
22 0
Për 9 muaj Policia Rrugore ka vënë mbi 400 mijë gjoba ndaj drejtuesve të automjeteve. Vlera e tyre është reth 4.6 miliard lekë. Për më shumë detaje ndiqni linkun në bio #policia #gjoba #citizenschannel #albania
3 0
Jo pak herë drejtuesit e automjeteve e neglizhojnë pagesën e gjobave për shkak të kohës që kërkon paraqitja në sportele dhe radha e gjatë. Tani jo më! Portali unik qeveritar e-albania mundëson shërbimin online për kontrollin dhe pagesën e tyre, 24/7 për të gjithë. Harrojeni stresin e një shërbimi jo cilësor, të radhës në sportel, vështirësisë në parkim apo shpenzimit të kohës. #shqiperiadixhitale #ealbania #gjoba
4 0
Dhe thone qe mafia nuk bo pune... #Milano come fuori stato! #gjoba #expo2015 #portagaribaldi
16 3