Alhamdulillah da semakin sembuh,dulu sakit tak tahu nak cakap macam mana,kadang tu nak membuang 💩keluar air mata sebabkan buasir.Mujur try Aijuice Dossier sesuai.Jadi sekarang nak membuang dah xada perasaan takot lagi. Yang nak try AD mesti konsisten.Kunci utama nampak perubahan 💟💟.Cuba dulu,baru tahu. #Aijuicedossier #101khasiatdalam1botol #codshahalambanginilaiseriputrabukitmahkota #freegift
1 0
A set of two bracelets which resemble the beginning of fall🍂. Available now in "Hajar"💜DM me for more info and pricing. Don't forget to check out my page and enter the "FALL LOOP GIVEAWAY " 👉@hajarmotherearth
3 1
when you can't pick up the people from where they are, to help them , do not insult them for their situation ! #helpingothers #emotioncodesession #freegift #teamwork
0 0
BANYAK KALI REPEAT ORDER SBB BEST 😍😍 . ❗PAKAI DYXY PUN MUKA STILL RASA RINGAN . . KENAPA NI KENAPA? 😱😱 . . Mestilahh sbb tekstur bcc ni unik ❌ BERMINYAK ❌ MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kita apply. Tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhh 😉😉 . . SAPA TRY CONFIRM ❤❤❤❤ punyeee . MEH ORDER SEKARANG dgn HARGA COMBO 😍 Whatsapp +6013 417 3095 laju2 ye 😘 . #bccreambydyana #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #teambyby #freepostageeveryday #dyxydungun #dyxypaka #dyxykerteh #dyxycoddungun #dyxycodpaka #dyxycodkerteh #freegift #freecod #dyxyuitmdungun #dyxypolidungun #luluskkm #flawles #glowing #mua #dyxypekan #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyumppekan #dyxycodpekan #dyxyikmpekan #dyxycodkuantan #dyxycoverparutjerawat #dyxysuprisegift
8 0
Awas kalau anda diperhatikan khalayak ramai! kerana terlalu cantik dengan memakai lens dari kami🤤 Our most best selling colour,Classy Blue🦋 . Come and grab it now while stock last! Luvlens soft lens GMP diperbuat di Malaysia 💅🏻Kelembapan yang tinggi 💅🏻Saiz anak mata . 💅🏻Tahan sehingga 8 jam 💅🏻90 days durability Pre order your powered lens now dont hesitate to whatsapp/dm us! #softlens#contactlens#agentwanted#fathialatiff#titiancinta#clevergirl#clevergirlmalaysia#dropshipdiperlukan#agentdiperlukan#hidupmestiadawow #igshop #onlineseller #onlineshoppingmalaysia #ssmregisteredseller #hargamampumilik #lensuntukcantik #matacantik #freegift #bazaarpaknilcontactlens
2 0
Hi Friends, Sherilyn adain Giveaway #she#she#she#sherilyn2kga Periode : 6 September - 10 Oktober 2017 Total hadiah utk 23 pemenang (pemenang ada yang di Undi dan ada pilihan sponsor ) GA ini berlaku untuk semua umur ya, untuk cowok dan cewek ,hadiah berupa produk dan pulsa juga 😍 . Yukk ikutan !! Caranya gampang banget... 👉WAJIB Folow : ( UNFOLLOW = BLOCK ) @she@sherilyn_erly @ceciliasylvana (mom sheryl) . 👉WAJIB follow sponsor keren2 berikut ini : spnsor sherilyn2kga 1. @holotic produk (2 winners) 2. @sensorytoys produk (2 winners) 3. @hello_ryuu (vp 25 k) (2 winners) 4. @elmer_zeverin produk (2 winners) 5. @princess_florencialiemen (vp 25k) (2 winners) 6. @veeevisha baju (2 winners) 7. @calietjhia baju co, ce, (2winners) 8. @cemut.id , 2 produk (1 winner) 9. @jolin.erikho (VP @25k) (2 winners) 10. @dzakiramikayla hijab anak (2 winners) 11. @klei_store baju (2 winners) 12. @christopher_jordan_langkun (vp 25k) (2 winners) 👉 ✔ REPOST 1x saja , ketik nama, jenis kelamin, usia, domisili sertakan #sherilyn2kga (Contoh : nina, Girl, 5 tahun, Jakarta) (contoh : jos, pria, dewasa, surabaya) . 👉✔ TAG 5 temen kamu yg aktif (bukan ol shop / akun pasif ya, tidak perlu tag kita & sponsor) dan pastikan akun kamu tidak dikunci. . 👉 upload foto kamu 1 saja ,sertakan nama,usia,jeniskelamin, domisili dan #sherilyn2kga . 👉 ketik done dan mention 5 teman di postingan asli GA, di IG @sherilyn_ kimberly 👉✔ Pemenang WAJIB post foto anak peserta produk / testi untuk pulsa dan TAG ke sponsor yg bersangkutan sertai #sherilyn2kga . . HAVE FUN & GOOD LUCK 😊 #giveaway #giveawayindo #giveawayindonesia #freegift
0 0
Treat yourself like @thehealthnetworker and receive a rose gold plaque with a suprise box #waxmelts #rosegold #freegift
7 0
More stock arrived as sold out last week- Buy one of my surprise boxes featuring my new rose gold wax melt. 10 large wax melt pots for £15 and you will receive this free rose gold sparkle plaque while stocks last order through www.cleethorpescandlecompany.co.uk on note to seller quote sparkle. Postage just £3.29 or free collection #rosegold #freegift #waxmelts
6 0
Yes sis.. memg kami ad sediakan #freegift tapi2 jgn la order 4pcs putigg tp mtk nk jugak #mbmluckygift tu🤦🏼‍♂️ #sayajual #putingbotolwideneck #putingslimneck #putinglembut #softteat #sotfbabyteat#babyteat
2 1
GAGAH DILUAR TP GAGAL DIRANJANG!! . Mcm2 cara dah cuba tp belum nampak hasilnya.. Urut dah,minum pun dah,sapu pun sudah..tapi..... . Jangan putus asa! . Masih ada jalan penyelesaiannya. . Jom gigabite!!! ============= . Suplement tambahan utk merawat masalah dalaman lelaki. . ✅ Rawat mati pucuk ✅ Rawat masalah zakar bengkok ✅ Meningkatkan tenaga ✅ Membantu zakar Keras lebih lama ✅ Mengawal pancutan pra matang ✅ Menambahkan size & ketabalan senjata ✅ Membuatkan isteri ceria bahagia . Nak cuba?? Nak kembalikan kegagahan senjata.. . 📲 whattaps no yg tertera 0137701821. Kami ada solusinya. . COD KL & LEMBAH KLANG #gigabite #gigabitetestimoni #supplementuntuklelaki #herbalelaki #vimax #gym #workout #menhealth #freegift #powercockring #panjangpadatbesar #asetlelakikuat
4 0
Repost from @airil.iphone @TopRankRepost #TopRankRepost 🔊🔊 CEPAT..!!! TINGGAL 3 UNIT SAHAJA LAGI...IPHONE 5s...YANG BERHARGA RM680....😍😍😍...SAPA CEPAT DIA DAPAT....LEPAS HABIS NI...HARGA JADI ASAL...BALIK...RUGI KALAU LEPAS KAN PELUANG INI....😘😘😘BERMINAT NAK BELI...BOLEH PM ADMIN OKAY...TEKAN SAJA NOMBER DI LINK BIO OKAY...😊😊 apa tunggu lagi...mai survey harga...hari ni order esok pos....📮cod area selangor/kl....berminat boleh terus dm okay...nk fast feedbck terus wsp ke 👉📲 0175234945  @air@airil_iphone @airil_iphone #tru#trustedseller #iphonemurah #igs#igshoptrusted #bes#bestigshop #iph#iphoneoriginal #iphoneseller #iph#iphonegiveaway #dropshipneeded #fre#freegift #bestigshop #igfamous #iphonetermurah #giveaway #trustedseller #iphoneoriginal #bestiphoneseller #freegift #igshoptrusted #iphone6 #iphonegiveaway #igshopmurah #igshopfamous #bestservisever #igterbaik #igpalingempak
0 0
Repost from @airil.iphone @TopRankRepost #TopRankRepost 🔊🔊 CEPAT..!!! TINGGAL 3 UNIT SAHAJA LAGI...IPHONE 5s...YANG BERHARGA RM680....😍😍😍...SAPA CEPAT DIA DAPAT....LEPAS HABIS NI...HARGA JADI ASAL...BALIK...RUGI KALAU LEPAS KAN PELUANG INI....😘😘😘BERMINAT NAK BELI...BOLEH PM ADMIN OKAY...TEKAN SAJA NOMBER DI LINK BIO OKAY...😊😊 apa tunggu lagi...mai survey harga...hari ni order esok pos....📮cod area selangor/kl....berminat boleh terus dm okay...nk fast feedbck terus wsp ke 👉📲 0175234945  @air@airil_iphone @airil_iphone #tru#trustedseller #iphonemurah #igs#igshoptrusted #bes#bestigshop #iph#iphoneoriginal #iphoneseller #iph#iphonegiveaway #dropshipneeded #fre#freegift #bestigshop #igfamous #iphonetermurah #giveaway #trustedseller #iphoneoriginal #bestiphoneseller #freegift #igshoptrusted #iphone6 #iphonegiveaway #igshopmurah #igshopfamous #bestservisever #igterbaik #igpalingempak
0 0
Repost from @airil.iphone @TopRankRepost #TopRankRepost Murah2..🔊🔊😍😍 iphone 5 16gb hanya RM480 sahaja...original myset..😍😍....free postage lagi...sapa cepat dia dapat...tinggal satu saja lagi....warna putih...kaih2 berminat tekan saja no di link bio di atas yew... apa tunggu lagi...mai survey harga...hari ni order esok pos....📮cod area selangor/kl....berminat boleh terus dm okay...nk fast feedbck terus wsp ke 👉📲 0175234945  @air@airil_iphone @airil_iphone #tru#trustedseller #iphonemurah #igs#igshoptrusted #bes#bestigshop #iph#iphoneoriginal #iphoneseller #iph#iphonegiveaway #dropshipneeded #fre#freegift #bestigshop #igfamous #iphonetermurah #giveaway #trustedseller #iphoneoriginal #bestiphoneseller #freegift #igshoptrusted #iphone6 #iphonegiveaway #igshopmurah #igshopfamous #bestservisever #igterbaik #igpalingempak
1 0
Repost from @airil.iphone @TopRankRepost #TopRankRepost Murah2..🔊🔊😍😍 iphone 5 16gb hanya RM480 sahaja...original myset..😍😍....free postage lagi...sapa cepat dia dapat...tinggal satu saja lagi....warna putih...kaih2 berminat tekan saja no di link bio di atas yew... apa tunggu lagi...mai survey harga...hari ni order esok pos....📮cod area selangor/kl....berminat boleh terus dm okay...nk fast feedbck terus wsp ke 👉📲 0175234945  @air@airil_iphone @airil_iphone #tru#trustedseller #iphonemurah #igs#igshoptrusted #bes#bestigshop #iph#iphoneoriginal #iphoneseller #iph#iphonegiveaway #dropshipneeded #fre#freegift #bestigshop #igfamous #iphonetermurah #giveaway #trustedseller #iphoneoriginal #bestiphoneseller #freegift #igshoptrusted #iphone6 #iphonegiveaway #igshopmurah #igshopfamous #bestservisever #igterbaik #igpalingempak
1 0
INGREDIENTS DYXY MATTE LIPS HYDROLYZED CANDELILLA WAX, MICROCRYSTALLINE WAX, PETROLATUM, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYROSPERMUM PERKII (SHEA BUTTER), ISONONYL ISONONANOATE, COCOS NUCIFERA ( COCONUT OIL ), TITANIUM DIOXIDE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, COLLAGEN, BHT, FRAGRANCE, PROPYLPARABEN, METYLPARABEN, MAY CONTAIN : CI77891, CI 77499, CI 77510, CI 77491 DISTRIBUTED BY : DYXY COSMETICSt #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxyfreegiftmasyuk #freegift #freegiftmalaysia #polipd #uitmsa #uitmseremban3 #codsenawang #codseremban #coduitms3 #coduitmseremban #bazaarpaknilmurah
1 0