BC CREAM mempunyai tekstur unik yang ❌ BERMINYAK ❌MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kita apply tula pasal ramai orang COMPLAINT TAHAN LAMA 😍😍😍 . BEST lagi BCC ni bila kita apply dia akan mengikut tone kulit kita. BCC tutup segala apa yang kita tak suka dekat muka dan ratakan warna tone menjadikan warna kulit lebih GLOWING MOWING tak kira apa keadaan kulit BCC boleh jadikan shining tau😘😘 . BEST lagi BCC OIL CONTROL CREAM so sesuai untuk kulit KULIT BERMINYAK/KUAT BERPELUH jangan lah pelik tiba2 muka korang tak keluar minyak dah ye 💋💋 . Berminat? Whatsapp cepat2 tau 📲📲📲 0192068307 . #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccream #dyxygreenteamineralfacemist #bccream #bccreambydyana #bccreamfoundation #foundation #foundationterbaik #foundationmalaysia #cosmeticsmalaysia #dyxybandarseriputra #dyxybukitmahkota #dyxynilai #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxyklsentral #dyxybandarsripermaisuri #dyxycheras #dyxykualalumpur #dyxyselangor #makeupbased #makeupcantik #muaselangor #muakualalumpur #teamfl
1 0
採購同事係日本Suqqu專櫃野生捕獲天后楊千嬅🤩🤩 唔化妝一樣甘搶鏡既天后楊千嬅原來都係Suqqu 粉絲😍😍今次採購同事見到佢狂掃Suqqu粉底同新彩妝👍👍 想用到同千嬅甘靚既話快d黎我地門市買齊Suqqu產品啦 而家1件9折 3件8折添👍 現貨唔多啦 再等又要4月先有日本🇯🇵連線 要的快😏😏 #suqqu #suqquhk #suqqujp #suqqumakeup #suq#suqqucosmetics #cosmeticproducts #suqqufoundation #foundation #suqqueyeshadow #suqqucosmetics #suqqu胭脂 #makeup #hkmakeup #hkbeauty #beauty #巴黎草莓
0 0
FEEDBACK SUSU IBU MAKIN BANYAK😍 BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0132506411 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boo#terwhitening # #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
0 0
Regrann from @anggunlestari_hq - THE NEW DYXY NANO TECHNOLOGY FACEMIST! . . Introducinggggg.....(drum rolls) . The new face & UPGRADED QUALITY 🔥🔥🔥 . Kalau korang nak tau, DYXY mineral facemist dh berwajah baharu tau! And the best part is..its NANO TECHNOLOGY SPRAY!! . Apa Tu nano tech? Apa beza dengan spray biasa? . Ok adik adik, pada kakidadari bahasa kasarnya. Nano tech ni adalah satu teknologi baru dalam dunia kosmetik. Kos untuk menghasilkan nano tech adalah sangat tinggi tau. Jadi, tahniah dyxy sbb keluarkan spray sebegini pada harga yang sangat mampu milik!! 😍😍😍 . Apa yang special nya? Nano tech based ni -- setiap semburan yang keluar adalah tersangat sangat halus & semburan lebih cepat meresap berkali ganda pada kulit dan ia akan masuk ke dlm liang liang pori dengan lebih efektif! . Jadiii, khasiat green tea dr MINERAL spray dyxy tersebut akan lebih penetrate into deeep deeppp skin layer kita taww 👍🏻👍🏻👍🏻🚀 . Nanti Kite story mory lebihh lagi pasal improved quality DYXY facemist ni! . Stok panassss ni. Ada yang nak freeeeee keee sebotol? 🤔🤔 #bccream #bccreammalaysia #foundation #foundationbest #foundationmalaysia #flawless #dyxy #dyxylover #facemist #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxycosmetics #cosmetics #bccreamdyxy #kulitcantik #kulitflawless #kulitglowing #dropshipwanted #agentwanted #dyxysawarak #dyxybrunei #dyxyklang #dyxyshahalam #coddyxyshahalam #testimonidyxy #teamwaheeda #muamalaysia #muautara #muakemaman #codkemaman
1 0
“SATU SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER, DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI!! - Wow magic foundation ke ni??? YES, Bc Cream DYXY MAGIC!! Kenapa mesti #dyxycosmetics ?? Dan perlu grab sekarang!! . . Ada apa dengan #dyxycosmetics💕💕🤗 . NAK KE NAK . AWAK YANG KAT SANA TU RUGI LH TAK TRY LAGI☺️ Cepat cepat 📲 htps://www.wasap.my/60199425621 . #bcc#bccreamdation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #teamfl #foundation #foundationmalaysia #dropshipwanted #dropshipneeded #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras -
2 0
Creme blush jafra ini Lariiiiiiissss banget, selain karna warnanya yg keceee abis,teksturnya,gampang aplikasikan ke pipu,,ini juga 3in1 lho,bisa jadi LIPSTIK, EYESHADOW & BLUSH ON,,,,jadinya hemat & ga ribet kan gaes. Yuuuuuukkk diorder girls biar penampilan kamu tambah cantiik. Buat kamu yg mau punya kulit sehat,cerah & cantik alami yuuuuukkk chat aq Order/konsul 👇 Wa/line : 081217008083 Bbm : 5d92866f #jafrajakartabarat #jafrabekasi #maskerwajah #lulur #mudmasklumpurhijau #bedak #lipstik #serumantiaging #serummadu #foundation #obatjerawat #obatflekhitam #obatkomedo #imlek #diskon #scrub #kulitwanita #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal #kulitsensitif #kosmetikherbal #kosmetikbpom #kosmetikbusui #kosmetikbumil
4 0
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0132506411 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boo#terwhitening # #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
1 0
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0145182547 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boosterwhitening #nshhazbeauty #nshhazboosterwhitening #shh#shhazbeautycial #teamzarra #teamzarramgz #teamshhazbeautyofficial #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
0 0
Salam...gemorning...morning sgtt kan.. . . Ok tgh2 akk buai ank tdo ni..nk bebel jap.. 😅😅 . . Awk xde istilah chemical free in skincare ye.. Cuma yg membezakan skincare ni sama ada guna good chemical atau harmful chemical..even gula yg kita makan tu pun sebatian kimia awk...klu mik lbh..sure la jd penyakit..so jgn la takut sgt ngn perkataan 'KIMIA' ni...yg pntg kita kne taw apa yg kita masukn.. . . N tujuan @sab@sab@sabun.story ni wujud pun sbb nk bg korang guna produk handmade yg berkualiti setanding produk komersial tetapi menggunakan bhn2 natural yg premium, berkualiti dan semestinya selamat la kan.. . . Now @sabun.story melangkah setapak lg.. Kpd yg buat product dgn kita... Awk ade pilihan utk buat lab testing utk product awk tp dgn caj la ye (masuk public toilet pun bayo dik) 😆 . . Ye mmg utk handmade product kite xleh nk apply KKM NOT.. Sbb klu nk apply kne ade kilang GMP dlu..(pliss jgn tya akk nape mik krimkilo pun leh buat KKM NOT)...so utk smpi thp GMP @sabun.story x mampu lg..Insyaallah mne taw akn dtg.. (doakan akk ye) 😉😘 . . So sbg alternative kita boleh buat lab testing kt product kite utk menentukan product kite selamat n bebas bhn2 terlarang.. Sbb main point die..kita nk kuakn produk yg selamat..betul? . . Ok sekian..ank da tdo..jom la smbng gheja..mmuahhx . . #sabunstory #skincaresupplier #rebranding #madewithlove #handmadeinmalaysia #handmadesoap #handmadecosmetic #handmadeskincare #serum #lipbalm #facemist #faceoil #facemask #oem #homemadeskincare #skincaremurah #sabunhomemade #sayajualmurah #viral #bedaksejuk #foundation #handmadefoundation #lipcream #lipstick #lipgloss #lipcare #naturalskincare #krimkilo #krimkilomurah
1 0
Dyxy thorbaikkkk uolls💖 Bukan sis ckp customer yg ckp tau😍😍 . Jom cepat2 grab dyxy sbb kita ada promo and free gifts best2 🎁🎁tau nak bagi . 📲0172682088 . #dyxybccream#dyxycosmetics#dyxylipsmatte#dyxygreenteafacemist#dyxymurah#foundation#dyxycheras#dyxykl#dyxyampang#dyxyshahalam#dyxyteamfl#dyxyteam
3 0
Skin smoothing foundation MAXfactor "the makeup of makeup artists" . . . . . #maxfactor #themakeupofmakeupartists #miracletouch #foundation #skinsmoothing #miracletouchfoundation #skinsmoothingfoundation
1 0
FEEDBACK SUSU IBU MAKIN BANYAK 😍 BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0132506411 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boo#terwhitening # #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
3 0
Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :- 🚘SELANGOR 🚘SHAH ALAM 🚘SUBANG 🚘PETALING JAYA 🚘PUNCAK ALAM 🚘SUBANG JAYA 🚘KLANG 🚘(SEK 1-30) 🚘TTDI JAYA 🚘DENAI ALAM 🚘BUKIT JELUTONG 🚘BUKIT SUBANG 🚘TUDM
.
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp fifi 📲018-2254308
Whatsapp fifi📲018-2254308
2 1
Pakai radiance gold langsung kerasa bgt halusnya.. . yuk cus yes diorder say.. didlm radiance gold terkandung ektrak emas murni, gluthathione, chamomile, tea tree, dan arbutin yang bikin km gk cmn dpt halusnya tp dpt EXTRA PUTIH nya juga ya.. ❤️❤️❤️❤️ . #radiancegoldgel Fast respon hub Tiena shop Wa 085652000070 Atau klik tautan 👇👇 WhatsApp: http://bit.ly/2s3hak6 #msg#msglowpusat #msglowstockis #testiredjelly #testimsglow #testicustomer #redjelly #moistcushion #foundation #testireseller #resellermsglow #pusatcantik #msglowbalikpapan #msglowkalimantan #msglow #msglowbycantikskincare #msglowbanjarmasin #msglowkaltim #msglowsamarinda #msglowagen #msglowready #msg#msglowresmi #msglowredjelly #msglowbpom #msglowresmi #msglowbeauty #msglowskincare #msglowing #bal#balikpapanku #iklanbalikpapan #balikpapan
3 0
DOUBLE WEIGHT. TRIPLE EFFECTIVE BEAUTY SECRET SHALICIOUS LIMITED RAHSIA KULIT PUTIH DAN CERAH TERBONGKAR! WOWWW! . Harga TERMURAHHH : BELI 1 - RM125 SAHAJA! STOK TERHAD UNTUK 1000 UNIT TERAWAL SAHAJA . KINI DENGAN 2x GANDA BERAT. KINI DENGAN 3x GANDA KEBERKESANAN. HANYA UNTUK WAKTU TERHAD. STOK AMAT TERHAD. . BEAUTY SECRET SHALICIOUS 200g MENGANDUNGI 💊Vitamin C - 💎 Mengurangkan kesan sun burn disebabkan oleh radiasi ultra ungu dan seterusnya boleh menyebabkan barah kulit. 💎 Penghasilan Kolagen. Kolagen adalah komponen hydroxyproline dan hydroxylysine, 2 elemen untuk mengikat molekul yang menghasilkan kolagen. Ia menjadikan kulit menjadi gebu serta warna tona pada muka 💎 Kekurangan kolagen menyebabkan kulit kusam serta tidak bermaya. Kolagen melembapkan kulit dari dalam dan mengurangkan kedutan juga tanda penuaan 💎 Mencerahkan kulit. Kulit wajah menjadi lebih anjal, sihat,dan cerah 💎 Mencegah Penuaan, Mencegah Radikal Bebas 💎 Memudarkan Parut Jerawat . BEAUTY SECRET SHALICIOUS TERBUKTI 💎Mengembalikan keanjalan kulit 💎Mencerahkan kulit dan seluruh badan 💎Mengecut dan menghilangkan jerawat 💎Menghilangkan jeragat di muka 💎Warna kulit menjadi sekata 💎Kulit kelihatan muda, gebu, lembap dan cerah berseri . BEAUTY SECRET SHALICIOUS MUDAH DIAMALKAN 🥄Dengan hanya 1 sudu teh sebelum sarapan 🥄Dan hanya 1 sudu teh sebelum tidur 🥄Sedia diambil terus dengan diletakkan di atas lidah. . 💮READY STOCK 💮STOCK LAKU KERAS 💮DAPATKAN CEPAT SBLM STOK LICIN!! 💯ORIGINAL TERUS WHATSAPP 0166376962 . www.wasap.my/60166376962 . #bea#beautysecretted #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #sayajual #sayajualmurah #instashop #bazarpaknil #igshop #supplementputihkankulit #kulitcerah #put#put#putihl #foundation #beautyproduct #bsgemuk #viral #putihkekal #putihsatubadan #putih #pemborong #produkkecantikkanmurah #barangmurah
0 0
FEEDBACK 😍😍 BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0132506411 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boo#terwhitening # #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
4 0
Need moisturizer? 💁🏻‍♀️Need Foundation?💁🏽‍♀️Need more freakin’ time in the morning?💁🏼‍♀️⏱ Get’cha some BB cream! One step to done! #makeup #foundation #moisturizer #bbcream #time #busy #easy #coverage
1 0
BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0132506411 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boo#terwhitening # #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
3 1
FEEDBACK 😍😍 BOOSTER WHITENING PREMIUM 😍 . Dengan jee premium mesti lagi tittop kesan dia kan 😅. . BOOSTER WHITENING PREMIUM . 💋kesan 10× ganda lebih putih 💋kulit menjadi pinkish 💋sangat2 sedap perisa 'passion fruit' 💋mampu merawat kulit dari dalam 💋merawat jerawat dan jeragat 💋tiada kesan sampingan 💋digalakkan utk ibu menyusu 💋formula dari korea 💋lulus kementerian kesihatan malaysia (KKM) 💋HALAL 💋Boleh consume bersama BOOSTER WHITENING . . 🌸NORMAL PRICE 👉RM85 🌸PROMOSI 👉 RM65 (STOK TERHAD) 🌸 postage (RM8sm RM12ss) . 📲 0132506411 (tekan jee link kat bio utk whtsapp) . #boo#terwhitening # #nshhazboosterwhitening #boosterwhiteningpremium #bwpremium #shhazbeauty #boosterwhiteningnilai #bwpremiumterengganu #dyxy #bccream #boosterwhiteningorigi nal #ajimaura #terapiinstagram #arganoil #okaya #foundation #kosmetikmurah #borongkosmetik #boosterfoundation
2 0
Do you believe in “coverage-to-the-max?” Read my Jordana Complete Cover Maximum Coverage 2-in-1 Concealer Foundation Review and seenif you like how this product can cover some of my deepest darkest secret! 😂 #askmewhats #productreview #jor#jordanaa> #jordana #jordanaphilippines #concealer #foundation #jordana2in1completecover
8 1
😨😨😨😨😍😍 Follow - @gir@gir@gir@gir@gir@gir@gir@girls_generation_likes @girls_generation_likes @girls_generation_likes The page for girls 💋 boys you can also know your girl better 😉 So Must Follow This page 👇 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 Comment Facts For a Story Promotion on @girls_generation_likes #lip #crease #concealer #mascara #base #beautiful #Supertags #instamakeup #primers #las#lashes #palettes #gloss #powder #lip#lips #glitter #eyebrows #lips #eyes #foundation #tar #lash #eyeliner #makeup #glue #fashion #beauty #cosmetic #eyeshadow #cosmetics
8 1
Boleh pilih nak items yg mana. Screenshot whtsapp sis . Tekan je link kat bio . Jom shopping dgn sis. Byk free gift tau🎁 . 🎈NSHHAZBEAUTY🎈 . 🌸Trust seller💯 🌸Original HQ 💯 🌸free guide 🌸free gift 🎁 . 📲0139504935 📲0139504935 . #boosterwhitening #boo#boosterfoundation #nshhazboosterwhitening #nshhazbeauty #boosterwhiteningoriginal #oka#okaya #foundation #boosterwhiteningterengganu #ser#serummurah #mylea #ibuputih #losyenputih #dyxycosmetic #boosterwhiteningmurah #kapsulmutiara #jomdetox #combomelati #teadetox #legstea #miracleserum #serum #pamoga #qurose #sureglow #adjuice #boosterwhiteningpremium #bwpremium #boosterfoundationserumplusvitamin #boosterfoundation #okaya #lentikdara
1 0
How impressive are these nails by the lovely and talented @thevegandoll_ 😍❤️💅 Regrann from @dimensionnails - So... I’ve been trying to do a nail streak where I do a new nail look everyday for as many days as I can in a row! I do this a lot with other aspects of my life and I thought it would be fun to try it with my nails! So today I did an underwater Mario scene. I’ve been itching to do @nin@nintendo Mario nails for awhile now. 😱😍 I hand painted all the art with acrylic paint and did an ombré using Mako Shark, Hawaiian Blueberry, and Coconut Milk. Shop link in bio. All V CF 🌱🐰 . Colors created in collab with: Mako Shark: @theveganvanityfaire Hawaiian Blueberry: @thepreciousvegan . . . . @nailitmag @gamestop @nintendo @nintendoswitches . #nintendo #makeup #cruletyfree #instamakeup #cosmetic #cosmetics #gloss #foundation #noanimalsharmed #veg#vegansofig #vegan #dimensionnails #slayingnailsnotanimals #nails #nailpolish #veganpolish #nai#nailartclub #nailswag #nailstagram #nailartwow #nailartclub #nailsofinstagram #nails2inspire #nailstyle #nailartoohlala #vegancosmetics #vegannails #veganbeauty #nailitdaily
8 0
Your choice ? 😍😍 Follow - @gir@gir@gir@gir@gir@gir@gir@girls_generation_likes @girls_generation_likes @girls_generation_likes The page for girls 💋 boys you can also know your girl better 😉 So Must Follow This page 👇 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 Comment Facts For a Story Promotion on @girls_generation_likes #lip #crease #concealer #mascara #base #beautiful #Supertags #instamakeup #primers #las#lashes #palettes #gloss #powder #lip#lips #glitter #eyebrows #lips #eyes #foundation #tar #lash #eyeliner #makeup #glue #fashion #beauty #cosmetic #eyeshadow #cosmetics
4 0
MISI PENCARIAN BAKAL FOUNDER 2018 . GLOW AND MOIST SPRAY😍 NAK GLOWING SEPANTAS SATU SAAT TANPA TEMPEK KRIM ? BOLEH TRY HAT NI😘 MUA & FOUNDER BILIS PUN BOLEH REBRAND CEPAT 😆JOM BUAT PRODUK HAMPA SENDIRI DENGAN KAMI 👍🏻 • SYOK KAN JUAL ONLINE ? SYOK LAGI BILA KITA JUAL SECARA ONLINE LAGI !!MEH PM CEPAT !! KITA BINCANG PASAL DETAIL DAN CARA NAK JADI KAYA 😉 . WA/ 012 5124368 WA/ 012 5124368 WA/ 012 5124368 #krimkiloborong #krimkilokilang #krimkiloborongmurah #jen#jenamasendiri #jen#jenamasendirimurah #jutawanabc #foundation #krimmalam #krimsiang #serum #liptint #pilperapat #serumpelebat #maskara #pomade #serbukpemutih #ubatkurus #bazarpaknil #kilangjenamasendiri #jenamasendiri #jenamasendirimurah #jenamasendirikosmetik #kilangoem #skincarebrandsendiri #ucanduit #mua #muamalaysia #muaythaiindonesia #muakl #makeupbybellazz #kakimekap
5 0
Working on a new patio foundation #patio #foundation #nat#nature #bricks #nature #construction
2 0
CC cream dari fair n pink adalah foundation, moisturizer, whitening, uv protector jadi satu. Kelebihan Fair n pink CC cream adalah melindungi kulit dari sinar UV, melembapkan, mengontrol minyak, sekaligus mencerahkan kulit. Fair n pink CC cream juga menyamarkan bintik hitam dan bekas jerawat. Karena teksturnya ringan, potensi untuk menyumbat pori-pori pun lebih kecil dibandingkan jika kita memakai produk yang teksturnya lebih kental, ukuran pori-pori terbantu menjadi tampak lebih kecil, warna kulit tampak lebih merata, ada perlindungan dari sinar UV, tekstur yang ringan sehingga tidak terasa berat di wajah, tidak membuat makeup terlihat cakey, serta kulit pun terasa lebih lembut. Salah satu cara yang dapat Anda lakukan untuk memaksimalisasi Fair n pink CC cream adalah dengan menggunakannya sebagai lapisan pertama sebelum menggunakan alas bedak. Dengan ini, Anda dapat menampilkan warna kulit yang indah sekaligus memberikan manfaat anti-penuaan dan menjaga kelembapan wajah. Sedikit bedak ditambahkan di atas lapisan Fair n pink CC cream pada wajah untuk memberikan tampilan sempurna yang akan bertahan sepanjang hari. Formula unik Fair n pink CC cream, yang cepat menghilangkan jerawat, flek-flek hitam, dan memutihkan kulit wajah, kandungan vitamin B5 mengaktifkan sel-sel kulit yg baru juga berfungsi sebagai antioksidant untuk mencegah radikal bebas yang merusak kulit, mencegah sel pigmen sehingga kulit lebih cerah, dengan tambahan pelembab aktif yang dapat meregenerasi kulit sehingga terhindar dari keriput atau penuaan dini. Gabungan dari 4 fungi dalam 1 1. Whitening (Pemutih) 2. Foundation (alas bedak) 3. UV Protector/ Sunblock 4. Moisturiser/ Pelembab Kalau ada 4 dalam 1 kenapa harus beli 4? order Langsung hub : Wa 0857-1343-8026 Line official @@arumbeautycare (pakai @ yah) #fai#fairnpinknesia #fairnpink #fairnpinkasli #fairnpinkcccream #creamwajah #creampemutih #foundation #sunblock #moisturizecream #pelembabwajah #pemutihwajah #alasbedak #kerja #kantor #fairandpink #fairandpinkmurah #fairandpinkccori #fairandpinkori #jualfairandpinkcccream #jualfairandpinkmurah #agenfairnpink
0 0
#foundation foundation foundation!!!! Upgrade to a better nail service with me!!!! 💅🏼💅🏼💅🏼 Book your appointment with me today @glitternailsalon call (708)613-5322 ask for Mrz Felicia. #nails#nailswag #nailart #naildesigns #nailsdone #nailsdesign #nailartclub #nailpromote #nailstagram #nailfashion #nailprodigy #nailgoddess #art #chicago #chicagonails #chicagonailsalon #chicagogram #chicagonailsalons #chi#chicagonailtechs #chicagonailtech #nailtech #gli#glitternailsalon #glitter @nailsbymrstisa
3 0
Your choice ? 😍😍 Follow - @gir@gir@gir@gir@gir@gir@gir@girls_generation_likes @girls_generation_likes @girls_generation_likes The page for girls 💋 boys you can also know your girl better 😉 So Must Follow This page 👇 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 💞 @girls_generation_likes 💞 Comment Facts For a Story Promotion on @girls_generation_likes #lip #crease #concealer #mascara #base #beautiful #Supertags #instamakeup #primers #las#lashes #palettes #gloss #powder #lip#lips #glitter #eyebrows #lips #eyes #foundation #tar #lash #eyeliner #makeup #glue #fashion #beauty #cosmetic #eyeshadow #cosmetics
4 0
1 0
“Stop shrinking yourself to fit the places you’ve outgrown” SUBSCRIBE & HIT THAT NOTIFICATION BELL 🛎🛎🛎 🌈🌞link in my bio☺️ • • • LETS BE FRIENDS😘 BLOG: fiersfemmediary.tumblr.com Twitter: twitter.com/1984_sls IG: Instagram.com/fiers_femme/ Facebook: Facebook.com/FiersFemme/ Pintrest: 1984_SLS Snapchat: BKEYES84 • • #fiersfemme #proudwoman #mua #colourpop #colourpopcosmetics #bhcosmetics #fen#fentybeauty #foundation #sephora #glam #fashion #fashionmakeup #bea#beauty #makeup #mualife #makeuptutorial #makeupguru #makeupobsessed #beauty #beautyyoutuber #cutcreasekillas #fenty #naturalbeauty #kyliecosmetics #melanin #youtuber
2 0
🌸Oil Free Hydrating Gel (OFHG)🌸 . Kesesuaian : untuk kulit normal, kombinasi dan berminyak Harga : RM138 Tempoh Penggunaan: lebih 6 bulan Fakta : Lembapan dan berminyak adalah dua perkara berbeza. Kulit berminyak pun akan menjadi semakin kering bila lembapan hilang. Sebab itu lah OFHG sesuai untk kulit normal sehingga berminyak. . Tekstur OFHG mcm serum. Licin dan lembut pada kulit bila apply. Bila sapu before foundation, licin sgt rasa. Sapuan liquid foundation lebih perfect! . Last sekali oleskan Translucent powder utk dapatkan effect glowing yg lebih lama pd mekap uols😍 . ❤ Athirah Khapaji, Ind. Beauty Consultant MaryKay. . #ski#skinvitemarykay #skinvi #marykay #marykaymalaysia #marykayuia #marykayuiagombak #marykayselangor #marykaygombak #marykaykl #fla#flawless #kulitbersih #cleansingbrush #warranty1tahun #setbotanicaleffect #setbotanicaleffectmarykay #lip#lipstick #fou#foundation #eyebag #jerawatkecut #flawless #skincare #internationalbrand #halal #selamat #makeup #foundation #liquidfoundation #lipstick
4 0
DYXY LIPSTICK💄💄💄 . Lebih compact lebih moist Rugi tak cuba!!💖💖💖💖 . 3 PILIHAN WARNA 💕SEXY NUDE 💕FLIRTY ME 💕CHERRY RED . Ape yang best DYXY LIPSTIK ni??... 💄Moistkan bibir walaupun matte 💄Long lasting tahan lama lebih dari 8 jam 💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan 💄 Bau fruity yang wangi 💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit . Apa tunggu lagi jom grab sekarang. Paling best kita ada PROMOSI BELI 3 PCS DENGAN HARGA RM120 SAHAJA!! . FREE POSTAGE SM😍 Wasap sis sekarang tau.. . 📱019-4127235 📱019-4127235 📱019-4127235 #dyxylipstik #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #dyxymurah #wangsamaju #klcc #muaampang #foundation #foundationmalaysia #dyxyselangor #dyxyampang #gombak #ampang #dyxycheras #dyxykl #muaserikembangan #muacheras #teamfl
1 0
• antes e depois.❤️
64 4
TRY SATU SET DYXY COSMETICS saya jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . #dyxy #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundation #dyx#dyxymurahmalaysia #dyxycodpenang #dyxymurah #dyxybertam #dyxysgdua #dyxyperda #dyxymurahkawkaw #dyxytestimoni #codpenangisland #codbayanbaru #codseberangjaya #codperda #codbertam #foundation #foundationmurahmalaysia #finishingspray #foundationterbaikmalaysia #muatutorial #bazarpaknilmurah #kosmetikmurah #bellaz #taktuntuang #ubatjerawat #lafazkankalimahcintamu
1 0
DOLL DEALS 💞 EVERY THING WILL BE UPDATED ONLINE 💞🛍 Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
23 1
❤️QUICK WEAVE Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
57 0
🍃Hannah Foundation, Formula khas dirumus drpd ekstrak tumbuhan . Kelebihan Hannah Foundation: ✅Lulus KKM (NOT161001705K) ✅Lulus national Pharmaceutical Malaysia sebagai foundation merawat kulit ✅Mengandungi Ekstrak Minyak argan sebagai perawat no 1 kulit ✅Glow Foundation ✅Dilengkapi Sunblock SPF50 ✅Kaya dengan Vit E ✅Ekstrak Tumbuhan (💯Organic ) ✅Merawat , mencerahkan , menyegarkan , melembutkan Kulit ✅Mengatasi Masalah Jerawat ✅Memudarkan Cela akibat Hormon (Pregnancy) ✅Melambatkan Masalah Penuaan ✅Mengatasi Masalah kulit Kering / kusam , sensitif, resdung & Berminyak ✅Mudah Dicuci ✅Ringan & Mudah Diserap ✅Tidak Melekit ✅Tidak berminyak . . 🌸Trial 10ml RM30 🌸Exclusive 20ml RM59 . . #HannahByHs #HannahFoundationTerbaik #OrganicProduct #LulusKKM #FoundationViral2017 #fou#foundation #ARGANOIL #SPF50 #foundation #foundationcair #liquidfoundation #glowing #merawatwajah #makeup #makeuptutorial #makeuplove #makeupart #TakSangkaMeletopSangatHannahNie #foundationmerawatmuka #bukanfoundationbiasa #hannahlovers #instashop #igseller #skincare #LabTest #NationalPharmaceuticalMalaysia #serum #ChanteqSerum
8 0
😍 BOOK FOR THURSDAY FRIDAY SATURDAY AND SUNDAY, Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
109 1
Ladie PLASE book for THURSDAY FRIDAY SATURDAY AND SUNDAY! #THANKS Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
100 0
😍 Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
86 1
BOOM 💞📌Glueless Quick Weaves Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
61 0
Quick weaves 😍 Always taking new Appointments -Deposit is Required CLICK THE LINK IN MY BIO TO BOOK Www.PinkMafiahairacollection.com ______________________________________ Protective Styles HAIR COLLECTION 💕🛍 #THEPINKEXPERIENCE Www.PinkMafiahaircollection.com ❤️YouTube- Stylesbytunk ❤️ Twitter- @Stylesbytunk ❤️PHONE -4049020318 for Questions ❤️Hair collection @pinkmafiahaircollection ❤️Email :Stylesbytunk@yahoo.com ❤️Facebook: Stylesbytunk ❤️Pinterest :Stylesbytunk #protectivestyles #naturalhaircare #Sewins #lashes #quickweave #hair #Bundles#instock#atlhairatylist#atlhair#hairatl#braids#foundation#Frontals#closures#closuresewin#pinkmafia#isalehair #Bluntcut #atlstylist #silkpressatl #Silkpress #Sag#Sagittariuson #Sagittarius #ponytail #sleekponytail #Silkponytail
47 1