This is my first Open. . Why did I signup for the Crossfit Open this year? Here are my 5 reasons. . 1. I’m joining because I fell in love with CrossFit almost 1 year ago and I want to support this amazing community at Crossfit Lah. . 2. I’m joining because I love a little competition and who doesn’t love that rush that comes from doing something you’ve worked hard for. . 3. I’m joining to inspire myself to get better at what I’m still not good at. And that is still a heck of a lot - but it doesn’t matter because it’s not about what you can’t do..it’s about what you can do. . 4. I'm joining because I want to prove to myself that I am capable of doing it. I'm excited for the laughs, the stupid videos and building more community which comes from doing something fun and hard together. . What are you waiting for? Get off the fence & sign up! Tim Gascoigne is in the Open. Video by Dexter Sadang . #cro#crossfit/a> #fitlah #doyouevenliftlah #intheopen #crossfitlahintramuralopen #crossfitgames #crossfit #crossfitcommunity #crossfitmotivation #crossfitmalaysia #fitkl #fitmalaysia #bangsar #kualalumpur #malaysia @crossfit @crossfitgames
1 0
This is my first Open. . Why did I signup for the Crossfit Open this year? Here are my 5 reasons. . 1. I’m joining because I fell in love with CrossFit almost 1 year ago and I want to support this amazing community at Crossfit Lah. . 2. I’m joining because I love a little competition and who doesn’t love that rush that comes from doing something you’ve worked hard for. . 3. I’m joining to inspire myself to get better at what I’m still not good at. And that is still a heck of a lot - but it doesn’t matter because it’s not about what you can’t do..it’s about what you can do. . 4. I'm joining because I want to prove to myself that I am capable of doing it. I'm excited for the laughs, the stupid videos and building more community which comes from doing something fun and hard together. . What are you waiting for? Get off the fence & sign up! @timgascoigne1 is in the Open. Video by @dexter_sadang . #cro#crossfit/a> #fitlah #doyouevenliftlah #intheopen #crossfitlahintramuralopen #crossfitgames #crossfit #crossfitcommunity #crossfitmotivation #crossfitmalaysia #fitkl #fitmalaysia #bangsar #kualalumpur #malaysia @crossfit @crossfitgames
1 0
This is my first Open. . Why did I signup for the Crossfit Open this year? Here are my 5 reasons. . 1. I’m joining because I fell in love with CrossFit almost 1 year ago and I want to support this amazing community at Crossfit Lah. . 2. I’m joining because I love a little competition and who doesn’t love that rush that comes from doing something you’ve worked hard for. . 3. I’m joining to inspire myself to get better at what I’m still not good at. And that is still a heck of a lot - but it doesn’t matter because it’s not about what you can’t do..it’s about what you can do. . 4. I'm joining because I want to prove to myself that I am capable of doing it. I'm excited for the laughs, the stupid videos and building more community which comes from doing something fun and hard together. . What are you waiting for? Get off the fence & sign up! . @timgascoigne1 is in the Open. 📹 @dexter_sadang . #cro#crossfit/a> #fitlah #doyouevenliftlah #intheopen #crossfitlahintramuralopen #crossfitgames #crossfit #crossfitcommunity #crossfitmotivation #crossfitmalaysia #fitkl #fitmalaysia #bangsar #kualalumpur #malaysia @crossfit @crossfitgames
6 0
Thank you dear ♥ . orang kata sambil menyelam minum air 😉 tuh yang customer kita ni nak sambil selimmm sambil cantikk! . tak caya hasilnya? cer tekan #feedbackmimpmimika . more info? -------------------------------------------------------------------------------------- 🙋TRUSTED AGENT MELAKA #mimpimika . 📱0176915406 (klink link di bio) .🚗 COD MELAKA & NILAI .📪 SM//SS . ------------------------------------------------------------------------------------- follow @mimpimika.byfiza for Mimpimika #GlowSkinCollagen #LooseWeightTeatoxMimpimika #SkinnyLegTeatoxMimpimika #WhiteningTeatoxMimpimika #feedbackgscmm #feedbackmimpimika #mimpimikaMelaka #mimpimikaNilai #melaka #nilai #breakout #kulitbreakout #beautyset #comboset #glowingsampaisilau #collagen #collagenmalaysia #teatoxmurah #teatoxmalaysia #kurus #jerawat #flawless #fitness #fitmalaysia #skincaremurahmalaysia #vscocam #igersmalaysia #iphone
11 0
sambil sambil buat portfolio . kita minum dulu whitening series teatox ! - - Whitening series teatox baik untuk : . ✔ memudarkan parut jerawat. ✔ mengurangkan minyak di muka. ✔ melembapkan kulit yang kering. ✔cerahkan kulit kita secara sekata ! . . HELLO PIKA AGENT MIMPIMIKA HERE TEATOX & GSC READY STOCK COD SABAK BERNAM, SEMENYIH , KAJANG , BANGI & SELAYANG POSTAGE SELURUH MALAYSIA WHATSAPP PIKA 0102742354 TO PLACE YOUR ORDER NOW ⚡⚡⚡ follow @mimpimika.bypika NOW !!! #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mim#mim#mimpimikasabakbernam #agentsemenyih #agentselayang #mimpimikaagent #mimpimikasetiaecohill #gscmimpimika #glo#glowskincollagen #glo#glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #say#sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah
1 0
Thank you so much dear for purchasing our teatox 😘❤️ . Guys , jangan lupa grab Teatox , gsc & serum cecepat tau sementara stock masih ada . Sebab hari2 demand order tinggi 🙈🛍 Masing2 berebut nak cantik & sihat ! ✨ . 🙋🏻‍♀️ TRUSTED MIMPIMIKA AGENT HERE 🚗 FREE COD FOR AREA SEKSYEN 7 SHAH ALAM 📲 +60135302080 ( klik link di bio ) . FOLLOW @mimpimika.byaisya NOW. #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mim#mim#mimpimikashahalam #mimpimikashahalam #mimpimikaseksyen7 #gscmimpimika #glo#glowskincollagen #glo#glowingsampaisilau #tehkurus #say#sayajual #say#sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #ser#serummurah #jomcantik #serummurah
4 0
FEEDBACK TEATOX MIMPIMIKA . . Ye awak awak semua . to be honest pika pun mengalami period pain yang teruk gila sampai tak boleh bangun tau ! but pika consume beauty set dari Mimpimika memang bagus sangat sangat sebab nya kulit rasa moist , sunburn pun makin okay & PMS tak sakit dahh !!! best gila !!! . . HELLO PIKA AGENT MIMPIMIKA HERE TEATOX & GSC READY STOCK COD SABAK BERNAM, SEMENYIH , KAJANG , BANGI & SELAYANG POSTAGE SELURUH MALAYSIA WHATSAPP PIKA 0102742354 TO PLACE YOUR ORDER NOW ⚡⚡⚡ follow @mimpimika.bypika NOW !!! #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mim#mim#mimpimikasabakbernam #agentsemenyih #agentselayang #mimpimikaagent #mimpimikasetiaecohill #gscmimpimika #glo#glowskincollagen #glo#glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #say#sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah
0 0
JERSEY NEGARAKU MALAYSIA 📌 Pre-order Batch Ke-5 📌 Close Order 28/2/2018 📌 Pos out 12/3/2018 ================================ 📌Kali admin buatkan design khas ada cetakkan nama pada belakang baju..so,nampak la rare skit bila ada nama kan.. "Jersey + Name" so kepada yang berminat boleh wasap admin untuk membuat tempahan... . . Whatsapp +60129644131 atau klik link bio @m.r.sports untuk tempahan dan pertanyaan.. . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••• PRODUCT DETAIL •••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📌MATERIAL: MICROFIBER EYELED -microfiber EYELED sememangnya kain yang sangat berkualiti, tidak panas dan tidak melekit jika berpeluh. Sesuai untuk semua GOLONGAN . 📌SAIZ: XS to 5XL - usah bimbang tentang saiz, kami datangkan dengan saiz yang dari xs sehingga 5xl. . 📌CETAKAN: HIGH GRADE SUBLIMATION - Sublimation adalah teknik printing yang sangat popular yang digunakan dalam industri percetakan dan tidak luntur. ------------------------------------------------ KEPADA YANG BERMINAT ? #HARISUKANNEGARA #MSN #LARIANSUKANNEGARA #JOMTURUNPADANG #HSN2017 #FITMALAYSIA #KAMIJUARA #JUALANAKHIRTAHUN #SEAGAMES2017 #BANGKITBERSAMA #jer#jerseydcup #jerseymurah #jerseymurahmeriah #jersey #jersi #jersimurah #jersionline #jersionlinemurah #jersionlinemalaysia
0 0
JERSEY NEGARAKU MALAYSIA 📌 Pre-order Batch Ke-5 📌 Close Order 28/2/2018 📌 Pos out 12/3/2018 ================================ 📌Kali admin buatkan design khas ada cetakkan nama pada belakang baju..so,nampak la rare skit bila ada nama kan.. "Jersey + Name" so kepada yang berminat boleh wasap admin untuk membuat tempahan... . . Whatsapp +60129644131 atau klik link bio @m.r.sports untuk tempahan dan pertanyaan.. . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••• PRODUCT DETAIL •••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📌MATERIAL: MICROFIBER EYELED -microfiber EYELED sememangnya kain yang sangat berkualiti, tidak panas dan tidak melekit jika berpeluh. Sesuai untuk semua GOLONGAN . 📌SAIZ: XS to 5XL - usah bimbang tentang saiz, kami datangkan dengan saiz yang dari xs sehingga 5xl. . 📌CETAKAN: HIGH GRADE SUBLIMATION - Sublimation adalah teknik printing yang sangat popular yang digunakan dalam industri percetakan dan tidak luntur. ------------------------------------------------ KEPADA YANG BERMINAT ? #HARISUKANNEGARA #MSN #LARIANSUKANNEGARA #JOMTURUNPADANG #HSN2017 #FITMALAYSIA #KAMIJUARA #JUALANAKHIRTAHUN #SEAGAMES2017 #BANGKITBERSAMA #jer#jerseydcup #jerseymurah #jerseymurahmeriah #jersey #jersi #jersimurah #jersionline #jersionlinemurah #jersionlinemalaysia
0 0
Pilih la tangga instead of naik lift. Especially if setakat beberapa tingkat je. Jadikan habit. Mesti ada perubahan. Trust me 😎. Salah satu cara exercise juga. #noexcuses #fitnessvalley #fitmalaysia #naksihat #nakkurus
4 1
JERSEY NEGARAKU MALAYSIA 📌 Pre-order Batch Ke-5 📌 Close Order 28/2/2018 📌 Pos out 12/3/2018 ================================ 📌Kali admin buatkan design khas ada cetakkan nama pada belakang baju..so,nampak la rare skit bila ada nama kan.. "Jersey + Name" so kepada yang berminat boleh wasap admin untuk membuat tempahan... . . Whatsapp +60129644131 atau klik link bio @m.r.sports untuk tempahan dan pertanyaan.. . . •••••••••••••••••••••••••••••••••••• PRODUCT DETAIL •••••••••••••••••••••••••••••••••••• 📌MATERIAL: MICROFIBER EYELED -microfiber EYELED sememangnya kain yang sangat berkualiti, tidak panas dan tidak melekit jika berpeluh. Sesuai untuk semua GOLONGAN . 📌SAIZ: XS to 5XL - usah bimbang tentang saiz, kami datangkan dengan saiz yang dari xs sehingga 5xl. . 📌CETAKAN: HIGH GRADE SUBLIMATION - Sublimation adalah teknik printing yang sangat popular yang digunakan dalam industri percetakan dan tidak luntur. ------------------------------------------------ KEPADA YANG BERMINAT ? #HARISUKANNEGARA #MSN #LARIANSUKANNEGARA #JOMTURUNPADANG #HSN2017 #FITMALAYSIA #KAMIJUARA #JUALANAKHIRTAHUN #SEAGAMES2017 #BANGKITBERSAMA #jer#jerseydcup #jerseymurah #jerseymurahmeriah #jersey #jersi #jersimurah #jersionline #jersionlinemurah #jersionlinemalaysia
0 0
🎒 Deuter Futura 50+10 Vario Whatsapp : 0111-319 1749 / 019-546 9459 for fast respond Ready stock ✔️Rain cover included ✔️Air comfort ✔️ Steel for back support ✔️For backpacking, hiking, trekking ✔️ Postage kami tanggung ✔️Harga : RM 160 sahaja #beg #backpacks #tra#travelysia #travel #bag #malaysia #deuter #futura #karrimor #jackwolfskin #begmurah #murah #jualbeg #hikersmalaya #kakitravel #jalanjalan #begtravel #deutermurah #backpacker #fitmalaysia #sado #airasia #hiking #travelling #climbing #trailing
12 1
READY STOCK GAIS . CEPAT GRAB SEBELUM SOLD OUT . COMBO SET TERLARIS MACAM PISANG GORENG CHEESE ! 😂😂😂😂 . . HELLO PIKA AGENT MIMPIMIKA HERE TEATOX & GSC READY STOCK COD SABAK BERNAM, SEMENYIH , KAJANG , BANGI & SELAYANG POSTAGE SELURUH MALAYSIA WHATSAPP PIKA 0102742354 TO PLACE YOUR ORDER NOW ⚡⚡⚡ follow @mimpimika.bypika NOW !!! #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mim#mim#mimpimikasabakbernam #agentsemenyih #agentselayang #mimpimikaagent #mimpimikasetiaecohill #gscmimpimika #glo#glowskincollagen #glo#glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #say#sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah
3 0
Thankyou dear ! nanti mesti kaki skinny and cantik at the same time !!!!! korang taknak ke kaki cantik ? minum skinny leg teatox dari mimpimika uols 😍😍 . . . HELLO PIKA AGENT MIMPIMIKA HERE TEATOX & GSC READY STOCK COD SABAK BERNAM, SEMENYIH , KAJANG , BANGI & SELAYANG POSTAGE SELURUH MALAYSIA WHATSAPP PIKA 0102742354 TO PLACE YOUR ORDER NOW ⚡⚡⚡ follow @mimpimika.bypika NOW !!! #feedbackmimpimika #teatoxmimpimika #mim#mim#mimpimikasabakbernam #agentsemenyih #agentselayang #mimpimikaagent #mimpimikasetiaecohill #gscmimpimika #glo#glowskincollagen #glo#glowingsampaisilau #tehkurus #sayajual #say#sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah
6 0
❗MASSTECH PROTEIN❗ . ✔️80g protein ✔️1100 kalori ✔️23g bcaa ✔️Sesuai untuk gain body weight ✔️Berat: 7lbs . . Hanya RM 170 *free postage . . Kami ada pelbagai protein, supplement & alatan fitness..💪🏋️ Whatsapp kami untuk nasihat/pilihan yang sesuai dengan anda😊 . . Whatsapp 0174704034 0174704034 0174704034 . Lagi senang Klik link wasap di bio je bro . Thanks❤️gais . #amfitnez #fitforlife #fitnessmalaysia #proteinmurah #sado #abangsado #gym #fitmalaysia #fitmaaalaysia #supplementsmalaysia #kedaionline #kedaisupplementonline
3 1
@azizanosmanofficial putting in that early morning grind with yours truly @muradsworld . Get at me if you would like to experience a quality living looking sexy and fit! Hit up the magic number 👉🏼03-55139619 and make an appointment for a free fitness consultation with anyone of our bad ass certified trainers🔥 #xclusivefitnesz #resultsmatter #resultsdriven #baddestgym #muradzaidi #baddestcoach #azizanosman #strength #transformation #transformyourbody #fitmalaysia #fitfam
41 1
🎒 Deuter Futura 50+10 Vario Whatsapp : 0111-319 1749 / 019-546 9459 for fast respond Ready stock ✔️Rain cover included ✔️Air comfort ✔️ Steel for back support ✔️For backpacking, hiking, trekking ✔️ Postage kami tanggung ✔️Harga : RM 160 sahaja #beg #backpacks #tra#travelysia #travel #bag #malaysia #deuter #futura #karrimor #jackwolfskin #begmurah #murah #jualbeg #hikersmalaya #kakitravel #jalanjalan #begtravel #deutermurah #backpacker #fitmalaysia #sado #airasia #hiking #travelling #climbing #trailing
16 1
CNY Gains. Feeling huge lel. Swallowed all kinds of food. Targetting PR gains. Fat + fatt CNY. Happy Birthday Everyone 🤗 wishing everyone more gains and achieve them goals #arm#arms #size . . . . . . #lift #instagram #flex #fit #fitness #arms #motivation #wei#weightloss #fitfam #motivated #fitspo #fitnessmodel #asian #weightloss #vascular #for#forearms #fitmalaysia #fitlife #fitnessjourney #health #healthy #fatloss #fitnessfreaks #forearms #athletic #getfit #veins #progress #biceps
37 2
APAKAH KELEBIHAN #IzywheyProtein ??? ======= . ✅ SAIZ LEBIH BESAR - Kandungan lebih banyak dapat digunakan dalam tempoh yang lama hanya dengan 1 belian. . ✅ 33 SERVING - Boleh digunakan pada setiap hari. Anda boleh pakai dalam tempoh 1 bulan. . ✅ 20g PROTEIN - Protein sangat perlu dalam proses penebalan otot, jadi kandungan protein yang tinggi dapat membantu anda mempercepatkan proses bina otot. . ✅ 125mg BCAA - Anda tidak perlu lagi beli BCAA secara berasingan, malah dalam izywhey isolate sudah ada BCAA ia sangat menjimatkan. . ✅ 0 SUGAR - Boleh digunakan oleh pesakit diabetis. Ya, kini pesakit diabetis tidak perlu risau dalam memilih makanan terbaik untuk dijadikan sarapan pagi. . ✅ RENDAH LEMAK - Membantu untuk dapat kan badan lebih lean dan tidak menjadikan perut lebih boroi. . . Siapa berminat, sila bertindak sekarang! Whatsapp 0125737691 . . #Freepostage #sayajual #bioscience #sarm #sarms #supplementmalaysia #izywheyisolate #metactv8 #shreded #fitfam #fitmalaysia #otot #muscle #bazarpaknil #murah #abangsado #instashop #andarine #testolone #cardarine #ligandrol #nutrobal #ostarine #yk11 #mrenrich #tegapmalaysia #malaysiamuscle #padu
17 0
Hari ni order, esok sampai. Kadang2, hari ni jugak sampai! Selagi delivery guy tak datang collect lagi, masih sempat nak selit order. . Right to your doorstep at only RM10 for first 20KM, and 60sen/km if further. Usually KL centre or Shah Alam is RM10. No minimum order is required. . Self collect at Petaling Jaya is welcomed. See link to order in our bio. . 📷 by shaheidah .. TQ! 😘😘😘 . . . . #marathonbaker #homemade #energybars #noaddedsugar #nopreservatives #all#allnaturaledients #allnatural #food #energyboosters #marathons #runners #runs #trail #ult#ult#ultrarunners #ultrarunners #gym #yoga #adventure #hiking #ultrarunner #trailrunner #trilife #fitmalaysia #bolasepak #ironman #triathlon
14 1
So yeah, he was posing in every photo yesterday 🐱 @huskythecurl
805 25
SURIKURUS FEEDBACK. . Intake March dah mula. Whatsapp coach sekarang so that tak ketinggalan. Next month kita ada weekly challenge lain plak 😍😍. . Coach Shafa 0192112157 #teamsurikurus
4 1
" NEW BIKES DAY...." 🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵🚵 Terima kasih Mr #Seng dengan pembelian Basikal MTB Polygon Cascade 4 27.5 Model 2018 dan pelbagai tambahan Aksesories daripada kami di @bicycleblockmalaysia @bbmcycle kami mengucapkan selamat berkayuh dan enjoy your purchased. Terima kasih banyak2 #supportbicycleblock di harap tuan berpuas hati dengan khidmat dan layanan dari tim kami. #bicycleblockmalaysia #bbmcycle #bandarsaujanaputra #pol#polygonysia #polygon #onpolygonbikes #premiumdealers #bsp #polygonbikesMalaysia #weridepolygon #cascade #mtbmalaysia #kayuh #basikal #fitmalaysia #kedaibasikal #putrajaya #mtblife #putraheight #puchong
9 0
It's always good to be back.. Have not hitting the gym due to long weekend holiday & also back to back training... #veteranfitness #chestdaydonesolo #workoutforareason #fitforlifefitforeternity #fitmalaysia #everydayigetbetterinsyaAllah #impossibleisnothingjustdoit
4 0
Hari anda akan lebih bertenaga dan lebih meyakinkan dengan Mimpimika 💗💗 . Good day peeps! . #Mimpimikanegerisembilan #mim#mim#mimpimikamban #mimpimikasenawang #say#sayajual #say#sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #jomcantik
4 1
#Repost @reebokmalaysia (@get_repost) ・・・ We had a blast putting our new #Nano8 to the test with #Crossfitters who came to join us at @District13gym last month! Big thanks to those who joined us from @district13gym and @gritnationsubang! Photos from the event are up on our Facebook Page. Tag a face you know and stay tuned for more events coming near you! #AlwaysTraining #reebokmalaysia #royalsportinghouseMY #district13gym #teamfma #vanguardweightlifting #teamthooboxing #functionaltraining #functionalfitness #fitmalaysia
17 3
My schedule is getting packed with my startup on live pc game streaming. Nonetheless, I’ll always get ready for a fight! Always be on your toes, people. 😊🥊 #fit#fit#fitmalaysia #igersmalaysia #klfoodies #cleaneatingkl #healthyfood #fitmalaysia #eatcleankl #igkl #igmy #damansara #startup #fitness #fitfam #fit #aphroditemovement #boxingmalaysia #bootcampmalaysia #weightlossmalaysia #runningmalaysia #kualalumpur #petalingjaya #personaltrainingkl #personaltrainerkl
40 1
“ Bagi Yang Giler Workout Sampai Tak ingat Dunia Wajib pakai barang nie “ ( STANABOL-X ) . Memang padu...., lepas guna Stanabolx nie otot lagi cepat membesar, energy makin padu, stamina makin power... . Kini dengan edisi Khas STANABOL-X di keluarkan beberapa unit sahaja . Yang Stanabolx Baru lagi gempak dari sebelum nie, ✅ 120biji dalam, yang lama 90biji je ✅ banyak ingredient baru masuk ✅ Kualiti di pertingkatkan ✅ energy lebih power ✅ Otot lebih cepat membesar . Percuma T-shirt Brotherhood Bernilai Rm50 untuk setiap pembelian Stanabolx nie . Berminat terus taip “ PM “ . Atau . whtsp kami wasap.my/60102218087/STANABOL-X wasap.my/60102218087/STANABOL-X wasap.my/60102218087/STANABOL-X . #Tipsdeesupplement #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #sup#supplementmurah #abangsado #tegaptv #tegaptvmalaysia #supplementmurah #deegymsupplement #badansado #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #sup#superior14malaysia #superior14_supplement #superior14 #temerloh #kualaterengganu #baranggym #susugym #susuprotein
12 0
Pakai Superiormass Otot Naik Mendadak ! . Memang betul orang kata, Superiormass nie lain macam sikit Kick dia...otot cepat kembang, berat badan naik, badan makin bertenaga, perut tak mudah boroi. . Yang lagi best rasa dia LAZAT....sedap sehingga menjilat shaker lagi. . Beli superiormass 15lbs tahan 2 bulan guna. Memang jimat siap free t shirt lagi. . Barang nie wajib try, cnfrm tak cari lain dah . Klik My Website ----> deegymsupplement.com . #Tipsdeesupplement #binabadanmalaysia #sihat #fitmalaysia #sup#supplementmurah #abangsado #tegaptv #tegaptvmalaysia #supplementmurah #deegymsupplement #badansado #fitnessmalaysia #badancantik #proteinmalaysia #sup#sup#superior14ysia #superior14_supplement #superior14 #temerloh #kualaterengganu #baranggym #susugym #susuprotein #superiormass #superior14
23 0
ASSALAMUALAIKUM AND SELAMAT PAGI TO EVERYONE. We Are Open THIRSDAY : 10:30am - 6:30pm Potosan Corner C-02-06, Plaza Damas 3, No.63, Jalan Sri Hartamas 1, Taman Sri Hartamas, 50480, Kuala Lumpur Tel : 017 2236 230, 012 280 1129 Facebook : Potosan Corner ProShop Instagram : Potosan Corner #potosancorner #proshop #venummalaysia #mmamalaysia #muaythaimalaysia #bjjmalaysia #fitmalaysia #yogamalaysia #zumbamalaysia #workoutmotivation #picoftheday #followus #mimma #mimma5 #Support #Respect #Fightsmart #noweveryonecanbuy #2018 #positiveenergy #winningmentality
9 0
The best project you'll ever work on is YOU.. Apa lagi.. raya pun dah dekat.. Come join Zin @@rushazilaruslan every Thursday @ 9.10pm. 😙😙😙 . Member Walkin RM12 Non-member Walkin RM15 kalau nak lebih murah, boleh beli member pakej yang sesuai ya.. . . For more info call or Whatsapp/Telegram 011 1928 6928. #AuroraFitnessStudio #AFS #Fit#FitnessStudio #Fitness #FitMalaysia #Zumba #ZumbaFitness #ZumbaWithRusha #ZINRusha #ZumbaFamily #ZumbaLove #sungaibulohpayajaras #tsbsgbuloh #tsbsungaibuloh #DamansaraDamai #sierramas #valencia #kuang #payajaras
13 0
2012 VS 2018 Bachelor vs father of 2 kids. Gambaq lama ni silap2 anak sendiri pn x knai ni abah dia. > > #weightlossjourney #weightloss#ironman #swimming #swi#swimmer#circuittraining #fit#fitmalaysia #swimmer #movescount
4 4
TERNYATA ZEAL MEMANG BERKESAN 😎 KALAU NAK..... 👉🏻 TURUNKAN BERAT BADAN 👉🏻 HILANGKAN PERUT BUNCIT 👉🏻 HILANGKAN DAGU BERLAPIS 👉🏻 NAK RAMPING 👉🏻 ADA SIX PACKS DAN BERTENAGA INILAH DIA PENYELESAIAN YANG TENGAH VIRAL SEKARANG NI 😊 JANGAN TAKUT UNTUK BERUBAH DM KAMI BAGITAU CARANYA 👍🏻 #iamonzeal #mightywarrior #mightywarriorlab #weightloss #getripped #supplements #jomkurus #jomkurus1malaysia #fitmalaysia #fatburner #nakkurus #kurus #azamkurus2018
7 2
TERNYATA ZEAL MEMANG BERKESAN 😎 KALAU NAK..... 👉🏻 TURUNKAN BERAT BADAN 👉🏻 HILANGKAN PERUT BUNCIT 👉🏻 HILANGKAN DAGU BERLAPIS 👉🏻 NAK RAMPING 👉🏻 ADA SIX PACKS DAN BERTENAGA INILAH DIA PENYELESAIAN YANG TENGAH VIRAL SEKARANG NI 😊 JANGAN TAKUT UNTUK BERUBAH DM KAMI BAGITAU CARANYA 👍🏻 #iamonzeal #mightywarrior #mightywarriorlab #weightloss #getripped #supplements #jomkurus #jomkurus1malaysia #fitmalaysia #fatburner #nakkurus #kurus #azamkurus2018
7 2
Peringatan! jangan lupa bawa mop masing2 yer🙈 haha! serbu malam ni tauu! SEE YA!!😉 Lets come & join us tonight! With Zin @ijantyepink Ayob & Zin @mister_syah07 Walk in: RM15 per entry Thursday 9.00pm - 10.30pm 90 Minutes Session #myfitdance #myfitdancer #myfitdancestudio #myfitdanceevent #myfitdancefc #myfitdanceclub #zumba #zumbafitness #zumba❤️ #zumbalove #zumbalife #healthylifestyle #style #fit#fitness #lifestyle #hot #sihat #cergas #zafina #zafinafitness #mtvdance #mtvdancefitness #tabata #tabataworkout #fit #fitmalaysia #instagramfitness #meraki #salsation #salsationisnow
53 0
Kita perlu cukup minum air. Kiraan adalah setiap 25kg berat badan memerlukan 1litre air putih. Paling mudah untuk kita monitor pengambilan air putih yg cukup adalah daripada warna air kencing yg putih jernih ✔. Selagi ada warna kekuningan tu, maknanya boleh banyakkan lagi meminum air putih 💪🏻 . ·Dm for details or click the link in my bio💪· @fad@fad@fadzilsharofficial @fadzilsharofficial @fadzilsharofficial Coach fadzilshar📲+60123453425 #teamfadzil #homeworkout #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #jomsihat #Malaysia #fit#fitmalaysia #bodytransformation #fit #bootcamp #nakcantik #naksihat #nakkurus #weightlossprogram #slim&fit #diet #eatclean #dietfood #weightmanagement #grouptraining #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar #sizexxl #badanbesar #bajuxxl #bazarpaknil
20 0
Apollon Axle Press for Shoulday! Weights move nicely at RPE6.5 (last set) for 5x5. When you usually ohp with lifters, but you didn’t bring em today. The other thing that i actually focused on apart of pressing the axle was, DON’T TRIP! #axlepress
45 4
One with the @roguefitness Strongman athlete, The Mountain @thorbjornsson ! Nope i ain’t short, he’s just so tall. Hahaha! All the best for your Arnold Classic! #themountain #ryourogue #postangkatkawkawni
104 12
High Volume Day. Got depth? Kambek bebeh!
63 7
You can’t train with us 💪🏼 @roguefitness #ryourogue #untungahhbibbajuseluarsemuarogue
93 7
Fangsyen tak fangsyen lagu kat gym gua? Hahaha! Naik isim gua nak training bila gym pasang lagu camni bhai. Sekarang tengah Happy Hour ni, mai laa
75 11
Testo booster! #igotthis
73 3
What’s next? @roguefitness power rack? 😏 #ryourogue
67 4
Corporate Wellness and Fitness Program is a group workout session for the employees to sweat their body and stretch their muscle after long hours of sitting and working at the office. For further enquiries on corporate wellness and group fitness program, email us at blackboxevents.my@gmail.com
116 12