🔹I like my hair fluffy and messy... 🔸ボサボサヘア好き 🔹ชอบผมยุ่งๆ แบบนี้แหละ #fotd #motd #faceoftheday #makupoftheday #hairoftheday #今日のメイク #今日のヘアスタイル #メイク #メイク好き #司会 #バイリンガル司会 #ハーフタレント #halfie
27 1
Beautiful in every angle 💁🏼‍♀️ . . Airbrush Makeup by Joe Villareal Hair by Apol Alviar For bookings: Facebook Message - Makeup By Joe Villareal Instagram DM - @makeupbyjoeph E-mail makeupbyjoevillareal@gmail.com
1 1
Seru banget hari ini ikutan Beauty Rush bareng @x2softlens dan @lak@lakmemakeup And here it is my makeup waktu ikutan Makeup Challengenya! Super love sama softlensnya X2 Sanso, hari ini aku pake X2 Sanso yang Radiance nyaman di mata kayak ga pake softlens.. Terus untuk eyemakeupnya aku pake produk2 dari @lakmemakeup eyeshadownya aku hanya pakai Precision Eye Artist Liner dan ternyata creamy dan pigmented 😍😍😍 Thankyou X2 for having me.. Nanti lagi yaaa..hihihi #beautyrushwithx2softlens
36 11
Tag a friend that needs this outfit 👍💓😎😊
112 3
Nak beli lipstick MAC atau NARS tapi tapi MAHAL sgt? Tesktur creamy semasa awal pemakaian, while mengering slowly akan bertukar kepada matte finishing. Sebijik macam Lipstick Matte Mac tau! Tak mengeringkan bibir langsung, tak mudah pudar dan color highly pigmented! Mudah nak remove, guna saja wet wipes :) Animal cruelty free, not tested on animals. Produk buatan Malaysia, selamat digunakan 💋 #amouracosmetics #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lip#lip#lip> #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #amourachikas
11 0
14 2
Nak beli lipstick MAC atau NARS tapi tapi MAHAL sgt? Tesktur creamy semasa awal pemakaian, while mengering slowly akan bertukar kepada matte finishing. Sebijik macam Lipstick Matte Mac tau! Tak mengeringkan bibir langsung, tak mudah pudar dan color highly pigmented! Mudah nak remove, guna saja wet wipes :) Animal cruelty free, not tested on animals. Produk buatan Malaysia, selamat digunakan 💋 #amouracosmetics #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lip#lip#lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #amourachikas
6 0
Nak beli lipstick MAC atau NARS tapi tapi MAHAL sgt? Tesktur creamy semasa awal pemakaian, while mengering slowly akan bertukar kepada matte finishing. Sebijik macam Lipstick Matte Mac tau! Tak mengeringkan bibir langsung, tak mudah pudar dan color highly pigmented! Mudah nak remove, guna saja wet wipes :) Animal cruelty free, not tested on animals. Produk buatan Malaysia, selamat digunakan 💋 #amouracosmetics #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lip#lip#lipstick #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #amourachikas
9 0
Nak beli lipstick MAC atau NARS tapi tapi MAHAL sgt? Tesktur creamy semasa awal pemakaian, while mengering slowly akan bertukar kepada matte finishing. Sebijik macam Lipstick Matte Mac tau! Tak mengeringkan bibir langsung, tak mudah pudar dan color highly pigmented! Mudah nak remove, guna saja wet wipes :) Animal cruelty free, not tested on animals. Produk buatan Malaysia, selamat digunakan 💋 #amouracosmetics #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lip#lip#lips #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #amourachikas
7 1
Nak beli lipstick MAC atau NARS tapi tapi MAHAL sgt? Tesktur creamy semasa awal pemakaian, while mengering slowly akan bertukar kepada matte finishing. Sebijik macam Lipstick Matte Mac tau! Tak mengeringkan bibir langsung, tak mudah pudar dan color highly pigmented! Mudah nak remove, guna saja wet wipes :) Animal cruelty free, not tested on animals. Produk buatan Malaysia, selamat digunakan 💋 #amouracosmetics #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lip#lip#lips #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #amourachikas
7 1
Nak beli lipstick MAC atau NARS tapi tapi MAHAL sgt? Tesktur creamy semasa awal pemakaian, while mengering slowly akan bertukar kepada matte finishing. Sebijik macam Lipstick Matte Mac tau! Tak mengeringkan bibir langsung, tak mudah pudar dan color highly pigmented! Mudah nak remove, guna saja wet wipes :) Animal cruelty free, not tested on animals. Produk buatan Malaysia, selamat digunakan ❤️ #amouracosmetics #amouralovers #kylielipkit #hudabeauty #lip#lip#lips #lipcream #matte #mua #makeup #kyliejenner #lip #lipmatte #nyx #mac #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #lips #colourpop #lasplash #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #shimmer #blush #bronzer #makeover #amourachikas
11 0
Oh my goodness 😍😍😍😍 Our amazing Rose Gold Shimmer ShadowSense has been released!! How stunning is she? I got my freebie today & put it on straight away ❤️ It’s soooo glittery & pretty! Who wants one? Order going in tonight so will have it in my hot little hands ASAP! 😉
9 2
💕 Admire someone else's beauty without questioning your own 💕 @meganhess_official
24 3
darklips, darksoul 💁🏻‍♀️: @immmalexa 💄: @vampedvanity
25 6
Slay or nay💖 @makeuptalented for more post!😘 ©️DM for credits! #makeupvideos #lipgoals #gorgeousmakeup
13 2
Nadya dolling up with Set BFF code LC02-Beige. For lipmatte boleh dapatkan dupe Summer Splash Lipmatte code Gisele. . . Swipe kiri for more info tau!! Set ni hanya RM132 sahaja include postage. Dapat free make up pouch color pink!!! Kalau beli lipmatte (RM35) sekali, dapat free lipmask!! . . #lunacosmeticsmalaysia #ros#rosewaterysia #rosewater #kylielipkit #hudabeauty #lipstick #lipcream  #mua #makeup #mekapmurah #muamalaysia #lipmatte #nyx #fentybeauty #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #foundation #sayajualfoundation #kosmetikmurah #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #slave2beauty #blush #mineralizedfoundation #muotd #beautyaddict #fullcoveragefoundation #sayajualmekap
5 1
List of Products used - @fentybeauty Pro Filter Foundation 370 & 390 & Spacesuit lip gloss @itsmyrayeraye X @bhcosmetics Eyeshadow palette @anastasiabeverlyhills X @nicoleguerriero Glow Kit (Day Dream) & Dip Brow Pomade in Dark Brown @shopvioletvoss Glitter in Millennial Pink #liquidlipstick #mak#makeupr #beauty #bblogger #vlogger #instabeauty #makeupobsessed #makeupaddict #eotd #eye#eyeshadoweday #eyeshadow #fotd #faceoftheday #makeupjunkie #makeupartist #glowing #style #fenty #amazing #glitter #woc #instagood #highlighter #anastasiabeverlyhills #pretty #youtuber #makeup #selfie
34 1
Hye guys!! Set BFF ni memang recommended! Dia sama macam Set Naelofa, bezanya yang ni ada 3 pilihan tone warna, botol jenis pam dan isian 20ml. . . Nak tau apa kelebihan menggunakan Maracuja Mineralised Foundation, swipe kiri k!!! . . Psst! Dapat free make up pouch tau kalau beli one set! RM132 sahaja termasuk postage. Jimat RM4!! . . #lunacosmeticsmalaysia #ros#rosewaterysia #rosewater #kylielipkit #hudabeauty #lipstick #lipcream  #mua #makeup #mekapmurah #muamalaysia #lipmatte #nyx #fentybeauty #maccosmetics #nars #anastasiabeverlyhills #foundation #sayajualfoundation #kosmetikmurah #faceoftheday #makeupmafia #makeupaddict #slave2beauty #blush #mineralizedfoundation #muotd #beautyaddict #fullcoveragefoundation #sayajualmekap
9 0
@blogbygokceninsecimleri ・・・ Özellikle kışa çok yakıştırdığım bir renktir mor 💜 Siz mor rengini en çok hangi mevsimde kullanıyorsunuz ? 😊✨ Kullandığım tekli farlar Farmasinin 4-6-9 numaraları . . #eyelid #details #l4ls #like4l #makyajvideolari #palettes #blogueiras #eyelook #turkbloggerlartakiplesiyor #makeuptoday #makyajblog #ceyiz #lipstikmatte #beautybloggers #lforlike #makeupvideo #mak#makeupart/a> #mascaramurah #lipstikmattemurah #beautyjunkie #lipstikmurah #influencer #farmasi #makeupart #eyelineronpoint #likess #eye#eyesmakeup #mascaraaddict #faceoftheday #eyes
13 3
Por aqui a vibe do carnaval chegou mais cedo, e 2018 pede muito brilho e por isso, nada de economizar no glitterrr 🌟💕🔝 • • • #beautyblogging #beautytips #liveglam #makeupslaves #beautycommunity #makeupblog #beautyaddicts #beautylover #iheartmakeup #beautyaccount #f4f #igbeauty #beautyguru #makeupcollection #faceoftheday #girlythings #slave2makeup #slaytheflatlay
16 2
She looks effortlessly stunning while donning such a clean and subtle look which she created using the Ombretto Eyeshadow Pallete! 😍 - Shop yours today by Whatsapp +60173550832 or DM us to purchase | we ship worldwide
5 2
MAKEUP ARTIST FOR UNIVERSITAS INDONESIA GRADUATION Bisa untuk orang tua wisudawan 📆 DATE: 1-3 February 2018 📍LOCATION: Universitas Indonesia, Depok 💄OUR PACKAGES: 1. MakeUp + Simple Hijab do: Rp. 200,000 2. MakeUp : Rp 180.000 📲Contact Person: Whatsapp: 0817757677 / 082298648528 #behindthescenes #makeup #faceoftheday #makeupaddict #makeupmafia #makeupbeauty #wisudaui #makeupdepok #makeupwisuda #muadepok #wisudauniversitasindonesia
6 0
Omg I actually put some makeup on my face today AND did eyeliner! My main shadow is @notoriouslymorbid Half Hillbilly, the last of her multichrome shadows were stocked today. Crease is Right into the wood chipper and highlight is Stop, Drop, and Roll. Lips are Tea Time. (All NM) #makeupoftheday #notoriouslymorbid #indiesdoitbetter #shopsmall#shoplocal#hamdmade#multichromeeyeshaow #indieeyeshadow #indieliquidlipstick #faceoftheday
19 13
Thank you to @sanromatic and @sky_queen3 for keeping me company and talking wrasslin/games/space/misc while I did my make up! 💕 And also to everyone who popped by to say hello 🙌🎉 Might do it again soonish 😄 #makeup #nofilter #fotd #faceoftheday (or the night? 😆)
13 6