Conhecimento é uma questão de tempo ou ganha-pão?
32 1
Em algum lugar pra relaxar...
33 1
Pacar kamu baik? Taat ibadah? Cantik? . . . Please tinggalin dia, anak orang jangan kamu rusak! 😓. . #captionabsurd
86 16
Found a clearing wide enough between the trees to frame the top of the city hall
82 4
Summer memories 🚇
300 19
Terlalu sibuk memperbaiki kepercayaan diri sampai lupa cara nikmati hidup. . #captionabsurd • Gambar diambil waktu pertama kalinya nginjakin kaki di merapi, dan pertama kalinya juga tau kalo di puncak itu suasananya wow banget!! ditambah hawanya adem haha,, gambar ini diambil di sekitar area pasar bubrah dan di area ini tampak jelas puncak merbabu, bener gak tu mas @ali.purwito . Kalo ada kesempatan muncak lagi dong, jangan keasikan sama sunset pantai terus, gak kangen apa sama sunrise di puncak😆
81 2
Мир таков, каким ты его видишь. ❤@_mariaroza ❤ 🕸✿⊱╮♥🕸✿⊱╮♥🕸✿⊱╮♥🕸✿⊱♥🕸✿⊱╮
1k 39
Udah sendiri, ditabrak lagi. -tianglistrik . #captionabsurd
78 7
Sunday is for baking & since it’s been raining for two days even more so. We got some rhubarb at a roadside stall yesterday, so there is no excuse not to bake Emma’s @mydarlinglemonthyme super delicious flourless rhubarb & rosemary cake. Ps It was so delicious Emma!!! (See my stories) Pps Thanks so much for your super sweet comments on my last post. You guys are just amazing!!! Have a lovely Sunday everyone! . . . . . . . #momentsofmine #darlingmovement #thisismylife #searchwandercollect #exporetocreate #magic_shots #exploreeveryting #underfloralspell #inspiremyinstagrams #holdthemoment #littlestoriesofmylife #shadowplay #chasinglight #f52grams #onmytable #artofvisuals #peoplescreative #gatherandcurate #inspiremyinstagram#f52gram
434 43