Un millon de gracias Cรกi !! Una noche inolvidable. Agradecer tambiรฉn a mis broders @ayax_albayzin @prokdts yy @blasfem por brindarme esta oportunidad. A mi hombre @artekeso por todo el soporte y a mi #psychobrothers @fernanditoactivated , por que haya muchos mas !!!! ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ๐Ÿ’ฃ #cadiz #granada #donstopbaby #toparriba #dts #lafam #2017
135 5
The medical DTS team had a great few weeks helping out on the medical ship for our Oro Province outreach! They are now in a village in Port Moresby and have been helping with a women's Melanesian movement conference. They are really enjoying serving the people and visiting so many places. ๐ŸŒด๐Ÿ˜Š #medicaldts #dts #ywamtownsville #youth #png #medicalship
30 1
He who loves purity of heart and whose speech is gracious will have the king as his friend. PROVERBS 22:11 #bibleverse #proverbs #groningen #netherlands #ywam #dts
9 1
Back to back โค๏ธ๐Ÿท @red_am45 #skateboarding #dts #btb #az
26 0
At YWAM Perth, we run DTS, which is our entry-level course into the University of the Nations. But we also have second-level schools, one of them being the Art Evangelists School. They are both 6 month courses, and run back to back! Consider dedicating your 2018 to discovering how God wants to use your passions & skills to further His Kingdom!!
32 2
โ€ขTB to โ€œA Night in Parisโ€ dance - looking lack a snack we were indeed ๐Ÿ˜‰๐Ÿคซ๐Ÿ‘… โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #dance #bestie #lookinlikeasnack #fullcoursemeal #ourfriendshipisbetterthanyours #cuties #dts
11 0
Give thanks to the LORD, for he is good. His love endures forever. #psalms 136:1 #wordfortoday #yourloveiseternal #์‹œํŽธ 136:1
22 4
Almost died when his voice activated and said "Yo Soy Groot!!" ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Spanish Groot and me at @wizardworld Austin! Photo by @frankymcfly1911 #cosplay #cosplayer #wizardworld #wizardworldaustin #fun #groot #guardiansofthegalaxy #marvel #instaphoto #instagood #photooftheday #lol #gwenom #spiderman #dts #dropthespotlight
48 0
During our Drop the Spotlight interview with Jeff from @toynktoys right before our mystery box giveaway at the amazing @wizardworld Austin! Photo by @frankymcfly1911 #dts #dropthespotlight #toynk #toynktoys #wizardworld #wizardworldaustin #cosplay #cosplayer #giveaway #interviews #surprise #mysterybox
21 0
Hallow good morning, have a good day ๐Ÿ˜˜ #ori#ori#oriflamegeslive Puji Tuhan kuliah sudah selesai, Sekarang tinggal mikirin gimana caranya bisa dapat duit, karna udah malu buat minta sama orang tua, hasil UKNI belom keluar, ijazah juga belum. Jadi sekarang masih jadi pengangguran, huaaaaaa. Tapi engak pengangguran sepenuhnya sih karna aku punya kerjaan di oriflame jadi ada pemasukan dari mulai hasil penjualan produk dan juga gaji dari oriflame, walaupun belum cukup tapi lumayan lah mengurangi beban pengeluaran dari orang tua buat jajan. Mau buka usaha perlu modal yang besar hemmm jadi pikir* lagi deh. Jadinya karna aku tau jika kita terus bekerja keras di oriflame, oriflame bakal ngasi aku bonus lebih juga. Makanya selama jadi pengangguran untuk sekarang aku berusaha untuk kejar target di oriflame, karna aku tahu betul jenjang karir di oriflame. Btw yang mau bekerjasama dan berjuang untuk mendapatkan hadiah, duit, bonus, bahkan libiran GRATISSSS ke luar negeri boleh langsung hubungi aku yah ๐Ÿ˜ Yuk berbisnis dan kerja keras bersama!!! I can do it, you can do it ๐Ÿ’ช . . #oriflamechangeslive #oriflamejawatimur #oriflamemalang #oriflamemakeup #oriflame #oriflameindonesia #oriflameid #oriflamers #dts#dtscomunity #dts
33 2
3 teams from the Pathfinder DTS headed to the Nations over the weekend. We are excited to see how God will move in and through them over the next 9 weeks! "How beautiful are the feet of those who bring good news!" Isaiah 52:7
144 2