PUAS MENCARI YANG LABUH DAN LONGGAR TAPI SEDIH TAK JUMPA. DEKAT MALL DAN KEDAI-KEDAI BAJU PUN TAK JUMPA 😭 . Bukan senang nak dapatkan yang labuh dan longgar #sweater yang ada hoodie ni tau sebab tu Sis D tempah khas untuk #muslimah yang PENTINGKAN #AURAT! . Design pun #minimal dengan 5 warna-warna kesukaan awak semua. . Boleh di pakai dalam apa jua situasi atau di mana awak berada . Material kain yang tidak tebal sangat dan ringan. . Ada size dari yang kecil molek hingga yang comel lote . Siapa yang boleh guna #hoodie . + Semua muslimah yang nak cover depan belakang + #Student yang suka stay up buat assigment sampai lewat malam + Mak-mak yang dalam pantang + #doktor atau #nurse yang on duty + #rider atau penunggang motor yang pergi kerja atau kelas. + yang suka aktiviti #outdoor . Awak berminat nak dapatkan sehelai? . Wassap D sekarang atau komen NAK! . Harga normal RM 120 tapi kalau awak wassap sis D sekarang awak akan dapat #diskaun dan hadiah FREE POSTAGE ke seluruh malaysia. . SWEATER HOODIE NI LABUH LONGGAR dan ada DARI SAIZ KECIL SAMPAI BESAR TAU 😉 . . #Sweater #labuhlonggar #sweaterbesar #student #uitm #cikgu #fatzura #malaysia #hoodielabuh #travel #backpacker
4 1
- Ramai yang tidak tahu #ubat #batuk dan #selesema tidak selamat bagi #bayi berumur kurang 2 tahun. . #ivm#ivmist merupakan satu #alternatif yang berkesan untuk meredakan batuk selesema bayi anda dengan #selamat . . (Pemeriksaan oleh #doktor perlu dilakukan untuk menentukan sama ada bayi anda perlu dirawat dengan #antibiotik atau tidak) . Cara menggunakan iv mist untuk bayi batuk dan selesema :- 🌷spray iv mist pada tapak tangan 🌷campurkan beberapa titik #minyak zaitun untuk mengurangkan kepanasan 🌷sapu dan urut pada leher, #dada dan belakang 🌷biarkan bayi menyedut bau iv mist dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur iv mist 🌹spray iv mist dalam air mandian bayi . Berminat? Ingin tahu dengan lebih lanjut wassap saya 0192511156 . . #ivkids #ivmist #ivsoapk #ivmistjebatteam #ivmistmagicoil #ivmistterbaik👍🏼👍🏼👍🏼 #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
5 0
#izm#izmir #bor#bor#bornova #als#als#alsancak #kar#karşıyaka #buc#buc#buca #yal#yal#yalı #çe#çe#çe#çeşmealtı #çeşme #sti#sti#stil #tar#tarz #spo#spor #for#forumbornova #for#forever #biz#bizim #iş#işimiz #kal#kaliteir #bornova #alsancak #karşıyaka #buca #yalı #çeşmealtı #çeşme #stil #tarz #spor #forumbornova #forever #bizim #işimiz #kalite #hijyen #hepsi #bizde #izmir #bornova #alsancak #buca #yalı #stil #avukat #doktor #mimar#yaşarüniversitesi #egeüniversitesi #sanayi #küçükpark #forumavm #sac #berber
12 0
Sosyal Medyada Söz Sahibi Olun 🎯 Şifre vermek yok 🔑 Başkalarını takip etmek yok 🏅 Önce işlem sonra ödeme 🤝 7/24 Destek 0532 466 00 31 @sos@sos@sos@sosyaltakipcin@sosyaltakipcin @sosyaltakipcin@sosyaltakipcin @sosyaltakipcin@sosyaltakipcin @sosyaltakipcin@sosyaltakipcin #instagram #youtube #facebook #takipçi #sosyalmedyauzmanı #sosyalmedyayönetimi #saç #makyaj #butik #moda #alışveriş #saçekimi #estetik #kuaför #tasarım #doktor
1k 2
Zima na ulicama Istambula nije ista kao kod nas.... Jedno je isto, pečeni kesten koji mirise na zimu... O mirisu ukusu i drugim osobinama kestena možete saznati iz knjige TAJNA HRANE 1 #dij#dijetavic🍏 #tajnahrane . . . #tajnahranedrzivic #tajnahraneknjiga #novisad #novosadjanin #doktor #drzivic #dijeta #kesten #sezona #zima #istambul #turkey #travel #tasty #blogger #learnfromme #education #nutritioneducation #internationaldoctors #follow #instapic
11 1
F/C Benden İçeri (Severim Ben Seni) Severim ben seni candan içeri Yolum vardır bu erkandan içeri Beni bende demem bende değilim Bir ben vardır bende benden içeri Nereye bakar isem dopdolusun Seni nere koyam benden içeri O bir dilber dürür yoktur nişanı Nişan olur mu nişandan içeri Beni sorma bana bende değilim Suretim boş yürür dondan içeri Beni benden alana ermez elim Kim kadem basa sultandan içeri Tecelliden nasip erdi kimine Kiminin maksudu bundan içeri Kime didar gününden şule değse Onun şulesi var günden içeri Senin aşkın beni benden alıptır Ne şirin dert bu dermandan içeri Şeriat tarikat yoldur varana Hakikat meyvası andan içeri Dini terk edenin küfürdür işi Ol ne küfürdür imandan içeri Unuttum din diyanet kaldı benden Bu ne mezhep dürür dinden içeri Süleyman kuş dilin bilir dediler Süleyman Süleyman'dan içeri Geçer iken Yunus şeş oldu dosta Kim kaldı kapıda andan içeri #yunusemre ____________________________________ #edebiyat #ilim#insan #sev#sevgi #aşk #huzur #trevel #masum #sevgi #fotoğraf #fotografía #fotografiadebebes #turkobjektif #anadolugram #turkiyedenkadrajlar #fotogezginleri #benimfotografim #kamu #tsk #instagram #özelharekat#jandarma#instagram#doktor #kadrajimdan #ayyildiz#pilot #türkiyem #türküler #şiir
14 1
Ten years ago, Andy Sandness tried to commit suicide by shooting himself in the face. After miraculously surviving the horrific incident, the 31-year-old has received one the rarest surgeries in the world — a face transplant. On June 16, 2016, 60 surgeons, nurses, anesthesiologists and others came together for the gruelling 56-hour surgery — a first for the Mayo Clinic. The face transplant included the nose, cheeks, mouth, lips, jaw, chin and teeth and came from a donor who was his age and also tried to kill himself, according to The Associated Press. When he was finally allowed to see his new face, three weeks after the surgery, he wrote four words in a spiral notebook and handed it to his doctor Samir Mardini. "Far exceeded my expectations," Sandness wrote. Sandness lost the lower half of his face, including his nose, mouth and jaw after a failed suicide attempt two days before Christmas in 2006. @enhancement
94 3