Günaydın 🌞 Güzel bir kahvaltı edin, Müzik dinleyin, Gülümseyin ve tabi Dişeti kanamalarınızı önemseyin! 🍳🎶😁 ☝️ 💎💎💎💎💎💎@dr.serdaryucelozkan . . . . #dentist #dentistry #di#dişmi #dişhekimliği #per#periodontology #periodontolog #periodontoloji #doctor #doktor #antalya #diş #dişeti #implant #antalyadiş #zah#zahnarzt #dantist #zub #zahn #healtysmile #dişhekimleri #gummysmile #laser #türkdişhekimleri #dişçi #dentalworld #medical #medicalart #izmir #ankara
5 0
🇹🇷 HERKESE GÜNAYDIN 🇹🇷 VATAN İÇİN CANINI ORTAYA KOYAN #asker #polis #doktor VE DAHA NİCELERİNİ SEN KORU YARABBİ. 👆UNUTMAYIN ALLAH BİZİMLE BERABERDİR.👆
6 0
Ölüm Yılarda Fırat Yılmaz Be Reis 🇹🇷🤘🏻🤘🏻 Arkdaşlar Sayfamız Yeni Acıldı Lütfen Paylaşarak Ve Takip Ederek  Büyümemize Yardımcı Olalım 🇹🇷 #jöh #pöh #özelkuvvetler #özelharekat #jan#jandarmaözelharekat #pol#polislharekat #bozkurtlar #bordobereliler #ülkücü #milliyetçi #mhp #akp #trt1 #tbt #türkiye #azerbaycan #uzmançavuş #astsubay #sağlıkçı #öğretmen #hemşire #doktor #kamu #zeytindalı #afr#afrinasyonu🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #suriye #afrin #jandarma #polis #şehitfıratçakıroğlu
8 1
Şehadete kararlı adımlarla ve başı dik bir şekilde yürüyen yiğit: Ömer Halisdemir.. Ruhun şad, mekanının cennet olsun. ___________________________________________________ #bordobereliler  #asker #polis #jandarma #dubai #saltlife #hemşire #doktor #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #asem #bordoberelilerr #turkiye #vatan #zeytindaliharekati #istanbul #AfrinOperasyonu  #ankara #saglikci #omerhalisdemir  #webstagram  #katar #turkish #dirilişertuğrul #uzmançavuş #azerbaycan #ogretmen #tbt
16 0
Bu yıl 2.si düzenlenen Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Ekibi Çalışanları Eğitim Toplantısı dün gerçekleşti. 2018-19 sezonu itibariyle basketbol takımlarında görev alan #doktor, #fizyoterapist ve #masör’lerin toplantılara katılımları kredilendirilecek ve kulüplerde çalışabilmeleri için gerekli olacak. #tbf #basketbol #sağlıkekibi #eğitimşart
77 0
Yüzünüze uygun yapılan Hyalüronik Asit Dolgu Uygulaması sizi 👸 👗 GENÇLEŞTİREBİLİR! (👉 BU YAZI VE VIDEO BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. 👈) Dr. Özge Banu Öztürk Başsoy
Dermatoloji uzmanı #dermatolog #dövmesilme #ant#antiaging #gü#güzelmek #laz#lazering #yaraizi #gençleşmek #botox #dol#dolgu #hyaluronicacid #hyaluronikasit #iztedavisi #dermalfillers #çatlaktedavisi #dolguuygulaması #dolgu #lazer #dermokozmetik #doktor #bakım #güzellik #leke #güneşlekeleri #beatiful #akne #dermaroller #nemlendirici #antiaging #PRP #güzel #gençlik
12 0
Konferensi Internasional bidang BISNIS. Ayo menulis! Kami yang translate :) Kunjungi website kami untuk berbagai informasi bermanfaat mengenai penulisan akademis, riset, konferensi internasional, beasiswa, dan lain-lain. www.translatejurnal.com ☎ 08385051110 (wa/sms) 📚 Manual translation (professional) 💰 sesuai dengan kualitas 📧 translatejurnal@gmail.com 🔐 privasi 100% terjaga. 💻 www.translatejurnal.com #jasatranslate #tra#translateal #penulis #ilmiah #ter#terjemah #jas#jasaterjemah #terjemahjurnal #pas#pascasarjana #doktor #magister #jurnalkedokteran #jurnalinternasional #internationalconference #kon#konferensiinternasional #konferensi #conference #pascasarjana #translation #translate #karyailmiah #scopus #proquest #sciencedirect #elsevier #terjemah #jasaterjemah
5 1
Isu hak untuk discaj hospital #doktor tak bagi discaj dengan alasan nak monitor walhal bukan penyakit berjangkit ke apa spt yg disebut dlm pekeliling, lagi pun dah mention dlm #pekeliling tu discaj ni hak #waris, #penjaga atau pesakit. #hospital #rawatan #pesakit #penyakit #pakar #klinik #doktorpakar @kementeriankesihatanmalaysia
1 0
Şehadete kararlı adımlarla ve başı dik bir şekilde yürüyen yiğit: Ömer Halisdemir.. Ruhun şad, mekanının cennet olsun. ___________________________________________________ #bordobereliler  #asker #polis #jandarma #dubai #saltlife #hemşire #doktor #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #asem #bordoberelilerr #turkiye #vatan #zeytindaliharekati #istanbul #AfrinOperasyonu  #ankara #saglikci #omerhalisdemir  #webstagram  #katar #turkish #dirilişertuğrul #uzmançavuş #azerbaycan #ogretmen #tbt🔙
132 4
✔Tasarım Fransız Dantel Kollar Volan Elbisemiz ✔36-38-40-42 Beden ✔Fiyat 99 TL 💫Sipariş İçin DM #gar#gar#gardrope #gü#gü#güvenilir #ali#ali#alisveris #but#but#butik #mag#mag#magazin #mod#mod#moda #dok#dok#doktor #dan#dan#danlabilic #sel#sel#selenagomez #jus#jus#justinbieber #gardrope #güvenilir #alisveris #butik #magazin #moda #doktor #danlabilic #selenagomez #justinbieber #gardrope #güvenilir #alisveris #butik #magazin #moda #doktor #danlabilic #selenagomez #justinbieber
6 0
#Repost @bordoberelilerr(@repost_via_instant)Gözünü kırpmadan şehadete yürüyüşün adıdır Ömer Halisdemir. Vatan sana ve sizin gibi kahramanlara minnettardır. Rabbim şehadetlerini kabul etsin... ( Amin ) ___________________________________________________ #bordobereliler  #asker #polis #jandarma #dubai #saltlife #hemşire #doktor #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #asem #bordoberelilerr #turkiye #vatan #zeytindaliharekati #istanbul #AfrinOperasyonu  #ankara #saglikci #omerhalisdemir  #webstagram  #katar #turkish #dirilişertuğrul #uzmançavuş #azerbaycan #ogretmen #tbt
18 0
Akademi Lazer Diş Kliniği için hazırladığımız Android Mobil Uygulamamız� Google Play Store’da �yerini aldı. Bilgi ve Teklif için Tel ☎ 0216 388 34 40 EPosta📱info@ilkemedia.com #ios #apple #android #mobiluygulama #developer #development #web#web#web #webdesign #webstagram #webtasarımı #graphicdesign #ilkemedia #yönetim #grafiktasarim #tasarim #ceptelefonu #instaweb #instagram #instagood #website #dok#doktor #firma #dişhekimi #doktor #est#estetikdishekimi #mobilsite #ortodonti #implant #web #workout #estetik #doktorlar @akademilazerdis
24 2
Şehadete kararlı adımlarla ve başı dik bir şekilde yürüyen yiğit: Ömer Halisdemir.. Ruhun şad, mekanının cennet olsun. ___________________________________________________ #bordobereliler  #asker #polis #jandarma #dubai #saltlife #hemşire #doktor #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #asem #bordoberelilerr #turkiye #vatan #zeytindaliharekati #istanbul #AfrinOperasyonu  #ankara #saglikci #omerhalisdemir  #webstagram  #katar #turkish #dirilişertuğrul #uzmançavuş #azerbaycan #ogretmen #tbt
38 2
Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn Pertanyaan sederhana yang seringkali menjadi dilema " Dan lalu apakah semua keinginan bisa terwujud jika tanpa usaha ? " ... dan jika semua usaha bisa dengan mudah mencapai hasil lalu bagaimana kita akan belajar mengerti arti dari kalimat sabar .. ketekunan dan keyakinan dalam diri mu lah yang sesungguhnya akan membawa mu mencapai sesuatu yg lebih dari harapanmu .. jangan berhenti dan menyerah begitu saja karna di setiap keinginan yang terpanjat melalui doa , Tuhan pasti tunjukan jalan dan berikan kemampuan dalam menggapainya .. Follow: @my_@my_@my_progam_hamil @my_progam_hamil @my_progam_hamil 🏥Info kesehatan,medis Progam hamil & kewanitaan 💻Metode BEE 📱BBM➙PIN: DC5C0226 📱WA: 085336422041 @my.program_hamil.
17 5
_ CÜMLETEN HAYIRLI GECELER DİLİYORUM GECENİN SAHİBİNE AMENETSİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN TÜRKİYEM 🇹🇷 _🇹🇷 _🇹🇷 _🇹🇷 _🇹🇷 _🇹🇷 _🇹🇷 ARKADAŞLARINIZI SAYFAMIZA DAVET EDERMİSİNİZ _ _ ___________________ 🇹🇷 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #mustibabayorgun #bordobereliler #asker #jandarma #polis #dubai #saltlife #hemşire #doktor #jöh #polisözelharekat #jandarmaözelharekat #asem #türkiye #vatan ##istanbul #sutasak #ankara #saglikci #omerhalisdemir #webstagarm #katar #turkish #dirilişertuğrul #uzmançavuş #azerbaycan #ogretmen #tbt
131 8
SNACKING MEMBANTU PENURUNAN BERAT BADAN. . Snek pagi & petang sangat penting untuk diambil kerana ia sangat sangat membantu turunkan berat badan dengan konsisten. . . Banyak pilihan Healthy Snacking yang boleh diambil. Contohnya seperti buah jambu, epal, kekacang dll lagi. Dari sinilah, kita dah boleh ubah tabiat mengunyah jajan atau kerepek kepada pilihan yang lebih sihat. . . Tapi perlu diingatkan juga. Snacking hanya lah sekadar untuk mengalas perut, bukanlah masa untuk makan dengan kenyang. Kalau diambil berlebihan, boleh menggemukkan juga. Kalori tetap kalori yaaa ☝🏻.. . Selamat Mencuba! #MisiKurusOnline Coach Nini +60145323540
24 1
#savaşçı #aliata #doktor #hemşire #asker #polis #uzmançavuş #nenibebek#anne #bebek #şehit #instagram #you#youtube> #youtube #öğretmen #müzik #video #hastag #hastags #aşk #vatan #türkiye #azerbaycan #radyo #tv #sedasayan #gezegenmehmet #ogrenci #mhp anadolu rock sanatçısı ali ata neni bebek tüm yavrusunu kaybeden annelerimize babalarımıza ve kahramanlarımıza armağandır.
1k 7
Saat gece 04:00 ve bendeniz ayaktayım... 😂😂😂😂 Annem uyudu, babam bana mama yediriyor.. Sonrasında gazımı çıkartıp uyutacak beni. 😎👨‍👩‍👧☺😄😍😚 #bebek #doğum #yenidoğan #anne #baba #hastane #doktor #baby #fotoğraf #anıyakala #resim #instagram #instagood #instaphoto #mama #aptamil #biberon #süt #meme #Türkiye #Turkey #istanbul #izmir #ankara #dünya #world
36 5