#HotOrNot 🔥 #LaLaAnthony in a #whitejumpsuit with matching #whitepumps at the VH1 #SaveTheMusic Gala in Manhattan.
26 1
• • • 📣📣📣📣📣Stock will in Very soonest for 2nd Batch!!!! LET'S BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE 💥 by @nursajat02 Hanya RM110 excluded postage.... cpt2 uollss wssp/dm sy tuk order sekarang... ... 📞📞 012 -366 5927 (Noora) 💋💋💋 Uolls cpt CALL skrg.. Stock Limited okey... Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD --------------------------- ' 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat bermutu tinggi 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹bagus untuk support tulang belakang 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai saiz S,M,L,XL & XXL
8 2
Poshmark closet clear out. Halloween costumes and great deals on fun fashion! #pos#poshmarker #shopmycloset #shopmyclosetsale #poshmark #poshmarksale #poshmarklove #poshmarkstyle #black #red #pink #corset #halloweencostume #halloweencostumes #neon
1 0
NEW: "RECALL SUMMER" COLLECTION VS PINK EVERYWHERE T-BACK PUSH-UP SET CÓ GỌNG - MÚT NÂNG VỪA - GÀI TRƯỚC GIÁ: 320k/ set (không bán lẻ) SIZE: 32 - 34 - 36 (Cup ngực A - B C) Hàng xuất khẩu • PINK (VICTORIA'S SECRET) • Chất ren mềm mịn êm nhẹ với da • Vải có độ co dãn tốt • Thấm hút mồ hôi tốt • Có gọng định hình ngực tốt - nâng đỡ giúp ngực lên dáng ngực đẹp • Mút nâng vừa nâng ngực dưới lên tạo dáng ngực hoàn hảo hơn • Gài trước giúp gom ngực tốt hơn • "Recall Summer" là tên gọi DS dành tặng riêng cho những mẫu Pink mới này. Bởi nó đúng như tên gọi, thiết kế - chất liệu mang hơi hướng mùa hè. Mang lại vẻ khoẻ khoắn năng động cho các cô gái • Kiểu strappy dây chéo thu hút lạ mắt sau lưng; giúp bạn mặc áo 3 lỗ không lộ dây áo. Hoặc bạn có thể phối kèm với những chiếc áo cổ rộng để lộ phần áo nhìn rất thu hút luôn ạ ------------------------------------------------------- Tất cả sản phẩm đều có sẵn và đa dạng tại shop @dottysummervn khuyến khích khách hàng ghé trực tiếp để xem - thử và cảm nhận chất lượng sản phẩm trước khi đưa ra quyết định mua sắm 📍42 Cao Thắng P.5 Q.3 Open daily: 9:00AM - 22:00PM Order & Shipping: Viber | SMS | Imess 0906 945 406 or inbox FB #corset #black #white #lace #lingerie #intimate #dottysummersaigon #dottysummerlingerie #ds42caothang #dottysummervn #dsdolotcogongmutvua #dsdolotcogongmutnang #dsdolotgaitruoc #dsdolotren
8 0
What feelings do you have when receiving messages of gratitude from happy clients ?... I have a sense of joy and happiness because this means for me that I am on the right path, that I have chosen the right job or maybe the job has chosen me. Interesting fact that my dad use to call me Coco when I was little kid....was this a sign?🤔 Oh obviously I am far not as great as she but I admire this great designer (BTW she liberated the women from the corseted silhouette.🙄.) Now I can share my last custom made work. . . . .#ottawa#fashionaddicted#fashiondesigner#local#designs#designe#ottawafashion#style#highprofessionalism#ottawastyle#ottawabaseddesigner#highquality#madeincanada#bespoketailoring#canadianfashion#fineartist#trendsetter#workaholic#bestquality#art#inspiration#creator#fashioninspiration#fashionindustry#corset#sewingtechniques#details#
7 0
Diet sampai tak sentuh makan dan sanggup berlapar gila2x akan mengeruhkan keadaan sayang . Otot akan mengecut , kadar metobolisme jadi kurang manakala lemak tidak berubah . Nanti akan stresss sorang2x diri sbb lansung tak makan tapi tetap gemok . Disinilah pentingnya corset utk membantu diet korang tu berjaya . Corset akan kejapkan perut serta merta dan dalam masa yg sama corset akan tlg kite selera gajahh ni jadi cooldown msa nak makan itu ini . Serius cakap ar !! Bila portion makanan seimbang dan terkawal , berat akan turun perlahan2x tanpa paksaan , sbb tu lah berat korang turun dan maintain je . Takkan jadi isu lebih gemok dari size asal . Ini baru saya share 1 kebaikkan corset tau . Ada 8 kelebihan lagi , nanti saya sambung . Kesian korang pulon baca sambil berkerut2x dahi tu . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas ULTRASLIM CORSET: RM100 EXCLUDE POSTAGE.
2 1
#Repost @beardedokiephotography (@get_repost) ・・・ I'm really excited about going to see Professor Marston and the Wonder Women. I planned to see it opening day, but life got in the way. I'll be seeing it this next weekend though and I can't wait! . . A candid shot of @royalcourtcosplay as Wonder Woman to tide you over until you can see the movie! . . #wonderwoman #professormarstonandthewonderwomen #dc #dccomics #dccosplay #cosplay #cosplayer #cosplaygirl #comics #comicbooks #movie #brunette #movies #galgadot #sword #shield #rope #lasso #candid #abandoned #abandonedplaces #throwback #tiara #dianaprince #armor #corset #hero #superhero #rolemodel
17 0
Diet sampai tak sentuh makan dan sanggup berlapar gila2x akan mengeruhkan keadaan sayang . Otot akan mengecut , kadar metobolisme jadi kurang manakala lemak tidak berubah . Nanti akan stresss sorang2x diri sbb lansung tak makan tapi tetap gemok . Disinilah pentingnya corset utk membantu diet korang tu berjaya . Corset akan kejapkan perut serta merta dan dalam masa yg sama corset akan tlg kite selera gajahh ni jadi cooldown msa nak makan itu ini . Serius cakap ar !! Bila portion makanan seimbang dan terkawal , berat akan turun perlahan2x tanpa paksaan , sbb tu lah berat korang turun dan maintain je . Takkan jadi isu lebih gemok dari size asal . Ini baru saya share 1 kebaikkan corset tau . Ada 8 kelebihan lagi , nanti saya sambung . Kesian korang pulon baca sambil berkerut2x dahi tu . . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas ULTRASLIM CORSET : RM100 EXCLUDE POSTAGE
3 1
I have a crush on you sweetie pie......
11 1