Just us, the sea and a dog this morning.. adding shells to the collection. Pure, utter contentment 💙🐚🐋😊 #shells #mermaids #content #peace #peacebythesea
1 0
🤔Як рахувати вартість залучення клієнтів та не витрачати зайві кошти? 👩‍💻Кількість інтернет користувачів зростає уже не такими швидкими темпами. Все більше бізнесів обирають рекламу в інтернеті - відповідно зростають бюджети, що вкладаються в онлайн рекламу. 🔥Як же правильно розрахувати вартість залучення клієнтів? 🔥Все просто - інвестиції за період/ кількість залучених клієнтів за цей же період. 🔥Як знизити такі витрати? 📍оптимізуйте рекламні канали 📍підбирайте канали та шукайте нові джерела 📍збільшуйте впізнаваність 📍збільшуйте відсоток повторних продажів 📍автоматизуйте процеси
6 2
We are now content aggregators for Opprime.tv and as the Director of both the Port Stephens Film Festival and the Australian Singapore Film Festival...We will be giving representation preference to entrants and those filmmakers and films screened at our Film Festivals. #con#contentegation #contentproducers #content #mediaproduction #mediaagent #agency #filmproducer #filmfestivals #filmfreeway #sellyrstuff #salesagent #distribution #distrubutor #onlineplatform #svod #movies #films #tv #webseries
2 0
5.9717° N, 80.6951° E
41 1
Let's get the party started. Kilka słów ode mnie dla studentów do nowego podręcznika o reklamie natywnej :-) #writing #working #cm #content #marketing #article
4 0
Hari zaman now siapa sih yang masih nyimpen foto dalam bentuk fisik? Semuanya udah serba digital. Foto pake smartphone, atau malah pake DSLR, semuanya disimpen di memory card. Pengen nyimpen file-nya, tinggal pindahin ke laptop trus pelotoin deh satu-satu fotonya. . Tapi jujur, buat generasi Xennials kayak gw (karena gw menolak masuk ke golongan generasi X, 😃), dan juga buat kaum Millennials yang lahir awal 80an, mungkin masa kecilnya masih ngalamin nemein ortu ke studio buat cetak foto. Nah, punya foto dalam bentuk fisik emang masih ngangenin. . Kangen sama masa-masa milih pigura yang pas sama angle fotonya. Kangen masa-masa nyusun foto ke album foto, and disimpen di bawah meja di ruang tamu. Jadi kalo ada tamu, bisa sekalian pamer kalo keluarga kita udah jalan-jalan ke mana aja..😅 . Nah, Fujifilm ngeluarin Instax Square SQ-10. Kamera kompak ini bisa dibilang unik, karena jenisnya hybrid. Atau bahasa panjangnya, ia punya kombinasi antara kamera cetak instan sama digital. . Artinya, ia bisa nyetak foto secara instan, atau malah ngehasilin foto format digital. Sensornya sendiri pake CMOS dengan 3,7 megapiksel. Tapi tenang aja, kalo kita gamau foto yang kita ambil langsung dicetak, kita bisa simpen dulu di memori internal dan eksternal microSD. . Keseruan lainnya, foto yang dicetak sama si Instax Square SQ-10 ini udah model square 1:1, sesuai namanya lah ya 😁. Sebenernya, foto instan square ini pertama kalo dipopulerin sama Polaroid. Lalu diadopsi sama salah satu media sosial, jadi format utama buat template fotonya. . Kalo mau ambil foto, sekarang gak perlu intip dari lubang kecil. Cukup liat aja dari layar monitor LCD 3 inci. Oh iya, udah ada setingan buat edit tampilan fotonya. Yaa, mirip-mirip smartphone gitu laah. Nyetingnya bisa sebelum motret, atau sesudah motret sebelum di-print. . Spesifikasi detailnya? Googling aja deh..😉 Ini aja tumben gw bikin caption-nya panjang beneerrr 😅 . #bri#bringbackmemories . . . . . . #fujifilm #instax #instaxsquare #instaxsquaresq10 #portrait #portraitphotography #instantprint #family #familyphotography #instaphoto #fastprint #bringbackmemories #agency #agencylife #con#contentmarketing #contentmarketingstrategy #content
10 0
الإتقان، والإبداع، ومهارة اللغة والأسلوب المميز من أهم مميزات كتابك الجديد، الذي يعمل على تأليفه وإعداده وتدقيقه فريق مبدع، متمكن، ومختص في مختلف المجالات التاريخية، والأدبية، والتنموية، في شركة الفارابي للخدمات اللغوية والترجمة. لا داعي للانتظار وتواصل معنا الآن عبر: 00970592103901 أو عبر الرابط المرفق في البيو 👆 #الفارابي #ترجمة #لغة #معجم #تعريب #مترجم #معجم_لغوي #كتابة#محتوى #ترجمة_فورية #كتابة_إعلانية #الكتابة #الترجمة #نصائح_للترجمة#قاموس #alfarabi #Translation #translate #content #writing #dictionary#language #CV
5 0
Menjadi seorang Relawan memang memberikan kenikmatan tersendiri. Namun, bukan sekedar menjadi Relawan yang 'membantu' sesuai pemahaman kita sendiri saja, sebaiknya jadilah Relawan yang juga mengerti kebutuhan sebenarnya dari komunitas tersebut. Memang tidak mudah untuk berperan dengan tepat sebagai Relawan, termasuk menjadi Relawan di dunia pendidikan. . Ternyata, gak semua niat baik akan berdampak baik bagi suatu komunitas. Karenanya, harus dimulai terlebih dahulu dengan belajar kearifan lokal. Sehingga, dapat mengetahui hal yang memang benar-benar dibutuhkan. Selain itu, mengalami hidup bersama cara hidup 'mereka' adalah cara terbaik untuk memahami perbedaan. . . #sundayfunday #relawan #volunteer #arkea #arkeaid #happyfreelancersclub #hfc #fre#fre#freelancers #con#contenttor #pragency #content #creative #contentmarketing #contentstrategy #socmedmanagement #freelancers #agency #agencylife #agencypr #prconsultant #pragencyjakarta #freelance #socialmedia #socialmediatips #tipsmediasosial #mediasosial
14 0
Thanks @bowhausdoggydaycare for taking such good care of us! We are exhausted and super content from all the fun we had 🐶❤️🐶 Love Colby & Coco #bowhausdoggydaycare #beagles #mansbestfriend #happy #dogs #livingthegoodlife #weekend #vibes #content #beaglesofinstagram
4 1
Söndagskänslan. Passar på när jag inte har belamrat hela bordet med mina jobbsaker. #homesweethome #winterinstockholm
28 3
Hope your day is filled with good food, birds singing and naps!!! Start or end your week how you mean to go on. 👐🏼 ♡ #sundays #creativethoughts #chills #bekind #content #eatclean #mindfulness #connect #loveyourself
4 0
Wie kein anderes Lebenswesen haben wir als Mensch die Fähigkeit zu schöpferischem wie zerstörerischem Handeln. Es ist vor allem die √ Beschaffenheit unseres Gehirns, √ unsere Sprache und √ unsere Fähigkeit zur Kooperation, die uns gleichzeitig Gutes wie Schlechtes bewirken lassen. Yuval Noah Harari, Professor der Geschichte an der Hebräischen Universität von Jerusalem, beschreibt in seinem Weltbestseller "Eine kurze Geschichte der Menschheit", woher wir kommen und – wohin wir von dort aus gehen wollen, wenn wir überleben wollen ... Absolut faszinierend. Super verständlich geschrieben. Lesen!
6 1
Let us always meet each other with smile 😊❤️😍#smile #sundaythoughts
34 1
✔️✔️✔️ ticked all these boxes this weekend with my big sissy visiting.. ready to kick start my week with a workout and a massage all before 8am then kick goals all week! How you spend your weekend really can determine how you spend your week! 👊 #goals #girlsweekend #personaltrainer #family #readyforthegrind #fitfam #content
12 0
"Mind of a hustler, heart of a Queen" mini throw back 🙏🏾 attending Face of BP Modeling Academy 👸🏾👑 #classyqueen #growth #content 🙏🏾
9 0
JIF radio never stops producing content. Recording at 5 am because of tony and content #tony #content #fun #donniedoes
1 2
Honestly not gonna lie tho. Feeling the sun on my face while lying in bed and not knowing the time, day or my name lol. Simply the best feeling in the world mmm. Not that i enjoyed that today but it was nice just mentioning it. I’m back to work.... ✌🏼👯‍♀️ #strikeapose
54 6
40+ determined individuals are geared for a big week of video content creation. #CEPAFRAMEWORK #gymclickmedia
19 1
Post #14 Written by: Vidisha Kumar With a blank state of mind, I sat there quietly searching for my solace, I kept on hearing the cries of not being loved, After the cries & fights, jumping to different people just to repeat the same old cycle. Knowing that everything would go again into flames, they kept on repeating the same mistakes. I kept on watching the view, questioning every bit of it, somewhere wishing for all of it to end, somewhere wishing for it to not happen to me. Every passing year made me confused because of the thoughts, why I'm not doing the same thing everyone of my age is doing, why I'm not jumping to different people, why I'm not running from my sorrow, why I'm just bottling up the emotions waiting to be heard. Going in and coming back from the dark places, it all became a sort of me, when darkness became a necessary emotion, when everything damaged felt like mine. It was a blind crowd walking on an unknown road towards an absurd destination. Everyone just wanted to be loved. Maybe, I just wanted to be saved. #content #contentmarketing #contentcreation #contentcreator #poet #poetry #poetrycommunity #poeticjustice #poetsofinstagram #poeticjusticebraids #poetrybooks #poem #poems #poemsporn #poemsofinstagram #poemsdaily
11 1
[Born to express , not impress] __________________________________ I don't broadcast every high and I don't hide every low. I'm trying to live. I'm not trying to convince the world I have a life. I'm actually grateful that I'm a sensitive and kind human being in this world that can be cold and in a society that teaches you to impress. I have always been better at expressing rather than impressing. . . . . . #express #Vienna #ootd #tb #summer #black #outfit #real #mind #fashion #streetstyle #style #art #Viennes #happy #colorful #sparkle #shine #beyourself #austriangirl #strolling #hairstyle #fresh #casual #positive #healthy #sunshine #Outfit #classy #content
112 1