EMMA TERPAKSAAA STOP GUNA SERUM VIRAL NI SEBAB KULITTTT DAH PUTEH GEBU GEBASS ! HANYA GUNA SERUM VIRAL NI SAHAJA PAGI DAN MALAMMM , MODAL HANYA RM 2 SEHARI JERR MAMPU CANTEKKK ! TANPA SUNTIKKANN PUN MAMPU CANTEKK BAK AWEKK KOREA ! . . . JOM BACA KEJAP KELEBIHAN SERUM VIRALL NI πŸ‘‡ . . . Vit / c gluta serum, sangat elok merawat kulit seawal 7 hari. . . . πŸ‘‰πŸ»menghilangkan kedutan kulit πŸ‘‰πŸ»merawat kulit berminyak πŸ‘‰πŸ»merawat ruam pada kulit πŸ‘‰πŸ»menghilangkan eyebeg πŸ‘‰πŸ»mencerahkan kulit πŸ‘‰πŸ»mengecilkan liang roma πŸ‘‰πŸ»menghilangkan parut πŸ‘‰πŸ»merawat epidermis dari dlm utk akar umbi menghilangkan jeragat dan jerawat kronik. . . . ingrediants exstra : apple stemcell pure tomato cocumber exs pure vitamin C&E . . . yg penting LULUS NOT KKM MALAYSIA . . . Wasap "SVB" ke 014-835 7075 014-835 7075 014-835 7075 014-835 7075 . . #JusKempis #KempisTestimoni #sayajual #sayajualjus #juskempis #jusputih #jussihat #juskurus #supplementkurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #nakkurus #naktipskurus #nakcantik #nakkuruscepat #skincare #comel #cantik #putih #sob #artismalaysia #putihgebu
0 0
. KIDS CAP . HARGA: RM10 | READY STOCK **PURCHASE >RM50 πŸ†“POSTAGE** . ANDA MENCARI BARANGAN BABY & KIDS STUFF? MENCARI BARANG NEW DGN HARGA MAMPU MILIK? KAMI ADE PELBAGAI PRODUK BABY, KIDS, & MOTHERS. HARGA BERMULA SERENDAH RM10, YA RM10 DGN JAMINAN QUALITY.. WHATSAAP KAMI UTK MAKLUMAT LANJUT . HUBUNGI KAMI SEGERA UNTUK MAKLUMAT LANJUT . Whatsaap:πŸ“±- > 012-9777499 / 017-2670092 . #bab#babyf #barangbaby #barangbabymurah #kids #baby #kasutbaby #kasutbabymurah #barangbabyonline #pak#paknil #bazar #anakku #mak #babycomel #comel #babycute #babymalaysia #onlineshopping #babystore #paknil #bazarpaknil #surirumah #begbudak #sayajual #sayapakaisayajual #sayajualbag #sayajualbarangbayi #sayajualbarangbaby #kidssnapback #kidscap #salemalaysia
0 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 085230973477 . . . #gamismotif #maxmara #ber#bergo #jetblack #syari #hijrah #oot#oot#ootdmalang #bogor #bandung #jilbabers #ootd #ootdhijabsyari #ootdmalang #laudyachintyabella #shireensungkar #cantik #okisetianadewi #gamiswoolpeach #bergo #jualbergo #jualkhimar #malaysia #comel #gamislinen #gamisumbrella #gamisjakarta #gamisbandung
3 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 085230973477 . . . #gamismotif #maxmara #ber#bergo #jetblack #syari #hijrah #oot#oot#ootdmalang #bogor #bandung #jilbabers #ootd #ootdhijabsyari #ootdmalang #laudyachintyabella #shireensungkar #cantik #okisetianadewi #gamiswoolpeach #bergo #jualbergo #jualkhimar #malaysia #comel #gamislinen #gamisumbrella #gamisjakarta #gamisbandung
2 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 085230973477 . . . #gamismotif #maxmara #ber#bergo #jetblack #syari #hijrah #oot#oot#ootdmalang #bogor #bandung #jilbabers #ootd #ootdhijabsyari #ootdmalang #laudyachintyabella #shireensungkar #cantik #okisetianadewi #gamiswoolpeach #bergo #jualbergo #jualkhimar #malaysia #comel #gamislinen #gamisumbrella #gamisjakarta #gamisbandung
5 0
EMMA TERPAKSAAA STOP GUNA SERUM VIRAL NI SEBAB KULITTTT DAH PUTEH GEBU GEBASS ! HANYA GUNA SERUM VIRAL NI SAHAJA PAGI DAN MALAMMM , MODAL HANYA RM 2 SEHARI JERR MAMPU CANTEKKK ! TANPA SUNTIKKANN PUN MAMPU CANTEKK BAK AWEKK KOREA ! . . . JOM BACA KEJAP KELEBIHAN SERUM VIRALL NI πŸ‘‡ . . . Vit / c gluta serum, sangat elok merawat kulit seawal 7 hari. . . . πŸ‘‰πŸ»menghilangkan kedutan kulit πŸ‘‰πŸ»merawat kulit berminyak πŸ‘‰πŸ»merawat ruam pada kulit πŸ‘‰πŸ»menghilangkan eyebeg πŸ‘‰πŸ»mencerahkan kulit πŸ‘‰πŸ»mengecilkan liang roma πŸ‘‰πŸ»menghilangkan parut πŸ‘‰πŸ»merawat epidermis dari dlm utk akar umbi menghilangkan jeragat dan jerawat kronik. ingrediants exstra : apple stemcell pure tomato cocumber exs pure vitamin C&E yg penting LULUS NOT KKM MALAYSIA Wasap "SVB" ke 011-2620 5757 http://www.wasapm.my/601126205757/SVB http://www.wasapm.my/601126205757/SVB http://www.wasapm.my/601126205757/SVB . . . #JusKempis #KempisTestimoni #sayajual #sayajualjus #juskempis #jusputih #jussihat #juskurus #supplementkurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #nakkurus #naktipskurus #nakcantik #nakkuruscepat #skincare #comel #cantik #putih #sob #artismalaysia #putihgebu
3 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 085230973477 . . . #gamismotif #maxmara #ber#bergo #jetblack #syari #hijrah #oot#oot#ootdmalang #bogor #bandung #jilbabers #ootd #ootdhijabsyari #ootdmalang #laudyachintyabella #shireensungkar #cantik #okisetianadewi #gamiswoolpeach #bergo #jualbergo #jualkhimar #malaysia #comel #gamislinen #gamisumbrella #gamisjakarta #gamisbandung
7 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... dan ready bergo jetblack 3 in 1 idr 220rb 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 085230973477 . . . #gamismotif #maxmara #ber#bergo #jetblack #syari #hijrah #oot#oot#ootdmalang #bogor #bandung #jilbabers #ootd #ootdhijabsyari #ootdmalang #laudyachintyabella #shireensungkar #cantik #okisetianadewi #gamiswoolpeach #bergo #jualbergo #jualkhimar #malaysia #comel #gamislinen #gamisumbrella #gamisjakarta #gamisbandung
5 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 085230973477 . . . #gamismotif #maxmara #ber#bergo #jetblack #syari #hijrah #oot#oot#ootdmalang #bogor #bandung #jilbabers #ootd #ootdhijabsyari #ootdmalang #laudyachintyabella #shireensungkar #cantik #okisetianadewi #gamiswoolpeach #bergo #jualbergo #jualkhimar #malaysia #comel #gamislinen #gamisumbrella #gamisjakarta #gamisbandung
8 0
Who is this? Toothless the dragon or Charcoal the scottish fold? 🐱🐱 @catscafejb . #cat#catscafea> #catscafe #cute #comel #blackcat #kucing #johor #malaysia #johorbahru #jbcafe #kafe #猫ε’ͺ咖啑馆 #catstagram #catsofinstagram
31 0
Alahai comelnya. #comel #cendol #rileksjap #lawak
2 0
Bertapa kemasnya tukang jahit ioulls jahit inner jumbo ni. Alhamdulillah, dipertemukan dengan tukang jahit yang baik-baik, yang memang betul-betul pandai menjahit. Uolls semua akak-akak yang besar-besar yang selalu je ada masalah nak pakai inner, jangan risau inner snowcap jumbo a is coming to you guys soon. Kalau uolls pakai snowcap jumbo ni, takkan ada masalah inner naik ke atas dan inner ketat la. Sebelum kita keluarkan inner jumbo ni,kita dah test selidik banyak kali, kepala besar pon kita ukur, yang kepala kecik pon kita ukur jugak, banyak kali kita jahit. #inner #snowcap #turban #innersnowcap #innersnowcapborong #innerbungkus #innersnowcapmurah #innersnowcapwarda #innersnowcapmalaysia #innersnowcapberhantu #snowcapmurah #larnie #haydascarf #mumuscarves #duckscarves #cakenis #naelofarhijab #mfshawls #darabyfathialatiff #tudungpeople #tudungruffles #alifbysha #cantik2 #besar #gempal #comel #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
6 0
Bertapa kemasnya tukang jahit ioulls jahit inner jumbo ni. Alhamdulillah, dipertemukan dengan tukang jahit yang baik-baik, yang memang betul-betul pandai menjahit. Uolls semua akak-akak yang besar-besar yang selalu je ada masalah nak pakai inner, jangan risau inner snowcap jumbo a is coming to you guys soon. Kalau uolls pakai snowcap jumbo ni, takkan ada masalah inner naik ke atas dan inner ketat la. Sebelum kita keluarkan inner jumbo ni,kita dah test selidik banyak kali, kepala besar pon kita ukur, yang kepala kecik pon kita ukur jugak, banyak kali kita jahit. #inner #snowcap #turban #innersnowcap #innersnowcapborong #innerbungkus #innersnowcapmurah #innersnowcapwarda #innersnowcapmalaysia #innersnowcapberhantu #snowcapmurah #larnie #haydascarf #mumuscarves #duckscarves #cakenis #naelofarhijab #mfshawls #darabyfathialatiff #tudungpeople #tudungruffles #alifbysha #cantik2 #besar #gempal #comel #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
5 0
Bertapa kemasnya tukang jahit ioulls jahit inner jumbo ni. Alhamdulillah, dipertemukan dengan tukang jahit yang baik-baik, yang memang betul-betul pandai menjahit. Uolls semua akak-akak yang besar-besar yang selalu je ada masalah nak pakai inner, jangan risau inner snowcap jumbo a is coming to you guys soon. Kalau uolls pakai snowcap jumbo ni, takkan ada masalah inner naik ke atas dan inner ketat la. Sebelum kita keluarkan inner jumbo ni,kita dah test selidik banyak kali, kepala besar pon kita ukur, yang kepala kecik pon kita ukur jugak, banyak kali kita jahit. #inner #snowcap #turban #innersnowcap #innersnowcapborong #innerbungkus #innersnowcapmurah #innersnowcapwarda #innersnowcapmalaysia #innersnowcapberhantu #snowcapmurah #larnie #haydascarf #mumuscarves #duckscarves #cakenis #naelofarhijab #mfshawls #darabyfathialatiff #tudungpeople #tudungruffles #alifbysha #cantik2 #besar #gempal #comel #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
5 0
Assalamualaikum Alhamdulillah saya selamat melahirkan anak πŸ‘§ pada pagi khamis lepas di hospital tarim yemen. Dan Alhamdulillah dapat ditahnik oleh Al Allamah Habib Umar bin hafidz dan diberikan nama dari habib dengan nama Zahraa' binti Muhammad. Maaf kepada customer2 sebab lewat reply, tak update status post n lain2 kerana ade kesulitan sedikit. Doakan dimudahkan urusan yaa dan doakan zahraa' jadi anak yang solehah...amennn Promosi masih berjalan seperti biasa, boleh whatsapp sy NURUL w/s 0145197521 w/s 0145197521 w/s 0145197521 Atau click πŸ‘‡ www.wasap.my/60145197521 #jubahmurah #cantik #jubahcantik #comel #jubahabaya #niqobsale #jubahabayayemen #purdahsale #bintuzahraacollections #jubahabayasaudi #jubahmampumilik #abayamurah #sale #habibumar #habibumarbinhafidz #tarim
18 1
Cara paling berkesan untuk tinggi? Amalkan pengambilan height up. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? elah sekarang Apa itu CALSIUM TIENS?? CALSIUM TIENS adalah tablet menambah ketinggian yang amat selamat. CALSIUM TIENS telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai supplement Peninggi Badan No.1 Asia Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG TIME RELEASE NUTRION,MINERALSASID AMINO DAN BAHAN- BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality(KOREA BIO Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA KETINGGIAN BERTAMBAH 2 15 SENTIMETER LAGI. 100 TERBUKTI BERKESAN Scientifically Researched& Proven Height Formula: CUBA SUPLEMENT KAMI 100 BERKESAN TANPARISIKO TANPA SIDE EFEK ready stock. jika berminat, hubungi kami: WC: suplemen_ubat WS: +60 149809153 #kas#kasutperempuan #kasutonline #kasutwanita #kasutraya #kasutsukan #kasutbudak #kasutlawa #kasutvans #kasutmurahmalaysia #qurose #qurosetestimoni #perlaking #heightup #kasut #shirt #putihgebu #shakleemalaysia #shakleejohor #bajumurahmalaysia #igshoponlinemalaysia #seluarmurahmalaysia #seluarsukamalaysia #longsleevemalaysia #seluarslackmalaysia #ubat #ubattinggi #tinggi #kejap #comel
2 0
Korang nak baca sendiri atau nak tiya tulis apa yang dia cakap? 😁 Takpe takpe meh kita list apa yang dia dapat dengan SEBOTOL #vit#vit#vitcrosehip ni πŸ’ž . βœ” Masalah #resdung clear ! βœ” Bangun pagi dah tak bersin βœ” Jeragat bintik hitam hilang βœ” Muka dah bersih . Kan tiya dah cakap, #vitcrosehip ni memang #BAGUS untuk #KULITCANTIK + #PUTIHKEKAL 😊. Kalau baru 1 botol TAPI kesan macam ni? TAK SYOK LAGI? hehe. . Yang mana dah lama stalk ig ni. Meh la beli, jangan tunggu lama-lama, nanti orang dah cantik dulu sebelum awak. haa. Meh lekaih whatsapp tiya untuk order. πŸ’ž . Bawah ni harga termasuk postage ye 😊 Sebotol tahan utk 15 hari, Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji πŸ˜ŠπŸ‘Œ . 1 BOTOL RM47SM/RM51SS 2 BOTOL RM87SM/RM91SS 3 BOTOL RM120SM/RM127SS 4 BOTOL RM150SM/RM157SS . jom whatsapp 0195026728 πŸ˜ŠπŸ‘Œ Jom borong 4botol terus ! :) . . #vit#vit#vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vit#vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igs#igshopmalaysia #vitcrosehipbyazie #original #cantik #flawless #vitcrosehipmurah #comel #murahtapicantik #vitcrosehipbyazie #vitamincrosehipsmurah #vitamincrosehiporiginal #vitamincrosehip #igshopmalaysia
3 0
Tahniah Nora dan Nedim kerana selamat menerima ahli baru, Mohamed Neqayl Nedim dalam keluarga mereka. Semoga Ney Ney menjadi anak yang dapat berbakti kepada keluarga, agama, bangsa dan negara. Tahniah... @noradanish @boss_ned #baby #tahniah #cute #comel #babyboy #mstaronline #mstaronlineofficial
1k 11
VITAMIN C ROSEHIP USA ialah supplement terbaik untuk merawat kulit awak awak semua yang bermasalah seperti : . . 🌹 Parut Jerawat/ Jerawat 🌹 Jeragat 🌹 Sunburn 🌹 Alergic 🌹 Nak Kulit Cerah 🌹 Resdung 🌹 Penggemar Rokok 🌹 Ulcer 🌹 Pregnant 🌹 Dan sebagainya . Vitamin c yang di formula khas dengan gabungan rosehip ini bertindak merawat kulit yang kita rosak dari dalaman secara semula jadi. Ianya juga membantu mencerahkan kulit seawal 2 MINGGU . Bawah ni harga termasuk postage ye 😊 Sebotol tahan utk 15 hari, Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji πŸ˜ŠπŸ‘Œ . . 1 BOTOL RM47SM/RM51SS 2 BOTOL RM87SM/RM91SS 3 BOTOL RM120SM/RM127SS 4 BOTOL RM150SM/RM157SS . jom whatsapp 0195026728 πŸ˜ŠπŸ‘Œ Jom borong 4botol terus ! :) . . #vit#vit#vit#vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vit#vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igs#igshopmalaysia #vitcrosehipbyazie #original #cantik #flawless #vitcrosehipmurah #com#comel #murahtapicantik #vitcrosehipbyazie #vitamincrosehipsmurah #vitamincrosehiporiginal #vitamincrosehip #igshopmalaysia #tatiskincare #produkkecantikan #vitamincrosehipberkesan #cantiksebelumraya #produkmurahdanori #uitmstudent #studentprice #nakcantik #100%oriproduk #mampumilik #comel #cute #setkecantikkan #pregnant #onlineshopping #shoppingonline
5 1
Alhamdulillah lepas sebulan amalkan #vit#vit#vitcrosehip/a> ni. Kesan jerawat dan parut beransur hilang. Baru sebulan, kalau makan sampai berbulan bulan. Flawless la nanti. πŸ˜‹ . Kan tiya dah cakap, #vitcrosehip ni memang #BAGUS untuk #KULITCANTIK + #PUTIHKEKAL 😊. Kalau dah sebulan makan then makan pulak jarang-jarang TAPI kesan macam ni? TAK SYOK LAGI? hehe. . Yang mana dah lama stalk ig ni. Meh la beli, jangan tunggu lama-lama, nanti orang dah cantik dulu sebelum awak. haa. Meh lekaih whatsapp tiya untuk order. πŸ’ž . Bawah ni harga termasuk postage ye 😊 Sebotol tahan utk 15 hari, Awk digalakkan 2 botol utk sebulan sbb sehari 2 biji πŸ˜ŠπŸ‘Œ . 1 BOTOL RM47SM/RM51SS 2 BOTOL RM87SM/RM91SS 3 BOTOL RM120SM/RM127SS 4 BOTOL RM150SM/RM157SS . jom whatsapp 0195026728 πŸ˜ŠπŸ‘Œ Jom borong 4botol terus ! :) . . #vit#vit#vitcrosehipbyazie #vitcrosehip #vit#vitamincrosehip #vitamincrosehipusa #igs#igshopmalaysia #vitcrosehipbyazie #original #cantik #flawless #vitcrosehipmurah #comel #murahtapicantik #vitcrosehipbyazie #vitamincrosehipsmurah #vitamincrosehiporiginal #vitamincrosehip #igshopmalaysia
3 0
πŸ’–New Collection πŸ’– blaus batik cotton πŸ’–lengan panjang😊😊 Ukuran saiz Bahu 18 Dada 44 Labuh tangan 23 Labuh baju 29 πŸ˜„πŸ˜Wasap 0192217900πŸ˜‰ #sayajual #sayajualmurah #instashop #malaysiaonlineshop #visitig #bazarpaknil ##jubah #batikcotton #dress #readystock #jubahbatikcotton #batikcustommade #batikmoden #jagabaikbaik #jubahwanita #jubahmuslimah #batikkeluarga #pamoga #quputeh #comel #batikcantik #sayajualbatik #borong #retail #jubahmurah #kelantan #madeinkelantan #kelate #sutera #crepe
9 0
πŸ’–New Collection πŸ’– blaus batik cotton πŸ’–lengan panjang😊😊 Ukuran saiz Bahu 18 Dada 44 Labuh tangan 23 Labuh baju 29 πŸ˜„πŸ˜Wasap 0192217900πŸ˜‰ #sayajual #sayajualmurah #instashop #malaysiaonlineshop #visitig #bazarpaknil ##jubah #batikcotton #dress #readystock #jubahbatikcotton #batikcustommade #batikmoden #jagabaikbaik #jubahwanita #jubahmuslimah #batikkeluarga #pamoga #quputeh #comel #batikcantik #sayajualbatik #borong #retail #jubahmurah #kelantan #madeinkelantan #kelate #sutera #crepe
18 0
Alhamdulillah, baru pergi ambik inner jumbo dengan tukang jahit. Siap lagi 3 warna baru. Kali ni warna terang-terang pulak. Sape peminat warna royal blue?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Sape peminat warna red chili?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Sape peminat warna dark purple?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Bawak bersabar yea semua, kita tunggu tag sampai ok. #inner #snowcap #turban #innersnowcap #innersnowcapborong #innerbungkus #innersnowcapmurah #innersnowcapwarda #innersnowcapmalaysia #innersnowcapberhantu #snowcapmurah #larnie #haydascarf #mumuscarves #duckscarves #cakenis #naelofarhijab #mfshawls #darabyfathialatiff #tudungpeople #tudungruffles #alifbysha #cantik2 #besar #gempal #comel #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
5 1
Alhamdulillah, baru pergi ambik inner jumbo dengan tukang jahit. Siap lagi 3 warna baru. Kali ni warna terang-terang pulak. Sape peminat warna royal blue?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Sape peminat warna red chili?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Sape peminat warna dark purple?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Bawak bersabar yea semua, kita tunggu tag sampai ok. #inner #snowcap #turban #innersnowcap #innersnowcapborong #innerbungkus #innersnowcapmurah #innersnowcapwarda #innersnowcapmalaysia #innersnowcapberhantu #snowcapmurah #larnie #haydascarf #mumuscarves #duckscarves #cakenis #naelofarhijab #mfshawls #darabyfathialatiff #tudungpeople #tudungruffles #alifbysha #cantik2 #besar #gempal #comel #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
6 1
Alhamdulillah, baru pergi ambik inner jumbo dengan tukang jahit. Siap lagi 3 warna baru. Kali ni warna terang-terang pulak. Sape peminat warna royal blue?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Sape peminat warna red chili?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Sape peminat warna dark purple?πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Bawak bersabar yea semua, kita tunggu tag sampai ok. #inner #snowcap #turban #innersnowcap #innersnowcapborong #innerbungkus #innersnowcapmurah #innersnowcapwarda #innersnowcapmalaysia #innersnowcapberhantu #snowcapmurah #larnie #haydascarf #mumuscarves #duckscarves #cakenis #naelofarhijab #mfshawls #darabyfathialatiff #tudungpeople #tudungruffles #alifbysha #cantik2 #besar #gempal #comel #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana
5 0
[KAD UNDANGAN KAHWIN SANA SINI, ALAMAK MANA NAK CARI BAJU MURAH NI] 😱 . Amboi, mcm banyak yg kena attend ni. Aku pulak asyik ulang baju yg sama, baju dalam wardrobe pun nampak oldskool. . Haaa... Apakata uolss usha KEBAYA MUSLIMAH COTTON kat bawah ni ha . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna yg cantik & memukau. Rambang mata dibuatnya. 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis kain tahan lasak & tak mudah koyak 🌺 Mudah oron & tak mudah luntur 🌺 Kain selisih depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualitiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . πŸ’Έ RM 70 πŸ“­ Postage: RM7SM / RM10SS πŸ“ž Whatsapp http://www.wasap.my/60145490489 . #bajuraya2018 #bajukurungcotton #kebaya #kebayacotton #kebayamuslimah #kurungmoden #style #can#cantik #bajukurung2018 #cotton2018 #tudung #tudungbawal #bawal #chiffon #bawalchiffon #promosicny #manik #bawalmanik #bajukurungmurah #available #size #comel #cantik #giveaway #next #artis #malaysia
12 0
[KAD UNDANGAN KAHWIN SANA SINI, ALAMAK MANA NAK CARI BAJU MURAH NI] 😱 . Amboi, mcm banyak yg kena attend ni. Aku pulak asyik ulang baju yg sama, baju dalam wardrobe pun nampak oldskool. . Haaa... Apakata uolss usha KEBAYA MUSLIMAH COTTON kat bawah ni ha . 🌺 Material 100% ENGLISH COTTON 🌺 Warna yg cantik & memukau. Rambang mata dibuatnya. 🌺 Kain tidak mengecut 🌺 Jenis kain tahan lasak & tak mudah koyak 🌺 Mudah oron & tak mudah luntur 🌺 Kain selisih depan (lipat batik) 🌺 Dart bhgian depan dan blkang 🌺 Zip bahagian depan 🌺 Pinggang bergetah separuh (zip bahagian tepi) 🌺 Tidak jarang 🌺 Friendly bfeed 🌺 Dijamin berkualitiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . πŸ’Έ RM 70 πŸ“­ Postage: RM7SM / RM10SS πŸ“ž Whatsapp http://www.wasap.my/60145490489 . #bajuraya2018 #bajukurungcotton #kebaya #kebayacotton #kebayamuslimah #kurungmoden #style #can#cantik #bajukurung2018 #cotton2018 #tudung #tudungbawal #bawal #chiffon #bawalchiffon #promosicny #manik #bawalmanik #bajukurungmurah #available #size #comel #cantik #giveaway #next #artis #malaysia
7 1
ANDA MENGALAMI MASALAH KETINGGIAN? SERINGKALI DI EJEK OLEH RAKAN? TERCARI CARI BAGAIMANA INGIN MENAMBAH KETIGGIAN? KAMI ADA JAWAPANNYA. . . Hi-Calsium & Zinc MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM. PERTAMA DI MALAYSIA!!! DIJAMIN BERKESAN !!! KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-15CM ( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING) ➨ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT. BOLEH MENGGUNAKAN HEIGHT CALSIUM & ZINC, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" . πŸ“±whatsapp : +60 11-16960223 #kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia.
7 2
THE JOURNEY ABOUT AKJ(jiji) #comel #anakucing #rumahjiran
5 2
Nak tambah Tinggi 3-15cm ? Sertifikat * Halal Malaysia * * Food and Drug Administration * * Therapeutic Goods Administration * * Internasional Organization for Standardization * * TOP 500 ASIA BRAND * * Farmasi No.1 China * #malaysia #johor #selawak #malaka #sepang #kualalumpur #brunei #singapore #ipoh #kuching #sukang #intesional #worldwide #tiensyariah #healthy#penang#klcc#kualalumpur#comel#amik#sejuk#sarikei#sarawak#alorsetar#kedah πŸ“±Wechat Id : tienssihat πŸ“±whatsapp: +60 16-803 4380
10 0
2 0
Bismillaaah READY STOCK GAMIS dan BERGO GRANADA (gamis 229rb, bergo 120rb, pembelian set 339rb lebih hemat 10rb 😘) superrrr simple dan manisss (Utk size geser yaa) . Design abaya Bahan arabian crepe (ada sedikit stretch, gk nerawang, bertekstur standar crepe) Zipper YKK (nursing friendly) Manset terompet namun ada inner dalam jd tdk khawatir tersingkap Garis memberi kesan melangsingkan 😘 Terima potong bawah (+4rb, kurleb 2-3hari kerja ya krn antri 😘) . Bahan bergo arabian crepe Soft pad Panjang depan 110cm Panjang belakang 140cm Belah siku . KELEBIHAN?? -gamis ini superrrrr simple dan manisss utk acara formal misal ngampus atau ketemu relasi bisnis..utk ke kajian juga tetep simple loh gk heboh.. -kali ini kami menggunakan resleting besi merk YKK 50cm jd sangaat nyaman utk yg bersize besar dan sippp utk busui 😘 -efek melangsingkan dgn ilusi optik garis bikin langsung langsiiiing . Pengiriman dari Malang kota yaaa . WA 082187027422 Line @gamisgamila . #gamisbasic #jualgamis #jualgamispolos #polos #gamispolos #comel #terorpemukaagama
3 0
*SAKURA KIDS* *(SESUAI UNTUK 5 BULAN HINGGA 3 TAHUN++ )* #TUDUNG SUPER JIMAT SANGAT☺ #TUD#TUDUNGBABYSAKURAKIDS medium untuk anak2 sedari baby tutup aurat.πŸ’ 😎#KEKUATAN Sakura Kids sebab ada getah yang menjadikan tudung tu sendiri kemas. Setengah tudung akan jatuh2 bila anak2 tarik. Tapi bila dengan Sakura Kids, tudung stay elok dan perlu tahu getah itu tidaklah MERIMASKAN! 😎 #KUALITI Sakura Kids sangat bermutu, dijahit dengan cara " homemade" dibuat dengan penuh kasih sayang. Bukan by kilang tau. Try dulu 1, InsyaAllah kualitinya ✴✴✴✴✴ #HARGAnya sepadan dengan kualiti, tidaklah terlalu mahal dan tidaklah terlalu murah. Kami mengambil kira kos2 yang terbabit dan mengkaji harga mampu milik😊Boleh compare dengan tudung cantik yang lain. πŸ˜‰ Dah tahu ciri2 si #TUDUNGBABYSAKURAKIDS boleh lah "pinangkan" 1 untuk si kecil yang baru nak belajar pakai tudung. 😊 Tekan je link ni http://www.wasap.my/60177961732 http://www.wasap.my/60177961732 JOM #TAG KAWAN2 YANG SEDANG CARI TUDUNG TUU. #tud#tudungbaby #tudungbudak #tudungcomel #say#sayajualngbudak #sayajual #ootd #kidswear #muslimahkid #comel #cantik #tudung #tudungkanakkanak #isell #isellbarangbaby #sakura #bunga
10 0
Minyak petrol turun lagi semalam. Tapi ada lagi minyak yang dah lama turun. Sejak tengah bulan january lagi. Dan sekarang extenddd fulak sampai 25 febuary... Aish. Dah la turun 50 persen fulak tu😱😱😱 #maryjardinbykakjah #nak#nakkulitcantikdandalam #nat#naturalbeauty #promosi #organik #sayajual #sayaguna #bea#beauty #natural #cantikluardandalam #murah #claudea #nakkulitcantik #beauty #strecthmark #jeragat #jerawat #comel
8 1
Am i not pretty enough for you? . . . #cat#cat#catsstagram #cat #cats #whi#white/a> #kucing #kucingputih #persiancat #white #putih #cute #comel #amayzing #catlovers
12 0
RAMAI YANG SUKA PACKAGING πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» KAN ? KATANYA BEST PACKAGING NIE LAGI.. TEKSTURNYE LEBIH SOFT DAN CEPAT MERESAP.. HANYA DI HQ 😍😍KALAU UOLS NAK PACKAGING YANG NIE, CEPAT2 WASAP "NAKSOB" KE 01126200440 http://www.wasap.my/601126200440/NAKSOB http://www.wasap.my/601126200440/NAKSOB http://www.wasap.my/601126200440/NAKSOB #SecretOfBeauty #SOBSkincare #secret #beauty #nak#nakcantik #nak#naklawa #cleanser #day#daym #day #nig#nightm #night #moisturizer #sayajualskincare #jual #skincare #comel #cantik #putih #gebu #flawless #flawlessskin #sob #artismalaysia #putihgebu #nakcantik #naklawa
14 2
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... dan ready bergo jetblack 3 in 1 idr 220rb 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 087859909912 Line/wa 087859909913 Line/wa 087859909914 Jam kerja 08-16 Jumat libur Katalog ready di @langitbirucorp.id Katalog PO di @langitbirusyari Katalog batik di @batiklangitbiru Marketer di @langitbirumarketer . #gamispesta #gamiscantik #gamiskece #raffiahmad #comel
6 0
Bismillah READY STOCK GAMIS GODONG GEDANG idr 219rb (utk size geser ya) 😍😘 ini mah wajib punya bangettt... dan ready bergo jetblack 3 in 1 idr 220rb 😊😊 . Design A line (kerut pinggang kanan kiri) Bahan platinum maxmara (no glossy) Zipper depan (nursing friendly) Manset terompet dgn bagian dalam manset karet jd aurat tidak khawatir tersingkap (wudhu friendly juga) . KELEBIHAN? gamis ini manisssss bangetttttt utk daily wear tp asyik jg utk formal look . For order Line/wa 087859909912 Line/wa 087859909913 Line/wa 087859909914 Jam kerja 08-16 Jumat libur Katalog ready di @langitbirucorp.id Katalog PO di @langitbirusyari Katalog batik di @batiklangitbiru Marketer di @langitbirumarketer . #jualgamis #gamismotif #gamissayri #habibrieziq #comel
6 0