- #오늘점심 #쉬어야지😪 . . 30주 넘으니까, 몸도 슬슬 무거워지고- 태동도 점점 커지는 🤔 . . 점심시간은 오롯이 나만을 위해, #디카페인커피 마시며 쉬자 ☕️ 설 부모님들 드릴 #돈봉투 충동구매! 이번해는 정말 뜻 깊은 해가 될듯 :) . . #황금개띠예비맘 #두근두근💕 #두달남았다 #덜덜덜덜😳
6 1
看得到喝不到的豆子… #photooftheday #cof#coffee #coffee #coffeebean #coffeelover
4 0
Happiness is sipping Jacks coffee while watching the rain 🌧
0 1
Today we had the chance to visit a small coffee farm that produces a coffee we will be releasing this Spring. More info to come soon!
15 1
Hubbys’ coffee reward completed ☕️☕️☕️♥️😃#starbukcs#seattlesbest#coffeebean# mine is the Seattle’s best so nice#coffee lover effect😍dahil s kakape before flight✈️#planner#planner2018
0 0
헤이즐넛향넘조아
7 1
Кофе в зернах Lavazza Gran Crema Espresso (Лавацца Гран Крема Эспрессо) - отличный, крепкий эспрессо бленд. Прекрасно выверенный баланс Африканской робусты и Бразильской арабики позволяют по-настоящему насладиться плотным и ароматным итальянским эспрессо. #lavazza#lavazzablg#lavazzacoffee#lavazzablue#lavazzalike#lavazzalife#lavazzatime#dolchecup#амурскаяобласть#благовещенск#blg#blagovechensk#ароматный#бодрящий#кофе#доставкакофе#coffeemobile#coffee#coffeeblue#coffeecup#coffeelike#coffeetime#coffeeespresso#coffeelife#coffeeday#coffeebean#arabika#arabikacoffee#coffeeart#coffee☕️
6 0
Strong, yet sweet! Give yourself a treat and a boost for the day. It's the new Vietnamese Iced Coffee! . Get it for only IDR 25.000 at COFFEE BEAN at level GF . . . . . #kuningancitymall #KCKuisine #jktfoodies #foo#fooda> #malljakarta #anakjajan #food #tasty #instafood #foodgram #foodinsta #coffeebean
4 0
➡ Do you love it ? 👕 Grab your NOW by clicking the link in my bio (profile) ➡@Barista_insta ❤️ Hoodie,T Shirts,Mug,Leggings,Hat... 👌 Printed in the USA 👕 Worldwide shipping 📦 💯 100% Satisfaction Guaranteed! 🏃 DoubleTap & Tag a Friend below⤵ ____________________________________ #barista #baristalife #lat#latte/a> #espresso #latte #coffeeshop #baristadaily #specialtycoffee #coffeeaddict #바리스타 #cappuccino #cof#coffeelove> #coffeegram #coffeeporn #coffeetime #라떼아트 #freepour #latteartgram #coffeeholic #instacoffee #cafelatte #coffeelife #coffeeart #coffeebean #ラテアート #manmakecoffee #coffeelove #blackcoffee #coffeesesh #coffeelovers
40 2
Strong, yet sweet! Give yourself a treat and a boost for the day. It's the new Vietnamese Iced Coffee! . Get it for only IDR 25.000 at COFFEE BEAN at level GF . . . . . #kuningancitymall #KCKuisine #jktfoodies #foo#fooda> #malljakarta #anakjajan #food #tasty #instafood #foodgram #foodinsta #coffeebean
7 0
With chocolatey hints and a very light fruity acidic undertone a cup of this delicious medium dark single origin Arabica brew is bound to drive off even the bluest of blues! #cof#coffeestorysg #yourcoffeestory #coffeeconversations #coffee #luxury #premium #coffeelovers #coffeegram #gold #coffeebean #photography #instacoffee #delicious
12 1
Bagi anda yang bingung cari pelangsing alami nie saya kasih tau solusinya Yuk kepoin dijamin alami #green #greencoffee #coffeegreen #kopidiet #dietsehat #dietalami #solusidiet #coffeebean #pelangsingbadan #pelangsingalami #pelangsingsehat
3 1
Burundi Munkaze Process:Washed Roaster: #camposcoffee Medium body with a light citrius acidity. Hints of cinamon and toffy is noticeable throughout. This coffee has improved since last tasting, and the sourness has dropped out. This coffee seems to be nearing its peak. 4/5
15 1
Bagi anda yang bingung cari pelangsing alami nie saya kasih tau solusinya Yuk kepoin dijamin alami #green #greencoffee #coffeegreen #kopidiet #dietsehat #dietalami #solusidiet #coffeebean #pelangsingbadan #pelangsingalami #pelangsingsehat
2 1
2018.1.19 「孤獨沒有不好,使孤獨不好的,是你開始害怕孤獨。」 蔣勳<孤獨六講> - #coffeebean#coffeeshop#coffeebreak #coffeetime#coffeeday#coffeelover #taiwan#taipei#latte#latteart#instergram #coffishday
14 1
Bagi anda yang bingung cari pelangsing alami nie saya kasih tau solusinya Yuk kepoin dijamin alami #green #greencoffee #coffeegreen #kopidiet #dietsehat #dietalami #solusidiet #coffeebean #pelangsingbadan #pelangsingalami #pelangsingsehat
1 3
Bagi anda yang bingung cari pelangsing alami nie saya kasih tau solusinya Yuk kepoin dijamin alami #green #greencoffee #coffeegreen #kopidiet #dietsehat #dietalami #solusidiet #coffeebean #pelangsingbadan #pelangsingalami #pelangsingsehat
1 2
Que dia!😁 conhecemos o Joe por puro acaso, indonésiozinho de 29anos, barista e um dos fundadores da @ant_coffee_roastery 🙌 tem uma coffeeshop em ubud e ainda torra o seu próprio cafe em dempassar e da formações de barista e latte art. Estava o dia a ser óptimo quando depois de um bom tempo a conversa nos disse que era dia de ir comprar café verde a #kin#kintamani e nos convidou a ir com ele😍 Kintamani é uma região montanhosa de Bali onde estão as maiores plantações de arábica a 1250m de altitude. Imperdível, arrancamos as 16:30 para uma aventura de mais de 130km de acelera montanha acima onde vimos as plantações, conhecemos pequenos produtores e depois a cooperativa e o Ketut (o rei do cafe de Bali) vimos todo processo, onde fermenta, onde se lava, onde seca e onde é armazenado. O próprio Ketut fez-nos café 😍🙌🙌🙌 e compramos-lhe 50kg de café verde. no final ainda nos mostrou a sua nova máquina de torrar totalmente costumizada em Java. What a day!🤗🇮🇩💚🙌🙌 #coffee #coffeeart #specialitycoffee #indonesiacoffee #kintamani #kintamanicoffee #ant #antcoffee #coffeelife #coffeebean #coffeegeek #coffeeshop #coffeegram #coffeelover
14 1
Bagi anda yang bingung cari pelangsing alami nie saya kasih tau solusinya Yuk kepoin dijamin alami #green #greencoffee #coffeegreen #kopidiet #dietsehat #dietalami #solusidiet #coffeebean #pelangsingbadan #pelangsingalami #pelangsingsehat
2 1
Anda pengemar kopi ? Hantu kopi ? Tak pekena kopi sehari tak senang duduk ? Meh sini nak cerita. Kopi yang kami sediakan bukanlah kopi yang sebarangan. Biji kopi ni kami import sendiri dari Mexico dan Brazil tau. Bukan negara sebarangan. Biji kopi itu kami kisar dan dicampur dengan susu segar yang berkualiti. Macam-macam corak kami boleh buat. Nak corak beruang ? Bunga ? Menara Eiffel Tower ? Tak de hal. Tekstur yang menarik serta berkrim amat membuka selera anda. Bukan pengemar kopi pun kalau rasa kopi kami, boleh jadi peminat tegar kopi lah. Kalau nak usya gambar-gambar menu yang lan, jenis kopi yang kami sediakan dan hidangan yang lain bolehlah singgah ke ... Instagram : BillionairesConceptCuisine Datang je lah serbu kami di ... Alamat : No 8-1, Jalan Lagenda 6, Taman 1 Lagenda, 75400 Melaka. Berhadapan dengan Aeon Jusco Bandaraya Melaka. Kami beroperasi setiap hari. Jangan risau! Sabtu - Khamis : 12pm - 12am Jumaat : 4pm - 12am Kalau nak senang, korang boleh waze je Waze : Billionaire's Concept Cuisine #qua#itytime #deliciousfood #melakabandarayabersejarah #dailyfoodfeed # spaghettiandmeatball #lazat #love #spagetthicarbonara #onthetable #halalwestern #coffeetime #coffeehouse #coffeebean #burgers #instafood #cafehop #foodinmalaysia #juice #cadanganmakan #malaysiancafes
8 0
got my new Starbucks Spring Blend for next season🌸 #5pounds #springblend #coffeebean #starbucksbeans #coffeebeans #tobeapartner
10 1
Be Amazing Today.. But first,Coffee @kopiologi_bdg 😉 . Kopiologi Cafe Location : Jalan Karapitan No.137B ,Bandung Phone & Reservation : 022-73515094 . . . #kop#kopiologi #kopiologi #kulinerbandung #greentea #cake #chocolatecake #cakeoftheday #foodbandung #bandung #coffee #coffeetime #coffeeaddict #coffeeshop #coffeelover #coffeebreak #coffeebean #cappucino #coffeeoftheday #cafe #instacoffee #barista#
14 1
. 예술마을커피가게 새로운 원두 포장!! 오늘 새벽부터 콩 볶은다고 고생하며, 이제 정신차리고 오픈 준비완료 하고, 코케허니 한잔^^~ . . 오늘의 커피는~~~ . '에티오피아 예가체프 코케허니' . . #경#경산 #대구카페 #카페 #커피 #경산역 #원#원두커피 #경산 #커피스타그램 #커피숍 #원두 #감#감성사진 #감성 #커피맛집 #라떼 #바리스타 #데일리 #일상 #coffee #daily #barista #baristalife #예술마을커피가게 #감성카페 #coffeetime #cafe #coffeelife #coffeeshop #coffeebean
32 3
❤️ 📷 Photo by @bar@baristaaaronshin 🙏 Thank you for your photo @baristaaaronshin ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ☕️ Our tag 📝 Tag us to be featured! ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ☕ Follow us @coffee._.life11 for more💝 📷 Via : @instacoffeelovers #coffeeisfromthelord #coffee_inst #coffeeplease #coffeegram #coffeeshop #coffeehouse #coffeeholic #minimaliving #coffeebean #coffeecup #coffeeandjesusworshipcoffeenclothes #latte
70 2
Хочется конечно капучино с апельсином и мятой..... можно и в Питере💭 Доброе сибирское утро❄❄ . . . . #caf#cafelife #night #caffeine #cof#coffeeart #coffeemug #drink #yummy @prilaga #coffeecup #coffeelife #coffeeoftheday #coffeebreak #coffeeaddict #coffeedate #instacoffee #morning #cafe #cof#cof#coffeelover> #coffeebean #coffeehouse #drinks #coffeelove #prilaga #coffeegram #coffeeholic #coffeelover #coffeeporn #hot #coffeeshop #coffeetime #coffee
27 5
Ready Stock • Coffee Bean • Coffee Powder Net Weight 200gr/bungkus Min. pembelian 1kg Packing: Paper Non Bleaching, bagian dalam Alumunium Foil Fresh Roast (kopi di roasting setelah pemesanan) • Arabica • Robusta • Liberica • House Blended: Royal Blend ( Arabica 50% + Robusta 50% ) Velvet Blend ( Arabica 40% + Robusta 60% ) Premium Blend ( Arabica 30% + Robusta 70% ) Classy Blend ( Arabica 20% + Robusta 80% ) Elegance Blend ( Arabica 10% + Robusta 90% ) 📱 wa: 08159162106 📱 line: @xls3754n #kopi #kopibiji #bijikopi #cof#coffe> #coffeebean #cofe #coffe #jualbijikopi #jualkopi #kopibubuk #jualkopibubuk #murah #bangalakopi #kopibangala #jakarta #mes#mesin #mesin #jua#jualmesin #jualmesin #kopijakarta #arabica #robusta #liberica #jualarabica #jualrobusta #bijikopiarabica #bijikopirobusta #bubukkopiarabica #bubukkopirobusta #starbucks
5 0
Sit with the winners, the conversation is different 🥊🐐🎈🎂
27 3
Друзья, а у нас отличная новость для Вас!! 😊☝👍 Теперь мы сможем сделать бодрым утро для еще большего количества людей!!!👬👫 С 3 апреля 📅 в тестовом режиме мы будем начинать рабочий день с 7 утра. ⏰ Ждем в гости всех жаворонков нашего города!😊😍 ##7утра #утро #бодрое #бодроеутро #нижневартовск #жаворонок #кофейня #кофессобой #кофенавынос #бодрость #кофеин #остановка #самотлорнефтегаз #ленина #югра #хмао #длявас #coffeebean #coffeepoint #one_cup_coffee #
8 1
#Coffee #Coffeetime #Coffeeaddict #Coffeeshop #Cof#Coffeelover #ButFirstCoffee #Coffeelove #CoffeeIsLife#Coffeebreak #Coffeebean #Coffeeoftheday #Cafe #CaffeineAddict #Frappuccino #CoffeeShots #ILoveCoffee ____ MontaVida tastes so good! Try it and I will give you a $10 coupon code when you place your first order! Available in Regular, French Vanilla, Hazelnut, Dark Roast, Decaf and our new high octane Launch with 420 mg of caffeine per 12 oz cup. Prefer #tea ? We have that too! New flavors! Order at www.MzVirtue.com under Products. MontaVida is under Wellness! ___ #invest #network #networkmarketing #business #workfromhome #realestate #health #wellness #opportunity #challenge #weightloss #fitness #lifestyle
37 4
Hazelnut is one of the BEST flavors ever! Cafecoffeefanatics.com check it out
22 3
i predict your future will be perfect 😏 📷 @jianjunnnn_
88 2
With your flames so bright And your fire so warm There's nothing better Then sitting infront of you #firepits#fire#warmth#coffeebean#thousandoaks
3 2
Ready stock. Please contact our Marketing team : 📱+62822-1354-2812 (Aim) 📱+62858-1198-8529 (Burhan) 📱+62 813-1116-7578 (Dupi) 📱+62 838-0662-2067 (Guruh) 📱+62 897-1465-877 (Zulkarnain) #vntroaster #vntindonesia #roastingbeans #argopuro #acehgayo #roastingcompany #roastingkopi #kop#kopinesia #kopi #pecintakopi #coffee #mesinkopi #cof#coffeebeans #jua#jualmesinkopi #roastingcoffee #indonesiancoffee #workshopbrotherscoffeelab #coffeeindustry #jualmesinkopi #coffeegram #proclass #coffeepackage #coffeeshop #coffeegeek #coffeelife #specialtycoffee #quality #coffeeoftheday #coffeeshot #coffeebean #ciwidey
22 2
Curso de Barismo del lunes 22 al jueves 25 de Enero. Nuevos cursos de Catación sábados 3,10,17 y 24 de Febrero. Para más información: cafetanohn@gmail.com #caf#cafe #cof#cof#coffeelovea> #coffeetime #coffeeshop #cafe #barista #baristalife #baristadaily #coffeelover #honduras #tegucigalpa #coffeebean #coffeebeans #cafestagram #love #sharecoffee #coffeelove #coffeeart
29 1
9 2
Listo para cosechar!🔴🌱 #specialtycoffee 📌Finca Los Nogales
10 1
we love coffee ☕️ #coffeealchemy #mycoffeeritual Photo by @mrykim
27 1
Tulip practice! 😁
33 1