19 4
#MYCAFE KOKO剪报头换好康来啦 !!! 为了推出这全新营养即健康的麦芽巧克力饮品,我们将赠送第一波500包 #MyCafeKoko KOKO!!! 地点:槟城吉宁仔巴刹 日期:21/1/2018 星期日 请大家锁定#光明日报星期四18/1/18晚报和19/1/2018早报以索取详细资料!!! MyCafe has already launched its new product- MYCAFE KOKO, CHOCOLATE MALT DRINK!!! We will be GIVING AWAY the very FIRST WAVE of 500 packs #mycafekoko!!! Venue: Chowrasta Market, Penang Date: 21/1/2018 Sunday Please refer to Guang Ming Daily Newspaper on this coming Thursday 18/1/2018 Night news and 19/1/2018 Morning news for FURTHER DETAILS!! #chocolatemalt #Healthy #koko #giveaway #penang #chowrastamarket #launch
7 1
- 5 bintang dari Lazada- Alhamdullillah, terima kasih feedback positif dari customer #coc#cocodamia yang telah merasai kehebatan rasa air coklat cocodamia. Maklum balas dari anda semua amatlah penting kami. Pernah terbaca satu slogan ni di kedai makan, " sedap bagaitau kawan kawan, tak sedap bagaitau kami" Feel free semua customer cocodamia terutama yang membeli online di lazada ataupun page ole ole cocodamia, letakkan review dan feedback agar dapat membantu semua pengemar air coklat di luar sana menilai produk kami. Terima kasih daun keladi dari kami untuk anda. Ada masa dan wang lebih bolehlah shopping lagi :) #chocolatemalt #cocodamia #oleolecocodamia #aircoklat #darijbuntuksemua
5 0
When duty calls. A good 32oz shaker cup to go with a good large filling delicious full blast keto shake.😋@completenutrition_brownsville #ket#ketos #keto #ketoshake #americanmetabolix #ketomeal #chocolatemalt #ketoliving #lowcarb #highfat #mct #mctoil #butter #sportsresearch #coffee #whippedcream #lowcarbhighfat #ketofam #new #shakercup #ketolunch #fatty #workingsnack #hangry #progressnotperfection 💪🏻
23 1
Layered Chocolate MALT Chia Pudding with Coconut Whip & Vegan Chocolate Malt Balls So I wanted something different than regular Chocolate Chia Seed Pudding. I love malted anything, but didn't know how to make it vegan. I've seen people using Maca... but that's not malt. So I used barley malt in the chocolate pudding, and also made vegan malted chocolate balls. I layered regular almond milk Chia pudding in between, and coconut whip. This was a yummy breakfast that tasted more like dessert. It had a very faint malt flavor. 😋 I'm going to post this recipe to our site here in a bit. Link to website in our bio. #eattherainbow #onwesthoffranch #organicfarming #organicranch #vegan #vegansofinstagram #veganrecipes #veganfood #chiaseeds #chiapudding #malt #chocolatemalt #chocolatemaltballs #veganchocolatemaltballs #almondmilk #bananas #coconutwhippedcream #cocoanibs #healthybreakfast #healthyeating #breakfast #veganbreakfast #coconutyogurt #maplesyrup #plantbased #barleymalt #veganwhitechocolate #vegandippingchocolate
56 4
#ไอศครีมวันนี้ 15 01 2018 . #CranberryCreamCheese #OrangeSauce #Hideko #Melon #IntoTheSky #MaiTai #ChocolateMalt #JapanMilk . Quality you can taste. https://www.facebook.com/icecreamstudio https://www.instagram.com/ice_cream_studio GPS : 7.0090, 100.4752
12 0
-*Air Coklat tak payah beli gula dan susu*- Suasana sejuk pagi² ni nyaman sangat.. Pekena pula air coklat panas #coc#cocodamia ni. Tuang je air panas, aroma coklat sebenar bau menusuk sampai ke sanubari. Nak order? Lazada masih buat promosi. Free delivery lagi! Cepat² grab bagi yang sudi. Terima kasih customers yang memudahkan kami menjemput rezeki. Search : cocodamia Atau boleh berkunjung ke galeri jualan kami di: Go-Jb Chocolate No 52, Jalan Enau 15, Taman Teratai, Skudai Ahad - Jumaat : 9am - 6pm #chocolatemalt #cocodamia #oleolecocodamia #gojbchocolate
9 0
Style is everything! #cru#cruxentationproject #crux #sundaybeers #bendbeer #beercans #pctporter #porters #chocolatemalt A Day-In & Day-Out Porter 5.5% ABV, 30 IBU
26 2
Suasana sejuk pagi² ni nyaman sangat.. Pekena pula air coklat panas #coc#cocodamia ni. Tuang je air panas, aroma coklat sebenar bau menusuk sampai ke sanubari. Nak order? Lazada masih buat promosi. Free delivery lagi! Cepat² grab bagi yang sudi. Terima kasih customers yang memudahkan kami menjemput rezeki. Bekal anak² harini chicken meatlof sandwich. Penyediaan yang sangat senang. Goreng chicken meatloaf dengan sedikit minyak. Angkat. Kemudian dalam kuali yang sama goreng telur hancur bersama daun sup dan cili besar yang dihiris. Sapukan permukaan roti dengan sos cili. Letak chicken meatloaf, kemudian letak telur hancur, dan last sekali letak thousand island, mayonis dan sos cili lagi. Tutup dengan roti yang lain. Potong ikut citarasa sendiri. Siap! #chocolatemalt #cocodamia #oleolecocodamia #gojbchocolate
9 0
Repost from @tamaralynnmc, working on her chocolate oatmeal winter brew 😍 We can’t wait for her to bring us a sample! 🤤 . . Chocolate malt simmering away in the double oatmeal stout wort 🍺🍫 #winterbrewing #chocolatemalt
45 1
#ไอศครีมวันนี้ 14 01 2018 . #CranberryCreamCheese #LycheeStrawberry #Melon #IntoTheSky #MaiTai #ChocolateMalt #JapanMilk . Quality you can taste. https://www.facebook.com/icecreamstudio https://www.instagram.com/ice_cream_studio GPS : 7.0090, 100.4752
10 0
Chocolate malt simmering away in the double oatmeal stout wort 🍺🍫 #winterbrewing #chocolatemalt
20 0
Black Butte Porter —Deschutes Brewery —Bend, OR —5.2%ABV —Well balanced coffee and roasted malt, without a clear leader. This is a great all around porter that doesn’t try to fit to much in the bottle. So if you want a solid porter, this is your beer. If you want a Double Imperial Chocolate Pretzel Coffee Milk Stout then this is not your beer. @deschutesbeer
39 1
You’ll always be a part of me, I’m a part of you indefinitely..... oooh darling cause you’ll always be my baby.. You have my heart Swensons #taylorgang #Akron #Ohio #swensons #friedmushrooms #galleyboy #chocolatemalt #alwaysbemybaby
37 2
This is the Minnesota version of getting into a VIP room. Thanks for pulling some strings @go_chelly. Thanks @Culver’s ! #butterburger #crinklecut #chocolatemalt 👊👍🍔
173 2
#ไอศครีมวันนี้ 12 01 2018 . #CranberryCreamCheese #LycheeStrawberry #MALIBUCreamButter #TropicalFruit #Melon #IntoTheSky #YogurtMixBerrySouce #ChocolateMalt #JapanMilk . Quality you can taste. https://www.facebook.com/icecreamstudio https://www.instagram.com/ice_cream_studio GPS : 7.0090, 100.4752
15 0
What a beautiful view 😍😋 You know you’re a true Wisconsinite when you’re down for icecream even when it’s winter lol #latenightsnack#flavoroftheday#chocolatemalt
33 3
It was so nice we drank it twice! #tenfidyimperialstout @oskarblues If you like cold brew coffee this beer is your mustachioed spirit animal!
39 4
2 Lbs. Chocolate Malt Cake 🍫 #chocolatemalt #dispatchedalhamdulillah #senzapari
29 0
#ไอศครีมวันนี้ 11 01 2018 . #CranberryCreamCheese #LycheeStrawberry #MALIBUCreamButter #TropicalFruit #Melon #IntoTheSky #YogurtMixBerrySouce #ChocolateMalt #JapanMilk . Quality you can taste. https://www.facebook.com/icecreamstudio https://www.instagram.com/ice_cream_studio GPS : 7.0090, 100.4752
11 0
I can picture myself sitting in this booth at a diner, slurping on a #chocolatemalt listening to 50’s music. 🥤🎼
6 1
Milk Stout 🥛 —Left Hand Brewing Co. —Longmont, CO —6.0% ABV —Roasted malt and coffee balance the sweetness of lactose making this a must for anyone looking to explore the world of dark beers. If you can find this beer on tap you are in for a treat!
62 4
Daily dose of nutrient dense breakfast. My favorite flavor right now is chocolate mint. Literally taste like a chocolate malt, just without all the extra crap. Makes my body feel so good when I’m putting good foods into it!
32 1
The wifey is not so much in the mood to cook dinner tonight. Me and hubs are both busy with our dateline. So here's for dinner - Tuna sandwiches with a nice hot nescafe and chocolate malt. #phd #phdjourney #phdlife #phdthings #phdwriting #phdthesis #phdstruggles #dinner #tunasandwich #hotnescafe #chocolatemalt
29 2
Morning semua... Harini bekal apa untuk anak anak ke sekolah? .... Dan sebelum ke sekolah semestinya minum secawan air coklat #cocodamia dulu.. Aroma coklat makin membangkit pabila bersatu dengan air panas. Lunak rasa sedikit pahit² dan kaw memang memenuhi citarasa. Kat Lazada tengah ada promosi tu. Cepat grab nanti rugi. Free delivery lagi! Search : cocodamia Atau boleh serbu ke kilang kami di : Go-Jb Chocolate No 52, Jalan Enau 15, Taman Teratai, 81300, Skudai, Johor. Ahad - Jumaat : 9am - 6pm Fb : ole ole cocodamia Insta: cocodamia83 #chocolatemalt #gojbchocolate #oleolecocodamia
11 1
Morning.. Harini bekal anak² sosej puff.. Dan sebelum ke sekolah semestinya minum secawan air coklat #cocodamia dulu.. Aroma coklat makin membangkit pabila bersatu dengan air panas. Lunak rasa sedikit pahit² dan kaw memang memenuhi citarasa. Kat Lazada tengah ada promosi tu. Cepat grab nanti rugi. Free delivery lagi! Resepi sosej puff tusenang sahaja... Potong sosej 3 bahagian. Gulung dalam puff pastry yang dipotong sama panjang dengan sosej. Kelar diatasnya, sapu kuning telur dan tabur dengan parsley. Bakar dalam halogen oven selama 20 minit dengan suhu 170'c. Siap dimakan bersama sos atau mayonis. #chocolatemalt #gojbchocolate #oleolecocodamia #sosejpuff
15 0
Devil’s Backbone Belgian-Style Triple —Real Ale Brewing Co. —Blanco, TX —8.1% ABV —Banana and cloves on the nose, with velvety mouthfeel and warm on the tongue. This is a local brew emulating classic Belgian taste right in the heart of Texas. @realalebrewing
39 3
Day 30: Capping Month 1 w/ a Scurry #darkhoneyale #chicagobrewed #yearofbeer #chocolatemalt
7 0
👀 Seriously the BEST protein drink I’ve had ever! If you are looking for something new and amazing check out these products @fnx_fit use code wodcutterz to receive 15% off any products ##fnx #redifineyourself #chocolatemalt #
12 1
#ไอศครีมวันนี้ 09 01 2018 . #CranberryCreamCheese #LycheeStrawberry #MALIBUCreamButter #TropicalFruit #Melon #IntoTheSky #YogurtMixBerrySouce #ChocolateMalt #JapanMilk . Quality you can taste. https://www.facebook.com/icecreamstudio https://www.instagram.com/ice_cream_studio GPS : 7.0090, 100.4752
14 1
Chocolate malt milkshake with whip cream #milkshake #chocolatemalt #guiltypleasure #Tuesday #sweettooth #pickmeup
17 3
TENFIDY —Oskar Blues Brewery —Longmont, CO —10.5%ABV —This is your new go to on cold nights! Coffee on the nose with Chocolate on the palate and an incredibly smooth finish on this imperial. Beware at 10.5% and silky smooth you could get yourself in trouble with this one. @oskarblues
57 3
Chocolate malt! Pilihan kami sekeluarga. #sayajualsayaminum #susuirfan #chocolatemalt
4 0
+ FEARLESS AND BLAMELESS + A fruity spicy american pale ale brewed with a hint of chocolate malt. #bastardbrewers #craftbeer #beerlover #picobrew #paleale #chocolatemalt +++ ALL HAIL THE BASTARDS +++
18 0
#Ovaltine Bánh thơm ngon có vị ovaltine, khách iu ai chưa dùng nên dùng thử nha. Nhất các bé ghiền lắm nha Một hộp có 12 gói nhỏ, mỗi gói nhỏ bên trong có 3 cái. Tiện lợi luôn không sợ mềm bánh #150k 1 hộp 12 bánh #thailand #oder #hangthailan #bánh #kẹo #followme #chocolatemalt
3 0
ฟินนนนน~ 🍧🍨 #MalibuCreamButter #ChocolateMalt #CranberryCreamCheese Icecream Studioมีโปรรายวันนะรู้ยัง ติดตามได้ในเพจเด้อออ วันนี้ได้ฟรีสกู๊ปนึงแหละ อิอิ
20 2
I forgot how much I love malts 😍#chocolatemalt #sob#sobernight #sober #soberlife #soberissexy
9 0
#ไอศครีมวันนี้ 08 01 2018 . #CranberryCreamCheese #LycheeStrawberry #MALIBUCreamButter #TropicalFruit #MaiTai #IntoTheSky #YogurtMixBerrySouce #ChocolateMalt #JapanMilk . Quality you can taste. https://www.facebook.com/icecreamstudio https://www.instagram.com/ice_cream_studio GPS : 7.0090, 100.4752
15 0
SweetWater IPA —SweetWater Brewing Co. —Atlanta, GA —6.6%ABV —Refreshing, balanced bitterness and an amazing citrusy hops finish. @sweetwaterbrew
55 1
-Johor Hujan Selebatnya Pagi ni - Suasana sejuk pagi² ni nyaman sangat.. Pekena pula air coklat panas #coc#cocodamia ni. Tuang je air panas, aroma coklat sebenar bau menusuk sampai ke sanubari. Nak order? Lazada masih buat promosi. Free delivery lagi! Cepat² grab bagi yang sudi. Terima kasih customers yang memudahkan kami menjemput rezeki. Search : cocodamia #chocolatemalt #cocodamia #oleolecocodamia #gojbchocolate
10 1
Suasana sejuk pagi² ni nyaman sangat.. Pekena pula air coklat panas #coc#cocodamia ni. Tuang je air panas, aroma coklat sebenar bau menusuk sampai ke sanubari. Nak order? Lazada masih buat promosi. Free delivery lagi! Cepat² grab bagi yang sudi. Terima kasih customers yang memudahkan kami menjemput rezeki. Sarapan dan Bekal anak² harini Roti Sosej Roll. Penyediaan yang sangat senang. Rolled on sekeping roti sampai leper, sapu dihujung roti dengan telur, letakkan sosej (saya suka jumbo sosej cheese), gulung², celup dalam telur, dan golek² dalam bread crumbs untuk salut, kemudian goreng dengan api sederhana. #chocolatemalt #cocodamia #oleolecocodamia #gojbchocolate
15 0
420 Extra Pale Ale —SweetWater Brewing Company —Atlanta, GA —5.7% ABV —The pale ale that started it all for me! Anyone that can get there hands on 420 should keep it as a household staple...even @delta serves it onboard! @sweetwaterbrew
54 1
Just eating my feelings. Nothing to see here. #chocolatemalt #sonic #2018
10 2