Anda sudah lama amalkan Shaklee? . Sudah rasakan sendiri perubahan kesihatan yang baik. Terfikir nak mula berniaga Shaklee? Perkara pertama yang anda perlu tahu adalah cara jadi ahli Shaklee. Kerana inilah syarat utama untuk mulakan bisnes Shaklee. . Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee dan Mendaftar? Pilih Mentor atau Kumpulan Shaklee Yang Tepat Anda perlukan seorang mentor untuk dijadikan rujukan untuk mula berniaga. . Mentor Shaklee ni penting tau untuk membantu anda dan memberi tunjuk ajar "from zero to hero". . Jom join team Shaklee #empayarsuperstar kami untuk anda nikmati pelbagai kelebihan dengan ilmu-ilmu & rahsia- rahsia kejayaan yang akan dibongkarkan dan memiliki income 3,4,6 dan 6 angka setiap bulan. Team yang sangat supportive & sporting akan membantu anda a to z๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . Nasuha ๐Ÿ“ฒ0142488600
3 2
Daging Jeruk masak kicap. Orang tua suka, budak-budak pon boleh makan. . Tak perlu nak rebus daging dulu. Nak masam daging lama2 biar lembut. . Guna je #dag#dag#dagingjeruksjolobu dah confirm lembut. . 1pek RM 12 sahaja. 250gram . Boleh whatsapp ke 011-2124 8292 . COD KL/ selangor (sebahagian) Self pickup Setia Alam/ Jelebu . #daging #dagingjeruk #salai #salaibygadisjolobu #dagingsalai #masakwithpassion #gadisjolobu #gengsukamasak #resepi #masakapahariini #bazaarpaknil #kualalumpur #shahalam #setialaam #meru #puncakalam #klang #cheras #ampang #usahawan #ceodesa #adibizara
3 0
Daging Jeruk masak kicap. Orang tua suka, budak-budak pon boleh makan. . Tak perlu nak rebus daging dulu. Nak masam daging lama2 biar lembut. . Guna je #dag#dag#dagingjeruksjolobu dah confirm lembut. . 1pek RM 12 sahaja. 250gram . Boleh whatsapp ke 011-2124 8292 . COD KL/ selangor (sebahagian) Self pickup Setia Alam/ Jelebu . #daging #dagingjeruk #salai #salaibygadisjolobu #dagingsalai #masakwithpassion #gadisjolobu #gengsukamasak #resepi #masakapahariini #bazaarpaknil #kualalumpur #shahalam #setialaam #meru #puncakalam #klang #cheras #ampang #usahawan #ceodesa #adibizara
14 0
Selain membantu merawat kelemumur dan rambut gugur MRS ni jugak byk kegunaan yg lain tau.. sgt sgt multifunction.. Kalau korang ada bisul ke , luka luka ke pon blh guna MRS tau .. . . Whtsapp 0179331625 utk pembelian.. . . Murah je RM 17.90 shj :) . . #MiracleRefreshingScent #CeoDesa #AbangDara #SupportAbangDara #MRSKelantan
1 0
Jadikan MRS teman baik anda.. Terutamanya wanita bertudung.. Sekarang xperlu risau lagi andai rambut hapak ketika bertudung.. maslah kelemumur n rambut gugur pon tiada.. Terima Kasih MRS :)' #minyakkelapadara #MiracleRefreshingScent #Ceodesa #ceomohdazrie #ceomrs #kklw #MRSRefreshing
1 0
Sedutan CEO DESA Episod 4.. Jenuh tiap tiap minggu tunggu depan TV , Episod 4 baru Angah present ๐Ÿ˜‚ n time episod 4 ni la aku xberpeluang nk tgok ๐Ÿ˜ญ #AbangDara #MiracleRefreshingScent #CEOMohdAzrie #CEODESA #KKLW #CEOMRS
17 0
Jgn lupa tgok CEO DESA k setiap SABTU.. 5.30 ptg hingga 6.30 ptg :) di TV3.. Kita sama sama sokong Abg Alink Mohd Azrie B Mat Nor , CEO #Mir#MiracleRefreshingScent .. Keep on support #MRS#MRS on CEO DESA . . #AbangDara #MiracleRefreshingScent #CEODESA #CEOMohdAzrie #MRS
68 0
Kenalkan Ceo cilik ๐Ÿ˜Š. Tengah busy semak order๐Ÿ˜…. . . โค Ada yang berminat nak order planner BABM (Becoming A Better Muslim)? . . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 60176222434 untuk fast respond . Klink link di profile utk link whatsapp๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ’ฐRM47 exclude posting. Jimat boleh pakai setahun๐Ÿ˜‰ . Dapat 3 free gift ๐ŸŽ, notepad, magnetic bookmark dan sticker islamic๐Ÿ˜ƒ . . . . . #planneraddict #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #productivemuslim #planner2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #unboxingplannerhut #hadiah #teamplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #plannermalaysia
6 0
Alhamdulillah, hari ni planner BABM (Becoming A Better Muslim 2018) ke Singapore lagi. Tq Allah atas rezeki dan... ...tqsm miss Nasrin for ur trust and order๐Ÿ˜˜. Hope u will received the planner in good condition... ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’œโค . . โค Ada yang berminat nak order planner BABM (Becoming A Better Muslim) atau #plannershoutulikhwah 2018? . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 60176222434 untuk fast respond . Klink link di profile utk link whatsapp๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ’ฐRM47 exclude posting. Jimat boleh pakai setahun๐Ÿ˜‰ . Dapat 3 free gift ๐ŸŽ, notepad, magnetic bookmark dan sticker islamic๐Ÿ˜ƒ . . . . . #planneraddict #plannermuslimah #plannermuslimah2018 #productivemuslim #planner2018 #muslimplanner #islamicplanner #plannerBecomingABetterMuslim #usahawan #lifeplanner #bestsellingplanner #unboxingplannerhut #hadiah #teamplannerhut #plannerhut #plannerbook #bisnes #ceodesa #mokcun #plannermalaysia
4 0
TAKDA DUIT LAH! RUNSING! - HAFSHAM . . Haa siapa yang ter 'miss' Episod 4 pada Sabtu lepas? Kalau ye, jom tengok video ulangan ni! Nak tengok video lain? Jom 'check out' channel Youtube #ceodesa!
12 0
Wow saya bersama mentor yang luar biasa bagi saya iaitu Che ta... hebat tak... bukan senang tau nk jumpe dengan mentor saya nie.. saya berharap dapat menambahkan ilmu dengan beliau kearah lebih baik untuk akan datamg.. terima kasih Che ta menbantu saya.. . . Jalan harus ke depan bukan ke belakang... . . Jangan lupe saksikan ceo desa Setiap hari Sabtu Jam 5.30ptg Di tv3 . . . go go to global Jom support ABG DEWA tau #ceodesa #ABGDEWA #AbGdewano1 #bukanbiasebiasetapiusahawanluarbiase #felcra #yayasanpembagunanusahawan #jabatanpertanian #fama #PuGMT #PATUTterengganu #SMECROPterengganu #sifufbadds
77 0
Bersama usahawan ceo desa yang hebat bnyk ilmu diorang nie..Nampak biase tpi Dia ada ilmu yg luar biase tau... . . Jalan harus ke depan bukan ke belakang... . . Jangan lupe saksikan ceo desa Setiap hari Sabtu Jam 5.30ptg Di tv3 . . . go go to global Jom support ABG DEWA tau #ceodesa #ABGDEWA #AbGdewano1 #bukanbiasebiasetapiusahawanluarbiase #felcra #yayasanpembagunanusahawan #jabatanpertanian #fama #PuGMT #PATUTterengganu #SMECROPterengganu #sifufbadd
53 0
Selesai shooting di Ladang Cendawan Kukur.๐Ÿ˜˜Cendawan Kukur @ Kulat Sisir ditanam dgn kaedah sterile,bersih Dan bebas racun.Selamat Dan organik. #ceodesa #kukurdaily #cendawankukurkulatsisir #kakchenda #transformasiorgdesakematadunia
21 0
CEO Desa masak kari ikan siakap harini.Masuk cendawan Kukur skali sedap nya...fuhh.๐Ÿ˜˜ #ceodesa #kukurdaily #kakchenda #transformasiorgdesakematadunia
14 0
produk madu meleleh... bagi yg berminat untuk tempahan boleh link ke website www.berabestbazma.ceodesa.com #atieyfatma #tumbuktumbukjadisambal #ceodesa
2 0
#Repost @rozitachewan1 (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Pasangan duet saya soon ๐Ÿ˜‚ @aliffsyukriterlajaklaris .. #ceodesa #tv3 @ceodesa . . ๐Ÿ’„ @sheila_mohamad . ๐Ÿ‘— @rizmanruzaini . ๐Ÿ“ท @eddy_aidil
14 0
#Repost @rozitachewan1 (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป 1st time qasa nya ambik gambaq dgn @awalashaari ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ .. #ceodesa #tv3 SETIAP SABTU 5.30 PTG . @ceodesa . . ๐Ÿ’„ @sheila_mohamad . ๐Ÿ‘— @rizmanruzaini . ๐Ÿ“ท @eddy_aidil
14 0