Selalu akur dan saling sayang ya..... #kakakberadik #cantiksemua #anakpinter๐Ÿ‘
33 0
Nak HABAQ nah harga JDK๐Ÿ‘‰SEBOTOL RM25 3 BOTOL RM 60 5 BOTOL RM 100..Jimat oiii๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Promosi dilanjutkan sampai 25 hb #JDKbycamarharyan #cantiksemua #cantiksemulajadi #cantikluaqdalam
6 0
Terkejut baca Feedback dr Customer ni.Tapi Jus Dara Kencang mmg terbaik.mampu mencuci bendasing dalaman. tgk Comment๐Ÿ‘‡ #JusDaraKencang #cantiksemua #cantiksemulajadi #agendiperlukan #agenwantedmalaysia โ˜Ž01124408848
5 0
Shake2..tuang.. terus minum..mudahkan? dpt pelbagai khasiat lagi..X pyh nak rebus2 bagai.jom grab dgn harga PROMO CNY 3 botol rm60 #jamumurah #jamuhomemade #cantiksemua #cantiksemulajadi #01124408848
7 0
Kita gemeshin ga sih? . . . ๐Ÿ“ท : @zarizzar . . . #workmates #surabayamall #pulangkerja #throwback #cantiksemua #gemash
39 9
Rumah ke gudang ke tak tau la nih Sebahagian utk cod & pos utk harini. Jom sapa lg nk join agent? Modal serendah rm140 shj #JDKADUKAREDALEMAYA #jamuhomemade #jamumurah #cantiksemua #cantikdarihati
9 0
Pagiiยฒ meeting dgn Toilet ๐Ÿ™ˆtiada lg sembelit,On Time Tu yg Best minum #Jdk ni .Bila hrยฒ buang Bdn ringan ,Perut pun xBunCit ๐Ÿ˜Š #jamuhomemade #JUSPOWER #jamumurah #cantiksemua #cantiksemulajadi #agenwantedmalaysia #agendiperlukan โ˜Ž01124408848
6 0
Aduh!! Hot๐Ÿ’ฃkebabom. Penangan JDK 3 botol je!..cik๐ŸŒน๐ŸŒน mewangi. #agendiperlukan #agenwantedmalaysia #cantiksemua #cantiksemulajadi #jamuhomemade #jamumurah #jamuviralhot
4 0
Only count the happy hours. - - - - - ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ๐Ÿ”ธ #kondangan #repost #latepost #sisterhood #dibuangsayang #cantiksemua #gayakita
38 0
โ™ฅ๏ธ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ happy besday anot ngan @pokyol . Semoga kekal cantik n muda mcm ai. โ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธโ™ฅ๏ธ. Yg laen nak tau rahsia kecantikan ai boley dm. #alwayscantik #cantiksemua #love
173 15
Demam Urat?sakit sendi?sengal2 badan?๐Ÿ‘‰๐Ÿผ boleh amal minum JUS DARA KENCANG insyaallah baik,demam pun kebah๐Ÿ‘Œ berminat whatsapp syedzainal 01124408848 #CANTIKโœ” #CantikDalanDanLuaran #cantiksemulajadi #cantiksemua
8 1
Cewek ga jauh2 dari foto lagi foto lagi wkwkwk #cantiksemua #joyful
29 0
Kembar ,#cantiksemua
23 7
Hoineee,,, inilah Kami semua waktu masih kekurangan gizi dan masih jaman2 apa stauw wekawekawekacekaka ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿ˜Ž๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— โœŒโœŒโœŒ๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ‘—๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ . . . #jam#jamanold #jamanold #jadul #jaduls #masih #masihlangsing #masihlangsing๐Ÿ˜œ #unyu #unyu2 #phio #phio2 #cantik #cantik2 #cantikalami #cantiksemua #cantiksemuanya
20 6
Cantik mana kk #lestykejora / kk #da4_putri .?????? Ayo pilih siapa......... #cantiksemua
16 0
Bersama sepupu kesayangan. Sepantaran, temen bermain dan bertengkar waktu kecil hahahahha skr uda mau nikah semua dan beranak pinak #kesayanganku๐Ÿ˜˜ #sepupu #cantiksemua #weddingootd #weddingdresscode #kamigilafoto #fotogenic #ikdjas #lovemybigfam
41 0
Aqiqah hidy ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– #hidy #hidynata #aqiqah #kumpul2 #cantiksemua ๐Ÿ˜
15 0
57 0
๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒSayang sekalian, love potion ni bukan utk miss B je okay ... ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Love Potion pon boleh sapu kat punggung uols.๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Lagi2 kalau punggung uols ๐Ÿ‘JATUH๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ‘LEMBIK BERGEGAR๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ‘PAPAN LAPIS๐Ÿ˜ฅ ๐Ÿ‘LEPER ๐Ÿ˜ฅ Sapu je LOVE POTION untuk MANTOP kan balik punggung uols.๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Whatsapp 01140007143 laju ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ #lov#lovepotionbyhushhush #produklakukeras #cantiksemua #sapusapucantik #takcubataktau #produkwanita #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #kri#krimpayudaraย  #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara #breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #punggungseksi
11 0
Gak terasa udah punya 3 cucu , semua syantik syantik ๐Ÿ˜๐Ÿ˜™#cung kediro#cantiksemua#cwe semua#๐Ÿ’™๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ๐Ÿ’–
32 9
Vio and kak Vania #cantiksemua #fansbanget
62 2
Kenangan bersama teman2 sekolah Hanaeka 5 thn yang lalu. Sedikit rusak filenya tetapi tidak merusak rasa kebersamaan hingga sekarang.. โ€˜Pentas tari Jaipong Modern asuhan Getar Pakuan Bogorโ€™ #getarpakuan #memory #cantiksemua #bogor
18 4
Canti yang mana hayo......#cantiksemua
8 0
Bukan setakat boleh hilangkan jerawat,jeragat,parut dan sebagainya malah anti resdung/ sinus. - Apa tunggu lagi segala masalah pada kulit wajah boleh dirawat seawal 3 hari. Janji kena sabar apabila menggunakan #birdnestskincare ini. - Setiap masalah yang melanda ada jalan penyelesaian ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š . #nightworld #organicskincare #cantiksemua #viralworld #letgosok #bawaltabur
3 0
11 0
Alhamdulillah.. Thanks sis @nanacix cantik ๐Ÿ˜˜ Jgn lupa repeat order eh... #muahciked
22 2