A complexion isn't complete without a hint of gel, cream or powder formula to brighten it up and give it a youthful glow. Stay rosy cheeked & radiant all day with our cheek makeup! Available in peach-toned Apricot and berries Raspberry colour. #ダイソー #daiso #daisojapan #daisosg #daisosingapore #always2dollars #singapore #blu#blusher #makeup #cosmetics #cheeks #blush
1 0
* ❤RED ROSE COMBO SET❤ Price : RM25 .. .. . 🔘 Dermacol Eyeliner .. .🔘 Rose Lip Tint 🔘 Rose Blusher 🔘 Mask Shesheido . Jomm dpatkan skrang slgii ade stok u ollzz!!! 😉😉😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗 . Berminat blh direct wasap sy ye 😘 Wasap trus kat sini 👉 www.wasap.my/60163766810/RedRoseComboSet . #redrose #redrosecomboset #comboset #eyeliner #liptint #blusher #makeup #beautyproduct #cosmetics #cosmeticsproduct #murah #murahmurah #sayajual #bazarpaknil #littledivacollections .
4 1
Hope Girl Nude Concealer Base have enough coverage to conceal blemishes and dark circles but still feel light as a BB cream! . Comes in 2 shades: * Light beige (21) * Natural beige (23) . Available for RM58 each at ⤵️⤵️ 🌏 www.acciobeautee.com (link in bio) 📲 whatsapp 012-5255957 . #acciobeautee #nafura #agentnafura #nafuraagent #nafurabangi #nafurabandarseriputra #honeybeebangi #skincare #makeup #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupshopmalaysia #instashopmalaysia #beauty #beautyenhancer #hopegirlcosmetics #hopegirlfacetouchstick #hopegirlmagicskinprimer #hopegirlnudeconcealerbase #hopegirlprimer #hopegirlconcealer #hopegirlshading #blusher #stickblusher
1 0
Hope Girl Nude Concealer Base have enough coverage to conceal blemishes and dark circles but still feel light as a BB cream! . Comes in 2 shades: * Light beige (21) * Natural beige (23) . Available for RM58 each at ⤵️⤵️ 🌏 www.acciobeautee.com (link in bio) 📲 whatsapp 012-5255957 . #acciobeautee #nafura #agentnafura #nafuraagent #nafurabangi #nafurabandarseriputra #honeybeebangi #skincare #makeup #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupshopmalaysia #instashopmalaysia #beauty #beautyenhancer #hopegirlcosmetics #hopegirlfacetouchstick #hopegirlmagicskinprimer #hopegirlnudeconcealerbase #hopegirlprimer #hopegirlconcealer #hopegirlshading #blusher #stickblusher
1 0
OFFER OFFER OFFER Odbo blusher & highlighter RM15 shj Tahan lama Sebesar tapak tangan Ada shimmer 2 in 1 blusher & highlight #blusher #blushermurah #blushercantik #blusherandhighlight #odbo #original #produkori
0 0
- 《Addiction 粉狀腮紅 #疑心病 》 去心齋橋的大丸百貨買到的~兩色都是限量,台灣好像已經售完,其實日本看起來也賣的差不多了,因為另一個色號紫禁城上面寫sold out😂 - 如大家所見,我很腦殘的買了殼,想說有附刷子出門很方便不用帶很大一隻腮紅刷,事實證明我根本是智障🤗刷子太吃粉、而且超難把顏色暈開來,我第一次用的時候整個傻眼......只好乖乖拿腮紅刷上臉(荷包在哭) 🗣上臉是很有氣色的血色感!但用多了會像喝醉XD跟前陣子很流行的canmake pw38是完全不同的感覺(坦白說我覺得pw38顏色好看但真的很難暈染...) - 題外話:這次心齋橋靠櫃的感覺沒有很好,櫃姐在我臉上上腮紅很隨便,雖然在我面前看起來態度很好,但一轉頭馬上臉色一變跟別的櫃姐用日文竊竊私語😑(希望是我多慮了啦) (發現最近用i8p拍的照片顏色都會跑掉QQ我會想辦法調整~還請大家多多包涵) #suspicious #addiction #blusher #腮紅
13 0
PROMOTION! LAST ITEM ! BLUSHER EFOLAR (pink) RM4 sahaja😱😍 Normal Price: RM10 Postage RM8 sm| RM12 ss whatsapp 01124276086 for order . #blusher #blushermurah #blushermalaysia #blusherpipipink #blushercantik #blushermurahmurah #blusherpink #blusherefolar #blushermurahmalaysia #blushermalaysiamurah #blusherrm4
2 0
#espoir#blushglow#lovepeach . . lovepeach 이거 손으로바르는게 젤예뻐요! 발색느낌 동영상으로보는게 더잘나와서 올려용!❤❤ ((저는 블러셔 빡!하게 바르는거 좋아해서 몇번 더바르거나 다른거 발라용><)) . . #에스쁘아#instabeauty#뷰티#blusher#블러셔#발색
19 0
🌸 TESTIMONI BLUSHER #furaiha 🌸 . Alhamdulillah. Ramai yang guna #Blusher Furaiha bagi feedback #jeragat di muka semakin pudar sebab pakai blusher ni. . Kalau nak tahu dalam blusher ni ada Squalane Oil. #Squalane oil ni membantu tegangkan wajah, pudarkan jeragat dan mainly function anti aging juga. . Bukan setakat tu dalam blusher ni juga mengandungi Tocopherol. Ia macam vitamin E, organic dan function lebih kepada antioxidant. . Blusher Furaiha ada 2 code warna tau, Orangy dan Pinkish. Nak cuba? Jom whatsApp sis 📲 +60133851800 😘
7 1
Pipipink Blusher by Famirafaa? Blusher yang famous tu? Eee ramai betul yang whtsapp untuk dapatkan Pipipink ni, cpt2 smentara stock masih ada plus FREE COD area BBU & TAMAN DESA TEBRAU meh la try k! Comfirm xmenyesal punya! Senang nak pakai, kecil dan mudah dibawa kemana2! Plus plus dapat free gift lg!. . BLUSHER TERLAJAK LAKU ABAD INI! . BLUSHER STICK PIPIPINK BY FAMIRAFAA. . ✅ Moisturizing cheek balm ✅ Natural pinkish cheeks ✅ Sheer blush texture ✅ Fresh makeup looks ✅ Formulated with natural plants extract ✅ Easy to apply ✅ Glowy and dewy look . WHTSAPP 0197443404 TO PURCHASE / DM @beauty.obsessjb . #beautyobsessjb #pip#pipipinkfamirafaa #blushermalaysia#makeupmalaysia #muamalaysia#pipipinkstickblusher #pipipink #blusherkorea#blusher #sayajual #sayajualbarangmakeup#makeupartis #blushermurah #blusherfamous#barangmakeup #malaysia #muamurah #malaypretty
7 1
Pipi merona ala-ala gadis korea 💕 . LONG WERE CREME BLUSH 💕 . creme blush ini banyak di rekomendasiin sama MUA (make up artis) dan beauty blogger loh.. 💕 . suka banget sama blush on ini karena bentuknya yang creme, mudah diaplikasiin dan langsung ngeblend di muka Lebih mantep lagi, ini tuh 3 in one 💕 . selain jadi blush on, bisa jadi eyeshadow dan lipstick juga.. Aaahhhh wuarbiyazaah kan?!! Kamu belum punya? Buruan beli deh shayyy lagi kekinian banget nih creme blush on nya JAFRA 💕 . . Untuk pemesanan chat me now dear.. WhatsApp 081282218891 LineId nisanurkamila11 PinBB D8480BD2 · · · · · · · · · · #blush #creme #makeup #cre#cremeblushfra #cremeblush #jaf#jafranesia #jafra #cremesheen #blushcrush #blusher
4 1
Pipipink Blusher by Famirafaa? Blusher yang famous tu? Eee ramai betul yang whtsapp untuk dapatkan Pipipink ni, cpt2 smentara stock masih ada plus FREE COD area BBU & TAMAN DESA TEBRAU meh la try k! Comfirm xmenyesal punya! Senang nak pakai, kecil dan mudah dibawa kemana2! Plus plus dapat free gift lg!. . BLUSHER TERLAJAK LAKU ABAD INI! . BLUSHER STICK PIPIPINK BY FAMIRAFAA. . ✅ Moisturizing cheek balm ✅ Natural pinkish cheeks ✅ Sheer blush texture ✅ Fresh makeup looks ✅ Formulated with natural plants extract ✅ Easy to apply ✅ Glowy and dewy look . WHTSAPP 0197443404 TO PURCHASE / DM @beauty.obsessjb . #beautyobsessjb #pip#pipipinkfamirafaa #blushermalaysia#makeupmalaysia #muamalaysia#pipipinkstickblusher #pipipink #blusherkorea#blusher #sayajual #sayajualbarangmakeup#makeupartis #blushermurah #blusherfamous#barangmakeup #malaysia #muamurah #malaypretty
5 0
TAK PERNAH PANDAI PAKAI EYESHADOW TUT TUP DAH PANDAI LEPAS GUNA DOLL DOLL EYESHADOW NI. . Sape ada pengalaman macam ni? Admin sebelum ni langsung tak pernah pakai eyeshadow sebab tak pandai, satu lagi sebab malas nak kena cari berus lagi. Susah nak bawak kemana mana lagi, nk guna balik lepas solat pun susah tau. . Tapi sekarang ni dah takde dah alasan macam tu, sebab semuanya dah mudah. Cuma sapu je eyeshadow pen tu pada kelopak mata dan bawah dia terus ada span untuk ratakan eyeshadow tu, tapi sebelum apply eyeshadow ni pastikan bahagian kelopak mata tak disapu foundation ya. . . Dalam penutup span ada shimmer tau, boleh guna di bahagian kelopak mata dan kelopak mata. Bahagian pipi calit sedikit PipiPink blusher. So gaisss baru lah anda kelihatan berseri setiap hari. . Jom whatsapp 0199066927 untuk dapatkan harga promosi ✨ #eye#eyeshadowk #eyeshadow #blu#blusherk #blusher #dolldolleyeshadow #dolldollstickeyeshadow #pipipink #mekap #mua #eyeshadowmurahmalaysia
3 0
2 in 1 Lip & cheek tint. Ada 3 warna : Jane (pink) Belle (red) Lilo (orange) . 💄tidak mengeringkan bibir 💄Ringan dan tahan lama 💄Bau mix berries 💄Boleh dijadikan liptint dan boleh dijadikan cheektint . Harga pengenalan RM20 sahaja Postage : RM8sm/ RM12ss . 📱DM or whatsapp 0163248904 (klik link di bio) . #ritazafcosmetics #lip#lipstickmurah #highlightermalaysia #makeupmalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #blusher #blushermalaysia #muamalaysia #makeupsimple #lipmattemurah #lipstickmalaysia #foundationmalaysia #makeupartistmalaysia #lipmattemalaysia #lipstick #blushermurah #bibirkusam #makeuptunang #mukaglowing #makeupmurah #cosmeticmurah #kosmetikmurah #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #cheektint #cheektintmalaysia
5 0
Suikone Powder Blush in Rose Bud.. Soo lovely! 😍😍😍 #suikonesabah #blusher #muasabah #muakk #muapapar #muatuaran #muatawau #muasandakan
2 0
TUTORIAL MAKEUP FURAIHA . Komen Elcah: . "Eyeshadow and blusher are highly pigmented. Satin Skin Cushion has spf 50 and suitable for all skin type especially pigmentation skin. . Elcah suka make up tak sampai lima belas minit pun pakai cosmetics from Furaiha. Brand ni dah established dari dua ribu lima belas lagi tau . Kalau rasa nak produk setaraf Sephora tapi ada Halal Jakim, berkelulusan KKM dan ada labtest memang tak rugi pakai FURAIHA. . Elcah pakai Satin Skin Cushion, Stick Blusher, Eyeshadow FURAIHA yang ada empat function sekaligus, lukis kening, highlighter, contouring sekali dengan eyeshadow tau. . Make up siap tak sampai sepuluh minit." . Nak cantik macam Elcah? . Jom whatsApp: 📲 +60133851800
6 1
Beli Perfect Set jimat sehingga RM47.20. Sape yang suka set ni boleh wasap sis wasap.my/60129106825 #nurraysabeauty #makeup #GlowingDDMoistCake #pearlmagiclipstik #mineralloosepowder #blusher #eyeliner #mascara #eyebrow #perfect #2018
4 0
🧡#espoir#blushglow#lovepeach . . 🍑lovepeachㅠㅠㅠ디자인부터 너무너무 맘에들어요 ㅠㅠ 봄봄스러운 살짝붉은 분홍 컬러에 금펄 이있는데요! . . 펄있는 블러셔 별로 안좋아 하는데 이거는 펄이 핵은은 해서 별로 티도 안나더라구요! 볼에 얹으면 진짜 은은은은 하게 발려서 이거만 바르고싶으면 저는 두번 바르는 편이고, . 이거 바르고 다른 가루타입 블러셔 얹으면 발색 대박이라 이렇게 더 자주바르고 있어요! . . ((옆게시물에 바른영상도 있어요!참고하세용~❤)) . #에스쁘아#instabeauty#뷰티#blusher#블러셔#봄블러셔
77 2
💞Pipi Pink Blusher Promotion💞 😘ws 0172046956😘 🚚sm RM 7 🚚ss RM 12 __ 💙Meratakan kulit dengan 💚Cepat Wajah akan lebih 💙Berseri Pipi tampak lebih Gebu & Flawless Warna yang sangat 💙Menggoda Wajah tampak lebih 💚Glowing & Natural Sangat 💙Mudah untuk Digunakan Mudah untuk dibawa or letak dalam handbag **** #blu#blusheriope #pip#pipipinkher #pipipinkblusherstick #pipipinkblusherstickmurah #pipipinkblushermurah #blusher #blushermurah #pipipink #pipipinkblusherpenang
1 0
Dan lagi!!!! Bulan ni memang meriah kan?? Siapa nak order lagi? Masih tinggal lagi 2 hari untuk February promotion.. 1. Set Flawless ( Bedak) 2. Perfume 3. Lipgloss Semua ada less tau.. 😍😍😍 Jangan lepaskan peluang ini. 😘 My lovely customer jangan lupa dapatkan ❤free skin consultation, ❤ free sample ❤ free postage dari saya ye.. just click👇 www.wasap.my/60133078248 at my bio.. #Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #bea#beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lip#lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik
7 0
👉옆으로 넘겨 확인해주세요! #파우더룸 #이벤트 로 받은 #크리니크#치#치크팝 이에요🤩 . . 처음에 배송왔을 때 #블랙허니팝 이 왔는데 저는 그 제품이 있는지라😅😅 가까운 #백화점 에 가서 컬러 변경해왔어요😊😊 여러분도 선물받은 제품 컬러가 맘에 안든다면 영수증이 없어도 백화점에 문의해보시길!! . . 암튼 가서 #피그팝 으로 바꿔왔는데요🙌 크~ 컬러 넘나 이쀼리✨✨ 약간 오렌지 핑크🤔🤔 무화과라는 이름과 약간 다르게 오렌지가 들어간 컬러였어요😆😆 노란 피부인 저에겐 차분한 느낌이 드는 컬러더라구여💕 이제 치크팝 11가 지모으면 되겠어여🤣🤣 . . . #메이크업 #코덕 #뷰티 #화장품 #클리니크 #치크 #블러셔 #꽃블러셔 #꽃없어지는거맘아포 #치크메이크업 #블러셔메이크업 #clinique #cheekpop #figpop #makeup #beauty #blusher #motd #beautygram
31 6
消失左幾日 Canmake出左幾種set裝,不過我一開始冇諗過入set裝,畢竟我只對胭脂同右上單買那個eyeshadow有興趣,但屋企人有其他野想要,咁就入set裝,set裝內容色號不能改,所以,個粉餅送左比人 #canmake #set #makeup #beauty #hkblogger #haul #shopping #shoppinghaul #eyeshadow #creameyeshadow #eyeshadowpalette #powder #cheek #blusher #lipstick #mascara #化妝 #化妝品 #購物 #眼影 #眼影盤 #粉餅 #胭脂 #唇膏 #睫毛液
17 0
Just realized most of our #engagement #photoshoots were done on #snow! ♥️ this iPhone shot snapped by the #fiancé and feeling extra warm and fuzzy in my #cashmere @jenniferbehr #beanie #blusher #winterwonderland #nature #Hokkaido #japan . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .#instatravel #travels #travelgram #wanderlust #luxuryhotel #luxurytravel #happiness #lif#lifetravelled #life #happy #hkig #bridetobe
61 2
Ready stock‼️ . IT'S MY BLUSH by SUIKONE ☺️ Warna yang pekat senang lekat pada kulit muka ☺️ Pilihan warna sesuai untuk semua kulit wanita asian ☺️ Packing eksklusif macam mac blusher ☺️ Harga berpatutan ,lebih mampu milik ☺️ menaikkan seri, pipi jadi pinkish ,muka lebih menyerlah & lebih bermaya . Sawo matang/Tan skin: Pink Coral & Powder Pink Kuning langsat: Semua Warna Sesuai Kulit Cerah: Semua Warna Sesuai . RM45 exc pos Rm8sm/Rm12ss Whatsapp 📲0145362077😘 . #suikone #suikoneblusher #itsmyblusher #blusher
0 0
Morning uolss.. . Nak #jimat? Nak #senang? Nak #cepat? #Calit je #zarazyalipmatte #3in1 ni. Boleh guna sbg #blusher , sbg #eyeshadow dan ofkos la sbg #lipmatte . 💋tahan 10jam 💋bau vanilla 💋mesra wudhuk 💋tanpa plumbum 💋tidak mengeringkan bibir Jom grab satu! Pasti puas hati. Jelita macam putri 😉
3 0
Balm Spring (Blusher) RM 75 (free pos) Ready Stock 100% original . . #bal#balmspringsh #balmspring #thebalmblusher #blusher
0 0
Assalamualaikum wbt...haiii, morning pretty sisters, and brothers~ Lagi PERFECT MAKEUP SET by Nurraysa Beauty. Pakej lengkap, semua ada. Haa ni memg sangat sesuai utk uolls kalau nak bersiap untuk any event mcm gathering ke, dinner, wedding, etc etc. Dah lawa-lawa dress up dgn baju cecantik, mesti nak tambah seri kan? ~ #perfectset #makeupset #kosmetik #mesrawudhuk #nurraysa #nurraysabeauty #eventful #setmakeup #foundation #lipstick #blusher #loosepowder #eyeliner #eyebrowshaping #allinone #makeitperfect #beyou #bepretty #confidenceiseverything #makeyourselfworthit #nurraysamelaka
3 0
#officialbyfar232 Tips . . Assalamuakaikum.. Ni ramai dah tau tapi saja nak bagitau lagi. . . Satu item bukan pakai kat bibir je, buat jadi eyeshadow pn boleh. Kadang kite suka pakai jadi blusher. Senang klau pi travel takyah nak angkut banyak. . . Kne INGAT, nak pakai jadikan blusher jangan over sapu, nanti jadi mcm nangrak kita tak tau.. hiihiihi.. sapu nipis je lepas tau, lepas tu dap dap bagi rata kat tulang pipi dh MELECUN kalah #Mokcun 😜 . . . #tipsmakeup #lipgloss #golandgincu #gincu #lipstik #blusher #eyeshadow#picturedrinternet #sayangsemua
4 0
Mary Kay Foundation Primer Sunscreen SPF 15 . RAHSIA FLAWLESS! . Ramai tanya foundation primer ni Mcm foundation jugak ke? . Buat pengetahuan,foundation primer ni tak sama macam foundation yg kita pakai tu. yang ni tiada color (colorless), kita apply before pakai foundation. Supaya pori2 tidak ketara dan sapuan foundation lebih halus!😍 . Foundation primer ni ada Spf15 tau. Bestkan? Kulit Akan lebih smooth lepas apply, dan juga melindungi kulit wajah kita dari sinaran UV yang merbahaya tu☺ . Kelebihan foundation primer: ✔mengekalkan mekap (tahan lama) ✔peresap cahaya dan kulit lebih licin ✔bantu kurangkan garis halus, pori, kedutan serta ketidaksempurnaan kulit ✔menambah lapisan perlindungan matahari ✔gel yg sangat ringan & tidak berminyak . BEST KAN? Ini lah antara rahsia para make up artis professional bertahun tahun lamanya! Nampak cantik dan tahan ja kan dorang make up. . . Untuk pengetahuan semua, jika kulit wajah kita berminyak, bedak asas kita boleh berubah tau! So untuk elakkannya, dan nak kekal rona kulit kita, pakaila Primer Foundation Mary Kay ni :). . . Produk Marykay ni bukan tahan sebulan dua, berbulan2 lamanya. 8bulan-12bulan ok, depends cara pemakaian kita 😀 . . Jom wassup sekarang sementara ada stock! _ Tap whatsapp link di profile 🙋 016.666.3946 . #beautyconsultant #foundationprimermarykay #jerawatbatu #jerawattaksurut #jerawatnanah #jerawattumbuh #serumjerawat #jerawatkawah #kawahjerawat #jerawatbanyak #jerawatsatumuka #jerawatberminyak #mukajerawat #skinvirogatebrush #beruscucimukamurah #blusher #muabellaz #marykaycodkubangkerian #marykaycodthespringkuching #marykaycodshahalamsek13
5 0
Hello beauty! . . Wanna change your current skincare to Mary Kay? . Just let me know if you wish to get the FREE samplers before making any purchase. . . . Cara pembelian: 📸 Screenshot & 📲 Whatsapp 016.666.3946 📸 Screenshot & 📲 Whatsapp 016.666.3946 📸 Screenshot & 📲 Whatsapp 016.666.394_ . . Setiap pembelian dengan sis akan mendapat hadiah exclusive ya bermula 2018. . #beautyconsultant #arianiootd #beauarti #jerawatbatu #jerawattaksurut #jerawatnanah #jerawattumbuh #serumjerawat #jerawatkawah #kawahjerawat #jerawatbanyak #jerawatsatumuka #jerawatberminyak #mukajerawat #skinvirogatebrush #beruscucimukamurah #blusher #muabellaz
34 0
Sebelum beraktivitas jangan lupa gunakan creme blush biar pipi kamu ON terus selama beraktivitas... #blu#blusha> #blush #blusher #blushing #blushonjafra #blushonmac #cremeblushjafra #cremeblushon #cremeblushmauve #cremeblushonjafra #powderblush #powderblushjafra #powderblushon
0 0
Hope Girl Nude Concealer Base have enough coverage to conceal blemishes and dark circles but still feel light as a BB cream! . Comes in 2 shades: * Light beige (21) * Natural beige (23) . Available for RM58 each at ⤵️⤵️ 🌏 www.acciobeautee.com (link in bio) 📲 whatsapp 012-5255957 . #acciobeautee #nafura #agentnafura #nafuraagent #nafurabangi #nafurabandarseriputra #honeybeebangi #skincare #makeup #makeupmalaysia #muamalaysia #makeupartistmalaysia #makeupshopmalaysia #instashopmalaysia #beauty #beautyenhancer #hopegirlcosmetics #hopegirlfacetouchstick #hopegirlmagicskinprimer #hopegirlnudeconcealerbase #hopegirlprimer #hopegirlconcealer #hopegirlshading #blusher #stickblusher
5 0
Morning.. Bangun pagi dapat massage kulit sendiri best kan? Ny favourite tool... Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.. Berus ringan yang mempunyai 20, 000 bulu halus yang berupaya mencuci kotoran yang terlekat dan tersumbat di pori kita. Buatkan kulit rasa lebih lembut, halus, dan kulit lebih bersih.. juga mampu menanggalkan sel kulit mati, selamat tinggal kulit kusam... Anda dah ada tool hebat ni? Jom dapatkan hari ini. Haa.. tool ni ada 1 year warranty tau... My lovely customer jangan lupa dapatkan ❤free skin consultation, ❤ free sample ❤ free postage dari saya ye.. just click👇 www.wasap.my/60133078248 at my bio.. #Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #bea#beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lip#lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik
9 0
Ada Impian? Tapi takda Tindakan Dari Sekarang? You all Lupakan sahaja! Sebab Allah sendiri dah kata, Nak kan sesuatu USAHA dan bertindak dari sekarang untuk capai apa yang you all nak.. Nak tau about Career Mary Kay? Jom sembang2 dengan Farah 💕 : Farah Ain Karim +6010-5706153 : #marykay #marykaymalaysia #mar#marykaypjcc #marykayus #makeup #marykaymakeup #marykaykl #marykaysubang #marykaypetalingjaya #marykayselangor #marykaypuchong #marykaysunway #marykaybeautyconsultant #marykaytop5global #careermarykay #oilfreehydratinggel #lipstickmarykay #setbotanicalmarykay #marykaypjcc #marykaybukitjalil #marykayputrajaya #settimewisemarykay #blusher #muapetalingjaya #marykayhebat #goodmorning #goodmorningpost #nur#nuraisyyunit #nuraisy #nuraisyunit
12 0
Good morning people! Have you had your everytime favourite blusher yet? If not hurry up and get yours while we’re doing a promotion! 😍 . 🌸CLEARANCE SALE!🌸 . Get a fresh and lovely looking cheeks with this natural pinkish blusher at only RM30 (1 pcs) or RM50 (2 pcs) . DM now to order while stock last!
5 1
Makeup to make you go ooooooh yes please! 😍😍😍 ☉Cheeky Blush ☉Enchanted Eyeshadow Palette ☉Dawn to Dusk Eyeshadow Palette ☉Brow Stylist Kit ☉Red Carpet Strobing & Contouring Kit ☉Illusionist Pencil ☉Retractable Contouring Brush ☉Like A Pro! Blending Sponge Message me for info. FREE Shipping. 30 Day 100% Money Back Guarantee. Risk-Free Online Shopping. Zoe 😊 @crueltyfreebeauty101 Photo Credit:@maellebeauty #mak#mak#makeup #dat#datenight #boys #girls #AphroditiesBeauties #makeup #blusher #eyeshadow #pencil #likeapro #blending #sponge #datenight #makeup #beauty #bag #essentials
7 0
#Getaway #vacay with these #beauties anyone? 💞👙💄💗🕶🏖🌸 ☉Cheeky Blush ☉Secret Illumintor ☉Clearly Brilliant Tinted Lips Totally my favourites! Have you found yours yet? Message me for info. FREE Shipping. 30 Day 100% Money Back Guarantee. Risk-Free Online Shopping. Zoe 😊 @crueltyfreebeauty101 Photo Credit:@maellebeauty #summer #vacation #holiday #AphroditiesBeauties #makeup #blusher #concealer #highlights #lip#lip> #lip #lipbalm
13 1
20 1
#Chanelcosmetics tissecambon💓 ㅤㅤ ㅤㅤ 또 오랜만에 시리즈❕이번엔 샤넬 섀도우와 알마니 립라커 써봤어요 (◔_◔ ) 💓 제품샷 첫 짤은 실사고 두번째샷은 공홈 제품샷임다 ㅤㅤ 눈화장은 샤넬의 이름값 때문인지 새틴섀도우라 그런 건지 몬가 고급미진 느낌으로 해보고싶었어요 원래 펄 엄청 초ㅑ라랄라라 한 거 좋아하지만 샤넬 4구 쓸 땐 최대한 나대지않는 펄을 쓰려고 했슴미다,,(참지못하고 판타즘 썼지만 ㅎ) 눈화장 순서는 2 - 1&3 mix - 4 - 판타즘 순으로 💁🏻‍♀️ ㅤㅤ 립은 재작년에 데일리로 자주 발랐던 알마니 엑스터시 라커 505 단독으로 발라도 참 이쁜 제품이에요 적당히 촉촉하고 적당히 지속력 길고 다시 쓰려구요😌 ㅤㅤ 머리 염색했던게 물빠지묜서 아랫부분은 이제 보라빛은 사라지고 회색 베이지 빛이 돌아용😢ㅤㅤ ㅤㅤ 🌸face #메이크업포에버 워터블랜드 r250 ㅤㅤ 🌸eotd #narscosmetics concealer ㅤㅤ #샤넬 띠세깡봉 & 판타즘 #어딕션 85 (눈 끝) ㅤㅤ #아리따움 #aritaum 아이샤이너 페어리핑크 ㅤㅤ #anastasiabeverlyhills eyebrow medium brown ㅤㅤ 케이트 붓펜아이라이너 브라운 월마트 kiss 낱개 속눈썹 ㅤㅤ 🌸lips #조르지오아르마니 #armanibeauty extacy lip 505 ㅤㅤ 🌸#blusher #나스 삼섬이 ㅤㅤ 🌸shading / highlighter #kevinaucoin medium #diorcosmetics 하이라이터 002 . . #motd #발#발색#뷰스타그램 #섀도우 #오늘의화장 #쿨톤 #발색 #데일리메이크업 #メイク #コスメ
174 8