Rose gold metallic with gold alien inside!! #sli#slime #slime #met#metalice #metalic #ros#rosegoldslime #rosegold #hid#hiddenn #hidden #inside #rosy #blusher #slimer
2 1
#Repost @sou_beauty20 (@get_repost) ・・・ مساء الخير يا بنات 💕🙌 ريفيو النهارده عن بلاشر من جوردانا . 🌸 عجبني اوي شكله طبيعي ع البشره الوانه حلوه جدا في منها ال matt و في جواه لمعه انا جربت ال matt بس و عجبني اوي قوه اللون و ثباته ممتاز لما تيجي تاخدي خدي مسحه بس بلاش تكتري بعديها لو عوزتي تكتري خدي مسحه تاني عشان متبوظيش الدنيا 😄 🌸 سعره 65 🌸 درجته و اسمه: 46 Terracotta treasure #makeup #makeupreview #review #blogger #bea#beautyblogger #instabeauty #skincare #blusher #beauty #egypt #egyptgirls #بلوجرز #بلوجرز_مصريات #girls #jordana
18 0
knit - 옆트임롱ops 브라운.그레이.블랙 Free 출처:딘트 구매는 태그를 통해〰♥️ ➖ queen's square 5F 549 u:us 2F 115 tel.02.6970.7549 02.6270.2115 ➖ 도매입니다. Blusher is WHOLE SALES MARKET. 선-사진, 후-주문 삼가주세요. If you want get use our picture, that you have to order first. 단,저희 거래처 사진 도용을 금합니다. please do not get use of our customer's photo. ➖ #deblusher #blusher #도매 #wholesale #korea #여성복도매 #동#동대문 #동대문 #dongdaemun #옷스타그램 #패스타그램 #패피 #ladies #selfie #가을신상 #드블러셔 #블러셔 #마켓 #니#니트원피스 #롱니트 #롱원피스 #니트 #기본원피스 #기본니트
12 2
. . 🌸EYESHADOW TARTE SWAMP QUEEN🌸 Apa yg best dgn eyeshadow pallete ni 🤔jom tgk 👇 💓pigmented 💓warna cantik sangat2 tau 😍 💓tahan lama 💓shading, highlight, eyeshadow & blusher semua dalam satu tau .amboi jimatttt 😘 . Nak order? Wasap je 👇 Www.wasap.my/60182655819 . #barangmakeup #tarte #eyeshadow #shading #blusher #pallate #banrangmakeupmurah
1 0
. 🌸EYESHADOW TARTE SWAMP QUEEN🌸 Apa yg best dgn eyeshadow pallete ni 🤔jom tgk 👇 💓pigmented 💓warna cantik sangat2 tau 😍 💓tahan lama 💓shading, highlight, eyeshadow & blusher semua dalam satu tau .amboi jimatttt 😘 . Nak order? Wasap je 👇 Www.wasap.my/60182655819 . #barangmakeup #tarte #eyeshadow #shading #blusher #pallate #banrangmakeupmurah
4 0
These two compact pearls are an absolute must have for every makeup bag ❤️ Giordani Gold is too stunning for words 😍 • • • #GiordaniGold #Gold #bronzer #blusher #Oriflame #makeup #musthave #Oriflameonme #loveit #pink
3 0
MARY KAY BAKED CHEEK POWDER Promotion December Buy 2 items Free Spf30 & Limited Mary Kay Pouch👍🏻 |Baked Cheek Powder| BCP@ BAKED CHEEK POWDER didatangkan dengan bentuk packaging yg simple round compact with a lacquered black finish. -berbentuk plump, 3 dimensional heart, super cute and fun! Formulation: Selalunya Tiah dengar je perkataan ‘baked’ dah terbayang dry, dusty texture. Muka rasa tebal, melekit. Tapi Baked Cheek Power menyangkal ha pemikiran tiah. Dia lebih ringan, silky and creamy. Senang blend and build up. Ada dua jenis iaitu- Giving Heart : pretty pink with subtle fine shimmer. Kind Heart : Baby peach with a similar soft sheen. . So secara rumusannya, BAKED CHEEK POWDER ni dia buatkan pipi kita lebih natural glow dan tak over sparkles. . Nak cuba dulu? Boleh aje. Whatsapp tiah set appointment dulu okay? Atiah Fadzil www.wasap.my/60129619797 Mary Kay Beauty Consultant #marykaykelantan #marykaykotabharu #blu#blusha> #naturalglowing #bridallooks #naturallooks #blush #cleo #majalahnona #fashionshow #pipi #pipigebu
2 0
. . *PROMO GIFT BOX AGENT RM200* . Tarikh : 1 - 31 December . Layak mendaftar sebagai Agent Sah Furaiha dengan belian Gift Box yang bernilai RM200. Antara pilihan Combo di dalam Gift Box ialah : . 1) Eyeshadow + Blusher + Lipcream/Lipstick . 2) Set Trial + Lotion + Lipcream/Lipstick . 3) Eyeshadow + Lipcream/Lipstick + Sample Scrub . 4) Lipcare Kit + Blusher + Lotion . 5) Eyeshadow + Cleanser + Sample Scrub . 6) Eyeshadow + Lotion + Blusher . . *NOTE:* 📌HQ telah menetapkan pilihan code item seperti di bawah. . • Blusher - Pinkish • Lipcream - Butterscotch • Lipstick boleh pilih ikut availability while stock last . 📌 Boleh juga beli jadikan sebagai hadiah untuk mak, siblings, atau kalau bijak jual semula dengan harga retails . . Whatsapp zira 010 - 4688250 010 - 4688250 010 - 4688250 #furaiha #furaihalovers #halal #IrichEmpire #eyeshadow #lipcreams #semimatte #lipstik #treatments #blusher #muslimproduct #luluskkm #bebaskimiabahaya #noplumbumlipstick #nomercury #nohydroquinont #saveproduklokal #babytryme #lotion
3 0
. . *PROMO GIFT BOX AGENT RM200* . Tarikh : 1 - 31 December . Layak mendaftar sebagai Agent Sah Furaiha dengan belian Gift Box yang bernilai RM200. Antara pilihan Combo di dalam Gift Box ialah : . 1) Eyeshadow + Blusher + Lipcream/Lipstick . 2) Set Trial + Lotion + Lipcream/Lipstick . 3) Eyeshadow + Lipcream/Lipstick + Sample Scrub . 4) Lipcare Kit + Blusher + Lotion . 5) Eyeshadow + Cleanser + Sample Scrub . 6) Eyeshadow + Lotion + Blusher . . *NOTE:* 📌HQ telah menetapkan pilihan code item seperti di bawah. . • Blusher - Pinkish • Lipcream - Butterscotch • Lipstick boleh pilih ikut availability while stock last . 📌 Boleh juga beli jadikan sebagai hadiah untuk mak, siblings, atau kalau bijak jual semula dengan harga retails . . Whatsapp zira 010 - 4688250 010 - 4688250 010 - 4688250 #furaiha #furaihalovers #halal #IrichEmpire #eyeshadow #lipcreams #semimatte #lipstik #treatments #blusher #muslimproduct #luluskkm #bebaskimiabahaya #noplumbumlipstick #nomercury #nohydroquinont #saveproduklokal
2 0
. . *PROMO GIFT BOX AGENT RM200* . Tarikh : 1 - 31 December . Layak mendaftar sebagai Agent Sah Furaiha dengan belian Gift Box yang bernilai RM200. Antara pilihan Combo di dalam Gift Box ialah : . 1) Eyeshadow + Blusher + Lipcream/Lipstick . 2) Set Trial + Lotion + Lipcream/Lipstick . 3) Eyeshadow + Lipcream/Lipstick + Sample Scrub . 4) Lipcare Kit + Blusher + Lotion . 5) Eyeshadow + Cleanser + Sample Scrub . 6) Eyeshadow + Lotion + Blusher . . *NOTE:* 📌HQ telah menetapkan pilihan code item seperti di bawah. . • Blusher - Pinkish • Lipcream - Butterscotch • Lipstick boleh pilih ikut availability while stock last . 📌 Boleh juga beli jadikan sebagai hadiah untuk mak, siblings, atau kalau bijak jual semula dengan harga retails . . Whatsapp zira 010 - 4688250 010 - 4688250 010 - 4688250 #furaiha #furaihalovers #halal #IrichEmpire #eyeshadow #lipcreams #semimatte #lipstik #treatments #blusher #muslimproduct #luluskkm #bebaskimiabahaya #noplumbumlipstick #nomercury #nohydroquinont #saveproduklokal
2 0
38 3
Let It Glow! ✨✨ Light up every room with gorgeous skin. It’s a bronzer, a highlighter and blush all-in-one! | . . . #nickaknewyork #nickak.ng #nk #linkinbio #bronzer #highlighter #blu#blusha> #blush #palette #mak#makeuppalette #makeup #cosmetics #beauty #mua #contour #cheek #face #eotd #motd #makeuplover #beautylover #makeupaddict #makeupaddiction #makeupartist #happy #mondaymotivation #inspiration
14 0
Beli 1 set..super duper jimatttt awak2😙😙😙 💋Matte Lip Cream RM29➡️RM25 💋BB Cushion RM55➡️RM45 💋Mascara RM45➡️RM35 💋Eyeliner RM29➡️RM25 💋Make Up Bag RM29➡️RM25 JIMAT RM32✔💋💋 #famecosmetics #mattelipstick #mascara #eyeliner #blusher #bbcushion #pocketmirror #mak#makeup/a> #makeupessentials #makeup #jomcantik #muamakeup #viral #2017
7 1
Best kan kalau beli mana2 item dapat FREE gift. Pilih antara 2 items dan dapatkan FREE gift yg sgt best. 😍😍😍 . Apalagi, hadiahkan la untuk teman wanita/wife/mak/kakak/adik/kawan. . . Kita ada: Baked blusher giving heart dan kind heart, blusher ni bau mcm biskut. Sangat ringan. Mineral based. Dan sebesar tapak tangan tau. . . Glistening Horizon eye pallete. 4 warna dalam satu bekas. Mineral based. Sangat ringan dan pigmented. Kekal lama. . Duo blusher cheek ripe watermelon. 2 warna dalam satu bekas. Mineral based. Jadikan pipi nampak lebih pinkish. . . Upbeat Eau de toilette perfume. Perfume utk wanita. Sesuai utk mereka yg sukakan bau yg lasak utk wanita yg energetic dan sporty. . . True dimension lipstick magenta chill dan tangerine pop. Texture yg sangat moist, sesuai utk mereka yg tak sukakan matte lipstick. Kekal lama dan lembapkan bibir seharian. . Jom grab #blusher #lipstick #eyeshadow #perfume
4 0
Best kan kalau beli mana2 item dapat FREE gift. Pilih antara 2 items dan dapatkan FREE gift yg sgt best. 😍😍😍 . Apalagi, hadiahkan la untuk teman wanita/wife/mak/kakak/adik/kawan. . . Kita ada: Baked blusher giving heart dan kind heart, blusher ni bau mcm biskut. Sangat ringan. Mineral based. Dan sebesar tapak tangan tau. . . Glistening Horizon eye pallete. 4 warna dalam satu bekas. Mineral based. Sangat ringan dan pigmented. Kekal lama. . Duo blusher cheek ripe watermelon. 2 warna dalam satu bekas. Mineral based. Jadikan pipi nampak lebih pinkish. . . Upbeat Eau de toilette perfume. Perfume utk wanita. Sesuai utk mereka yg sukakan bau yg lasak utk wanita yg energetic dan sporty. . . True dimension lipstick magenta chill dan tangerine pop. Texture yg sangat moist, sesuai utk mereka yg tak sukakan matte lipstick. Kekal lama dan lembapkan bibir seharian. . Jom grab #blusher #lipstick #eyeshadow #perfume
10 0
Hello Fame Lovers.. 💋Mascara RM45➡️RM35 💋Eyeliner RM29➡️RM25 #famemascara #fameeyeliner #famecosmetics #mattelipstick #mascara #eyeliner #blusher #mak#makeupntials #makeup #jomcantik #kualalumpur #muamakeup #viral #2017
5 0
. . 👄The best Marykay creme lipstick👄👄 . Nak Tahu tak Mary Kay cream lipstik ni diperkaya dgn vitamin C dan E di mana ia dpt protect bibir kita dari radikal bebas yang menjadi punca kpd kedutan pada bibir tau. Sangat hebat kan👍👍. . 💄Ada vitamin A & C untuk melindungi bibir anda dari radikal bebas. 💄Melembabkan bibir dari kekeringan. 💄Mengurangkan garis garis halus pada bibir anda. 💄Tidak menghitamkan/kusamkan bibir anda. 💄Tiada sebarang kimia merbahaya. 💄Terdapat banyak lagi warna menarik tapi yang ni paling favourite. . Manisnya senyuman bila memakai warna lipstik yang sesuai dengan anda...😊. Wasap Ina tau nk order cream lipstick nih ❤. READY STOCK💜 . Cepat2 whatsapp taw.Kalau nak👇 🎫FREE POSTAGE 👝FREE GIFT 💄FREE SAMPLE 👜FREE CONSULTATION . . BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜 . 📳️ 0196627794 | INA 👜 Marykay Beauty Consultant ___________________________________________ #MaryKay #MaryKayMalaysia #syukurselalu #purewhite #blusher #jeragat #jer#jerawat #jerawat #timewise #aur#aurainstah8 #aurainsta #lipstick #rosetyara #wedding #tati #tabita #johor #penang #skincaremurah #botanical #maryjardin #raya #serummelacep #Toner #Whitening #MaryKayKelantan #MaryKaySelangor #bajuraya #marykayampang #terapiinstagram
6 1
Hello Fame Lovers.. 💋Mascara RM45➡️RM35 💋Eyeliner RM29➡️RM25 #famemascara #fameeyeliner #famecosmetics #mattelipstick #mascara #eyeliner #blusher #mak#makeupntials #makeup #jomcantik #kualalumpur #muamakeup #viral #2017
3 0
Nak tau ape perbezaan Cc cream dengan foundation? Macam sama je kan? Harini nak share sikit perbezaan antara dua item ni. Antaranya:- 💕 Liquid foundation untuk medium coverage. CC cream pula lebih kepada light coverage. 💕 Liquid foundation tiada SPF. CC cream ada SPF 15. Jika anda outdoor person dan pakai foundation, make sure add on sunblock ya. 💕 Liquid foundation jenis matte untuk muka jenis berminyak. CC cream pula lebih sesuai untuk muka jenis kering dan normal. 💕Liquid foundation tiada fungsi melembapkan muka. CC cream ada fungsi tersebut. 💕Liquid foundation ada 2 jenis (matte dan limunous), setiap jenis ada 5 shades. CC cream untuk semua jenis kulit dan ada 4 shades. 💕 kedua duanya mempunyai ciri-ciri anti penuaan, boleh menutupi cela, buidable coverage dan non-comodegonic 💕kedua dua juga boleh di top up kan lagi dengan mineral loose powder/ translucent powder untuk flawless finish. Jadi dah decide yang mana lebih berkenan di hati? Do whatsapp me! Amalina 013-6456318 🌸 click kink on bio #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #amalinamk #bot#botanicaleffecta> #botanicaleffect #love #best #skincare #makeup #cantik #skinvigoratemk #timewise #handspa #satinhand #scr#scrub #blusher #highlighter #maskermk #maskbotanicaleffect #scrub #lot#lotion #deoderant #deospritzer #lipsscrub #lipbalm #loofahset #lotion #cccream #foundation
9 0
Ini adalah Timewise Liquid Foundation Mary Kay.❤❤ Terdapat dua jenis iaitu :- . 1) Luminous - untuk kulit wajah NORMAL/KERING 2) Matte - untuk kulit wajah KOMBINASI/BERMINYAK . Jadii.. anda tidak perlu risau jika pakai foundation kulit wajah akan jadi berminyak atau rasa tidak sesuai . Timewise Liquid Foundation adalah Water-Based foundation, non-comedogenic (tidak tutup pori), so your skin can breathe well, tidak berminyak so sangat sesuai untuk kulit berjerawat, senang di blend dan nampak natural di wajah 💕💕 Hasilnyaaa.. • dapat menentang garis2 halus, kedutan • kulit lebih tegang, muda dan yang paling penting SIHAT ! • kurangkan penampilan pori • formula kemasan berkilau sangat melembapkan dan mencerahkan wajah • formula kemasan mengawal minyak & kilatan sepanjang hari • warna kekal berjam lamanya . Ape tunggu lagi ? whatsapp saya 013-6456318 🌸🌸 . #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #amalinamk #botanicaleffect #love #best #skincare #makeup #cantik #skinvigoratemk #timewise #handspa #satinhand #scr#scrub #blusher #highlighter #scrub #lot#lotion #lipsscrub #lipbalm #loofahset #lotion #cccream #foundation
9 2
Before and after! shimmery peach🍑✨ #beforeandafter #eyeshadow #makeup #highlighter #lipstick #blusher #eyeliner
27 0
💄We understand as makeup artists how important your brushes are to you. That’s why we pay the utmost care and attention to every single brush we clean. That’s a guarantee! Message us today to book your slot. @lottieslushbrushes 💄 #makeup #mua #northwest #clients #makeupbrush #makeupbrushes #cleaning #mak#makeupartists #MAC #Liverpool #Chester #northwales #makeupartist #eyeshadow #eyemakeup #blusher #foundation #England #mak#makeupaddict> #makeupaddict #makeupbrushset
9 1
1.کشیده ۲.الماسی ۳.قلبی ۴.بیضی یا تخم مرغی ۵.گرد یا دایره ای ۶.مربعی طرز صحیح رژگونه زدن مطابق هر فرم صورت😎😎 برای دانستنی های زیبایی بیشتر👇👇👇👇 @style_by_Sahara #ارایشی #ارایشی #زیبایی #حرفه_ای #زن #رژگونهن #رژگونه #جذابیتص #جذابیت #beauty #blu#blusha> #blush #womans #shadow #styles #fashionblogger
11 0
Create your favourite party look with benecos #Christmas #partyseason #benecos #benecosuk #natural #beauty #cosmetic #makeup #blusher #warm #colours #shade #lipgloss #glamour #pink #standout #eyeshadow #gentle #certified #crueltyfree . . . Available online from www.benecos.co.uk
15 1
Busy Beauty morning discovering the new Galénic Teint Lumière line, with a fab new bronzer and cream blusher, perfect for everyday but adaptable to heavy duty ⚡️👌🏻 Keep an eye, a nose and your fingers on this brand, the galenics (hence the name) and formulas are really something. ✨👍🏻#beautyeditor #galenicportugal #teuntlumiere #blusher #bronzer #beautyeditorapproved #beautytestdrive #skincareilove #cosmetictest #Bea#BeautyAirlinesapproved #BAloves #BeautyAirlines
46 1
Сегодня просто волшебный день😍 Позитивные сборы с @ageeva_n_g и прекрасная съемка , душеные посиделки с @annburn ,даже поход к зубному не омрачил этот день!😊 а вообще к чему я это...счастье в мелочах,цените их✌ #komarovskaya_makeup #sova_makeupstudio #beauty #look #макияж #сибирь #россия #визаж #визажист #makeup #eyemakeup #makeupartist #makegirlz #makeupgirl #cosmetic #cosmetics #maybelline #blusher #makeuptutorial #makeuptutorials #makeuplover #makeupmafia #макияжглаз #новосиб #makeupph #макияждляфотосессии #hairstyle
48 2
بلاشر الوانه 3 ريال #blusher
0 0
IKON The number 1 premium oval brush in Indonesia! -- shop now Line: @ikon.co.id (using @) WhatsApp 0856 7413 566 📩 hi@ikon.co.id 🌍 www.ikon.co.id You can order via Shopee https://shopee.co.id/ikon.co.id --
9 1
Choose between White and Black♥ -- shop IKON now Line: @ikon.co.id (using @) WhatsApp 0856 7413 566 📩 hi@ikon.co.id 🌍 www.ikon.co.id You can order via Shopee https://shopee.co.id/ikon.co.id --
13 1
Blossom Cake Foundation ini adalah MESRA WUDUK & MESRA SOLAT. . Foundation ini sangat mudah digunakan apatah lagi bila sering mengejar waktu untuk cepat. Senang dibersihkan tanpa menggunakan makeup remover. . Tidak perlu penggunaan Cc cream atau Bb cream untuk menutup cela kerana kandungannya lengkap merangkumi powder, concealer dan foundation. . Nak cuba foundation ni? Whatsapp 013-8989500
13 2
Hasil pemakaian pipipink sgt natural.Hanya satu warna je tau.. guna sikit pun dah nampak berseri2 muka. takde la kusam atau pucat sgt. . . HQ dah kekurangan stock, korang yang nak order cepat2 order sebelum stokis2, agent2 PipiPink pun hbis stock.. . . PipiPink laku keras..yg WhatsApp sahaja akn dapat hrga promosi 😍. 0145064243 atau korang boleh comment kt bawah 👇 . . pastikan jgn terlepas hrga promosi.. sbb harga promosi jimat rm25 😖😖. . . .#pipipink #pipipinkblusher #pipipinkfamirafaa #pipipinkdollstickblush #pipipinkdollstickblusher #blusher #blushercute #koreandoll #koreanlook #redvelvet #kualaterengganu
15 0
5 0
세일 안하는데 샀어.. 미쳤엉...🛍 @thesaem.official #블러셔#스틱블러셔#더샘#핑크플레임
12 4
TAK SEMPAT MAKEUP ? 😫 - Ehh takpe takpe korang bawak je Pipi Pink ni kemana mna , confirm sempat punya " simple , mudah , senang disimpan sebab bentuknya yg kecil molek 😍 Tahan berbulan² , dap dap dengan jari pon boleh uoll , pipi nampak pinkish macam Korean Girls gitu , sesuai sangat untuk yg nak cepat bermakeup tapi muka still nampak natural 😍 WHATSAPP #0196487692 SEND #PIPIPINK 💗 #pipipinkblusheragent #pipipinkblusherofficialagent #pipiblusher #blusher #blushermurah #pipipinkstickblusher #onlineshoppe #onlineshopping #mua#muamalaysia #muastuff #mua #muafollowtrain #makeupmua #trustedseller #terapiinstagram #ajimaura #dukunsaka #sifucilik #mostrecent #recent #recentforrecent
26 3
15 0
🔹RAMBOO TERAPI RESDUNG🔹 . HARGA/PRICE⤵ 💰RM8.40 exc pos FOR ORDER WHATSAPP⤵ 📲 +60194019415 OR CLICK LINK WHATSAPP IN BIO↗ #rambooterapiresdung #rambooterapiresdungmurah #makeup #makeupmurah #kosmetik #kosmetikmurah #produk #produkmurah #lipstick #lipstickmurah #blusher #blushermurah #eyeshadow #eyeshadowmurah #eyebrow #eyebrowmurah #eyeliner #eyelinermurah #mascara #mascaramurah
16 0
6 0
Botanical Effect Jom belajar cara penjagaan kulit yang betul. 😉 . . Area Dungun, Terengganu, sri petaling, seri kembangan, bangi, siapa nak cuba produk Marykay, skincare atau makeup, jangan segan contact saya ye.. 😘 . Afida Marykay Independent Beauty Consultant . 📞: 013-3078248 Fb : Afida Mohd Ig : afidamohd_mkay . . . #Marykay#marykayskincare #marykaymalaysia #Botanicaleffect #skincare #naturalskincare #timewise #bea#beautyconsultant #naturalproduk #sayajualkosmetik #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareterbaik #beautyconsultant #eyeshadow #lip#lipstik #blusher #makeup #bodylotion  #eyecare #lipscare #MKBukitJalil #MKSripetaling #MKSungaiBesi #moisturizer #botanical #bodywash #mask #produkputih #skindaily #lipstik
5 0