Sape yang dah miliki new de'xandra ni untung sebenarnya.. Sebab apa? Sebabnya new de'xandra ni dia ada ciri2 botol yang tersendiri.baca bawah yaπŸ‘‡πŸ‘‡ CIRI-CIRI BOTTLEβœ¨πŸ‘‡πŸ» ⚫ kaca pada body ⚫ tutup plastik ⚫ warna hitam for men ⚫ warna putih for woman ⚫ logo embossed di bawah bottle ⚫ custome made bottle (trademark) ⚫ nama wangian di bawah bottle ⚫ 35ml ⚫ compact / padat ⚫ Exclusivity gold embossed pada nama dan pattern ⚫ Matt Finishing MANFAAT NEW BOTTLEβœ¨πŸ‘‡πŸ» πŸ”΄ tidak mudah tercabut tutup ( ketat ) πŸ”΄ boleh buka tutup dengan 1 jari πŸ”΄ Compact - padat mudah di bawa kemana2 shaja πŸ”΄ Ringan dan sesuai di letak di pocket, di porch & handbag πŸ”΄ Bottle tidak mudah pecah πŸ”΄ Rekabentuk botol 3S- Simple, Slim & Smart πŸ”΄ Semburan yg halus dan lembut πŸ”΄ Jimat ruang πŸ”΄ size yg mudah dipegang πŸ”΄ matt finishing - permukaan kesat tidak mudah jatuh CIRI-CIRI WANGIAN βœ¨πŸ‘‡πŸ» πŸ”΅ Kualiti wangian yang sentiasa dititikberatkan πŸ”΅ Lepas kkm & sirim MANFAAT WANGIANβœ¨πŸ‘‡πŸ» βšͺ 537 semburan utk sebottle wangian βšͺ Tahan 3 bulan jika penggunaan 3x spray , pagi dan petang βšͺ Semburan sedass sudah semerbak βšͺ Lasting more than 8 hours βšͺ Wangian itu sunnah βšͺ Mesra Solat . Berminat??? Boleh whatsapp terus (0175964623) . #NewDexandra #Belumcubabelumtahu #dexandra #dexandraperfume
6 0
Our BOSS BARBIE πŸ’–πŸ’–πŸ’–. Nak kulit cantik macam BOSS BARBIE? Meh cuba #scr#scrubdistrict scrub viral no 1 di malaysia 😘😘😘 . #scrubdistrict #scrubdistrictjohor #barbielife #johorbahru #pasirgudang #skudai #senai #kulai #kotatinggi #simpangrenggam #renggam #kluang #batupahat #pontian #benut #segamat #scrubviral #belumcubabelumtahu #blackheads #whiteheads #jerawat #kulitnormal #kulitsensitif
14 1
Alhamdulillah.. Setiap hari ada orang baru yang join biz topup walaupun seorang πŸ€— . . . Alhamdulillah bertambah lagi ejen topup yang nak mengejar perubahan dalam hidup !! Tahniah kerana mengambil langkah inisiatif yang bijak untuk merubah nasib diri😘😘 RUGI la kalau korang tengok jeπŸ˜‰πŸ˜‰ Sebab ni je peluang untuk korang jana pendapatan rm100-rm1000 seminggu dengan usaha dan kerajinan yang tinggi Insya Allah ada rezeki awak ✨ jom wassap sis di no 017-267-4737 atau lagi senang tekan je link di bio πŸ’°πŸ’°πŸ’° #alh#adulillah #rezekiAllah #caramudahbuatduit #senangbuatduit #duitmasyukk #belumcubabelumtahu #menyesaltakjumpaawal #agenttopup #ejentopup #a #studentbuatduit
13 0
Mengancam betul serunding daging asli #pokdill ni. πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ˜ Situasi 1 : "Jenuh duk ratah saja depan tv" πŸ˜„ Situasi 2 : "Makan ngan nasi panas2 sedap, irah weh"πŸ˜‚ Situasi 3 : "Akak nak bwk serunding ni p Cairo, hihi" πŸ˜€ Situasi 4 : "Anak2 akak, ratah sampai licin. Bila akak tanya dah abis la ibu" 😲😱 #belumcubabelumtahu #ser#serundingng #serundingkampunglaut #serunding #serundingpokdilldimanamana
17 0
Cik adik flawless pakai Bougas Beauty Serum laaa.. 😁 sape nk kulit cantik dan nampak berseri? Bole la cepat2 dm sy utk order.. Serum ni RM 75 saje.. Beli dua bole jimat RM12 - #bou#bougasbeautym #bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #serumviral #serumviralno1malaysia #belumcubabelumtahu #bougasbeautypj #bougasbeautydamansara #serumwaterbased
8 0
Sape yang inginkan kulit putih macam korea girl tu πŸ˜— boleh cuba serbuk kemam putih korea segala masalah dapat diselesaikan hanya dengan kemam sahaja dan tanpa bahan berbahaya . Kami telah pun membuat labtest jadi tiada lagi perlu ragu-ragu ye anda-anda semua 😊. . . #putihseluruhbadan #ratukoreabeautiqa #labtest #belumcubabelumtahu #putihkoreareseller #putihkoreaperak #tanpakesansampingan #thejunniputihkorea #original #positifthinking #koreagirl #pkthebest #pktheworld #pkbeauty_skincare #serbukkemamputihkorea #berkualiti #jomcantikberjemaah #suppliment #sedapsgt #sapecptdiedpt
15 0
Alhamdulillah #postage hari ni 25/02/18 πŸ’–πŸ’–πŸ’– cust repeat order !!! . . Yang belum cuba tu bila lagi #belumcubabelumtahu tau meh laju2 WhatsApp Ella 😊 . http://Www.wasap.my/60178759781
3 0
from @ain@ain_roonenia - Semalam customer beli 1 balang #wondercheese..hari ni repeat lg 3 balang.. alhamdulillah..T.kasih customer sudi repeat order lg...#wondercheese memang sedap sebab tulah ramai yg repeat order..πŸ˜‹.anda belum cube?rasa2 macam terliur ke??jom grab sebalang .#sebalangrm25je .whtsup sy @ain_roonenia #age#agentwondercheesekuantan http://wasap.my/60162150595 #wondercrispy #wondercheese88 #agentwondercheesekuantan #agentwondercheesegambang #bazarpaknil #bazaronline #foodie #belumcubabelumtahu #rezekihalal #kuantan #cod #πŸ˜‹ #regrann
10 1
πŸ’“Selamat Berhujung Minggu πŸ’“ Susu FORMULA untuk ibu-ibu Menyusu dan Kehamilan. SERIUMMI susu coklat untuk ibu2, bakal ibu, ibu berpantang, ibu menyusu, badan x jadi letih, dan rse cergas sentiasa!! 😍😍 Susu ni x manis lekat tekak. Sedap2 sesuai utk ibu2, bakal ibu n bakal baby nanti tau! 😍 #seribella #tomatoproduct #seribellafard #seritoks #serisoap #sabuntomato #tomatolipscrub #takkenalmakatakcinta #jomcantikbersama #seribellatestimoni #seriummi #seriummifeedback #seritoksfeedback #seribellamelaka #seribellalangkawi #serisuperstar #belumcubabelumtahu #letscantikbersama #productkecantikan #serihariniseriselamanya #goldmask #fattzura #bettyanddamis #ajl32
16 0
πŸ’“Selamat Berhujung Minggu πŸ’“ Susu FORMULA untuk ibu-ibu Menyusu dan Kehamilan. SERIUMMI susu coklat untuk ibu2, bakal ibu, ibu berpantang, ibu menyusu, badan x jadi letih, dan rse cergas sentiasa!! 😍😍 Susu ni x manis lekat tekak. Sedap2 sesuai utk ibu2, bakal ibu n bakal baby nanti tau! 😍 #seribella #tomatoproduct #seribellafard #seritoks #serisoap #sabuntomato #tomatolipscrub #takkenalmakatakcinta #jomcantikbersama #seribellatestimoni #seriummi #seriummifeedback #seritoksfeedback #seribellamelaka #seribellalangkawi #serisuperstar #belumcubabelumtahu #letscantikbersama #productkecantikan #serihariniseriselamanya #goldmask #fattzura #bettyanddamis #ajl32
10 0
Assalamualaikum semua 🌷 . . Cer tengok gambar di atas tu..adakah anda sedang mengalaminya ? . . Kalau ya..boleh cuba #ivm#ivmist in shaa Allah akan berkurangan masalah yang dihadapi 😁 . . Rm28 sahaja sebotol . . Jika berminat, boleh whatsapp saya πŸ“² 0104230627 . . #ivmist #ivmistmujarab #ivmistteamain #sembursembursegar #belumcubabelumtahu #jomikhtiar
14 0
Ptg2 nie jamu mata dgn Tauhu Bergedil "Malatopss"..Sape nak wasap ye jgn DM pls 0123177154 (izrin) β™₯β™₯NO LAST MINUTE ORDER SLOT ESOK ADA LG YE.. RM 30@25pcs (large) RM10@9pcs (mini pack) Mix box (tauhu berlauk n tauhu bergedil) RM25 #tauhusedap#tauhuampang#swirlskitchen#sayajual#belumcubabelumtahu
7 2
πŸ’“Selamat Berhujung Minggu πŸ’“ JOM BACA2 FEEDBACK SERIUMMI BAWAH NIπŸ‘‡ SERIUMMI susu coklat untuk ibu2, bakal ibu, ibu berpantang, ibu menyusu, badan x jadi letih, dan rse cergas sentiasa!! 😍😍 Susu ni x manis lekat tekak. Sedap2 sesuai utk ibu2, bakal ibu n bakal baby nanti tau! 😍 #seribella #tomatoproduct #seribellafard #seritoks #serisoap #sabuntomato #tomatolipscrub #takkenalmakatakcinta #jomcantikbersama #seribellatestimoni #seriummi #seriummifeedback #seritoksfeedback #seribellamelaka #seribellalangkawi #serisuperstar #belumcubabelumtahu #letscantikbersama #productkecantikan #serihariniseriselamanya #goldmask #fattzura #bettyanddamis #ajl32
14 0
Sendiri punya testi Senorita mascara Mudah cuci Mesra wuduk Tak comot Tunggu apa lagi jom dpatkan senorita mascara disini murah2 je Berminat boleh wsap sya 0166736967 #senoritamascara #senoritamascaraterengganu #sayajualsayapakai #belumcubabelumtahu #semogadimurahkanrezeki #semogaceriaselalu
7 1
πŸ’“Selamat Berhujung Minggu πŸ’“ JOM BACA2 FEEDBACK SERIUMMI BAWAH NIπŸ‘‡ DAH XDE ALAHAN. SUSU BERTAMBAH & HB NAIK, BADAN CERGAS X LETIH SEHARIAN. SERIUMMI susu coklat untuk ibu2, bakal ibu, ibu berpantang, ibu menyusu, badan x jadi letih, dan rse cergas sentiasa!! 😍😍 Susu ni x manis lekat tekak. Sedap2 sesuai utk ibu2, bakal ibu n bakal baby nanti tau! 😍 #seribella #tomatoproduct #seribellafard #seritoks #serisoap #sabuntomato #tomatolipscrub #takkenalmakatakcinta #jomcantikbersama #seribellatestimoni #seriummi #seriummifeedback #seritoksfeedback #seribellamelaka #seribellalangkawi #serisuperstar #belumcubabelumtahu #letscantikbersama #productkecantikan #serihariniseriselamanya #goldmask #fattzura #bettyanddamis #ajl32
5 0
Begini la kan nasib si ibu yang baru lepas bersalin. Lepas baby sudah pandai berliur, keguguran rambut pasti akan berlaku. Sebelum mengandung, aku mmg ada masalah keguguran rambut sampai sanggup botakkan kepala. Masa mengandung, masalah tu hilang. Rambut jadi lebat. Dan baru terfikir hari ni, baik makan vitamin masa mengandung hari tu πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Mungkin masalah ni akan berkurangan #JenisRambutHalusDanNipis #SelepasBersalin #TakMauGunaProdukMahal #TakdeDuitNakBeli #TakutBeliNantiTakBerkesan #LepasTu #SalahkanProduk #Hahahahahaha #SendiriBodohTakMauSalahkan #Ora#OrangKata #BelumCubaBelumTahu #Tapi #KalauJenisSayangDuit #BaikTakyahCuba #GunaYangMurahJe #OrangKata #Petua #PutihTelurCampurLimauNipis #Eh #BanyakPulaHashtagAku #HariNi
5 0
MUA famous #BELLAZ pun consume DIANZ yerrr... . Aidil pulak #babydianz Bellaz consume sejak preggy lagi Jangan tak tau... . . PROMO Dianz Vit FREE TOTE BAG 😱😱😱 FREE TOTE BAG 😱😱😱 FREE TOTE BAG 😱😱😱 ***dengan pembelian RM100 KE ATAS . Sebotol RM58 inc pos dear 😊 Beli 2 RM108 3 botol RM158 4 botol RM208 SEBULAN 2 BOTOL UNTUK KESAN MAKSIMUM 😍😍😍 . . . πŸ’3 botol free pos berminat nak merisik? 🐝 klik link dibawah ⏬ . . πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin atau πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin atau πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin
25 2
πŸ’“Selamat Berhujung Minggu πŸ’“ JOM BACA2 FEEDBACK SERIUMMI BAWAH NIπŸ‘‡ DAH XDE ALAHAN. SUSU BERTAMBAH & HB NAIK, BADAN CERGAS X LETIH SEHARIAN. SERIUMMI susu coklat untuk ibu2, bakal ibu, ibu berpantang, ibu menyusu, badan x jadi letih, dan rse cergas sentiasa!! 😍😍 Susu ni x manis lekat tekak. Sedap2 sesuai utk ibu2, bakal ibu n bakal baby nanti tau! 😍 #seribella #tomatoproduct #seribellafard #seritoks #serisoap #sabuntomato #tomatolipscrub #takkenalmakatakcinta #jomcantikbersama #seribellatestimoni #seriummi #seriummifeedback #seritoksfeedback #seribellamelaka #seribellalangkawi #serisuperstar #belumcubabelumtahu #letscantikbersama #productkecantikan #goldmask #serifiqa #fattzura #bettyanddamis #ajl32
8 0
Awesome things happen to awesome people! πŸ’ͺ🏻Yes guys, masa terbaik untuk simpan semua memori πŸ“Έterbaik dalam satu buku! β€’ Mana mana gambar dah bertahun-tahun dalam phone tu dah boleh buat backup dulu takut lost! β€’ Senang saja, whatsapp saya +60146986637 β€’ #keepingkenangan #kitaok #spm #pt3 #akunegaraku #senyum #siscuba #brocuba #belumcubabelumtahu #cikgu #keluarga #berbaloi #rm25 #freepostagemalaysia
27 3
❀DYXY LOVE FANTASTIC MONTH In celebration of the month of LOVE πŸ’• πŸ™‹πŸ»We are offering a Lovey Dovey price for all DYXY LOVERS and SPECIAL free gifts πŸ™‹πŸ» COME FEBRUARY 2018 get urself our LOVABLEΒ  DYXY combo sets at an UNBELIEVABLE price & EXCLUSIVE gifts worth up to $15.. Limited UNTIL 28 FEB 2018 πŸ™‹πŸ» Come n Join Order wz all ur Sistas and BFFs to enjoy GREAT Savings !!! DM to order yours now!! You will loved it!! #dyxysg #dyxyteamsg #dyxytmkecorables #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycompletelady #rugitaktrybebbbb #belumcubabelumtahu #youwontregretit #ilovedyxy
2 0
selamat malam uolls.. 😘😘 Sebelum tidur jangan lupa minum Susu kambing kurma madu (skkm) ... πŸ€—πŸ€—πŸ˜‰πŸ˜‰ Barulah bangun esk lebih bertenaga dan berkhasiat.. πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ™ˆπŸ™ˆ Malam ni sis kasi feedback dari customer.. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘ Ramai yang berpuas hati dgn skkm.. πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ’―πŸ’―πŸ˜™πŸ˜™πŸ’ƒπŸ’ƒ . . #skkmbywawairfan #skkmterbaik #testimoniskkm #skkmfreepostage #skkmbyHq #skkmluarbiasa #skkmajaib #berkhasiat #berkesan #bertenaga #skkmkelantan #skkmkedah #barulahsihat #sayajualsayapakai #belumcubabelumtahu
12 0
🌷 Lock Sling . 🌷 RM28 ( exc postage ) . 🌷 size : 20cm x 15cm x 7cm . 🌷 Colour : Grey & Cream . 🌷 Material : PU Leather . . . . . . #locksling#begsling#begslingperempuan#begcantik#handbagcomel#handbagcantik#begcantikdanmurah#hargakasihsyang#jomorder#belumcubabelumtahu#begcomel#hargamurah2#sayajualbeg
5 0
Hari ni sis try utk adik sis. Sis guna foundation prettycaked tau :') She said tht pakai prettycaked ni selesa sangat. Tak tipu tau. Jom laa try foundation ni. Meh pm sis kalau berminat. #belumcubabelumtahu #dacubapastinakrepeat #fondationprettycaked #prettycakedskincare
4 0
Nak share feedback DV ni.. Sblum ni sis ni ada masalah period tak teratur. Lepas jer consume DV 2 biji shari. dah nmpk kesan period makin teratur. Kulit muka pun makin bersih. Jerawat dah mula mengecut. . . πŸ‡Rm50 sebotol πŸ’3 botol free pos berminat nak merisik? 🐝 klik link dibawah ⏬ . . πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin atau πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin atau πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin
13 1
Anda Masih menggunakan produk muka yang beracun yang menyebabkan kulit muka anda breakout ❓❓ . Jom beralih ke Bougas beauty serum,diekstrak dari tumbuh-tumbuhan dan πŸ’― Waterbased,tidak melekit dan menyerap hingga ke dasar kulit anda πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’• . Diluluskan oleh KKM dan diiktiraf sebagai SWISS Quality Product.Setanding dengan jenama international yang lain πŸ’ . Serum ajaib ni Clinically proven and tested,tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang merbahaya.Sesuai untuk semua kulit dan tidak menyebabkan sebarang side effect seperti peeling redness dekat kulit anda πŸ’πŸ»β€β™€οΈπŸ’• . Jom beralih ke Bougas beauty Serum‼️Cepat whatsapps kita sekarang,setiap pembelian korang akan dapat FREE GIFT 🎁 . NO DM ❌ . πŸ“² 017~2466584 πŸ“² 017~2466584 πŸ“² 017~2466584 #bougasbeautyserumπŸ’• #BougasloverπŸ’• #belumcubabelumtahu πŸ’•
7 0
Jom la grab DIANZ EXCLUSIVE TOTE BAG LIMITED edition tau . Dengan pembelian rm100 ke atas . . . πŸ‡Rm50 sebotol πŸ’3 botol free pos berminat nak merisik? 🐝 klik link dibawah ⏬ . . πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin atau πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin atau πŸ“²www.wasap.my/601156931794/dianzvitamin
12 1
Malam uloss πŸ€—πŸŒΉ Tengok adik manis ni pun dah cuba mekcun serum 😍 Takkan nak tengok je 😒 Jom dapatkannya daripada trust reseller mekcun @beautyhightlightskin_098 berminat boleh pm or whatsapp 😊 . . #mekcunserum #mekcunbeauty #mekcuntestimoni #mekcunperak #jomcantiksama2 #kkmapproved #belumcubabelumtahu #positifvibes #serumwajah #serumkorea #teamaleeyahbeauty #uitm #upm #sabah #sarawak #kedah #kelantan #dijaminselamat #goodnight
11 3
In a non-creepy way of course πŸ™„ 🀘I feel you🀘 #belumcubabelumtahu
14 4
Alhamdulillah.. Setiap hari ada orang baru yang join biz topup walaupun seorang πŸ€— . . . Alhamdulillah bertambah lagi ejen topup yang nak mengejar perubahan dalam hidup !! Tahniah kerana mengambil langkah inisiatif yang bijak untuk merubah nasib diri😘😘 RUGI la kalau korang tengok jeπŸ˜‰πŸ˜‰ Sebab ni je peluang untuk korang jana pendapatan rm100-rm1000 seminggu dengan usaha dan kerajinan yang tinggi Insya Allah ada rezeki awak ✨ jom wassap sis di no 017-267-4737 atau lagi senang tekan je link di bio πŸ’°πŸ’°πŸ’° #alh#adulillah #rezekiAllah #caramudahbuatduit #senangbuatduit #duitmasyukk #belumcubabelumtahu #menyesaltakjumpaawal #agenttopup #ejentopup #a #studentbuatduit
15 0
Bawal Plain πŸ’• Only RM 12 ‼️ Material Cotton Premium Miyuki Mudah bentuk Senang digayakan Pelbagai pilihan warna Place your order now ☺️ www.wasap.my/60145177936 #belumcubabelumtahu #dahcubaconfirmrepeat 😍
1 0
Minum ptg jom!!! ..Tauhu bergedil "Malatopss" sambil cicah sambal kicap yg kebaboom.. Sape nak click wasap at profile page ye No DM pls β™₯β™₯NO LAST MINUTE ORDER RM 30@25pcs (large) RM10@9pcs (mini) #tauhusedap#tauhuampang#swirlskitchen#sayajual#belumcubabelumtahu
8 4
Tak Kenal Maka Tak Cinta Betul ke serum ni berkesan? Boleh percaya ke? Ce scroll testimoni pelanggan2 kami yang berpuas hati. Confirm awak tertarik hati. Hik. - #bou#bougasbeautym #bougasbeauty #bougasserum #bougaslover #serumviral #serumviralno1malaysia #belumcubabelumtahu #bougasbeautypj #bougasbeautydamansara #serumwaterbased
8 0
Boleh la lihat..hasil titik peluh mereka... #brocubaπŸ’ͺ #takpawermacamawak #belumcubabelumtahu
54 0
*CHoco’s (beryls)* Dark Chocolate aSsorted with almond,raisins and hazelnut #chocolatesedapmurah #belumcubabelumtahu #dahcubanaklagi Harga asal : 100g RM 8 300g RM 24 COD : πŸ›΅Kedah ( Alor Setar, Pendang & Tanah Merah ) πŸ›΅Selangor ( Petaling Jaya , Kelana Jaya & Selayang ) ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ P/s : Kita ada beberapa balang saja lg .. so, utk promotion weekend ni !! Sape order hari ni (24/02/2018 & 25/02/2018) GET special price !!!!! 😱😱😱😱 300g only RM 18.00 100g only RM 6.00 Wowww.. Nak ke tak nak ?? DARK CHOCOLATE OKAY .. trustedd sellerr.. sedapppp πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️ http://www.wasap.my/+60189670230
33 1
Petang semua, harap semua masih rajin untuk jaga kulit dan nak cantik . Siapa je tak sayang kulit kan? . Mesti nak yang terbaik untuk pastikan kulit licin, putih, gebu , Glowing , bebas jerawat jeragat dan semua masalah kulit tapi ramai yang dah Cuba mcm mcm tapi kulit tetap takda perubahan πŸ€”πŸ€”πŸ˜ͺπŸ˜ͺ . Sedih gak kan kalau mcm tu , tapi kebanyakkan susah nak tau dan Korang mesti dah give up and if Korang baca ni , . JANGAN PUTUS ASA πŸ‘ŠπŸ» ! . Cuba la fairlady ni ! Ramai pengguna Cuba dan yakin dengan keberkesanan ni. Sesetengah nak cantik mcm mcm pakai 1001 jenis Krim , tapi hanya dengan fairlady je 3 Krim basic dah lengkap untuk merawat masalah kulit anda ❀️ . Kenapa perlu Cuba fairlady ?πŸ€”πŸ˜πŸ‘ ? . 1) . Sebab produk ni diikiraf dan diuji secara klinikal untuk merawat pelbagai masalah kulit yang di alami . ( SAH KKM & HALAL ) 2) . Textur yang bersesuian ( tak melekit , tak mengelupas dan takkan Ada kesan sampingan ) dengan kulit memberi kesan perubahan seawal 7 hari . 3) . Bahan yang digunakan sebagai bahan utama untuk kulit ialah madu , aloe Vera , Serbuk collagen tumbuhan memberi kan kesegaran kepada kulit wajah bagi semua peringkat umur . 4) . Harga yang sangat berpatutan memberikan keselesaan kepada para pengguna untuk membeli dengan menjanjikan perubahan kepada kulit anda tanpa menghabiskan ribuan atau ratusan ringgit πŸ˜‰ . So guys! Order sekarang untuk Gebu seawal 7 hari tak perlu risau, tips kecantikan untuk putih dan merawat masalah akan di jelaskan secara PERCUMA ❀️ hanya whtsapp πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» tekan link kat bio sahaja 😚 . #fairyladyskincare #liyamaisarahbeautysecret #liyaguidekorangflawless #kkmapproved #belumcubabelumtahu #jomcuba #sapecptdiadpt
9 2
Awak awk diluar sanaa tu .. mana yg muka dah berapa jam make up tu ha boleh la spray Facemist Greentea ni kat muka. Korang tak payah touch up bedak lelebih dah tau. Just spray terus GLOWING gittewww 😍😍😍 Bukan itu sahaja tau. Banyak kelebihan dia. Nak tahu lebih detail ? Boleh pm sis lelaju tau😘😘 . . I jual i pakai tau πŸ˜‰ Jom cecepat grab . Harga promosi memang kaw kawww . . . Jom pm πŸ‘‡ 0199289069 @nan@nan@nanajia_dyxy 0199289069 @nanajia_dyxy 0199289069 @nanajia_dyxy #jomtukarkepadadyxy #belumcubabelumtahu #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #bccreamselesa #dyxytakbercapuk #bccreamtakberminyak #bccreamtakmelekit #tanpabedak #dyxytestimoni #dyxykekaljelita #dyxykekalmenawan #dyxymineralfacemist #dyxylipstick #dyxylipsmatte #dyxytemerloh #dyxypahang #dyxylover #dyxythebest #lovedyxy #dyxybydyana #dyxyfeedback #dyxytanparaguragu #dyxybccreamfoundation #teamfl
15 0
Meh cepat selit order . Mana yg nak cod tu cecepat pm sis 😘 Jom grab sekarang. Harga promosi mmg tak rugi grab sekarang tau. i jual i pakai 😘 Jom tunggu apa lagi. Meh pm πŸ‘‡ 0199289069 @nan@nan@nanajia_dyxy 0199289069 @nanajia_dyxy 0199289069 @nanajia_dyxy . #jomtukarkepadadyxy #belumcubabelumtahu #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #bccreamselesa #dyxytakbercapuk #bccreamtakberminyak #bccreamtakmelekit #tanpabedak #dyxytestimoni #dyxykekaljelita #dyxykekalmenawan #dyxymineralfacemist #dyxylipstick #dyxylipsmatte #dyxytemerloh #dyxypahang #dyxylover #dyxythebest #lovedyxy #dyxybydyana #dyxyfeedback #dyxytanparaguragu #dyxybccreamfoundation #teamfl #teamfs
15 0
Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . βœ”οΈMenutup cela βœ”οΈMengandungi spf50 βœ”οΈVitamin E βœ”οΈSesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif βœ”οΈEkstrak arbutin (berries) untuk mencerah βœ”οΈOil control βœ”οΈMudah dicuci/wuduk friendly βœ”οΈTahan lebih 8 jam i jual i pakai 😘 Jom tunggu apa lagi. Meh pm πŸ‘‡ 0199289069 @nan@nan@nanajia_dyxy 0199289069 @nanajia_dyxy 0199289069 @nanajia_dyxy . #jomtukarkepadadyxy #belumcubabelumtahu #bccreamfoundation #bccreamfoundationmalaysia #bccreamselesa #dyxytakbercapuk #bccreamtakberminyak #bccreamtakmelekit #tanpabedak #dyxytestimoni #dyxykekaljelita #dyxykekalmenawan #dyxymineralfacemist #dyxylipstick #dyxylipsmatte #dyxytemerloh #dyxypahang #dyxylover #dyxythebest #lovedyxy #dyxybydyana #dyxyfeedback #dyxytanparaguragu #dyxybccreamfoundation #teamfl #teamfs
15 0
Jom amalkan suppliment yg lebih selamat dan berkhasiat. Nak cube MADUSHUIB? 100% asli dan origanal.. KHASIAT MADU 1. Mengurangi gejala alergi dan asma 2. Mencegah bakteria 3. Mengurangkan batuk dan radang 4. Menjaga pencernaan 5. Memberi tambahan energi 6. Meningkatkan kekebalan sistem tubuh 7. Mengatasi insomnia 8. Memperlambatkan penuaan 9. Menghilangkan bekas jerawat 10.Menurunkan berat badan 11.Dan banyak lagi khasiat nye #madushuibviral #origanalmadu #sunnahnabi #honeybeefactory #maduasli #freshdariladang #belumcubabelumtahu #banyakkhasiat #mehpmtepi
9 0
Order dari customer. Tempahan 23/2/2018... 150 biji apam polkadot..versi ninja 🐒,angry 🐦,minion. Versi πŸ‰πŸ“πŸŠ..100 apam polkadot,coklat moist,apam mekar 30 biji.. Cod pkl 10 pg..100 biji polkadot versi πŸŠπŸ“πŸ‰... Belum Cuba belum tahu Ceria kan Hari hampa dengan pelbgai corak yang menarik... Kerjasama dengan SukaSuka Home Bakers #apom #apompolkadot #strawberry #kiwi #blueberry #sangatlembut #belumcubabelumtahu #doorgifts #gebugebas #bakery #codsungaipetani #perdana_bakery #sukasukahomebakers Jika berminat boleh dm atau WhatsApp sya 0142473305(haikal)
19 0