Menjual MP5 GAME PLAYER VERSI 3 VT-3000 untuk RM290. Berbual dengan saya di Carousell untuk mendapatkannya! Muat turun aplikasi percuma sekarang dengan klik pautan pada @carousell_my ! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
2 2
. . . Tq umie san dari sabah.. . . . Kenapa memilih untuk kelihatan KOSONG? Jika anda boleh memakai tudung yang bercorak.... Kenapa memilih shawl yg POLOS? Sedangkan anda amat cantik bertudung corak pelbagai yang cute mute... Kenapa biarkan penampilan anda memBOSANkan mata yg memandang? Walhal Datin Juma berusaha membuatkan penampilan luaran anda tampak MENGUJAKAN ORANG2 YG DOK PERATI SETIAP HARI DARI CELAH2 FILE, CELAH2 MEJA KERUSI, CELAH2 BIDAI,....anda mesti perasan kan? 😁😁😁😻😘😘😄 KENAPA PILIH TUDUNG YANG MAHAL? Sedangkan TUDUNG2 *INI* semua MAMPU MILIK... Kenapa? Kenapa? Kenapa??? I am fun I am pretty I am beautiful... Lalala lalala 🙊🙊👸👸👰👰👰 . Butik kami ada mcm2 design bawal aidijuma ..jom...cuci mata...wassup onie 0123322737. . . A.I.D.I.J.U.M.A . Bawal aidijuma DI MANA2 Xpernah xlawa Cuba 1x pasti PUAS HATI... XPERCAYA?? MEH TRY BELI !!! HARGA MAMPU MILIK...XPERNAH XMAMPU... . . Pilih2..... Wassup Onie 0123322737 @aidijuma #instagoodness #instawag #instaaddict #terapiinstagram #hijab #hijup#bazaarpaknil #aidijuma #bawal #ajimaura #bazaaronline #kitapakaibawal #sayajualmurah #tes#testial #sha#shakleect #testi #shaklee #shakleemalaysia #testimonicustomer #bawalaidijumamurah #satutudungpelbagaigaya #satutudungsegunungharapan
6 0
. . Bpl sephia available . Rm25 + 8sm 12ss . . . Kenapa memilih untuk kelihatan KOSONG? Jika anda boleh memakai tudung yang bercorak.... Kenapa memilih shawl yg POLOS? Sedangkan anda amat cantik bertudung corak pelbagai yang cute mute... Kenapa biarkan penampilan anda memBOSANkan mata yg memandang? Walhal Datin Juma berusaha membuatkan penampilan luaran anda tampak MENGUJAKAN ORANG2 YG DOK PERATI SETIAP HARI DARI CELAH2 FILE, CELAH2 MEJA KERUSI, CELAH2 BIDAI,....anda mesti perasan kan? 😁😁😁😻😘😘😄 KENAPA PILIH TUDUNG YANG MAHAL? Sedangkan TUDUNG2 *INI* semua MAMPU MILIK... Kenapa? Kenapa? Kenapa??? I am fun I am pretty I am beautiful... Lalala lalala 🙊🙊👸👸👰👰👰 . Butik kami ada mcm2 design bawal aidijuma ..jom...cuci mata...wassup onie 0123322737. . . A.I.D.I.J.U.M.A . Bawal aidijuma DI MANA2 Xpernah xlawa Cuba 1x pasti PUAS HATI... XPERCAYA?? MEH TRY BELI !!! HARGA MAMPU MILIK...XPERNAH XMAMPU... . . Pilih2..... Wassup Onie 0123322737 @aidijuma #instagoodness #instawag #instaaddict #terapiinstagram #hijab #hijup#bazaarpaknil #aidijuma #bawal #ajimaura #bazaaronline #kitapakaibawal #sayajualmurah #tes#testial #sha#shakleect #testi #shaklee #shakleemalaysia #testimonicustomer #bawalaidijumamurah #satutudungpelbagaigaya #satutudungsegunungharapan
10 0
Freesia loop (instant shawl) Size 2m x 0.7m . RM 30/pc 1-3pcs FREE POSTAGE 4 ⬆️⬆️ + RM10 POSTAGE . #shawl #tud#tudungl #sha#shawlmurahysia #tudungbawalmurahmalaysia #shawlinstant #shawlmurah #shawldoubleloop #tudung #shawlbubbleprinted #bawalorganza #shawlarab #hijab #scarves #inner #innersnowcap #tud#tud#tudungborongmurah #sha#sha#shawlborongmurah #bazaarpaknil #visitmyig #bazaaronline #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #shawlborongmurah #borong #clearance #sale #kajang #bangi #selangor
11 0
Freesia loop (instant shawl) Size 2m x 0.7m . RM 30/pc 1-3pcs FREE POSTAGE 4 ⬆️⬆️ + RM10 POSTAGE . #shawl #tud#tudungl #sha#shawlmurahysia #tudungbawalmurahmalaysia #shawlinstant #shawlmurah #shawldoubleloop #tudung #shawlbubbleprinted #bawalorganza #shawlarab #hijab #scarves #inner #innersnowcap #tud#tud#tudungborongh #sha#sha#shawlborongmurah #bazaarpaknil #visitmyig #bazaaronline #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #shawlborongmurah #borong #clearance #sale #kajang #bangi #selangor
10 0
Freesia loop (instant shawl) Size 2m x 0.7m . RM 30/pc 1-3pcs FREE POSTAGE 4 ⬆️⬆️ + RM10 POSTAGE . #shawl #tud#tudungl #sha#shawlmurahmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #shawlinstant #shawlmurah #shawldoubleloop #tudung #shawlbubbleprinted #bawalorganza #shawlarab #hijab #scarves #inner #innersnowcap #tud#tud#tudungborongh #sha#sha#shawlborongh #bazaarpaknil #visitmyig #bazaaronline #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #shawlborongmurah #borong #clearance #sale #kajang #bangi #selangor
5 0
LENNY - Biquíni estampa Maori - Tamanho M. 🎁💖👙#bazaarbutik #reu#reusearbutik #bazaaronline #reuse #bazar #lenny #biquini #maori #estampa
3 0
Code 9 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
10 3
Code 8 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
9 1
Lorell loop (instant shawl) Size 2m x 0.7m . RM 30/pc 1-3pcs FREE POSTAGE 4 ⬆️⬆️ + RM10 POSTAGE . #shawl #tud#tudungbawal #sha#shawlmurahysia #tudungbawalmurahmalaysia #shawlinstant #shawlmurah #shawldoubleloop #tudung #shawlbubbleprinted #bawalorganza #shawlarab #hijab #scarves #inner #innersnowcap #tud#tud#tudungborongmurah #sha#sha#shawlborongmurah #bazaarpaknil #visitmyig #bazaaronline #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #shawlborongmurah #borong #clearance #sale #kajang #bangi #selangor
8 3
Lorell loop (instant shawl) Size 2m x 0.7m . RM 30/pc 1-3pcs FREE POSTAGE 4 ⬆️⬆️ + RM10 POSTAGE . #shawl #tud#tudungbawal #sha#shawlmurahmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #shawlinstant #shawlmurah #shawldoubleloop #tudung #shawlbubbleprinted #bawalorganza #shawlarab #hijab #scarves #inner #innersnowcap #tud#tud#tudungborongh #sha#sha#shawlborongh #bazaarpaknil #visitmyig #bazaaronline #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #shawlborongmurah #borong #clearance #sale #kajang #bangi #selangor
4 0
Lorell loop (instant shawl) Size 2m x 0.7m . RM 30/pc 1-3pcs FREE POSTAGE 4 ⬆️⬆️ + RM10 POSTAGE . #shawl #tud#tudungl #sha#shawlmurahmalaysia #tudungbawalmurahmalaysia #shawlinstant #shawlmurah #shawldoubleloop #tudung #shawlbubbleprinted #bawalorganza #shawlarab #hijab #scarves #inner #innersnowcap #tud#tud#tudungborongmurah #sha#sha#shawlborongh #bazaarpaknil #visitmyig #bazaaronline #tudungborong #shawlborong #tudungborongmurah #shawlborongmurah #borong #clearance #sale #kajang #bangi #selangor
2 0
CALSIUM TIENS PERTAMA DI MALAYSIA - Supplement yang membantu meningkatkan ketinggian tubuh badan sehingga 15cm dalam 4 bulan! - Sesuai untuk individu yang ingin menambahkan ketinggian dan merasa rendah diri kerana jurang ketinggian yang jauh berbeza dengan rakan sebaya dan adik beradik lain.. PRODUK INI SESUAI BUAT MEREKA YANG..-Punya cita2 menyertai kerjaya yang memerlukan tahap ketinggian minima, tapi terpaksa undur diri sebab tidak cukup ketinggian? - Suka bersukan tapi diri sentiasa kurang stamina, tulang tak kuat dan terhalang penyertaan dek kerana kurang tinggi? Rasa kurang keyakinan disebabkan faktor ketinggian sehingga digelar ketot, pendek. renek dll? Cuba Height Up sekarang! Nutrisi semulajadi yang Halal, Selamat, Berkesan dan tanpa sebarang kesan sampingan. Sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 12-35 tahun dengan dos disarankan • 📱WA : 01151537763 • #syokbeautyhaus #produkkosmetikmurah #sayajual #sayajualmurah #jualanku#bazaarpaknil#malaysia#festival#sayajualonline#streetfashion#carousellMY#lokalah#malaysiaonlineshop#bazaar#auramen#bazaaronline#sapotlokal#heightup#heightupmalaysia #heightmurah peninggibadan #heightuporiginal.
5 1
Code 7 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
11 0
Code 6 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
6 1
Code 5 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
7 0
Code 4 (batu bata) kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organic #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
5 1
Code 3 (chocolate) kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organic #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
8 2
Selling 【Ready Stock】20000mAh Solar Charger Dual USB External Battery Power Bank for RM60. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
8 1
Code 2 (pink plum) kaler mengikut warna bibir juga..setengah orang lain effectnya..harap maklum😘😘😘 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organic #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
5 0
Selling Ladies Jeans Slim Smart 100% Cotton Fabric sale 55%off for RM13. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
8 2
Code 1 Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
6 1
Selling Digital Therapy Machine Unisex for RM40. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
14 3
Selling Jumbo Size Beach Towel for RM18. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
8 2
Selling Baseball Cap New Arrival for RM20. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand
8 0
Boyfriend pendek? Beli ni untuk boyfriend korang Girlfriend pendek? Biarkan. Pendek itu comel 😘 Boyfriend, jangan jadi pendek. Follow 👇👇👇 @her@her@herbalshopofficial.my @herbalshopofficial.my @herbalshopofficial.my . Untuk mengetahui rahasia jadi tinggi Kalau korang tinggi, girlfriend tak akan tergila-gilakan Lee Kwang Soo dah . 📱 Whatsap : 01136213184 . . #tiensmalaysia #ubattinggi #10haritinggi #instashopmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #bazaaronline #say#sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #produkkesihatanmalaysia
14 2
#myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr Hotline (Whatsapp) +60 179376059 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
6 0
🐝 Code 5 (dark maroon) 🐝 • • Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔memudakan garis2 penuaan bibir ✔senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr • • #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
6 0
| Bukan sekadar lipbalm biasa. Lipbalm mengandungi madu kelulut tulen dan propolis PERTAMA di Malaysia dgn 3 jenis lipbalm pilihan |. . 👉🏻 Lipbalm Normal ✅ 👉🏻 Lipbalm Matte . 👉🏻 Lipbalm Gold Selection. . 100% HomeMade dan Tiada Paraben & Tiada Alcohol. . | 1st In Malaysia Lipbalm Madu Kelulut & Propolis|. . . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih 18 warna pilihan dgn 3 jenis lipbalm iaitu lipbalm normal , lipbalm matte dan lipbalm gold. ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . atau. . www.thebahoney.com . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lip#lip#lipbalmmadulut #honeyfacemask #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organic #organic #naturalingredients #beekeeper #jen#jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand #lipbalmmadu #mattelipbalm
11 2
*ANGGUN KLASIK LACE* Material : full lace Size available : S - M price : RM129 Free Postage SM/RM10 SS New colors : . -Baby pink -Dusty Pink -Cherry red -Royal Blue -Black (Restock) -Olive green (Restock) . . 💋Full high quality lace 💋mermaid skirt 💋Stretchable material 💋4 classic colours 💋Round Neck 💋Breathable DM/whatsapp akak🤗🤗 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. . http://wasap.my/601110016342 untuk sebarang  pertanyaan dan tempahan #sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #top #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #blousesulam #blouselabuh #mus#muslimahblouse #bajukurung #bajukurungmoden #kemejastriped #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear
3 1
| Bukan sekadar lipbalm biasa. Lipbalm mengandungi madu kelulut tulen dan propolis PERTAMA di Malaysia dgn 3 jenis lipbalm pilihan |. . 👉🏻 Lipbalm Normal ✅ 👉🏻 Lipbalm Matte . 👉🏻 Lipbalm Gold Selection. . 100% HomeMade dan Tiada Paraben & Tiada Alcohol. . | 1st In Malaysia Lipbalm Madu Kelulut & Propolis|. . . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih 18 warna pilihan dgn 3 jenis lipbalm iaitu lipbalm normal , lipbalm matte dan lipbalm gold. ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . atau. . www.thebahoney.com . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lip#lip#lipbalmmadulut #honeyfacemask #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organic #organic #naturalingredients #beekeeper #jen#jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand #lipbalmmadu #mattelipbalm
7 1
*ANGGUN KLASIK LACE* Material : full lace Size available : S - M price : RM129 Free Postage SM/RM10 SS New colors : . -Baby pink -Dusty Pink -Cherry red -Royal Blue -Black (Restock) -Olive green (Restock) . . 💋Full high quality lace 💋mermaid skirt 💋Stretchable material 💋4 classic colours 💋Round Neck 💋Breathable DM/whatsapp akak🤗🤗 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. . http://wasap.my/601110016342 untuk sebarang  pertanyaan dan tempahan #sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #top #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #blousesulam #blouselabuh #mus#muslimahblouse #bajukurung #bajukurungmoden #kemejastriped #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear
7 2
*ANGGUN KLASIK LACE* Material : full lace Size available : S - M price : RM129 Free Postage SM/RM10 SS New colors : . -Baby pink -Dusty Pink -Cherry red -Royal Blue -Black (Restock) -Olive green (Restock) . . 💋Full high quality lace 💋mermaid skirt 💋Stretchable material 💋4 classic colours 💋Round Neck 💋Breathable DM/whatsapp akak🤗🤗 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. . http://wasap.my/601110016342 untuk sebarang  pertanyaan dan tempahan #sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #top #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #blousesulam #blouselabuh #mus#muslimahblouse #bajukurung #bajukurungmoden #kemejastriped #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear
2 1
*ANGGUN KLASIK LACE* Material : full lace Size available : S - M price : RM129 Free Postage SM/RM10 SS New colors : . -Baby pink -Dusty Pink -Cherry red -Royal Blue -Black (Restock) -Olive green (Restock) . . 💋Full high quality lace 💋mermaid skirt 💋Stretchable material 💋4 classic colours 💋Round Neck 💋Breathable DM/whatsapp akak🤗🤗 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. . http://wasap.my/601110016342 untuk sebarang  pertanyaan dan tempahan #sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #top #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #blousesulam #blouselabuh #mus#muslimahblouse #bajukurung #bajukurungmoden #kemejastriped #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear
3 0
*ANGGUN KLASIK LACE* Material : full lace Size available : S - M price : RM129 Free Postage SM/RM10 SS New colors : . -Baby pink -Dusty Pink -Cherry red -Royal Blue -Black (Restock) -Olive green (Restock) . . 💋Full high quality lace 💋mermaid skirt 💋Stretchable material 💋4 classic colours 💋Round Neck 💋Breathable DM/whatsapp akak🤗🤗 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. . http://wasap.my/601110016342 untuk sebarang  pertanyaan dan tempahan #sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #top #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #blousesulam #blouselabuh #mus#muslimahblouse #bajukurung #bajukurungmoden #kemejastriped #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear
6 2
| Bukan sekadar lipbalm biasa. Lipbalm mengandungi madu kelulut tulen dan propolis PERTAMA di Malaysia dgn 3 jenis lipbalm pilihan |. . 👉🏻 Lipbalm Normal ✅ 👉🏻 Lipbalm Matte . 👉🏻 Lipbalm Gold Selection. . 100% HomeMade dan Tiada Paraben & Tiada Alcohol. . | 1st In Malaysia Lipbalm Madu Kelulut & Propolis|. . . ✔️100% homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang BAHONEY sendiri .(katakan TIDAK pada madu tiruan) ✔️mempunyai lebih 18 warna pilihan dgn 3 jenis lipbalm iaitu lipbalm normal , lipbalm matte dan lipbalm gold. ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️lipbalm ini '3 in 1' digunakan di bibir, sebagai pemerah pipi dan juga sebagai 'eye shadow' . ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk keterangan lanjut . . atau. . www.thebahoney.com . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lip#lip#lipbalmmadulut #honeyfacemask #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #bazaaronline #org#organic #organic #naturalingredients #beekeeper #jen#jenamasendiri #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm #jenamasendiri #ownbrand #lipbalmmadu #mattelipbalm
11 2
*ANGGUN KLASIK LACE* Material : full lace Size available : S - M price : RM129 Free Postage SM/RM10 SS New colors : . -Baby pink -Dusty Pink -Cherry red -Royal Blue -Black (Restock) -Olive green (Restock) . 💋Full high quality lace 💋mermaid skirt 💋Stretchable material 💋4 classic colours 💋Round Neck 💋Breathable DM/whatsapp akak🤗🤗 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. . http://wasap.my/601110016342 untuk sebarang  pertanyaan dan tempahan #sayajual #sayajualmurah #laceblouse #sayajualborong #top #blouseplussize #blousemurah #longsleeveshirt #blousesulam #blouselabuh #mus#muslimahblouse #bajukurung #bajukurungmoden #kemejastriped #kurungpeplum #bajukebaya #bazaarpaknil #bazaaronline #instashopmalaysia #blousesaloma #setwear #palazzo #muslimahfashion #muslimahwear #muslimah #mustbuy #muslimwear
3 2
SET BEAUTY LADY 💝 . . PALING HOT ITEM🔥 . . Lengkap siap foundation + finishing spray + pelembap muka + toner + mascara lentik😍😍 . . Terhad untuk 10orang terawal sahaja! ! Mesti tak sabar tuu! jom wassap ana 😘 http://www.wasap.my/601117746259 #teamANA #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxylipsmatte #bazaaronline #murah2 #diskaunmurah #DYXYCOSMETIC #freecodjb #tampoijb
2 0