🍏TRUDOLLY🍏 @trudollyhq . PRICE: RM99.00 POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #say#say#sayajualolly #sayajual #sayajualonline #tru#trudollya> #bangisentral #trudolly #bangisentralboutique #trudollymalaysia #trudollybangi #trudollybyfazura #boutiquecafe #sayajual
1 0
Alhamdullillah lunch delivery hari ini menu gulai ayam dan daging masak kicap😊👍 •Bangi sentral bandar baru Bangi •seksyen 16 bdr baru bangi •UKM Bangi terima kasih sudi membuat tempahan dgn rasa tumis😊👍🍱 Sebarang pertanyaan dan order boleh whatsapp 0179544254 📞 #fooddeliverybangi#gmibangi#ukm#bangi##malaysiafood#bandarbarubangi#ukmstudent#lunchboxbangi#lunchbox#foodhunter#bangigateway#bangisentral#kptmbangi#pendudukbangi#bangisentral#bangigateway#makan#jommakan#foodlover#malaycuisine
2 0
Hye uolls😍 Di butik kami sekarag ada pelbagai jenis cosmetics tau antaranya fresh care ni rm10 je.jom dapatkan sekarang Come and shopping with us😉 #waf#wafascloseti #wafascloset #ban#bangiral #bangicentral #bangi #wafasisters #vendorboutique #vendorbangi #sales #minuman #vendormakanan
1 0
🍅SUSU MAEZ🍅 . PRICE: RM55.00 POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #susumaez #say#sayajual #sayajualonline #susumaezmurah #bangisentral #susumaezbysofieya #bangisentralboutique #susumaezoriginal #boutiquecafe #sayajual
1 0
@gerpi.alteration Waaa.gerpi ade buat contest - #assalamualaikum .. Terima kasih #followers.. Berita baik utk semua!!! .. Kita nak buat contest utk.. . . 3 LANGKAH MUDAH SHJ!! . 1. TAG 3 ORANG RAKAN ANDA. 2. UNTUK 10 ORG TERAWAL SHJA 3. ADMIN AKAN DM KPD 10 ORG TERAWAL SHJ. . . . TERMA & SYARAT : 1.SERVIS ALTERATION PERCUMA UTK SATU ITEM SHJ. CTH : PEMENANG NAK HTR BAJU & SELUAR UTK ALTERATION . YG DPT PERCUMA HANYA BAJU ATAU SELUAR. BUKAN DUA DUA OKEY. 2. ALTERATION TIDAK SIAP SERTA MERTA (TAK BOLEH TUNGGU DIKEDAI). DAH SIAP KAMI INFORM. 3. PEMENANG ADALAH ORG YG COMMENT, BUKANNYA ORG YG DI 'TAG'. Sekian terima kasih.. Selamat smuanya.. #bekindtooneanother Contact 011.5653.4595 #alteration #potonglabuhseluar #potonglabuhjubah #tukarzip #kecilkaki #kecilskirt #shirt #tshirt #kemeja #jubah #slack #jeans #skirt #ootd #fitness #workout #bangi #uniklbangi #bangisentral #gerpimoments #gapoever - #regrann
8 4
Handsome model with lesung pipit Regrann from @gerpi.shop - MENSHIRT 1.0 FABRIC SATIN SILK AVAILABLE SIZE S, M, L LIMITED EDITION #bekindtooneanother To order 011. 5653 .4595 #ootd #menatwork #menswear #gerpirtw #shopping #shoppingonline #photographer #kemejalelaki #blogger #fas#fashiondesigner #magazine #covershoot #fashion #bangisentral #kl #selangor #iamme #thisisme #tiamosweetheart100hari - #regrann
9 0
Ni lah Set Combo viral tu dah buat ramai orang kurus! Kat luar paket tulis 15 uncang, tapi dalam nya ada 17 uncang ye, kita kasi extra 2 uncang. Dan harga nya sememangnya terlampau murah! Hanya RM40 sahaja awak. 🙈 • • 🍊Set Combo RM40.00 🍊Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 🍊Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🍊Boleh loss 3-5kg seminggu • • 🌸SLIMMING & DETOX TEA🌸 ■Mengecilkan perut buncit/boroi ■Melangsingkan badan ■Menurun paras gula dalam darah ■Kencing manis (diabetes) ■Darah tinggi ■Gout/uric Asid tinggi ■kolestrol ■obesiti ■angin dalam badan ■sembelit ■Pelbagai lagi masalah dalaman dan luaran Nota: boleh diminum oleh sesiapa sahaja kecuali *ibu mengandung* 🌸KAKICANTIQ TEA🌸 ■Kakicantiq tea telah dirumus khas daripada 100% herba-herba kering(dry herbs) ■Tiada bahan kimia ■mengecilkan peha dan lengan ■membuang air berlebihan dalam badan ◾Melawaskan kencing ◾Lebih kepada body shaper #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#kopihijau#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#medinadesirebandarbaru Angie's​ i#medinadesireputraja
4 0
Alahaiii awakk...ada je yg dtg kat akak tanya...pregnant boleh consume x?awak...tgh pregnant jgn takot gemuk laaa...kesian bby. Makan je yg sihat2 ..jaga kandungan...nnt lepas bersalin boleh pasang badan balik keyyyhh.... 😙😙😙 . #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#kopihijau
4 0
PROMOSI SET COMBO PENCERAH HONEY GLOW!! Apa yg uoolls dapat kalau beli sekarang? . PROMOSI HARGA COMBO + FREE GIFT + FREE POSTAGE !!!🎉🎉🎉 . Tawaran terhad hanya 30 ORANG TERAWAL yang nak kulitt cerah,cantik dan gebu!! . DM/WHATSAPP: 0123869897 #sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fat#fattzura #aydajebat #jannanick #igs#igshopmalaysia #dia#dianzvitamin #quputeh #buangdaki #audela #masalahsunburn #dianzvitamin #lafazkankalimahcintamu #mirafilzah #bangisentral #tiadaarahjodohkita #igshopmalaysia #honeyglowmurah #emmamaembong #miaahmad #syurgayangkedua #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
5 0
. 💐Design Baru💐 Material High Quality Mosscrepe Lycra Sejuk je bila dipakai printed instant shawl ni.Si pemakai nampak cantik je dengan corak abstrak ni. __________________________ Material : Moss crepe Lycra Price sale : Rm35 __________________________ . 📲 011 - 2564 1136 . . #softawning #instantshawl #ins#instantshawlmurah  #instantshawlborong #ins#instantshawlsale #ins#instantshawllabuh #instantshawlnoiron #sha#shawlh #shawllycra #shawllabuh #tud#tudung#instantshawltravel #tudungtravel #instantshawlmurah #instantshawllycra #instantshawlcorak #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted #instantshawllabuh #shawl #shawlmalaysia #tudungborong #tudungonline #instantshawlsale #tudung #tudungraya #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #tudungcantik  #bangisentral
2 0
ADA MASALAH KULIT GELAP ?? BERDAKI,yang SUSAH NAK TANGGAL ?? KULIT TAK SEKATA ?? NAK PUTIH MELEPAK ?? TAKUT NAK MKN UBAT PUTIH ?? JOM cuba HONEY GLOW SOAP 😘 MEMANG RESULT AAA++ okeyh !! COMFORM PUTIH MELEPAK,daki tanggal teruss !! 😍😊 DM/WhatsApp : 0123869897 #sabunbuangdaki #sabunpemutih #fattzura #perlashine #neelofa #audela #pipipink #fattahamin #tiamosweetheart100hari #nelydiasenrose #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #lafazkankalimahcintamu #aydajebat #emmamaembong #bazarpaknil #syurgayangkedua #feedbackhoneyglow #faridkamil #zulariffin #dyxy #igshopmalaysia #norahwax #sitinurhaliza #bangisentral #zulofa #honeygloworiginal #sabunmadu
5 0
Come visit our outlet today! HOTLINE : 016 4234817 CALL OR WHATSAPP ON9 ORDER! - Time : 11am - 8pm Location : 2nd floor, 6-35-3,  Bangi Sentral, jln medan  pusat bandar 8,bandar baru bangi ( Block belakang al ikhsan baru ) ada lift Tekan Tingkat 2 ya 😘 WAZE : SNF BOUTIQUE (foursquare option) ---------------------------------------- #ban#bangisentral #but#butikvendorbangisentral #snf#snfboutiqueisentral  #snfboutique #myfriendlyshop #shiningsshop #vendorwanted #butikvendorbangisentral #boutiquevendor #boutiquevendorwanted #boutiquevendorbangi #bangi #kasut #kasutbangi #ked#kedaikasutmurah #kedaikasut
5 0
Come visit our outlet today! HOTLINE : 016 4234817 CALL OR WHATSAPP ON9 ORDER! - Time : 11am - 8pm Location : 2nd floor, 6-35-3,  Bangi Sentral, jln medan  pusat bandar 8,bandar baru bangi ( Block belakang al ikhsan baru ) ada lift Tekan Tingkat 2 ya 😘 WAZE : SNF BOUTIQUE (foursquare option) ---------------------------------------- #ban#bangisentral #but#butikvendorbangisentral #snf#snfboutiqueisentral  #snfboutique #myfriendlyshop #shiningsshop #vendorwanted #butikvendorbangisentral #boutiquevendor #boutiquevendorwanted #boutiquevendorbangi #bangi #kasut #kasutbangi #ked#kedaikasutmurah #kedaikasut
4 0
Come visit our outlet today! HOTLINE : 016 4234817 CALL OR WHATSAPP ON9 ORDER! - Time : 11am - 8pm Location : 2nd floor, 6-35-3,  Bangi Sentral, jln medan  pusat bandar 8,bandar baru bangi ( Block belakang al ikhsan baru ) ada lift Tekan Tingkat 2 ya 😘 WAZE : SNF BOUTIQUE (foursquare option) ---------------------------------------- #ban#bangisentral #but#butikvendorbangisentral #snf#snfboutiqueisentral  #snfboutique #myfriendlyshop #shiningsshop #vendorwanted #butikvendorbangisentral #boutiquevendor #boutiquevendorwanted #boutiquevendorbangi #bangi #kasut #kasutbangi #ked#kedaikasutmurah #kedaikasut
5 0
🍬 AYN FOR EYES | BEAU MAMA | OLI CANDY 🍬 . . AYN FOR EYES RM65.00 . BEAU MAMA RM59.00 . OLI CANDY RM59 POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #aynforeyes #say#sayajual #sayajualonline #beaumama #bangisentral #olicandy #bangisentralboutique #beaumamamurah #aynforeyesmurah #olicandypremium #boutiquecafe #sayajual
1 0
ROYAL PROPOLIS FOUNDATION CODE AURI RM49.90 CODE FERVI RM49.90 CODE MORRI RM49.90 Whatpps 013 9333738 READY STOCK!!! Cari FOundatiOn yang setanding ratus-ratusan ringgit?? Haaa.. Kenapa tidak dengan #RoyalPropolisFoundation by #AlhaAlfaCosmetics yg quality-nya mmg the best💥 Harga mampu milik RM49.90 😍😍😍 #alh#alhaalfa #makeupbyalhaalfa #alhaalfacosmeticsbangisentral #bangisentral #topmua #muamalaysia #alhaalfa #loosepowderwaterproof #loosepowderalhaalfa #favestudio #foundationpropolis #foundationwaterproof - #regranned
11 0
🍓 BE THE GLAMOROUS DRINK 🍓 @betheglamorousdrink . PRICE : RM140.00 POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #betheglamorousdrink #say#sayajual #sayajualonline #theglamourousdrink #bangisentral #glamorousdrink #bangisentralboutique #betheglamourous #boutiquecafe #sayajual
1 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen MICHAEL KORS GINNY MEDIUM CAMERA METALLIC CROSSBODY IN PALEGOLD RM549 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
1 0
World Most Powerful Mask! . 📌Highly recommended!😱 . 📌100% Original & Imported from USA 📌100% Natural Calcium Bentonite Clay dari Death Valley, California . Jangan tak tau... Aztec Secret Indian Healing Clay juga salah satu BESTSELLER facial MASK kat amazon. Hebat kan??? ..👏🏻👏🏻 Memang rugi sangat2 kalau u'olls tak cuba !! . ==> kebaikan mask ni: ================ 1. Mengangkat sel kulit mati 2. Menyembuhkan jerawat/ menghilangkan parut 3. Kulit lebih cerah selepas 1x pemakaian 4. Melicinkan dan mengetatkan liang pori 5. Paling penting dapat buang whitehead dan blackhead! . ❤️Feel Ur Skin Pulsate❤️ - Muka rasa kena vakum u'olls! . #azt#aztecsecretanhealingclay #aztecsecretclay #aztecsecretmalaysia #mas#maskerwajah #facemask #mask #aztecsecret #claymask #cny
7 1
Haiii..ramai yg tanya admin..bf mum boleh consume set combo medina desire x? . Yess....boleh..formulasi terbaru dan atas kelulusan dari lab test terbaru kami.. . So mummy2 jangan risau susu drop dh ye..smua boleh kurus selepas melahirkan..dan dapatkan balik body shape..😍 . Tapi jgn risau..mnyusukan bayi boleh mmbakar kalori yg banyak..so dgn mengamalkn pemakanan yg sihat dan senaman ringan mmpu mngekaklkan berat badan yg ideal 😘😘😘😘😘tambah pulak mnum set...mmg terbaikkk hasilnye nnt.. . . So utk lebih pertanyaan..wssp 0145257148 😍 . . . #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#lotionkurus#inchlosslotion#losyenkururus#losyenpanas#losyenbakarlemak#maryamlotion
9 0
Haiii..ramai yg tanya admin..bf mum boleh consume set combo medina desire x? . Yess....boleh..formulasi terbaru dan atas kelulusan dari lab test terbaru kami.. . So mummy2 jangan risau susu drop dh ye..smua boleh kurus selepas melahirkan..dan dapatkan balik body shape..😍 . Tapi jgn risau..mnyusukan bayi boleh mmbakar kalori yg banyak..so dgn mengamalkn pemakanan yg sihat dan senaman ringan mmpu mngekaklkan berat badan yg ideal 😘😘😘😘😘tambah pulak mnum set...mmg terbaikkk hasilnye nnt.. . . So utk lebih pertanyaan..wssp 0145257148 😍 . . . #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#lotionkurus#inchlosslotion#losyenkururus#losyenpanas#losyenbakarlemak#maryamlotion
3 1
Detox tea by Medina Desire ni dirumus dan diformulasi oleh bahan bahan herba terplilih ye, semua organic 100% takde langsung bahan campuran chemical. Dan yang paling penting mengikut nisbah yang betul. Bukan main campak2 je asalkan jadi teh. No no no, kita sangat pentingkan result yang berkesan thats why kadar nisbah tu sangat diutamakan untuk dijadikan teh KIKIS LEMAK VIRAL ni🤗 - Jom consume sekarang. Bf mom boleh minum kedua dua teh ni. Teh tidak pahit, tidak kelat confirm boleh telan. Tidak menyebabkan cirit birit tetapi melawaskan. Perempuan lelaki semua boleh minum teh ni sebagai minuman kurus yang sihat. InsyaAllah. Jom order sekarang, Promosi November masih berjalan ye🎁🎉🎉 - - WHATSAPP now 0145068612 or TEKAN LINK KAT BIO . . #medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#fitnessmalaysia#kopihijau#medinadesire#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagent#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#putrajaya#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#medinadesirebandarbarubangi i#medinadesireputrajaya
7 0
❄️DHIA PREMIUM MIRACLE ❄️ . Price: RM 40.00 POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #dhiaserum #say#sayajual #sayajualonline #dhiapremiummiracle #bangisentral #lipmattemurah #bangisentralboutique #serummuka #serummurah #boutiquecafe #sayajual
4 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - MICHAEL KORS TINA MK MINI CROSSBODY BAG BLACK LEOPARD RM509 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 1
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - MICHAEL KORS ASHBURY LARGE BLACK RM719 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - MICHAEL KORS ASHBURY LARGE LUGGAGE RM719 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - MICHAEL KORS SUSANNAH MD NS TOTE IN CHERRY RM749 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH LARGE WRISTLET IN SIGNATURE COATED CANVAS IN BROWN ROUGE (COACH F58695) RM299 ansuran hg 3 bln Discount rm50 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 0
3 FAKTOR PENTING YANG PERLU ANDA TAHU SEBELUM MEMBELI KAMERA CCTV . 1) RESOLUTION & SPEC CAMERA Kamera CCTV yang mempunyai spec HD /HDTVI mempunyai resolusi yang sangat baik. Kalau gambar tak jelas, macam mana nak scan wajah suspek, betul tak? . 2) BRAND Jenama sememangnya memainkan peranan penting dalam pemilihan kamera. Contohnya kenapa orang masih membeli kereta VW walaupun harganya agak mahal? Kerana kualiti. Sama seperti CCTV. Mengikut www.asmag.com, HIKVISION berada di tempat pertama dunia utk tahun 2016 & 2017. . 3) IR ( InfraRed) Kebolehan menukar kepada hitam-putih yang jelas di waktu malam juga antara faktor yang penting. . . Nota kaki: Gambar adalah screenshot dari Wireless IP Camera 1.0mp . #cctv #cctvmalaysia #cctvmurah #cctvkualalumpur #cctvselangor #cctvbangi #pasangcctv #cctvinstaller #bangisentral #bandarbarubangi #ostiabangi #ampang #cyberjaya #setiaecoglades #putrajaya #bspvillage
5 0
Jom join postage esok 😊😉 . Dapatkan bwp korang dengan tawaran istimewa dari @aleeyahbeauty 😉
23 8
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH FOLDOVER CROSSBODY CLUTCH IN LIGHT GOLD/ROUGE (COACH F54002) RM519 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
4 0
For men items, go to @one@one@one@onestopforwomen @onestopforwomen For men items, go to @onestopforwomen @onestopforwomen COACH MINI KELSEY SATCHEL IN METALLIC PEBBLE LEATHER IN PLATINUM (COACH F16479) RM599 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen COACH MINI KELSEY SATCHEL IN METALLIC PEBBLE LEATHER IN GUNMETAL (COACH F16479) RM599 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018- COACH CELESTE HOBO SIGNATURE FABRIC IN KHAKI/BROWN (F58327) RM599 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018- COACH TOP HANDLE POUCH IN SIGNATURE IN BROWN/BLACK (COACH F58321) RM499 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 0
🌷SWERA ARGAN OIL🌷 . MINI SWERA 10ML RM29.00 . SWERA 30ML RM69.00 . SWERA 60ML RM89.00 . POSTAGE : RM 8 SM / RM 11 SS . online order / cod wssp 👉🏻01133310196 😉 . Operation Hour : Tues - sunday 11 am - 8.30 pm MONDAY CLOSE . Landmark butik 👇🏻 hokey . 📍bandar baru bangi sek 9 📍Bdekatan bangi sentral 📍Sebaris Me'Nate / Papparich / Hajra 📍Atas Ozel 📍Belakang butik Jovian . . #swe#swe#sweraarganoil #say#sayajual #sayajualonline #sweraargan #bangisentral #arganoil #bangisentralboutique #arganoilmalaysia #serumarganoil #sweraarganoil #boutiquecafe #sayajual
2 0
HOT ITEM! 💥 SARRADHYYA Korean Bracelet ni boleh potong taw, sesuai utk tangan kecil comel dari umur 3 tahun. Ada 4 design yg cun melecun hanya RM 25 sahaja 👧🏻✨. . Bagi yang berhampiran Bangi, Putrajaya, Kajang boleh datang dan waze: SARRADHYYA. Klik untuk terus waze: https://www.waze.com/location?h=w282ge082 Klik untuk terus waze: https://www.waze.com/location?h=w282ge082 Klik untuk terus waze: https://www.waze.com/location?h=w282ge082 . Yang nak order online pula, klik link ini. —> www.sarradhyya.com —> www.sarradhyya.com —> www.sarradhyya.com . Atau . --> wasap.my/601113264969 --> wasap.my/601113264969 --> wasap.my/601113264969 #koreanaccessories #sarradhyya #bangisentral
13 1
12 pax Kerabu Maggi Order dari 2 minggu lepas 😅 . Banyak lagi gambar pending nak di upload 🙈 . Thank you for ordering Nani ❤ . Made fresh upon order Untuk pertanyaan & order, boleh whatsapp Nana 012-3403907 Atau tekan link di bio http://cravellicious.wasap.my/ __ #kerabumaggi #kerabumaggibajet #delivery #homebaked #bangi #bandarbarubangi #bbb #bangisentral #kajang #putrajaya #shahalam #homebaker #cravellicious #projekweekend #jualanku #baz#bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #bazaar #bazaaronline
4 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH FOLDOVER CROSSBODY CLUTCH WITH CROSS STITCH FLORAL PRINT IN SILVER/CHALK MULTI(COACH F25797) RM549 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
1 0
Luxe blouse dusty pink set mom and doter sangat cantik. Jom beli sedondon dgn princes untuk CNY ni . . #TherapyBoutique #BandarBaruBangi #Ban#Bangiral #Bangi #PeplumKanakKanak #KebarungMakAnak #SetIbuDanAnak #Mom#MomAndDaughter/a> #MomAndDaughter #HannaInstantShawl #TudungSukan #SportsHijab #LuxeBlouse #LaceyBlouse
3 3
PROMOSI SET COMBO PENCERAH HONEY GLOW!! Apa yg uoolls dapat kalau beli sekarang? . PROMOSI HARGA COMBO + FREE GIFT + FREE POSTAGE !!!🎉🎉🎉 . Tawaran terhad hanya 30 ORANG TERAWAL yang nak kulitt cerah,cantik dan gebu!! . DM/WHATSAPP: 0123869897 #sabunbuangdaki #sabunhoneyglow #fat#fattzura #aydajebat #jannanick #igs#igshopmalaysia #dia#dianzvitamin #quputeh #buangdaki #audela #masalahsunburn #dianzvitamin #lafazkankalimahcintamu #mirafilzah #bangisentral #tiadaarahjodohkita #igshopmalaysia #honeyglowmurah #emmamaembong #miaahmad #syurgayangkedua #fattzura #daki #saharulridzwan #neelofa #bazarpaknil #feedbackhoneyglow
8 2
Set koleksi sedondon dengan princess. Jom grab sempena tahun baru cina? . . #TherapyBoutique #BandarBaruBangi #Ban#Bangiral #Bangi #PeplumKanakKanak #KebarungMakAnak #SetIbuDanAnak #Mom#MomAndDaughter/a> #MomAndDaughter #HannaInstantShawl #TudungSukan #SportsHijab #LuxeBlouse #LaceyBlouse
0 1
So many choices, so little time! Speckled with Swarovski crystals, be spoilt for choice with our Bawals! Visit us in store at Plaza Paragon Point, Bangi Sentral now! Whatsapp +60128849796 for more info! #twiqitup #thetwiqlabel #ban#bangiral #bangi #hijab #tracync #hijabstyle #hijabfashion #bawal #bawalover #japanesevoile #flatlay #tablesituation #swarovski #crystalsfromswarovski
22 0
ANDA MENGALAMI MASALAH EKZEMA? . Jom cuba honeyglow sekarang!! Alhamdulillah.. ada beberapa cust sis semakin baik kulit mereka lepas guna honeyglow . Yang penting kena konsisten guna sabun honeyglow dan yakin Allah sebaik2 penyembuh!! . DM/WhatsApp : 0123869897 #sabunbuangdaki #sabunpemutih #lofattah #dianzvitamin #neelofa #pipipink #aurawhite #fattahamin #mycoffeeprince #lemonex #dekatkanjarakkita #zulariffin #norahwax #bangisentral #afmegastar #saharulridzwan #miaahmad #jannanick #mirafilzah #kcolly #aydajebat #parut #feedbackhoneyglow #fattzura #emmamaembong #bazarpaknil #dendamaurora #sitinurhaliza #honeygloworiginal #sabunmadu
2 1
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen CARRIE CROSSBODY BLACK ANTIQUE NICKEL/METALLIC DARK TEAL (COACH F22207) RM679 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
7 0
For men items, go to @one@one@one@onestopforwomen @onestopforwomen For men items, go to @onestopforwomen @onestopforwomen COACH LEXY SHOULDER BAG IN OUTLINE SIGNATURE IN KHAKI BROWN (COACH F57612) RM749 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#one#onestopforwomendystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#han#hantaran #onestopforwomen #ema#emas916 #coa#coachreadystockmalaysia #had#hadiahuntukisteri #hantaran #wal#walletreadystock_osfw17 #han#handbagreadystock_osfw17 #fat#fattastic #jua#jualanmurahmalaysia #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
1 0
For men items, go to @one@one@one@onestopforwomen @onestopforwomen For men items, go to @onestopforwomen @onestopforwomen COACH LEXY SHOULDER BAG IN OUTLINE SIGNATURE IN SMOKE BLACK (COACH F57612) RM749 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#one#onestopforwomendystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#han#hantaran #onestopforwomen #ema#emas916 #coa#coachreadystockmalaysia #had#hadiahuntukisteri #hantaran #wal#walletreadystock_osfw17 #han#handbagreadystock_osfw17 #fat#fattastic #jua#jualanmurahmalaysia #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
1 1
💐Design Baru💐 . Printed instant shawl limited ni. 👇 💐Mudah dijaga 💐Mudah dipakai 💐Mudah digayakan 💐Tidak panas 💐Menawan hati si pemakai. 😙 __________________________ Material : Moss crepe Lycra Price sale : Rm35 __________________________ . 📲 011 - 2564 1136 . . #softawning #instantshawl #ins#instantshawlmurah  #instantshawlborong #ins#instantshawlsale #ins#instantshawllabuh #instantshawlnoiron #sha#shawlh #shawllycra #shawllabuh #tud#tudung#instantshawltravel #tudungtravel #instantshawlmurah #instantshawllycra #instantshawlcorak #instantshawlmalaysia #instantshawlprinted #instantshawllabuh #shawl #shawlmalaysia #tudungborong #tudungonline #instantshawlsale #tudung #tudungraya #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #tudungcantik  #bangisentral
3 0
SALE ! SALE ! SALE HARGA MENJUNAM KAW KAW HANYA UNTUK 8 HARI SAHAJA😱😱😱 _ Rugi lah korang kalau dah SALE ni pun MELEPASSS 😝😝 LIMITED STOK❗ LIMITED SIZE❗ SEMUANYA DI BAWAH RM100 & lagi BEST KAMI TANGGUNG KOS PENGHANTARAN ! HARGA TERKEJUT GILA NI HANYA SAH SEHINGGA 28 / 2 / 2018 SAHAJA !! _ Baju2 #kurungcoutures memang terkenal dari segi kualiti nya, yang tiggal ni hanya ada beberapa size & warna yang sangat2 limited 🙆 _ Ada saiz yang tinggal sehelai dua je ni 😭 Sebab tu la kami nak let go murah2 untuk korang.. boleh kongsi rezeki sama2 😍 Belian pantas senang je, click link whatsapp kat bio Whatsapp : 📞 +60166811120 📞 +60166811120 📞 +60166811120 #baj#bajukurungmurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungplain #baj#baj#bajukurungbudak #bajubudakmurah #bajukurungseragam #baj#bajukurungpahang #sayajualbaju #bazaarpaknil #say#sayajualonline #songketlover #bajukurungsongket #sayajualbajukurung #sayasukajadicikgu #kurungsongketmalaysia #bajukurungbudak #cikgusarawak #cikgumalaysia #bajukurungpahang #sayajualonline #bangisentral #tv3 #cikgucikgi #kakishopping #cikgusabah #bajukurungbudak #sabahonlineshop #sarawakonlineshop #kamigurumalaysia #bazarpaknil #muslimwear #bajudinner #bajuconvo
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - CROSSBODY POUCH IN LIGHT GOLD/DARK RED (COACH F65988) RM499 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
5 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH CARRIE CROSSBODY IN BLACK (COACH F22212) RM649 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH SMALL KELSEY SATCHEL IN DUSK 2 (COACH F36675) RM649 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
5 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH ZIP TOP TOTE IN LIGHT SIGGY BROWN (COACH F58294) RM599 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH ZIP TOP TOTE IN LIGHT GOLD/BROWN ROUGE (COACH F58294) RM599 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
4 1
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - COACH CROSSBODY POUCH WITH LACQUER RIVETS IN ANTIQUE NICKEL/BLACK (COACH F24399) RM549 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
1 1
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018- COACH CROSSBODY POUCH WITH LACQUER RIVETS IN SILVER (COACH F24399) RM549 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 1
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018- MICHAEL KORS EMMY MD CROSSBODY IN VANILLA/PALEGOLD RM549 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
3 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018- MICHAEL KORS EMMY MD CROSSBODY IN BROWN/PALEGOLD RM549 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
2 0
For men items, go to @one@onestopforwomen @onestopforwomen ETA END OF FEB 2018 - MICHAEL KORS TINA SMALL MESSENGER IN VANILA/PALEGOLD RM619 ansuran hg 4 bln Discount rm100 utk full payment #one#onestopforwomen_readystock READY STOCK MALAYSIA http://wasap.my/601111692506 Whatsapp 01111692506 #coachreadystock #handbagoriginal #handbagcoach #coachmy #semogamurahrezeki #katespademy #michaelkorsmy #putrajaya #pingganviral #hadiahuntuktunang #tumioriginal #salamjumaat #giftforher #giftforwife #bangisentral #fossiloriginal #han#hantaran #onestopforwomen #emas916 #coachreadystockmalaysia #hadiahuntukisteri #hantaran #walletreadystock_osfw17 #handbagreadystock_osfw17 #fattastic #jualanmurahmalaysia
1 0