Wake up je pagi2 jgn lupa cuci wajah anda dgn Tabita Facial Foam...mlm td dah apply Nitely Cream kan now sentuh kulit wajah anda...lembutkan selembut kulit bayi.. . Tabita Facial Foam yg diperkayakan dgn bahan semulajadi Japanese Papaya membantu membersihkan kulit wajah anda dari dalam, menegangkan kulit wajah anda secara semulajadi dan mencerahkan kulit wajah anda dari sehari ke sehari.. . Jom cuba #tabita..hari ini whatsapp akak di 012-7444064..dptkan tips penggunaan thru my very own experiences..apa2 pun yg penting kena rajin yea adik2 semua😉 . #say#sayajualne #sayajual #skincare #shahalam #bandarsaujanaputra #putraheight #putrajaya #bangi #uitm #uum #upm #uniten #iukl #sayajualtabita #puchong #Klcc #klsentral #malaysian
8 0
Salam Subuh Sahabat2.. Ayuh mulakan berpagi2 keranaNya dan moga dipermudahkan urusan semuanya insyaAllah . Haa,hari minggu ni meh pakat ajak ramai2 saudara, jiran, teman ke butik osd malaysia di seksyen 9 bangi kerana harini kita nk kasi kosong butik osd dengan harga terendah untuk semua insyaAllah😍 . Whatsapp Kak La 012-3945048 / 010-4001628 Atau Hubungi Butik 03-89231883 Atau Boleh Datang ke Butik di alamat: No. 31, Jalan Medan Pusat 2D Seksyen 9, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor. #butikmuslimah #osdmalaysia #jubahmurah #jubahdress #tudungmuslimah #bangi #bangisentral #okisetianadewi #jubahmuslimahmurah #abayakanakkanak #minijubahmurah #bajukurungelegantmurah
6 0
LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE by @nursajat02 READY STOCK!! 📣📣📣 . . COD AREA #BANGI #KAJANG #PUTRAJAYA . . Caj runner bergantung pada kawasan 😘 . . 📲 Wasap sekarang 018.667.9604 📲 Wasap sekarang 018.667.9604 📲 Wasap sekarang 018.667.9604 . . Follow IG @nur@nur@nursajat_bangi Follow IG @nursajat_bangi Follow IG @nursajat_bangi . . #LETSBENGKONG #letsbengkungGOLD #Letsgirdlebynursajat #fenomenaletsbengkong #kerengge #bodygoal #BENGKUNGVIRAL #nursajatBANGI #nursajatKAJANG #nursajtPUTRAJAYA #StokisBANGI #stokiNSB #postagesatuMALAYSIA 🇲🇾
7 2
Beginner/advanced/expert✔2017/studyhardworksmart✔ A cut above/Hairstylist hairstyler/team work/"Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE5⛧#barber #instagram #bukitjalil #bar#barbershop #bangsar #cheras #bukitjalilcity #selangor #puchong #kajang #kinrara #melayu #puj #bangi #barbermalaysia #putrajaya #serikembangan #shahalam #pj #tamanpuncakjalil #bandarbarubangi #barbers #kotadamansara #ampang #usj #bar#barbering #barbering #barberlife #barbershopconnect
27 1
official staff puj3 Beginner/advanced/expert✔2017/studyhardworksmart✔ A cut above/Hairstylist hairstyler/team work/"Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE5⛧#barber #instagram #bukitjalil #barbershop #bangsar #cheras #bukitjalilcity #selangor #puchong #kajang #kinrara #melayu #puj #bangi #malaysia #putrajaya #serikembangan #shahalam #pj #tamanpuncakjalil #bandarbarubangi #subangjaya #kotadamansara #ampang #usj #bandarputrapermai #klangvalley #cyberjaya #serdang.
25 1
Beginner/advanced/expert✔2017/studyhardworksmart✔ A cut above/Hairstylist hairstyler/team work/"Open daily 9am_1midnight/freehairwash💯 POMADE5⛧#barber #instagram #bukitjalil #barbershop #bangsar #cheras #bukitjalilcity #selangor #puchong #kajang #kinrara #melayu #puj #bangi #malaysia #putrajaya #serikembangan #shahalam #pj #tamanpuncakjalil #bandarbarubangi #subangjaya #kotadamansara #ampang #usj #bandarputrapermai #klangvalley #cyberjaya #serdang.
25 2
. Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysia.blogspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur Credit to @skinelleos
7 1
. Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
9 0
. Nak bercuti? Jangan lupa lindungi wajah anda dengan Products SKINELLE. Products Pilihan Artis. . . Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
4 0
. Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
2 0
JRB on bros . Lupa nak bgtau . Until 4 am . Peace!!!
124 4
. 👷🏻‍♀️🧕🏻👩🏻‍🏫👰🏻👩🏻‍✈️👩🏻‍💼 . Pocket Perfume List For Her 20ml . 1 box RM12.00 2 dan lebih RM10.00 . Untuk order:- Whatsapp 019-6030919 @ ⬆️klik whatsapp di bio link . #Perfumeaaaonlineshopper #aaa_onlineshopper #macammacamaaa_onlineshopper #sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeoriginaltester #perfumeoriginaltestermalaysia #perumeoriginalmurah #COD #Bangi #KL #Nilai #JB #Bandarseriputra #Bukitmahkota #kuis
9 2
. 👷🏻‍♀️👰🏻👩🏻‍🏫🧕🏻👩🏻‍✈️ 👷🏻‍♂️🤵🏻👨🏻‍🏫👨🏻‍💼👨🏻‍✈️ . Pocket Perfume For Her & Him 20ml . 1 box RM12.00 2 dan lebih RM10.00 . Untuk order:- Whatsapp 019-6030919 @ ⬆️klik whatsapp di bio link . #Perfumeaaaonlineshopper #aaa_onlineshopper #macammacamaaa_onlineshopper #sayajualpocketperfume #sayajualmurah #sayajualperfume #perfumegrade #perfume20ml #perfumemurahmalaysia #perfumeforhim #perfumeforher #perfumeoriginaltester #perfumeoriginaltestermalaysia #perumeoriginalmurah #COD #Bangi #KL #Nilai #JB #Bandarseriputra #Bukitmahkota #kuis
7 2
. Seronok bila dah tahu macam mana artis kita kulitnya halus mulus putih gebu flawless bagai😍 . . Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
3 0
. Musim bercutini Kulit pun nak kena jaga jugak nanti rosak.. kering. Tak cantik 😷 . . Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
6 0
. Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
6 0
Happy belated Birthday @wawanordin84 ♥️ Wahhh untunglah banyak kali celebrate birthday ni 😍 Semoga terus maneh2 tau ♥️ Terima kasih banyak buat satu2nya Kak Long yang super multitalented Dato @nurulzahid hire kami lagi☺️ 16.12.17 JW Marriot KL #surprisedelivery #surprisedeliveryMalaysia #surpriseplanner #surpriseplannerMalaysia #sayajualservis #prankservice #surpriseassistant #surpriseassistantmalaysia #kejutankebabom #event4u #surprisebyEvent4U #kejutanharijadi #kejutanharilahir #putrajaya #cyberjaya #upm #ukm #bangi #kajang #kualalumpur
13 3
. Ish ish.. patutlah makin lawa Wawa nih kan. Tempek2 ja serum skinelle sebelum tidur dan sebelum keluar rumah dah cantik. . Tak sempat nak belai wajah? Anda ada masalah kulit? . Jom rasai kehebatan produk Skinelle. Semuanya hanya dalam satu botol. Tahan sebulan setengah setiap botol(bergantung pada pengunaan) . 📞Hubungi Elliehasz di #0192763809 💻Layari #ski#ski#skinellemalaysiagspot.com FB: elliehasz cod skinelle IG: elliehasz_cod_skinelle . 🚗 Perkhidmatan penghantaran disediakan di kawasan tertentu . #skinelle #skinelleserum #skinellecleanser #skinellefoundation #skinelleminifoundation #skinelleminipack #skinellemalaysia #st4skinelleteam #produkpilihanartis #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkusam #rawatkulitberminyak #rawatkulitsensitive #rawatparutjerawat #rawatporipesar #shahalam #subang #puchong #putrajaya #bangi #kajang #sepang #klia #bukitjelutong #puncakalam #kualaterengganu #kualalumpur
3 1
Awak, awak rase set combo DYXY COSMETICS mahal ke??????? • Jom kita check! • BASIC SET COMBO DYXY : • ✔ TAHAN SEHINGGA 4-5 BULAN (ATAS PENGGUNAAN) ✔ TAK PERLU SUNBLOCK ✔ TAK PERLU CONCEALER ✔ TAK PERLU BEDAK • So mcm mana syg2? Cer buat pengiraan balik.. Rase mahal ke jimat? Jimat ke berbaloi? Berbaloi ke berbaloii2 ??😍😍😍 • Haaaaa...kalau rasa berbaloi & jimat, jgn tunggu lama2 nanti dikebas orang 😜. • Nak cuba ? 📲 Admin 017-344 2532 #foundationmalaysia #themines #dropshipwanted #melaka #terengganu #muamalaysia #petalingjaya #perak #damansara #muakl #sarawak #setiawangsa #wangsamaju #serdang #kelantan #muamelaka #penang #muautara #bccreambydyana #muar #serikembangan #kuantan #muatutorial #dyxycosmetics #seremban #kotatinggi #sabah #bangi #teamFL
16 3
. . Add two letters to PARIS and it's PARADISE 💖 . Dang the glare made it look so bad! 😂 . - BLANK NOTEBOOKS 190 PAGES A5 CREAM PAPER FLORAL DESIGN . . #SuckerForCuteThings #PlannerTumblr #PlannerComelTerokss #PlannerShawky #visitmyig #igshopmy #say#sayajualplannerh #sayajualplanner #igonlineshop #planner2018 #booklovermalaysia #stickerplanner #kpo#kpopmalaysiashop #kpopmalaysia #KualaLumpur #ShahAlam #Kedah #Perak #Bangi #instashopmy #Bazarpaknil #Bazaarpaknil #ViralMalaysia #Uitm #Uia #uniten #dukunsaka #ajimaura #terapiinstagram
41 0
"cantik sangat..nampak natural".... cantikan pengantin kita ni pakai lens #arabianspatax dr matachantik_ taniah pengantin cantik 🐝 nak tgk bnyk lg feedback cust click #cfmc_ #teammatachantiktarabian 013 680 3182 M A T A C H A N T I K _ #contactlens #len#lensmurahmalaysia #contactlensmurah #sayajuallens #bazarpaknil #hargakasihsayang #kualalumpur #pelamindiy #lensmalaysia #lensmurah #lenscantik #bangi #ipoh #melaka #malaysia #lensnikah #muamurah #softlens #johorbahru #hot #muatunang #eclipselens #kenduri #tahniah #brownlens #spataxbrown #arabianbrown
4 0
4 hari lg sblm tamat sesi pndftaran bro! . KITAMEN pun dtg bkk booth! . Korng bleh join game FIFA18 PS4, sambl main futsal layan FIFA18 . Confirm style bro! . Daftar cpat! Lambat tnggal la bro! . Whatsapp no ni cepat utk dftar! ‭ . 018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ #foxy #foxyfutsal #foxyfutsaltour #futsal #futsalstyle #futsalteam #futsalday #futsalsolo #futsalmania #futsalclub #futsalovers #futsalboots #futsalcup #futsaltournament #futsalmalaysia #under17 #under17futsal #best #tournament #malaysia #bangi #futsalbangi #futsalshahalam #futsalsubang #futsalkl #teambangi #uptownsportbangi #ps4 #ps4tournament🎮🎮
10 1
4 hari lg sblm tamat sesi pndftaran bro! . KITAMEN pun dtg bkk booth! . Korng bleh join game FIFA18 PS4, sambl main futsal layan FIFA18 . Confirm style bro! . Daftar cpat! Lambat tnggal la bro! . Whatsapp no ni cepat utk dftar! ‭ . 018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ #foxy #foxyfutsal #foxyfutsaltour #futsal #futsalstyle #futsalteam #futsalday #futsalsolo #futsalmania #futsalclub #futsalovers #futsalboots #futsalcup #futsaltournament #futsalmalaysia #under17 #under17futsal #best #tournament #malaysia #bangi #futsalbangi #futsalshahalam #futsalsubang #futsalkl #teambangi #uptownsportbangi #ps4 #ps4tournament🎮🎮
6 0
. Penghantaran cod waktu malam seterusnya... lokasi pelanggan di Taman Cheras Intan, Cheras buat tempahan 1 kotak Lazz Kurma. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami. . #LAZZ_0163434312 #LazzSusuKambing #SusuKambingLazz #TamanCherasIntan . Servis Home Delivery COD : . #Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur #VendorCheras
10 3
. Penghantaran cod waktu malam... Lokasi pelanggan di Taman Len Seng, Cheras buat tempahan 1 kotak Lazz Choco. Pertanyaan / Pembelian : Whatsapp "LAZZ" ke 016 3434 312 berhubung dengan #KonsultanLazz kami. . #LAZZ_0163434312 #LazzSusuKambing #SusuKambingLazz #TamanLenSeng . Servis Home Delivery COD : . #Cheras #HuluLangat #Kajang #Bangi #BTHO #Balakong #BandarMahkotaCheras #BandarSriPermaisuri #BandarTunRazak #BandarTasikSelatan #HUKM #AlamDamai #Ampang #KualaLumpur #VendorCheras
8 2
Bila Percussionist atas satu stage yg sama be like... 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 #maifusionista #dintaring #abamgebu #gebuisdamnawesome #per#percussionist> #percussionist #voc#vocalista #vocalist #instagramsinger #mal#mal#malaysingers #musician #instagrammusician #malaysianmusician #malaysianigers #busker #sessionist #instructor #clinician #facilitator #ukm #bangi #selangor #anakmelayu #melayu #malay #malaysia #indonesia #singapura #singapore
60 0
================== SET PENINGGI TIENS ================== 👍Set peninggi yang Terbaik di Malaysia 💪Tambah ketinggian badan walaupun dah dewasa. 💪Tulang anda lebih kuat dan sihat 💪Melurus dan menegakkan struktur tulang 💪Mencegah osteoporosis 🌷Diadun dari bahan semulajadi 💪Merangsang perkembangan tumbesaran 💪Menguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda . =============================== JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT WHATSAPP KAMI: 📱Whatsap :+60 11-2681 2640 📱wechat id :derajattinggibadan12 . #tipstinggitiens #tiens #sihat #syukurselalu #tinggi #usim #ukm #putrajaya #bangi #sukan #syjual #kelantan #kuantan #sabah #sarawak #negerisembilan #johor #miri #kuching #mersing
17 4
Di mana² je blh pakai #dyxycosmetic ni tau..😄😄 tak susah pun..dap² spray² je dh siap...muka kekal segar dan make up tahan lama😍 . . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #cod#codputrajaya #cod#codkajang #cod#codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie #teamFL
7 0
Meh try SET BASIC DYXY ( BCCREAM, FACEMIST & BRUSH) selagi stock masih ada❗❗ . . Dgn sekali sapuan shj BCCREAM ni blh menutup segala cela di muka spt parut, kesan jerawat, eyebag & dpt sekatakn kulit jd LEBIH GLOWING MOWING 😍 . . Dapatkn harga OFFER OFFER OFFER yg sangat murah & berbaloi😉 . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #cod#codputrajaya #cod#codkajang #cod#codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie #teamFL
6 0
Nak pegang #sug#sug#sugardollbynn / #mvm#mvm#mvmnorafurla / #scrubdistrict sendiri, boleh datang ke @mate.empireboutique okey warga2 #Bangi sekalian! 😘 Semua produk #viral ade kat situ tau! - Cepat grab sementara harga masih dalam promo YES! Tinggal lagi 2 minggu je nak dapatkan harga promo ok?! Setiap pembelian RM100 untuk set #sugardoll atau #mvmnorafurla boleh dapat FREE GIFT twilly/pony. Setiap pembelian RM200 akan dapat botol air ekslusif dari Sugardoll! - HanaReina👸🏻 Agent sah Sugardollbynn & Mega Volume Maskara by Norafurla ‭+60 19 516 9676‬/dm/tekan link di bio - #sugardollbynn #yea#yearendsale #yearendsale #hairtonic #hai#hai#hairlosssolution #raw#rawatanrambutgugur #hairlosssolution #cantiklentiksampailangit #mvmnorafurla #rawatanrambutgugur #hairlosssolution #masalahrambutgugur #rambutrosak #scrubbest #maskaranorafurla
13 0
siapa tengokkk live td di page @bawalhouseofficial . admin cakap tudung ni ada sale 50% dari harga biasaaaa 😱😱😱 tapiiii ESOK shj !!! dari pkul 10 pg sampai 9 malam shj dear 🤗🤗🤗 . . esok shj taw ! jangan lepaskan peluang tawww ☺️ happy hour ni 👍 boleh ws 0179125233 untuk dapatkan nyaaaa ❤️❤️❤️ . . #bawalhouse #kotabharu #kelantan #kualalumpur #selangor #shahalam #bangsar #damansara #bangi #bandarbarubangi
107 2
4 hari lg sblm tamat sesi pndftaran bro! . ExtravaganzaFutsalShop pun mai dr Perak bkk booth! . Daftar cpat! Lambat tnggal la bro! . Whatsapp no ni cepat utk dftar! ‭ . 018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ #foxy #foxyfutsal #foxyfutsaltour #futsal #futsalstyle #futsalteam #futsalday #futsalsolo #futsalmania #futsalclub #futsalovers #futsalboots #futsalcup #futsaltournament #futsalmalaysia #under17 #under17futsal #best #tournament #malaysia #bangi #futsalbangi #futsalshahalam #futsalsubang #futsalkl #teambangi #uptownsportbangi #ps4 #ps4tournament🎮🎮
6 0
4 hari lg sblm tamat sesi pndftaran bro! . ExtravaganzaFutsalShop pun mai dr Perak bkk booth! . Daftar cpat! Lambat tnggal la bro! . Whatsapp no ni cepat utk dftar! ‭ . 018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ #foxy #foxyfutsal #foxyfutsaltour #futsal #futsalstyle #futsalteam #futsalday #futsalsolo #futsalmania #futsalclub #futsalovers #futsalboots #futsalcup #futsaltournament #futsalmalaysia #under17 #under17futsal #best #tournament #malaysia #bangi #futsalbangi #futsalshahalam #futsalsubang #futsalkl #teambangi #uptownsportbangi #ps4 #ps4tournament🎮🎮
6 0
Muka fresh dan foundation jimat hanya dengan set #dyxycosmetic 😍😍 . . Nk tak?? Jgn termenung lama² order sekarang sebelum terlambat😉 . . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #cod#codputrajaya #cod#codkajang #cod#codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie #teamFL
8 2
4 hari lg sblm tamat sesi pndftaran bro! . ExtravaganzaFutsalShop pun mai dr Perak bkk booth! . Daftar cpat! Lambat tnggal la bro! . Whatsapp no ni cepat utk dftar! ‭ . 018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ #foxy #foxyfutsal #foxyfutsaltour #futsal #futsalstyle #futsalteam #futsalday #futsalsolo #futsalmania #futsalclub #futsalovers #futsalboots #futsalcup #futsaltournament #futsalmalaysia #under17 #under17futsal #best #tournament #malaysia #bangi #futsalbangi #futsalshahalam #futsalsubang #futsalkl #teambangi #uptownsportbangi #ps4 #ps4tournament🎮🎮
6 0
4 hari lg sblm tamat sesi pndftaran bro! . ExtravaganzaFutsalShop pun mai dr Perak bkk booth! . Daftar cpat! Lambat tnggal la bro! . Whatsapp no ni cepat utk dftar! ‭ . 018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ ‭018 265 0968‬ #foxy #foxyfutsal #foxyfutsaltour #futsal #futsalstyle #futsalteam #futsalday #futsalsolo #futsalmania #futsalclub #futsalovers #futsalboots #futsalcup #futsaltournament #futsalmalaysia #under17 #under17futsal #best #tournament #malaysia #bangi #futsalbangi #futsalshahalam #futsalsubang #futsalkl #teambangi #uptownsportbangi #ps4 #ps4tournament🎮🎮
5 1
F R U I T P U F F Thanks K. Farah order dengan birasmu ini 😁😁😁 Kalau ada tetamu, tak sempat nak buat dessert, boleh order dengan @yummehbites.by.firdanurdiba ok! Fruitpuff memang sangat sesuai jadikan sebagai pencuci mulut, makan sejuk-sejuk, yums! #fruitpuff #chouxpastry #pencucimulut #desserttable #sweettooth #food #foodie #foodporn #foodstagram #birthday #birthdayparty #potluck #homebaker #homebakery #bisnesdarirumah #enstek #nikai #nilaiimpian #bangi #salaktinggi #bandarenstek #bukitmahkota #periukkera
19 1
Pakai #dyxycosmetic je keluar g mane²...😍 . Bukan ape..#dyxy ni senang nk pakai cepat dan mudah dibawa kemana²... Make up pun tahan lama tak per nk touch up byk kali..😉 Cik damie pakai BCC kod NATURAL, LIPSTIK FLIRTY ME, MASCARA DYXY, eyeshadow & blusher dari LIPSTIK kod SEXY NUDE(x nampak sgt sbb pakai sikit je) . . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #cod#codputrajaya #cod#codkajang #cod#codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie #teamFL
10 1
SEMINIT sahaja untuk bersiap. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit.Senang ke senang? 😉 . ✔️ Make up tahan sampai 8 jam tau! ✔️ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv ✔️ Full coverage ✔️ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat! ✔️ Ada oil control utk kulit berminyak ✔️ Sesuai untuk semua jenis kulit . . ❌NO COMPACT POWDER ❌NO FILTER / CAMERA 360 ❌NO PARUT JERAWAT ❌NO JERAGAT ❌NO SUNBURN ❌NO MUKA KUSAM . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #cod#codputrajaya #cod#codkajang #cod#codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie #teamFL
10 0
Pejamkanlah matamu... Rasai keenakkan aroma kopi yang amat menghairahkan😂😘😝 #lovecoffee #coffee #latte #bangi #like4like #follow4follow #ootd #instaday #hair #guy #asian #healthy #fit #loveyourself
528 3
Make up sekata tak perlu dh pakai bedak😍😍 . . Best kan?? Nk rasa kehebatan #dyxycosmetic jom order sekarang...nk lock orser dulu pn blh serendah rm10 . . Berminat??sebarang pertanyaan atau nak order cepat DM or direct whatsapp⤵ 📲01139143560 📲01139143560 📲01139143560 . Nk #cod#codputrajaya #cod#codkajang #cod#codbangi #codserikembangan #codpuchong dan kawasan yg berdekatan pun boleh yer🚗 . #bccreambydyana #codputrajaya #codbangi #codkajang #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #muaputrajaya #muakajang #muabangi #brushdyxy #lipsticsdyxy #maskaradyxy #lipstikmatte #putrajaya #kajang #bangi #serikembangan #puchong #dropshipwanted #dropshipneeded #teamdamie #teamFL
10 0