Telekung SK dari Vietnam dah sampai. Yang tazzabar tu meh le singgah. Collect kat rumah I meh. Sapa datang collect, tak dapat angpau atau limau, tapi dapat bag SK for FREE. Ewah! Lai .lai. lai. #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungSKVietnam
21 3
Telekung SK dari Vietnam dah sampai. Yang tazzabar tu meh le singgah. Collect kat rumah I meh. Sapa datang collect, tak dapat angpau atau limau, tapi dapat bag SK for FREE. Ewah! Lai .lai. lai. #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungSKVietnam
16 0
Telekung SK dari Vietnam dah sampai. Yang tazzabar tu meh le singgah. Collect kat rumah I meh. Sapa datang collect, tak dapat angpau atau limau, tapi dapat bag SK for FREE. Ewah! Lai .lai. lai. #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran #telekungSKVietnam
13 0
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
17 2
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
15 4
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
13 0
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
20 2
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
13 0
Telekung ni direct dari Vietnam, wak. Awak boleh pilih je ikut kod ye. Raya ni nanti boleh la pakai telekung bersulam lawa! RM115 je wak siap pos semenanjung. Nak bagi selai kat mak? #tel#telekung #telekungmurah #amyrashelves #telekungSK #telekung #ootd #bazaarpaknil #islam #umrah #haji #solat #instashop #telekungraya #hantaran #ramadhan #telekungsitikhadijah #telekunghantaran
15 2
Seronoknya! Selamat bergaya dengan skirt labuh Princess Amyra. Terima kasih sudi shopping dengan kami. #palazo #palazzo #lopapants #pants #nealofa #neelopa #longpants #fattahamin #fatzura #fattzura #ctdk #ootd #instastyle #instalove #makeup #blouse #muslimah #ski#skirtlabuh #amyrashelves #skirtmurah #skirt
6 0
🌈ADELIA 120A CBC √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan Rm90 Free pos. ❣2xl add rm6 sm ss Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
58 0
🌈ADELIA 120A CBC √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan Rm90 Free pos. ❣2xl add rm6 sm ss Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
48 0
🌈ADELIA 120A CBC √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan Rm90 Free pos. ❣2xl add rm6 sm ss Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
38 0
🌈ADELIA 120A CBC √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan Rm90 Free pos. ❣2xl add rm6 sm ss Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
18 0
🌈ADELIA 120A CBC √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan Rm90 Free pos. ❣2xl add rm6 sm ss Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
23 0
🌈ADELIA 120A CBC √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak β€˜gojes’ khas untuk wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan √ Lengan bercuff dijahit kemas √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan Rm90 Free pos. ❣2xl add rm6 sm ss Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
10 0
Kebaya ni super special skit sebab dia ada poket. Maka senang lah mak-mak cam I ni nak sumbat handphone ke, duit raya anak ke or punting sentil baby ke . Dah dah. Jom le buat mission. Misi : Berkebaya di pagi raya. Uols nak join I tak? Ehem..ehem..tidak termasuk eksesori ye. Sekian. ida othman: KEBAYA ZUBAIDAH (Kebaya Labuh) RM129 FREE POS ***harga tidak termasuk accessories** ❀️ Material Italian Crepe ❀️ Sgt selesa dipakai seharian, x peluh2 merecik insyaa Allah ❀️ Nursing friendly (zip bhgn tgh dada) ❀️ Wudhu' friendly (zip bhgn lengan) ❀️ Less iron ❀️ Special kebaya labuh bagi muslimah style ❀️Poket di sisi kanan baju , senang nak simpan duit raya😍 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#keb#kebayazubaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik #kebayazubaidah
14 0
Kebaya ni super special skit sebab dia ada poket. Maka senang lah mak-mak cam I ni nak sumbat handphone ke, duit raya anak ke or punting sentil baby ke . Dah dah. Jom le buat mission. Misi : Berkebaya di pagi raya. Uols nak join I tak? Ehem..ehem..tidak termasuk eksesori ye. Sekian. ida othman: KEBAYA ZUBAIDAH (Kebaya Labuh) RM129 FREE POS ***harga tidak termasuk accessories** ❀️ Material Italian Crepe ❀️ Sgt selesa dipakai seharian, x peluh2 merecik insyaa Allah ❀️ Nursing friendly (zip bhgn tgh dada) ❀️ Wudhu' friendly (zip bhgn lengan) ❀️ Less iron ❀️ Special kebaya labuh bagi muslimah style ❀️Poket di sisi kanan baju , senang nak simpan duit raya😍 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayazubaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
20 1
Kebaya ni super special skit sebab dia ada poket. Maka senang lah mak-mak cam I ni nak sumbat handphone ke, duit raya anak ke or punting sentil baby ke . Dah dah. Jom le buat mission. Misi : Berkebaya di pagi raya. Uols nak join I tak? Ehem..ehem..tidak termasuk eksesori ye. Sekian. ida othman: KEBAYA ZUBAIDAH (Kebaya Labuh) RM129 FREE POS ***harga tidak termasuk accessories** ❀️ Material Italian Crepe ❀️ Sgt selesa dipakai seharian, x peluh2 merecik insyaa Allah ❀️ Nursing friendly (zip bhgn tgh dada) ❀️ Wudhu' friendly (zip bhgn lengan) ❀️ Less iron ❀️ Special kebaya labuh bagi muslimah style ❀️Poket di sisi kanan baju , senang nak simpan duit raya😍 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayazubaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
15 1
Kebaya ni super special skit sebab dia ada poket. Maka senang lah mak-mak cam I ni nak sumbat handphone ke, duit raya anak ke or punting sentil baby ke . Dah dah. Jom le buat mission. Misi : Berkebaya di pagi raya. Uols nak join I tak? Ehem..ehem..tidak termasuk eksesori ye. Sekian. ida othman: KEBAYA ZUBAIDAH (Kebaya Labuh) RM129 FREE POS ***harga tidak termasuk accessories** ❀️ Material Italian Crepe ❀️ Sgt selesa dipakai seharian, x peluh2 merecik insyaa Allah ❀️ Nursing friendly (zip bhgn tgh dada) ❀️ Wudhu' friendly (zip bhgn lengan) ❀️ Less iron ❀️ Special kebaya labuh bagi muslimah style ❀️Poket di sisi kanan baju , senang nak simpan duit raya😍 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayazubaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
20 0
Kebaya ni super special skit sebab dia ada poket. Maka senang lah mak-mak cam I ni nak sumbat handphone ke, duit raya anak ke or punting sentil baby ke . Dah dah. Jom le buat mission. Misi : Berkebaya di pagi raya. Uols nak join I tak? Ehem..ehem..tidak termasuk eksesori ye. Sekian. ida othman: KEBAYA ZUBAIDAH (Kebaya Labuh) RM129 FREE POS ***harga tidak termasuk accessories** ❀️ Material Italian Crepe ❀️ Sgt selesa dipakai seharian, x peluh2 merecik insyaa Allah ❀️ Nursing friendly (zip bhgn tgh dada) ❀️ Wudhu' friendly (zip bhgn lengan) ❀️ Less iron ❀️ Special kebaya labuh bagi muslimah style ❀️Poket di sisi kanan baju , senang nak simpan duit raya😍 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayazubaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
11 1
Kebaya ni super special skit sebab dia ada poket. Maka senang lah mak-mak cam I ni nak sumbat handphone ke, duit raya anak ke or punting sentil baby ke . Dah dah. Jom le buat mission. Misi : Berkebaya di pagi raya. Uols nak join I tak? Ehem..ehem..tidak termasuk eksesori ye. Sekian. ida othman: KEBAYA ZUBAIDAH (Kebaya Labuh) RM129 FREE POS ***harga tidak termasuk accessories** ❀️ Material Italian Crepe ❀️ Sgt selesa dipakai seharian, x peluh2 merecik insyaa Allah ❀️ Nursing friendly (zip bhgn tgh dada) ❀️ Wudhu' friendly (zip bhgn lengan) ❀️ Less iron ❀️ Special kebaya labuh bagi muslimah style ❀️Poket di sisi kanan baju , senang nak simpan duit raya😍 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 Whatsapp je +60139358773 #teknikmudah14 #sho#shoppingraya #keb#kebayazubaidah #shoppingbajuraya #kebaya #kebayalabuh #bajukurung #shoppingraya #bazaarpaknil #amyrashelves #bajuraya #kebayacantik
11 0
Tailor dah stop terima tempahan? Dont worry Be happy Kami kan ada. Mana nak dapat baju raya cantik cam ni dengan harga RM99 sepasang FREE postage tau. So cepat pilih warna. Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
57 1
Tailor dah stop terima tempahan? Dont worry Be happy Kami kan ada. Mana nak dapat baju raya cantik cam ni dengan harga RM99 sepasang FREE postage tau. So cepat pilih warna. Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
30 0
Tailor dah stop terima tempahan? Dont worry Be happy Kami kan ada. Mana nak dapat baju raya cantik cam ni dengan harga RM99 sepasang FREE postage tau. So cepat pilih warna. Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
32 0
Tailor dah stop terima tempahan? Dont worry Be happy Kami kan ada. Mana nak dapat baju raya cantik cam ni dengan harga RM99 sepasang FREE postage tau. So cepat pilih warna. Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
12 0
Tailor dah stop terima tempahan? Dont worry Be happy Kami kan ada. Mana nak dapat baju raya cantik cam ni dengan harga RM99 sepasang FREE postage tau. So cepat pilih warna. Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
20 0
Tailor dah stop terima tempahan? Dont worry Be happy Kami kan ada. Mana nak dapat baju raya cantik cam ni dengan harga RM99 sepasang FREE postage tau. So cepat pilih warna. Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
15 0
Nak cari baju raya? Nak yang cantik. Nak yang trendy. Nak yang material selesa. Paling penting nak yang dalam bajet. Kan kan Ni ha, ada Daisy Peplum Material Tisabela Silk Tak mudah renyuk dan elok je terletak kan badan U tau. Cantik plak tu. Dan yang penting harga memang berbaloi. Size available S M L XL RM99 aje siap pos seluruh Malaysia. Boleh beli 5 helai hokey! He he Meh whatsapp cepat cepat +60139358773 +60139358773 +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
56 2
Nak cari baju raya? Nak yang cantik. Nak yang trendy. Nak yang material selesa. Paling penting nak yang dalam bajet. Kan kan Ni ha, ada Daisy Peplum Material Tisabela Silk Tak mudah renyuk dan elok je terletak kan badan U tau. Cantik plak tu. Dan yang penting harga memang berbaloi. Size available S M L XL RM99 aje siap pos seluruh Malaysia. Boleh beli 5 helai hokey! He he Meh whatsapp cepat cepat +60139358773 +60139358773 +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
33 0
Nak cari baju raya? Nak yang cantik. Nak yang trendy. Nak yang material selesa. Paling penting nak yang dalam bajet. Kan kan Ni ha, ada Daisy Peplum Material Tisabela Silk Tak mudah renyuk dan elok je terletak kan badan U tau. Cantik plak tu. Dan yang penting harga memang berbaloi. Size available S M L XL RM99 aje siap pos seluruh Malaysia. Boleh beli 5 helai hokey! He he Meh whatsapp cepat cepat +60139358773 +60139358773 +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
30 0
Nak cari baju raya? Nak yang cantik. Nak yang trendy. Nak yang material selesa. Paling penting nak yang dalam bajet. Kan kan Ni ha, ada Daisy Peplum Material Tisabela Silk Tak mudah renyuk dan elok je terletak kan badan U tau. Cantik plak tu. Dan yang penting harga memang berbaloi. Size available S M L XL RM99 aje siap pos seluruh Malaysia. Boleh beli 5 helai hokey! He he Meh whatsapp cepat cepat +60139358773 +60139358773 +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
20 0
Nak cari baju raya? Nak yang cantik. Nak yang trendy. Nak yang material selesa. Paling penting nak yang dalam bajet. Kan kan Ni ha, ada Daisy Peplum Material Tisabela Silk Tak mudah renyuk dan elok je terletak kan badan U tau. Cantik plak tu. Dan yang penting harga memang berbaloi. Size available S M L XL RM99 aje siap pos seluruh Malaysia. Boleh beli 5 helai hokey! He he Meh whatsapp cepat cepat +60139358773 +60139358773 +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
12 0
Nak cari baju raya? Nak yang cantik. Nak yang trendy. Nak yang material selesa. Paling penting nak yang dalam bajet. Kan kan Ni ha, ada Daisy Peplum Material Tisabela Silk Tak mudah renyuk dan elok je terletak kan badan U tau. Cantik plak tu. Dan yang penting harga memang berbaloi. Size available S M L XL RM99 aje siap pos seluruh Malaysia. Boleh beli 5 helai hokey! He he Meh whatsapp cepat cepat +60139358773 +60139358773 +60139358773 #bajuraya #kasutraya #tudungraya #shoppingraya #hariraya #amyrashelves #bajukurung #peplum #kebaya #jubahdress #bajukurungmoden #bajucantik #rm99
15 0
Nak gi jogging seakan fashionista? Kasut kena la marching kaler baju. Nak gi gym pun boleh bergaya Ala-ala supermodel tau. Berderet orang tunggu belakang threadmill U. Terpesona dengan kasut U hokey! Size 35 36 37 38 39 40 Rm50 Pos sm rm10 ss rm18 7-10days delivery πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #shoes_story #wedges #kasut #kasutraya #kasutcantik #amyrashelves #bazarpaknil #shoppingraya #kasutkerja #surihatimrpilot #kasutlawa #kasuttinggi #heels #flatshoes #wedgessportshoes #sportshoes
68 0
Lawa nya kasut U babe! Mana sambaq ni? Kat #amy#amyrashelves la. Kasut lawa-lawa Design cantik-cantik Harga berbaloi sampai boleh beli 12 pasang! He he Size 35 36 37 38 39 40 41 Rm69 Pos sm rm10 ss rm18 7-10days delivery πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #shoes_story #wedges #kasut #kasutraya #kasutcantik #amyrashelves #bazarpaknil #shoppingraya #kasutkerja #surihatimrpilot #kasutlawa #kasuttinggi #heels #flatshoes #wedgessportshoes #sportshoes
48 0
Selesanya pergi shopping kat mall tadi. Habis pusing 8kali setiap tingkat. Sikit pun tak sakit kaki. Rasa cam jalan atas carpet je. Sebab kasut I super power! Ada air-cusion gitew! Try gi shopping ngan kasut sport wedges ni. Terasa seakan carpet di mana sahaja U melangkah! Ewah! Size 35 36 37 38 39 40 Rm60 Pos sm rm10 ss rm18 7-10days delivery πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #shoes_story #wedges #kasut #kasutraya #kasutcantik #amyrashelves #bazarpaknil #shoppingraya #kasutkerja #surihatimrpilot #kasutlawa #kasuttinggi #heels #flatshoes #wedgessportshoes #sportshoes
32 8
Jelly shoes sekarang lawa-lawa la! Lembut plak tu. Tak payah gigit kasut dah sekarang. (Petua orang dulu-dulu, kasut baru gigit kasut baru, supaya dia tak keras and tak sakit pakai) Size 36 37 38 39 40 (Cutting kecil,ambil 1 size up) Rm40 Pos sm rm10 ss rm18 7-10days delivery πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #shoes_story #wedges #kasut #kasutraya #kasutcantik #amyrashelves #bazarpaknil #shoppingraya #kasutkerja #surihatimrpilot #kasutlawa #kasuttinggi #heels #flatshoes
24 0
Tetiba fefeling nak jadi sinderela? Kasut lawa nak tertinggal kat tangga ye? He he alang2 biar kasut meghelip baq hang! Lawa ni. Murah je pun. Saiz: 35 36 37 38 39 40 (Cutting kecik take 1 size bigger) Rm40 Pos sm rm10 ss rm18 7-10days delivery πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 Whatsapp +60139358773 #shoes_story #wedges #kasut #kasutraya #kasutcantik #amyrashelves #bazarpaknil #shoppingraya #kasutkerja #surihatimrpilot #kasutlawa #kasuttinggi #heels #flatshoes
23 0
Kalau jalan ngan kawan-kawan selalu terasa "rendang" ? Lepas ni, kasut uols boleh buat uols setinggi supermodel hoyea! Saiz: 32 33 34 35 36 37 38 39 40 (Cutting kecik take 1 size bigger) Rm90 Pos sm rm10 ss rm18 7-10days delivery πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #shoes_story #wedges #kasut #kasutraya #kasutcantik #amyrashelves #bazarpaknil #shoppingraya #kasutkerja #surihatimrpilot #kasutlawa #kasuttinggi #heels
23 2
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
33 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
19 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
9 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
3 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
2 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
7 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
4 1
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
2 0
PEPLUM DSURIA 3LAYER RM195FREEPOSTAGE MATERIAL COMO CREPE πŸ‘‰ Baju kurung PEPLUM πŸ‘‰ TIADA zip BF πŸ‘‰ ADA zip belakang πŸ‘‰ ADA wudhu friendly Saiz 34 : (Bahu 13.5", Lilit dada 34", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 28", Lilit Punggung 36", Labuh kain 41 Saiz 36 : (Bahu 14", Lilit dada 36", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 30", Lilit Punggung 38", Labuh kain 41 Saiz 38 : (Bahu 14.5", Lilit dada 38", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 32", Lilit Punggung 40", Labuh kain 41 Saiz 40 : (Bahu 15", Lilit dada 40", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 34", Lilit Punggung 42", Labuh kain 41 Saiz 42 : (Bahu 15.5", Lilit dada 42", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 36", Lilit Punggung 44", Labuh kain 41 Saiz 44 : (Bahu 16", Lilit dada 44", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 37", Lilit Punggung 46", Labuh kain 41 Saiz 46 : (Bahu 16.5", Lilit dada 46", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 39", Lilit Punggung 48", Labuh kain 41 Saiz 48 : (Bahu 17", Lilit dada 48", Pjg tgn 22", Labuh baju 30" ; Lilit Pinggang 41", Lilit Punggung 50", Labuh kain 41 #baju #peplum #bajuraya #dsuria #dns #amyrashelves #sayajualbaju #bajucantik
2 0