Vitamin C 1000mg Pahang Pharma . 💝💝💝💝💝 . 👍Menghaluskan dan melicinkan kulit secara menyeluruh 👍Megecilkan pori2 kulit 👍Menaikkan seri muka 👍Memberikan warna kulit yg sekata & cerah 👍Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan.#dyrazbeaute 👍Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku 👍Merawat jerawat di wajah & badan 👍Mengurangkan jeragat pada muka 👍Melindungi daripada pembekuan darah & lebam. 👍Mengurangkan parut jerawat & kesan luka 👍Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu 👍Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema 👍Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi 👍Mengurangkan gejala-gejala lain alergi 👍Meningkatkan penglihatan 👍Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih 👍Membantu sistem peghadaman 👍Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung. 👍Ibu mengandung juga boleh amalkan. 👍Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak . 💝💝💝💝💝 . CARA PENGAMBILAN . 👉1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur. 👉Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan. 👉 1 BOTOL ada 100 biji . 💝💝💝💝💝 . Wasap 0199743585 for order. Jaminan pulangan wang jika produk terbukti tiruan. Open for borong juga. . 💝💝💝💝💝 . #vitaminc  #vit#vitamincmurah  #vitamincpharma #vitamincpharmapahang1000mg  #vitaminc1000mg #vitamincpahangpharma #pharmapahang  #vitamincpharmamurah #vitamincrosehip  #vitamincrosehipmurah #borong #dyrazbeaute #dianzvit #vitamincoriginal  #igkosmetikmurah #vitaminmurah #vitamincborong #produkkesihatan #vitamincmurah
0 0
Our room is ready for Valentine's Day! I love setting a relaxing, cozy and dare I say, warm environment. My new addition are canisters filled with lozenges, tissue pocket packs and Emergen-c. Not on my watch germs! 😍😙😷 #mas#massage #massage #valentinesday #birds #vitaminc #tissues #germs #coldandflu #notonmywatch #lurve
0 0
😍Маска альгинатная с витамином С Anskin Modeling Mask Vitamin-C Puring & Moisturizing предназначена для интенсивного ухода за кожей, активно ее увлажняет и улучшает ее цвет, выравнивая его, слегка отбеливая и придавая сияние. Кожа становится нежной, гладкой, свежей и упругой. Маска обеспечивает результат уже после первого применения и имеет долгосрочный, накопительный эффект. 🌿Диатомовая земля в основе маски состоит более чем на 80% из водного кремнезема (опала), который нужен для бережного отшелушивания ороговевшего эпидермиса, глубокого очищения пор и выравнивания общего рельефа кожи. Альгиновая кислота богата протеинами, минеральными веществами, аминокислотами и витаминами. Она великолепно питает и увлажняет кожу, обеспечивает подтягивающий эффект, активизирует процессы регенерации клеток, ускоряет выработку коллагена, сужает поры, устраняет раздражения и шелушения. Витамин С обладает отбеливающим действием, благодаря чему осветляются пигментированные участки кожи, а также предотвращается появление новых пятен, оказывает противовоспалительное действие, повышает иммунитет кожи. Маска также содержит экстракт солодки, гиалуроновую и аскорбиновую кислоты, сульфат кальция, оксид магния, аллантоин. 😊Подходит для всех типов кожи. 😊Способ применения Смешать порошок с водой или активатором в соотношении 1:0,8 (на 100 гр порошка 80 мл воды) до однородной массы, до консистенции густой сметаны. Нанести маску на кожу лица слоем 3-5 мм, исключая область вокруг глаз. Через 20-25 минут удалить застывшую маску одним движением от подбородка ко лбу. Протереть кожу тонером. 💰2250тг -240гр 4050тг -700мл(в баночке) #koreancosmetics #kazakhstan #almaty #vitaminc #anskin #secretkey #tonymoly #lioele #holikaholika #modelingmask #корейскаякосметикаакция #корейскаякосметикаказахстан #вналичииалматы
5 0
Hanasui Serum Vitamin C only 20K kandungan vitamin C dapat mencerahkan kulit yang kusam, memudarkan noda hitam dan bekas jerawat, serta sebagai antioksidan. Netto 20ml #skincare #skincaremurah #skincareaman #skincarebpom #hanasui #hanasuiserum #ser#serumminc #serumvitamincmurah #serumpencerah #whiteningserum #vitaminc #serumBPOM #serum #olshopjogja #yogyakarta #skincarejogja #mavisbeauty7 #mavisbeautyshop
5 0
😚 Vitamin E 😗 RM35 ✔Membantu kulit kelihatan lebih muda ✔Mencerahkan Kulit ✔Membantu proses penyembuhan kulit ✔Memudar dan menghilangkan jeragat ✔Melembabkan kulit ✔Membuat kulit kelihatan berseri & sihat ✔Membantu memudarkan & menghilangkan stretch mark ✔Meredakan masalah sunburn ✔anti penuan #dermapenmalaysia #dermarollermalaysia #dermapenmurah #der#dermarollermurahysia #dermarollermurah #ubatkebas #numbcream #numbkrim #snailrepairing #vitaminc #vitamincserum #vitamincmurah #vitamincmalaysia #vitamine
1 0
เม็ดฟู่ Multivitamin รสส้ม ขวดละ 120 👉🏻 สนใจ สั่งซื้อได้เลยนะคะ 💁🏻 💕 Line: @auc4403r (มี@นำหน้า) ------------------------------ #bilouthailand #car#carterthai #showerfoam #creamfoam #เยอรมัน #โฟมอาบน้ำ #น้ำหอม #น่ากิน #มูสโฟม #สบู่ #สบู่อาบน้ำ #ผิวชุ่มชื้น #หอม#vit#vitamin> #vitamin #วิตามิน #วิตามินซี #เม็ดฟู่ #preordergermany #germany #carterthai
0 0
From the Source.... if your keen to try Australia's Native Superfood-the Kakaduplum then buying direct from the Source is the way to go. Here at KWG we wildharvest and make our products in the heartlands of the natural orchards of the Kimberley, Western Australia. We send direct to our customers from our remote location with Australia Post Bush postie which means no triple handling and repackaging by third parties. It means customers are assured of the provenance, freshness and Eco integrity of our products. Shop now , link in bio. . . . . 📷 @julia_rau_photography Copyright: @kimberleywildgubinge #kakaduplum #gubinge #vitaminc #superfood #kakaduplumpowder #provenance #source #knowledge #freshness #remote #australia #westernaustralia #wamade #lowcarbonfootprint #ecointegrity #skinhoals #healthgoals #plantbased #pure #clean #wildharvest #eatwild #thekimberleyaustralia #nativesuperfood #lovebroome #visitbroome #nutrition #natural #ourstory #singleorigin
9 0
Happy lunch uollsss ! Ramai tanya ira kalau demam boleh tak ambil vitamin c ni? Kalau selsema/ resdung boleh x ambil vitamin c ni? . . Boleh awak😊 vitamin c ni bukan sahaja untuk cantik tapi membantu untuk jaga immune badan kita. Menguatkan antibodies badan jugak. . ira ni sekarang tengah demam, batuk selsema, cepat2 consume Vitc allurebeauty ni tau.. Alhamdulillah setakat amalkan Vitc allurebeauty ni badan rasa kuat sikit, cuma otak miung2 sikit, tu yg dok sunyi ja fb ni😂 esok boleh dah start kerja Sebab tuh bila amalkan #vitaminc ni selain kulit cantik badan kita bertenaga, sihat Dan Cergas. Best sangat. Rugi Sapa yang tak ambik Vitc allurebeauty ni. . . Untuk order boleh watsap 017-6732648 . #say#sayajualuk #produkecantikan #vit#vitamincviral #produkterbaik #vitamincpowder #dropship #codputrajaya #presint8 #agentneeded #ALLUREBEAUTY2017 #instamood #allurefeedback #style #makeup #putrajaya #allureoriginal #allureputrajaya #dro#dropshipwanted #kongsirezeki #vitamincviral #gadiskorea #korea #misskorea #sayajual #vitaminC #perbadananputrajaya #agentwanted #dropshipwanted
0 0
🎉🎉 PROMOSI ..........PROMOSI 🎉🎉🎉 HANYA RM25sm SAHAJA SEBOTOL DARI 21 - 31 JAN 2018 . 🍋🍊KEBAIKAN NUVITTA VITAMIN C . ✔ Mencerahkan kulit muka dan seluruh badan ✔ Kulit lebih glowy dan berseri ✔ Mencantikkan kulit ✔ Melembapkan kulit ✔ Merawat jeragat, jerawat dan menghilangkan sel kulit mati ✔️ Menghilangkan parut muka/badan ✔ Mengurangkan minyak pada kulit muka ✔ Mengurangkan ekzema ✔ Mengurangkan resdung ✔ Membantu menegangkan kulit ✔ Merawat kulit kusam ✔ Merawat tona kulit tidak sekata ✔ Mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru.. . Whatsapp 019-4792993 019-4792993 019-4799993 . . #nuv#nuvittaminc #vit#vitaminc #nuvitta #serbukvitaminc #vitaminc #glow
0 0
52 Wks to a Healthy You Week 4 - Day 2: Vitamin C High Vitamin C Foods #healthychoices #healthylifestyle #vitaminc
1 0
Promo skrg ni. 21/1/18 - 31/1/18. Dapatkan segera sementara stok masih ada. . . Manfaat yang anda terima apabila setia dengan #glownshine 👇👇 . . | Vit C Glow Shine Rosehip | 🍊 Tiada lagi mslh kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍊 Kulit bersinar dan cerah berseri 🍊 Menghilangkan tanda2 Penuaan 🍊 Menyelasaikan masalah parut 🍊 Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan 🍊 Membuang toksik dlm badan 🍊 Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan 🍊 Melembabkan kulit Anti-Oxidant 🍊 Kulit lebih tegang, Licin dan halus 🍊 Boleh merawat resdung Nak order pm pin 0136367003 #GlowShineRosehip #byAkmaAbdullah #AkmaAbdullahBeaute #TeamAkmaAbdullah #TeamUna #SihatCantikLuaranDanDalaman #HargaMampuMilik #TsunamiAAB #rahsiacantik #pin#pinpin #instagood #instafamousmalaysia #kul#kulitsihat #scrub #RosePinkBlushStick #BlossomC #glownshinelovers💖 #SeriPengantin #pinpin #serumcantik #sayajualmurah #ricevitacscrub #jer#jerawat #kulitcerahsekata #kulitsihat #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #vitaminc
2 0
[WHITENING INFUSION] - buat kamu yang ingin mencerahkan kulitmu. Di Beautify Indonesia kami menyediakan "Exclusive Brigthening Infusion", yang mempunyai beberapa fungsi yaitu: - Melembabkan kulit dan tubuh - Mencerahkan wajah - Meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh - meratakan warna kulit - Detoxisifikasi dari dalam tubuh - Untuk Informasi lebih Lanjut, Hubungi Kami : ☎ Beautify Indonesia : . 0813-7373-1385 (WA Only) - #vitaminC #whi#whi#whitection #whiteningph #white #putihsegar #injections #infusion #beautifyIndonesia #whitening #suntikputih #lipfiller #nosefiller #makeup #makeupface #makeupperfect #klinikkecantikanmedan #cantiktanpaoperasi #cantikdenganinjeksi #volumewajah #3Dbeautification
5 0
Vit C bio face lotion วิตามินซี ราคา 350 บาทค่ะ ✌🏻️นวัตกรรมใหม่สูตร ไบร์โอเซรั่ม ที่อุดมไปด้วยสารสกัดจากวิตามินซี ที่ซึมเข้าสู่ผิวชั้นในได้อย่างล้ำลึก และรวดเร็ว 🍊 เพื่อชดเชยวิตามินที่สูญเสียจากมลพิษ หรือจากการทำร้ายของสิว ทำให้ผิวกลับมาแข็งแรง เพิ่มความแข็งแรง ชุ่มชื่น เพิ่มความยืดหยุ่นให้กับผิวทำให้ผิวนุ่ม ขาวใสเต่งตึง🎉 Line: nukkie29 #vitamincserum #vitaminc#vitc #vitcbiofaceserum #เครื่องสำอาง #เครื่องสำอางค์
0 0
Advance SNOWY BODY LOTION Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 💞tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 💞parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 💞selulit yang teruk di paha dan perut 💞bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak 💞ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat 💞masalah kulit kering, gatal &sensitif 💞kulit tangan gelap dan terbakar 💞mempunyai masalah bau badan 💞sebagai deodorant 💞membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu - Info tentang snow white👸 @peri_snowwhite_hq @rkay.shoppe_HQ . Feedback cute customer❤️ @peri_snowwhite_feedback - WhatsApp 019 348 5021 Facebook Imaa kushairi #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeup
6 0
✨🍊 Let’s talk vitamin C (ascorbic acid/ l-ascorbic acid)🍊✨ _________________________________________________ Pictured is one of my favorite vitamin C serums, but I for sure want to play around with others! What is vitamin C good for? Vitamin C is an antioxidant that: ⋆ helps protect again free radicals ⋆ aids in the appearance of firmer, “younger” skin (collagen production) ⋆improves the healing response in skin (likewise in your body) ⋆ helps protect against UV rays ⋆ and helps to eliminate pigmentation (acne scars!!) Vitamin C is definitely something that can benefit all skin types, any age. So what’re you waiting for? 🍊 #vitaminc #vitamincserum #skincare #esthetician
8 0
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN Snowy body lotion by Snowwhite secret ❄ Water ❄ Dimenthicone ❄Ethylhexyl ❄Methaxycinnamat ❄Benzophenone-3 ❄Olive Fruit Oil ❄Titanium - Info tentang snow white👸 @peri_snowwhite_hq @rkay.shoppe_HQ . Feedback cute customer❤️ @peri_snowwhite_feedback - WhatsApp 019 348 5021 Facebook Imaa kushairi #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeup
4 0
Code: #vitaminc Moderninai "easy to صلات cosmetics" . . 💅 Wudhuk friendly 💅 Water permeable 💅 Peelable - EASY REMOVAL 💅 It's so easy to use! 💅 48 COLORS to choose from 💅 No need chemical remover 💅 It's organic too 💅 Suitable for kids . . RM39 each . . WA to order 016 630 6562 . . #waterpermeable #telusair #wudhukfriendly #breatheablenailpolish #mod#moderninai #supportlocalproduct #ilovemoderninai #moderninai lover #nailcolour #our1stinvention #muslimahproduct #muslimproduct #moderninaiforbeauty #pioneerinwaterpermearable #nailpolish #nailaddict #hennabrow #manufacturedbymuslim #theoc_modernenai
3 0
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN Snowy body lotion by Snowwhite secret ❄ Water ❄ Dimenthicone ❄Ethylhexyl ❄Methaxycinnamat ❄Benzophenone-3 ❄Olive Fruit Oil ❄Titanium - Info tentang snow white👸 @peri_snowwhite_hq @rkay.shoppe_HQ . Feedback cute customer❤️ @peri_snowwhite_feedback - WhatsApp 019 348 5021 Facebook Imaa kushairi #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeup
2 0
Tengah promo ni beb. Grab while Stock last. 😘😘 . . Manfaat yang anda terima apabila setia dengan #glownshine 👇👇 . . | Vit C Glow Shine Rosehip | 🍊 Tiada lagi mslh kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍊 Kulit bersinar dan cerah berseri 🍊 Menghilangkan tanda2 Penuaan 🍊 Menyelasaikan masalah parut 🍊 Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan 🍊 Membuang toksik dlm badan 🍊 Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan 🍊 Melembabkan kulit Anti-Oxidant 🍊 Kulit lebih tegang, Licin dan halus 🍊 Boleh merawat resdung Nak order pm pin 0136367003 #GlowShineRosehip #byAkmaAbdullah #AkmaAbdullahBeaute #TeamAkmaAbdullah #TeamUna #SihatCantikLuaranDanDalaman #HargaMampuMilik #TsunamiAAB #rahsiacantik #pin#pinpin #instagood #instafamousmalaysia #kul#kulitsihat #scrub #RosePinkBlushStick #BlossomC #glownshinelovers💖 #SeriPengantin #pinpin #serumcantik #sayajualmurah #ricevitacscrub #jer#jerawat #kulitcerahsekata #kulitsihat #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #vitaminc
8 0
Advance SNOWY BODY LOTION Tahan sehingga sebulan lebih (50 ml) 💞tumit kaki yang kasar, pecah & merekah 💞parut-parut hitam kesan accident, minyak panas/gigitan 💞selulit yang teruk di paha dan perut 💞bahagian anggota yang kehitaman seperti leher, siku, lutut, perut, ketiak 💞ingin memutihkan bahagian kulit badan dengan selamat 💞masalah kulit kering, gatal &sensitif 💞kulit tangan gelap dan terbakar 💞mempunyai masalah bau badan 💞sebagai deodorant 💞membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan yang disapu - Info tentang snow white👸 @peri_snowwhite_hq @rkay.shoppe_HQ . Feedback cute customer❤️ @peri_snowwhite_feedback - WhatsApp 019 348 5021 Facebook Imaa kushairi #jerawat #jeragat #mukakusam #breakout #detox #vitaminc #jerawatberpasir #parut #teamsnowygebu #snowwhitesecret #testimonisnowwhite #putihpinkish #mukalembab #moisturiser #antipenuaan #blackhead #whitehead #noinject #bazaarpaknil #rkayshoppe #shahalam #student #uitm #klang #makeup #mua #makeupforlife #koreanmakeup
2 0
Kenapa Vitamin C Shaklee sangat penting? Especially untuk mereka yang ada masalah: ❗️Jerawat ❗️Sunburn ❗️Tona kulit tidak sekata ❗️Jeragat ❗️Sering selesema dan demam ❗️Luka lambat kering ❗️Gusi berdarah . Jika anda mengalami masalah seperti di atas, Cik Jeely suggest untuk anda makan Vitamin C Shaklee ni, kerana nanti hasilnya 👇🏻 . ✅Kulit bebas jerawat dan jeragat ✅Kulit cerah dan tona sekata ✅Gusi sihat, luka sembuh dengan cepat ✅Badan sihat, antibodi kuat . ⁉️Siapa yang boleh makan Vitamin C Shaklee? 💃🏻Perempuan tua atau muda yang pentingkan kecantikan 🤰Ibu mengandung 🕺Lelaki tua atau muda . 🌸Manfaat lain Vitamin C Shaklee 🔸Merangsang pembentukan kolagen 🔸Memperbaiki kulit kering, kulit kasar, ruam 🔸Mempercepat pemulihan kecederaan 🔸Meningkatkan sistem imun, alergi, asthma, membantu mengurangkan selesema dengan segera 🔸Mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 🔸Menyekat pembentukan pigmentasi(jeragat) 🔸Menghilangkan jerawat 🔸Memperbaiki insomnia 🔸Memerangi kanser 🔸Mampu mengurangkan kolestrol & tekanan darah . Berminat boleh whatsapp/call 013-7115530 (link whatsapp di bio) . 🙀EXCLUSIVE CONSULTATION dari Cik Jeely sebab saya bersama dengan team yang berpengalaman 21tahun dalam Shaklee, dan kami dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. . #ingatjeelyingatshaklee
0 1
Kenapa Vitamin C Shaklee sangat penting? Especially untuk mereka yang ada masalah: ❗️Jerawat ❗️Sunburn ❗️Tona kulit tidak sekata ❗️Jeragat ❗️Sering selesema dan demam ❗️Luka lambat kering ❗️Gusi berdarah . Jika anda mengalami masalah seperti di atas, Cik Jeely suggest untuk anda makan Vitamin C Shaklee ni, kerana nanti hasilnya 👇🏻 . ✅Kulit bebas jerawat dan jeragat ✅Kulit cerah dan tona sekata ✅Gusi sihat, luka sembuh dengan cepat ✅Badan sihat, antibodi kuat . ⁉️Siapa yang boleh makan Vitamin C Shaklee? 💃🏻Perempuan tua atau muda yang pentingkan kecantikan 🤰Ibu mengandung 🕺Lelaki tua atau muda . 🌸Manfaat lain Vitamin C Shaklee 🔸Merangsang pembentukan kolagen 🔸Memperbaiki kulit kering, kulit kasar, ruam 🔸Mempercepat pemulihan kecederaan 🔸Meningkatkan sistem imun, alergi, asthma, membantu mengurangkan selesema dengan segera 🔸Mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 🔸Menyekat pembentukan pigmentasi(jeragat) 🔸Menghilangkan jerawat 🔸Memperbaiki insomnia 🔸Memerangi kanser 🔸Mampu mengurangkan kolestrol & tekanan darah . Berminat boleh whatsapp/call 013-7115530 (link whatsapp di bio) . 🙀EXCLUSIVE CONSULTATION dari Cik Jeely sebab saya bersama dengan team yang berpengalaman 21tahun dalam Shaklee, dan kami dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. . #ingatjeelyingatshaklee
1 1
ประโยชน์ของวิตามิน ซี #chadahofficial #natural #organic #vitaminc #skincare
6 0
Vitamin C shaklee memang popular! Dah ramai consume vit c shaklee. 😊 . Antara kelebihan Vitamin C shaklee : . 🏵Mencerahkan kulit 🏵Mengurangi pigmentasi, jeragat & tona tidak sekata 🏵Meransang pembentukan koLagen dalam badan 🏵Menganjalkan kulit 🏵Membina sistem imun badan 🏵Antioksidan yg dapat menghalang dari serangan radikal bebas di persekitaran 🏵Merawat imsomnia 🏵100% natural Berminat nak cuba? Whatsapp siti di 019.917.5661 #vitaminc #shaklee #setcantik
1 0
🔥 *LUVITZ - VITAMIN C + OREN + TOMATO*🔥 LUVITZ  Serbuk Kemam terbaik abad ini dgn campuran TOMATO & OREN & VITAMIN C dengan memberi kesan lebih pantas, lebih sedap dan lebih esklusif. . Kenapa LUVITZ ? ✔ Mudah kemam dan telan ✔ Tidak perlu bancuh ✔ Perisa oren ( tidak rasa ubat ) ✔ Tekstur serbuk halus ✔ Kesan lebih pantas . Kebaikan Luvitz 1. Mencerahkan tona tidak sekata 2. Merawat jerawat 3. Mengelak sembelit 4. Menghilangkan eyebag 5. Melembapkan kulit 6. Memudarkan jeragat 7. Menguatkan rambut 8. Mengatasi kulit berminyak . Kuantiti :- 2gm x 20 sachets Serbuk kemam. . Siapa yang digalakkan mengambil LUVITZ? Kanak - kanak 👌 Wanita hamil kandungan seawal dua bulan 👌 Ibu berpantang 👌 Lelaki dan wanita yang less confident 👌 Supermom yang superb busy tapi titikberatkan kecantikan dalaman 👌 Dan awak yang sayangkan diri sendiri 👌. . Whatsapp 👉 017 966 5308 Whatsapp 👉 017 966 5308 Whatsapp 👉 017 966 5308 . #LUVITZ #MasterAgenJushineC #beautyproduct #suplementproduct #jushineC #HideMePlease #glowing #makeup #innerbeauty #hijabista #remaja #cover #HMPfoundation #testimoni #girls #vitaminC #viral #ajimaura #terapiinstagram #NLeebeautyproduct #giftreview #bazarpaknil #bazarmurah #trending #dropshipwanted #assalamualaikum
16 4
Kenapa Vitamin C Shaklee sangat penting? Especially untuk mereka yang ada masalah: ❗️Jerawat ❗️Sunburn ❗️Tona kulit tidak sekata ❗️Jeragat ❗️Sering selesema dan demam ❗️Luka lambat kering ❗️Gusi berdarah . Jika anda mengalami masalah seperti di atas, Cik Jeely suggest untuk anda makan Vitamin C Shaklee ni, kerana nanti hasilnya 👇🏻 . ✅Kulit bebas jerawat dan jeragat ✅Kulit cerah dan tona sekata ✅Gusi sihat, luka sembuh dengan cepat ✅Badan sihat, antibodi kuat . ⁉️Siapa yang boleh makan Vitamin C Shaklee? 💃🏻Perempuan tua atau muda yang pentingkan kecantikan 🤰Ibu mengandung 🕺Lelaki tua atau muda . 🌸Manfaat lain Vitamin C Shaklee 🔸Merangsang pembentukan kolagen 🔸Memperbaiki kulit kering, kulit kasar, ruam 🔸Mempercepat pemulihan kecederaan 🔸Meningkatkan sistem imun, alergi, asthma, membantu mengurangkan selesema dengan segera 🔸Mencantikkan kulit, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan 🔸Menyekat pembentukan pigmentasi(jeragat) 🔸Menghilangkan jerawat 🔸Memperbaiki insomnia 🔸Memerangi kanser 🔸Mampu mengurangkan kolestrol & tekanan darah . Berminat boleh whatsapp/call 013-7115530 (link whatsapp di bio) . 🙀EXCLUSIVE CONSULTATION dari Cik Jeely sebab saya bersama dengan team yang berpengalaman 21tahun dalam Shaklee, dan kami dibimbing oleh doktor dan pakar nutrisi. . #ingatjeelyingatshaklee
1 1
⌚️⌚️ Dw classic petite ashfield Đây là chiếc đồng hồ hồ siêu mỏng nên trông rất thanh lịch,nhưng ko kém phần nổi bật với dây đeo mắt lưới màu đen nhã nhặn và mặt đồng hồ đen tuyền tinh tế. ---------- HÀNG CÓ SẴN ❗️ Cam kết chính hãng 100%- Fullbox,Fulltag- checkcode thoải mái ạh ❗️ Mọi người quan tâm ib mình hoặc 📲 01695267207 để được tư vấn kĩ hơn ❤️ #danielwellington #dwashfield #dwchinhhang #vitaminC
1 0
Sabar dan setia. Result yang power. Kulit halus mulus bak angg.. . . Awk tunggu apa lagi tu. Dah tahun 2018 ni. Meh la kita cantik sesama. . . Manfaat yang anda terima apabila setia dengan #glownshine 👇👇 . . | Vit C Glow Shine Rosehip | 🍊 Tiada lagi mslh kulit gelap, kusam dan tidak berseri 🍊 Kulit bersinar dan cerah berseri 🍊 Menghilangkan tanda2 Penuaan 🍊 Menyelasaikan masalah parut 🍊 Mampu menyelesaikan masalah jerawat di muka dan dibelakang badan 🍊 Membuang toksik dlm badan 🍊 Mencerahkan kulit wajah dan seluruh badan 🍊 Melembabkan kulit Anti-Oxidant 🍊 Kulit lebih tegang, Licin dan halus 🍊 Boleh merawat resdung Nak order pm pin 0136367003 Harga : ada promo skrg ni!! Jemput tgk instastory pin. Postage #GlowShineRosehip #byAkmaAbdullah #AkmaAbdullahBeaute #TeamAkmaAbdullah #TeamUna #SihatCantikLuaranDanDalaman #HargaMampuMilik #TsunamiAAB #rahsiacantik #pin#pinpin #instagood #instafamousmalaysia #kul#kulitsihat #scrub #RosePinkBlushStick #BlossomC #glownshinelovers💖 #SeriPengantin #pinpin #serumcantik #sayajualmurah #ricevitacscrub #jer#jerawat #kulitcerahsekata #kulitsihat #putihgebu #jerawat #jeragat #kulitkusam #vitaminc
4 0
Senangnya nak cantik kulit PUTIH GEBU.. Tak perlu makan hari2 pulak tu..kalau tak asyik ter skip je nak mkn supliment..nanti kesan pun lambat nampak.. Dengan booster whitening ni, mkn jarang2 pun kesan cepat! Pakej bebas jerawat jeragat masalah resdung & putih pinkish🌼 . Pada masa sama korang leh putih pinkish gebu gbs dalam masa 3 hari. Cayalah 💪. . Nak tahu berkesan ke tak, korang cuba dulu. Mmg xrugi . Mmg korang akan menyesal sbb cuba lambat. Org lain dah bebas masalah kulit. Korang still tona kulit tak sekata kusam jerawat banyak.. Sampai bila nak kulit kusam mcm tu kan..😅😅 . . Ish zaman skrg tipu lah xnak pakwe👦 / makwe dahi licin.👧 . Dah ready nak putih pinkish gebu gebas whatsapp : 0172573779 . . 💰Price: RM60 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . . #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
2 0
Low calorie, high protein, high vitamin C breakfast. Wanna try? Drop a question to know this Broken-wheat meal recipe. #upma #daliya #brokenwheat #brokenwheatupma #wheatupma #recipes #lowcalorie #vitaminc #strawberrys #kiwi #feellighter
2 0
Senangnya nak cantik kulit PUTIH GEBU.. Tak perlu makan hari2 pulak tu..kalau tak asyik ter skip je nak mkn supliment..nanti kesan pun lambat nampak.. Dengan booster whitening ni, mkn jarang2 pun kesan cepat! Pakej bebas jerawat jeragat masalah resdung & putih pinkish🌼 . Pada masa sama korang leh putih pinkish gebu gbs dalam masa 3 hari. Cayalah 💪. . Nak tahu berkesan ke tak, korang cuba dulu. Mmg xrugi . Mmg korang akan menyesal sbb cuba lambat. Org lain dah bebas masalah kulit. Korang still tona kulit tak sekata kusam jerawat banyak.. Sampai bila nak kulit kusam mcm tu kan..😅😅 . . Ish zaman skrg tipu lah xnak pakwe👦 / makwe dahi licin.👧 . Dah ready nak putih pinkish gebu gebas whatsapp 📲0172573779 . . 💰Price: RM60 . 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
1 0
FUNGSI BOOSTER WHITENING 💜💜💜💜💜💜💜 . ✅ Lulus KKM ✅ Tiada kesan sampingan ✅ Kesan seawal seminggu ✅ Sesuai untuk lelaki dan wanita. ✅ 100% berkesan 99.99% akan repeat order. Insyaallah Jangan tunggu lama² jangan ragu². Grab cepat sbelom stok licin !! Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy! . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita . ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try dah repeat lagi. . RM68 SM ➖➖➖➖➖ RM71 SS ➖➖➖➖➖ 1 Botol Tahan 1 bulan ➖➖➖➖➖ 1 Biji Untk 4 Hari ➖➖➖➖➖ 1 Botol 7 Capsul ➖➖➖➖➖ . SIAPA NAK KULIT GEBU PINKISH JOM CUBA BOOSTER WHITENING DR SEKARANG!! 😙 ADA YG DH 3 CAPSUL DAH BERKESAN TAU 😱 TAK CAYA BOLEH SCROLL IG SIS TAW FEEDBACK BERSEPAH2 😁 JOM SCROLL SAMPAI NAK BELI PUTIH GEBU PINKISH BOOSTER WHITENING😍 whstapp 017-9220117 / DM me. #glowglowing #tat#tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #tatiskincare #minyakbelacak #jemaimaoriginal
2 0
Senangnya nak cantik kulit PUTIH GEBU.. Tak perlu makan hari2 pulak tu..kalau tak asyik ter skip je nak mkn supliment..nanti kesan pun lambat nampak.. Dengan booster whitening ni, mkn jarang2 pun kesan cepat! Pakej bebas jerawat jeragat masalah resdung & putih pinkish🌼 . Pada masa sama korang leh putih pinkish gebu gbs dalam masa 3 hari. Cayalah 💪. . Nak tahu berkesan ke tak, korang cuba dulu. Mmg xrugi . Mmg korang akan menyesal sbb cuba lambat. Org lain dah bebas masalah kulit. Korang still tona kulit tak sekata kusam jerawat banyak.. Sampai bila nak kulit kusam mcm tu kan..😅😅 . . Ish zaman skrg tipu lah xnak pakwe👦 / makwe dahi licin.👧 . Dah ready nak putih pinkish gebu gebas whatsapp 📲0172573779 . . 💰Price: RM60 . 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
3 0
BOOSTER WHITENING . Hey, lelaki pun kena jaga penampilan tau..dah cerah tanpa cela baru lah ramai yg tertawan..😍😍 Eh2, lelaki pun jg kulit tau, awak2 yg prempuan tu xkn nk muka gelap, dan berjerawat kn? Jom2 cuba booster whitening! Confirm boleh PUTIH! . . Makan 1 biji je setiap 4 hari..makan 3 capsules dh cerah‼️‼️ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 📌Whatsapp 0172573779📌 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 🏻👶 . . 💰Price: RM60. . 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS). . #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
2 0
Senangnya nak cantik kulit PUTIH GEBU.. Tak perlu makan hari2 pulak tu..kalau tak asyik ter skip je nak mkn supliment..nanti kesan pun lambat nampak.. Dengan booster whitening ni, mkn jarang2 pun kesan cepat! Pakej bebas jerawat jeragat masalah resdung & putih pinkish🌼 . Pada masa sama korang leh putih pinkish gebu gbs dalam masa 3 hari. Cayalah 💪. . Nak tahu berkesan ke tak, korang cuba dulu. Mmg xrugi . Mmg korang akan menyesal sbb cuba lambat. Org lain dah bebas masalah kulit. Korang still tona kulit tak sekata kusam jerawat banyak.. Sampai bila nak kulit kusam mcm tu kan..😅😅 . . Ish zaman skrg tipu lah xnak pakwe👦 / makwe dahi licin.👧 . Dah ready nak putih pinkish gebu gebas whatsapp : 0172573779 . . 💰Price: RM60 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) . . #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
1 0
Apa² pun mesti bermula dengan langkah pertama... Nak cipta kejayaan sekalipun dengan langkah pertama...kita pilih untuk mengubah atau sama shj... Ebby B'Rich Team Founder
2 1
Hai selamat tengahari semua ☺️☺️ Nak bgitahu sikit, ChewnGlow ni takde kolagen. Chew n Glow 100% botanical. So far memang tiada sekatan atau pantang untuk semua peringkat umur. 😍 . . Berminat untuk order ws 📲019-9277270 📲019-9375805 . . COD AVAILABLE AT KB AND PENANG AREA 🚗🚙 . . #ChewnGlow #ChewnGlowKBPenang #YouChewYouGlow #neelofa #cantikpersisneelofa #kulitputih #glowing #kulitsihat #jerawat #jeragat #eczema #hamil #halal #mengandung #Kelantan #KotaBharu #Penang #keranadirimubegituberharga #agentdropshipdiperlukan #ibususubadan #toksin #bfwoman #teamsisterlove #kb #kelantan #kelantanese #penang #vitc #vitaminc
5 0
Green Peel Now Available at Friends.. Green Peeling Oil is a strong peeling solution that you can use for the body. It is most commonly used to whiten the underarms as well but it can also be used for deep peeling of any dark spots of the body. It is also good for removing thick calluses on the feet and hands. The effect is almost similar to 30% TCA Peels however, the peel is slightly deeper than 30% TCA and therefore melanocytes are inhibited leading to rosy complexion, glowing skin and whitening. This is ideal for people who wants to whiten a certain body part as well as experience the same benefits of a 30% TCA peel. I Skin Treatments The benefits of Green Peel® Skin Treatments are wide ranging and include Brighter clearer complexion Skin renewal and revitalized skin Reduces the appearance of scars and blemishes Counteracts sun damage and skin pigmentation Individually customized treatment programs for various skin conditions Natural skin care concept without any harmful side effects Visible results within a few treatments Developed by a dermatologist Suitable for all skin types and all ages Green Peeling Oil is a very safe yet powerful peel similar to that of 30% TCA. It is an oil based peel that penetrates deeper and longer than acid peels. You can use this amazing peel even if you are new to peeling as long as you will follow our instructions carefully. As with all of our peels, we added powerful antioxidants and skin healing botanical extracts that will help you achieve the best peeling experience with the shortest downtime possible. #che###icalpeels #vitaminc #antiaging #whitening # SKIN #skinrepair # skinhealth #face # beauty #antioxidant #greenpeel #pigmentasyon #blemishesandall #melasmatreatment #acne #hyperpigmebtation #brownspots #scars #complexion
2 0
Tips aturan penjagaan kulit muka untuk 2 jenis golongan . 1. Golongan Rajin . 🌞Siang : Cuci > toner > VCS Annona > Moisturising spf30 > foundation > mekap . 🌙Malam : Cuci > toner > VCS Annona > krim malam . Scrub 2 kali seminggu. . Facial sebulan sekali kalau ada masalah. . 2 bulan sekali untuk maintenance. . . 2. Golongan yang tak cukup masa dan selalu kalut . 🌞Siang : Cuci > VCS Annona > Moisturising spf30 . 🌙Malam : Cuci > VCS Annona . Settle. Uh nak cuci muka kena guna Vitamin C Gentle Cleanser untuk kesan yang lebih WOW 🍊 Untuk info lebih lanjut WhatsApp : 0175816620 #vscannona#skincare #parut #paruthilang #pudarparut #lia#liangporir #liangporimengecil #liangpori #antipenuaan #serumwajah #cerahkankulit #cerahberseri #jerawathilang #lembab #vitaminc #vitamincmurah #jeragat #bazarpaknilprodukkecantikan #bazaronline #kulitkusam #kulitcerah #kulitcantik #kulitsihat #kulitberminyak #parutjerawat #parutpudar #jeragatpudar #jeragathilang #kulithalus #lembutkankulit
7 0
🌸Kelebihan BW🌸 🌺Putihkan kulit 5xganda. So siapa yang ada burn tu, nak kulit putih balik makan je bw. 🌺Rawatan dari dalam badan, so lagi cepat kesan berbanding korang sapu lotion or apa apa krim. 🌺Menghilangkan jerawat. Jerawat korang boleh kecut tau. Yang ada masalah jerawat agak teruk, i suggest makan bw. 🌺Memudarkan parut. Haa siapa je yang takde parut kan? Tak kisah lah parut kena gigit nyamuk ke parut apa apa pun, inshaaAllah lama lama pudar kalau consume bw ni. 🌺Menghilangkan bintik hitam serta eyebag. Eyebag kemain tebal dah macam mata panda. Kalau makan bw ,eyebag pun kurang tau. 🌺Masalah resdung. Sesuai jugak utk yang ada resdung. 🌺Menghapuskan toksin. Bw pun boleh hapuskan toksin dalam badan korang tu tau. Yang penting kena minum air banyak banyakk. 🌺And banyak lagi kelebihan boosterwhitening ni. Lelaki perempuan boleh makan bw. Ibu menyusu bayi pun boleh tau. Haa kalau ibu menyusu bayi makan bw, nnti baby pun jadi putihh comel gitu. . 📌Whatsapp 0172573779📌 💰Price: RM60💰 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) 📮 .. #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin
2 0
❤ BASIC KECANTIKAN❤ Hi Dearies :) 🤗 . Kombinasi BASIC KECANTIKAN Shaklee iaitu ESP & VITAMIN C dapat membantu tingkatkan KEYAKINAN DIRI SENDIRI kerana ianya membantu awak untuk dapatkan KULIT yang CANTIK, FLAWLESS, GEBU dan paling penting, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI. . Gabungan daripada pengambilan kedua2 supplement ni membantu #ShakleeEffect yang memang ramai tunggu2. . Apakah KELEBIHAN Vitamin C Shaklee? . *Tahan 5-6 bulan* . - Baik untuk imunisasi dan daya tahan badan - Mengurangkan simptom demam dan selsema - Perlindungan sinar UV - Mengurangkan kesan SUNBURN - Menjadikan kulit lebih gebu - Melembabkan kulit dari dalam - Mengurangkan minyak dekat muka - Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan - Tona kulit menjadi lebih sekata - Melindungi badan dari radikal bebas - Membantu kelihatan lebih muda - Memudarkan parut jerawat . Apakah KELEBIHAN ESP? . *Tahan 2-3 bulan* . - Memudarkan parut jerawat - Membantu mengawal pertumbuhan jerawat - Kulit menjadi lebih tegang dan sihat - Mengekalkan tenaga - Menguatkan daya ingatan - Kulit menjadi lebih anjal - Membantu mencerahkan semula jadi - Mengandungi PROTEIN lengkap - Sangat mengeyangkan - Mencerahkan kulit semula jadi . Kalau nak tahu, kedua2 kombinasi terbaik ini boleh dijadikan masker semula jadi sebagai outer nutrisi untuk kulit yang sihat 😉 . Your Trusted Shaklee Distributor, SID Liyana 0176702437 . Yana | 017-6702437 . Yana | 017-6702437 . Yana | 017-6702437 . #vit#vit#vitamincshaklee #espshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #shaklee #shakleestudent #jerawat #sunburn #kulitkusam
4 0
Comfy blankets and nighttime skin treatments for a youthful and clear complexion with some fab products is all #skingoals ✨ • • • • #nightcap #skincare #bodycare #estheticianlife #aesthetics #treatyourself #skinhealth #detoxmask #clearskin #vitaminc #hydration #togospa #farmhousefresh #circadia #vivier #revitalash #revitabrow #beautygram
16 0
❥จะสิวจะผิว จะรอยสิว ฝ้า กระจุดด่างดำ หาทางออกไม่เจอ. มามะให้เบบี้ช่วยดีกว่า . . ลดสิว ผิวขาวใส เห็นผลจริงเห็นผลไว ขาวใสตั้งแต่กล่องแรก❗️ 🔥ตอนนี้จัดโปรอยู่ 2 กล่อง 1000฿ หมดเขต 28 ม.ค นี้เท่านั้นน . 📍นัดรับได้ : นวมินทร์ บางกะปิ แฟชั่น รามอินทรา #ต่างจังหวัด ส่งไปรษณีย์/Kerry ได้จ้า !!!! ---------------------------------------------- ❖สนใจสอบถาม ● สั่งซื้อ ● สมัครตัวแทนฟรี 📲Add Line : wsaut20 . #เบบี้กลูต้า #glu#gluta #bab#bab#babyglutaวช่วยสำคัญ #ว#วิตามินซี #รับประกันรีวิวแน่น #อยากขาว #ส#สวย #ข#ขาว #ออร่า #ราคาถูก #กลูต้า #วิตามินซี #ขาวหลักร้อย #babygluta #baby #gluta #vitc #vitaminc #อยากขาวไว #สวย #ขาวจริง #ขาวออร่า #ราคาหลักร้อย #ขาวเทพๆ #ขาวจริงไม่มโน #ขาว #glutavitc #how#howtoperfect #howto
4 0
MAKANLAH BUAH UNTUK ELAKKAN PENYAKIT . "An apple a day keeps the doctor away" . Ramai yang kata makan buah adalah satu amalan bagus dan menyihatkan. . Sesetengah buah-buahan sangatlah kaya dengan Vitamin C. . Vitamin C adalah vitamin penting larut air. . Sumber makanan Vitamin C yang baik termasuk jus oren, jus limau / jus jeruk, buah kiwi emas, strawberi, dan lada merah manis. . nak tahu kajian dietari harian Amerika menemui apa? . boleh baca diruang comment . 👇👇👇👇 #setmenyusu #jerawatbatu #parutjerawat #setkurusshaklee #vit#vit#vitamina/a> #vitamin #vitaminmata #vit#vitaminotak #vitaminmurah #vit#vitaminaustraliaystock #vitaminc #herbal #vitaminas #peninggi #jualvitaminimport #vit#vitaminsee #vitamino #vitamina #vitaminb #pelangsing #igers #penggemuk #vitaminaustralia #vitaminindo #mataminus #vitaminn #vitamins #vitaminboost #sethamilshaklee #setkecantikanshaklee
0 1
Bajet agak ketat bulan ni? 😭 ⠀⠀⠀⠀ Tapi muka tengah breakout teruk? 😭 ⠀⠀⠀⠀ Takpee.. jangan risau! Untuk repair kulit yang dah rosak tu boleh try Set Basic Kecantikan Shaklee ni 🤗 ⠀⠀⠀⠀ Kita ada banyak testimoni yang berkesan hasil pengambilan ni tau 😘 scroll down to see more testimonies ya ⠀⠀⠀⠀ Sambil tu meh kaknis share apa kelebihan Set ESP + Vita C ni: ⠀⠀⠀⠀ •Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus •Mencegah penuaan •Menjadikan kulit lebih kenyal •Mencerahkan kulit •Menjaga kulit dari sinaran UV •Mengurangkan parut jerawat •Menjadikan wajah bersinar dan bermaya •Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan •Menjadikan wajah lebih berseri ⠀⠀⠀⠀ Setiap pembelian set ni akan dapat SOMETHING SPECIAL dari kaknis 😘 ⠀⠀⠀⠀ ANIS SHAKLEE 0176695032 Trusted distributor since 2014 ⠀⠀⠀⠀ #espshaklee #vitaminE #vitaminC #testimoniESP #sayajualshaklee #ShakleeEffect #shakleemalaysia #beauty #beautytips #jerawat #parutjerawat #kulitcerah #kulitlicin #kulitcantik #shakleesingapura #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesabah #shakleesarawak #shakleeShahAlam #shakleeGlenmarie #shakleeTTDIJaya #shakleeBukitJelutong #shakleeAeonShahAlam #shakleeParadigm #shakleeSunway
4 0
BOOSTER WHITENING . Hey, lelaki pun kena jaga penampilan tau..dah cerah tanpa cela baru lah ramai yg tertawan..😍😍 Eh2, lelaki pun jg kulit tau, awak2 yg prempuan tu xkn nk muka gelap, dan berjerawat kn? Jom2 cuba booster whitening! Confirm boleh PUTIH! . . Makan 1 biji je setiap 4 hari..makan 3 capsules dh cerah‼️‼️ . . . ✅Bebas kimia ✅💯Halal ✅TIdak ada kesan sampingan . . 💜Kulit putih 5x ganda 💜Mehilangkan parut lama 💜Mengecilkan liang roma terbuka 💜Mengecutkan JERAWAT . 💜Menyingkir kan toksin dlm bdn 💜Kulit gebu,lembap&pink . . ❤❤mkn 1 hingga 3 capsules dah ada kesan❤❤ . 📌Whatsapp 017 257 3779📌 💰Price: RM60💰 📮Postage : RM8 (SM), RM12 (SS) 📮 . .Satu botol tahan satu bulan . TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN‼️ Digalakan utk ibu menyusu bayi . 🏻👶 #boosterwhitening #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmalaysia #boosterwhiteningpremium #boosterwhiteningmurah #produkputih #produkputihgebu#dianzvitamin #whi#whiteningpills #borongubatputih #BVRmurah #vitamincmurah #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #serumMurah #tatiskincare #whiteningpills #bvrmurah #vitaminC #putihsebadan #buangtoksin #emmamaembong
1 0
WORD ✌🏻
11 1
‼️❥พร้อมส่งทุกวันจ้า‼️ ❥ตอบไวมาก 👉🏻👉🏻 CL-Collagen ❥สูตรใหม่ดีกว่าเดิมไม่มีผลสะสมที่ตับ ❥ราคา 250฿ ❥โปรโมชั่นตามรูปคะ 〓〓 ❥รับกี่ซองแจ้งได้เลยนะคะ 〓〓 ❥แคปรูปที่จะสั่งมาเลยจ้า 1 ซอง 250฿ ems 50 ลทบ 30฿ 2 ซองขึ้นไป ส่งฟรี ems 1 ซอง 250฿ 60 แคปซูล ทานได้ 1 เดือน : : *** ทุกครั้งที่สั่งแคปรูปมาเลยนะคะจะได้รวมราคาพร้อมให้เลขบัญชี *SCB , Kbank , พร้อมเพย์ 💳 #ค#คลอลาเจน #ผิวกระจ่างใสเห็นผลตั้งแต่ซองแรก #หน้าใสปลอดภัย #clc#clcollagen : ‼️ รับตัวแทนจำหน่าย เรท เริ่มต้นที่ 900฿ ‼️ #คลอลาเจน #ผิวขาว #หน้าใสมาก #clcollagen #clprime #vitaminc #berryextract #glutathione #NEWCLCOLLAGEN
1 0