20 0
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #perfumemurah #murah
27 0
Regrann from @wakdoyok - Ramai yang menganggap, masalah rambut beruban ini sebagai masalah biasa. Tetapi sebenarnya masalah rambut beruban ini boleh menjadi kronik sekiranya tidak dijaga dengan baik. Bagi sesiapa yang mengalami masalah ini, seeloknya ambillah sehelai kain pelikat, sehelai sejadah, dan senaskah al-Quran. Perkukuhkan iman, lakukan solat lima waktu, dan hindarilah perkara yang dilarang bagi mengelakkan terkena penyakit kronik seperti sudah tua tapi tak sedar diri. Selamat mencuba. 🤔 #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa. NISA OUDS*R - #regrann
22 2
satu untuk saya satu untuk awakss hahah.. tq @kb.brewster dapp dapp.. . jame dulu dok jual tepi umah kito jare jare g mugo x leh minum kopi...awoo dok jauh nyoo wak air manggo pulokkk fav kito sokmo doh 👍👍kena g jugok laa juh pun sebab tagih hahah 😅 . . . #bar#barber #hai#haire #hairporn #hairdresser #hairbrained #hair #barber #cosmetologist #beautyschool #fade #barbershopconnect #jambang #espirit👮 #nudie #thisIsNudie #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #classyandfashionable #pamode #levis
29 4
Ramai yang menganggap, masalah rambut beruban ini sebagai masalah biasa. Tetapi sebenarnya masalah rambut beruban ini boleh menjadi kronik sekiranya tidak dijaga dengan baik. Bagi sesiapa yang mengalami masalah ini, seeloknya ambillah sehelai kain pelikat, sehelai sejadah, dan senaskah al-Quran. Perkukuhkan iman, lakukan solat lima waktu, dan hindarilah perkara yang dilarang bagi mengelakkan terkena penyakit kronik seperti sudah tua tapi tak sedar diri. Selamat mencuba. 🤔 #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Usa.
13k 99
H A P P Y C N Y 🎊🎉 #KauYangSatu https://youtu.be/Yw4GK9yuhfk
398 3
44 0
Layan anak-anak aku melantak #sushi Makan tengahari #Lunch . Aku memang tak makan benda-benda mentah cenggini. Tak masuk tekak der... Baik makan satay kambing! . Ahhahaha... #Senyumciked 😀 Sedagher. Sedaghi . #KodahKenapa #Sedagher #Suka #Positive #Power #Motivation #Steady #Simple #expats #expatslife #BeardedGentlemen #Ok #Mal#Malaysian #WeMalaysia #Malaysia #KL #KualaLumpur #Kajang #Bangi #Klang #Kualaterengganu #KotaBharu #China #Beijing #Beijinger #Holiday #CNY
24 0
Just nak share hati-hati waktu pergi membeli belah di pasaraya besar skang ni. Kalau salah beli produk senang-senang je dapat dosa kering. Heheh #tescoampang #lawak #gurau #jokes #TakPanasKe #AkuPakaiKoYangPanas #KodahKenapa #Sedagher #Menswear #Fashion #MensFashionReview #Streetfashion #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Class #British #Usa #Suit ##Suitandtie #Gentlemen #Gentlemenstyle
35 5
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #perfumemurah #murah
64 4
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #perfumemurah #murah
48 3
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #per#perfumemurah #perfume #murah
49 2
Melawat sedagher sebelum pulang ke ibukota. #duapupu #zafranzayn #sedagher #jalanjohor #luaskankuasamu #austin #jb
27 2
Selamat malam semua. Dah isyak ke adik2 sis ni? Haaa pastikan adik2 mengambil makanan yang sihat dan memakan buah buahan yang sangat banyak kelebihannya. Kurangkan makanan berminyak ok. 🌸 Haaa! So sis recommendkan Mayla advance sebab dia ada ekstrak buah delima tau.💕Tapi bukan untuk makan tau. Untuk kulit! Banyak lagi khasiat buah delima untuk kulit kalau adik adik nak tahu. . . NAK ORDER? Boleh dapatkan dengan cara di bawah ya 😊👇🏻 - To Order:- 📲 Whatsapp: 01119612111 📌 Website: www.thejunni.com . . Putih Korea RM75 Makeup Kit RM52 Normal Pinkish White RM64 Mayla Skincare RM75 Mayla Advance RM106 . . #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #thejunnimakeupkit #thejunnipinkishwhite #lokal #skincare #putih #putihalami #sihat #flawless #natural #produk #takpanaske #kodahkenapa #wegwak #sedagher #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkecantikanmurah #rahsiaasetwanita #localbrand #bazaronline #bazarpaknil #sayajualmurah #lokalbrand #sapotlokal #produkmuslim #igreview #swapreview #trustedseller
10 0
Follow this ig @per@per@per@perfume.wakdoyok . @perfume.wakdoyok @perfume.wakdoyok @perfume.wakdoyok
52 11
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #perfumemurah #murah
60 6
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #perfumemurah #murahje
18 2
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo
95 8
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #perfumemurah #murah
47 2
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo
35 3
CLASSY | BRAVE | GENTLEMEN | SMART | STRONG | MASCULINE | HUMBLE | BOLD .. WD EXCLUSIVE PERFUME . EDP | 30ml | RM49.90 http://www.wasap.my/+60135613598/Haisayaberminat . #wdperfume #wakdoyok #wakdoyokfc TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #WegWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo
48 3
Siapa penggemar "lockching" kat sini kita geng !! . kalau ke kota bharu kat mana mana pun ada jual lockching ni.. . dulu kalau beli Rm1 dan boleh makan sampai kenyang.. . tp zaman sekarang Rm1 dapat 4 cucuk jerr.. . sekali KFL ngapp jerr ❤️ . . . . #bar#barber #hai#hairstyle #hairporn #hairdresser #hairbrained #hair #barber #cosmetologist #beautyschool #fade #barbershopconnect #jambang #espirit👮 #nudie #thisIsNudie #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #classyandfashionable #pamode #levis
30 1
Siapa suka makan kerabu maggi mcm KFL ? . Nahhh...kerabu maggi terbaik abad ini.. setanding kerabu maggi golok.. . kalau beli di pesta thai pun x ada yang boleh lawan kerabu maggi red canopy nie.. . lokasinya jalan bayam berhadapan mas jasa kota bharu . jam 6 petang baru bukak yeee......siyessss dappp !! Harga rasanya Rm6 sahaja.. . . . . #bar#barber #hai#hairstyle #hairporn #hairdresser #hairbrained #hair #barber #cosmetologist #beautyschool #fade #barbershopconnect #jambang #espirit👮 #nudie #thisIsNudie #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #classyandfashionable #pamode #levis
24 0
penggemar makanan laut seperti kerang bakar ikan bakar sotong udang dan macam macam lagi boleh terjah tok abah ikan bakar lokasinya di jalan bayam berhampiran masjid paya rambai selain tu masakan panas pun ada juga tauu ❤️ . . . . #bar#barber #hai#hairstyle #hairporn #hairdresser #hairbrained #hair #barber #cosmetologist #beautyschool #fade #barbershopconnect #jambang #espirit👮 #nudie #thisIsNudie #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #classyandfashionable #pamode #levis
27 1
sapo penggemar nasi lemak..? nasi lemak ni special sikit sebab kita makan dengan ayam percik.. lokasinya taman hijau kita bharu.. harga setanding dengan rasa Rm8 satu hidangan ❤-KFL shukee !! . . . . #bar#barber #hai#hairstyle #hairporn #hairdresser #hairbrained #hair #barber #cosmetologist #beautyschool #fade #barbershopconnect #jambang #espirit👮 #nudie #thisIsNudie #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #classyandfashionable #pamode #levis
35 0
korang makan apa malam tadi.. bagi yang berdiet tu boleh ler terjah black canyon aeon mall kota bharu.. makan breast chiken salad.. x mahal pun x silap KFL Rm12.90 jer.. memang shedappp 👍👍 . . . . #bar#barber #hai#hairstyle #hairporn #hairdresser #hairbrained #hair #barber #cosmetologist #beautyschool #fade #barbershopconnect #jambang #espirit👮 #nudie #thisIsNudie #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #classyandfashionable #pamode #levis
36 1
Selamat Pengantin Baru 🙏🤵🏼 semoga berkekalan hingga ke anak cucu Amin 🙏 . . . . #brotherhood #gengdst #lelakiAPAM #jangancakapabangtakpayung #dontsaybrothernotumbrella #inirare #sedagher #brocuba #brobuktikan #selamatpengantinbaru #inipadubeb
42 3
Interviewer: Do you have any experience in a leadership role? 🤔 . Me: Well, I am the group admin for a Whatsapp group. 🙈😂
76 1