Mein unschlagbares Duo für perfekt kussweiche Lippen - nicht nur im Winter: Das Shea Sugar Scrubs entfernt alte Hautschüppchen von deinen Lippen und bereitet sie perfekt auf die Pflege mit dem Shea Butter Balm vor. Probier es aus und fühle den Unterschied! #satinlips #bea#beauty #lips #lipcare #winterpflege #beauty #marykay
2 0
30% off! Cepat grab sebelum terlambat! 😋 . Sapulah primer sebelum mekap. Ia umpama gam untuk lock uolls punye mekap dari meluntur. Mekap akan nampak lebih smooth dan tidak bercapuk . 👍🏻Primer ini boleh control minyak dan shine pada muka. Menjadikan mekap tahan berjam2 lamanya dan muka akan nampak GLOW secara semulajadi . 👍🏻Tekstur nya sangat ringan, tidak melekit dan dry immediately terus rasa licin lembut dan flawless walapun belum tepek foundation . 👍🏻Pakej dgn sun protection SPF15, daily use ya. Hari2 bole guna... takde masalah langsung . 👍🏻Non comodegenic!! Tak menyumbat pori. Tak perlu risau jerawat naik ok . 👍🏻Kurangkan penampakkan pori yang terbuka.So, skin u akan CUN tu bila mekap . 👍🏻Pakai primer ni, skin akan jadi licin. Nak apply foundation ke bedak ke. Smooth je ok! Sangat mudah nak blend mekap. . 🌸Shaa 📞0199399069
2 1
Makeup Must-Haves for All Skin Types❗️❗️
1 1
Want to give your matte-tastic lips some drama and definition?⠀ Our Luminous Crème Blush range of champagne golds to deep mulberry hues work perfectly when layered on cheekbones, eyelids and matte lips for a extra 3D sheen.⠀ -⠀ -⠀ #youngbloodaus #youngbloodcosmetics #ybcosmetics #mattelips #satinlips #lipstick #cremeblush #creamblush #champagne #champagnegold #mulberry #3d #makeuptip #beautytip
54 0
A gift of softness not only to your hands and lips, also to your pocket because of the affordable prices Mary Kay has for there customers through their independent beauty consultant. Un regalo de suavidad no solo para tus manos y labios, tambien para tu bolsillo debido a los precios accesibles que Mary Kay ofrece a sus clientes atraves de sus consultores. One on one time or parties no matter what you pick will be according to your convinience and your needs, contact me or your independent beauty consultant for bookings and more information. Tiempo 1 a 1 o fiestas, no importa lo que escojas sera de acuerdo a tu disponibilidad y necesidades, contactame o contacta a tu consultor de Belleza independiente para reservaciones y mas informacion. #mkparties #facial #marykayproducts #satinlips #satinhands #softness #suavidad #skincare
2 0
Nothing make my lips and skin feel more moist and soft than this #MaryKay #SatinLips and #SatinHands set! Especially with this cold weather! 🙌🏼 ❄️😌
2 0
Satiny silky smooth lips 😘😘 #marykaytryitcontest #satinlips
13 0
MK satin lips Taking care of my face and lips today 👄
8 3
Its changing season again soon, so be prepared for dry cracked lips with one of my favorite products the Satin Lip set. Its the effective moiture renewing lip regimen I know and its not even expensive, Only 32 for the set and it lasts for months! #satinlips #yourlipsmatter #loveyourself
1 0
En dónde pases el verano Mary Kay estará contigo #Summer #Lips #Karité #SatinLips
97 7
Tus labios 👄 están agrietados? Satin Lips es tu solución 💋
9 1
Eeny, meeny, miny, moe (Shown left top down: Luxe Lipstick “Blissful,” “First Avenue,” “Pure,” “Spontaneous.” Right top down: Luxe Lipstick “Fierce,” “Pomegranate,” “Marylin,” and “Serendipity”) . . Which shade will you try next? . . #lipstick #luxelipstick #ecobeauty #greenblogger #motd #satinlips #softlips
86 2
My feveret serum sebelum tido 🌙. . 🌸TIMEWISE NIGHT SOLUTION🌸. . 🌺Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam. . 🌺mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat , anjal dan muda. Ingin kelihatan muda dr usia sebenar, dptkan set penjagaan timewise di mana ia mengandungi formula anti penuaan yg efektif dan berkesan. Sebelum tido tu jgn lupa sapukan night solution ni ya. Esok pagi bangun tdo kulit muka terasa lembut je 😘 Jom cantik💄 . Nur izzati 011-1199 9261 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor#marykayklang #skincareterbaik#acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass#letscantik#blackheadremover #botanicaleffects#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat#melacepskincare #lipstick #marykaymakeup#berusmuka #MatteLipstick#skinprotection#translucentloosepowder#makeupbrush#marykayfinishingspray#satinlips#fattzura
26 0
2 0
30% off! Cepat grab sebelum terlambat! 😋
48 1
Nak wangi dan segar sepanjang hari?? 🥝🥝🥝🥝🥝🥝 * Cuba lah Loofah Body Cleanser (Body Scrub) * .✔️Menanggalkan kotoran pada kulit dgn serat asli loofah .✔️Membantu membuang sel-sel kulit mati, daki-daki di badan .✔️Bantu menghilangkan jerawat nasi di belakang badan .✔️Kulit badan makin cerah * 🎋Formula ini mengandungi serbuk buluh dengan khasiat mineral – lazimnya digunakan secara tradisional dalam rawatan penjagaan kulit masyarakat Asia – dan biji kiwi daripada buahnya yang sangat berkhasiat. Kesemuanya diadun bersama khusus untuk mengaktif dan menyegarkan kulit. * 🎋 *Loofah Body Cleanser* ini diperkaya dengan ekstrak markisah dan lotus biru yang eksotik, yang kaya dengan antioksidan bagi meneutralkan kesan-kesan negatif akibat radikal bebas. * Jom cuba? 😃 * 🌸Shaa 📞0199399069
73 1
Nak pakai lipstik kegemaran tetapi bibir kering. Lepas tu, ditarik pulak bahagian yang kering dan menggelupas.Auch, sakit! Bibir yang kering tadi mula luka dan berdarah. Baru nak menyesal. Nak jumpa dengan kengkawan atau dating dengan suami, tunang atau kekasih hati mula lah dah tak konfiden.😥 . . Sis suggest gunakan satin lip sugar scrub dan satin lip balm. . . Ianya sangat best kerana ia melembapkan bibir sebelum pemakaian lipstik, merawat bibir yg kering dan mengelupas. Ianya sesuai utk bibir yg sensitif dan membantu buang sel kulit mati pada bibir serta mencerahkan bibir. . . Sekali sapu, terus CANTIK!! Haa tunggu apa lagi... Jom la grab skrang 😊😊😊 . . 🌷Najwal 📲 0187932994 #satinlips #sugarscrub #satinlipbalm
8 0
It’s Truly Amazing! I L❤️VE how this feels..scrub, shower gel, cream! It’s like the #whiteteaandcitrus #satinhands + #satinlips ...now it’s all over your body! Powered by Shea Butter! 📲Comment below or Message me to Order Your Satin Body Collection! You’ll love it as much as I do 😊💓 #linkinbio for the New Spring Collection! 🌺🌷🌹🌸
3 0
Apa yang best sangat dengan Paint the Sky dari Mary Kay Wonder Collection ni?🤔. . 🌹 Mempunyai bauan dari blackcurrant, sandalwood, orange blossom dan velvet musk untuk meningkatkan aroma yang manis, lembut dan mendamaikan. . 🌹 Bauan bunga dan buah dapat meningkatkan deria dan memberi inspirasi diri. . 🌹 Bauan sandalwood dan velvet musk menambahkan kewangian yang mengoda. . 🌹 Body lotion Paint the Sky mempunyai tekstur yang mudah diserap dan mempunyai kebolehan melembap dan menghidrat dengan baik. . 🌹 Wangian yang tidak terlalu kuat tetapi lembut. Psstttt....Gunakan shower gel, fragrance mist dan body lotion bersama untuk hasil yang maksima 😍. . Ada promosi pada 19/2/2018.. sehingga 11.59 tgh mlm ini saja!! 😱... esok dah harga asal. . Cpt2 wasap zati utk order 😄. . Nur Izzati 011-1199 9261 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #skincareterbaik#acneproneskin #beautyconsultant #sunprotectormarykay #blackheadremover #botanicaleffects#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skinprotection #translucentloosepowder #marykayfinishingspray #satinlips #gelsemimattelipstick #truedimensionlipstickmarykay #marykaymascara #lashintensitymascara #marykayperfume
9 0
HeartBreaker💔#sweetheart#forever21#rachelroy#satinlips#redlipstick#loveyourself#costumejewelry#melaninpoppin#cupcakegeisha
22 0
Gel Semi Matte lipstick yg tidak akan mengeringkan bibir kita tauu walaupon ia matte.. . Formula gel yang ringan, dan megandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama . kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata . mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir kita . Ada 8 warna ohsem untuk anda pilihh👇🏻 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 POPPY PLEASE 💋 CRUSHED BERRY . Macam biasalah.. wasap zati ek utk purchase atau tanya apa2 psl Mary Kay 😍. . Nur Izzati 011-1199 9261 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia. . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #skincareterbaik#acneproneskin #beautyconsultant #sunprotectormarykay #blackheadremover #botanicaleffects#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skinprotection #translucentloosepowder #marykayfinishingspray #satinlips #gelsemimattelipstick #truedimensionlipstickmarykay #marykaymascara #lashintensitymascara #marykayperfume
13 1
Collect our #MaryKay Satin Body set and feel great!!! You can order all of our Satin sets!! #satinhands #satinlips #satinbody Mary Kay has you covered! #MyMKLife #bossgirl
2 1
NEW! Satin Body Collection Nature's Beauty Secret... Shea butter is a centuries old beauty secret from the West African Savannah, known to protect, enrich and soften skin. Great for your everyday spa experience. Shea butter wraps skin in creamy hydration bliss. #satinbody #satinhands #satinlips
3 0
I’ve so much love and fun with this beautiful gorgeous ladies on my #MK free facial complimentary party 🎉. Thank you Cordy for hosting the party I love you 😘 and she have free gift from me 🎁 and everyone fall in Love 😍 with the #TimewiseMiracleset #satinhands #satinlips and everyone ordered all three and more products and I’ve them with me, in stock 😘 wow 💁🏽‍♀️
6 0
? MARY KAY BROW GEL 👀. . Bulu kening anda jenis tebal dan bersepah2? Belum pandai nak lukis2 kening mcm MUA profesional? 😂. . Anda boleh cuba Brow Gel dari Mary Kay ni 😉. . 🌹FUNGSI BROW GEL🌹 ☘Mengawal dan memegang kening supaya kemas ☘Membentuk dan mencantikkan kening ☘Formula cepat kering ☘Gel yg jernih dan beri kemasan matte ☘Merapikan kening ☘Mengunci warna kening . Kalo berminat leh wasap je ek. Harga mampu milik 😄. . I ❤ my Mary Kay!. . Ct 013 3130863 Beauty consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor#marykayklang #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #skincaresihat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick #translucentloosepowder #makeupbrush #marykayfinishingspray #satinlips #cccreamspf15marykay #marykaycccreamspf15 #marykaybrowgel #browgelmarykay013 3130863
15 0
Ramai gelisah dan sukar utk buang mekap..betul kan?? Lagi2 kalau bhgian mata..yela, eyeshadow, mascara,eye primer & eyeliner kat situ je dah mcm2 letak.. . Nak senang buang mekap, mestilah cari kandungan yg bebas minyak tau..sbb apa? Kalau kita guna berasaskan minyak pada mata, nanti mata kita akn keluar sebum bintik2 putih tu..mata akan jd kelenjar tisu berlebihan tau..takut kan??😥 . Ingat!! Jgn sesekali guna minyak johnson atau minyak baby sapu kat mata ok..bahaya!!. . Carilah yg dah diuji kaji..marykay pon ada tau oil free makeup remover (tengok botol pink dlm gambar)..gunakan tu dgn sekali sapu je..pasti kotoran hilang❤ . Haaaa mascara tu pula, mascara baru dpd marykay iaitu Lash Intesity Mascara.. ianya boleh memanjangkn,menggandakan & melentikkan bulu mata uolss..200% volum mnjadi hebat berbanding mascara biasa👏👏 . Ianya limited edition tau..so, nak melawa, wajib lah grab mascara ni..pasti tak menyesal 🙌 . Macam biasalah.. wasap ek utk purchase atau tanya apa2 psl Mary Kay 😍. . Ct 013 3130863 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #skincareterbaik#acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #blackheadremover #botanicaleffects#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #skincaresihat #jeragat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skinprotection #translucentloosepowder #marykayfinishingspray #satinlips #gelsemimattelipstick #truedimensionlipstickmarykay #marykaymascara #lashintensitymascara #marykayperfume013 3130863
15 0
Consiéntete y disfruta de un día de Spa con nuestra Línea Satin 🙋🙌✨ #spadaywithmarykay #marykayspa #satinhands #satinlips #satinbody
8 0
Новые подборки теней #topface #Propalette 💣💣💣 С шикарными подборками. Есть полностью матовые Комбинированные Сатиновые 👍Отличная пигментация 👍Высокая стойкость Есть опт Вопросы и заказ 📲📲📲📲👇👇👇 +380955792399 +380689891337 #мальва#топфейс#malva#topface#malvacosmetics#topfacecosmetics#satinlips#помадка #beautikua#mua#makeup#eyeshadow#сатиновыетени#макияж#губы#помадка#пудра#кисти#mascara#пигменты#румяна#коррекциялица#контуринг#корректор#консилер#kiev#lvil#odessa#dnepr#poltava
20 0
SET PINKYYYY... SAPE SUKA PINKY?? RISE UR HAND! 😍😍😍 UTK SIAPA SET PINKYY NI??? BOTANICAL EFFECT EVO ! . Sesuai utk remaja yg mementingkan penjagaan muka seawal usia tersangatlah recommended guna set ni! . BOTANICAL EFFECT EVO Mengandungi ekstrak dragon fruit dan aloe vera. Jangan tak tahu dragon fruit adalah ultimate super fruit yang kaya antioksida, kaya dengan mineral seperti iron, calcium dan fosforus. Dragon fruit juga mengandungi fatty acids dan beberapa vitamin b complex yang juga dikenali sebagai vitamin anti stress B1(thiamin), B2(ribofalvin) dan B3(niacin). . . . Aloe vera pula adalah salah satu tumbuhan yang mempunyai banyak nutrisi di dunia. Ia mengandungi lebih dari 75 nutrients termasuk 20 mineral dan 12 vitamin yang membantu mengekalkan pelembapan kulit. Tinggi kandungan vitamin E yang mana vitamin e merupakan popular antioxidant dalam skincare. Ekstrak aloe vera sebenarnya merupakan boost of antioxidant. . Nak cuba sendri? Nak free skin consultation atau free skincare class? Wsup mira ye! 0139491687 Trusted beauty consultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #botanicaleffectevolution #marykayproduct #marykayterengganu #marykaymarang #marykaysabah #marykaylahaddatu #peluangkerjaya #tambahpendapatan #marykaybest #majalahpengantin #pobling #herworld #jelita #timewiseskincare #loofahbodycleanser #satinlips #deobodyspritzer #produkbotani #produkterbaik #tahanlama #mampumilik #diujipakardermatologis
6 0
Hi friends! I started my Mary Kay business recently and I need to practice!! I’m now booking parties and one-on-one facials. No pressure to purchase, you would simply be doing me a huge favor and receive a fun thank you gift! #marykay #satinlips
3 2
It's TIME ⌚ to deliver. 🤗 DM or email me to inquire about my gift giving services. I'd be happy to help. #giftgivingservices.
13 2
Ready stock 📣📣📣📣.. . . Cod area: - Taiping - Kamunting - Simpang - taman kaya - Matang/ kuala Sepetang - Lake Garden . . Pos everyday.. 🌹🌹🌹 . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤️Senior Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀️manja.. ☎️017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #cosmatik #botanical #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #marykaykelantan #marykayshahalam #sabarituindah #istiqomah #insyaallah #alhamdulillah #marykayterengganu #marykayparitbuntar #serumc #clearproof #satinlips #ofhg #malacepplus #mask #skinvigorate
20 0
Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapii moist. . Sebut saja "LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK. . 💋ringan macam tidak pakai lipstick 💋warna yang cantik 💋tidak mengeringkan bibir 💋sesuai bagi bibir yang sensitif 💋tahan lama . Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK. . Yang belum dapatkan, lekaaiiih wasap Nak teraaiii dulu pun boleh, jom join skincare class. Free ajew, uuoollss boleh cuba produk MARY KAY secara PERCUMA. . BEST TAK BEST? . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤️Senior Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀️manja.. ☎️017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #cosmatik #botanical #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #marykaykelantan #marykayshahalam #sabarituindah #istiqomah #insyaallah #alhamdulillah #marykayterengganu #marykayparitbuntar #serumc #clearproof #satinlips #ofhg #malacepplus #mask #skinvigorate
14 0
Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapii moist. . Sebut saja "LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK. . 💋ringan macam tidak pakai lipstick 💋warna yang cantik 💋tidak mengeringkan bibir 💋sesuai bagi bibir yang sensitif 💋tahan lama . Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK. . Yang belum dapatkan, lekaaiiih wasap Nak teraaiii dulu pun boleh, jom join skincare class. Free ajew, uuoollss boleh cuba produk MARY KAY secara PERCUMA. . BEST TAK BEST? . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤️Senior Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀️manja.. ☎️017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #cosmatik #botanical #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #marykaykelantan #marykayshahalam #sabarituindah #istiqomah #insyaallah #alhamdulillah #marykayterengganu #marykayparitbuntar #serumc #clearproof #satinlips #ofhg #malacepplus #mask #skinvigorate
12 0
Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapii moist. . Sebut saja "LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK. . 💋ringan macam tidak pakai lipstick 💋warna yang cantik 💋tidak mengeringkan bibir 💋sesuai bagi bibir yang sensitif 💋tahan lama . Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK. . Yang belum dapatkan, lekaaiiih wasap Nak teraaiii dulu pun boleh, jom join skincare class. Free ajew, uuoollss boleh cuba produk MARY KAY secara PERCUMA. . BEST TAK BEST? . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤️Senior Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀️manja.. ☎️017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #cosmatik #botanical #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #marykaykelantan #marykayshahalam #sabarituindah #istiqomah #insyaallah #alhamdulillah #marykayterengganu #marykayparitbuntar #serumc #clearproof #satinlips #ofhg #malacepplus #mask #skinvigorate
15 0
Ada yang kata, LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE ajaib. Matte tapii moist. . Sebut saja "LIPSTICK MARY KAY SEMI-MATTE", ramai yang sudah mencuba dan mengakui bestnya bila pakai lipstick MK. . 💋ringan macam tidak pakai lipstick 💋warna yang cantik 💋tidak mengeringkan bibir 💋sesuai bagi bibir yang sensitif 💋tahan lama . Itu fakta sebenar tentang lipstick semi matte MK. . Yang belum dapatkan, lekaaiiih wasap Nak teraaiii dulu pun boleh, jom join skincare class. Free ajew, uuoollss boleh cuba produk MARY KAY secara PERCUMA. . BEST TAK BEST? . . - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . ❤️Senior Consultant MARYKAY 👱🏻‍♀️manja.. ☎️017-5149895.. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - . #marykaytaiping #marykaykamunting #marykayperak #marykaymalaysia #marykaysimpang #cosmatik #botanical #timewise #timewiserepair #marykaykedah #marykaypeneng #muabellaz #beautyconsultant #ariani #marykaykelantan #marykayshahalam #sabarituindah #istiqomah #insyaallah #alhamdulillah #marykayterengganu #marykayparitbuntar #serumc #clearproof #satinlips #ofhg #malacepplus #mask #skinvigorate
13 1
Вся "атласная" коллекция Mary Kay, парадное фото :))) Моя любимейшая! 💚 Поэтому подробнее: SATIN LIPS - разве можно зимой обойтись без бальзама для губ? 💋 SATIN HANDS - пока что моим бедным рукам достаются колоссальные нагрузки! Но я делаю всё, чтобы они как можно дольше оставались такими же красивыми 💪😄 SATIN BODY - это просто душ в кайф, любовь к себе и мечты о летнем отпуске, точнее, о том, что я там в отличной форме :)))💃🌴 Вся коллекция с маслом ши, с ароматом белого чая и цитруса.. 🌱🍋 Такая нежная и тонизирующая, бодрящая и смягчающая одновременно. Вкуснятина, настроение, кайф! 😊😃 #мэрикэйсыктывкар #marykay #satinbody #satinhands #satinlips #уходзакожей #уходзателом #подаркилюбимым #8марта
8 2
Enjoy #SaturdaySpaTime! 🛁 Your soul, sprit, & skin deserve it‼️What’s your favorite #AtHome Spa product? ❤️🗯 #SatinHands #SatinLips #charcoalmask #MintBliss #mymklife #igotyou * * * Msg me if you need MK Spaaah in your world and you don’t already have a Consultant -or-marykay.com/cstevens9959
8 2
Restocking soon!! #satinlips
160 0
Un pintalabios puede mejorar tu día. Si necesitas sentirte con fuerza y aumentar tu autoestima, maquilla tus labios. ¡El rojo siempre ayuda! Ángela Castellano 656388611☎️ Tu consultora de belleza profesional 💄 #MásKGuapa #SatinLips #makeup #makeuptutorial #cutcrease #makeuplook #mrdanielmakeup #youtube #highlighter #hudabeauty #shophudabeauty #beauty #makeupaddicted #makeupaddiction #motd #makeupartist #MaryKay #VitaminaC #Skin #Labios #Exfoliante #Cuidado #Piel #Salud #Sevilla #Gratis #Belleza
15 0